Last news in Fakti

21 Юни, 2013 10:14 665 4

Авария остави без ток част от центъра на София

  • авария-
  • ток-
  • центъра-
  • софия

Авария на два маслени кабела Средно Напрежение в района на бул. Мадрид, ул. Оборище и ул. Черковна остави без захранване клиенти на ЧЕЗ.

Проблемът с електричеството е възникал тази нощ, като през цялото време дежурни екипи на компанията са работили по отстраняване на проблема. В момента и последните 1243 абонати на ЧЕЗ в карето около централна градска час се превключват от засегнатите трафопостове към други.

На място има екипи и от мобилната лаборатория на „ЧЕЗ Разпределение“ – България, за по –бързо локализиране и отстраняване на аварията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Великия Политик

    0 0 Отговор
    Не си въобразявайте нито за момент, че ви говорим празни приказки, а помислете внимателно върху успехите, които постигнахме, като наложихме дарвинизма, марксизма и нитчеанството - противопоставило Богочовека на християнската идея. За нас, ВЕЛИКИТЕ, е достатъчно да видим каква значителна дезинтеграция постигнаха тези теории в мисленето на баламите.
    За нас е необходимо да вземем под внимание намеренията, характерите и наклонностите на народите, за да можем Да избегнем всякакви грешки в политиката, както и в административните работи.
    В ръцете на държавите днес съществува една голяма сила, която създава движението на идеите и мислите в хората, и това е пресата. Основната й задача е да настоява и да поддържа необходимото ниво на обществено напрежение, което да предизвика народното недоволство и желание за; промяна. Именно чрез пресата постигнахме триумф в свободата на изказването и речта.
    Баламите от НЕВЕЛИКИТЕ държави не знаят как да изполват тази сила, и тя отдавна е попаднала в нашите ръце. Чрез пресата спечелихме силно влияние, докато самите ние сме в сянка. Благодарение на пресата държим в наши ръце капитала, за който сме пожертвали много наши хора. Всяка жертва от наша страна през погледа на Бога ни е хиляда балами.
  • 2 Великия Политик

    0 0 Отговор
    Баламите не се ръководят от практическото използване на безпристрастните исторически изводи, а само от теоретично практикуване на идеологии без каквото и да е критично наблюдение за някакви реални резултати от тях. Следователно ние нямаме нужда да държим сметка за тях. Оставете ги да мислят, че играят главната роля, каквото сме им внушили. По този начин ние непрекъснато чрез нашата преса ги поощряваме да имат сляпо доверие в тези „свои" теории. Така интелектуалците на баламите ще се гордеят със „своите" позиции, които не се потвърждават от никаква логика на живота, тъй като те са плод на научна информация, която нашата агентура от специалисти сръчно и много хитро е формирала и разработила с цел да ги научи и превъзпита в направлението, към което се стремим.
  • 3 Великия Политик

    0 0 Отговор
    Администраторите, които ще посочим измежду народа, не трябва да притежават други качества, освен робско под¬чинение. Те не трябва да бъдат лица, тренирани в областта на изкуството на управлението, за да ги направим по-лесно пионки в нашата игра, удобни за работа в ръцете на нашите учени и гении, които ще бъдат техни съветници, специалисти, подготвени още от детинство да решават въпросите по управлението на целия свят. Както ви е известно, тези наши съветници и специалисти са подготвили и написали правилата, от които народите се нуждаят и които те използват всеки ден, съобразявайки се с нашия генерален политически план, извлечен от придобитите от историята уроци, от непрекъснати наблюдения на събития и случки от всеки момент в миналото.
  • 4 Великия Политик

    0 0 Отговор
    ПРОТОКОЛ НОМЕР 2
    Икономически войни - основата на величието и надмощието. Глава на управлението и тайни съветници. Успехи на разрушителните учения. Приспособимост в политиката. Ролята, играна от пресата. Цената на капитала и стойността на агентурната жертва.

    За нашата цел се налага войните, доколкото е възможно, да не свършват с териториални печалби. Войната при всяко положение трябва да бъде доведена до икономическа основа, така че останалите държави да не успеят да помогнат на воюващите да се разберат. Това създава условия да се намесим ние, за да помогнем, и тогава двете воюващи страни попадат под благоволението и милосърдието на нашата международна агентура, която притежава милиони очи и винаги е готова да действа, неспъвана от каквито и да са ограничения. Устано¬вените от нас международни права изместват националните права и чрез тях управляваме държавите точно така, както гражданският закон на отделната държава урежда отношенията на своите поданици помежду им.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове