Last news in Fakti

22 Юни, 2022 06:01 3 353 24

Избират нов председател на Народното събрание

  • председател-
  • парламент-
  • избор

Засега няма официално обявени кандидтури на парламентарните групи

Избират нов председател на Народното събрание - 1
Снимка: БГНЕС

Парламентът избира нов председател на Народното събрание днес. Очаква се да стане ясно кой ще наследи на поста Никола Минчев. Той беше отсранен след искане на „Има такъв народ”, подкрепено от ГЕРБ, ДПС и „Възраждане".

Засега няма официално обявени кандидтури на парламентарните групи за нов председател. Пред NOVA вицепремиерът Асен Василев заяви, че от "Продължаваме Промяната" няма да предложат никого от редиците си.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сигурно

    11 6 Отговор
    Който и да изберат ,все оклук ще е , като всички там.

    Коментиран от #13

  • 2 Боко

    7 6 Отговор
    Шматки до един
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 среднощен

    8 8 Отговор
    "...Пред NOVA вицепремиерът Асен Василев заяви, че от "Продължаваме Промяната" няма да предложат никого от редиците си..."; Пита се - защо? " Продължаването на Промяната" не може да се случи без поемане на отговорност от конкретни личности... А, може би да са свършили "неопетнените" в редиците ПП в този Парламент...? Това означава, че "промяната е завършила"...

    Коментиран от #14

  • 5 Истината е

    14 3 Отговор
    Че след 12 г. управление на ГЕРБ, който и да беше дошъл на власт не може да се справи. Мораториум и тази зима трябва да продължи. Да се публикуват условия за отстъпки вода кубици, защото минимум е 3 кубика за отстъпка, но взимат ли се предвид, другите 3 кубика за Общи Части и загуби по трасе.. Да се ревизират всички Концесии и спазване инвестиционни планове. Техническите паспорти, поетапно да започне да се работи по тях, защото не са отложени и това ще доведе до фалит на потребители или глоби от ЕС. Какво става с 2 реактора Белене, ще се строи ли държавна Белене, Сърбия ще строи 2 АЕЦ-а? В омнта тече страшна спекула, цени на храни-какво се прави там-НИЩО, защото сме в ЕС. Какво става с вдовишките, почти във всяко едно семейство единият от съпрузите е трайно безработен. Изобщо батакът е пълен, а с прием на евро, цените ще се вдигнат спещулативно. Индивидуален отказ от Парно и Градна инсталация. Закон за фалит на физически лица. А статут болници търговски дружества. А цени бензин 90$ барел 3.50 литър, 2012 при 150$ барел 2.50 .А еднократна помощ погребение, едва 500 лв. от над 2000 лв. погребение. В други държави цялото погребиние е безплатно. Нито да живееш, нито да умреш в тази държава. Идва зима и нови ПлаНдемии и трусове в икономика.

    Коментиран от #10

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Раданч Татлъту

    2 1 Отговор
    Кога са го осранили?🙉🤡🙉
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Българка

    5 12 Отговор
    "Асен Василев заяви, че от "Продължаваме Промяната" няма да предложат никого от редиците си."
    То останаше и отново да предложите оня ка лъф, макар че се чуват подобни заявки. Хааахаха. Кокорчо нещо глътна корема, не се надува и кокори. Вашата свърши нищоправци. ОСТАВКА!

    Коментиран от #19, #24

  • 10 5577

    9 7 Отговор

    До коментар #5 от "Истината е":

    Аз такова чудо при предните не съм виждал. Пък ни казват че сме се оправяли. Оправят се само мутрите дето бяха наврени в ъгъла 12 години и сега са озлобели. Гешев зачеса десетина и това беше грешката на Борисов. И всичко е на гърба на хората.
  • 11 Хмммм

    5 2 Отговор
    Най-добре да е жена. Стига грайндери.

    Коментиран от #16

  • 12 плюс минус

    2 0 Отговор
    Дали е случайно или нарочно - отсранен!!!!
  • 13 Особено ако са

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "сигурно":

    от тези, които "въведоха златните стандарти" къщи за тъщи, чували за магистрали, барселонския архитектурен стил, чекмедже-кюлче систем, евраци пачки инвестмъни, ало каньо... Мечтая си за политици с КРИСТАЛНО чисто минало, ясно настояще и безоблачно откъм корупция бъдеще! За по-голяма сигурност на народа вмъквам и строгия, но справедлив критерий: лустрация! И последна цедка е: референдуми за всички важни държавни дела и въпроси! За всички пишман политици, успели да заобиколят законните и незаконни бариери в кариерата си, на изхода да ги чака прогледналата вече Темида, която току що изписана от болницата, сваля и изхвърля превръзката и е готова като цербер да брани обществените интереси и да наказва съгрешилите. Така, всички ние, които искаме бъдеще за страната ни, ще имаме онзи минимум от контроли, които ще ни гарантират, че в управлението няма да се шмугват хора, чиято единствена цел е да пренасочват едни финансови потоци към едни помазани хора!
  • 14 Друго означава това.

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "среднощен":

    Но може да се разбере САМО при наличие на нужния софтуер. В противен случай информацията остава кодирана.
  • 15 Ха-ха

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Раданч Татлъту":

    Ще имаме затруднения с "дешифровката". Много големи затруднения!
  • 16 Предлагам

    3 2 Отговор

    До коментар #11 от "Хмммм":

    да върнем цвета караянчева. Има всички данни за тази цел. Б
  • 17 Изберете

    5 2 Отговор
    Тошко йорданов,той с псувни и проклятия ще въведе ред в парламента и ще повдигне рейтинга му до минус сто

    Коментиран от #23

  • 18 Даааа

    3 0 Отговор
    Аз искам вот на недоверие на новото мнозинство! Нали уж не били новата коалиция, как тогава се уговориха да саботират кворума за избор на нов председател на народното събрание!? Много ви личи , купени нещастници!

    Коментиран от #22

  • 19 Ле- ле

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "Българка":

    Явно , много хора са си падали на главите като малки! Що не си гледате , вашите недоразвити , лумпели , които ни натрисате да ни управляват!ГЕРБ, ВЪЗРАЖДАНЕ,ИТН и казълбашите от ДПС., дето се турчеят!
  • 20 Димитър

    1 0 Отговор
    Когото и да изберът,всичките вътре са ,,оклуци,,!
  • 21 Димитър

    0 0 Отговор
    Когото и да изберът,всичките вътре са ,,оклуци,,!
  • 22 Боко вече даде пресконференция

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Даааа":

    С цялата "дружина"! В пълния им блясък, досущ като дързост и красота. каназирева имаше задачата да "краси" пейзажа: беше се изтипосала на 1-ва линия и през цялото време на боковата реч, тя беше в кадър!!! Една сбъдната мечта в повече. Иначе, веднага след това по нова нюз, речта на боко бе определена от коментаторите като "генерална репетиция". На същото мнение съм. Това е то. Ще откраднат вота на хората и агонията ни ще започне отново! Защото, народе мой, явно не си заслужил свободата си. Трагедия!
  • 23 Тошко с дънки и сако

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Изберете":

    повтаря само едно: правителството ни народ предаде и магистралите НЕ ни даде. Затова завера правим и скелетите от гардероба ще извадим. Вие с нас бъдете и не забравяйте: тв 7/8 следете! Само там ще чуйте новината, че итн сви знамената!
  • 24 В грешка си!

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Българка":

    Не свършва. А ТЕПЪРВА започва!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове