24 Юни, 2022 15:10 2 946 64

Тошко Йорданов: Иванов, Петков, Пеевски и Борисов гласуваха заедно срещу интересите на България

  • тошко йорданов-
  • решение-
  • рс македония

Според Йорданов Петков е първият министър-председател, който не си подава оставка, когато му е гласуван вот на недоверие

Тошко Йорданов: Иванов, Петков, Пеевски и Борисов гласуваха заедно срещу интересите на България - 1

"От четири месеца предупреждаваме, че Кирил Петков върви срещу коалиционното споразумение, обяснявахме, че го нарушава и предупреждавахме, че ще напуснем тази коалиция". Това заяви Тошко Йорданов, председател на ПГ на „Има такъв народ" след като депутатите гласуваха проектите за решения за Северна Македония.

Това, което днес се оказа вярно е, че Делян Пеевски, до него Христо Иванов, до него Бойко Борисов, а до него Кирил Петков заедно гласуваха нещо, което е национално предателство спрямо интересите на страната. Имаме си нова коалиция, която гласува пред очите ни, посочи Йорданов.

Според Йорданов Петков е първият министър-председател, който не си подава оставка, когато му е гласуван вот на недоверие. Мъжкото е да отидеш веднага и да депозираш оставка. Тези с панталоните не са мъже, заяви той.

"Новата прекрасна коалиционна група да си избере председател, да си изберат нов кабинет, да си приемат закони, да се целунат, а ние останалите ще повръщаме от отврашение", каза Йорданов пред журналисти.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 55 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 българин

    48 31 Отговор
    ГН0МА ДА СИ ХОДИ НА СЕЛО!

    Коментиран от #53

  • 2 Голем смех

    62 25 Отговор
    Дано, като е по чужбина, Тошко да не казва, че е българин. И с външността, и с дрехите, и с хигиената, и с тъпотиите само ще ни излага.
  • 3 Тошко Митрофански да не се прави на

    36 24 Отговор
    патриот, дащото с тази си позиция стои зад руския интерес в РСМ. Вижте как действат заедно руското и сръбското разузнаване в РСМ. В края на управлението на Никола Груевски стана ясно, че Иван Стоилкович - лидерът на Демократическата партия на сърбите в РСМ, заедно със сръбския агент Горан Живайлевич, активно участва в нахлуването в македонския парламент през "Кървавия четвъртък" на 27-ми април 2017 г. По време на погрома на парламента бяха пребити над 100 души, включително и сегашния премиер Зоран Заев. Живайлевич бе сред тълпата и си направи селфи с тях. Веднага след това той бе изгонен от Скопие, припомня БГНЕС. Няколко месеца след погрома бе разкрит секретен доклад на македонската Дирекция за сигурност и контраразузнаване, който е бил изпратен до директора на "Дирекцията за сигурност и контраразузнаване" Владимир Атанасовски. От него стана ясно, че през последните 9 години Република Македония е мишена на мощна подривна, пропагандна и разузнавателна дейност от страна на руското посолство в Скопие, руските разузнавателни служби, включително и чрез използването на акредитирани журналисти. Според доклада Русия, заедно със Сърбия, иска да вкара Македония в сръбско-гръцки съюз, а енергийните проекти имат за цел тотално подчинение на Македония. В разкритите документи подробно се описва и дейността на сръбските агенти в РС Македония и по-специално на Горан Живайлевич /служител на сръбските спецслужби БИА - бел.а./, на самия Иван Стоилкович, както и на депутата
  • 4 Не подвеждайте

    30 15 Отговор
    хората. Всеки има право на глас.
  • 5 Македонец

    3 49 Отговор
    Македонците сме велик народ! И вие ще станете
  • 6 Тото

    27 8 Отговор
    Да си пожелаем да се смалят до малка коалиция на следващите избори!

    Коментиран от #63

  • 7 Последния Софиянец

    24 2 Отговор
    Къде сте бе комити?
  • 8 Българка

    50 33 Отговор
    Тошко така и не разбра, че колкото и да ни пробутват лъжата, че Петков е действал еднолично против коалиционното споразумение, то лъжата няма да стане истина.
    Хората от площада посочиха предателите на България. И те се малкото ДПС- остатъците от ИТН, Израждане, Боррисов, ГЕРБ, които направиха преврат

    Коментиран от #32, #54

  • 9 Ей олигофрен,

    32 16 Отговор
    Махай се
  • 10 Киро лъжеца

    30 34 Отговор
    слугата на мафията на прокопиев, не си подава оставката, за да получи мандат да вкара свалянето на ветото в Брюксел! Национални предатели са ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС!

    Коментиран от #55

  • 11 Бамбука

    36 18 Отговор
    Какво общо има борбата с корупцията с ветото за Македония ? ИТН свали Правителството обърквайки финансово икономическите интереси на България, другото е без значение. Казали му Македония и папагалите повтарят.
  • 12 Пич

    24 29 Отговор
    Каква стана тя ???!!! Новата коалиция - ГЕРБ , ПП , ДПС и ДБ !!! Казва се - слугите на Козяк !!! А ние се карахме тука , за едните , и за другите !!! Предадоха ни вкупом !!! А и решение на парламента имаше , да не го правят !!! Поне да бяха притиснали Европа , за влизането ни в Шенген !!! А те - за пари !!! Всички се уплашиха , че няма да има евросредства за " усвояване " !!! На следващите избори , ще си пия питието !!! Такива , заслужавате да бъдат избирани само от тъмно белите !!!

    Коментиран от #46

  • 13 Новата коалиция

    20 33 Отговор
    Продължаваме подмяната, Герб, Демократична Америка и ДПС.. - предатели
  • 14 МЕТАФОРИЧНО☝

    31 16 Отговор
    ДНЕС И.Т.Н. И ВЪЗ.РАЖДАНЕ ПОЛУЧИХА ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ👍
  • 15 истина е

    33 11 Отговор
    Тоз е най-големият плашидухарник о всичките така наречени депутати !
  • 16 не го харесевах

    17 22 Отговор
    но е прав!

    ДНЕС Е ПОЗОРЕН ДЕН - ДЕН НА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО
  • 17 Хайде стига

    19 11 Отговор
    Локуми и претоплени манджи - вкиснати! Хванахте се за тези макета,сякаш с тях или без тях България ще пропадне! Боли ме...,дали ще влезнат в ЕС,или не! Вие сте предателите във вътрешен план.Предадохте( по вярното е " продадохте") и без това мижавото увеличение на пенсиите,помощите за най бедните, както и бъдещото преизчисляване през Октомври.Кой ще го осъществи бе,Афтикански? Служебният кабинет ,без действаш Парламент.Или Сачева и компания,която отсега вече е " заложила" вместо приетите( но негласувани заради вас) 10% от 1Юли, ни дава 6,1%..Как,с кое право ги определя? Вие чалгарите се оказахте не " златнивт пръст" а чисто средния- най големия,който ни го забихте отзад- на 2,3 милиона българи, включително и вашите роднини и родители.
  • 18 Тошееее,

    18 9 Отговор
    Ти ли определяш кои са българските национални интереси?????Субективно само твойто мнение да е меродавно?Неееее,Тоше,българският народ определя националните си интереси!!!!5-10% от населението ни,което гласува за национал фашистки партии НЕ е цялото българско население!!!!!Има едни още 90-95% от населението,което е на друго мнение от вас.И на изборите ще разберете и ще получите един Голям национален ШУТ в г.з.!!!!
  • 19 Селянин

    19 7 Отговор
    Вместо депутати си избрахме шутове и овчари
  • 20 Неграмотни или страхливи

    10 10 Отговор
    са народните представители? Защо никой не отговори по достойнство на обвиненията, че се извършва национално предателство, ако се вдигне ветото. Точно обратно, предателство е РСМ да бъде оставена в орбитата на Белград и Москва, а това е целта на Русия. Тя не може да си позволи дава средства като ЕС - за народа, а купува само висшия елит на партиите. Така че, днес по гласуването ще ги познаете - рублофили и българи !

    Коментиран от #48

  • 21 Гост

    18 8 Отговор
    СКРИЙ СЕ ВЕЧЕ БЕ,ГН..М ПРОДАЖЕН.....ПРЕДАДОХТЕ ТОЛКОВА ХОРА....НАГЛЕЦ.ДАЛИ НЯКОЙ ИМА ВЕЧЕ ДА ВИ СЕ ВРЪЗВА НА ЛЪЖИТЕ...
  • 22 Да се знаят и помнят предателите!!!

    10 13 Отговор
    Днес в съчучастие партиите на мафията на прокопиев и доган ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС, предадоха дружно националните интереси и история на България! Държава без история, няма национална идентичност! ПП, ДБ, ГЕРБ, ДПС, вие сте национални предатели, срам за страната си!

    Коментиран от #50

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 ха ха

    3 3 Отговор
    е аз от 30 години съм гласувал вот на недоверие на политическата шайка , ама те , вие си се избирате и си гласувате ;закони; от които станахте милионери , а ние от населението едва оцеляваме , та в приказките на политиците истината е 0,000%
  • 25 ИНЖ

    10 8 Отговор
    Тошко, това е пробив на Правителството на Промяната, но въпреки вас /ИТН/!!! А ти си "на черешата"!!!
  • 26 Я млъквай

    13 9 Отговор
    Ти с кого гласува за да падне правителството бе мутро смотана. Колко парламента събори, колко пари се изхарчиха в тази държава заради некадърноста Ви. Вие нямате право да си отваряте повече големите усти, защото скоро ще загубите дистанционното с което ви управляват, а парламента ще го гледате от скапаната си телевизия, некадърни политици.
  • 27 Деций

    14 7 Отговор
    Вие щото на вота гласувахте за интересите на България и гражданите?Измекяри!
  • 28 Кючука с една глава по-нисък

    9 3 Отговор
    Идеята е доста стара - да се вкарат колкото се може повече мюсюлмани в християнска Европа и по мирен път тя да се ислямизира. Същият този боклук Кючук е ревностен защитник на присъствието в ЕС на емигрантски затворени общности от авганистанци, пакистанци и араби.

    Коментиран от #52

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 емигрант

    12 9 Отговор
    Алооо зависимите от чалгаря, много бързо обявихте нова коалиция бе глупаци ? Един убитак на име Тошко ви ръководи тиквите по много елементарен начин, дори сте забравили за топлите връзки на този Тошко с депутат от ДПС причина за което е съвместна фирма ? Как човек ще направи фирма с противник в който няма доверие, айде вложете нещастният си мозък в действие ! Коалицията която предава България е една и сама доказа това - ГЕРБ,ИТН,ДПС и Възраждане ! Цирковете за манипулиране на простолюдието се повтарят постоянно и все още със същият ефект, благодарение на простотията ! 24 септември 1992 г. Ст. Савов подава оставка като председател на НС под натискът на А.Доган и ДПС, "днес" зависимият от ДПС - Чалгар Трифонов изпълни същата ситуация пак под натиск на Доган и ДПС ! Кой предава България бе идиоти и простаци ?
  • 31 Безсребреник

    13 9 Отговор
    Тошко, Тошко, всичките ти изказвания като политик са на нивото на сценарист на комедийно-критикарско шоу. Шоу за лековерни, информационно незапознати български граждани. Но мърси (без милост) към твоя лидер, СОБСТВЕНИК на депутате в парламентарна група, телевизия, шоу с бенд и балет и какво? Какво ли, НАП да каже за 20 години какви данъци е плащал на държавата България. Никакви, фирмите са му регистрирани в свободни от данъци офшорни зони!

    Коментиран от #37

  • 32 Коментар

    11 11 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    До платената "българка"!!!

    Не, не и не!!!
    Предателите се видяха по начина по който гласуват!!!
    Пп, дпс, герб и бсп, освен че се обединиха като ново мнозинство в парламента, също и клекнаха на Македония, ПРОДАВАЙКИ НАЦИОНАЛНИЯ ИНТЕРЕС!!!!

    ТАКА, ЧЕ НЗ ДАЛИ СИ БЪЛГАРКА, САМО НЕ МИ СЕ МЯРКАЙ ПРЕД ОЧИТЕ С ТАЯ ОПОРКА, ЩОТО МОЖЕ И ДА ПОСТРАДАШ!!!

    Коментиран от #34, #47

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 анонимен

    10 11 Отговор

    До коментар #32 от "Коментар":

    А коя коалиция свали Минчев бе червей ? И какво ти пречи Македония или подобно на Путин всичко пречи на всяка куха глава ? Македония по-важна ли е от България идиот смотан, че толкова си се замислил за нейното бъдеще ? Не забелязваш ли как ИТН пречат за всеки разумен ход за бъдещето на всеки българин и ти си в това число тъпако, мръсна чалгарска измет от симпатизанти на тези чалга престъпни депутати !
  • 35 Наталия Кобилкина

    8 0 Отговор
    БСП ще напусне ли коалицията с ПП и ДБ? БСП ще участва ли в евентуално следващо правителство с участието на ПП
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 богатите

    7 1 Отговор

    До коментар #31 от "Безсребреник":

    не плащат данъци! за това са богати! Овцете и средната класа плащат, защото работят за пари!
    Парите работят за богатите, а не богатите за пари!
  • 38 Наталия Кобилкина

    7 5 Отговор
    Тошко е клонинг на Ташко Бомбашка
  • 39 Филип

    10 5 Отговор
    Покажи къде плащаш данъци-родолюбец, а Македония остави на македонци те.
  • 40 Хайде стига лъга

    14 6 Отговор
    Стига лъга бе Тошко малък(и на ръст и на акъл). Френското предложение е добро. Явно не си го чел и заблуждаваш хората, които също не са го чели, но подскачат заедно с Чалгар Славчо.
  • 41 Чуденка

    8 4 Отговор
    Те срещу интересите на държавата а ти против народа!
  • 42 Стефанов

    8 2 Отговор
    Нека погледнем реално на нещата.
    Колко процента от македонците, имащи български паспорт ги използват само, за да отидат да работят в западна Европа? Да се обзаложим ли, че този процент е над 80?
    Само защото има паспорт НЕ Е ОСНОВАНИЕ да се нарича българин.
    По логиката на Слави защо никой не обръща внимание на "българите" в Турция, които две думи на български не могат да кажат.. Само им вдигнахме бройката секции за гласуване, за да се облагодетелства ДПС. Защо Слави не пише на Ердоган да ги вкара в конституцията и да ги признае
  • 43 Пипи Чорапчето

    10 4 Отговор
    "Заради МА-КЕ-ДО-НИЯЯЯ", Тоше, заменихте "изчегъртването на модела ГЕРБ-ДПС", с което впрочем влязохте в НС, с коалиционна прегръдка по целесъобразност - свалихте правителството преди два дни.
    За да разберете след два дни, че тези, с които се прегърнахте вчера, ви обърнаха гръб днес - пак по целесъобразност, но тяхна си.
    Коалиционен разврат бе, Тоше - ама първи повлякохте крак!
  • 44 Да се знаят и помнят предателите!!!

    5 7 Отговор
    Днес в съчучастие партиите на мафията на прокопиев и доган ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС, предадоха дружно националните интереси и история на България! Държава без история, няма национална идентичност! ПП, ДБ, ГЕРБ, ДПС, вие сте национални предатели, срам за страната си!
  • 45 Бургазлия 2

    6 5 Отговор
    Тошко, след като и учителката ти се отказа от теб, само едно ти остава: да дойдеш в Бургас на моста и да попиташ Валери Симеонов къде е релсата! Ще те изпратим със заря!
  • 46 Хаха, какъв пич си ти бе, глуп.чо #12

    5 5 Отговор

    До коментар #12 от "Пич":

    Я прочети фактите и данни в коментар 3, та доно да разбареш на кого правот усруга Тошко Африкански, Слави, Копейкин...те са предателите, защото искот да оставим Македония под властта на Ру..сия и Сър.бия!

    Коментиран от #49

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Умен

    2 4 Отговор

    До коментар #20 от "Неграмотни или страхливи":

    Прав си рредателште са ИТН и Възраждане, защоно искат да оставим Македония в ръцете на Русия и Сърция, щов не сваляме ветото...
    Промегете ковентар 3 под статията, там са данните!
  • 49 Ако

    4 0 Отговор

    До коментар #46 от "Хаха, какъв пич си ти бе, глуп.чо #12":

    Си на 18 те оправдавам ! Иначе - никой не е победил глупаците , и аз няма да успея !!!
  • 50 Абе, #22 , как може да си толкова пр.ост

    3 3 Отговор

    До коментар #22 от "Да се знаят и помнят предателите!!!":

    Я прочети фактите и данни в коментар 3, та дано да разбареш на кого правят услуга Тошко Африкански, Слави, Копейкин...те са предателите, защото искат да оставим Македония под властта на Ру..сия и Сър.бия! Току виж след 2-3 дти годинш ни обяви воъна под тяхно влияние...
  • 51 Умния

    6 3 Отговор
    Браво на коментар 3 за эактите .
    Това е истината- предателите са Тошко, Сла.вуца, Копе.йкин..!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Мдаа, много си прав #1

    1 4 Отговор

    До коментар #1 от "българин":

    А ми Тошко маймун.ката иска сега да си измие срама от позорното гласуване срещу ПП, партнъорите си онзи ден, а а те свалоха Минчев! Абсолютни из.мекяри! Срам и позор за тях!
  • 54 “ХораТА от площадА”

    1 3 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    или хорА от едно площадче! За кой се мислиш, психиатричен случай, за да говориш от името на хораТА
  • 55 Ало Деляне

    3 3 Отговор

    До коментар #10 от "Киро лъжеца":

    Пеевски, това ти ли си бе ? :-)

    Коментиран от #59

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 1:1

    3 3 Отговор
    Този Тошо е като затворник в отпуск! Каква ли е жена му, за да го харесва?
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Не ба

    1 4 Отговор

    До коментар #55 от "Ало Деляне":

    Прокопиев съм! Търся глупаци да си продават страната!
  • 60 и все пак

    3 3 Отговор
    С благословията на външен министър от ИТН. В паметта човешка ще остане само
    съществевото, че днес,
    24 юни 2022 г., България, с Министър на външните работи, избран от една мимолетна партия, наречена ИТН, г-жа Генчовска, премахна ветото над Северна Македония
  • 61 Плоско

    2 3 Отговор
    Много плоско и невярно при това. Предагелят е ИТН.
  • 62 Българин

    3 1 Отговор
    тошко защо виеш на умряло гнида употребена ?
  • 63 Българин

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Тото":

    тошко защо виеш на умряло гнида употребена ?
  • 64 ЧАО

    3 1 Отговор
    Махай се Тоше, още малко, ще злобееш от трибуната на народното събрание, още малко, нагло мутренско бизнесменче. Колко милиони получихте с оригващия се бабуин?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове