Last news in Fakti

17 Октомври, 2022 16:47 2 692 93

Румен Гечев, БСП: Оръжията за Украйна само ще удължат агонията им

  • румен гечев-
  • мерки-
  • бсп-
  • правителство

БСП ще настоява да се запази социално-икономическият щит за бедните домакинства и българския бизнес

Румен Гечев, БСП: Оръжията за Украйна само ще удължат агонията им - 1
Снимка: БГНЕС

Нашите разговори за съставяне на правителство ще започнат от партията на промяната – втория мандат. След това ще видим кой ще бъде третият – „Възраждане“, БСП или „Български възход“ – каквото реши президентът.

Това каза в студиото на Euronews Bulgaria проф. Румен Гечев от БСП.

По-голямата част от българите искат да има правителство, тъй като провеждането на избори към края на зимата е неприемливо и второ това ще задълбочи икономическите проблеми и рецесията в България. И трето тези избори едва ли ще променят нещо, възможно е даже избирателната активност да е по-ниска.

Ние сме с нагласата да има правителство, ако се постигне консенсус, отстъпки по ключови за страната приоритети, най-вече решаването на социално-икономическите проблеми. И второ – нашите опасения са, че по-големи различия сме имали с бившите си партньори по отношение на външната политика, но ако там се появи по-голяма смиреност и повече разум по отношение на ролята на малка България в ЕС.

Позицията на БСП е категорична, че ние по никакъв начин няма да гласуваме изпращане на оръжия в Украйна, тъй като това само ще удължи агонията в Украйна и ще налеем масло в огъня „НАТО-Русия“. В Украйна се водят военните действия, но конфликтът не е само между Украйна и Русия, а между всички държави в НАТО и Русия. Ние като съвестен член на НАТО трябва да изпълняваме всичките си ангажименти, но свързани с договора на НАТО, който е отбранителен съюз.

Това с хакерската атака е развеселяващо. Хакерските атаки трябва да бъдат наказвани, защото това е нарушение на определени правила и закони. Не виждам какво произлиза от тези атаки.

БСП ще настоява да се запази социално-икономическият щит за бедните домакинства и българския бизнес. Политиката на таван на определени ключови стоки и цени.

Ще има дискусия около въпроса как да бъде финансиран бюджетният дефицит. Цяла Европа и България няма как да не бъде в бюджетен дефицит, тъй като той е постоянен феномен даже и в условия на икономически подем. Въпросът е какъв е размерът на дефицита. И това финансиране дали ще бъде от подобряване на дисциплината и увеличение на бюджетните приходи, промяна в данъчната система, увеличение на външния дълг или комбинация от трите. Тук ще бъде развръзката в разговорите между политическите сили.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 50 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    31 15 Отговор
    Ама ще съкратят агонията на Ганчо като се обезоръжи предварително.
  • 2 Трябва още търпение!

    100 15 Отговор
    Докато изпукат всички комуняги в България!

    Коментиран от #14

  • 3 Голем смех

    107 22 Отговор
    А ако са с голи ръце срещу танкове и вертолети, няма ли да е агония? Поредната кремълска подлизурка...
  • 4 Националист

    106 17 Отговор
    Господи какви отрепки има България
  • 5 Къса памет!

    97 11 Отговор
    Те тоя "икономист" направи Четвъртата национална катастрофа в България 1996 г. !

    Коментиран от #7

  • 6 Хахаха

    84 19 Отговор
    7 месеца руслямистанците отстъпват. Тая чугунена тиква говори за агония
  • 7 Мани, ами

    78 7 Отговор

    До коментар #5 от "Къса памет!":

    още преподава " икономика" на децата !!!

    Коментиран от #13

  • 8 Дидо

    63 7 Отговор
    Най малко комунист искам да слушам. И какъв е социалния икономически щит за бедните български домакинства? Примерно, безработен българин без никакви доходи дължи Здравни осигуровки.....ами това по скоро ми прилича на социално копие , явно държавата иска да каже, че безработния българин трябва да открадне дължимата сума за здравна осигуровка

    Коментиран от #25, #33, #68

  • 9 Вън БПС заедно с турците ДПС и

    68 11 Отговор
    Русофилите от ВАЗРАЖДАНЕ вън от парламента вие не защитавате българския интерес напротив вие защитавате турския и БПС и ВАЗРАЖДАНЕ руския интерес вие взимате пари от тези две държави за да продавате България и да има чужда пропаганда за сметка на бг вие си пълните джоба
  • 10 Макс

    61 10 Отговор
    Чия агония ? Навярно се е притеснил за пияните рашки другаря Гечев.След това изказване , който се коалира с БСП ще претърпи огромни загуби на демократичен електорат .Отиваме на избори и дано Бог даде ум и разум на българите , за да изхвърлят БСП и Възраждане от парламента.
  • 11 емигрант

    56 7 Отговор
    Всички комунистически шайки в България трябва да се забранят както и техните клонинги ! Нужна е и ЛУСТРАЦИЯ която я отлагат вече 30 години ! Всички агенти на ДС трябва да бъдат в изолация и на социална пенсия тъй като цял живот са пречили на хиляди свестни българи да прогресират и се развиват, а с това и са им попречили да получат достойна пенсия !

    Коментиран от #57

  • 12 Нострадамус от Злокучене

    49 9 Отговор
    Другарят Гечев явно има къса памет.Кака Корнела сложи парафа и изпрати около 5000 тона въоръжение за Украйна включително 14 Су-25 и танкове Т-72.Вярно,че през Полша и Чехия,но факта си е факт.И агонията не е за Украйна,която защитава успешно своята независимост,а за Путлерастката Фалирала Сибирско-Азиатска Кочина,която преживява последните си дни в този формат.Но комунето си е комуне.Само като му видите дебилната мутра на Гечев и ви става ясно за какъв персонаж става въпрос.
  • 13 И не знае

    38 5 Отговор

    До коментар #7 от "Мани, ами":

    Че, България е средна не малка държава за Европа.
  • 14 Надявай се

    48 6 Отговор

    До коментар #2 от "Трябва още търпение!":

    Децата и внуците им отдавна са се настанили на държавна служба. Защо мислиш, че храним на голямата Държавна администрация в света. Заради децата и внуците на комунистите
  • 15 Копейкин.... Костя Копейкин

    42 7 Отговор
    Ако не бехме в НАТО и ако Везира Ердоган беше решил да вземе Хасково, Димитровград, Смолян и Кърджали с една спецоперация, дали неговите съратници и Възрожденците щеха да кажат не ни давайте оръжие и не удължавайте агонията ни, защото Копейката ако направи и 20% от БВП военен бъджет ще е като игла в купа сено в сравнение с Турския. Та и с руснаците и украинците същата работа...

    Коментиран от #37

  • 16 агонията

    29 7 Отговор
    на русомилити 😁
  • 17 Хаха

    36 5 Отговор
    Гласувах до сега един път за ПП и един път за ДБ, ако още един път се коалират с тия комундели съм дотук с тях.
  • 18 ПЕЕВ

    37 8 Отговор
    ТОЗИ ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА Е В ЗАТВОРА.

    Коментиран от #82

  • 19 Никой

    46 8 Отговор
    Комунистическа гнидо.Украинския народ и неговата армия ако не искаше да се отбранява от вероломното нападение на твоите господари пред които ти се кланяш щеше да остави оръжие и да се предаде. Тази жертвоготовност и смелост която демонстрира украинския народ всекидневно под непрекъснатите бомбардировки ,ти и твоето семейство, твоите съратници он БСП , досега щяхте да сте избягали и то не при твоите господари ами там назапад където си криете и парите и имотите си. Агресорите са твоите господари моли тях да прекратят войната .Стиска ли ти .Май ,НЕ.
  • 20 позор

    49 9 Отговор
    Позор си, Гечев!!! Петолъчката ти е на челото....
  • 21 Няма такъв резил

    41 7 Отговор
    Кога за такива ще има лустрация? ?!?! питам си и отговор не очаквам!!!
  • 22 Последния Софиянец

    11 5 Отговор
    Не трябва агония ,а веднага мир.
  • 23 Румен Гечев, БСП:

    41 10 Отговор
    Оръжията за Украйна само ще удължат агонията им......
    Е БСП показаха истинското си лице😤😤😤
    Значи да ги оставим е да бъдат избити и поробени. Да не се мъчат, а? Нямам думи! И това да го каже наш политик. Тотално падение на тази иначе ""социална"" партия😤 Аз имам въпрос към Гечев: Ако това бяха българите по време на Априлското въстание, щеше ли да им дадеш Хаймарси??? Или не , за да не удължаваш агонията им????
    Отговори ми, Гечев🤨🤨🤨

    Коментиран от #70

  • 24 Българин

    42 8 Отговор
    Гаден мръсен комунизъм.Унижожихте умните и разбиращите и останаха посредствените неграмотни комунета 1944г ужас.Гадните освободители синало иха режима на подчинение.

    Коментиран от #45

  • 25 ЧСИ ще те подгони

    19 0 Отговор

    До коментар #8 от "Дидо":

    ако не си плащаш здравните!
    Тука е сбъркана територия, не знаеш ли?
  • 26 Нови избори 4 милиона Българи ако

    24 7 Отговор
    Гласуват с русофилската коромпирана партия БПС и ВАЗРАЖДАНЕ както и с турската партия ДПС е свършено ще излезете от парламента и чуждите пари няма да ви стигнат да купите гласове за да влезете в парламента

    Коментиран от #31

  • 27 Казуар

    36 10 Отговор
    Другарю Гечев, според теб Украйна трябва да се предаде и да стане доминион на Русия.

    Коментиран от #42

  • 28 Летописец

    9 41 Отговор
    Напълно е прав господинът ! Само за последните дни , при опити да окупират Лисичанск и Херсон армията на киевската хунта е загубила 160 войника . Или както ги нарича един господин от форума с натовски въжделения - 160 украински военнослужещи са станали Груз 200 за отрицателно време . Спрете им оръжията за да не умират !

    Коментиран от #36, #86

  • 29 Само питам

    38 7 Отговор
    Защо русофилите изпадат в истерия след всяка новина, че Украйна ще бъде снабдена с оръжие? Политиците от Запада знаят, че лудият фюрер от Кремъл трябва да бъде спрян. И това ще стане като се помогне с оръжие на украинците в борбата им срещу руските агресори! Ако Западните политици бяха като Радев, Нинова, Янев или Костя Копейкин, досега Украйна щеше да бъде превърната в един огромен концлагер, Буча щеше да е повторена във всеки украински град а Молдова и Грузия щяха да са следващите в списъка за "денацификация" .
  • 30 Българин

    27 7 Отговор
    Войната между Русия и Украйна отдавна не е война за съдбата на Украйна, украинската демокрация или границите на Източна Европа. Нормалните държави не искат да живеят в свят, в който страни анексират със сила чужди територии и след това ги принуждават да се подчинят под заплахата от ядрено унищожение. Днес нормалният свят трябва да избира между два варианта: или да направи всичко възможно да осигури триумфа на Украйна, или да приеме последствията от поражението, при което Русия ще налага със сила своите разбирания за морал и човешки ценности. Нормалният свят избира да помага на Украйна! Партии като БСП и същества като Гечев избират да помагат на Русия!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Сега разбирам защо толкова много

    27 6 Отговор
    Беше нужна на България лустрация - за да се изчисти завинаги от такива дебели комунистически чугунени кратуни!

    Коментиран от #44

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 един

    22 7 Отговор
    Тоя е един от виновнците за хиперинфлацията през 1996/97 год.,когато се обезцениха спестяванията на милиони българи!Тогава комунистите/най-вероятно съветвани от Москва/,теглиха кредити в левове от банките/ръководени също от бивши комунисти и ченгета/,с парите от кредитите купиха долари/еврото го нямаше още/,предизвикаха дефицит на долари в БНБ,следствие на което курса на долара се изстреля за кратко време до нива от 3000лв./$,продадоха долари на тия нива,погасиха си обезценените кредити в левове,а с остатъка натрупаха първоначален капитал!На милиони спестяванията изчезнаха,но за сметка на това комунистите и ченгетата забогатяха!А че сега няма да защитава Русия ли,нали Русия го направи богат,без да отговаря за деянията си!
  • 35 Наблюдател

    25 7 Отговор
    Ако Русия престане да воюва, няма да има война. Ако Украйна спре - няма да има Украйна. Другарят Гечев иска Украйна да капитулира а украинците да станат руски роби!
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Истината

    17 6 Отговор
    Още от самото си създаване БКП/БСП е била партия на национални предатели и българофоби, за които руските интереси са били на първо място.
  • 39 Мемфис

    18 7 Отговор
    Я, гледай! Ако им дадем уръжия ще им удължим агонията, а той иска по- скоро да умрат! Гадден червен ииизрод!
    Тази сввиня бадева хаби кислорода от въздуха!!!
  • 40 Баба ти от Украина

    12 8 Отговор
    а какво ще кажеш ако съседна нам държава ни нападне и никой не ни помогне трябва да се предадем ли . Да беше ци останал в САЩ РУСОФИЛЕ
  • 41 Наблюдател

    11 7 Отговор
    Русофилите винаги с удоволствие са обслужвали всякакви руски интереси и мераци, а етичните, религиозни и морални норми изобщо не са били пречка пред тях!
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 оня с коня

    19 7 Отговор
    ЦЕЛИЯТ ЗАПАДЕН СВЯТ се е мобилизирал да помага със всичко каквото може на Украйна защото съзнава че замладее ли русия тая обширна и Пребогата територия,просто няма да има спиране и ще нападне Европа без да й мигне окото,Гечев обаче предлага Украинците да забравят за Стотиците хиляди жертви и да предложат Отечеството си на Тепсия на Окупаторите?И да - няма да има вече агония,щото Украйна няма да я има!А така ли ще разсъждава Гечев ако следващата държава след завладяване на Украйна е БЪЛГАРИЯ ие пак ли ще препоръчва да се предадем за да не Агонизираме?Ех,Гечев,ех сине майчин!!!...

    Коментиран от #48

  • 44 България беше единствената бивша

    20 6 Отговор

    До коментар #32 от "Сега разбирам защо толкова много":

    комунистическа страна и Русия, в която не беше извършена лустрация! Затова вече 33 години - ходене по мъките и безкраен преход! Добре, че ни взеха в ЕС иначе до сега да бяхме втора Еритрея!
  • 45 друг българин

    11 4 Отговор

    До коментар #24 от "Българин":

    спомни си Комунистическия герб 681-1944 .....говори ли ти нещо роден -починал. През 1944 година комунистите убиха България
  • 46 Истината

    13 6 Отговор
    Невъзможно е човек да бъде едновременно почтен, интелигентен и рус офил! Ако е интелигентен и почтен, никога няма да е русофил! Ако е почтен, но симпатизира на Русия, то интелигентността му е под въпрос. А ако е интелигентен и подкрепя Русия, значи е всичко друго но не и почтен!
  • 47 Валери

    13 5 Отговор
    Как не ви е срам бе ! Ако бяха вашите деца там, Така ли щяхте да говорите ? Не сте никакви социалисти, боклуци сте. За агонията на невинните се притеснява, изрод !
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Дааа

    5 4 Отговор
    Великан!
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Истината

    13 4 Отговор
    Най-голямата трагедия на БСП е, че имат само един задник! Чудят се горките как да го завъртят, хем от Изток да го ползва Путин, хем и от Запад да го сайдисват, защото все пак са европейски социалисти от ПЕС!

    Коментиран от #78

  • 53 оня

    12 2 Отговор
    "И трето тези избори едва ли ще променят нещо, възможно е даже избирателната активност да е по-ниска."

    Много ги е страх от следващи избори, като гледам как им се топи електората:))
  • 54 Гаглей

    15 3 Отговор
    В агония е вашата червена, западаща партия а Украина ще победи
  • 55 Макробиолог

    1 1 Отговор
    Хората казват че храните с захар--сладкиши,донътси и пр са вредни за здравето ама кой да слуша?
  • 56 Абсурдистан

    15 3 Отговор
    Гечев е достоен член на фашистката клика!
  • 57 Ми то хубо

    10 1 Отговор

    До коментар #11 от "емигрант":

    Ама те са 90% ДС агенти и бивши членове на БКП от дипломати до селски кметове
  • 58 ПРОФЕСОР

    6 1 Отговор
    СТАДО НЕ СЕ ОБРАЗОВА, КОЛЕГА!!!
  • 59 УКРАЙНА🇺🇦

    12 4 Отговор
    А ти защо не си в затвора
  • 60 шогун

    16 3 Отговор
    Не гласувайте за БСП , за да не продължава агонията им . Спестете мъките на другарите !
  • 61 УКРАЙНА🇺🇦

    14 4 Отговор
    В агония са рашистите и Путлер .
  • 62 Румен

    15 3 Отговор
    Гечев, ти си един Путински фашист. Долу БСП и вън от Парламента на комунистическите деградаций
  • 63 Истината

    16 3 Отговор
    Нищо в БСП не е истинско, дори и името и. Тя не е българска а руска, не е социалистическа а на едрият капитал и не е партия а ОПГ!
  • 64 Хаха

    14 3 Отговор
    Този пък защо си мисли че някой го интересува мението му.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Никой

    8 2 Отговор
    Софиянци се страхуват да преместят паметника монумент на окупационната съветската армия съкратено МОЧА.Страхуват се от селяните в провинцията.Нали така им викаме.Апропо, този паметник е в нашия град значи сами трябва да го преместим т. е.Столична община.А сега оня торбестия политик дето сега се прави на голям евроатлантик в момента що не пришепне на общинарите си и учителката по руски в СОС да го преместят в музея соц. " изкуството ".Сега е момента да се докажеш ЕВРОАТЛАНТИКО.Ма като знам колко ти трае евроатлантизма ? Палачинката ще избяга от тигана.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Гневна

    9 0 Отговор

    До коментар #8 от "Дидо":

    Именно! По време на т.н Пандемия 2020 си губя работата, защото фирмата затвори. Не намерих нова и съответно след 3 месеца неплащане на всякакви осигуровки, губя здравни права. До тук добре! Но 5 месеца през 2021 и 7 месеца през 2022, Държавата охотно ми събира Здравните осигуровки от работодател и мен, но АЗ все още нямам Здравни права! Искам да питам, през тези месеци кой се лекува за моя сметка????

    Коментиран от #83

  • 69 САЩ

    9 8 Отговор
    Тоя пък, какви глупости плещи. Каква агония? Украйна е на ръба на победата! Ще налеем още 126 млрд. долара и ще са още по-близо. Само да държат фронта. Да не се предават! Бой до последния украинец. Ние сме плътно зад тях.
  • 70 Бат Коко

    16 2 Отговор

    До коментар #23 от "Румен Гечев, БСП:":

    Никога не съм смятал русофляци, каквито са повечето от БСП за политици!!

    Коментиран от #75

  • 71 Казал

    9 1 Отговор
    финансиста! По "радио Хоризонт" преди няколко месеца цитирам: Инфлацията в БГ няма да надхвърли 6,9% Водещата: Сигурен ли ста? Амебата: Напълно, аз съм икономист!!! Това само некадърници в тази страна! ББ може да има някой грях, но когато каза от САЩ, че в БГ има много лош материал, те се сърдиха!
  • 72 Да...

    18 4 Отговор
    Чудя се защо българският народ толкова години удължава агонията ви...га@.д@.ни комунистически крадци, продажници, руски слуги и безродници, които сте гробокопачите на България.
  • 73 тихомир

    4 19 Отговор
    Абсолютно прав е за агонията на укрите
  • 74 Керът

    20 3 Отговор
    Ясно, че ще изтрият коментара, но тоя номенклатурчик е наистина АБСОЛЮТЕН ИДИОТ!
  • 75 Дааааааа

    16 1 Отговор

    До коментар #70 от "Бат Коко":

    Тези от БСП са всичко друго ,но не и политици!!
  • 76 Именно

    11 0 Отговор
    чия агония?

    Коментиран от #81

  • 77 Васил

    3 17 Отговор
    Гечев, прав си , но не трябваше да се коалирате с отрепките от ПП и ДБ, които опустошиха държавата само за 6 месеца.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Ами дай тогава касапина ...

    9 1 Отговор
    Ами дай тогава руският Касапит да заколи и нас. А ако не той, то тоя с белия мустак ще го стори, защото има прецедент от приятеля му, благословен от българи. А съседните страни ще ни сочат с пръст и ще се радват, че една хемафродитна страна вече я няма.
  • 80 Лъжеца

    9 1 Отговор
    Приятели, как мога да стана проруски /руски/ трол? И какви ще бъдат дивидентите ми? В рубли,или в човешка валута? Моля който желае, да сподели информация. Ще бъда прилежен и верен слуга на азиатските скотове.Умея да лъжа и мажа професионално.Благодаря!
  • 81 Ясен

    6 1 Отговор

    До коментар #76 от "Именно":

    Ясно е коя! На азиатските ватенки.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 НеКомунист

    11 1 Отговор

    До коментар #68 от "Гневна":

    1. Агония е когато те стрелят и гърмят, а ти няма с какво да им отговориш.
    2. Войната не е между НАТО и Русия, а между Украйна и Путинската шайка от самозабравили се олигарси.
    3. Ако блогират разплащателните системи след хакерска атака, ще го питам дали му е смешно на тоя арогантен комунист.
    4. Тролските фабрики на Путин така са облъчили някои хора, че вече не живеят в реалността, а в Путин ТВ.
  • 84 Закривайте БСП

    12 0 Отговор
    Украйна ще спечели измислен професоре с подарена комунистическа тапия. Гечев е слаб и злобен интригант. Нормално поведение за обслужващите Кремъл.
  • 85 Дика

    12 0 Отговор
    Гечев, най-големия т.апир.

    Коментиран от #87

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Имааа

    8 0 Отговор

    До коментар #85 от "Дика":

    А, има-има.Има и по-големи от него. Дърти комундета и млади наследници на такива. пРезидента,израждане и новия си фюрер и поне милион подкрепящи ги о -ли-гофре.на.
  • 88 гост

    1 10 Отговор
    Тоя тъпан един път да е прав
  • 89 небрежнев

    12 0 Отговор
    Ами когато "войната е между НАТО и русия", то като изнасяме оръжие за Украйна, значи не даваме на воюваща страна.
    Р. Гечев е от ортодоксалните бетонни комунисти, които винаги са прави, знаят най-много, и помагат само с парите на другите.
    Интересно ми е, ако видиш кварталния побойник, как пребива децата пред блока, дали не трябва да се намесиш? Ако същият побойник се настани в апартамента ти, окраде и изпочупи всичко, пооправи жените, и си проведе референдум за анексиране на хола, то трябва ли да не се намесят хората, защото видиш ли, ще ти удължат агонията?
    Гечев упорито пропагандира ненамеса в конфликта, когато стане въпрос да се подкрепи жертвата с оръжие, но с охота се намесва, когато трябва да платим на агресора за нефт и газ, с които да си прави оръжия. От тези пари не е проблем да се въоръжава агресора, но видиш ли, ако сме дали оръжие за защита на жертвата, то е намеса?! И как това се връзва с опорката, че НАТО воювало с русия? Ами като воюва НАТО, то какво прави русия в Украйна? Да бомбардират направо Пентагона или Брюксел, нали оттам идвало най-голямото зло за рашистите?
  • 90 Иван

    11 1 Отговор
    Много тъпо изказване, типично за комунист
  • 91 БСП на Бунището

    8 0 Отговор
    Гнусния червен цървул Гечев ,зам председател на МС на зловещото правителство на Жан Виденов и БСП унищожили България,всички спестявания на Народа,18 банки и Хиперинфлация от 3500 лева за един долар ....За да го осъзнаете - един апартамент от 67 кв м е струвал 6 хиляди лева...И след БСП и Румен Гечев с тях можеш да си купиш бутилка Кока Кола 2 литра вместо апартамент....На Бунището бе ,цървул червен....На Бунището на Историята сте!!!!
  • 92 Айде

    3 0 Отговор
    Само дето не предлага да пращаме оръжия на путин, за да свърши войната по-бързо! Гл.. ак!
  • 93 СС-Панцеркорпс

    1 0 Отговор
    Аз искам всички червени кратуни да повторят същото ако Турция ни нападне. Тогава няма смисъл да искаме помощ и оръжие. Най-добре турците да ни избият за да не се мъчиме. Нали така, бе?!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове