Last news in Fakti

30 Юли, 2022 13:59 2 732 83

Нинова от Бузлуджа: Грозното лице на мафията поиска реванш пред крехкото начало на справедливостта

  • корнелия нинова-
  • мафия-
  • реванш-
  • справедливост

Оставяме финансово стабилна, икономически развита и социално ангажирана държава, допълни лидерът на левицата 

Нинова от Бузлуджа: Грозното лице на мафията поиска реванш пред крехкото начало на справедливостта - 1
Снимка: БНТ

БСП открива предизборната си кампания от връх Бузлуджа. По традиция на върха социалистите събират симпатизантите си за отбелязване на годишнината от създаване на партията.

"Доказахме за 6 месеца в управление с дясна партия, че социалната държава не е фиксация, а реалност. Това управление направи детските градини и ясли безплатни. Майчинството през това управление за 6 месеца стана от 380 на 710 лв. Младите семейства знаят, че заради БСП в това управление плащат по-малко данъци. Ако БСП продължи, ще има безплатни лекарства за децата и безплатни учебници за 12 клас. На тези, които ни провокират, включително и в нашите редове - защо участвахме в това управление с дясна партия - това управление за 6 месеца увеличи пенсиите с толкова, с колкото не са увеличавани през управлението на Борисов. " - каза лидерът на БСП Корнелия Нинова.
В словото си Корнелия Нинова изтъкна, че не е прав президентът Румен Радев, че правителството е оставило държавата в хаос, информират от БНТ.

"Оставяме финансово стабилна, икономически развита и социално ангажирана държава. Друг предизвика хаоса - онези скрити сили, които видяха заплаха, че ще има справедливост, които видяха заплаха за откраднатите милиони и които се озлобиха за още милиони. Грозното лице на мафията поиска реванш пред крехкото начало на справедливостта. Това е изборът - ще продължим ли това, което започнахме или ще се върнем назад." - каза тя.

Във включване за "Денят започва с Георги Любенов" Александър Симов каза, че не би се изненадал, ако другата седмица види Крум Зарков като правосъден министър в служебния кабинет. Според него предизборна коалиция с "Продължаваме промяната" и "Демократична България" не е възможна, но след изборите може отново да седнат на масата на преговорите.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 49 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЕдинОтМногото

    103 4 Отговор
    Я се скрии смешко
  • 2 ТаУмВзе

    80 3 Отговор
    СЛИВЕН!
  • 3 Демократ

    7 105 Отговор
    БСП, Български възход и Възраждане- за коалиционна победа на изборите... Да живее България!!!

    Коментиран от #12, #64

  • 4 врачански пустиняк

    113 6 Отговор
    биволицата е самото олицетворение на мафията,от сдс та до сегашната бсп,преминала през доста коалиции да се докопа до еврейските пари
  • 5 Пич

    92 3 Отговор
    А ма..... тебе твоите не те искат , ти с чуждите ще се коалираш ?! БСП от проруска партия , помага на враговете на Русия , за да крадеш ! А това избирателите на тази партия , няма да простят !!!
  • 6 Стаски

    7 39 Отговор
    Има напредък при БСП. Вдигате левъл.
  • 7 Мошеници

    62 16 Отговор
    Мошеници и крадци абсолютни безсрамници ПП, БСП, ДБ, ГЕРБ, ИТН. Четете бе хора, четете и други сайтове, публикуват се и документи за лъжите и кражбите на всички(ще ме изтрият, ако напиша сайтовете).

    Коментиран от #63, #66, #75

  • 8 Орел

    86 3 Отговор
    Курнела да каже нещо и за евтините дърва.

    Коментиран от #42

  • 9 Доротея

    30 12 Отговор
    ,,Грозното лице на мафията поиска реванш пред крехкото начало на справедливостта!" - святата истина, изречена от другарката Нинова!
  • 10 ЕДГАР КЕЙСИ

    77 4 Отговор
    КОРНЕЛИЯ И СПРАВЕДЛИВОСТ........ ДВЕ НЕ СЪВМЕСТИМИ ПОНЯТИЯ ........ КАТО ОГЪНЯ И ВОДАТА ......... ФАКТ !
  • 11 Умря Марко на стари години

    61 4 Отговор
    Тази още си мисли, че с една реч и ще пусне електората да гони топката, а тя ще си продава оръжията спокойно.
  • 12 оня с коня

    36 4 Отговор

    До коментар #3 от "Демократ":

    Възраждане заявиха ГРЪМКО И УВЕРЕНО че ще управляват Самостоятелно.Та С КАКВО ПРАВО ти ще им закачаш като Воденични камъни на Шията БСП и Български възход,с които трябва да се съобразяват и да Делят властта?А ако смяташ че Възраждане са се ицепили Непремислено и нямат Силица да управляват Самостоятелно,кажи го в Прав текст:"Възраждане ИЗЛЪГАХА,те не са в състояние да управляват самостоятелно,затова и са принудени да се КЛАНЯТ на БСП и на Яневия "Български възход" за съставяне на Коалиция,защото иначе няма да помиришат Власт".КАЖИ ГО това бе?!!

    Коментиран от #33

  • 13 ХА ХА ХА

    61 7 Отговор
    БРАВО НИНОВА , БРАВО ! ОСТАВИХТЕ ПЪЛНА РАЗРУХА , ПЕТОРНА ИНФЛАЦИЯ , СКАЧАНЕ НА ЦЕНИ ВСЕКИ ДЕН , НИКАКВА СИГУРНОСТ ЗА БЪЛГАРИТЕ !!!! ТО ВИЕ КОМУНИСТИТЕ И ПОСТОЯННАТА ПРОСТОТИЯ ЗНАЕТЕ ЕДНО , ДА СРИНЕТЕ ДЕ ЩО ИМА И ДА СЕ ХВАЛИТЕ СЪС НЕДОСТИЖИМИТЕ СИ ПОСТИЖЕНИЯ !!!!!
  • 14 Хихихи

    54 1 Отговор
    Ако Горбачов не беше разбутал света, ся кирю и кокорю щяха да са партийни секретари, ристю член на цк, пък ванче костовски професор ръководител катедра полит икономика в меи

    Коментиран от #28

  • 15 ЛЪЖИТЕ НА АСАН И КОРНЕЛА

    48 3 Отговор
    Отворете сайта на НСИ и сравнете нетното потребление на ток за първите 5 месеца на 2022 ( за тях има данни) с първите 5 месеца на 2021. Януари и Февруари няма никаква разлика, увеличението за Март е 3.4%, за Април има НАМАЛЕНИЕ с близо 7% спрямо 2021, за Май месец също почти никаква разлика. Асан, Киро, Корнела и простите лъжат че икономиката е скочила с 20%. Ако.беше така, щеше да се увеличи потреблението на ток. Фиктивния ръст, който отчитат е заради поскъпването на енергоносителите и инфлацията. Обедняваме, не произвеждаме повече, не потребяваме повече, не изнасяме повече.
  • 16 Вуйчо

    47 2 Отговор
    Стриноо - беегай, че не знам как те търпи партията и електората
  • 17 нннн

    49 3 Отговор
    Върхушката на БСП няма нищо общо с Бузлуджа. Милионери, прегърнали се със соросоидите, ще пеят ,,На крак о парии презрени. Цинично и нагло е. Жалко за симпатизантите на БСП, които смятам за почтени хора.

    Коментиран от #23

  • 18 Опааа

    50 5 Отговор
    Никога повече Ниновица на власт! На следващи избори,макс 4%!
  • 19 Един от народа

    50 5 Отговор
    Госпожо,за 6месеца ни разказахте играта.Срамота е че твърдите че оставате стабилна държава,пък може и да сте права,тя не се клати защото е вече опряла дъното. Моля се хората от БСП да проявят разум и смелост и да ви изметат.Такова падение на тази партия никога е нямало.
  • 20 Трябва да се

    39 3 Отговор
    разследват доходите и имотите на госпожата. Ще изскочат интересни неща.

    Коментиран от #39

  • 21 Ггх

    41 10 Отговор
    Тези хора нито срама имат нито страх от Бога .Говорят всякакви небивалици,нищо общо със реалността. Увеличение на храните 30%,бензин ,нафта,газ 40%,ток 30%..Изгонени Руски дипломати без доказателства,което води до това че България е обявена за неприятелска държава. При положение че АЕЦ Козлодуй е правен със Руска технология и резервни части.Горивото също е Руско. Демографски срив,икономика и индустрия пред колапс,заради чужди интереси и слугинаж на Никаквеца Петков,Обратния Василев и тъпата Корнелия. Каква стабилност какви 5 лева,каква борба със Корупцията. Гешев е Главен Прокурор,Борисов премести колчетата и пачките на друго място,Горанов харчи пари от подкупи кара крадени коли и едни 600 милиона не събрани пари. Тая Корнелия е Гьон Сурат. Мисли си че като каже нещо и трябва да и вярваме. Ни е виждаме делата ви,приказките ви пукната пара не струват. Мърша крадлива,бездарна.

    Коментиран от #68

  • 22 Ха-ха

    32 5 Отговор
    И преди и сега, БСП е мафия!
  • 23 Ха ха

    16 14 Отговор

    До коментар #17 от "нннн":

    Симоатизант на БСП- почтен???? По скоро русофил, мързеланко, некадърен, постоянно не доволен, мърморко, чакащ държавата да го храни и пои, абе с една дума- социалист
  • 24 487021858

    38 3 Отговор
    БСП е срам за социалните идеи в България. Нинова и сие лъже не по-лошо от Киро - само да е във властта. Срам и позор! Нужна е изцяло нова лява партия, която да не е свързана със сегашната олигархична върхушка.
  • 25 Увеличените пенсии

    39 1 Отговор
    За 6 месеца на власт, БСП и коалиция увеличиха цените повече, отколкото при управлението на ГЕРБ за 11 години.
  • 26 Буха ха

    33 3 Отговор
    Харесвам Корнелия, защото тотално ще закопае БКП/БСП. Чугуните отиват на бунището, а тя с радост си преглежда баланса в офшорката
  • 27 Фтйо

    21 4 Отговор
    За трийсет години слугинаж на САЩ имат едни самолети на хартия и едни пари дадени преди 5 години. Няма тАкава сделка във световната история. Всичкото Оръжие което има България е дадено от Русия,срещу (чушки и домати и зарзавАт)военни заводи със лиценз за Руско оръжие. Какво даде сащ,Едно голямо Нищо .Направете си сметка сами как третират България Задокеанските Терористи .
  • 28 ИМПЕРИАЛИСТ

    11 2 Отговор

    До коментар #14 от "Хихихи":

    добавка: МЕИ "В. И. ЛЕНИН"
  • 29 пешо

    22 2 Отговор
    Нинова , при тебе тази партия ще се закрие ,4.04 2021 г.-43 депутата , 11.06 . - 36 , 14.11. 2021 - 26 ,
  • 30 Охо-бохо

    21 3 Отговор
    Вкарахме Македония в Европската Уния без гарантиране на българската история и език. Произвеждаме и продаваме през Полша оръжие за Украйна, също изпратихме огромно количество от българските оръжейни складове. Спряхме газът от Русия защото не трябва да имат доходи, а че ние оставаме без газ, не е важно. Изгонихме 70 руски дипломати при налични под 40 с дипломатичен паспорт. А вътрешни гафове за контрол върху схемите, един след друг. Това е правителство подкрепяно от Нинова!
  • 31 Копнеж за комунизъм

    18 3 Отговор
    Ниновица цялата изтъкана от грижа за благобита на останалите. живи болшевики!От младото се очаква вярност и да бачка за червените заплати на преуспелит и напомпени команчи и бивши отрядници.
  • 32 Да ама не

    25 5 Отговор
    Нинова е дебела, нагла и крадлива а и много лъже. На другите избори 3.9999999999%
  • 33 Демократ

    7 18 Отговор

    До коментар #12 от "оня с коня":

    Е как Възраждане ще управляват самостоятелно като нямат и 5% подкрепа...Ето казвам го в прав текст... Ако искат да се намърдат във властта ще трябва да се съобразяват с по-опитните играчи като БСП и ДПС, както и набиращия скорост проект на бившия премиер Стефан Янев...
  • 34 Мафията вика дръжте мафията

    22 2 Отговор
    Като я гледам колко е “крехка”...
  • 35 БКП-БСП

    21 2 Отговор
    СБИРКА НА ТЕРОРИСТИ
  • 36 А ,че инфлацията

    23 2 Отговор
    Изяде три пъти прословутото ви увеличение, не казваш.С"увеличената"пенсия си купувам два пъти ПО МАЛКО продукти отколкото при Боко. В цял свят инфлацията е едноцифренна само в България два три пъти по висока. Защото сте некадърни и крадливи.Но на изборите ще ти стане ясно.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Станко георгиев

    21 3 Отговор
    Най хубавото на мафията в България е че нейно лице е Корнелия Нинова , а тя с каквото се е заела все го е приключила. Ето вземете за пример БСП, които няма да влязат в парламента
  • 39 И на синчето и

    14 1 Отговор

    До коментар #20 от "Трябва да се":

    у Америка...
  • 40 Гандалф

    14 2 Отговор
    Майко мила..ти ща да си, крехкото начало на справедливоста...аман ни и системата тогава
  • 41 Сатана Z

    19 3 Отговор
    Оръжейната принцеса Корнела занули БСП превръщайки я в маргинална партийка за лична употреба.
    Смешното е,че тя се съюзи с неонацистите от ДБ и ДСБ,наследници на фашиските партии преди 9 септември ,клали Българския народ както и Турчин не го е клал.

    Z
  • 42 Аз ще кажа

    7 3 Отговор

    До коментар #8 от "Орел":

    МУТРИТЕ ВЪН!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 изчезвай

    5 1 Отговор

    До коментар #43 от "Кърцан":

    "Съкратен" те описва по-добре. Акълът ти е съкратен като кърцаните части!
  • 45 Лъжкиня та!

    20 5 Отговор
    Грозното лице на мафията явно визираш себе си и търговията ви с оръжие за Украйна! Ниновице вие сте абсолютна лъжкиня, лъжеш дори и на сън, виж инфлацията с която откраднахте доходите и спестяванията на хората явно за вас това е справедливостта на няколко години да ни занулявате като доходи и индивиди! Ще ме изтрият тук ако напиша какво действително мисля за теб и БСП, но то се вижда по цените в магазините! Да те няма лъжлива крадла!

    Коментиран от #47

  • 46 бсп за америка е политически труп

    20 3 Отговор
    сбогом другари
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 БСП🌹

    14 1 Отговор
    Сеьесаркат Корнелия нищо общо няма с, БСП освен че го озурпирала. Седесарчето Божанков от листата на ДСБ скочи в листитите на БСП миналата година!
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Плевенски

    16 3 Отговор
    Защо не виждам на трибуната коалиционните партньори Хр. Иванов и Кирчо ? Няма ли да поздравят събралите се хора? Голяма комедия...
  • 51 тая се омаскари напълно

    16 1 Отговор
    Нинова , ти майтапиш ли се с това " крехко начало на справедливостта " , недей да въвеждаш хората в заблуждение , доколкото въобщи има такива будали . Кире ли е крехко начало на нещо си , на какво , на поети уговорки , които изпълняваше ударно дори след вота на недоверие , колко съсипия на държавата причини това , ами Ристьо с менажерията му психо десни , на които дясното им се изчерпва с продажна към едни и охулваща реторика към Русия , единствено от слугински синдром , какво въобще от всичките ви се направи за сигурността на държавата и спокойствието на хората , нищо , кръгло нищо . Сега с празни приказки си прикриваш срамотиите на провалил си политик , на провалил собствената си партия председател , да точно председател , защото лидер ти лично никога не си била , нямаш качествата.
  • 52 нинова чака те грозен провал

    12 1 Отговор
    Тия на снимката ли са всичкото социалист на Бузлуджа на полагането на това предизборно начало , до края и тия може да ги нема.
  • 53 Комуновирус

    11 2 Отговор
    Грозното лице на Червената мафия,изброявам: "Николай Банев, Миньо Стайков, Бенчо Бенев, Арабаджиеви, Цветан Василев, братя Бобокови, Васил Божков имн.други" подгонени от спецпрокуратура,съд и главен прокурор. Мобилизираха се с помощта на вдигнато юмруче за да свалят единствените сполучливи правителства на ГЕРБ-СДС-Патриоти и прилепили се към тях Реформатори и АБВ.
  • 54 КЪДЕ е СМИСАЛА в ИЗБОРА

    10 0 Отговор
    Когато все ЕДНИ и СЪЩИ се ИЗБИРАТ ! Аз не гласувам за Нов БАРДАК , щом - гю ве нде та та , СА СЪЩИТЕ !
  • 55 Няма такива наглеци

    14 0 Отговор
    Като Бг комунягите!
  • 56 Грозното лице на мафията

    13 2 Отговор
    Нека позная! Нинова визира себе си!
  • 57 Нинова , мафията сте вие

    14 5 Отговор
    Сега като се върне Бойко ще хвърчи перушина

    Коментиран от #67

  • 58 Красимир Петров

    12 2 Отговор
    Какъвто им е паметника такава е и БСП.Пълен крах на олигархичната партия.
  • 59 Бкп терористи

    8 3 Отговор
    Срещу гербо мафиоти. Кой ще победи?
  • 60 Кога този свят

    9 1 Отговор
    Ще си отдъхне от подобни недоразумения? Тровят земята с тлъстите си части.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Възраждане

    6 10 Отговор
    никога няма да се коалира с евроатлантиците от бсп. Единствената Българска партия в България е Възраждане! За Независима България!Не на нато,не на ес!Съд за предателите евроатлантици!!!Вън окупаторите от България!!!

    Коментиран от #70

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 политолог

    9 0 Отговор

    До коментар #3 от "Демократ":

    Защо не вземете и синия демократ от плевелите на Ив. Костов-Червен Ицко ? Имате общ корен-БКП!!
  • 65 онзи

    13 1 Отговор
    ПО ПОДЪЛ И НАГЪЛ ПОЛИТИК ОТ ТАЗИ ,БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЕ Е ИМАЛА!!
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 онзи

    5 3 Отговор

    До коментар #57 от "Нинова , мафията сте вие":

    ЩЕ СЕ ВЪРНЕ ,АМА НАКУКОВО ЛЯТО!
  • 68 Бай градски

    4 6 Отговор

    До коментар #21 от "Ггх":

    Русия обяви България за неприятелска държава ,преди да бъдат изгонени дипломатите! Пишеш не истини и правиш внушения!!

    Коментиран от #74

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 неееееееее

    8 6 Отговор

    До коментар #62 от "Възраждане":

    ВЪН ВЪЗРАЖДАНЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА И ПОЛИТИКАТА!! НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!!!!!!! ПАТЕРИЦА НА ГЕРБ И ДПС!!!!!!!!
  • 71 Иван

    1 9 Отговор
    Нинова, ти си нашата Янка воевода!

    Коментиран от #73

  • 72 едно мнение

    7 3 Отговор

    До коментар #69 от "федеса":

    ГЕПИ, БСП Дай България и ПП са едни и същи лъжци и крадци! Абсолютно точно!! ИМАТ ЕДИН И СЪЩ КОРЕН-БКП!! КАКВО БОРБА С КОРУПЦИЯТА ОЧАКВАТЕ ОТ ТЕЗИ,КОИТО САЧАСТ ОТ НЕЯ?? КАКВА ПРОМЯНА ОЧАКВАТЕ ОТ ТЯХ И В КАКВА ПОСОКА??
  • 73 ЪХЪ

    5 0 Отговор

    До коментар #71 от "Иван":

    Янка Таратанка.
  • 74 бай селски

    6 1 Отговор

    До коментар #68 от "Бай градски":

    и ти спестяваш истината че я обяви за неприятелска след изхвърлянето на кирококорелите с първите санкции дето се направиха на по-католици и от папата

    Коментиран от #76

  • 75 Баууууу

    6 1 Отговор

    До коментар #7 от "Мошеници":

    Я да кажеш какво откраднаха ИТН?!? ЯСНО,ТОЧНО,КОНКРЕТНО!!!!!!!!
  • 76 Бай градски

    3 2 Отговор

    До коментар #74 от "бай селски":

    Правителството няма правомощия да налага санкции на която и да е държава!! Не говори глупости!!

    Коментиран от #77

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Спас

    1 1 Отговор
    При тия успехи и постижения що не можаха да направят кабинет. След два месеца зашеметеният от социални придобивки електорат ще тича да гласува за бсп
  • 79 на снимката от Бузлуджа

    3 1 Отговор
    изглежда като прясно избръсната?
  • 80 22222

    1 0 Отговор
    А вие какво очаквахте ,да ви приветстват с хляб и сол
  • 81 Такъв коментар

    1 3 Отговор
    Може да направи само ,човек" , който мисли със задните си части или умът му е само в задните части на другите. Хората му дали възможност да изложи мисъл по определена тема, да сподели становище като го аргументира, ТО тръгнало да се лигави и плюнчи.
    По темата : гледах по Българска свободна телевизия митинга и речта, словото на Нинова. Възхитена съм от начина, по който говори, мисли , убеждава. Само черногледият няма да го признае. Тя е най- подготвеният политик и държавник. С кого да я съпоставим ..с лакардиите на ББ и с изблиците му на омраза и пренебрежително отношение към другите. В последно време замоли за диалог и търсене на общи позиции по важни проблеми, но е толкова фалшив и неубедителен, че чак е смешен. За сравнение другите не си струва също да се правят съпоставки.
    Възхищавам й се заради силните аргументи които са съответни, съотносими с реалността. Долавя се болката й, искреността в думите й, когато поставя проблемите . Разчита ги вярно, предлага решения...Непростимо е на онези вътрешни нейни опоненти заради лични пристрастия , кариеристични подбуди да се опитват да сринат не само лидера , но и партията, идеите, социалната политика. Безсрамно се хили днес от Бузлуджа К. Добрев и плюе , сипе огън и жупел като не изпуща да спомене баща си. Пак на негов гръб търси да изпроси симпатия от някого. Отвращаващо е , че петни паметта на този човек, какъвто и да е бил като социалист. Хората го споменават с добро, но синът не може да се похвали със с

    Коментиран от #83

  • 82 Да наистина

    1 2 Отговор
    Но и той ..подреден със зъл поглед в редичката , желаещи да отмъщават , ...защото им пресякоха мераците да крадват и да удрят келепира. ..Гергов е начело....Не си струва да ги споменава човек.
    В моето семейство сме симпатизанти на БСП и Нинова. Пожелаваме й успех и все така да воюва за добруването на обикновените , честни и трудолюбиви хора. Нека да е здрава и успешна.
  • 83 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #81 от "Такъв коментар":

    Нинова е обречена защото СОЦИАЛНИ ДЕЙНОСТИ МОЖЕ ДА ПРОВЕЖДА САМО БОГАТАТА ДЪРЖАВА, А БОГАТА ДЪРЖАВА СЕ ПРАВИ ОТ БОГАТИ ГРАЖДАНИ, А НЕ ОТ ТЕЗИ РАЗЧИТАЩИ НА СОЦИАЛНИТЕ МЕРОПРИЯТИЯ НА „ДРУГАРКАТА“ Корнелия Нинова. При тоталитарните държави подходът е по-друг. Независимо дали тази държава се титулува социалистическа..., народно-демократична..., народна република... гражданите се обират от властта, като им се дават средства колкото да преживеят и контролирано възпроизвеждат. С окрадените пари тоталитарната държава финансира своята социална политика. За да реализира тази си дейност се разчита на огромен идеологически апарат за овладяване съзнанието на масите, а за по-коравите глави и на огромен репресивен апарат в началните етапи. След пречупването на населението, репресивният апарат се реорганизира. Премахва се системата на трудови лагери, като този акт се завоалира под някаква форма на борба с култа на личността или грижи на партията за ....... Възприемат се по-меки методи за контрол, като се набляга на скритите форми. Ограбването демотивира хората да работят за благото на обществото, а започват да търсят други алтернативи като част-пром , незаконна емиграция , черна борса, корупция и т.н., което води до тотално икономическо изоставане и крах на системата.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол