27 Юни, 2022 17:17 2 445 22

Карадайъ след консултациите: Невъзможно е да се излъчи правителство

  • мустафа карадайъ-
  • дпс-
  • правителство

В основата на това Народно събрание е липсата на диалог, допълни той

Карадайъ след консултациите: Невъзможно е да се излъчи правителство - 1
Снимка: БГНЕС

Невъзможно е да се излъчи правителство. Това каза лидерът на ДПС след консултациите при президента Румен Радев.

„Невъзможно е да се излъчи правителство, защото народната поговорка гласи, че „къщата е такава, каквато е основата“. А основата на това Народно събрание тръгна на реваншизма, на противопоставянето, на омразата, на лъжата, на арогантността, на самонадеяността, на самодостатъчността, тоест – обобщено казано – липсата на диалог", каза Мустафа Карадайъ.

По думите му при наличие на толкова много кризи от политическа гледна точка от нормално естество е властимащи и опозиция да са в диалог в търсене на решенията на хората, да се решават проблемите на гражданите, да се преодоляват кризите.

„В момента виждаме, че не само, че липсваше, а имаше отказ от диалог от властимащи и опозиция, но последните дни видяхме, че вътре в управляващата коалиция също не е имало диалог. Тоест, основата на 47-то Народно събрание е такава, че няма как да излъчи стабилно и отговорно правителство. От тази гледна точка, правилно е всички да си вземем поука от уроците не само на 47-то Народно събрание, да си вземем поука от последните 12-13 години, от моделите и начините за правене на политика, да застанем много отговорно пред българските граждани, да предложим своите платформи на база нашите ценности да кажем какви са ни целите, българските граждани да натоварят различните политически партии с определена отговорност. Както отсега се вижда еднопартийно управление няма да има и да заложим на диалога още отсега“, отбеляза лидерът на ДПС.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Карадайъ

    15 4 Отговор
    Ще искаме управници от Турция.Тука няма.

    Коментиран от #15

  • 2 Аргументите

    18 4 Отговор
    къртят ! Кисело е гроздетооооооо .
  • 3 Ь ььь

    15 2 Отговор
    Интересно на какво чудо се надяват на следващите избори.

    Коментиран от #18

  • 4 Пипи Чорапчето

    17 3 Отговор
    „Невъзможно е да се излъчи правителство, защото народната поговорка гласи, че „къщата е такава, каквато е основата“. А основата на това Народно събрание тръгна на реваншизма, на противопоставянето, на омразата, на лъжата, на арогантността, на самонадеяността, на самодостатъчността, тоест – обобщено казано – липсата на диалог", рекъл агата...
    А да питам така, ага: 30 години вече ДПС е част от политическия живот на държавата ни, някои от депутатите ви - също направиха толкова "стаж" в НС... та, каква е основата на тази къща - НС? Питам вас, защото вие я обитавате постоянно достатъчно дълго време!

    Коментиран от #7

  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 1 Отговор
    НАЛИ сте уж за етническия МИР да амаНЕ ПОЛИТИЦИТЕ ПАРТИИТЕ не ви пука за обикновените ХОРА
  • 6 Българка

    16 8 Отговор
    Безродникът с родина-майка Турция да не бъде сигурен. И да разбере, че докато емблемите на корупцията Пеевски- Доган не са в затвора, а раздават заповеди , ДПС ще е далеко от държавната трапеза! Така че ако иска, да си стяга багажа и да ходи в родината си майка

    Коментиран от #19

  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 2 Отговор

    До коментар #4 от "Пипи Чорапчето":

    ПП дпс е задкулисието в БГ начело с ДОГАН
  • 8 ха ха

    11 1 Отговор
    целите на политическата шайка не са се променили , криейки се зад държавност ,сигурност и бля бля да грабят населението и труда им , в казана бандити проклети ще ви е малко
  • 9 Румен

    11 5 Отговор
    Бегай с 200 бе турски продажник. Ограбихте с Доган парите на България. Какви ценности, какво Правителство. За затвора сте всичките от ДПС.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Ай ша ти Е М

    10 1 Отговор
    Къщата е къщата за гости която си накраде, такава накрадена къща искате да е и парламента с фалшивите платени гласове които имате.
  • 12 Обрязаният киртак

    4 6 Отговор
    е прав. Избори незабавно.
  • 13 Гост

    7 1 Отговор
    Е как да не бе, къръдая....всички ги искате тия милиарди. Само за тях мислите!!!!
  • 14 122333

    6 1 Отговор
    Голям карък си, където минеш само думи казваш с двойно "тт".
    Къщата в която живееш има за основа доган, а на покрива стой делян и ти самия се задушаваш по средата, но иди да вземеш въздух в твоята родина!
  • 15 има

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Карадайъ":

    Като останат само позволените от Конституцията, управлението ще е просто перфектно.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Стоянов

    5 1 Отговор
    Ами защо тогава свалихте правителството, като не можете да "излъчите" правителство? За да хвърлите нашата страна в хаос? На вас не ви пука - имате си родина -майка!
  • 18 Стоянов

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Ь ььь":

    Надяват се да махнат машинното гласуване, Ердоган да нареди да се гласува под строй и хора, които не знаят български, да се явят в изборните секции, а таму частниците в комисиите да гласуват вместо тях. Също така с хартиени бюлетини много лесно се купуват гласове (главно ромски).
  • 19 ДОСТ

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    ЩЕ ПЛАТИШ ЛИ БИЛЕТА МА БГ КАДЪНКЕ? КЪЩА ЩЕ МИ КУПИШ ЛИ В МОЯТА РОДИНА ТЮРКИЙЕ? А?
  • 20 135

    4 0 Отговор
    Страх тресе чал ма та Цонев.
  • 21 Гост

    1 0 Отговор
    До кога една противоконституциална етническа партия ще ни дава акъл и ще съсипва България? Проклет да е този, който позволи да се регистрира като партия ДПС! Всички знаем, че тя е незаконна, но си оплете кошницата и сега смуче българска кръвчица! Толкова години в парламента едно добро нещо не видяхме от тая партия, само интриги, задкулисни игри, завладяване на българска земя, ограбване на парите ни и мазно лицемерие.
  • 22 Амии

    2 0 Отговор
    На тебе никой от нас не ти иска мнението!Ако , ще ходиш пак като попарен в парламента, обещавам да гласувам за ПП ! Щом тази партия ви е трън в очите значи е моята партия!Ние така подскачахме от вас 32 год.ни крадете!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове