Last news in Fakti

24 Октомври, 2022 12:38 2 595 85

Божанков: Има кръгове в България и план, който върви към еднолична власт и президентска република

  • явор божанков-
  • кръгове-
  • българия-
  • еднолична власт-
  • президентска република

„Нинова заяви, че ако до дни този парламент не започне да работи, от една страна държавата ще е без бюджет през зимата, а от друга страна отиваме на избори - това означава директно еднолична власт на служебен кабинет“, коментира още Божанков

Божанков: Има кръгове в България и план, който върви към еднолична власт и президентска република - 1
Снимка: NovaNews

“Продължаваме промяната“ изразиха следната теза - те били изненадани кой предложил кандидатурата за председателя на НС, а те участваха в този председателски съвет с двама представители. Би трябвало да се информират един-друг надлежно какви решения са взети и да не бъдат така изненадани в зала.“ Това заяви секретарят на парламентарната група на “БСП за България“ Явор Божанков в ефира на NovaNews във връзка с избора на Вежди Рашидов за председател на парламента.
„В тази ситуация последното нещо, което ни трябва, е атаки между политически партии и то доскорошни партньори“, коментира народният представител от левицата и допълни: „Нямам съмнение, че колегите не го правят нарочно, но това налива гориво в идеята за разграждане на парламентарния модел. Има кръгове в България и план, който върви в посока еднолична власт и президентска република, което смятам, че е най-лошият сценарий за страната ни“, категоричен е той и уточни, че ПП също сигнализират за опасна вълна от популизъм, която идва от партии като “Възраждане“.
„Нинова заяви, че ако до дни този парламент не започне да работи, от една страна държавата ще е без бюджет през зимата, а от друга страна отиваме на избори - това означава директно еднолична власт на служебен кабинет“, коментира още Божанков и допълни: „Тук чуваме тези и от близкото обкръжение на президента, че единственият изход е президентска република.“
В предаването “Твоят ден“ народният представител припомни за инициираната от БСП среща за рамката на бюджета, за да не се превърне той в предизборно наддаване и вълна от популизъм. „Това е опасно за държавата, защото може да ни вкара в такъв дефицит и разходи, че поколение българи след нас да плащат сметката. Получихме разбиране и започна диалог. Точно това трябва да направим в момента - инфлацията иска таван на цени на енергоносители, иска компенсации за потребители. Не на последно място - догодина, ако няма работещ парламент, който да приеме законодателни изменения, битовите потребители излизат на свободния пазар и ще плащат над пет пъти по-скъп ток. Това не трябва да го допускаме“, категоричен е той.
„Ние сме заявили, че няма да подкрепим мандат на ГЕРБ, ДПС и “Възраждане“, потвърди позицията на БСП Божанков и продължи: „Не мога да се съглася с това обявяване на коалиции, защото утре ще има други гласувания, по които партиите ще гласуват заедно, например ГЕРБ с “Продължаваме промяната“ за износ на оръжия. Абсурдно е някой да излиза и на база това да обявява коалиции“, обясни той и допълни, че да бъде избран най-възрастният народен представител за председател на парламента е тежък компромис.
„Асен Василев не е прав да обявява някаква коалиция на хартиената бюлетина“, заяви Божанков и даде пример с гласуване преди година на ДПС и “Демократична България“ за вдигане лимита за гласуване в чужбина извън ЕС: „Преценили са, че така ще вземат повече гласове. Тоест партиите следват някаква своя политика и не може на всяко едно гласуване някой да обявява коалиция“, смята той.
В това Народно събрание БСП има вече внесени няколко законопроекта и един от тях касае право на избор на избирателя дали да гласува с машина или с хартия. „Другите касаят данъчни облекчения за работещи семейства и повишаване на минималната заплата на 850 лв.“, каза още Божанков.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    30 39 Отговор
    Радев да вади танковете и да разтури този бардак в парламента и да обяви Президентска република.Ние от площада ще го подкрепим.

    Коментиран от #8

  • 2 Илия

    36 31 Отговор
    Президентска република под контрола на Митрофанова.Я познай дали мнозинството от българския народ ще приеме това.

    Коментиран от #7, #70

  • 3 този

    9 24 Отговор
    евала божинка, умен си
  • 4 имамнамайкативмирисанатадупка

    18 5 Отговор
    стига с тия простотии на алангро и от гугъла поръчкови статийки изкарайте веднъж доказателства бе либерални джендърчета жалки!
  • 5 Ти затова

    30 4 Отговор
    ли се държиш за полата на кака ти ?
  • 6 Знаех си

    6 8 Отговор
    Не се учудвам..отчаяните азиатци ще се влачат по корем само и само да отърват кожите..те отчаяно имат нужди да реализират дори и малки пробиви иначе отиват на кино
  • 7 илийчо

    21 5 Отговор

    До коментар #2 от "Илия":

    много се кефя, когато някой световнонеизвестен говори от името на мнозинството от народа!

    Коментиран от #12

  • 8 Цончо Ганчо

    18 14 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Кои сте вие от площада, бе? Ти и съседката ли? ХАХХХА СМЯХ!
    ИТН отиде в канала, а нашия пак се връща с претенци. Я се успокой, бре!
  • 9 Красимир Петров

    26 8 Отговор
    При Президентска република 90% от всички 240 лапача са аут

    Коментиран от #14

  • 10 Потомствени

    23 2 Отговор
    комунисти , милионери от въздуха , са нацвъкани точно в четворката мизерна , съюзила се за още и сътворила гнусотия на гнусотиите в петък ! Безскрупулни алчни субекти !
  • 11 Народа

    13 5 Отговор
    Сигурното е,че при еднолична власт няма да видим повече такива плазмодии като теб там,разни гейове и инфантили.Така че не е толкова лошо да имаме еднолична власт

    Коментиран от #18

  • 12 Копейката съм

    9 3 Отговор

    До коментар #7 от "илийчо":

    Извинявай, кое е мнозинството, защото аз виждам само малцинства...
  • 13 Генерал губернатор

    13 8 Отговор
    Демокрацията се оказва прекалено скъпа и неефективна, с абсолютна монархия би било далеч по евтино.

    Коментиран от #16

  • 14 Цончо

    11 6 Отговор

    До коментар #9 от "Красимир Петров":

    И ще лапа един само като за 240.

    Коментиран от #19

  • 15 Гост

    8 7 Отговор
    Постоянните крамоли между Партиите в Парламента и нескончаемите предсрочни избори в края на краищата до това ще доведат. Президентска Република и еднолична власт. Напълно логично.
  • 16 Хан Цон

    6 2 Отговор

    До коментар #13 от "Генерал губернатор":

    Направо да правим референдум за Хаганат с болярски съвет и духовен старейшина който ще се допитва до Тангра. Как звучи?
  • 17 Па то

    11 3 Отговор
    Като ви гледа човек що за стока сте в НС, няма как да не му дойде наум за еднолична власт !? Че сте ударили дъното отдавна е ясно. Сега обаче копате да видите дали и отдолу няма нещо за аванта !!!
  • 18 Айде марш

    6 3 Отговор

    До коментар #11 от "Народа":

    Лошо е щото бат бойко ще ти го назначат там и ще си умреш гол и бос

    България на тоз етап не е държава в която властта да се концентрира в ръцете на много малко хора по простата причина че изборите се купуват
  • 19 Гост

    6 5 Отговор

    До коментар #14 от "Цончо":

    Е, значително по малко ще лапа Цончо. Сега тия 240 гърла яко пълнят гушите. Няма спиране.

    Коментиран от #22

  • 20 1111

    17 8 Отговор
    Никакви еднолични власти! България е парламентарна република. Решението отдавна е взето.

    Коментиран от #25

  • 21 комунистче

    5 6 Отговор
    президентска република, Радев президент, след него Йотова два мандата, Пеканов министър председател, а за министър на културата, дааа познахте, пак ще е Веждичката, по заслуги, и щото имал много контакти, и бил признат в България, и по света, политиците в България са един отбор, само си разменят местата и ролите, политическия живот и борби в България са театър, вятър и мъгла, при 80 процента акълии, сеирджии и безхаберници, това се получава, каза ви го професора по социология

    Коментиран от #24, #32

  • 22 Цончо

    6 6 Отговор

    До коментар #19 от "Гост":

    Тва как го реши, че ще е по-малко? В кристалното къбо ли го видя? На един копче не можеш да кажеш той коли и беси, а краде не като за 240, а като за 480! Бойко като беше един, не за 240, а за цял народ окраде!

    Коментиран от #28

  • 23 Флаг

    11 6 Отговор
    То няма лошо да сме президентска република, стига президентът да е читав. Настоящият не е.

    Коментиран от #27

  • 24 Кой бил казал?

    4 0 Отговор

    До коментар #21 от "комунистче":

    По агентите на Матрицата ли се прехласваш? Не виждаш ли, че те не дават решения!
  • 25 112

    8 6 Отговор

    До коментар #20 от "1111":

    Е, Парламентарна е РБ джанъм, ама Партиите като не могат да се разберат и няма Правителство,което да управлява държавата, накрая това ще стане. ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА. То е логично.

    Коментиран от #31

  • 26 Азиатските мечти

    5 3 Отговор
    Нали това ни обясняват как здравата бащина ръка ще дойде и ще възстанови даденият от бога ред..

    Само че мнозинството от вас ще си скъсат и последните джапанки дето са си ги купили преди да стане тая работа
    както е във Беларус примерно или във Корея
  • 27 111

    6 3 Отговор

    До коментар #23 от "Флаг":

    Парламентарната република не е страшна. Трябва има баланс в парламента, а някои съзнателно го рушат.

    Коментиран от #29

  • 28 Гост

    4 0 Отговор

    До коментар #22 от "Цончо":

    Е, не така Цончо. Изказваш предположения, хипотеза и т.н. Това не е факт!

    Коментиран от #30, #36

  • 29 112

    8 1 Отговор

    До коментар #27 от "111":

    Бе те да ти сложат за Президент едно подобие на Хитлер ,ще видиш ти тогава откъде изгрява слънцето...

    Коментиран от #33, #34

  • 30 Не е

    6 1 Отговор

    До коментар #28 от "Гост":

    Само в КТБ потънаха 4 милиарда лева
    И няма един осъден..въобще не е хипотеза а исторически и неоспорим факт
  • 31 така ли

    2 0 Отговор

    До коментар #25 от "112":

    Не на мен тия, како Сийке! Много добре виждам какво правите!

    Коментиран от #35

  • 32 Енгелс

    6 3 Отговор

    До коментар #21 от "комунистче":

    КомунисТчета няма.Комунистите отдавна измряха.Има демократи, колкото си щеш...

    Коментиран от #45

  • 33 111

    6 0 Отговор

    До коментар #29 от "112":

    Не разбрах защо към мен предупреждението? Не подкрепям президентската република.
  • 34 Флаг

    4 2 Отговор

    До коментар #29 от "112":

    Точно Министър Председателя ти го слагат. Президентът си го избираш ти. Като имаш народ от хитлеристи, ще си избереш Хитлер. На нас се пада Васко Жабата.

    Коментиран от #41

  • 35 112

    2 2 Отговор

    До коментар #31 от "така ли":

    Като виждаш много добре, кажи го какво толкова се прави? Светни ни по въпроса.

    Коментиран от #40

  • 36 Цончо

    1 1 Отговор

    До коментар #28 от "Гост":

    Айде представи си президентска република и на балотаж Корнелия Нинова и Бойко Борисов. И? Кво правим?

    Или Бойко Борисов и Кирил Петков?

    И Какво правим?

    Коментиран от #43, #46

  • 37 Сукалчето на Нинова

    5 2 Отговор
    Бройлера на демокрацията.
  • 38 ТаУмВзе

    3 2 Отговор
    Колонията е Приключила. Мустафата не зна вече кво да прави с Продажниците. ПОСЛЕДНА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА Е.
  • 39 123

    3 6 Отговор
    Да ни е честита президентската република по модела на Русия и Турция, само че тука е БГ и винаги е по-зле отколкото можеш да си го представиш.
  • 40 има време

    4 0 Отговор

    До коментар #35 от "112":

    Като се явиш пред Светлината ще ти светне!

    Коментиран от #44

  • 41 112

    6 0 Отговор

    До коментар #34 от "Флаг":

    Няма логика в написаното. Това са свободни съчинения на писател, или поет, какъвто навярно сте вие.
  • 42 И затова

    6 4 Отговор
    хартиени бюлетини, че иначе няма да влезете в НС. С хартия печелят ГЕРБ и ДПС, че чекмеджутата им са пълни и имат пари за купуване на гласове.
  • 43 Флаг

    8 0 Отговор

    До коментар #36 от "Цончо":

    Ами сега като целият парламент е от боклуци, какво правим? Сърбаме си каквото сами сме си надробили, това правим.

    Коментиран от #48

  • 44 112

    2 1 Отговор

    До коментар #40 от "има време":

    Ааааа, даваш заден нали, пишеш като Димитър Общи, че така най лесно. Толкова ти стига пипето...

    Коментиран от #53

  • 45 Де да бяха

    5 0 Отговор

    До коментар #32 от "Енгелс":

    измряли, ам не са. поколенията им продължават да ни смучат.

    Коментиран от #49

  • 46 хе хе

    4 1 Отговор

    До коментар #36 от "Цончо":

    Борисов никога не може да стигне до балотаж. Той затова и не се явява на такива избори.

    Коментиран от #79

  • 47 Илиева

    5 4 Отговор
    Щом казва селянчето с папиьонката сигурно е така🤪Едноличен режим е сто пъти по-добре пред това да ни управляват Киро,Кокорчо,Х.Иванов и о,ужас пребоядисалата се седесарка Нинова.Никои не разбира кой ще носи отговорност,кой решава,кой предлага.Така беше в предишната коалициЯ.Основно работеха да се надлъгват и кой ще вземе повече кеш.Това е отвратително и е време да спре!

    Коментиран от #52

  • 48 Нищо му няма ма парламента

    6 0 Отговор

    До коментар #43 от "Флаг":

    Парламента си е много добре..само че бандитите там не щат да правят правителство..те си знаят защо

    Коментиран от #50

  • 49 Енгелс

    6 0 Отговор

    До коментар #45 от "Де да бяха":

    Ааааа, не така.Поколенията им отдавна ги изучиха на Запад още от 70-те почна този процец, подготвиха ги и там на Запад станаха демократи. КОМУНИСТИ НЯМА!

    Коментиран от #75

  • 50 Флаг

    2 1 Отговор

    До коментар #48 от "Нищо му няма ма парламента":

    Викаш наред си е парламента... Щом бандитите решават дали да има правителство...
  • 51 именник

    2 2 Отговор
    И ние ще ставаме империя с несменяем презЕдент като в Россия, Турция и Китай, и Таджикистан, и Беларусь
  • 52 Пенсионер

    6 4 Отговор

    До коментар #47 от "Илиева":

    Не говори глупости.ПП оправиха пенсиите на хората.Това са близо 2 000 000 души. Е, изключвам ТЕЛК-ажиите и тези получавали заплати на времето под масата и осигурявали се на минималната. Много ясно, че за тях увеличение на пенсиите няма!

    Коментиран от #81

  • 53 губиш контрол

    0 1 Отговор

    До коментар #44 от "112":

    Ти си Димитър Общи! Бих добавила още и "Легион". Как се събрахте толкова вътре?🤪😈😈😈

    Коментиран от #54

  • 54 112

    2 1 Отговор

    До коментар #53 от "губиш контрол":

    "Крадецът вика дръжте крадица", че и твоята работа сега. Жив и здрав. Продължавай в същият дух... Форумът е твой...

    Коментиран от #55, #58

  • 55 112

    2 0 Отговор

    До коментар #54 от "112":

    Поправка: крадица, да се чете крадеца.
  • 56 Чекмеджан ефенди

    7 3 Отговор
    Искате хартиени бюлетини, за да може да подменяте чувалите. БСП, ГЕРБ, ДПС са майстори в това упражнение.
  • 57 Изрожденец

    1 7 Отговор
    Костя - президент!!!
  • 58 Благодаря!

    1 1 Отговор

    До коментар #54 от "112":

    Не знаех, че ти даваш разрешението тук.

    Коментиран от #72

  • 59 патриот

    5 5 Отговор
    Аз съм за президентска република ...

    Коментиран от #73

  • 60 един

    4 1 Отговор
    Много ясно е, че има такива кръгове,особено тия дето са крали по-много,и ония от северо-изток,дето ни ограбват ежегодно с милиарди!
  • 61 За съжаление

    5 1 Отговор
    БСП толкова ли изпадна, че момченцето 15/15 да е говорил, а костовския министър Бонев да се прави на защитник и социалист.
  • 62 Светъл пример имаме

    6 3 Отговор
    Мечтата в момента на бг олигарсите и фирмите наречени партии е че ще могат да управляват така че никой никога да не ги бута..нито с протести нито със вотове на недоверие..президентска република значи празен чек за 5 години ето това значи..после изборите се купуват пак и готово..тука отново се прави опит да се възпроизведе руския олигархичен модел правете сметка кои дърпа конците..в момента руския "президент" е доживотен не носи наказателна отговорност за действията си и може да се разпорежда със живота и собствеността на гражданите така както желае..тука говорим за исторически етап средните векове не другояче

    Коментиран от #67, #68

  • 63 Явор Божанков

    4 0 Отговор
    е от гражданската квота на БСП. Не одобрявам тезата му за избор на председател на парламента, с тази си акция Нинова опозори БСП и България; и защо искат хартиени бюлетини, те така или иначе в затихващи те села и паланки там се гласува с хартия; Мой познат потвърди, че гласът му в такова малко село не е бил зачетен, всички са гласували ужким за Герб. И стига с тези оръжия.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Хаха

    5 3 Отговор
    Правете си резидентска республика и ще си остане само путинофилитe, сигaнитe и тук там некой пенсионер, и си живейте в мизериятa и диктатурата. Нормалните се изнасяме.
  • 66 Хахаха

    1 0 Отговор
    Добро утро, как сте, спахте ли добре?
  • 67 Кви руснаци, бе

    5 3 Отговор

    До коментар #62 от "Светъл пример имаме":

    Какви руснаци те гонят с тоя натовски президент? Мечтите за президентска република са на бай ти Борисов тиквенски.
  • 68 Купи си памперси

    1 3 Отговор

    До коментар #62 от "Светъл пример имаме":

    От Украйна ли пишеш?
  • 69 Гласувал за Възраждане

    3 2 Отговор
    Божанков,
    Президентът е последния човек , който може да обвиниш в желание за еднолична власт, и за президентска република.
    Човека си изпълнява конституционните задължения. Вие, партиите, сте виновни, да няма ефективна управленска власт. Човека ще- не ще, обира жълтите л@йна на всички Ви. Зад него няма никой, само народа. Няма право да откаже, няма с кого да се оправдае. Аз се радвам че точно то ни е президент сега, в тези трудни и тежки времена. И бих подкрепил евентуален референдум за промяна на полит.система в Б-я.
  • 70 боил

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "Илия":

    мнозинството не отиде да гласува изобщо за тези българофоби , които сами се избират , сами се свалят и после пак сами се избират. Легендата , която умишлено създавате за Румен Радев , че Кремъл го командва е капан за симпатизиращите на Русия избиратели , за да гласуват за него .Трябва да си изключително тъп , за да не забележиш , че всичките му фаворити , които той инсталира във власта са пронатовски личности и провеждат вражеска политика към Русия .... Киро , Кокорчо , служебното правителство, а бившия премиер на служебното правителство , който вече е в парламента , тепърва ще се прояви .
  • 71 Иво Христов боец на западния фронт

    3 1 Отговор
    Световен парадокс ще е ако една държава която е на път да се разложи на съставните си части успее да промени конституцията и формата на управление в България..тия хора които са ангажирани със този процес откровено са болни хора и национални предатели
  • 72 112

    4 0 Отговор

    До коментар #58 от "Благодаря!":

    Ами след като интелектуално загуби дебата, поне замълчи, а не да продължаваш да пишеш глупости. Приеми загубата с достойнство, а не да се опитваш с безмислени брътвежи да се правиш на интересен. Грозно е!
  • 73 Значи

    0 0 Отговор

    До коментар #59 от "патриот":

    не си патриот, а най-обикновен путинофил.
  • 74 кочоолу

    2 1 Отговор
    Божанков по-добре еднолична власт на презедента ,отколкото диктатура и едноличва власт на борисов и карата .Подобре без бюджет отколкота властта на борисов и мутрите да опоскат бюджета за година и след това отивайте на избори .Божанков хартиената бюлетина ва бсп няма да донесе повече и един глас защото нямате пари с които да ги купите и да правите далавера изборните резултати .Хартиената бюлетина е стимул и добре дошло само за мутрите разбойниците ,бандитите и фирмите по магистралите на герб и сараите само за тези които окрадоха държавата и имат пари да купят изборите
  • 75 Ако нямаше

    1 1 Отговор

    До коментар #49 от "Енгелс":

    сега нямаше да има толкова путинофили. Комунетата се преброиха - 10% за израждане и още толкова за БСП от всички гласували.
  • 76 Цуца

    2 0 Отговор
    НИКОГА повече хартиени бюлетини! Тъпите бесепари не разбраха ли, че не машинното гласуване е техния проблем. Отново с хартиите ще има алабалистика и, не дай Боже да се върнат хартиените чаршафи, те пак ще са си с никаквите проценти, а ще обслужат ДПС и ГЕРБ. Машини НАВСЯКЪДЕ! Тогава горе-долу ще има нормални резултати
  • 77 Мнение

    2 0 Отговор
    Досега президентска република не сме имали, следователно няма как да кажем че е нещо лошо. Лошо е само за Божанков, че може да стане обикновен гражданин. Правилно е да се опита и такова управление. Но така да се направи закона, при допускане на големи грешки да може да се отзовава и да го замества президент от опозиционната партия.
  • 78 Гост

    3 0 Отговор
    Хартиена бюлетина. Божанков давай да минем на стационарни телефони защо ти е този GSM, така по лесно ще комуникираш със всички избиратели.
  • 79 Цончо

    0 1 Отговор

    До коментар #46 от "хе хе":

    А как си представяш балотажа за президентска република? Напълно реално кои мислиш ще са кандидатите?
  • 80 Почвате

    4 0 Отговор
    един по един да лаете срещу Президентска република! Голям е страха, че ще останете без лапачка!
  • 81 Ти говориш глупости

    3 1 Отговор

    До коментар #52 от "Пенсионер":

    ПП са едни жалки слуги на мафията!

    Коментиран от #82

  • 82 Пенсионер

    2 3 Отговор

    До коментар #81 от "Ти говориш глупости":

    Е , въпрос на гледна точка. Не си пенсионер. Като станеш един ден такъв ще го разбереш. Поклон пред ПП откликнали на тегобите на пенсионерите.

    Коментиран от #83

  • 83 Пред истината

    2 2 Отговор

    До коментар #82 от "Пенсионер":

    няма гледна точка! Долни лъжци са ПП, слуги на прокопиев и кръга капитал, плащащи за лъжи и пропганда на глупави деца без достойнство!
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Вън дебелосерковците!

    1 0 Отговор
    Тези 240 тунеядци ще изхвърчат! При президентска република депутатите ще трябва да вземат средна за страната заплата както и пенсия. Затова избързаха да вдигнат максим. пенсии!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол