29 Септември, 2022 07:23 11 805 156

Д-р Гълъбова за Кирил Петков: Напълно безпомощно и неоправно дете, няма място на държавния връх

  • цветеслава гълъбова-
  • кирил петков-
  • безпомощно дете-
  • държавен връх

Такава безпомощност и недоумяващ поглед не бях виждала скоро. А и не знам дали изобщо съм виждала. Та този човек не можа да отговори смислено и директно на нито един въпрос, отбелязва д-р Гълъбова

Д-р Гълъбова за Кирил Петков: Напълно безпомощно и неоправно дете, няма място на държавния връх  - 1
Снимка: NovaNews

Вчерашното непланирано появяване на Кирил Петков от ПП в ефира на bTV на мястото на Венко Сабрутев предизвика буря от коментари в социалната мрежа. Сред изразилите мнение бе и д-р Цветеслава Гълъбова - директор на психиатричната болница „Св. Иван Рилски“. Припомняме, че Петков се появи по време на организиран от телевизията предизборен дебат вместо предварително обявения човек от неговата партия. Възмутени от идването му от ГЕРБ напуснаха студиото.

Ето разсъжденията на д-р Гълъбова в социалната мрежа:

Не знам какво да мисля, драги ми ФБ. След дебата по бТВ вече не знам какво да мисля, освен че наистина е нужно партиите да правят вътрешен подбор на кадрите си дали са психологически пригодни да носят огромната отговорност да управляват България, да определят съдбините ни. Видях "политици" без грам политическа култура да водят политически дебат, без умения в тази сфера, повтаряйки опорки от "комуникационните" си стратегии. Та тези хора не споменаха и дума за огромния ни проблем, наречен ДЕМОГРАФСКА КАТАСТРОФА. Те си говориха за газ, за данъци, за корупция, а забравиха, че няма хора, че българите измират или напускат страната. Та ние сме първи по смъртност в света. За какви данъчни политики и инвестиции си говорите, след като няма българи. Потресена съм от жалкото "ниво" на тези политици. Та това са хора, които не знаят, не могат и не искат да правят политика и да управляват. За тях политиката и властта са един афродизиак, една дъвка за балончета, която те разтягат, както им е удобно и се състезават чие балонче ще стане по-голямо и ще се пукне по-шумно. Най-промотираните кандидати за власт са немощни и недъгави интелектуално, емоционално и социално. Това са хора, които нямат реална представа за себе си. Те живеят в паралелна на нашата реалност, а знаем, че паралелите не се пресичат.
Най-изумителен за мен беше г-н Кирил Петков - бивш министър-председател на България. Такава безпомощност и недоумяващ поглед не бях виждала скоро. А и не знам дали изобщо съм виждала. Та този човек не можа да отговори смислено и директно на нито един въпрос. Отговорите бяха "покрай въпроса" и повтаряха единствено и само написаното в "комуникационната стратегия" на партията. Такова нищоказване и пълна безпомощност от зрял мъж, с образование и вече опит на много високо политическо ниво, са маркер за много сериозни дефицити. Нямам против хората с такива дефицити, но не желая и не смятам, че мястото им е на най-високите държавни позиции. И тези дефицити не са свързани с ментални заболявания, а с морал и личностови качества. И са много тежки, непростимо тежки за позицията, която заемаше и властта, към която се е целеустремил. Аз видях едно напълно безпомощно и неуправно дете, което не знае след поредната беля какво оправдание да измисли. Не, този човек няма място на държавния връх. Опасно е за страната да ни управлява човек, който иска всичко да се опакова като маркетингов продукт, да е красиво, пък вътре каквото ще да е. Той не отрече тази забележка на г-н Каримански. Представяте ли си, че единствената му грижа е била външната опаковка. Та това е толкова дълбоко инфантилно, че е чак отвратително. И това непораснало дете не умилява, а погнусява с претенциите и наглостта си. В края на дебата аз видях недоумяващия поглед на човек, който с поведението си казва "може и да не щете, но аз пък ще съм начело". Та той няма грам самокритичност и представа за собствените си крайно ограничени възможности. ПП станаха пример за това, че в трудни ситуации на повърхността винаги изплуват дефицитите като мазни петна. Това се отнася и за отделната личност, и за обществото. А най-лошото е, че ние бяхме съзнателно лъгани, че надеждите ни за по-добро бъдеще и излизане от блатото, в което ни вкара и държа ГЕРБ 12 години, бяха овъргаляни в кал, с тях се подиграха. И това беше дело на цялата четворна коалиция, която ни измами. И сега отново същите хора имат претенции да са начело. А даже не са се извинили. Което не е достатъчно, но поне щеше да покаже, че имат наченки на морал в тях. Не, няма такова нещо. И в условия като тези избуява дивият популизъм, който е другата злина. Зад красивите му напудрени приказки отново се крие жажда за власт и лично обогатяване. Да, уважаеми реални и фб приятели, положението ни е много тежко. И няма да се измъкнем лесно. Но сме длъжни да не се отказваме, защото имаме задължения към тези след нас. И те са да бъдем жалони по техния път. Затова сме длъжни да бъдем активни граждани, да работим и да се борим всеки ден за върховенство на морала. Законът е след морала.
И последно за дебата - беше редно и е по правилата дебатът да се отложи, щом някоя от страните е нарушила предварителния регламент. бТВ трябваше да постъпи професионално и да го отложи. А и като казаха А, да бяха казали и Б, т.е. кой е лидерът, с който г-н Петков се е сговарял. Като е панаир, да е панаир.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 138 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алеко

    102 23 Отговор
    Сите са маскари. Ганьо си е същия като преди 100 години.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ко рече

    157 47 Отговор
    Детето си е много оправно, прави точно каквото му кажат от Козяк.

    Коментиран от #106

  • 4 Всички

    196 50 Отговор
    Политици лъжат , но Киро ги слага в малкия си джоб Няма по голям лъжец !!!
  • 5 фен на сидеров

    162 58 Отговор
    има ли нормален българин в България, който да гласува за недоразумението КиК !?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Ваксиниран3002

    85 182 Отговор
    А коя е докторката? Значи Кирил Петков го знам, ако не беше той, нямаше да получаваме вече азерски газ. Но тази Гълъбова, нямам идея коя е и какво е направила.

    Коментиран от #12, #98

  • 8 Доктор

    184 56 Отговор
    Нямам коментар след тази точна и правилна диагноза на колегата Гълъбова,но едно е ясно,че този човек е тежко зависим от наркотиците и се нуждае от лечение.

    Коментиран от #19

  • 9 свидетел

    63 18 Отговор

    До коментар #6 от "Иван":

    не е. психиатър е !

    Коментиран от #29

  • 10 Сара

    86 40 Отговор
    Би ми било интересно на кого симпатизира вече в ново време Гълъбова.

    Коментиран от #95

  • 11 Вече

    12 19 Отговор

    До коментар #6 от "Иван":

    да !
  • 12 Ти май

    144 42 Отговор

    До коментар #7 от "Ваксиниран3002":

    Нещо си се объркал Нещо не си в час за да пишеш че Кирил е направил нещо за азерския газ

    Коментиран от #33

  • 13 Лекарке ,

    68 122 Отговор
    гледай си пациентите и прави това , за което си учила !

    Коментиран от #24

  • 14 защо

    134 51 Отговор
    Благодаря Ви д-р Гълъбова, по-точен анализ не съм виждал до сега /А съм видял много работи/.

    Коментиран от #31, #84

  • 15 Анонимен

    65 43 Отговор
    Тази беше в инициативния комитет на Радев, а Радев издигна Киро ... Това критика към чорапа ли е?

    Коментиран от #70

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 ТаУмВзе

    51 11 Отговор
    Последна национална катастрофа и тва е. Друго няма как да стане. Уж изборчета и бля бля по телевистан.

    Коментиран от #21

  • 18 ПРАВИЛНО Е КАЗАЛА ЖЕНАТА!!!

    101 34 Отговор
    Трябва хора. Нормални. С доказан опит в политиката! Олигофрените са малко опасни за обществото..

    Коментиран от #71

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 горски

    64 4 Отговор

    До коментар #16 от "Мемфис":

    Ако тръгнеш след пчела,ще те заведе до меда,ако тръгнеш след муха........
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Гоце

    89 27 Отговор

    До коментар #13 от "Лекарке ,":

    Тя прави точно това! Казва, че по-голям пациент от тоя скоро не е виждала.

    Коментиран от #40

  • 25 айде бе

    23 66 Отговор
    Докторке, ти ще го изкараш не у ред,.. не е честно да се говори така .
    Няма значение има/няма диплома от Харвард, ако знаеш какво е Харвард и как се влиза там,
    Сеща ли се от жени - сеща се, защо неизживяно детство, ами всеки му се иска да запази детското в себе си
    Защоне приемеш, че просто екипът ме беше подбран както трябва.Докторке, а ти знаеш ли кога ти е свършила солта в къщи, ако свекърва ти ти каже

    Коментиран от #154

  • 26 пращай санитарите направо

    74 29 Отговор
    Крайно време чеше професионалистите да вземат отношение към случая Кирчо и не само за вземат , а и да се заемат .
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Не се занимавам с партии,

    90 25 Отговор
    затова мисля ,че това което казва лекарката е абсолютно вярно! Петков беше наизустил 5-6 изречения и каквото и да го питаха той си декламираше само тях.Този човек има сериозен проблем и наистина не трябва да се допуска до властта!
  • 29 ХПХ

    17 34 Отговор

    До коментар #9 от "свидетел":

    Значи не трябва да ходи да се лекува, тя си е там, да и обърнат внимание.
  • 30 Семпла личност,

    33 63 Отговор
    Според физиономията й, е авторката! Описала е себе си, без всякакво съмнение ….
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 ТаУмВзе

    22 6 Отговор

    До коментар #21 от "ХА.ХА. ХА 🤣🤣🤣 МЕЖДУ ..":

    Финалната точка на Незавръщане са тия уж изборчета. След тва Всичко се Разпада и падаме в още по голям Хаос. Не е от значение, Кой ше е на власт. Вече Няма какво да се управлява.
  • 33 Ваксиниран3002

    14 17 Отговор

    До коментар #12 от "Ти май":

    А кой го направи, тиквата ли?
  • 34 глоги

    70 29 Отговор
    д-р Цветеслава Гълъбова - директорка на психиатричната болница „Св. Иван Рилски“: " Аз видях едно напълно безпомощно и неуправно дете, което не знае след поредната беля какво оправдание да измисли. Не, този човек няма място на държавния връх. Опасно е за страната да ни управлява човек, който иска всичко да се опакова като маркетингов продукт, да е красиво, пък вътре каквото ще да е." ТОЧНО ТАКА Е. ПРОСТО КИРО.
  • 35 оня с коня

    51 25 Отговор
    Във всички Бели държави по Света Дискусии между Политици по Обществени медии се провеждат със твърд Регламент,т.е. Избор на Време и Място удобно за Опонентите,Персонално присъствие удовлетворяващо Участниците,Темата на Дискусия.НЕ МОЖЕ Петков да се явява ИЗНЕВИДЕЛИЦА и да ПРИТЕСНЯВА Представителите на ГЕРБ с Присъствието си,след като те "не могат да го дишат" поради Помията която изля срещу Лидера Борисов и организиране на скандалното му Арестуване!Това е все едно Човек да седне на Пейка в Парка за да отдъхне и някакъв полупознат Навлек да се намести до него не само с досадните си глупости,но и да излъчва силна Миризма на Нечистоплътност!Следва логичното напускане на Пейката от Човека,а навлекът да подвиква Дебилски след Него - "Стой бе,къде хукна - Страхливец такъв,няма да те ухапя"!...

    Коментиран от #51

  • 36 ник

    35 29 Отговор
    Тя беше от страната на радев, киро и другите. Сега почна с диагнозите, но бавно ги постави. За нормалните хора беше ясно, че този е фалшименто още миналата година
  • 37 ХПХ

    36 10 Отговор

    До коментар #27 от "оня с коня":

    Лидера ви е най- големия мошеник и крадец и вие му се кланяте вместо да се срамувате от него и цялата пасмина около него.

    Коментиран от #39

  • 38 Слава

    56 26 Отговор
    По-точен коментар едва ли може да се направи. Жалкото е , че това е действителността.
  • 39 оня с коня

    11 12 Отговор

    До коментар #37 от "ХПХ":

    Добре е че имаш Мнение относно Борисов и Поддръжниците му,само не се опитвай да го налагаш..."Сакън":)
  • 40 Той

    11 13 Отговор

    До коментар #24 от "Гоце":

    не ѝ е пациент , алоооо !

    Коментиран от #68

  • 41 иваило

    48 26 Отговор
    Лъжата в ефир беше достатъчна за всичко ,как Венко бил зает по семейни причини ,а същия този Венко е друго предаване в този момент ,и този е бил начело на държавата хахахахха .Венко му изяде главата за пореден път.излъга за газта излага за всичко .дипкома всичко ПРОСТО КИРО

    Коментиран от #87

  • 42 НИК

    34 17 Отговор

    До коментар #6 от "Иван":

    НЕ не е Герберастка, а е човек на президента Радев, която беше на първия ред при неговото повторно встъпване в длъжност, и която се здрависваше много плътно с него. И цялата работа тук е да се вмени на хората, как всички са маскари, а Държавата трябва да се управлява само чрез президентска република. Всяка статия в интернет пространството трябва да се разглежда, като изказ на една или друга политическа линия в тази държава, стига да видиш от чие име е статията.
  • 43 един

    38 24 Отговор
    Тая се пишеше за голяма "демократка",и изведнъж о,изненада,Гълъбова в редиците на щаба на Румен Радев!Да ви е ясно защо сега критикува Кирил Петков!
  • 44 БеГемот

    24 15 Отговор
    Ама друго си е ТИКВАТА да плещи нелепици в монолог...само КУрнелия може да ни упрай ама не гласувате за нея...от стара коза яре е тя...
  • 45 нннн

    29 42 Отговор
    За това ,,дете" са гласували 650 хиляди българи. Д-р Гълъбова, направете и на тях тях психологически и психиатричен анализ. Отрепки всякакви искат власт и пари. Недоумявам, защо ги избират.
  • 46 А на тебе

    5 7 Отговор

    До коментар #2 от "Елементарно Уотсън":

    Какъв ти е проблема ?! ААА , май че си празззз !
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Наблюдател

    27 7 Отговор
    Помним как докторката пламенно защитаваше Кирчо за двойното гражданство.
  • 50 Справедлив

    33 19 Отговор
    Зелените чорапи дето подкрепящ с какви отклонения се характеризира с оглед шизофреничните позиции по темата Русия.Първо излекувай Чорапа,пък после давай квалификации на друг.
  • 51 Макс

    41 17 Отговор

    До коментар #35 от "оня с коня":

    Твоят любим Бойко нахлу на заседание на ВСС , помниш ли ? Кирил Петков не е нахлувал , а се е явил вместо Сабрутев . Ако водещата държеше на правилата , да беше отменила дебата. Нахлуване беше появата на Дончев , който не е бил сред поканените. Цънцарова не може да води такива дебати, показа се слаба и партийните и зависимости личаха непрекъснато, а въпросите които задаваше бяха повече от глупави.

    Коментиран от #54

  • 52 Грую

    30 23 Отговор
    Вземете го в поверения психодиспансер,другарко.Колкото по скоро,толкова по добре за нормалните българи.Че току виж 80 процентовите ,пак са го избрали.
  • 53 по-зле от мaмyнa с автомат

    19 6 Отговор
    Когато правиш измерване на една величина , за да получиш по-точен и обективен резултат , се стремиш самото измерване да внесе минимално влияние и изкривяване . В този случай оценката за психичното състояние на Киро не трябва да бъде повлиявана от параметрите на бандита Буци . Резултатът от такова измерване ще даде максимално обективна оценка за сериозни психически отклонения , за отсъствие на връзка с реалността , за не спазване на ред , правила , норми свързани с устройството на обществото ни.
  • 54 7654

    11 15 Отговор

    До коментар #51 от "Макс":

    Осемдесет процентовите ,като теб по добре да мълчат .Че ръсят само простотии и се излагат.
  • 55 БгТопИдиот

    36 27 Отговор
    Великолепен коментар !!!
    Адмирации ,д-р Гълъбова.
  • 56 Комунист

    31 22 Отговор
    Колкото и да ми е отвратителна другарката Гълъбова ,в случая е права.Това е самата истина.
  • 57 Бамбука

    28 13 Отговор
    Как да си нормален след като цял живот се занимаваш с психично болни ? Психиатър - политик ?
  • 58 Гай Турий

    37 22 Отговор
    Простокиро трябваше са го проверят за употреба на дрога, беше напушен в предаването. Тоя левак е пълен провал.
  • 59 Мисирките

    30 33 Отговор
    От мухата слон веднага взеха да правят! А на Гълъбова отдавна и говорят гълабите!
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Станчева

    31 23 Отговор
    Най - накрая някой да опише реалността. Браво!
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Много точно казано

    37 24 Отговор
    Кирчо не е болен, а тотален срив на личността му! Тотална липса на морал и ценностна система! И колкото това го прави тотално недоразумение, толкова говори лошо за родителите му, които са основният ступор на ценностите в един човек! Явно и те са с огромен дефицит! Половината от привържениците на ПП са такива, а другата половина с тотална липса на мисъл и реалност! А иначе дебата е хубаво, че се състоя, защото се видя тоталното падение на това лъжливо недоразумение!

    Коментиран от #102

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Помощник

    29 28 Отговор
    Гълъбова е хубава и умна жена. Дай Боже повече такива в страната и за нас.
  • 68 Не е

    4 3 Отговор

    До коментар #40 от "Той":

    но както върви може и да стане...
  • 69 БОЦ - ко

    30 21 Отговор
    Надрусан Киро,
    Стъкми ПАНАИРО !
  • 70 Просто

    29 14 Отговор

    До коментар #15 от "Анонимен":

    професионална медицинска експертиза...Защо търсиш в нея политика ?

    Коментиран от #108

  • 71 Крайно време

    29 3 Отговор

    До коментар #18 от "ПРАВИЛНО Е КАЗАЛА ЖЕНАТА!!!":

    да се въведе изискване за психотест и зависимости от вещества на кандидатите за управлвнчески постове
  • 72 8888

    15 10 Отговор
    А Радев трябва да отговори: "Колко пари взе да ни го натресе??"

    А Ако не го е преценил/заблудили са го съветниците, че Прост0Киро не е Хардварски Измамник пак Радев не е за този пост!!!
  • 73 Стоян

    16 12 Отговор
    Все си мисля,че е по-добре да си объркан и разхвърлян ,но искрен отколкото вчера да вееш юмруци по площадите и да квалифицираш опонентите като мутри и след като те преизберат да си първа дружка с тях и да предаваш тези които са те избрали.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Драга ми

    28 6 Отговор
    Гълъбова, селекцията трябва да я прави българския народ на избори.Щом предпочита луди и лъжливи да го управляват, ще си сърба попарата
  • 76 во кратце

    30 6 Отговор
    Кирчето си е у некакъв уестърн от Дивия запад , Буцито е у филма " Кръстникът " , а ние сме у сериозни проблеми .
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Кирчо

    28 7 Отговор
    Е тотално не почтен човек.Всяка секунда мозъка му мисли как да прецака всеки и всичко, само и само азър му да е победител.
    Учудващо е обаче, че това се харесва и е одобрявано от някой хора, което си е проблем на обществото.Като цяло сме си една тъ...па нация, щом толкова елементарно ни подлъгват.
  • 79 При една

    21 8 Отговор
    Мислеща, политически грамотна и психически уравновесена нация, този нямаше да вирее
  • 80 Дядо Боби

    27 2 Отговор
    Всички кандидати за депутати на психотест и познание на БГ история!!!!!!!
  • 81 Дядо Пройко

    19 10 Отговор
    Момчето пак е на пица с кристали.И" гласовете" му казват,че ще е първа политическа сила.Ха дано ама надали.

    Коментиран от #82

  • 82 Продължаваме Парапета

    22 17 Отговор

    До коментар #81 от "Дядо Пройко":

    Първа политическа сила ама в някой друг живот !!! Никога повече ПП на власт. Никога !!!

    Коментиран от #153

  • 83 Чоко

    22 15 Отговор
    Абсолютно гербаджийската БТВ, след като не успяха да изпълнят поръчението на Мутрата да охрачат ПП, насъскаха пудела Цънцарова да говори за някакви правила, които не са закон, че да не може да се променят в движение.

    Коментиран от #88

  • 84 Чоко

    6 1 Отговор

    До коментар #14 от "защо":

    Това, че много си видял не значи, че можеш да мислиш. Те и футболните ултраси много са видели, ама това не ги вади от скотскоото им мислене.
  • 85 Ния

    23 20 Отговор
    ПП се опитват да направят немислимото, да спрат паричните потоци към чекмеджетата и ги размазаха. Всички се включиха в оплюването като войници при дадена команда. Лесно е да се критикува зад компютъра, този е лош и онзи е лош, но кажете кой може. А за д-р Гълъбова ще кажа, " ... и ти ли Бруте", едно време я четях с удоволствие?

    Коментиран от #96, #111, #112

  • 86 Олга

    16 18 Отговор
    "Цирк с коне" на БНТ 2 “ . Ясно е, че този номер подготвен от Петков предварително за да може именно той да влезе в студиото и затова екипът на ТВ не беше предупреден. Скандалното поведение на Петков продължи и после като влезе в студио: не дава дума да проговори на водещата (направо я съжалих) и налага своето - поведение на граница на хулиганството.
    Стремежът му към властта със всички дори недопустими средства и да потъпква и да руши покрай себе си общоприетите норми на поведение и морал (когато лъже) удивява.
  • 87 Перко

    22 17 Отговор

    До коментар #41 от "иваило":

    За троляците на Възраждане, ГЕРБ и ИТН всичко, което направят от Промяната предизвиква болезнени болки в стомаха и затова храчат като обезумели, но това ни дава пълно основание да приемем, че трябва да се гласува само за ПП или ДБ. Щом всички се обединяват срещу тях, значи те са хората, които ще разбутат далаверата.
  • 88 Толкова

    16 7 Отговор

    До коментар #83 от "Чоко":

    ѝ е акъла , а за професионализъм и компетентност да не говорим !
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Бай Ламби

    24 4 Отговор
    Абе гълъбче, нали твоя вожд другаря Румен Радев го сложи на тоя държавен връх бе нашто момиче!И сега кво махаме го тоя щот не става и слагаме друг(между другото пак Гълъб като тебе, което ме навежда на мисълта че вожда ви има некви проблеми с пернатите ама тва ти ша го кажеш нали си специалист по откачени ора) да видим дали той ще стане.Ако и той не стане слагаме нов и така докът издържим като народ.Айде да видим кой ще е следващия дет вожда ви ще сложи на върха, некой Буревестников или Соколов може би?
  • 91 1111

    9 5 Отговор
    Злото и отмъстително дете на върха по-добър избор ли е докторке?
  • 92 Докторе

    18 3 Отговор
    Лошото е, че всичките ни политици трябваше отдавна да са ваши пациенти. Още от началото на 90-те само кражби са им в главите. Май няма лек за това докторе! Целта на управлението през последните 15 г. е постигната - масово затъпяване. Дано проумее някой думите ви.
  • 93 кочоолу

    18 4 Отговор
    Последните изречения на доктор Гълъбова, за водещата Цънцарова и бтв са абсулютно издържани и обосноваани за отлагане на дебата . Но БТВ и цънцарова предварително с този дебат искаха да направят цирк ,панаир и да злепоставят ПП
  • 94 НЯКОЙ

    20 1 Отговор
    Д-р Гълъбова не беше ли в инициативния комитет за втория мандат на Румен Радев ?????????????

    Коментиран от #115

  • 95 стоян

    15 1 Отговор

    До коментар #10 от "Сара":

    До 10 ком - пада си по фатмаците защото последно рекламираше Радев и който докара Кирчо и кокорчо а сега ги плюят точно тия дето ги докараха
  • 96 Гост

    7 10 Отговор

    До коментар #85 от "Ния":

    Кога се опитаха да спрът герб ,че не се сещам.
    А дб тата кога почнаха реформата .
    Сега усетихте ли какво е знаещ и можещ чивек като Каримански да застане срещу тебе .
  • 97 д-р Гълабов?? Да, си изберем, отново

    19 8 Отговор
    Борисов, Дончев и Хиени ГЕРБ?? Никога?? Може да, сте виждали, всякакви луди в Кариерата, си, но Борисов и Хиени ГЕРБ направиха Луди цял Народ! Никой не можеше да Управлява държавата, след Борисов, всеки ден активираше Слугинажа си да има Стачки, Протести, Съботажи!! Неговите Чиновници бяха Минирали държават на всякъде!! Никога повече Хиени ГЕРБ и Борисов!! За съжаление политиците за 32 год ограбиха Държава та и подлудиха Народа, основна роля за това има Борисов, който е "вярващ, кръсти се и се кълне във внуците"!! Кой е Луд??
  • 98 Ббб2

    10 6 Отговор

    До коментар #7 от "Ваксиниран3002":

    Хах,ние получаваме руски газ,чрез посредници на по-висока цена,разбира се!
  • 99 Простото Киро

    13 12 Отговор
    Простото Киро просто беше надрусан!
    Отново!
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 ДБ са само Пополисти!! Обещания, и

    9 9 Отговор
    Празни приказки!! Те ше решават проблемите в Украйна!! Суеци!! Хр Иванов Лобист на ЧСИ и Колектори, може би те са им спонсори??? Д Б забравиха, кой народ гие вкарал в народното Събрание и за какво!! М Димитров и ден и нощ повтаря за"газовата примка" и паметниците!! Атанасов Разхожда разни Нацисти из Народното събрание!! Тези, които обезличи ха и мачкат Българите в Украйна, Атанасов ги Ескортира в НС!! Избирателите ще кажат дали повече ще виждаме ДБ в НС! Съмнително!!
  • 102 антикомунист

    0 0 Отговор

    До коментар #65 от "Много точно казано":

    може би имаш на предвид стожер ступор е съвсем друго
  • 103 Рап

    12 13 Отговор
    Какво толкова неприлично видяхте в поведението на Петков?

    Коментиран от #104

  • 104 коментар 104

    8 8 Отговор

    До коментар #103 от "Рап":

    лъхащата наглост и кристалния блясък в очите му
  • 105 ммм

    14 9 Отговор
    ДРУГАРКО ГЪЛЪБОВА ТИ СИ ПСИХОЛОГ И ПСИХИАТЪР НО ТИ САМАТА СИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ КАКВО НАПРАВИ С БОЛНИЦАТА КАКВО НАПРАВИ ДЕТО РЪКОВОДИШ АМИ НИЩО МИЗЕРИЯ И НИКАКВИ УСЛОВИЯ ЗА БОЛНИТЕ ЛОШО ОТНОШЕНИЕ НО С ОТПУСНАТИТЕ ПАРИ ЗА БОЛНИЦАТА КАКВО НАПРАВИ КЪДЕ ОТИДОХА СЕГА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ СЕ КЛАНЯШ НА МАФИЯТА НА И НА ББ И ПЛЮЕШ МЛАДИТЕ СРАМОТА ДРУГАРКО ГЪЛЪБИЦЕ

    Коментиран от #110

  • 106 онзи

    8 2 Отговор

    До коментар #3 от "Ко рече":

    А да чака Путин ли какво да му каже, комуноид-копейко?!?
  • 107 Хехе

    11 8 Отговор
    Дойде и акъла на д-р Гълъбова,колкото и да е късно!Макар че тя покрай Радев, беше един от рупорите на Промяната. По-добре късно признат грях, отколкото харвардец до гроб!

    Коментиран от #109

  • 108 Прозрял

    8 3 Отговор

    До коментар #70 от "Просто":

    Защото е гербав!! Знаеш какви бяха изискванията на вожда им!!
  • 109 въпрос

    8 1 Отговор

    До коментар #107 от "Хехе":

    Защо си толкова много пр@ст бе??
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Бай градски

    9 4 Отговор

    До коментар #85 от "Ния":

    Изобщо не се и опитаха да направят немислимото! Много хитро и ловко използваха структурите на Герб за кражби и далавери, като искаха други да са виновни затова!! 9 милиарда изчезнаха незнайно къде!!
  • 112 Констатирал

    10 7 Отговор

    До коментар #85 от "Ния":

    Всички очаквахме от ПП промяна, но нищо подобно не видяхме! Те с бодра стъпка крачеха по утъпкания път от ГЕРБ!!
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Нострадамус

    3 0 Отговор
    Лошо цензур
  • 115 НЯКОЙ

    11 9 Отговор

    До коментар #94 от "НЯКОЙ":

    След като прочетох статията във Фрогнюз по този въпрос, вече съм сигурен, че д-р Гълъбова изпълнява поръчка на някого! Съжалявам, мислех, че е неподкупен човек!
  • 116 Дабе

    11 7 Отговор
    Сигурно е ,че съжденията й за Кирил Петков са неадекватни и преувеличени,защото да си Директор на Психиатр.болница означава, че и ти си част от психичните разстройства на личността.Препоръчвам й да се грижи по-добре за своите пациенти,защото повече от тях ги изписват без да е свършило лечението.Попаднали на улицата, те стават агресивни и 70% от убийствата на деца и възрастни,се извършват от тях.За политиците има кой да се грижи.Да намери разрешение на собствените си проблеми,които са разочароващи и да не наднича в чуждия двор!!!!
  • 117 Ила

    11 7 Отговор
    Голямата специалистка защо не коментираш лудия поглед и поведение на скачащ звяр н.а каримански

    Коментиран от #123

  • 118 Да бе да

    5 9 Отговор
    Напълно точен и обективен коментар. Но какво се учудваме - та водещата Мария Цънцарова беше айде да не казвам смешна, ами .... Какво толкова я лансират не разбирам. За такъв дебат, трябваше да са лидерите на партиите, водещ да е някой сериозен журналист. Но, както се казва "нищо ново под небето" ... А после отивай да гласуваш - какъв е смисъла?
  • 119 Ваня

    12 1 Отговор
    Д-р Гълъбова, миналата година по TV Евроком дадоха предаване и снимки ,как се лекуват болните във Вашата болница.Стените,тоалетните,стаите са пълна разруха.Падащи мазилки,неработещи кранчета на мивки.Болните слаби,недохранени,вързани с въжета за леглата.Абсолютно никакви грижи.Страшна мизерия.Персонала от сестри и санитарки напускат след 3 дни престой.Моля да обясните,къде отидоха парите ,отпускани от Бюджета за ремонт на болницата и лечение на Персонала.?
  • 120 Тази

    10 4 Отговор
    Е подлога на рашиста Радев и услужливо плюе по Петков
    Защо и вие гълъбова изглеждате
    Погледа си на тотално изтрещяла .отвратителна и с биполярно разстройство.петков осъди я тази радевауткс
  • 121 Ила

    9 6 Отговор
    Пияна скапанячка.колко ти плати Мунчо.национашия предател за храчките
  • 122 Леле мале

    13 4 Отговор
    Доктор Гълъбова, щом си правиш анализ на поведението на Кирил Петков, защо аджеба не направиш точен анализ и на поведението на Каримански,който непрекъснато прекъсваше Петков,скачаше като див звяр когато Петков говореше и лицето му се изкривяваше от злоба.Защо нито веднъж водещата Цънцарова не му направи забележка? Освен това подскоците и крясъците и упреците на Цънцарова към Кирил, също означаваха непристойно поведение на професионалист,Следователно нейният поглед и поведение, според Вас не е ли адекватно на погледа на Петков?Погледът на Кирил означаваше учудване и изумление, че се говорят неистини и фалшиви тези.
  • 123 Какво да коментира

    6 13 Отговор

    До коментар #117 от "Ила":

    Каримански говореше само истини за разлика от онова паднало нещо киро и то подплатени с факти! Имаш явно проблем с ценностите си! Погрижи се за себе си! Не е добре да ти допада лъжата, лицемерието, подлостта, а да те дразни истината!
  • 124 Ила

    8 4 Отговор
    Пияна скапанячка.колко ти плати Мунчо.национашия предател за храчките
  • 125 Ваня

    10 3 Отговор
    Искам да попитам водещата на БТВ снощи по дебата ,който предполагам беше следен от доста зрители- записано ли е в регламента, че поради известни причини,ако някое лице не се яви, има възможност друго лице да го замести? И записано ли е в регламента, че това не може да бъде Председателят на Партията?Също записано ли е в регламента, че от една партия могат да участвуват 2 членове? Когато в регламента не съществуват горепосочените изисквания, всичко е законно и не подлежи на обсъждане.
  • 126 Никой

    9 10 Отговор
    Не коментира изкривеното от злоба и нагло поведение на каримански.всички против промяната
    Ей какъв страх

    Гласувайте за промяната
    Само така парите ще стигат до хората
  • 127 Никой

    7 8 Отговор
    Не коментира изкривеното от злоба и нагло поведение на каримански.всички против промяната
    Ей какъв страх

    Гласувайте за промяната
    Само така парите ще стигат до хората
  • 128 Лео

    6 9 Отговор
    До123.Какво да коментира.Каримански каза 1/3 от истината и 2/3 лъжи,груби,гнусни,порочни.За сведение на всички коментиращи,които преиначават и изкривяват достоверните факти,нека се запознаят с изявленията колко пари в Бюджета е оставило Правителството на Кирил и Асен след приключване на мандата си точно 9 милиарда лв.и 1.5 милиарда излишък отгоре.Има Финансови институции,има Сметна Палата,където може да се проверят данните.А да се говорят публично лъжи е подсъдно.

    Коментиран от #130

  • 129 Мима

    6 0 Отговор
    Отговор доN10
    На Румен Радев естествено. Нали е в инициативния комитет на Радев.
    Президента вече не ги диша КП и АВ.
  • 130 Ние

    3 9 Отговор

    До коментар #128 от "Лео":

    голите приказки и лъжите, които изрича и плаща на продажни глупаци да си продават бъдещето ги знаем! А някакви факти дали спуснаха на глупаците? Да видим къде "излъгал" Каримански, че човекът беше доста подплатен с компетенция и факти, за разлика от онова недоразумение кирил петков, който още с влизането излъга и бягаше от всички въпроси, с общи приказки! Този дебат показа истинското лице на този лицемер, лъжец и продажник! Накрая изглеждаше като сдъвкан и изплют лъжец! Много паднало човече, без грам достойнство, морал и ценности!
  • 131 Ваня

    8 6 Отговор
    Да уточня.До 119.Предаването за лошите условия във болница" Св.Иван Рилски", чиито Директор е Д-р Гълъбова и излъчвано по Евроком беше от разследващата журналистка Валя Ахчиева.Направете си изводите, колко е коректна Д-р Гълъбова, да прави Пиар акции на партия Герб, като се включва активно в критиките си към Кирил Петков!

    Коментиран от #133

  • 132 Минева

    5 8 Отговор
    Госпожата е докарала болницата в Курило до клоака, докато се занимава с неща, които нямат общо с медицината. Позорна псевдодокторица.
  • 133 Не бе

    8 7 Отговор

    До коментар #131 от "Ваня":

    Ко не схвана? Тук няма ПР акция, просто един анализ, на вредното недоразумение кирил петков! И то доста точно е описала лъжеца!
  • 134 Лео

    5 9 Отговор
    До130.Ние.Къде излъга Каримански ли ?Излъга,че Кирил и Асен са ползвали посредници при доставките на газа от Булгаргаз,което изобщо не е вярно.Булгаргаз спря доставките,защото Кирил Петков изгони руските агенти шпиони обратно в Русия и с това наруши договора сключен между Газпром,Булгартрансгаз и Булгаргаз.И ако има посредници на частни компании от Булгартрансгаз да изнасят на стоковата борса газа,това не е работа на Кирил и Асен,които не могат да се месят в работите на частни фирми.Второ Каримански излъга, че тяхния Енергиен министър е действал по заповед на Асен Василев,като Василев му е диктувал какви проекти да финансира.Груба лъжа,ще повторя.Енергийният министър сам си вземаше решенията.Трета лъжа,че Кирил Петков е изнасял оръжия за Украйна.За това също няма документи.Четв.лъжа, че Петков е спъвал финанс.проекти,които Каримански е изготвял.Това също не е подплатено с документи.Каримански кипеше от яд ,че Кирил се е явил на дебата и само повтаряше и насъскваше Цънцарова, че нарушава регламента.Нека Каримански да даде честен отговор,защо провалиха четв.коалиция,като чуха,че Бойко Рашков ще бъде кандидат за Шеф на КПКОНПИ ????Защо ги е страх от Рашков ????Защо провалиха в 47 НС комисията за разледване на Съдебн.система,Прокуратурата с неявяването си?Мога да питам още и още.

    Коментиран от #139, #140

  • 135 Цуца

    5 0 Отговор
    Д-р Гълъбова, ”децата” са с най искрени и безкористни намерения, но навсякъде ги дебне лошия и лаком вълк. Дано и при нас приказката свърши с добър краѝ!
  • 136 Ваня

    6 5 Отговор
    До133.Не бе. ОЧЕВАДНО е че разговарям с един Да бе-шизофреник,който не схваща ПР акциите на Гълъбова, а ги смята за един анализ.Когато правиш анализ на друг човек, трябва да имаш пълното съзнание, че си го прегледал, че си му извадил документи за болестно състояние и тогава да парадираш в публ.пространство,че изводите ти са 100% достоверни.В случая някой е препоръчал на докторката да окепази Кирил Петков,като се знае,че се намираме в предизборна кампания и ПП с много малко ще бъдат след Герб-СДС.Това е политически нецелесъобразен ход.,мръснишки и долен номер.И драги коментиращ,ако ти не правиш разлика между анализ психически и анализ политически некоректен,толкова по-зле за теб.

    Коментиран от #141

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Лили

    3 3 Отговор
    Д-р Гълъбова,по-скоро Д-р Гарванова,кой ще бъде на върха на Управлението, тоест бъдещият Министър Председател, не можеш по закон и Конституция да препоръчваш ТИ.Това ще каже бълг.народ с Вота си на 2 октомври.Моят съвет като един честен и достоен гражданин на Р.Б-я към теб или към Вас е да си съсредоточите цялата енергия не към бъдещите политици, а към съвестно изпълнение на служебните задължения,защото е видно,че допускате много пропуски.
  • 139 Я пак

    6 3 Отговор

    До коментар #134 от "Лео":

    Май ще трябва да се потрудиш повече за това лукче! Посредниците за газта са факт! 😊 И България губи на ден между 10 и 30 милиона! Когато това е без обществена поръчка, означава корупция и зависимост! А кои са тия шпиони? Че голите приказки на кирчо и лена ги видяхме! Не видяхме нито един доклад на някоя служба! Не видяхме едно доказателство, а това се нарича лъжи и изпълнение на чужди поръчки! Срам за България!
    Енергийният министър, както и всеки друг министър, е подчинен на министър председателя! Може да дава предложения, идеи, но крайното решение за подобни сделки, ги решава министър председателя! Не сме в първи клас все пак, та да се напъваш с подобни глупости да си продаваш бъдещето! 😊
    Факт е, че оръжие се изнася! Дали министър председателя не знае? Отново като за първи клас! 😊
  • 140 Я пак

    7 4 Отговор

    До коментар #134 от "Лео":

    Каримански апострофираше всяка лъжа на онова гнусното нещо кирил петков! Задаваше му въпроси, а лъжеца не отговаряше! Защо бе? Нали се борите да сте бедни, лъга и и крадени! И докога ще ми тиражирате на целият фон за кражби и лъжи, опорки за провалена коалиция? Да провалена е! От един лъжец, без морал, без ценности! Да същият кирил петков, дето снощи се оплете в лъжи! Ние хората с морал, само може да сме благодарни на ИТН, които не влязоха в задкулисните схеми на прокопиев, кръга капитал и САЩ! България не е за продан! Само глупак би гласувал за долни лъжци и продажници!
  • 141 Не бе

    5 4 Отговор

    До коментар #136 от "Ваня":

    Няма нужда от поръчки бе! Кирил петков е лъжец! Това го превръща в нищо бе! Факт! Никой не може да го окепази повече от самият него! И лъжата не е болест, а падение! Липса на ценност а система! Явно и ти си със сериозни пропуски! Погрижи се за себе си, вместо да се излагате с евтини лъжи. ПП отече! На кой му трябва лъжец?
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Ила

    7 6 Отговор
    Голямата специалистка защо не коментираш лудия поглед и поведение на скачащ звяр н.а каримански
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Абе

    5 4 Отговор

    До коментар #144 от "Итн":

    ние от ИТН лъжи до сега не сме видяли, ама от ПП, мама миа! А снощи къв цирк стана с кирчо лъжеца, видя го цял народ. А какъв анализ му е направила докторката? Само адмирации! България не е за продан!
  • 146 Съдейки

    0 0 Отговор
    По фотото пиджанова Го е поела много навътри а Ницше бе каазал нещо за Бездната ...
  • 147 А руски

    2 1 Отговор
    Шпионин начело можело. Или шкафчета и чекмеджета. Ти да видиш.
  • 148 А руски

    2 1 Отговор
    Шпионин начело можело. Или шкафчета и чекмеджета. Ти да видиш.
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Лили

    4 2 Отговор
    Д-рГълъбова,защо цитирахте следните думи"Най промотираните кандидати за власт са немощни и недъгави интелектуално,емоционално и социално.Това са хора,които нямат реална оценка за себе си."????Защо,след като бяхте в Щаба на Предизборната кампания на Президента? Защо си противоречите? Означава ли ,че тази Ваша класификация се отнася и за Президента,когото подкрепяхте?Значи и той е немощен,недъгав интелектуално и социално слаб да заема поста Президент!!!!Това противоречие във Вашият вътрешен мирен и душевен покой, ни навежда нас читателите на статията Ви, че нещо в мислите и разума Ви нещо куца, има някакъв дефицит от нормалност, а понеже учих психология, мога да го нарека психическо разстройство и неуравновесеност.Моля Ви бъдете в бъдеще по целеустремена и точна в преценките си към политиците от всички партии.
  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 колега

    5 2 Отговор
    Недостойно е, колега, да изпълнявате политическа поръчка (в стила на Снежневски), опитвайки се да очерните Петков. От дълго време се опитвате да привлечете вниманието към себе си, но вече ви липсва женската свежест. По-рационално би било да се отдадете на многострадалните си пациенти.
  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Тая диплома

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "айде бе":

    Я е виждал само кокорчо у то в състояние на силно наркотично опиянение. Една от задачите на рекламната агенция на ПП е да я нарисува на Фотошоп, ама нещо им се запъва. Но ще успеят рано или късно хората!
  • 155 Българин

    0 1 Отговор
    Ами за съжаление психиатърката е абсолютно право.Всъщност най доброто което Кирил Петков може да направи за себе си е да си запише част при този доктор, който ще му назначи адекватното лечение.
  • 156 Казуар

    0 0 Отговор
    Другарко Гълъбова, и ти стана слуга на Румен Радев.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол