Last news in Fakti

24 Октомври, 2022 16:43 1 286 27

Росен Костурков: ПП няма да подкрепи кабинет с мандат на ГЕРБ

  • росен костурков-
  • пп-
  • кабинет-
  • мандат-
  • герб

Депутатът каза, че възможните комбинации за втория мандат ще бъдат разгледани по-късно

Росен Костурков: ПП няма да подкрепи кабинет с мандат на ГЕРБ  - 1
Снимка: NovaNews

В момента е важно България да има работещ парламент. Възможните комбинации за евентуален втори мандат ще бъдат разгледани по-късно. Това каза Росен Костурков от „Продължаваме Промяната” в ефира на "Твоят ден" по NOVA NEWS. Той смята, че вариантите на ГЕРБ за правителство са повече.

ПП няма да подкрепят мандат на ГЕРБ, а подкрепата им за трети мандат зависи от това на кого ще бъде връчен той от президента.
По въпроса за съставяне на експертен кабинет, Костурков заяви, че според него личностите във всяко правителство трябва да има специалисти и допълни: „В зала бихме подкрепили 16-те политики, които сме заложили за този парламент”.
По темата за избора на Вежди Рашидов за председател на НС Костурков смята, се е сформирало мнозинство, което на този етап засяга само този вот. Дали това ще е и мнозинството за бъдещо правителство, предстои да се разбере. А за ПП било странно, че номинацията на Рашидов е дошла точно от БСП.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Красимир Петров

    6 8 Отговор
    И не трябва да подкрепя.БСП ще го подкрепят.
  • 2 Сталин

    10 16 Отговор
    Скоро предстои мобилизация и в България,да видим колко ще явят да се бият и умират за господарите си от Сащ,и същo за именията и яхтите на нашите олигарси и фабриките и банките на западните мародери.Българина няма друг избор освен да обеси тези които вкарат България във война с Русия,представете си лампите около парламента окичени с телата на предателите и изедниците вкарали България във война за интереса на западните мародери.Това ще бъде най красивата картинка в цялата история на България.
    Кой няма да иска селфи на фона на висящите Тулупа,Киртака,Ристю и другите изедници и някоя друга женска от парламента закачена с краката нагоре за малко еротика

    Коментиран от #6, #20

  • 3 Ха ха ха

    18 7 Отговор
    А на кой му пука какво дрънка този непотребник ....
  • 4 Алохааааа

    18 9 Отговор
    Партийката на грознокрадливите нямало до подкрепи .... все едно че някой ви брои изобщо че шавате бе комици такива
  • 5 Повече

    2 3 Отговор
    от сигурно !
  • 6 съвет

    6 3 Отговор

    До коментар #2 от "Сталин":

    Сменяй хаповете , транквилантите не ти понасят ич .

    Коментиран от #15

  • 7 ФакТ

    9 7 Отговор
    Че то и никой не иска ида чуе за пп пипа и прибира .
  • 8 Изчезвай продажнико

    17 8 Отговор
    Не интересуваш мислещите хора! Само блеещите се интересуват от лъжите ви! ПП е проект на мафията, лъжещи и плащащи за лъжи! Вредни за България!
  • 9 пълна пародия

    12 5 Отговор
    Цялата партия само едно и също всеки ден ставате още по досадни от преди .. утре пак Ананаско от дай българия и той само ГЕРБ са ви в устите
  • 10 Румен

    7 12 Отговор
    За такива малоумници които са против ПП сме на това дериже. Само младите момчета, а не мафиотите от ГЕРБ, ДПС, Възраждане и БСП ще въздигнат България на Европейско ниво.

    Коментиран от #12, #14, #24

  • 11 Сталин

    3 1 Отговор
    Министъра на околната среда и водите Росица Карамфилова е подписала споразумение с Германия за продажба на емисии от парникови газове . България разполага с излишъци на емисии ,което означава че икономическата активност в България е почти на замръзване,това е поредната измамна схема на евреиските банкери да продават и купуват въздух
  • 12 Адолфчо

    9 5 Отговор

    До коментар #10 от "Румен":

    Бегай с 300 извратен за 7 месеца ни съсипаха па недай си боже за 4 години ... трябва всички фенове на подмяната да се линчува.т.е публично
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Как бе

    8 4 Отговор

    До коментар #10 от "Румен":

    Като те лъже простокирчо от сутрин до вечер и ти увива лъжите в маркетингова рамка, даокато обслужва мафията зад гърба си! И щастливо стоите и блеете!
  • 15 Сталин

    3 6 Отговор

    До коментар #6 от "съвет":

    Ще видиш ти ,като Шоломон Паси те натовари на влака и те прати да гниеш в окопите някъде в Украйна
  • 16 Човешка ценност

    1 1 Отговор
    Някои хора искат за мен да няма живот, точно заради това са говорили глупости на други хора за мен, искат аз да не съм желан човек!
  • 17 УРА,, УРА

    3 12 Отговор
    Всички тролове на ГЕРБ отдалече личи, че сте мазохисти. Обичате мъчителите си.

    Коментиран от #19

  • 18 ГЕРБ свалиха Коалицията и ПП, то остава,

    3 12 Отговор
    Някой да си мисли, че някой от свалена та Коалиция ще подкрепи ГЕРБ!! ГЕРБ начело с Борисов са за съд, но гл Прокурор им е Чадър!! Този факт, няма някой в Държавата, който да не го знае!!
  • 19 Какво значение има тролеите

    5 5 Отговор

    До коментар #17 от "УРА,, УРА":

    дали са на ГЕРБ, ПП, ДБ или ВЪЗРАЖДАНЕ? Факта, че тези партии плащат за лъжи, казва всичко! Вредни за България!
  • 20 11111111111

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Сталин":

    Зеленчуци, да размахвате плашила е единственото, което ви остана. Изненадани няма, и друг път сте го правили.
  • 21 Иво

    4 3 Отговор
    Както и да се тръшкат комунистите под различни имена в парламента са немощни с малките си проценти. ГЕРБ остава фактор без който малките партийки дори обединени не могат да направят правителство, а те и не искат. Още сто пъти да се правят избори ГЕРБ ще бъдат първи.
  • 22 Да бе знаем

    4 1 Отговор
    че Фигуранта на Черепа ще направи всичко та п.п. демек неговите подлоги пак да докопат властта, но от Европа пак ще вземат нищо..... но нас ще ни съсипят.
  • 23 666

    5 2 Отговор
    Вече целта на малките партии е кристално ясна. Под ръководството на "мъдрия" Радев и неговите разклонения ПП ДБ БКП искат той да упрвлява с хора които не ги е избрал никой. Това ще продължава до момента в който хората не скочат и пометат цялата хунта на Радев.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Бамбука

    1 2 Отговор
    Не ги разбирам от ПП. Няма , та няма. Вие, какво сте учили ? Не знаете ли как да влезете в обувките на опонентите, да ги поразсъблечете, да ги предразположите, а чак после да ги ударите. На война, като на война. И това ли не сте чували, или си мислите, че играта е честна? Не мръсна е, ако наистина желаете да поведете напред и да си върнем уважението в ЕС. Политиката е мръсна работа, но щом сте се хванали на хорото, трябва да успеете. Залога е бъдещето на страната.
  • 26 пеперасчетата

    3 0 Отговор
    още си вярват че сте фактор само щото от посолството ви нагласиха второто място
  • 27 ГЕРБ

    1 0 Отговор
    Костура трябва да се дере,но е вкусен,боли ни фара коостуре.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол