Last news in Fakti

22 Август, 2022 09:15 4 285 18

Дунчев: Радев се гласи да има два служебни кабинета

  • александър дунчев-
  • румен радев-
  • служебни кабинета

ПП е абсолютна алтернатива на БСП и най-вероятно ще им се наложи да работят с тях и в следващия парламент, допълни той

Дунчев: Радев се гласи да има два служебни кабинета - 1
Снимка: БГНЕС

Служебното правителство търси дивиденти като политически процес. Вероятно се гласят да има два служебни кабинета, да се подпомогне партията, която е свързана с президента - "Български възход" и да подкрепят дървената мафия.
Това каза Александър Дунчев от "Продължаваме промяната" пред БНТ.

Дунчев не знае кой реди листите на "Продължаваме промяната". ПП ще хване по-левия край, защото искат горската система да се управляват независимо. ПП е абсолютна алтернатива на БСП и най-вероятно ще им се наложи да работят с тях и в следващия парламент.

Той обясни, че горската система ще се оправи само тогава, когато се оставят най-добрите специалисти да работят с нея, настоявайки да се управлява от експерти, назначени от Министерски съвет. За да направим така, че читавите хора да управляват, а не послушковците, е конкурсите за горското стопанство да бъдат прозрачни, настоя бившият изпълнителен директор на Агенцията по горите.

Назначават хора в горския сектор, за да се продължи чадъра върху мафията, изтъкна още Александър Дунчев, цитиран от actualno.com.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да не

    8 3 Отговор
    размива Господ !
  • 2 Парапетков

    26 12 Отговор
    Дунчев, пак си пиян ! Приеми го.....провалихте се тотално.
  • 3 радев хубаво ви нагласи

    25 11 Отговор
    а ти малък въшльо се нагласи да идеш да бачкаш на село
  • 4 Някой

    26 12 Отговор
    Президентът е просто прозоврлив. Може и 3 служебни кабинет да му се наложи да прави. Може да е по-добре така, отколкото ПП, ДБ и БСП да се докопат отново до властта.
  • 5 Анонимен

    17 6 Отговор
    Радев ще има не само 2 служебни кабинета, до края на мандата ще прави такъв през 6-7 месеца! Казах го още миналата година когато умните и красивите го избраха с гласовете си!
  • 6 Анонимен

    17 7 Отговор
    Предпочитам служебен кабинет пред хаоса на четворната ламя, въпреки че едната глава се самоотстрани!
  • 7 Избирател

    14 7 Отговор
    Може и 22 да има, важното е безродници и продажници да не се приближават до властта. Видяхме ви възможностите и наклонностите, айде не се напъвайте, че след вас инфлацията удари 20 процента.
  • 8 1453

    13 6 Отговор
    Господин Дун(к)че в,
    Не се прави на ощипана мома ами обесни: Как оставихте народа без дърва за огрев , като много добре знаехте, ча заводът на Стамболийски произвежда електричество от дърва без да има право на това? ТИ колко пъти се зае да провериш тази наглост? Свой се някъде и замълчи!!! Всички знаем кои са мафията в България.
  • 9 Питанка

    9 5 Отговор
    А заводът в Стамболийски, който по ваше време произвеждаше електричество от дърва и трупи вместо отпадъци ? Знаехте това още от началото нали г-н Дунков? И защо не се опълчи срещу тях? Защото не ти стиска. А къде са " зелените тролове " на България? Нагушени мълчат. А народът няма дърва за огрев през зимата.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Не той се гласи

    7 4 Отговор
    А народа го лъжете и ме може от мошенници да има правителство. На Радев това му е работата.
  • 12 Ал Тъпоне

    8 3 Отговор
    Ами като не можете да излъчите свястно правителство не за два ами и за 20 да се готви, вероятно с право го прави!
  • 13 А бе

    12 3 Отговор
    Дунчев,обещахте по евтини дърва пролетта. Сега са два пъти близо по скъпи.
    Кажи ми как да гласувам за вас?
    Искам, ама нямам желание.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 резервист

    2 0 Отговор
    Дунчев гледай да не хванете вместо левия дебелия край! Ако си бяхте свършили работата, нямаше да се стигне до тук. Да съботираха ви и випречеша на всички нина. А какво точно очаквахте? Баклава и боза от Банкя? Стегнете се и съберете признати и познати специалисти с ясни решения на проблемите, вместо да се суполивите. Виж го ти! Президента искал. Продължавайте в същия дух и няма да му оставите избор.
  • 17 Болярин

    1 1 Отговор
    Аз пак дочух, че щял да става секретарка на путлер ! Тоя съвсем припозна българите за канадски гъски ! Да, те и гъските летят високо, но не им се отразява така, както на льотчика !!!
  • 18 Артилерист

    1 1 Отговор
    Според мен ПП са много сродни с мафията от ГЕРБ и най-вероятно ще се съешат с шайката на Борисов след изборите. ГЕРБ са компрометирани, но избирателите им са в примката на мафията и ще им донесат добър изборен резултат. ПП няма да има достатъчно депутати, за да направи коалиция с мнозинство, освен с ГЕРБ и ще им пристанат. Това е изгодно за американците, за да се игнорират пробългарските партии и да се държи колонията им в подвластно положение...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол