Last news in Fakti

13 Юли, 2022 09:47 2 552 21

Ясен Тодоров, НСлС: В колата на Георги Семерджиев е открит амфетамин

  • ясен тодоров-
  • георги семерджиев-
  • дрога-
  • амфетамин

Предстои повдигане на второ обвинение

Ясен Тодоров, НСлС: В колата на Георги Семерджиев е открит амфетамин - 1

При втори оглед на колата, с която Георги Семерджиев блъсна и уби две момичета на столичния бул. "Черни връх" е открит амфетамин. Това обяви в "Денят започва" зам.-директорът на НСлС Ясен Тодоров. Заради това предстои на Семерджиев да бъде повдигнато още едно обвинение.

Той нито потвърди, нито отрече дали в автомобила е имало други пътници, но вече е доказано, че след катастрофата полицайката Симона Радева и още двама души са помогнали на Семерджиев да се укрие.

"Наистина е учудващо, че това лице има над 50 наказателни останоения и не му е връчено нито едно. Учудващо е, че от 10-11 юни той се издирва след проверка в "Студентски град", а ние го намерихме за половин час", коментира Ясен Тодоров.

Той заяви, че са иззети всички видеозаписи в района на катастрофата, както и около дома на Семерджиев. Зам.-директорът на НСлС призова ако има очевидци на катастрофата, да се свържат със службите, за да дадат показания.

"Основното при това престъпление ще бъде доказване на авторството на деянието - кой е управлявал автомобила. Както виждате, пред съда той вече си е изградил някаква защитна версия - че е отвлечен, че не е управлявал той. Благодарение на бързите действия на разследващите събрахме доказателства, които убедиха съда за момента и го накараха да направи основателно предположение, че Георги Семерджиев е извършител на престъплението", обясни Тодоров.

В дома на извършителя са открити както вещи, свързани с катастрофата, така и съвпадение на ДНК. Едно от откритите доказателства е изпаднала маратонка.

"На един от видеозаписите се вижда как той бяга с маратонка на левия крак, а десният е по чорап. Предполага се, че дясната маратонка е изпаднала в колата по време на катастрофата. В дома му е открита другата", поясни Ясен Тодоров.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българка

    26 1 Отговор
    Спешно поименно да се обявят на всички прокурори, следователи, полицаи, кото са сключвали споразумения, не са издирвали и разследвали Семерджиев, не са му връчвали наказателни постановления. Те да бъда дисциплинарно изгонени за подпомагане на престъпна дейност без право да работят в системата, а и на държавна работа. Полицайката с прояви на магистралка, която е съучаствала срещу заплащане в престъпленията на тоя наркотрафикант да бъде съдена и осъдена. И не само тя!

    Коментиран от #16

  • 2 Лост

    15 1 Отговор
    Браво на Ясен . След стълбата открил още нещо.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 НИК

    17 0 Отговор
    "а ние го намерихме за половин час", коментира Ясен Тодоров. Ти ли го намери бе мазен? Я обясни какво провеше вонния прокурор на местопроизшествието,пак нещо нагаждате да оправите нещата. Гешев и цялата ви клика сте за затвора.

    Коментиран от #10

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Филип Георгиев

    16 0 Отговор
    ЯСЕН ТОДОРОВ ЛИ Е ТОП СЛЕДОВАТЕЛ ?! ДА БЪДЕ ПРОВЕРЕН ТОЯ МИЛИЦИОНЕР С ДРЕГЕР ЗА ДРОГА.
  • 9 отврат

    17 0 Отговор
    Не ни баламосвайте с дребни неща! Кой е покровителствал с години Семерджиев? Омръзна ни да съдите кокошкари за нищожни суми, да се правите на много честни и морални, а в същото време да прибирате пари от наркоразпространение и да покровителствате криминални лица с ТЕЖКИ прояви.
    На какво отгоре съдите хора за дребни работи, а сте в сговор с наркобарони?!
  • 10 Филип Георгиев

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "НИК":

    +++++++++++++++++++
  • 11 Василев

    13 0 Отговор
    Ясен Тодоров е дясната ръка на Гешев и задачата му е да изготви калпаво обвинение което да падне в съда. Като това с амфетите. Колата е стояла два дни на паважа и обвинението пада от раз.
  • 12 отврат

    9 0 Отговор
    В провинцията се надпреварват да водят дела срещу шофьори за нищожни промили в кръвта, за намерени милиграми наркотични вещества, трупат бройки за смешни дела, а нямат нито 1 дело срещу главатарите на разпространителите на дрога.
    Скъсаха се тия дни да издевателстват по пътищата над обикновените шофьори, да търсят кой без книжка, кой с промили в кръвта, обаче своите хора по високи постове не закачат.
    Стотици, хиляди са протежетата на МВР, прокуратура и съд от ранга на Семерджиев. Гаврата е за обикновените хора. Рашков се изпокри. Защо така? Големи приказки в началото. Накрая- същият като предишните. Основно занимание кокошкарство.
  • 13 НИК

    9 0 Отговор
    ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ ИНИЦИИРА референдум за цялостен реподбор в съдебната система. Това е държава в държавата бе хора.
  • 14 адаша

    7 1 Отговор
    Тоя сега ще разследва и кой е убиеца на Лора Палмър...
  • 15 пешо

    4 0 Отговор
    тоя като какъв се изявява
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 отврат

    7 0 Отговор
    Сраснали са се с тежката престъпност, а акции по пътищата срещу обикновените хора правят по нареждане на К. Петков. Пък за стълба и наркотично вещество след 2 дена ни говорят.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    5 0 Отговор
    Нали колата не била прибрана и всеки от вас е имал достъп до нея????да не сте го подхвърлили???А,ченге правещо се на шахматист......?????
  • 21 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    4 1 Отговор
    САмо да питам.......??как се бяга с една обувка......Не е ли по лесно без обувка.......Маратонката да не е била ЗЛАТНА????Ако едната маратонка е паднала от удара,копитцето му дали не е наранено силно от удара........???дал,не криете някой друг,а???????
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове