Last news in Fakti

2 Юли, 2022 11:00 2 488 102

Гуцанов за руските дипломати: Ако е шпионаж, защо няма арестувани българи?

  • борислав гуцанов-
  • руски дипломати-
  • шпионаж

По думите му по-добрият вариант е да се опита да се създаде кабинет, а не да се ходи на нови избори

Гуцанов за руските дипломати: Ако е шпионаж, защо няма арестувани българи? - 1
Кадър БНТ

Според БСП министър-председателят в оставка е взел еднолично решение за 70-те руски дипломати да бъдат обявени за персона нон грата - пълен прецедент в световната дипломация. Така че нямаше как да продължим преговорите с "Продължаваме промяната". Надяваме се, че едната от линиите, която ще коментираме и преодолеем е решаването на този конфликт и изключително тежката ситуация, който се създаде между София и Москва. Това каза в "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ депутатът от БСП Борислав Гуцанов.

Левицата вчера предложи в НС на основание на Конституцията да бъде гласувано решение, с което да задължи МС да вземе действия за отлагане на тази нота.

"Ние говорим за шпионаж, ако е имало на закритото заседание, никой не е чул нищо за шпионаж. Едно е шпионаж, друга е реципрочност", каза той.

Гуцанов попита кого са шпионирали и ако е така, то тогава тези 70 руски шпиони е трябвало да имат отношения с български граждани и то на оперативни позиции, където да има интересна информация.

"Няма такива данни и никой не каза подобно нещо. Ако е така и има такива българи, защо те не са арестувани?", попита Гуцанов и допълни: "Петков ни вкара в изключително тежка ситуация. Не можем да подложим страната на такова изпитание".

По думите му категорично българският туризъм ще понесе огромни загуби. Енергийните ресурси също, които са част от националната сигурност. Какво правим, ако Русия спре доставките от петрол, попита депутатът.

Ако не се нормализират отношенията с Русия, няма анализатор, който би казал какво точно ще се случи. Нещата са твърде непредсказуеми и трябва да се положат всички усилия. Ако е реципрочност - има логика. Ако е шпионаж - кои са тези шпиони и кой от българска страна е давал тази информация. Не могат да се подлагат на изпитание икономическите и историческите отношения между България и Русия и националната сигурност на България, каза той.

По отношение на преговорите за кабинет депутатът от БСП каза, че първо ще преговарят с ПП за политики и след това за имена на министри. Безспорно една от темите ще са отношенията между България и Русия. Други - националната сигурност, енергийните доставки, социалната политика.

По думите му по-добрият вариант е да се опита да се създаде кабинет, а не да се ходи на нови избори.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 36 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 рерi777

    56 13 Отговор
    А защо няма американски няма нито един ли?!

    Коментиран от #3, #6

  • 2 Севда

    50 9 Отговор
    По- добре ли е в момента - от година и половина всичко да е хаос. Надявам се, че хората най-после ще осъзнаят, че тези, които се представят за месии, не носят нищо добро за България!
  • 3 американците

    24 6 Отговор

    До коментар #1 от "рерi777":

    са бели и пушисти

    Коментиран от #7

  • 4 Не знам дали е шпионаж

    48 9 Отговор
    но определено ми прилича на страшен огромен тъпинаж.

    Коментиран от #77

  • 5 Сега

    29 10 Отговор
    Сега вие тоест бсп и кирчо няма да сте в следващия пърламент,вие сте боклуци .
  • 6 даааааааа

    21 32 Отговор

    До коментар #1 от "рерi777":

    И какво ще шпионират американските шпиони? Ни е сме съюзници! Русия ни обяви за вражеска държава! Тези 150 души и обслужващ персонал да не би да са дошли на излет е страната ни?!?

    Коментиран от #15

  • 7 го шо

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "американците":

    розовки.
  • 8 Абе, Гуцанов, къде отидоха 15 млн.долара

    23 2 Отговор
    за двата катамарана на "Бляк сий шипинг"- от Елитбанк - Варна? Защо нямало осветени българи-шпиони. Ами то няма да стигнат местата в каушите. Едно 1000 души от администрацията и извън нея директно са за бай Ставри ! Сега се чудят откъде да ги почнат. Ами то трябва да се обезглавят партиите и всичко трябва да се гради на ново ! Това е решението !
  • 9 Сандо

    23 9 Отговор
    Ето това е модерното бесепарско мислене-непременно трябва да накиснем и другарчетата си /в случая - българите/.Предадохте Партията си,сега ще предадете и народа ни.Затова наистина мястото на партията ви-измама е на бунището.
  • 10 ДС активист

    12 21 Отговор
    Руските шпиони в България са от тридесетте години на миналия век,така,че не слушайте какво ви говорят-платените русофили а четете истинската история....
  • 11 жалко

    19 20 Отговор
    излезли да защитават руски интереси,да бяхте така защитавали българските интереси.... повече от 30 години ни водите към пропастта,разпродадохте България,убихте 2 милиона Българи,а седнал да плаче за 70 руснака.нещастници, руски подлоги

    Коментиран от #18, #21, #89

  • 12 мразим да разсъждавам върху очевидното

    21 6 Отговор
    Ти не разбра ли , че не е шпионаж , киронаж , всички го разбраха вече .
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Гого

    9 8 Отговор
    Комунисте, помиш ли високите скали на Искърското дефиле? Има хора помнят.Високо горе има един кръст да знаеш защо е сложен там? Навеждайте глави надолу, че...
  • 15 Нее

    28 4 Отговор

    До коментар #6 от "даааааааа":

    Всички шпионират, американците шпионират англичаните и обратното. Информацията е от най ценните неща на света. Краварите като са ти приятели, защо ти продават антични самолети на рисунки. А пък дават оръжие на укрите. Няма приятели, има интереси.

    Коментиран от #19

  • 16 Защото си маlоyмен...

    9 13 Отговор
    И го знаеш мн.добре... ! В политиката и националната сигурност, няма безкрайни наказателни дела... ! Енергийните пари и комуникациите минават през градинари и чистачи в посолствата, стигайки до ключови фигури в медии и политика ! Марш в Аzия !
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 парно + 40 % и не само

    7 7 Отговор

    До коментар #11 от "жалко":

    Зависи къде е скрит интереса , но щом го разчиташ като защита на " руски интереси " , кой как си го разбира , та така .

    Коментиран от #20, #24

  • 19 Точно така...

    12 18 Отговор

    До коментар #15 от "Нее":

    И интересите на България не са на изток ! Реалността е прагматична...голяма част от българите, не знаят къде са гробовете на баби и дядовци, но плачат на гроба на Дядо Иван, защото ги е освободил и имплантиран доктринирана история, в дамаджанените мозъци !
  • 20 Много е важно...

    6 1 Отговор

    До коментар #18 от "парно + 40 % и не само":

    Да е евтино !
  • 21 Коко

    17 4 Отговор

    До коментар #11 от "жалко":

    Много сте прав, това са днешните политици и Македония предадоха , че и България! Но ние си ги избираме така, че...трябва много да се мисли на кого даваме власт когато гласуваме!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 без ПП

    23 8 Отговор
    Не знам защо има хора,които не си дават сметка,че последиците за БГ ще бъдат тежки! Дори западните развити държави със сегашните мерки търпят големи загуби и изпитват трудности,а какво остава за обрулена БГ с крайното-скъсани дипломатически отношения. Русия ни обяви за вражеска държава,защото сами и дадохме повод! Ние се навираме между шамарите в конфликт,който не ни засяга пряко и съответно има реакция! Интересно как Кирче клекна на Македония,но се зъби на Русия! Парадокс!

    Коментиран от #58

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Българка

    12 12 Отговор
    Стига вече рев и стенене от БСП за руските дипломати. Чии интереси защитават от БСП- българските или руските. Да се доказва шпионаж на дипломати с имунитет е мисия невъзможна. Със сигурност 150 руски чиновници и дипломати на фона на 12-15 български в РФ е огромна диспропорция. Още повече ОФИЦИАЛНО Е РАЗПИСАНА ОТ БЪЛГАРИЯ АКРЕДИТАЦИЯ ЗА 43 ДИПЛОМАТА , А НЕ ЗА 150. На всички ни е ясно, че въпросните 70 руснака не са работли за българо-руските икономически и културни взаимоотношения. Газпром едностранно спря газа на България, руския анклав Лукойл-Нефтохим ни продава на двойна цена руското гориво.
  • 26 Абе

    18 8 Отговор
    Бай Ганьо пак откри топлата вода.Всичката Мара втасала за Ганьо са виновни дипломатите.Шпиони били .А пък най големите крадци и продажници слуги на САЩ разрушиха всичко българско в момента управляват България.
  • 27 Аритметика

    14 15 Отговор
    Спокойно,бе! Русия е част от нашето минало, а ЕС е нашето настояще и бъдеще! Газ все някой ще ни продаде. Ама я питайте в Русия как се спраят с наложените санкции от ЕС? Хапят дървото във всички сектори на икономиката. Нямат дори въздушни възглавници и климатици за ладите! Бягат руснаците насам и още по-на запад!
  • 28 Отоговор

    10 6 Отговор
    Защото БКП чрез БСП ГЕРБ ДПС Възраждане ВМРО, Воля, НФСБ, ИТН е във властта и винаги е била, затова няма арестувани.
  • 29 Абревиатурата ви от вчера

    14 2 Отговор
    Банда Социопати Предатели
  • 30 Колев-Босия

    15 4 Отговор
    Гуцанов,
    няма арестувани българи, защото сте с депутатски МАИмунитет!
  • 31 Ихтамнет

    12 8 Отговор
    Изчакайте изчакайте още малко не ги гонете септември има един антибългарски чуждопоклоннически събор на язовир Копринка тогава ще съберете много пасажери които мечтаят за живот в Улан Уде Пенза Чита Воркута Анадир тогава да си вземат онова чучело альоша в Пловдив където стърчи над паметника на Васил Левски и да не забравят да ни върнат държавните архиви откраднати най нагло от грузинския мустак сталин
  • 32 Кон

    11 5 Отговор
    Ти беше зкпч на подводни лодки, баща ти беше зкпч на подводни лодки повече от 20 години с академия в СССР . Майка ти е рускиня за какво говорим
  • 33 вън БСП от следващият

    9 5 Отговор
    парламент, педьо продажен не се прави на лили иванова, всички знаем че сте си руска партия заедно с още 2 в парламента, незабавно принципа на реципрочност и забраняване на длъжности от типа "почитен консул"
  • 34 Не плачи

    13 7 Отговор
    за инструкторите си. Седни и прочети Виенската конвенция за дипломатическите отношения, за да ти светне какви са функциите на дипломатите и дипломатическите представителства. Кирил е твърде мек в случая.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Гюнтер

    13 7 Отговор
    Рубладжиите - цоциалисти се осветлиха ясно, ризата на неутралитета вече им е тясна...
  • 37 ежко

    13 6 Отговор
    Мннноооогооооо уместен въпрос!Ако има арестувани българи и после цялата история се разсмърди защото е същита с бели конци?!?Кво правим тогава?Кирето лесно взима решения по хвъряащи хартийки, а ако няма -ще нареди да му ги напишат!
  • 38 В тая държава арестува само полицията и

    8 6 Отговор

    До коментар #35 от "В.В.П.през К@ра ми е за ЕС..":

    Прокуратурата комуняго. Не се опитвай да лъжеш. За комунягите лъжата е естествен начин за комуникация, но при демокрация това не върви. На следващите избори ще ви се изяснят доста неща

    Коментиран от #92

  • 39 Киро Лъжата

    7 7 Отговор
    е антибългарин! Слабоумни дебили не бива да се допускат в политиката.

    Този палячо и клоунът нанесоха огромни щети на страните си.

    Коментиран от #42, #44

  • 40 Тебе

    5 3 Отговор
    Първи с Нинова, заедно
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Европа

    8 10 Отговор

    До коментар #39 от "Киро Лъжата":

    Кирчо свърши много добра работа. Удари крадците през пръстите, разкара енергийната мафия, прекъсна зависимостите от кремъл, опита се да внесе ред в държавата, но не му стигна времето. Най-важното е, че вече има за кого да се гласува на избори.
  • 43 Гуцанов ударен с мокър парцал

    14 4 Отговор
    Във Варна е най-голямата руска шпионска мрежа, следвана от Бургас и Русе.
  • 44 Като импексова

    6 3 Отговор

    До коментар #39 от "Киро Лъжата":

    няма втора продажна, защо никаква дума за лукойл ? Как е молела венци на локо да я свърже с решетника ?
  • 45 В.В.П.Кирил е цървул

    8 3 Отговор
    Удвои цените ,регулира богати и бедни .Чака се свещения кораб с газ от братята сащ..Един на година ..Удвои цените,и е горд че потъпка .конституцията..канадско куче.Сектант от Харвард
  • 46 Българин

    7 5 Отговор
    По отвратителни и гнусни от руснаците са единствено техните доброволни задунайски роби!
  • 47 Пламен

    7 3 Отговор
    Въпросът на Гуцанов е тъп....защото Гешев е прокурор, за това няма арестувани.
  • 48 Истината

    7 5 Отговор
    Червеният лъжец и национален предател говори откровени лъжи. През 70 години във Великобритания са изгонени 105 руснака. Какъв ли вой ще но дадат червените без ждтизи когато преместим съветските паметници в музея на тоталитарното изкуство?
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 123

    5 4 Отговор
    .....Защото не работи съдебната система ! Има данни и доказателства от службите ,че много политици,журналисти и др. са на заплата 0т 4000 лв. месечно от Москва.

    Коментиран от #93

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Преди да напишеш "шпион"

    6 4 Отговор
    Прочетете що е шпионаж ?, много хора си мислят за оръжие. А това че открито пропагандираш и плашиш че България не може без еди коя си държава, какво е. Пропаганда в полза на друга държава е също шпионаж.
  • 57 Беновска пита

    5 4 Отговор
    Ало,Гуцанов!! С плиткия ти ум не разбра ли, че лакеите на САЩ и НАТО Кирчо и Кокорчо си подготвят топли,синекурни местенца на Запад??? Схващаш ли бе тикво куха??
  • 58 Гого

    10 1 Отговор

    До коментар #23 от "без ПП":

    Кое е интересното? Така му казаха господарите от ул. ,"Козяк", така е и направил! Повечето наши политици са абсолютно зависими било от САЩ, Русия или Турция или пък от разни олигарси! Замислете се и сами ще стигнете до определени изводи.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Факти

    4 5 Отговор
    На 6 ноември 1886 ген. Каулбарс скъсва дипломатическите отношения на Русия с България, използвайки като претекст инцидент със служител на руското консулство в Пловдив.
    Александър III се обръща към Високата порта в Турция с молба да нападне България. Османската империя обаче отказва. Тогава Русия оказва натиск върху Сърбия да започне военни действия срещу София. И сръбската армия нахлува в България.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Пирко

    3 5 Отговор
    Гуцанов е представител на една престъпна и крадлива комунистическа партия! Българи спомнете си 1996 г. това ли искаме
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Нане

    5 4 Отговор
    да Ве що няма арестувани българи??? Няма щото са фантазии на Кирето и Ленчето и пропуск на ЦРУ ни съ търкалят у леглото
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Верно ли

    10 0 Отговор

    До коментар #11 от "жалко":

    Хубаво бе, прав/а си в първата част на разсъждението. Така е - нашите еничари ни погубват като нация от 30 години насам! БСП и Корнелия о.раха положението в този Парламент, в следващия няма да влязат. Обаче отбелязвам, че ние от 30 години насам сме прозападно ориентирани, демократични и т.н. сладки приказки. Да си зададем въпроса защо, когато най-накрая получихме тази така дълго бленувана "демокрация" тя не работи при нас (а тя вече не работи и на запад, ако случайно някой не е забелязал)? И не разбирам защо трябва руснаците да са ми виновни и да съм длъжен да ги мразя, защото иначе съм путино...рубло... и незнам си какъв си фил. И да, аз искам да съм ФИЛ! Считам себе си за БЪЛГАРОФИЛ, защото обичам милата си, изстрадала Родина! И защо сега новите агресивни нео-комсомолци ми отклоняват вниманието, от това, че не свършиха АБСОЛЮТНО НИЩО от това, за което бяха пратени в НС (говоря на първо място за правосъдие, Гешев и Баце, икономиката даже няма да я подхващам, да не говорим па по темата РСМ) със някакви прокоби и заклинания по отношение на чужда държава, с която имаме обща история, независимо дали им харесва, или не!!!! Виждам ги, че са готови на всякакви подвизи, само и само да не изпуснат и те кокала!

    Коментиран от #101

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 В.В.П.Кирил е цървул

    7 0 Отговор

    До коментар #38 от "В тая държава арестува само полицията и":

    Всички лъжат колега ,Всички!..Позволено е .комуняга!.Хехе..Може и Кирил ,все пак е премиер от Канада.
  • 93 Верно ли

    8 1 Отговор

    До коментар #54 от "123":

    Като има доказателства - оповестете ги пред обществото!!! А не с разни недомлъвки да ги публикувате тук-таме! И също така искаме да публикувате и данните за всички, които са получавали грантове от Отворено общество и сие! Че аман от ВАС!!! Да питам ли как се е издържал Ицето от ДеБето толкоз години безработен, Соломончо с трабанта, Иво Инджев, Евгений Дайнов и още доста други известни "безработни"!!!!
  • 94 Бамбука

    4 1 Отговор
    Преди време уличиха един, осъдиха го, а после в Москва го наградиха. Сега , ако уличат българи изхождайки от бройката дипломати, може да затрудним производството на медали с които да ги награждават.
  • 95 ЕДГАР КЕЙСИ

    5 3 Отговор
    ЗАЩОТО ВИЕ ОТ БКП ..... НЕ СТЕ БЪЛГАРИ....... И ТРЯБВА ДИРЕКТНО ДА ВИ ИЗГОНИМ ВЪВ ВАШАТА РОДИНА ...... РУСИЯ ......
  • 96 Диамантената ръка

    3 2 Отговор
    Гуцанов, спрете с тия шумкарски изпълнения. 21 век сме, а и вие българи ли сте или руснаци ...?
  • 97 Шаран БГ

    3 0 Отговор
    Много весело се получава .....Половината ще заминат зад Урал , другата половина за Скалистите планинни при новите НИ приятели.. А тук ще остана само аз..... Кого ще шпионирам и на кого да пращам данните по-напред ??...
  • 98 Защо няма депутати в затвора

    2 0 Отговор
    Половината от властИмащите са за затвора но едвали със Гешев и Цацаров това ще стане. България е на мафията и на американското посолство
  • 99 медузо

    0 0 Отговор
    забрай как рива на колене
  • 100 Левски ни каза за "Освободителя":

    1 0 Отговор
    МНОГО ПРОРОЧЕСКИ СА ДУМИТЕ НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ, КОГАТО БЪЛГАРИТЕ ГО ПИТАЛИ ДЯДО ИВАН ЩЕ ОСВОБОДИ ЛИ БЪЛГАРИЯ:.............. "НИКОМУ НЕ СЕ НАДЯВАЙТЕ. АКО НИЕ НЕ СМЕ СПОСОБНИ САМИ ДА СЕ ОСВОБОДИМ, ТО ЗНАЧИ, ЧЕ НЕ СМЕ ДОСТОЙНИ ДА ИМАМЕ И СВОБОДА. А КОЙТО НИ ОСВОБОДИ, ТОЙ ЩЕ НАПРАВИ ТОВА, ЗА ДА НИ ПОДЧИНИ ОТНОВО В РОБСТВО"............ (по Захари Стоянов).
  • 101 грешиш

    1 0 Отговор

    До коментар #89 от "Верно ли":

    Както някои обвиняват Русия и ти обвиняваш Запада.... понеже сме били прозападно ориентирани, защо не живеем добре... защото сме българи не живеем добре, защото такива са ни управниците..как примерно словенците,чехите, поляците, унгарците даже и румънците успяват да живеят по добре от нас...сега руснаците или европейците ли ни са виновни като ние нямаме управници, които да могат да управляват една 6 милионна България.... Представи си България като една фирма,а ти обвиняваш клиентите си за твоята некадърност. Обвиняваш ги ,че нищо не купуват от теб, примерно... ами като не произвеждаш качествено,как да купят от теб, или като не можеш сам да си реализираш стоката клиентът какво е виновен. Вината е във всички нас,едно ,че ръководителите са некадърни и второ работната ръка също.... кадърните отидоха в кадърните фирми да работят на Запад

    Коментиран от #102

  • 102 Верно ли

    0 0 Отговор

    До коментар #101 от "грешиш":

    Има резон в това, което говориш. Не случайно е имало Крумови закони по тези земи. Но аз пък имам право да обвинявам и Запада, защото ние очаквахме "западна демокрация, а те си назначават местни феодали, които, изпълнявайки техните указания, ни унищожават като нация. Русия не бих могъл да я обвинявам за нищо, защото по времето на социалистическия блок гонехме 10 млрд., което ще рече, че не сме живяли толкова зле, колкото се опитват да ни убедят. И тъй като съм живял и по онова време го знам със сигурност.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове