Last news in Fakti

2 Юли, 2022 12:09 1 210 33

Дончев: Предсрочни избори са по-добрият вариант

  • томислав дончев-
  • предрочни избори-
  • герб

Г-н Борисов е безспорният лидер на ГЕРБ, обяви зам.-председателят на партията

Дончев: Предсрочни избори са по-добрият вариант - 1
Кадър бТВ

Мисля, че този парламент е безпомощен по отношение на задачата си да формира някакво нормално работещо правителство с малко по дълъг хоризонт. Колкото и едни нови избори да са изпитание за страната, за обществото, за държавата, във всякакъв план това е по- добрия вариант. Това каза в интервю за предаването „Тази събота“ по бТВ зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев.

„Оставката на правителството може да се окаже не входен към политическата криза, може да се окаже изход“, допълни той.

По думите му не е хубаво основната цел на едно правителство да е оцеляването му, защото не остават сили за нищо друго.

Относно спекулациите, че Бойко Борисов може да се оттегли от лидерството на партията Дончев каза: „Г-н Борисов е председател на партията. Той не е народен представител. Той е безспорен лидер на партията. Къде повече да се оттегли“.

Според зам.-председателя на ГЕРБ в следващите месеци не е възможна коалиция между неговата партия и „Продължаваме промяната“. „Когато целият ти репертоар, причината да се появиш в Народното събрание, причина да вземеш властта е, че си хулил и обиждал някого…, не знам как за тях е възможен такъв завой“, уточни Дончев.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да ви

    34 4 Отговор
    имам "лидера" , грабливи карикатури от кол и въже !
  • 2 Герб е мафия

    32 4 Отговор
    Дончев, ти си недостоен корумпиран чиновник! Изумително е, как от добър технократ се получавата такова падение? Въпрос за много пари? За милиони?
  • 3 истина е

    28 3 Отговор
    Искате да докопате милиардите ,и да ги приберете в шкафове и гардероби !!!!За това ще е голямата ви битка , и за нищо друго !!!
  • 4 Ляляля

    2 13 Отговор
    Мисирю председателяи кирю председателя вече няма никой да ги избере
  • 5 црррр

    18 4 Отговор
    Дончев: Предсрочни избори са по-добрият вариант,ще пристигат пачки на купове,трябват ни нови шкафчета и шкафове за кюлчетата.
  • 6 Днес

    10 3 Отговор
    е много скучен ден , няма наритани шпиони , бай Дън не е падал , абе ясно че ще го подкарваме на бира .
  • 7 Начи

    2 12 Отговор
    Бай мисир банкянски и киро канадянски вече никой нема да ги избере
  • 8 има ли значение

    23 2 Отговор
    Лидер бил Б.Б, за да бъдем точни е мафиотски бос на групировката ГЕРБ! Капо ди тути мишки! Унищожители и грабители на държавата!
  • 9 Вероятно

    15 1 Отговор
    Пашата,Таки,Къра,проф.Моллов,....и другите съветници избират по-добрия вариант,за кой.....
  • 10 Капитан Андреево

    7 5 Отговор
    Брато,така е...по-добрият вариант са изборите,дай лапа....
  • 11 Мунчо

    12 2 Отговор
    Тоз кат се напъва да мисли изглежда като болен от синдрома ГЕРБ!
  • 12 Имаш

    10 2 Отговор
    Безплатна почивка у Дувай,осигурена лично от Шиши,и бан.дата на Чукове.те.Ще присъстват Котараците от П.ерник.Дългият Чал.гар ще ви пее на ушенце.Белото е осигурено лично от Чакър.ян.....
  • 13 Имаш

    7 2 Отговор
    Безплатна почивка у Дувай,осигурена лично от Шиши,и бан.дата на Чукове.те.Ще присъстват Котараците от П.ерник.Дългият Чал.гар ще ви пее на ушенце.Белото е осигурено лично от Чакър.ян.....
  • 14 ФЕЙК

    4 3 Отговор
    Понеделник по случай националния празник на "ГОЛЕМИЯ БРАТ" Атлантическия съвет организира митинг на българо-американската дружба от 10 ч. на ул. Козяк". Ще говорят Соломон, Ленчето, Кир4о, Бойко и цяла плеада радетели на вечната и непоклатима дружба. Ще присъстват всички що тачат дружбата и солидарността ни със УС. Носете знамена всякакви на полоси, на звезди , зачеркнати, на дъги, може и трицветни, само да не объркате цветовете с руското!
  • 15 МАНДАЛАЙ

    6 2 Отговор
    кривътъ глъвъ и да не се напъва толкоз ,че се е превъзбудил ша издуха гарнитурата
  • 16 Само за Коцето

    3 7 Отговор
    не съм пробвал досега,ще пробвам за последно с него и ако дойде поредният провал,Сбогом на Урните Forever!

    Коментиран от #31

  • 17 111

    8 2 Отговор
    Ние не мислим така.
  • 18 нигерийски морж

    8 2 Отговор
    де го неска бойчето де фърга връз ората думи измамни ,де са прай на супер ексклузивно атрактивен атлантик същий титаник га пориши водата
  • 19 Доротея

    13 1 Отговор
    След като е лидер, защо там са се напъхали разни токсични, не много рейтингови елементи като: 1. Митов 2. Биков 3. Сачка 4. Любен Дилдов ...... с цел - да откраднат Греб от простоватия му вожд и да се коалират с останалите атлантици! Цитат от Христо Иванов /ДБ/ към лъскавите герберасти от посочения тип - . ,,Освободете се от този семпъл /прост, глъм/ човек, за да може да се разговаря нормално с Вас!". Затова Дилов се възмути от трибуната и с право запита ПП и ДБ - ,,Приличам ли Ви на мафиот!" и те не се сещат какво да му кажат, какво чучело е всъщност! Такива като Дончев са ясни - с Бацун да печелят гласове и власт, ласкаят го, че е велик мъж и даржавник и си крадат на воля безнаказано! Факт!!!
  • 20 Жоро

    14 1 Отговор
    Колко пъти избори ви трябва г-н КУБЕ за да разберете че повече ГЕРБ няма да има. ГЕРБ не може да реди правителство, котето излезе от торбата! От тук нататък ГЕРБ трябва да се вкарва в едно изречение със "съд", "присъда", "затвор", "разследване" и техните синоними. Колкото по скоро избирателите и поддръжниците на ГЕРБ разберат че ГЕРБ няма да го бъде, по добре ще е да отстъпят и да дадат шанс на други да се изявят толкова по добре за страната. Видяхме че ГЕРБ не могат да бъдат и ПОЛЕЗНА опозиция!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Поклахонтас

    5 2 Отговор
    За кой става въпрос , за вас ли ?Явно пак искате да яхнете метлата !Ами да от почти година , карате само на спестявания , откраднати от нас !
  • 23 Поклахонтас

    4 2 Отговор
    За кой става въпрос , за вас ли ?Явно пак искате да яхнете метлата !Ами да от почти година , карате само на спестявания , откраднати от нас !
  • 24 Поклахонтас

    5 2 Отговор
    За кой става въпрос , за вас ли ?Явно пак искате да яхнете метлата !Ами да от почти година , карате само на спестявания , откраднати от нас !
  • 25 Бамбука

    8 1 Отговор
    Този се прави че мисли, а всъщност лъже като дърт циганин. Лидерът ви не влезе в нито едно заседание на НС независимо колко пъти го викаха.
  • 26 1234

    4 1 Отговор
    Какви избори - няма хартия!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 27 Селски бек

    5 2 Отговор
    При демокрацията, организирането на най-простите, алчни и крадливи селяндури в политическа партия е съвсем естествен и закономерен процес. Въпросът е, че след като спечелят избори и разсипят и окрадат всичко наоколо, възстановяването след това е дълго и мъчително.
  • 28 мунчо

    5 0 Отговор
    Казус с /не/повишена трудност - кой е по-продажен: томето габровеца, томка бикова, дилов-неизвестен пол?
  • 29 Друг

    1 0 Отговор
    Не, не са. Те са загуба
  • 30 ха ха

    3 0 Отговор
    какво е нормално работещо правителство ? позвъняване от някой сарай и супер активизация на всякакъв род служители ? опраскване , ритане през кокалчетата и глад за неудобните ? държава бандит си имаме от както се помня , това ли е нормалното ?
  • 31 Къде ми е нощното шкафче?

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Само за Коцето":

    Да пробваме с Коцето или Мустафата?Другите ги видяхме,лула тютюн не струват!
  • 32 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор
    На Бойко главата му изяде локдауна, драконовските глоби, повсеместният маскарад, безполезните ваксинации, и това, че не навря в миша дупка Мутафчийски за създаването на масова психоза с това: "ще се мре яко"....
  • 33 Дрифт

    1 0 Отговор
    Томиславе , голямо леке си, аман от боклуци.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове