Last news in Fakti

9 Септември, 2022 07:41 2 830 23

Бившият шеф на „Автомагистрали“: Кабинетът извършва ужасна чистка

  • кабинет-
  • чистка-
  • автомагистрали-
  • бивш шеф

"Държавата е безхаберна, властта ни е изключително некадърна", каза Десислава Христова

Бившият шеф на „Автомагистрали“: Кабинетът извършва ужасна чистка - 1
Снимка: Bulgaria ON AIR

Навременно ли беше включването на "Автомагистрали" в помощ на пострадалото от потока Карловско?

"Гледах едно интервю на зам.-министър Захари Христов и ми стана смешно, защото журналист го попита: "Сега ли е моментът, не можехте ли преди няколко дни да изпратите техника". А той обясни, че е заради пътя от София. Това е абсурдно, защото няма нито една техническа единица в София, всичките машини са по базите. Сега е и сезонът на ремонтите, по-голяма част от машините са извън строя и чакат ремонт за новия зимен сезон", каза бившият директор на "Автомагистрали" Десислава Христова в студиото на "Денят ON AIR".
По думите ѝ тези действия са заради пиар.
"Вместо да бяха сложили този инхаус, в момента се мълчи страшно много по тази тема, можеха да ползват "Автомагистрали" за поддържане на пътната инфраструктура - снегопочистване, бедствия. Това е и ролята на държавата. Качеството е безобразно, тази тенденция си върви от години и продължава. За мен най-голямото разочарование е, че ние бяхме на протест, имаше вдъхновение, народът излезе, но тази енергия беше похабена", допълни Христова в ефира на Bulgaria ON AIR.
Зимното почистване ще е приблизително 3 пъти по-скъпо.
"Не съм запозната с точните цифри, но е нормално да бъде по-скъпо, защото цените са много нагоре. Поскъпнаха материалите, поскъпна трудът. Цялата работа на държавата е меко казано за критика. Държавата е безхаберна, не знам кой с какви очи ще застане пред хората и ще ги убеждава, че трябва да гласуват за него", подчерта бившият шеф на "Автомагистрали".

Христова отбеляза, че всеки нов министър, който идва, сменя ръководството.

"В момента също тече една ужасна чистка и това е основното, което върши този служебен кабинет, за съжаление. И за реваншизма не им прави чест. Тунел "Ечемишка" трябваше да бъде готов до март месец 2021 година, още не е готов. Колко директори се смениха? Властта ни е изключително некадърна и некомпетентна", категорична е Десислава Христова.

Тя смята, че президентът Радев, който е вдъхновил много хора, не е същият, когото виждаме в момента.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Санчо

    23 18 Отговор
    Еми куклата на конци на митра фонка подготвя почвата за кабинет на герб дпс
  • 2 Дойде ли пак Герб

    43 7 Отговор
    Си продавам колата. Писна ми да я троша по разбитите пътища, докато те обират парите за тях, от еврофондовете, данъците, винетките и тол системата. Писна ми да им пълня чекмеджетата, а аз да се блъскам и да ме гледат нагло от телевизора и да ми казват, че трябва да съм им благодарен даже.

    Коментиран от #5

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Г образен соросоид

    41 1 Отговор
    Тия "Автомагистрали " при всяка смяна на власт се сменя и шефа им . Представете си каква лапачка е там !!!!
  • 5 Що бе

    16 28 Отговор

    До коментар #2 от "Дойде ли пак Герб":

    Трябваше да си я продадеш , когато Кирчовците направиха невъзможно да и сипваш гориво ! Изостанал си , значи !

    Коментиран от #9

  • 6 видял

    31 3 Отговор
    Тази съм е гледал два пъти по ТВ. , и установих , че е абсолютна лъжкиня !!!

    Коментиран от #19

  • 7 Нане

    20 2 Отговор
    жената без работа бе и рушфети ко се стягате ще съска и ша апи
  • 8 Браво !

    9 16 Отговор
    Ами, тичайте отново да протестирате! Нали само това си знаете! Ама, този път е срещу себе си! А президентчето не се е променил! Хората драга не се променят! Те само се представят в определени ситуации, както им е изгодно или както им наредят! В случая той е на хамириканска каишка. Виж му биографията и помисли малко!
  • 9 Аз пари за гориво имам

    18 8 Отговор

    До коментар #5 от "Що бе":

    И пътувам и извън България. В България горивото е с поносима цена все още, в сравнение с Европа. Дори в Америка и Азия се вдигна цената. Това няма нищо общо с Киро или друг.

    Коментиран от #16

  • 10 Другарке

    17 2 Отговор
    Отдавна трябваше да има чистка.

    Коментиран от #12

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Жоро

    9 3 Отговор

    До коментар #10 от "Другарке":

    Чистка ама без настаняване. А сега здраво окупират радевчетата различни структури
  • 13 глоги

    10 2 Отговор
    "Държавата е безхаберна, а властта ни е изключително некадърна!"- каза Десислава Христова-бивша директорка на „Автомагистрали“. МНОГО ПРАВИЛНО Е КАЗАЛА ЖЕНАТА.
  • 14 Един не-трол

    12 2 Отговор
    Предната чистка явно не е била ужасна, когато теб те сложиха на власт. Само ми е чудно каква ще е новата цена на Хемус, когато я продължат след като я спряхте преди година и половина?
  • 15 Не те харесвам

    8 3 Отговор
    Но за Караджов излезе права, вградиха мафията в Апи и Автомагистрали...искаха да осребрят и откраднат 3 мрд за мутрите! ....сега пак си праеа!
  • 16 Г образен соросоид

    8 1 Отговор

    До коментар #9 от "Аз пари за гориво имам":

    Има , има и за газта има ! Не се правете на ударени ако искаш да подобриш състоянието на държавата и виетнамски донги ще намериш за да платиш . Не става само с Крадене трябва и акъл .....
  • 17 ДА ИЗМЭТЕМ харвардския ГАЛОSHHH

    13 2 Отговор
    Изметоха ГЕРБерастките калинки от "Автомагистрали" и сега реват по всички телевизии...
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Ами. хванаха

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "видял":

    Я на тясно.Запчна да лъже.
  • 20 123

    0 6 Отговор
    фатмака в действие за връщане на мафията гробарска кражбите а народа да му мисли те това беше и е целта на румбоид
  • 21 Защо тази

    2 0 Отговор
    Я уволниха?
  • 22 Петър първи 2022 г. и брат му Павел

    2 1 Отговор
    След преврата 1988 г. едно от първите "демократични" промени беше унищожаване на работеща образователна система. Всичко след това е функция на тези "демократични" промени. Проста зависимост.
  • 23 Михаил

    0 0 Отговор
    Г-жо Христова ,
    Вие не сте омъжена за длъжността която заемате. Всяко правителство и висш началник създава свой тим с който да работи . Както и по-низшите ръководители които също назначават хора с които да работят. Това е нормална практика и на Запад. Това не се нарича "чистка", а мениджмънт . Явно Вие не влизате в състава на новия тим и трябва да си ходите. Затова приказвате нелицеприятни неща за новите ръководители. Незаменими хора няма.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол