28 Август, 2022 17:59 2 876 43

Атанас Зафиров гневен: Съд, затвор и конфискация на имуществото за всеки доказан трафикант и каналджия

  • атанас зафиров-
  • мигранти-
  • каналджии-
  • съд-
  • затвор-
  • конфискация на имуществото

Каналджийството е отвратителен, милионен бизнес, който трябва да бъде смачкан с желязна ръка, написа заместник-председателят на БСП в социалната мрежа

Атанас Зафиров гневен: Съд, затвор и конфискация на имуществото за всеки доказан трафикант и каналджия - 1
Снимка: БСП

"Съд, затвор и пълна конфискация на имуществото за всеки доказан трафикант и каналджия". Това написа заместник-председателят на БСП Атанас Зафиров във Фейсбук. Поводът е поредните хванати мигранти край Бургас по-рано в неделния ден.
Ето и разсъжденията на заместник-председателят на БСП:

Над сто афганистанци (само мъже) са заловени тази сутрин в Бургас, натоварени в ТИР, шофиран от 60-годишен северномакедонски гражданин.
Ако са бежанци - защо не са поискали убежище по съответния ред?
Какво правят натоварени в тира и знаем ли какви са целите им?
Има ли сред тях радикални ислямисти?
Как са се добрали до Бургас?
Даваме ли си сметка какви поразии може да направи група от сто мъже, потенциални терористи?
Ако не са ислямисти - тогава какво?
Още сто гърла на гърба на българския данъкоплатец?
И защо - за да приберат шайката каналджии и корумпираните им покровители половин милион от поредната група нарушители на държавната ни граница.
Държавата трябва да се намеси решително. Незабавно разполагане на армейски части с жива сила и техника и пълна чистка на корумпираните държавни служители, които превърнаха границата ни в разграден двор!
Каналджийството е отвратителен, милионен бизнес, който трябва да бъде смачкан с желязна ръка! Съд, затвор и пълна конфискация на имуществото за всеки доказан трафикант и каналджия!


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бомбето

    35 9 Отговор
    Доста гневно намерение за един лоясъл толстолоб , може да фани диабет от притеснение.
  • 2 дааа

    40 1 Отговор
    В Гърция най-малката присъда е пет години затвор
  • 3 един от многото

    55 1 Отговор
    Думи, думи , думи докато се намърдате във властта.След това .................същото .Вече 33 години слушаме какво трябва.

    Коментиран от #32

  • 4 Рошко

    13 2 Отговор
    Трафикант на какво
  • 5 А на

    22 0 Отговор
    митничари , гранична полиция и полицаи ?
  • 6 Тома

    37 0 Отговор
    Трафиканта е последната дупка на кавала.Търсете тези от гранична полиция и тези които носят парити в София
  • 7 Сталин

    28 0 Отговор
    А кога съд , затвор и конфискация на имуществото на "честни бизнесмени и политици"
  • 8 И какво нарушение е това

    16 2 Отговор
    Да превозиш хора от морето до софия?канала е по границите и се създава и контролира от милиция и граничните..проблема не е в шоферите на камиони и реисове пълни с хора...проблема не се решава така ..проблема се решава като държавата плаща на хората много пари така че да не се занимават с така нареченото каналджииство
  • 9 НИЕ

    16 1 Отговор
    Между думите и делата на политиците има пропаст като цяла Вселена! А по средата и както обикновенно има избори.
  • 10 Още 5 години до пенсионирането ми

    12 0 Отговор
    Трябва да са арестувани и да строят пътища безплатно . На хляб и буца сирене и 2 домата биволско сърце. За пиене вода от чешмата.
  • 11 Да бе да аз ше съм каналжия

    8 1 Отговор
    И ше имам нещо имущество на мое име😂😂😂😂ще осъзнавам какво върша и ше има кво държавата да ми вземе😂😂😂😂пълен смех....всичко кво имам ше бъде покрито някъде и само кеш никви банки карти и така насетне
  • 12 Още 5 години до пенсионирането ми

    0 0 Отговор
    Фактически 2027 август.
  • 13 Фффффф

    15 0 Отговор
    Съд, затвор и конференция за всеки депутат в края на мандата
  • 14 Tърновец

    10 0 Отговор
    Строг закон за каналджии и нелегални имигранти трябваше да има още по времето на тройната коалиция когато България беше приета в ЕС а това преградно съоръжение на Турската граница е пародия. В София има политически чадър помагащ на нелегални мигранти - отговорност че няма такъв закон носят Станишев, Паси, Борисов, Цветанов, Каракачанов.
  • 15 Ами украинците те емигранти ли са

    19 0 Отговор
    Тех можем ли да возим?каква е разликата между талибан емигрант и украйнски такъв
  • 16 как е в Гърция ?

    15 0 Отговор
    20 години затвор, 2 милиона евро глоба и конфискация на превозното средство. Хайде сега предизборно мрънкане от кандидат депутати на тема съд, затвор без да се споменава колко време ще се съдим и на колко месеца затеор ще ги осъдим и конфискация на имуществото на сирийския бежанец или рома и двамата без грам собственост. Мислете като гласувате.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Мцмцмцмц

    6 0 Отговор
    И кво от това. Затворите са по година за това престъпление. Пълни глупости
  • 19 Наско,

    5 0 Отговор
    къде беше преди случката с двамата полицаи самоубийци?От дълго време те чакат всички в народното събрание за народен представител.

    Коментиран от #21

  • 20 гражданин

    5 1 Отговор
    Сакън, че ще има вой от зайчарника.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Наско,

    7 0 Отговор

    До коментар #21 от "Наско,":

    като те гледам ти дъл мож изяди двадесет плескавици с литър червено вино или съм те подценил?
  • 23 Калимар

    10 2 Отговор
    Това реално трябва да е държавна измяна и тероризъм Доживотен затвор без право на помилване. Кое е толкова трудно да се разбере? Събират се в парламента в 8 сутрината, прочитат предложението, гласуват и в 8:10 има закон. Простичко е.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 ха ха

    6 0 Отговор
    и тоя май е от тия дето ;борят; 8 часа на ден , след работно време организират
  • 26 123

    5 0 Отговор
    Двама полицай трупове- държавна драма.Клани,пребити,прегазени цивилни всеки ден- статистика.Лицемерие на n-та степен.BTW всичката престъпност се случва под патронажа на родната полиция.
  • 27 Зевзек

    7 0 Отговор
    "Съд, затвор и пълна конфискация на имуществото за всеки доказан трафикант и каналджия". Това написа заместник-председателят на БСП Атанас Зафиров във Фейсбук."

    Ало бесепарите, това не става с писне във Фейсбук. Това става с приемане на закони и с некорумпирана съдебан система, с прокуратура изградена по НЕсъветски модел. Т.е. прокуратура без НЕДОСЕГАЕМ САМОЗАБРАВИЛ СЕ ГЛВЕН "СЪВЕТСКИ" ПРОКУРОР

    Ало БСПарите за изминалите 32 години, през половината време вие бяхте на власат. За което време успяхте веднъж да катастрофирате МНОГО ТЕЖКО България през 1996-97г.. И втори път катстрофирахте България, малко по-леко през 2013-14г.. През цялото време когато бяхте на власт правихте сам опразии кога от НЕВЕЖЕСТВО, но повече от АЛЧНОСТ. Да вие БСПарите сте алчни, много алчни, всичко от алчност правите. И в действителност сте КАПИТАЛИСТИ, ЧЕРВЕНИ ВИП ПЕРСОНИ- т.е. БОРЖОАЗИЯ. Вие сте най-големи лъжци, лъжете най-бедните, че сте социалисти, а не сте, лъжете ги, че ще се погрижите за бедните. Но не го правите, когато вземете валстта, първо се грижите да си напълните джобовете с пачки и кюлчета. После се грижите да прислугвата на господарите в МАсква. И за народа нищо не остава, по-точно за анрода остава да плати сметката и да я измизерува.

    Вие БСПарите с ГОЛЕМИТЕ ВИ ПРОСТОТИИ и НЕВСПРАВЕДЛИВОСТИ. Направихте така, че голямачаст от българския народ толкова да се отврати от вас, че да предпочите Бойко Борисов да е завинаги на власт, отколкото вие да се върнете. В
  • 28 Перо

    8 0 Отговор
    Защо не започнете от корумпетата гранични полицаи,които са превърнали държавната граница в друг златен гьол? Всички престъпни мигранти се допускат да прехвърлят оградата с корупция или бездействие на държавните корумпета!
  • 29 Луд

    3 0 Отговор
    Леко ще се задавиш .
  • 30 емигрант

    6 0 Отговор
    И политик, и политик, недей забравя най-големите крадци и измамници Зафиров ! Как така се сетихте за съд, затвор и конфискация, а 33 г. крадете и мамите и немсе сетихте за тези строги и справедливи мерки ?
  • 31 Петър първи 2022 г. и брат му Павел

    4 1 Отговор
    не е за вярване, че отминалия МВР най голям шев е оставил такава без гранична безотговорност на границата. Не е за вярване, че в бежанските лагери няма квалифицирани психолози които да правят психо портрети на всички бежанци. и да следят за техните прояви. просто е един УЖАС.
  • 32 Знайко

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "един от многото":

    "Думи, думи , думи докато се намърдате във властта.След това .................същото .Вече 33 години слушаме какво трябва."

    Да точно така вече 33 години слушаме от всякакви популисти какво трябва да се направи. Но защо не се намери поне един журналист ДА ГИ ПОПИТА ПОЛИТЦИТЕ от БСП, от НДСВ, от ГЕРБ, от ДПС, от ВМРО ...: ЗАЩО НЕ НАПРАВИХТЕ ТОВА ЗА КОЕТО СЕГА ГОВОРИТЕ, КОГАТО ИМАХТЕ МНОЗИНСТВО В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ.

    Според мен всички, които досега са били във властта са виновни за сегашната СИТУАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ. Това БСП=БКП, това ДПС, това ГЕРБ ,това ВМРО, това "АТАКА", това СДС ... Всички са виновни, а най-много са виновни тези, коит оса биоли най много във властта. ГЕРБ и БСП са били най-дълго във властта. ГЕРБ управляваха последните 12 години, но по КОНСТИТУЦИЯТА и ЗАКОНИТЕ писани от БСП и ДПС. Да точно така БСП подготви почвата, "натория" я конструкцията, с иунституцията ГЛАВЕН ПРКУРОР, със ЗАКОНИ, да ОСНОВИТЕ НА ЗАКОНИТЕ, които позлваха ГЕРБ бяха НАПИСАНИ от БСП НДСВ и ДПС. Например данъчния закон,така наречения "плосък" данък е рожба на БСП+НДСВ+ДПС. Този бесепарски данъчен закон е ПРИЧИНАТА ДА НАРАСТВА НЕРАВЕНСТВОТ в бЪлгария и да нараства мизерията. БСП натори обилно "почвата" с ПРОКОРУПЦИОННИ ЗАКОНИ п осъветски модел. Върху, които да избуи така силно ГЕРБаджийската КОРУПЦИЯ. Господа БСПари, КОРУПЦИЯТА СЕ БОРИ НЕ СЪС СПЕЦИАЛЕН ЗАКОН СРЕЩУ НЕЯ. КОРУПЦИЯТА СЕ БОРИ като от всички ДРУГИ ЗАКОНИ, се премахне възможноста за ЧИНОВНИЧЕСКИ ПРОИЗВОЛ.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 дядото

    6 0 Отговор
    напълно съм съгласен.но и за организаторите и покровителите,вкл.от различните етажи на партии и власт
  • 35 Копен хаген

    2 0 Отговор
    В така наречената страна на чудесата ,умните и доброто побеждават глупавите и злото.
    Е явно нито сме от умните , нито от добрите.
    В страната на неограничените възможности всяка пряка заплаха за органите на реда , се окачествява с тероризъм и се наказва с доживот или Ел. стол особено при причинена умишлена смърт на полицай.
    А превозно средство с което е причинена умишлена смърт на човек, се третира като убийство с оръжие.

    Коментиран от #37

  • 36 А за

    6 0 Отговор
    депутат, министър и кмет кога? Голямата далавера не трябва да се пипа.
  • 37 позеленял

    2 0 Отговор

    До коментар #35 от "Копен хаген":

    нещата станаха ясни още с разстрела в тила от ; рикушет ; на мигрант преди 4 години , и това не е тероризъм а екзекуция на човек за измъкване на пари
  • 38 Име

    6 1 Отговор
    Лошокачествената храна разболява хората - лошокачествените хора разболяват обществото.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 0033

    0 0 Отговор
    Това е незаконен бизнес а корупцията кораби на бизнесмени по литици и други занонни доходи ли са запитване
  • 43 Хайде , хайде

    1 0 Отговор
    Пак истървахте коня! Почвайте да разчиствате от вашите структури , я вижте гърците ,какви закони имат за трафик !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол