Last news in Fakti

25 Август, 2022 12:48 3 975 31

И Христо Терзийски нападна Рашков

  • христо терзийски-
  • бойко рашков-
  • полицаи-
  • катастрофа

Рашков съсредоточи усилията си върху репресиите, неглижира дейността на МВР, каза бившият вътрешен министър 

И Христо Терзийски нападна Рашков  - 1
Снимка: БГНЕС

За над година управление на бившия министър Бойко Рашков, съсредоточени в усилия на политически репресии и арести, беше неглижирана основната дейност на МВР. Това заяви бившият вътрешен министър Христо Терзийски в ефира на „Здравей, България” в коментар по темата с тежката катастрофа в Бургас. В четвъртък сутринта автобус, превозващ мигранти, помете патрулка и уби двама полицаи.

Няколко пъти в комисиите по вътрешен ред и обществена сигурност и в пленарна зала обръщахме внимание, че мигрантският натиск се увеличава и трябва политическа воля за справяне с това нещо. Къде е „Вътрешна сигурност”, която е на подчинение на министъра на вътрешните работи? Защото незаконното преминаване и проникване на територията на страната става през добре организирани канали”, коментира още Терзийски.

Той изрази искрени съболезнования на близките, приятелите и колегите на жертвите.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 българин

    38 15 Отговор
    Наглеци герберски.
  • 2 Светлина

    34 9 Отговор
    Страшна новина. Мутра нападнала читав човек.
  • 3 12340

    29 16 Отговор
    Ристо Носа!
    Айдук !
  • 4 Към Радев

    25 13 Отговор
    Треперите че Рашков ще се върне.А за мигрантите ще питате Радев.Защо хиляди минават на ден от както той е на власт.И къде отиват парите от този трафик.
  • 5 В Парламента

    34 7 Отговор
    дума не обели , сега "активен" ! На Бою депутатите !
  • 6 ТОЗ НЕ БЕШЕ ЛИ ЧОВЕК НА ТИКВАТА

    33 8 Отговор
    защо не е разследван

    Коментиран от #26

  • 7 Седим и мислим

    22 7 Отговор
    Той Рашков не е цвете, но не ми казвай че по твое време (и на мутрата-шофьор на голяма мутра( нямаше канали.
  • 8 Депутат

    18 2 Отговор
    Такива тъпи закони измисляме. Полицайте не могат да стрелят.
  • 9 Българка

    25 8 Отговор
    Поредният гербав мършояд, коийто вместо в затвора за побоя над мирно протестиращите младежи зад колоните на МС, продължава престъпната си дейност като се възползва от смъртта да двамата истински полицаи да лее кофите лъжи срещу Рашков.
  • 10 Иван Грозни

    22 6 Отговор
    Каква е тази продълговата и крива тиква която се изказва без да го питат.
  • 11 Случай

    19 3 Отговор
    от днес , той Рашков напада ? Да не би той да е министър ? Има си министър , да подаде оставка и всички , имащи вина да се случи ужаса.
  • 12 7.62

    15 5 Отговор
    1.каскета 2.тиква шиши и мутренското им обкръжение 3 .герберските алчни и продажни кметчета ! И ще имаме чиста и свята република
  • 13 УЖАСЕН

    19 5 Отговор
    Тоз и за пазач на паркинг ,не става ,а беше шеф на ДАНС и депутат от ГРАБ !
  • 14 Въпрос

    22 4 Отговор
    Защо в парламента мълчахте като пукели с другата мутра-пазач и личен шофьор , когато ви показаха кадрите от камерите зад колоните ? И имаш нахалство да се показваш от помийната си яма ??? Всеки ще си получи заслуженото !!!

    Коментиран от #15

  • 15 Мълчаха

    16 4 Отговор

    До коментар #14 от "Въпрос":

    и слухтяха - глас пустиня от Боювите депутати в Парламентарна зала , дарил ги с тези постове..... Срам и позор !
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Справедлив

    16 3 Отговор
    Точно този да говори за репресии е меко казано нахално.Герберските креатури да не мислят ,че българският народ не помни престъпленията им.Нищо не е забравено,нищо не е простено.
  • 18 Бай Брадър

    15 5 Отговор
    Защо герберските нещастници не се скрият завинаги а нагло се натрапват ? Никога повече герб+дпс
  • 19 емигрант

    12 4 Отговор
    Пробиха вече дъното на помийната яма ГЕРБ, Тиквата доказа собственото си "откритие", че е прост, ако имаше с какво да мисли, нямаше да разреши на бандитите си да се изказват, всеки знае, че този и Мл.Маринов са най-близки с мафиоти и бандити и предизвикват презрение и отврат, а с това и презрение от собствения си електорат на който все още има останала съвест и достойнство !
  • 20 Българка

    8 7 Отговор
    Брей , ти да видиш. 99% от тия които плюете днес фърчилато сте гласували за него. Що така ве?? Фърчилото ин ги е виновен, че Чашков от сутринта вече е зафичен и вече под въздействието на алкохола си измисля приключения и влиза във филми. А пенсионирайте го дъртото пиянде и слушайте професионалистите. Ударете чертата и кажете какво направи Чашков? Ами , НИЩО, абсолютно нищо. Да има събрани доказателства срещу някой, НЕЕЕ. На обещания го докарва, на дела НУЛА.
  • 21 Ивайло

    9 3 Отговор
    С Младен нямате грам срам! Отцвсичко се опитвате да черпите дивиденти и да се слгате на вожда. А уж сте от Системата. Забравихте се от къде сте дишли, но животът е колело
  • 22 Козметик

    3 7 Отговор
    Оставка на всички ПП-та, след вас остана само хаос и разруха - безспорен факт ! на 98 % завършената рефора това ли е - частни партита в държавни имоти !
  • 23 Чуденка

    7 1 Отговор
    Този милиционер защо не е в затвора ?!
    Навярно защото съветския каскет е още главен адвокат на мафията .
  • 24 Тома

    8 1 Отговор
    Този носа го доказаха че е участвал в опг и е на свобода.Другия мето и него го доказаха в осемте джуджета и той е на свобода.Нищо не става от тази държава

    Коментиран от #30

  • 25 някой

    4 3 Отговор
    РАШКОВ СЕ ФОКУСИРА САМО ВЪРХУ КОКОШКАРСТВОТО, КАКТО ПРЕДШЕСТВЕНИЦИТЕ СИ. И ВЪРНА КВАРТАЛНИТЕ МИЛИЦИОНЕРИ. РАШКОВ И РАДУЛОВ НЕ СА ПО- РАЗЛИЧНИ ОТ ДРУГИТЕ ОТ СИСТЕМАТА.
    САМО ДРЕБНИТЕ НЕЩА СА ИМ ПРИОРИТЕТ.
    НЕ ЧАКАМЕ ПРОМЯНА ОТ РАШКОВ.
  • 26 ПИТАМ

    5 3 Отговор

    До коментар #6 от "ТОЗ НЕ БЕШЕ ЛИ ЧОВЕК НА ТИКВАТА":

    Че кой от ГЕРБ е разследван, че този да разследват? Рашков да е започнал нещо сериозно досега, че отсега нататък чакате нещо от него?
  • 27 анонимен

    1 0 Отговор
    Да попитам N 9 "Българка" и N 20 "Българка" един и същ изперкал коментатор с капацитет на комплексиран олигофрен ли е ?

    Коментиран от #29

  • 28 заспала гарга

    3 1 Отговор
    мето шофьора този терзийски все мутри и разбойници взимат думата за да няма законност справедливост .Герб произведе мутрите и разбойниците и феодалите в структурите на държавата е сега атакуват читавите ,знаещите и можещите .Не ви е срам но Рашкон ще ви закопчае този път ,я ане да отидеш до полициата с ръце в джобовете като ганстери бабаит .На вас трябва да има законна репресия за престъпления които вършехте 12 години безнаказано
  • 29 Страх и памперс

    1 1 Отговор

    До коментар #27 от "анонимен":

    не е едната герберска ...................
  • 30 Гешо каскета

    2 0 Отговор

    До коментар #24 от "Тома":

    Абсолютно нищо!
  • 31 Ама

    1 0 Отговор
    Какво нападение, просто казва истината човекът !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове