Last news in Fakti

3 Юли, 2022 15:39 3 315 56

Бабикян: Ако всяко изречение започва с Аз, ще правим избори след избори

  • арман бабикян-
  • избори-
  • кирил петков-
  • асен василев

Харизмата на Кирил е важна за ПП, способностите на Асен - за управлението на страната, смята той

Бабикян: Ако всяко изречение започва с Аз, ще правим избори след избори - 1
Снимка: БГНЕС

"Изборите идват. Не могат да стигнат до местните избори, налага се да се скарат преди това. Трябва да се скарат през лятото, защото няма как Корнелия Нинова и Христо Иванов да имат един кандидат за кмет". Това каза пред БНР Арман Бабикян от движение "Ние идваме". И допълни, че единственият шанс да има кабинет е "да се разберат с ИТН".

"Скандалът между ПП и ИТН стана толкова отвратителен, че започнаха да си цепят и успехите, и неуспехите. Имат добри примери за обща работа и изведнъж всичко да започне да се очерня, не е почтено към истината. Нямаше валидна комуникация между тези хора в коалицията. Налага се да научат как се общува в коалиция. Историческият момент е такъв, че трябва да са по-самопожертвователни. Ако не умеят да разговарят и започват всяко изречение с "Аз", ще правим избори след избори".

Според него харизмата на Кирил Петков е важна за ПП, а способностите на Асен Василев - за управлението на страната.

Бабикян допълни, че разделението у нас отдавна го има и че не успяваме да съберем нацията си, когато до границата ни има война:

"Нормалната реакция на една нация е да се сплоти, а ние се донацепваме. Независимо дали си ляв, десен, либерал, хората се сплотяват в такива моменти. Покрай Златни пясъци минават мини. Всички фази на войната - извън горещата, се водят срещу България от Русия, а ние не се сплотяваме, това е най-ужасното. Въпреки враждебните актове срещу България ние се правим на глухи. Големият риск е, ако не успеем да събираме, тези, които искаме да променим България".

И е категоричен, че Азът не трябва да е по-силен от идеята за обединение.

"Синергията за общо обединение за промяна няма надмогване. Ако може азовете да са крачка назад, за да можем да свършим работа. Егоизмът е ужасяващ. Не можем да променим така страната".


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    47 12 Отговор
    АЗ твърдя,че ти за нищо не ставаш,странно е,че на тези години не си го разбрал,арменецо.

    Коментиран от #4, #50

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    40 20 Отговор
    МОЛЯ къде е ХАРИЗМАТА на КИРИЛ ПЕТКОВ да лъже ли да ни баламосва ли а и ПП пп са ОЛИГАРХИЧЕСКИ проект на ПРОКОПИЕВ и на СОРОС
  • 3 Гост

    38 16 Отговор
    Къде е другия обратен,адвокатчето Хаджигейката?
  • 4 Лица

    39 9 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    Това ли е лицето на протестите?
    Тия хора явно имат бизнес интереси, които не са в интерес на народ. Тия не получават пари за агитация, тия директно крадат от народа.

    Коментиран от #6

  • 5 КОНТРАТА

    36 9 Отговор
    Марш у Евреван да философстваш соросоиден
    палячо
  • 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    25 7 Отговор

    До коментар #4 от "Лица":

    ТОЧНО в ЦЕЛТА даже неим ПУКА за НАРОДА а за печалби и са АЛЧНИ за ВЛАСТ и ПАРИ
  • 7 3.14К

    29 7 Отговор
    Как да се сплотиш с такива манипулатори като точно тоя, който пали фитила за "уцеленият супермаркет с мазе и изнасянето трупове от там". С мазните лъжи, които пуска и внушенията, които прави, с такъв човек не може да има съгласие. Той и проваленият адвокат са тези, които не могат да преодолеят личното АЗ, и и преценяваха кой да говори на протеста и кой не. Тези са същите като герб и ДПС и най-малко ще ни докарат воина. Дали с Русия или гражданска, все тая. Краят е един.

    Коментиран от #10, #13

  • 8 Българка

    11 20 Отговор
    "Азът не трябва да е по-силен от идеята за обединение."
    Бабикян е прав. Борбата срещу мафията изисква голямо обединение от хора и политици, защото мафията е силна. Тя се окопа в продължение на 12 и повече години във всички държавни, общински и обществени структури. Превзе прокуратурата и съда, превзе държавата и пороби българите като ги обрече на бедност и изостаналост. В същото време у мафията са милиардите, ограбени от нас в последните годи. Битката ще е люта и продължителна. И никой няма право да си я приватизира

    Коментиран от #47

  • 9 ФЕЙК

    16 7 Отговор
    УТРЕ в 10 часа пред посолството на "Големия брат" от Атлантическия съвет организираме митинг на благодарност, че ни освободиха ДНЕС от руско робство. Ще венцехвалят Пасито, Ленчето, Надето, плеадата бивши военни министри и Ангел Найденов. Носете знамена на звезди, на ивици, зачеркнати и обезателно с цветовете на дъгата. Да живее вечната и ненарушимата ни дружба необходима като слънцето, въздуха и ПАРИТЕ за всеки соросоид!
  • 10 Иван4о

    11 0 Отговор

    До коментар #7 от "3.14К":

    точно написано
  • 11 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    24 4 Отговор
    ПЕТКОВ ВАСИЛЕВ са ПРОЕКТИ на СОРОС и на олигарха ПРОКОПИЕВ а и ПЕТКОВ като е ПУБЛИЧНА личност няма СРАМ първо скандала с ЛЕНА а МАЙКАТА на ПЕТКОВ кълняла грозно в ФЕЙСБУК и в САЙТОВЕ господин СЛАВИ ТРИФОНОВ това е грозно и се връща АПОЛИТИЧЕН съм

    Коментиран от #25

  • 12 Справедливост

    24 2 Отговор
    Бедноста на един народ е най справедливото наказание за глупоста му.Р.Р.

    Коментиран от #16

  • 13 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    19 1 Отговор

    До коментар #7 от "3.14К":

    много ПОЛИТИЦИ ДЕПУТАТИ настроиват ХОРА срещу ХОРА но УМНИЯ ЧОВЕК не им се ХВАЩА

    Коментиран от #27

  • 14 Ежко Бежко

    9 10 Отговор
    Абе нестана ли яснона всички, че българите сме разделени между евроатлантически ценности от една страна, и традинионноисторически ценности от друга. Ние не можем да се обединим, защото сме пълна противоположност като ценностна система. Само гражданска война може да ни "обедини" като едните унищожат другите, или драстично ги намалят. Ако можем да наречем това обединение.

    Коментиран от #17

  • 15 Марио

    25 2 Отговор
    Киро има същата " харизма" като твоята! Демек- никаква!
  • 16 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 1 Отговор

    До коментар #12 от "Справедливост":

    ПОЛИТИЦИТЕ държат да има бедни неуки ХОРА за да ги манипулират ГАДНО и ЖЕСТОКО

    Коментиран от #19

  • 17 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 2 Отговор

    До коментар #14 от "Ежко Бежко":

    ЕЖКО БЕЖКО от 32 ГОДИНИ нямаме ДЪРЖАВА КУЛТУРА ЦЕННОСТНА система някога бяхме хора ЧОВЕЦИ след 1989 ГОДИНА обезвериха НАРОДА съсипаха ДЪРЖАВАТА ИКОНОМИКАТА ИНДУСТРИЯТА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО сега цари бесзаконие мутризация някога мутрите бяха с ланци и анцузи днешните са с костюми вратовръзки писалки но ВЪЛКЪТ козината си МЕНИ но НРАВА НИКОГА

    Коментиран от #21

  • 18 духайдуду

    2 6 Отговор
    Бабикян: Ако всяко изречение започва с Аз, ще правим дядикянови избори след избори.
  • 19 Ежко Бежко

    10 0 Отговор

    До коментар #16 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Принципно с прав, но ще ти дам контра аргумент. Образован съм и хич не съм беден, но според много съфорумци съм русороб, демек русофилията ми е изпила мозъка. И е виновна пропагандата. Има образовани и заможни хора, които пък са захланати по ПП к ДБ. Според мен всичко е личен избор. Но да, бедните са по-поддатливи на внушения, или така си мислим, но резултата е един и същ.

    Коментиран от #23

  • 20 Алксиев проектант и кукловод

    9 1 Отговор
    Ако има избори дългия мазен гнусен образ няма влязат в парламента, за тях е демократично да се харчат милиони за избори и в същото време бедните да го д....т.
  • 21 Ежко Бежко

    9 2 Отговор

    До коментар #17 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Що бе брат, в форума хората защитават личните си ценностни системи. Да, помня татово време и то много добре. Помня как се опитваха да ни внушат любов към Родина и майка, но и към Партията. Сега всме на фаза свободна любов, майка и Родина няма, има родител 1 и 2 и евросолидарност, но хората се възмущават, някои пък се възхищават. Диалектика брат.
  • 22 ТаУмВзе

    8 6 Отговор
    Бибитляслък! Чакай да падне окрайна Официално, па да ви гледаме сеира.
  • 23 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 1 Отговор

    До коментар #19 от "Ежко Бежко":

    ТОЧЕН сте а и АЗ съм грамотен и коментирам според физическото ми състояние с инсулт съм даже много ме обиждат особено СТАМАТ тои същия обижда по ФОРУМЪТ от различни никове СЪЩИЯ обижда дори ЖУРНАЛИСТИТЕ и ЕЖКО кои създаде БГ мутрите и как свърши а у нас мафията си има ДЪРЖАВА има и ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ

    Коментиран от #30

  • 24 Пенсионер

    10 0 Отговор
    Беден народ по лесно се манипулира и управлява! Философията на политическата класа за последните 30г

    Коментиран от #26

  • 25 АААААААААааааааааз

    4 1 Отговор

    До коментар #11 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Тебе какво те вълнува КОЙ с КОЙ се такова?

    Коментиран от #29

  • 26 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 2 Отговор

    До коментар #24 от "Пенсионер":

    ТАКА е господине
  • 27 АААААААААааааааааз

    6 1 Отговор

    До коментар #13 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Много си наивен? Кой нормален човек ще приеме, че майка му и баща му са ЛОШ МАТЕРИАЛ? Кой умен човек ще приеме, че е прост "АЗ съм и Вие сте"

    Коментиран от #31

  • 28 Георги

    8 3 Отговор
    Хайде да не изпадаме в крайности. Нито К. е харизматичен, нито А. е много кадърен. Просто ситуацията и такива, като теб, Радев, Манолова.... ги качихте на ракета носител. Веднага след като взеха властта Ви изритаха безапелационно и те се ос..... ха. Засилиха поколенческото противопоставяне. Обградиха се единствено от близки до тях хора, предимно приятели, жени, съпрузи,, любовници, братя, сестри... За тях има два вида мнения :нашето мнение, а другите мнения, въобще не ни интересуват. Време е да си ходят.

    Коментиран от #34

  • 29 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор

    До коментар #25 от "АААААААААааааааааз":

    ДА се ВЪРНЕ на ПОДАТГЕЛЯ
  • 30 Ежко Бежко

    4 1 Отговор

    До коментар #23 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Чел съм те братле из форума, уважуха и респект за това, че не се предаваш и пишеш на събратята ти. Да обиждат ни, някои от нас пък, не аз, пишат кравари, памперси и други глупости. Като цяло атлантиците обиждат повече. За това кой създаде държава на мафията ще кажа че сме ние, с нашия избор. Бил манипулиран, бил купен, бил не знам си какъв, но нашия избор е причината мутра да стане кмет на София, помня възторга тогава, макар че прекарах 25 години зад граница, следях какви ги вършим тук в БГто. От 7 години съм тук, и все тая, сума ти избори минаха от тогава, видях как преизбираме мутрите, а най голямата уливка бяха миналите избори. Резултатите от 1, 2 и 3 ме поразиха. Толкова писане и чесане зад тила и ето ти резултата. Дъно след дъно. И пак кравари, рубашки и копейки, и куп други простотии.

    Коментиран от #32

  • 31 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор

    До коментар #27 от "АААААААААааааааааз":

    ДА се ВЪРНЕна ПОДАТЕЛЯ А и това което сте писал тава НЕЩО не съм коментирал А и то Е дали сте ЧОВЕК или НЕ разбра ли лоши ЧОВЕКО

    Коментиран от #33

  • 32 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 2 Отговор

    До коментар #30 от "Ежко Бежко":

    БЛАГОДАРЯ много ВИ БЛАГОДАРЯ ник ЕЖКО БЕЖКО а защо тоя СТАМАТ така обижда и никога не го блокирват даже обижда в нощната статия МЕН ме обижда понеже съм с инсулт обижда И журналистите кои го толерира та тои не е ЧОВЕК няма нищо ЧОВЕШКО в него
  • 33 Ежко Бежко

    0 3 Отговор

    До коментар #31 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    27 не е разбрал смисъла на комрнтара ви.
  • 34 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 2 Отговор

    До коментар #28 от "Георги":

    ВЯРНО е господин ГЕОРГИ
  • 35 Гласуване с бюлетина "Против"

    2 4 Отговор
    Аз на следващите избори с 200 ще отида да гласувам.Жалко,че няма да има бюлетина "Против ПП".Няма голямо значение за кой ще гласувам,важното е,че ще е против ПП,защото имат антибългарска политика ,бяха повече загрижени за украинците отколкото за българите и многоооооооо лъжат.Прекалиха.

    Коментиран от #37, #38, #44, #52

  • 36 ГЕРБ

    0 4 Отговор
    Ши. .а н гнусляр

    Коментиран от #41

  • 37 РОМАН

    3 4 Отговор

    До коментар #35 от "Гласуване с бюлетина "Против"":

    Ние знаем кои лъжат и крадат най много! Явно си техен фен. Аз гласувах за ПП, сега също ще гласувам за тях, макар и не с 200.Лек и спокоен ден!

    Коментиран от #39

  • 38 Ежко Бежко

    2 4 Отговор

    До коментар #35 от "Гласуване с бюлетина "Против"":

    Сакън брато не гласувай за когот и да е, щото ако гласуваш за ДБ е същото да глссуваш за ПП. БСП също не е вариант, макар и по-добре от ПП. ГЕРБ и ДПС даже не трябва да коментираме. Остана Възраждане, били копейки, казват някои. Ама не са били на власт, затова дайте шанс на Възраждане. Може пък да не се издънят, другите вече се издъниха.
  • 39 Ежко Бежко

    1 3 Отговор

    До коментар #37 от "РОМАН":

    Роман ти като предишните избори: преизбирахме мутри 4 пъти, рекорд на простотията. Аз гласувам винаги за Възраждане, но вземат ли влатта и се издънят, ще ги проклинам докато са живи. Ти обаче си истински фен, само Локо Пловдив, даже и да губят. Нъл тъй.

    Коментиран от #40

  • 40 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 1 Отговор

    До коментар #39 от "Ежко Бежко":

    ЕЖКО БЕЖКО от ГРАД ПЛОВДИВли СТЕ
  • 41 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 3 Отговор

    До коментар #36 от "ГЕРБ":

    господине къде ВИ е ВЪЗПИТАНИЕТО на УЧИЛИЩЕ не си ли ходил на ВЪЗПИТАНИЕ не са ли ВЕ УЧИЛИ вас господин герб

    Коментиран от #42

  • 42 Мисля

    2 3 Отговор

    До коментар #41 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Когато си се учил от Боко Тиквата и то он-лайн -ей това се получава.

    Коментиран от #43

  • 43 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор

    До коментар #42 от "Мисля":

    В грешка СТЕ АПОЛИТИЧЕН съм
  • 44 ха сега де!

    3 0 Отговор

    До коментар #35 от "Гласуване с бюлетина "Против"":

    И като над 30 години всички гласуваха "против", а не "за" до къде я докарахме? До ситуацията където няма даже за кого да гласуваш против, че всички кандидати вече са само маскари!

    Коментиран от #46

  • 45 АЗ ПОДМЯНАТАОставка

    3 1 Отговор
    Горният Божковист Секнаха парите от божката и вече триото е в забвение ХАЙДЕ излезте платените жалкари мразите себе си мразите България алчници
  • 46 Гласуване с бюлетина "Против"

    2 1 Отговор

    До коментар #44 от "ха сега де!":

    Така е.Стигнахме до задънена улица,защото като се качат горе почват да крадат като луди.Гледай на Цанов "7-те смъртни гряха на властта".Все пак чак такива продажници като от ПП не сме имали.За пари и за пушечно месо ще ни дадат.Вкарат ли България във войната край с нас за съжаление.
  • 47 АЗ ПОДМЯНАТАОставка

    4 3 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    Бабикян беше нает от мафията като какъв се изявява никой е изпълзя от дупката си благодарение на парите на Божков толкова ПОЗОР такова падение е тук

    Коментиран от #51

  • 48 Виктор

    1 2 Отговор
    Няма нищо за коментиране!Къде другаде министър председателя нарича народа "лош матрял","тулупи",говори от трибуната на уличен жаргон,краде безогледно и т.н.Да не повярваш,че още съществува тази "партия"!Откровенна подигравка с народа - "подаръци"на стари календари и килими,а ако не ти харесва,"ходи пеша,бе"!Самоуважение трябва!Такива индивиди на момента трябва да усетят "народната любов!"
  • 49 Никога не е късно човек да стане куку,

    2 1 Отговор
    ето го точният пример, нищо не стана с отровното им трио и този извади баданарката и започна да лиже, станал е подлога. Никога вече няма да го видите по площадите, защото е мижитурка и ще се опита да се внедри в някоя партия. Такива плужеци са най вредни!

    Коментиран от #53

  • 50 Баш Българин

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    И кой го казва? Този ,който изобщо за нищо не става?
  • 51 Едно мнение

    1 0 Отговор

    До коментар #47 от "АЗ ПОДМЯНАТАОставка":

    От коя мафия бре капацитете?
  • 52 Наблюдавал

    1 1 Отговор

    До коментар #35 от "Гласуване с бюлетина "Против"":

    Щом няма да гласуваш за ПП, значи си комуне!
  • 53 даааааааа

    0 1 Отговор

    До коментар #49 от "Никога не е късно човек да стане куку,":

    Ти много, ама много си изпреварил мисълта си! Красноречив пример си за това!
  • 54 Оги

    0 0 Отговор
    Арманчо, хайде звънкай на адвокатчето да ходите да шлякате с боя някое посолство. За друго не ставате.
  • 55 Българин

    0 0 Отговор
    говориш глупости, то не е като да търкаш жълтите павета и да правиш митинги, какво стана с тогавашната опизиционна енергия, за някои се превърна , я в министерски постове, я депутатски места, за други като теб- нищо.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове