23 Октомври, 2022 19:19 3 948 96

Кирил Петков: Пред България има три големи риска

  • кирил петков-
  • правителство-
  • парламент

Ще подкрепим 16-те политики, които сме заявили, който и да ги предложи в този парламент, заяви Петков

Кирил Петков: Пред България има три големи риска - 1

Три са големите рискове пред България, според съпредседателя на ПП Кирил Петков. В предаването „На фокус” той посочи кои са те.

„Единият е да се върнем към хартиената бюлетина и измамите. Вторият е ако има следващи избори, националистически позиции на партии като „Възраждане” да дадат още по-голям тласък на България към странни стратегии като референдуми за членството ни в ЕС. Третият риск е тази теза за президентската република. Ако сега имахме президентска република, щяхме да имаме човек като Бойко Борисов да управлява следващите 4 години. Такава концентрация на власт и излизане от парламентарната република е огромен риск за България”, заяви Петков.

„Безпринципни коалиции от нас да не се очакват. Ще подкрепим 16-те политики, които сме заявили, който и да ги предложи в този парламент”, допълни Петков. И подчерта:

„Това, което казахме на г-н Плевнелиев, ще го кажем и на г-н Радев – ние ще участваме в разговори с всички политически сили на база тези 16 политики, няма да участваме в разговори за безпринципни коалиции. Ние сме много предвидими. Няма как да има правителство на национално съгласие и да има правителство с ГЕРБ и ДПС”, каза Петков.

Той критикува избора на Вежди Рашидов за председател на НС. „Той ще бъде там като фасада. Не можахме да стигнем до решение за човек, който наистина да изпълни тази роля”, каза Петков.

Съпредседателят на ПП видя и положителни неща в продължилото 3 дни първо заседание на НС.

„Първият ден реториката беше много изострена, на втория ден поне направихме един културен начин на диалог в парламента, тоест тезите можеха да се изговарят без директни обиди. Може би осъзнаха, че със силово говорене нищо няма да се промени”, каза Петков.

За него по-добър вариант за избора на председател на НС, би бил кандидатура на ДБ, която да се подкрепи от ПП, ГЕРБ и БСП.

„Това решение вече го взехме, добре, няма смисъл да го говорим отново и отново”, каза Петков. И изказа притеснение от взимане на поредица от грешни решения. Такова, според него, би било връщането на хартиената бюлетина.

„Ако сега се направи същата тази координирана група от петък, реши да подкрепи хартиената бюлетина, това за мен ще е безпринципност. Ако има поредица от такива решения, ние няма как да правим нещо заедно с БСП”, каза Петков.

Съпредседателят на ПП поиска да се спре да се говори за политики, а да се говори за спазени обещания.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 172 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 три са

    79 32 Отговор
    Корчо, Кокорчо и Парапетка

    Коментиран от #3, #6

  • 2 Урко , върви на МММ си в

    71 25 Отговор
    Задния двор ! Дотегнахте ни с вашите КЬОР - ФИШЕЦИ !
  • 3 парапетката е аут от цирка

    47 19 Отговор

    До коментар #1 от "три са":

    по-скоро лореал израел
  • 4 Последния Софиянец

    68 25 Отговор
    Кирчо докога ще се излага?

    Коментиран от #8, #33

  • 5 Верно ли

    62 23 Отговор
    Пффф, я па го тоя! Ти си още по-голям риск, ама пак се намърдахте у парламентата!
  • 6 Запознат

    30 10 Отговор

    До коментар #1 от "три са":

    Дръндарския, Буда, Шиши
  • 7 боеку тиквата

    23 21 Отговор
    с киро се галихме по парапетите

    Коментиран от #9

  • 8 читател

    16 13 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    Когато ти спреш да драскаш.
  • 9 симитлийския

    15 7 Отговор

    До коментар #7 от "боеку тиквата":

    ревнува
  • 10 Анонимен

    56 21 Отговор
    Най-големия риск си ти,Кокорчо и Пинокио.Като нищо ще ни вкарате във война с Русия.Вие сте доста сбъркани след като за вас е нормално Пинокио да предложи председател с 20 те депутати,които имат направени от няколко партии.А относно снимките на Веждите и ти имаш снимки как бъркаш на косматата под полата,но никой нищо не казва.

    Коментиран от #16

  • 11 Рисковете

    125 13 Отговор
    са много , препъни камъните и менарджиите също , не зачитащи нито страната , нито българските граждани , предателите гнусни, както и подлите безродници ! Свикнали, че това , което не може да се купи с пари , се купува с много пари ! Сценария с една престъпна фигура , да седне на мястото на Председател на Народното събрание е нещо , което е незачитане на Род и Родина ! Позорно и гнусно ! Действайте и успех до пълна победа !!!
  • 12 Мда

    39 13 Отговор
    Простия народ върна Простака!
  • 13 Бля,бля

    48 17 Отговор
    Един безродник дава акъл.
  • 14 Има и четвърти риск

    54 19 Отговор
    Четвъртият риск се състои в това хора като Кирил Петков да вляза в управлението на страната и да ни доведат до национална катастрофа или най-малкото да ни вкарат във военен конфликт
  • 15 А бе,

    40 14 Отговор
    тоя е завършен ол, иг, оф. ре, н.
  • 16 А бе

    7 25 Отговор

    До коментар #10 от "Анонимен":

    Ква война бе? Русия няма да ни нападне, защото я е страх!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 алооо

    41 17 Отговор
    Абе учения от харвард, вие на предишните избори не направихте ли измама с тия машинки бе нашто момче?За един ден обработихте 98% от резултатите и после ви трябваха 4 дена да обработите другите 2% така че да докарате ИТН първи на изборите.Това не е ли измама бе?Тръгнал да ми говори за хартиените бюлетини каква измама били тоя.

    Коментиран от #90

  • 19 оня

    38 13 Отговор
    Какъв риск бре про100киро??? Дай да опитаме и президентската, па после ще сравняваме. Вас ви видяхме:)) Или доста ви е страх:)) ИдЕоте, голямата ти грешка беше, че заговори от името на българите срещу Русия:)) Това те събори идЕоте:)) Но нямаш толкова "пипе", за да го осъзнаеш:))

    Коментиран от #72

  • 20 абсолютно съгласен

    37 13 Отговор
    Нда , всъщност Кирцата е прав - има три риска (сериозни и големи) за България и те са : ПП , ДБ и БСП . За да се намали опасността от тези рискове , чисто и просто - не трябва никога (ама , абсолютно никога) да им позволяваме да се докопат (пак) до (каквато и да било) власт.

    Коментиран от #91

  • 21 И Коцединов от ИЗРАЖДАНЕ е същия

    11 17 Отговор
    Виртуозен ШМЕКЕР , ШАШКЪН , МИСКИН и ХАИРСЪЗ . Помним как Коцединов умишлено ОТСЪСТВА от ПЛЕНАРНА зала а зам.председателят му в НЕОТРЕЧЕ САБОЛЕТА от Гърция да се базира в БЕЗМЕР ! КОЦЕДИНОВ му бе НАРЕДИЛ да ОСПОРИ само СУМАТА определена зо обезпечаването му ! РЪЙШ ЛИ , МА I НА за ко ста ПРОС !!?? Коцединов играе много " ТЪНКА ЛАЙСНА " ! ШАШКЪНИН да си Ядеш Май К ата ! Всичките са хаирсъзи до един !
  • 22 Мнение

    12 41 Отговор
    Кабинетът Петков беше свален от Кремъл с помощта на московските слуги герб, дпс, възраждане и итн. Причината бе, че то откъсна БГ от руската газова зависимост, отблокира приемането на Македония и Албания в Европа, и се беше наточило на пазвантина на мафията, главния прокурор. Това трябва да се помни и да не се забравя, колкото и да врякат московските тролове с глупашките им обяснения за сорос, морос, краварите и марсианците.
  • 23 Урко , върви

    18 5 Отговор
    Ти знаеш къде !
  • 24 грубият Крум

    34 9 Отговор
    Кики ,нали си наясно ,че на следващи избори и с машинки ,и без машинки вие сте аут от НС ,щото ако машинките ви вкарат отново там ,ние ще ви изкараме ,ама напред с краката.

    Коментиран от #73

  • 25 йори

    30 8 Отговор
    Че той как влезе в парламента с толкова много гласове ...с манипулираните машини . Редят си парламента както е изгодно на Козяк ., само пронатовски партии имат мнозинство . Няма да гласувам повече , докато не върнат бюлетините .

    Коментиран от #92

  • 26 Сталин

    32 10 Отговор
    Единия риск си ти,втория е Асанчо и третия оная партизанка Ленчето
  • 27 Нашият път е към КРЕМЪЛ !

    20 7 Отговор
    Там са Китай, Индия , Бразилия, Южна Африка, Иран, Пакистан, Аржентина , Саудитска Арабия , Бахрейн, ОАЕ, АФРИКА, ТУРЦИЯ ! От ЕВРОПА : ИТАЛИЯ , Унгария, Словения ! А НАШИТЕ оручасани ГЛАВАНАЦИ , бълват ЗМИИ , ЖАБИ и ГУЩЕРИ !
  • 28 ти,

    29 9 Отговор
    тати и цялото ПП сте 3-те риска, иди да се лекуваш бе човек!
  • 29 Най-голермият риск за България

    19 11 Отговор
    са парийте, като ПП и отделните, продажни и клептомани, индивиди!
    ПП, ДБ, Гроб, ДПС, БКП, партията на Янев и т.н.. всичките сте огромен риск за страната и народа!
    Само Възраждане избирам! Били "копейкин"? Пълни глупости на Козяк. За да ги дискредитират.
  • 30 Най - тънките ДИНЕНИ кори са :

    7 13 Отговор
    Коцединов от Израждане и Вагинов от БСП ! Изящни " тънки лайсни " ! Горе няма нито ЕДНА ЧИСТА МОНЕТА !
  • 31 Ако не върнат

    18 10 Отговор
    Хартиените бюлетини. Тея жълти акули пак ще се докопат до властта!
  • 32 Мая дъ бий

    26 11 Отговор
    Тоя не излъга ли за гражданството? Не трябва ли да го съдят??
  • 33 Шано

    2 4 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    Ти нали му праеше като ветера и му се дупеше не лапна ли нещо или само какалашка
  • 34 не ме гледай тъпо българино

    12 15 Отговор
    Ми ,много пъти писах ,че гласуване с мадуро-машинки е пълна измама ,много други хора /сигурно по знаещи от мен/ дори обясниха /сравнително разбираемо/ как става "хитринката" и все пак ... пак се намериха ентусиасти ,които вместо да се разходят в хубавия неделен ден ... си губиха времето да гласуват ???!!! Хора ,не се хабете ,СИЕЛА и господарите им вече бяха решили кой - какво ,не го ли разбрахте ?! Показателно е ,че при предишни машинни "избори" не "подкрепян никого" бяха по няколкостотин за цялата страна , сега - 34 000 (тридесет и четири хиляди !!!) , вие вярвате ли , че има чак толкова големи навитаци , които ще бият път до изборната секция само за покажат ... инат ?! Не , нали ?! Ако няма хартиена бюлетина и моят глас няма да го има , па който иска СИЕЛА да му избира и НС и МС - да му е честито !

    Коментиран от #87

  • 35 ИМА само една Народна НАРТИЯ !

    18 2 Отговор
    И тя е " Ш. М. А. Й. З. Е. Р " ! Власт се сменя не с ИЗБОРИ а с мъжка сила и здрави ГАЩИ !
  • 36 Милен

    13 10 Отговор
    Кирил Петков, Асен Василев са двата!!!
  • 37 Вулварийн

    24 9 Отговор
    единственият риск е тази американска изтривалка да остане още на власт
  • 38 Чекмеджан ефенди

    27 6 Отговор
    КИРО, защо е толкова важно да изпратим оръжие на Окрайан ? ЗАЩО ?

    Коментиран от #58

  • 39 Баце

    15 11 Отговор
    Ти, с гастролиращите нарко манчета, Ристо Бойкикиев с гнома и Пасито с Плевню!
  • 40 за кво се имаш бе нефелник нашмъркан

    15 11 Отговор
    Киро , просто , съгласен съм с бройката , но до тук . За мен градацията е друга :
    - ПП и ти лично
    - ГЕРБ и Тулупа
    - представителната демокрация и продажните " представители "
    Има и четвърти , той е външен - САЩ .
  • 41 Откога

    18 6 Отговор
    Откога референдумите станаха рискови? Нали право на всеки човек е да си каже мнението по въпросите, които го касаят жизнено. Или демокрацията умрЕ?!?

    Коментиран от #43

  • 42 Фриман

    10 9 Отговор
    Хаха, този вика демек ще гласуват само за техните марионетки! Президентската република е единственно нещо, което ще спаси България, защото има лице от което може да се поиска сметка, и няма да е както с Бойко, президентът ще е отговорен за всичко.
  • 43 Хартиените бюлетини и

    18 4 Отговор

    До коментар #41 от "Откога":

    Референдумите са вредни за топлите места на държавната софра. Защото глас народен. Глас божии!

    Коментиран от #93

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Зевзека

    24 9 Отговор
    Кире, ако се говори за спазени обещания ти спешно трябва да хвърчиш за Канада
  • 47 ШАЙКА

    17 6 Отговор
    Бойко се опитва чрез патерици пак ДА ЛАПА И КРАДЕ УУУУУУУ гербаджиййски крадци......
  • 48 незнайко

    21 8 Отговор
    Докога ще го слушаме този говорител от САЩ ???

    Коментиран от #53

  • 49 Дедо

    12 8 Отговор
    Думи на омраза и заплахи валят в социалните мрежи, изключително добре организирани и срещу България, и срещи Русия, и срещу всеки, който може да си помисли за нещо българско свързано с руско, примерно борш. Именно борш, защото някаква световна организация вече обяви, че боршът е чисто украинска супа. В супата вече се таи идеологическа омраза.
  • 50 135689

    14 6 Отговор
    Изобщо няма подходящи от ДБ ,фирмата на медийния олигарх и кукловод Прокопиев,това са двулични марионетки.Оная сбърканата бивша министърка,интригантка и куха лейка,ли щяхте,е моля, депутати са на хранилка и каишка,какво да очакваш, излъчването им е гнусно ,а и никой нямаше да я избере нря или друг..Защо да е фасада е Вежди,на кого,той е най доброто в момента,не виждате ли че сте сбъркани и не ви се работи.
  • 51 пешо

    11 4 Отговор
    един от тях си ти
  • 52 Мачкайте момчета...

    5 17 Отговор
    Ако не бяха клиинтелистите на Баце, щяхте да сте първи... колкото и да прюят азиатските тролове, България върви в правилната посока !

    Коментиран от #60

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Машини,да бе,да

    11 0 Отговор
    Най-голямото нарушение при машинното гласуване е това,че се разкрива тайната на вота.Да ,особено при възрастните хора или при малограмотните настава един хаос пред машината и накрая се гласува анблок.
  • 55 Токсик

    16 4 Отговор
    Най-големият риск - България да бъде управлявана от неофашистите от ПП и ДБ е елиминиран. Всички останали рискове са нищожни. И да, българският народ иска референдум за членството в ЕС и терористичното НАТО, защото никой никога не го е питал дали иска да бъде пионка в техните ръце. Вас какво ви притеснява референдума?!
  • 56 Три основни риска

    12 5 Отговор
    Киро Тъпака, Кукорчо Василе и Боко Тиквата. СмъртЗаВас!

    Коментиран от #74

  • 57 Мишо

    15 0 Отговор
    Не разбрах Плювнето и Пъситу като какви се размотават из парламента? Бойко като какъв ги посочи за медиатори, не е депутат, лидер някакъв, ритнитопковец но и там си е само толупяга.
  • 58 същия въпрос

    13 1 Отговор

    До коментар #38 от "Чекмеджан ефенди":

    задава бившият президент на Франция, Никола Саркози, към Урсула фон дер Л., като я пита на какво основание се смята компетентна за оказване на военна помощ за Украйна, ЕС е икономически съюз и никъде в неговите основополагащи документи няма клаузи, на които да се основават решенията за такава помощ.
    И аз наивно бях попитал, икономически или военно-политически съюз е ЕС, но "умниците" ми изтриха коментара.
  • 59 ДрБр

    13 3 Отговор
    Най големият риск е, че съществуваш дебил канадски.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 КОЦЕДИНОВ от "Израждане " е ПРОТИВ

    2 7 Отговор
    Безплатните американски военни БАЗИ ! А ако са ПЛАТИНИ , тогава МОЖЕ ?!
  • 62 Макробиолог

    6 0 Отговор
    Три са,верно е --слугенаж,корупция,некомпетентност.
  • 63 Коцединов ЗАЯВИ че сме били ОКУПИРАНИ

    3 7 Отговор
    След 1944-та година , а у нас чужда войска не е илало ! Коцединон и СЛОВЕСНА КАРТЕЧНИЦА , която не оставя ШАНС на делитанти да го проследят какво БЪЛВА , да го АНАЛИЗИРАТ и после да го АРГУМЕНТИРАТ ! Той е като САМОСВАЛ изсипващ БАЛАСТРА , в която някъде се крие ИСТИНАТА ! Кой обаче може да я РАЗКРИЕ БАЛАСТРАТА е по-голяма и от него самия ! Никой с него невлиза в ПОЛЕМИКА - той не ти дава думата ! То непрестанно бълва НОВО и НОВА БАЛАСТРА която никой НЕМОЖЕ ДА РАЗРОВИ !
  • 64 дРиск

    11 0 Отговор
    Ще има плаващо мнозинство явно. Проблемът е, че ще плава в отходния канал.
  • 65 С Коцединов следва да се разговаря чрез

    3 8 Отговор
    КАБИНА и микрофон като времето му за отговор се определя не повече от МИНУТА след което да му се ИЗКЛЮЧИ МИК.ОФОНА ! Иначе казано той днес е като СЛОН в СТЪКЛАРСКИ МАГАЗИН , или ШИМПАНЗЕ с КАРТЕЧНИЦА в търговски МОЛ !

    Коментиран от #94

  • 66 Кирококор Леноборислав Гюромихайлов

    5 3 Отговор
    Е, така де, 16 пъти гласуване ЗА заедно с тия, по които изразходихте огромно количество слюнка, си е яко принципно.
  • 67 Хариуан

    9 2 Отговор
    Май президентът ще ги оправи всички и май ще бъде прав.
  • 68 НЕ СИ ЗА ТАМ БЕ ИЗЧАДИЕ -

    14 3 Отговор
    ИЗ ЧЕЗ ВАЙ !
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Равнопоставеност

    11 3 Отговор
    И според мен са три - Продължаваме измяната, ГРОБ и ДeБъ
  • 71 сорсокия нострадамус от злокучане

    13 3 Отговор
    виждам ги имената на трите риска - наричат се киртак кокорляк и юдолореляк
  • 72 Българин

    4 13 Отговор

    До коментар #19 от "оня":

    Българите подкрепящи психопата путлер сте един файтон.85 % искат България е ЕС и НАТО.Никога по-вече руски ботуш в България. Да живее свободна и независима България.

    Коментиран от #84

  • 73 Българин

    9 2 Отговор

    До коментар #24 от "грубият Крум":

    Не думай Круме . Такива като теб с лопата да ги ринеш само приказки и никакви дела.
  • 74 Българин

    4 8 Отговор

    До коментар #56 от "Три основни риска":

    И копейката е четвъртият най голям риск.

    Коментиран от #95

  • 75 666

    13 3 Отговор
    Най големия риск е ако се допуснат до властта Кирчо и Кокорчо. Тези двамата са за съд и затвор.
  • 76 почо

    7 4 Отговор
    Най-големият риск е да управляват ПП и ГЕРБ.
  • 77 христо ИВ

    6 3 Отговор
    ДБ са още по-големи отребки.
  • 78 Вежди

    4 2 Отговор
    Всички там са МУЛТАЦИ.
  • 79 СЛОНА

    5 1 Отговор
    САМО ЗА ТЕБ САМИЯ ,ЧЕ СИ НА ПАРЛАМЕНТАРНА ХРАНИЛКА!!!
  • 80 Дубай

    10 2 Отговор
    Като имаме хартиена бюлетина, ти няма да помиришеш Народно събрание. С машините излъгахте и те докараха. Това е диктатура докарана с парите на
  • 81 Абе

    12 2 Отговор
    продажен лъжец и слуга на мафията! Няма ли да се разкараш от България! Ти си вредно недоразумение за България!
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Мда

    6 2 Отговор
    Ти си най-големият (риск) !!
  • 84 Севън Гейс

    1 0 Отговор

    До коментар #72 от "Българин":

    Обърнал си процентите, но иначе си прав :)))))))
  • 85 Ха ха

    6 2 Отговор
    Кирчо Ментата ако знаеше ,кое е рисково за България и кое не, нямаше да докара народа до просешка тояга и да фалира държавата.
  • 86 Българин

    2 3 Отговор
    Трите големи риска пред България са ПП,ДБ и БСП,добре,че ги елиминираха,но ще ни трябва време ликвидирането на последиците от тяхното управление.
  • 87 Анджело

    2 1 Отговор

    До коментар #34 от "не ме гледай тъпо българино":

    Я пусни една снимка да ти видим умния поглед
  • 88 Недко

    2 2 Отговор
    Киро Долна подлога американска марш от България безроднико
  • 89 БгТопИдиот

    4 1 Отговор
    Риск номер едно: съм аз Киро Черкезина
    риск номер две: очаквам комади от новото полиТбюро на новио гулем брат.
    риск номер три:ще обявя война на старио голем брат при първа възможност и ще се скрия след това оттатък големата локва.
  • 90 ала бала

    1 1 Отговор

    До коментар #18 от "алооо":

    кой изяде кашкавала ? Машинките ! Както и кашкавала в УСА... Затова Тръмп гледа изборите до 12 ч. вечерта водеше, а след 2 ч. вече беше загубил. Можете да триете тук, но истината остава
  • 91 Пропускаш

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "абсолютно съгласен":

    и четвъртия - Герб. Искат да изпращат военна помощ за Украйна... А моята пенсия след увеличението от 1-ви октомври си е същата. Поне члв, бе от къмова срама не са добавили.
  • 92 И какво

    2 0 Отговор

    До коментар #25 от "йори":

    като не гласуваш, още по-добре за тези, които редят листите
  • 93 Глас народен

    0 0 Отговор

    До коментар #43 от "Хартиените бюлетини и":

    но те не признават нито народния, нито Божия. Положиха клетва в отсъсъвието на Патриарха и владиците
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Така е

    0 0 Отговор

    До коментар #74 от "Българин":

    но зависи за кого е риска
  • 96 Мутьо

    2 1 Отговор
    Петков го е страх от ГЕРБ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове