5 Юли, 2022 05:57 4 924 31

Христанов към Слави: #КОЙ Ви каза, че сте прав?

  • иван христанов-
  • слави трифонов

Заместник-министърът на земеделието отговори на лидера на ИТН за "дано се задавите с власт"

Христанов към Слави:  #КОЙ Ви каза, че сте прав? - 1
Снимка: БГНЕС

Заместник-министърът на земеделието Иван Христанов от Продължаваме промяната отговори на вчерашната публикация на Слави Трифонов във Фейсбук, с която лидерът на Има такъв народ пожелава на Кирил Петков и Асен Василев "да се задавят с власт".

"Г-н Трифонов, на неколкостотин километра от северната ни граница се води война... Без да има време да се възстанови от последствията на COVID-19, Европа беше тласната от Кремъл в нова криза. В България 30 милиарда лева зависят от навременното приемане на 30 закона. Борбата с мафията и нейните парламентарни покровители става все по-ожесточена... Нормални български граждани са под постоянен тормоз, защото заради Вас правителството, което дръзна да поведе битка с тази мафия, в момента е с несигурен хоризонт. Да, г-н Трифонов, заради Вас", пише Христанов, също във Фейсбук.

Зам.-министърът заявява, че гласуваната актуализация на бюджета е "взривена в разходната си част" заради промените, предложени от ДПС, а държавната администрация "саботира всички усилия на правителството да работи".

"Питам се, дали не научавате само това, което близките вам благоволят да Ви кажат? Възможно ли е Вашето мнение да се формира от една шепа хора, чиито поведенчески мотиви никой не разбира? Кое Ви кара да съдите като първа, последна и единствена инстанция, и да поставяте интересите на цялата държава на картата на издадена от Вас присъда? #КОЙ Ви каза, че сте прав?", допълва Христанов.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 146 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Йово

    89 68 Отговор
    Слави си е сламен човек. Видно е по-всичко. За себе си той е прав. Вероятно е кеширал изборните си успехи и други не са му необходимо. Същото, вероятно се отнася и до Тошко Йорданов и Балабанов. Останалите от групата на ИТН би следвало отдавна да са осъзнали истината за сарая на Слави. Дано не ги държат с компромати и да гласуват по съвест! Не знам все още дали правителството на ПП ми харесва, много са бавно в реформите, дали е заради тяхното неумение, нежелание или съботажа на ДПС, ГЕРБ и БСП не знам. Но, знам, че по-лошо от това да ни управялва ново правителство на ГЕРБ и ДПС няма!

    Коментиран от #10, #21, #27

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Струва

    57 54 Отговор
    ли си да се реагира на комплексиран социопат , който НИКОГА и НИЩО добро не е сътворил за България и нейните граждани ? Винаги е търсил гръб от мутри и силни на деня , а в замяна е бил проводник на пъклените им планове ! Отврат !
  • 5 5879

    78 35 Отговор
    Гешев!
    Спиш ли! Рашков теб не те питам..
    Купуването и продаването на гласове е престъпление! Макар и депутатски!
    ИТН, ГЕРБ, ДПС и Възраждане да приемат закон"Напускаш парламентарната група, напускаш парламента"

    Коментиран от #31

  • 6 Акъл нямат

    73 38 Отговор
    Тези българофоби ПП и ДБ са се впили заедно с БСП като кърлежи във власта и няма отърваване от тях . Абе не се обяснявайте повече , махайте се и нови избори ,че не се знае дали за да се подмажат на Господарите си, да вземат и да обявят война на Русия.
  • 7 Ъъхъ

    41 38 Отговор
    Бившите агенти комунисти се раздели на няколко олигархически кръга и всеки вика на другия - комунист и иска д вземи бизнеса на другите... Пълна пародия на държава
  • 8 Слави Трифонов

    41 55 Отговор
    Е човека от тъмната стая който иска да подражава на неговите кумири Доган и Бойко да дадърпа конците и управлава страната само че политиката не е за него.Той не е разбрал че като е интервюирал много хора в шоуто си не е като тях.Слави не може само да продаваш мартеници да си имал успешно шоу и да мислиш че си готов за политиката.Всички твои предшественици Волен Билла торбата Аптекаря Винкела че дори и Барека бяха много по успешни политици от теб Те си креатура на карикатура.
  • 9 Ъхъ

    41 39 Отговор
    Всички политици са зависими от мафията и ГЕШЕВ. Всеки се е изцапал в л.. на, кой е сниман с проститутки, кои с мъже, кои е ограбил заводи за левче, кои се дрогирва в дискотека или в парламента... Това е руския модел на демокрацията със шантажи към прогрес...
  • 10 Дааа

    44 37 Отговор

    До коментар #2 от "Йово":

    Ако питаш дпс-то , ще ти кажат, че досега не са управлявали с герб... Гласували са за политики.. инХаус. Хората са мафиоти.
  • 11 Дипломат Чукча

    47 58 Отговор
    С вас сме ПП.Народът иска мафията у затвора!

    Коментиран от #29

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 пешо ахмака

    45 40 Отговор
    По-лошо от ПП досега е нямало. Неможещи, неграмотни, незнаещи. Каквото и да се случи все ГЕРБ им е виновен. Те никога не са виновни.Не правят нищо по различно от хамериканците, само теглят заеми и ги раздават на хората. Лошото е че те могат да си напечат няколко трилиона, а ние няма как.

    Коментиран от #28

  • 14 фен на сидеров

    33 47 Отговор
    а, чалгаря получи властта и се уплаши и се скри. ай, гиди , мушмурок мамин......!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 А ти кой си

    48 16 Отговор
    Кой си ти, че задаваш глупави и манипулативни въпроси? Кремъл ли тласна Европа към криза или Европа се тласна, услужливо изпълняваща интересите и интригите на САЩ!? Нима всички са овсе, като тези лоито събирате с голи приказки и лъжи? Като трябват 30 закона, вие за 6 м. защо не извадихте един за гласуване? Или отново друг е виновен! За каква борба с мафия ми говориш, като вие сте другата страна на същата тази мафия! Нима не виждаме прокопиев, кръга капитал, услужливите журналисти, политици, политолози, анализатори, плъзнали по всички медии, бълващи внушения и лъжи, спонсорирани с грантове от НПО-та и америка за България! Та Слави както винаги, верен на принципите си, ви разби мафиотското гнездо! И всички дребни хорица, решихте да го плюете с гнусните си лъжи, само и само да лапате грантове и продавате България! Та кой си ти христанов? Кой, че пишеш срещу човек, защитаващ достойнството на тази страна, която продадохте и разграбихте!
  • 20 Малинка

    18 25 Отговор
    Славчо, никога не е бил прав и няма да бъде...
  • 21 Жанна

    16 2 Отговор

    До коментар #2 от "Йово":

    ПП не били бързи за 6 месеца??? А бойко много бързо ли крадеше 12 години???
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Слави

    29 9 Отговор

    До коментар #22 от "НЯКОЙ":

    е еталон за принципи и достойнство! Ценностите на човек са всичко!
  • 24 Виж,

    12 15 Отговор
    Какви ги дрънка пък тоз лицемер: "Европа беше тласната от Кремъл в нова криза.....Да, г-н Трифонов, заради Вас"
  • 25 Ишш

    5 14 Отговор
    Браво точно казано!!!!!!
  • 26 Бай Онзи

    4 16 Отговор
    Учиндолския е подлога на герб и дпс ! А тошко африкански е карикатура на политик ...
  • 27 Баварец

    5 3 Отговор

    До коментар #2 от "Йово":

    Едва ли? Едва ли има по-лошо и некадърно управление на ПП? Едва ли има власт, по-жалка и безсилна от сегашната, която за 7 месеца закопа България!? сАботаж е драги, не с "ъ", а като кажеш Ъ наесен, ще разбереш колко си закъснял! Бойко със сигурност не е стока, но няма ли най-после да проумеете, че народът иска широка коалиция, няма ли да проумеете, че от "чакането" на месията, няма да дойде нищо друго, освен бързия влак, който ще ни помете в глупостта си да чакаме някой да ни "оправи". Оправяха ни много вече, и отзад и навсякъде, но истината за фрагментираните парламенти е само една, да се състави управление подкрепено от целият парламент, което да работи за България, а не за червени, за зелени, за сини или каквито и там нюанси щеш! Управление, базирано на "изчегъртване", няма шанс, защото то ще изчегърта само себе си!
  • 28 Баварец

    3 2 Отговор

    До коментар #13 от "пешо ахмака":

    Браво за коментара! В 10-ката е, като подкрепям напълно!
  • 29 АЗ ПОДМЯНАТАОставка

    2 4 Отговор

    До коментар #11 от "Дипломат Чукча":

    Пиши от свое име човече А аз съм с Демокрацията стабилност развитие ГЕРБ БОРИСОВ ЛИДЕР ПОЛИТИК ДЕМОКРАТ
  • 30 гражданин

    1 1 Отговор
    защо само за пари от европа говорите до сега колко милиарда взехте европейски пари къде са ? какво осетиха хората от тези милиарди ?сега говорите за 30милиарда защо никой не обяснява колко от тях ще стигнат до обикновенния човек ? а и още 10 милиярда нов дълг ... КОЙ ще го плаща бе вие ли ? толкоз сте долни вие сте врагове на БЪЛГАРИЯ.само Слави ще ви оправи за това всички ви е страх от него и само го плюете
  • 31 Така

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "5879":

    Правилно. И конституцията ни, трябва да се затегне. Как може, политик с двойно гражданство, партия - не регистрирана, при вот на недоверие и падаш.. да имаш право на втори шанс и какво ли още не.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове