27 Октомври, 2022 07:22 2 136 21

Дунчев: Вижда се, че няма с кой друг да работим, освен с БСП, но поне да са ясни правилата

  • александър дунчев-
  • работа-
  • бсп-
  • правила

Не може да си се борил срещу модела ГЕРБ и да предлагаш образа на модела ГЕРБ за председател. Слагаш го като сламен човек и калинка само и само да води и да се спаси този парламент. Това досега работеше, коментира депутатът от ПП

Дунчев: Вижда се, че няма с кой друг да работим, освен с БСП, но поне да са ясни правилата - 1
Снимка: Евроком

Вече поне е ясно кой е безпринципен, когато взема политически решения. Не може да си се борил срещу модела ГЕРБ и да предлагаш образа на модела ГЕРБ за председател. Слагаш го като сламен човек и калинка само и само да води и да се спаси този парламент. Това досега работеше. Започнахме да го разобличаваме и мисля, че хората ще разберат кой ги е лъгал, кой е играл цирк. Не съм изненадан от предложението на Нинова на Вежди Рашидов. Тъжното е, че един мултак пак изплува от гардероба.
Това заяви в предаването "Честно казано с Люба Кулезич" Александър Дунчев от "Продължаваме Промяната".
"Вижда се, че няма с кой друг да работим, освен с БСП, но поне да са ясни правилата. Предишното правителство, което съставихме, беше повече на доверие, но много бързо се разбра, че с такива стари и скрити като ИТН играчи не можеш да играеш на “България” и ти трябват ясни правила. Ние нямахме такива. Колегите ми си извадиха поуки и затова сега са много по-критични и внимателни и бият червената лампа за какво ще следят, още преди да са започнали преговори", допълни той.

Според Дунчев хартиената бюлетина ще е вододелът, който ще реши дали ПП и БСП ще са в една коалиция. “С хартиената бюлетина ще стане ясно кой работи за връщането на старите времена”, категоричен бе политикът.

Ако мандатът стигне до "Продължаваме Промяната", формацията ще направи всичко възможно за кабинет - да се поставят приоритетите и да се види дали някой иска да ги подкрепи.

"Губим енергия в НС да разобличаваме лъжите и манипулациите на останалите партии. От това губи цялата държава. Парламентът трябва да бъде спасен, защото хората разчитат на тази институция. Трябва ни работещо НС, за да сваляме маските на министри, които работят за мафията, депутати, които лъжат хората", допълни той.

Радев обърна позицията си на 180 градуса по въпроса с войната в Украйна. Геополитическата ориентация на президента ще предопредели връчването на мандатите, смята още Дунчев.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    21 6 Отговор
    Май,пак ще те пердаши Кирчо,като се изказваш,без да си го питал,какво можеш да кажеш и какво не?
  • 2 Нехиs

    24 8 Отговор
    Чакай малко? Нали уж бяхте евроатлантици? Какво правите с червените муцуни БКП тогава? Или май сте от тяхното котило?

    Коментиран от #5, #8

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Е кой друг

    15 3 Отговор
    освен бкп ще "работи" с вас, за "благото на народа", и последните му стотинки!!!! Бо....и!!!!!
  • 5 Позна точно!

    11 3 Отговор

    До коментар #2 от "Нехиs":

    прочети им родословието, и ако джанка роди круши значи, не са от едно котило.

    Коментиран от #11

  • 6 развеселен

    19 5 Отговор
    Тези щяха да са смешно глуповати , ако не бяха направили толкова много поразии и съсипии . Това новоизрасло "политиче" ни обяснява кого (ПП) не искали ,все едно някой се натиска да има нещо общо с тях . Момченце голобрадо - след като всички видяхме кои сте и колко струвате , никой ви не ще ! Никой не иска да пътува в потъващ кораб (досущ ИТН) , не разбрахте ли ?!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Саса

    9 4 Отговор

    До коментар #2 от "Нехиs":

    От много евроатлантици сме на това дередже - ДПС, ГЕРБ, ПП, ДБ.... България изчезва " благодарение" на евроатлантици 32 години упадък ....
  • 9 абе бастун нефелен

    9 3 Отговор
    а нещо за дървената мафия да кажеш как я "спря"?
  • 10 страничен наблюдател

    8 2 Отговор
    Кого заблуждаваш бе, д-р Ишльо ? И с Ал Кайда сте готови да влезнете в коалиция стига това пак да ви върне във властта , та после заедно да можете да гепите ,рушите и продавате.
  • 11 Факт

    8 4 Отговор

    До коментар #5 от "Позна точно!":

    Така си е - виж цялото ръководство на ГЕРБ все отявлени комунисти- днес големи демократи и евроатлантици- като почнеш от Фандъкова и стигнеш до Борисов и прочее и прочее.....

    Коментиран от #14

  • 12 горски

    10 3 Отговор
    По делата ще ги познаете....
    И Дунчев и Нинова се кълняха ,че ще правят борса в горите,но не би.Единия се правеше на Батман,а Нинова назначаваше калинки.И накрая дървата станаха златни,а системата разтурена....
  • 13 Коко

    8 2 Отговор
    Ако БСП допуснат отново грешката да работят с вас ще изчезнат на следващите избори.проблема ви е че сте марионетки.
  • 14 Позна точно

    8 2 Отговор

    До коментар #11 от "Факт":

    Да бате Бойко е комунист, уж бивш, но не можеш да го сравниш със сегашния комунист държащ изкуствено властта две години който ни докара до просешка тояга. И продължава...

    Коментиран от #21

  • 15 ЕДГАР КЕЙСИ

    6 1 Отговор
    ТОЗИ С ...,.... ФИЗИОНОМИЯ НА ....... ИЗВЪНЗЕМЕН ПРИШЪЛЕЦ ....... СИГУРНО СЕ Е ТЕЛЕПОРТИРАН ОТ ....... ПЛАНЕТАТА НА МАЙМУНИТЕ ......... ФАКТ !
  • 16 Очевидец

    4 1 Отговор
    Вие,уважаеми сте в Народното събрание, само за хубавите заплати.Нищо не разобличавате, не ви е грижа за хората,които докарахте до мизерия, вие просто не знаете как се управлява държава.А сега не е време да ви чакаме тепърва да се учител Трябва "кадърните"ви председател и зам.председател просто да си съберат багажа и към Канада,там да се учат как се управлява държава!

    Коментиран от #17

  • 17 Очевидец

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Очевидец":

    Не учител, а да се учите.
  • 18 сила

    6 2 Отговор
    Вчера на срещата с разбойниците и мутрите на герб президента бе на висота с думите сливи за смет и какво си дал 15години управление на армията, та сега искаш да дадеш на други въоръжение .Браво господин президент ,браво .
  • 19 8975

    4 2 Отговор
    А бе некадърници.Хващайте си пътя и се пръджосвайте от България. Дясна партия, пък можела да работи само с БСП. Фалирахте държавата само за шест месеца.
  • 20 Ха,ха

    3 2 Отговор
    И тук грешиш.Дори комундрелите не искат да работят с вас.Съвсем скоро на следващите избори ще сте аут.Фърчилото този път няма да манипулира машините във ваша полза.
  • 21 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Позна точно":

    ГЕРБ и Бойко - значи ХЛЯБ И РАБОТА ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД...Всичко друго е "пунта мара"....Некадърниците се дразните от Бойко и ГЕРБ, заради строежитe на магистрали, обществени сгради, водопроводи и т.н., c кoeтo Ви кaрa дa ocъзнaете cвoятa нeпoтрeбнocт кaтo хoрa.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол