Last news in Fakti

26 Август, 2022 09:35 1 523 31

Бойко Рашков: Пресилено е, че в МВР се прави чадър върху трафика на мигранти

  • бойко рашков-
  • мигранти-
  • граница

По думите му случаят в Бургас е трагедия за Министерството на вътрешните работи

Бойко Рашков: Пресилено е, че в МВР се прави чадър върху трафика на мигранти - 1

"Пресилено е, че в МВР се прави чадър върху трафика на мигранти. Не трябва да се избързва с въпроси, които имат политически оттенък, прехвърля се отговорността, причините за случилото се подлежат на изясняване в хода на разследването", заяви в "Денят започва" бившият вътрешен министър Бойко Рашков.

По думите му случаят в Бургас е трагедия за Министерството на вътрешните работи.

"Взети са мерки за подсилване на охраната на границата с жандармерия и военни формирования, прави се всичко, което държавата може да направи, има сериозни проверки на граничните пунктове", допълни Бойко Рашков.

Той поясни, че от отпуснатите 5 милиона лева са използвани не повече от един милион за ремонт на оградата на границата, като той е направен в цялост.

"Не са закривани гранични управления, а са създадени, например в Резово, където мигрантският натиск е огромен. Няма да коментирам кадровите решения на министър Демерджиев, това са неговите виждания. Информацията за използването на бази на МВР за частни партита е лъжа, по такъв начин се злепоставя МВР. Да съм председател на КПКОНПИ за мен не е цел номер 1", каза още Бойко Рашков.

По думите му има два случая, като единият е високопоставен служител, които са свързани с незаконно живеене в резиденция на МВР. Бойко Рашков призова Агенцията за държавна финансова инспекция да направи проверка.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    25 1 Отговор
    Не е пресилено. МВР пикчърс извършва всякакви операторски и монтажистки услуги.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ахахахахаха

    21 7 Отговор
    Тоя чак днес ли изтрезня да се обади.
  • 4 Рашков министър СПЕШНО

    9 26 Отговор
    Рашков да се връща в МВР.Радев и бандата му разипаха държавата.Разграден двор.
  • 5 Минча

    23 0 Отговор
    За всеки е ясно, че сме разграден двор!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ха ааа

    12 8 Отговор
    Рашков тези Лукашенковски номера ги знаем. Дори се знае, кой иска дестабилизацията на СЕ.
  • 8 обективен

    23 5 Отговор
    И теб те видяхме колко пари струваш !!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Фикус

    12 0 Отговор
    САЩ издигат бетонна,висока стена по границата си с Мексико. България какво чака? Защо разчита само на телта,била тя и бодлива,но мигрантите я режат,а бетонът не може да бъде разрязан с ножица. Къде е Далавераджиев? Открадна парите за оградата,дъждовете отвяха пръстта и България се оказа отворена земя. Външна неграница на ЕС и брюкселаните. Още едно доказателство,че сме в ЕС само на хартия.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Но моля ви

    8 0 Отговор
    Също така е пресилено че се пълнят партийни каси и джобове от трафик на наркотици ... и поставени добри момчета въртят заведенийца, хотелчета и припират .. ама наздраве молодец ..
  • 14 гръндж

    9 0 Отговор
    Бежанците трябва да бъдат изведени от България и бежанските центрове да бъдат закрити. Докога ще хрантутим чужденците,а българите ще умират в бедност? Докога?!?!
  • 15 Гост

    10 1 Отговор
    МВР прави всякакви чадъри, рашко!!! Сигурно и ценоразпис на чадърите предлагате!!!
  • 16 ГОСТ

    7 1 Отговор

    До коментар #12 от "Недей така":

    Ама според него това не били имоти,а "позиции"...ти да видиш!!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 митничар

    1 9 Отговор
    сложете Тиквата да оправи работата той с полицайте делка парите и няма проблем при него са влизали по 1000 на ден да знаете и той е знаел айде чао че си имам работа
  • 19 той Е :

    10 2 Отговор
    Ето ГО !!! Той Е !!! Най честният , почтен , казващ винаги истината , трудолюбив , компетентен , не алчен , не крадящ и най вече ТРЕЗВЕН бивш министър !!! Това което говорят за 22 (двадесет и два) имота НЕ Е ВЯРНО - имотите са само 21 (двадесет и един) а това че е единият е разделен на два имота по 500 кв. м. е ПОДРОБНОСТ и в него ВеЦе-тата не са 12 (дванадест) , а са само 11 (единадесет) щото в дванадесетият няма биде !!! Вярно е , че са придобити САМО със средства от заплати ,защото Рашов е нечувано ПЕСТЕЛИВ !!! А , и твърденията на някакви брокери ,че пазарната цена на имотите е барем 10 000 000 (десет милиона) Лева , също не е вярна , щото те наистина струват толкова , ама в ЕВРО ! Рашков - Премиер ,Президент , Патриарх и главен Мюфтия ЗАВИНГИ !!!
  • 20 кочо

    4 2 Отговор
    МВР Е ОПГ ОЩЕ ОТ СЪЗДАВАНЕТО СИ-1878Г.КОМУНЯГИТЕ Я ПРЕВЪРНАХА ВЪВ СС.
  • 21 Рашко Имотния

    6 1 Отговор
    Я бех шеф на МВР-то 1 година и 3 месеца и си прайх кефа и мене ич не ми пука, кой краде у тая държава, кой лъже, кой убива, вкарва емигранти, кой продава наркотици, кой трепе полицаи, оти я имах само една задача ДА СМАЧКАМ ГЕРБ ПО ВСИЧКИ НЕЗАКОННИ НАЧИНИ, ЩОТО ЗАКОННИ НЯМА ТАКИВА И ГО НАПРАВИХ! НАРУШАВАХ ЗАКОНИТЕ И КОНСТИТУЦИЯТА, КАТО НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРЕСТЪПНИК В ДЪРЖАВАТА И СЕ ГОРДЕЙ ТАКА, КАКТО СЪС СЪЩОТО СЕ ГОРДЕЕ КИРО ПРОСТОТО, МОЯТ НАЧАЛНИК И БЛАГОДЕТЕЛ! ЗАЩОТО САМО ТАКА МОЯТ БЛАГОДЕТЕЛ МОЖЕШЕ ДА СЪСИПАЕ ДЪРЖАВАТА ВИ!
  • 22 Провесете Рашко от 50 етаж

    5 1 Отговор
    и ще си каже всичко тоя продажник!
  • 23 МИШО БАНКОВ

    6 1 Отговор
    МВР е прогнила каца от поне двадесет и пет години. Няма ОПГ без в групата да няма замесени полицай. Наркотици компаньонки контрабанда битова престъпност те са навсякъде. Имах колежка на която съпругът и беше граничен полицай. Бяха го пребили неговите колеги защото ги лъгал в бройката на преминалите с рушвет нелегални имигранти. После някой предаде дружината и вкупом ги уволниха за да запазят шефовете. Ето това е България.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 нагла мутра

    4 1 Отговор
    вечер пие по баровете с лица от криминалният сектор.
  • 26 ТИ ЛИ БЕ

    5 1 Отговор
    ОКО БЯХМЕ В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА ДАМАДЖАН ДА ЛЕЖИ ОЩЕ В ЗАТВОРА ЗАРАДИ ПАРИ И ИМОТИ.
  • 27 Червената мафия

    5 1 Отговор
    И ти си на позиция в тази структура от години.
  • 28 гражданин

    3 0 Отговор
    Аз оставам в очакване най-после съда да си свърши работата и да осъди този за корупцията.
  • 29 избирател

    4 0 Отговор
    А аз оставам в очакване народа да се вразуми и да върне Бойко да започне да оправя нещата. Вярно е че е по-лесно нещо да се счупи отколкото да се направи, но все от някъде трябва да се почне. И ще пожелая на прокуратурата повече смелост и да започва да преследва корумпираните. Рашков, Радев, Кирчовци и Асеновци. Всичките в панделата и тогава ще тръгнем да се оправяме.
  • 30 ЧИЧО СТАМАТ ШУМОВ

    3 0 Отговор
    "Пресилено е, че в МВР се прави чадър върху трафика на мигранти======================================= РАШКОВ.ОБЯСНИ МИ ЧОВЕЧЕ КАК ТЕЗИ 47 ЧОВЕКА СА МИНАЛИ ГРАНИЦАТА?СИГУРНО СА БИЛИ С ШАПКИ НЕВИДИМКИ.ЕДНИ ПОЛИЦАИ ПУСКАТ МИГРАНТИТЕ ,А ПЪК ДРУГИ С ЦЕНАТА НА ЖИВОТА СИ ТРЯБВА ДА ГИ ХВАНАТ.ЗА БЛИЗО 10 МЕСЕЦА НАЧЕЛО НА МВР АРЕСТУВА ББ И СЕ ОПИТВАШЕ ДА СВАЛИШ ГЕШЕВ И СЕ ПРОВАЛИ ТОТАЛНО.ТАКА СТАВА КОГАТО ПОЛИЦИЯТА СЕ ПОЛЗВА ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ ЦЕЛИ.НАСТАВА ПЪЛЕН ХАОС В ДЪРЖАВАТА И ОТ ТОВА ГУБИ НАЙ МНОГО НАРОДЕЦА.
  • 31 Бойко,

    0 0 Отговор
    казвайки че е пресилено да се твърди че е с мащаб на "чадър" ти потвърждаваш за изградена някаква схема от/в МВР.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове