Last news in Fakti

26 Август, 2022 19:26 1 541 32

Настимир Ананиев за искането на Слави: Предизборна агитация на 100%, отчаян ход за влизане в следващото НС

  • настимир ананиев-
  • слави трифонов-
  • отчаян ход-
  • предизборна агитация

"Не чух аргументи защо да не сме парламентарна република. Може би това е целта на ИТН - да влезе, да провали три парламента, за да може хората да се отчаят и да кажат, че не искат парламентарна република”, смята политикът

Настимир Ананиев за искането на Слави: Предизборна агитация на 100%, отчаян ход за влизане в следващото НС  - 1
Снимка: NovaNews

Отчаян ход за влизане в следващото НС. Така Настимир Ананиев от „Продължаваме Промяната” коментира в предаването „Денят на живо” по Nova News искането на Слави Трифонов за референдум за президентска република.

„Това е предизборна агитация на 100%. Не чух аргументи защо да не сме парламентарна република. Може би това е целта на ИТН - да влезе, да провали три парламента, за да може хората да се отчаят и да кажат, че не искат парламентарна република”, каза той.

По думите му лидерът на ИТН не прави добра услуга на Румен Радев с този ход. Освен това думата на Трифонов „вече не тежала", както преди. Ананиев призова българите да гласуват масово и разумно. Той припомни какво успя да направи „Продължаваме Промяната” по време на своето управление.

„Ще ви напомня за безплатните детски градини, че спряхме отровните храни на „Капитан Андреево”, вдигнахме пенсиите. Минималната работна заплата също трябва да бъде вдигната. Силно съм притеснен, че много от служебните министри говорят в един глас с ГЕРБ. Радев трябва да смени енергийния министър”, каза още Ананиев.


Бел.ред.
Единствено политическа партия ИТН е обещавала да въведе мажоритарна избирателна система.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 43 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 настъпир онаниеф

    40 8 Отговор
    за грошове минавам през всички партии
  • 2 Адам Хилтън

    31 4 Отговор
    Настимир Ходжа видя ли как магарето му яде фасул пред вкъщи? Яде та ушите му плющат!
  • 3 Онаниста

    15 29 Отговор
    Дългият - болнав ми се вижда. Да пие антидепресанти.
  • 4 българин

    11 32 Отговор
    СЛАВИ ЩЕ ФАЛИРА ЗАЕДНО С ТЕЛЕВИЗИЯТА СИ !!

    Коментиран от #7

  • 5 Този лъжец

    36 2 Отговор
    ако не беше се показал, нямаше да е истина! Мазен продажник! Аргументите са лъжците и продажниците като теб, обслужващи мафии и продаващи България мазнико!
  • 6 Хаха

    10 24 Отговор
    Славчо го задестваха за да из...е едно голямо л...о като за последно.
  • 7 Ако това го плашеше

    21 4 Отговор

    До коментар #4 от "българин":

    Нямаше да стои зад принципите си, а щеше да стои в БТВ!

    Коментиран от #27

  • 8 Избирател

    7 22 Отговор
    Само коалиция на първата и втората парламентарни партии (Възраждане и ГЕРБ) ще е достатъчна за да издуха случайниците в политиката

    Коментиран от #22

  • 9 Хубавец

    22 1 Отговор
    Защо, бе Ананиев, избирате си президент, той си избира вас, вие яхвате народа... И така - докрая на света. Ще се отчитате само на чичо ви сам... Ще преподавате история славяноболгарская в харвард, ще имате филиал и в Сибир..
  • 10 Онаниста

    21 2 Отговор
    Кво стана с Андрей Слабаков не се вижда нещо. Да не е избягал в Холивуд?

    Коментиран от #12, #23

  • 11 Последния Софиянец

    18 11 Отговор
    На трети март когато се здрависах с президента му казах че е време да разтури този бардак в парламента и да обяви Президентска република.Ние от площада ще го подкрепим.
  • 12 нагаждачев

    13 3 Отговор

    До коментар #10 от "Онаниста":

    човечето още ли е евродепутат?
  • 13 ГЕРБ

    18 3 Отговор
    Вие така или иначе сте вънка гнусляр
  • 14 Пастемирчо

    18 1 Отговор
    Засрами се пресмял се хърбел на щърбел божеееее божееее.
  • 15 Цуца

    16 4 Отговор
    Май много Фнимание отделихме на човек с болни амбиции. Вече едва ли някой ще се Фане на последния писък на потъващата Му продажна партийка.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 АБВ

    23 1 Отговор
    Как може да си тъкъв мазник и продажник.ГНИСЛЯРА СИ ЛИЧИ И СМЪРДИ ОТДАЛЕЧ.
  • 18 Бау бау

    13 1 Отговор
    ВисокоВОЛТова дъга... Настя важната...
  • 19 търгашокраци

    5 2 Отговор
    Списък на държави, които имат полупрезидентска форма на управление:

    Австрия
    Алжир
    Буркина Фасо
    Египет
    Исландия
    Ирландия
    Тайван
    Ливан
    Литва
    Монголия
    Полша
    Португалия
    Пакистан
    Румъния
    Русия
    Украйна
    Финландия
    Франция
    Шри Ланка

    Интересното е, че някои държави, които се определят като парламентарни републики, като Австрия и Ирландия, всъщност имат конституции, които дават повече правомощия на техните президенти, отколкото има президентът на Франция например.

    Коментиран от #24

  • 20 Ами

    2 16 Отговор
    Едва ли има катили, които да не са видяли какви са ИТН...
  • 21 Ани

    10 3 Отговор
    От 1989г само ДЕМОКРАЦИЯ И САМО УСПЕШНО ВЪРВИМ НАПРЕД. В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ СИ ПРАВЯТ ЗАКОНИ ЗА САМО ЗА ТЯХ И САМО КРИЗА СЛЕД КРИЗА. ЩОМ НЕ ИСКАТ ДА РАБОТЯТ ,А САМО ДА КРАДАТ И НАРОДА ДА ПЛАЩА - Р Е Ф Е Р Е Н Д У М И П Р Е З И Д Е Н Т С К А РЕПУБЛИКА. Щом не искат по- лесният начин ,ще стане по трудният.
  • 22 гост

    5 1 Отговор

    До коментар #8 от "Избирател":

    Ще ти се , нали ?? Ама нанай , хахахахах !! Дори насън няма да го доживееш !!
  • 23 Ани

    6 2 Отговор

    До коментар #10 от "Онаниста":

    Нали по роднинска връзка Каракачанов го уреди да е евродепутат от ВМРО. Сега защо да се пъне ,като получава добри пари?
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 ДА БЕ ДА

    10 1 Отговор
    Дали е прав или не - няма никакво значение.Така, както стана и с другия референдум. Гарван гарвану око не вади. Но за едно е прав - няма такава република дето република има само в името и. Който и да дойде на власт няма значение -все едни и същи хора са. Все едно и също ООД. Стани да седна, а после ще се разменим. Както се казва - хляб и зрелища, но сметката е плаща електоратът, т.е ние. А ние си траем ли траем ...
  • 26 Пич

    8 2 Отговор
    Ма той е вътре бе боклук.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Красимир Петров

    9 1 Отговор
    Обзалагам се,че ИТН ще влезнат в следващият парламент.Обзалагам се,че редовно правителство тази година няма да има.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 maia манолова

    2 1 Отговор
    долен к.пут.....
  • 31 Ами,че

    1 3 Отговор
    Слави кога се е аргументирал за нещо.Той е един ограничен човек ,кото търси внимание към собствената си особа.И си мисли,като се слага на Радев ще влезе в следващия парламент.Отчаяни опити на конниците на Апокалипсиса от ИТН да бъдат забелязани.
  • 32 Ами защо

    1 1 Отговор
    не говорите за успехите в електронното управление,толкова услуги се опростиха?Също в БДЖ,която за първи път от 10 години е на печалба.Тези неща трябва да се знаят-положителните резултати,които ги направиха експерти и специалисти.Няма да слушаме само лъжите на сикаджията от сутрин до вечер по телевизиите.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол