Last news in Fakti

30 Октомври, 2022 12:08 770 11

Манолова: Парламентарните групи се бият за комисии, а не за хората, както обещаха в предизборната кампания

  • мая манолова-
  • парламентарни групи-
  • бой-
  • комисии-
  • хората

"Хартиена бюлетина искат ДПС, ГЕРБ и БСП. И се надявам това да не се случи, защото е завой в обратна посока. Връщат се всички позорни практики с преправяне на протоколи и кражба на гласове", коментира лидерът на "Изправи се България"

Манолова: Парламентарните групи се бият за комисии, а не за хората, както обещаха в предизборната кампания - 1
Снимка: БГНЕС

"Хартиена бюлетина искат ДПС, ГЕРБ и БСП. И се надявам това да не се случи, защото е завой в обратна посока. Връщат се всички позорни практики с преправяне на протоколи и кражба на гласове. Машинното гласуване е сериозна крачка към изсветляване на изборния процес", коментира в "Денят започва с Георги Любенов" Мая Манолова.

Парламентарните групи се бият за комисии, а не за хората, както обещаха в предизборната кампания, коментира лидерът на "Изправи се България" Мая Манолова.

По думите ѝ това, което ги обединява, е жаждата за постове и назначения.

"Мнозинството, което се сформира за избора на председател, е тържество на статуквото срещу надеждите на хората за промяна", каза още Мая Манолова.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    1 11 Отговор
    Радев да вади танковете и разтури този бардак.

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Българка

    8 6 Отговор
    Мая започва да играе мръсно. Та нали в комисиите е началото на решаване на законите и съдбите ни. И не случайно ключовите комисии- на финансиите, където се очаква разпределянето на дестки милиарда от ЕС по Плана и тази на вътрешните работи са услужливо дадени в ръцете на Пеевски- ДПС. Може да не стана шеф на ДАНС заради протестите, но сега емблемата на корупцията у нас ще контролира ДАНС.
    А Министерството на спорта е спорно, защото мафията се страхува Радостин Василев да не нищи корупцията на Кралев и Весела Лечева, тъй като за тях той е подал сигнали до КПКОНПИ.Комисията за земеделието пък мутрите не искат да я оглави Христанов, който започна битката за корупцията на Капитан Андреево и тровенето ни с вредни храни, пропускано не безвъзмездно от ЕвролаП
  • 3 оня с коня

    12 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    танковете много отдавна ги подарихме на Макетата,затова и радев може да извади единствено "Дедовия"
  • 4 СПГ

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    ми да ги вади 😉
  • 5 кисело гроздето

    11 1 Отговор
    за вкисналата слива
  • 6 голЕм смЕх

    13 1 Отговор
    Спаружената кюстендилска ... овошка успя да забаламоса бая народ и се докопа до държавната субсидийка и сега ... пак изпълзя на припек ,и пак започна да ръси ... "пре-мъдрости". ГолЕм смЕх !
  • 7 Всички знаят

    4 1 Отговор
    Поне по една комисия за всеки депутат! Пари са това, не за изпускане! Няма значение, че почти всички комисии няма да се съберат и решат каквото и да е! Важно е да се пропилее времето и да не се приеме нито един закон!
  • 8 Майче,

    6 0 Отговор
    лайче, не ти се получава, искаш пак босичка да се разхождаш в НС, пред Комисия за корупцияя, ееее скоро няма да ти се получи, търси друг начин да си изкарваш парите, може, като Спасителка на плажа, ама и там не си много интересна и визуално си застаряваща лелка!
  • 9 Кажи им Мая

    6 1 Отговор
    КОЙ каква комисия да вземе!
    Кажи им КОЙ предложи Пеевски 🤣🤣

    Коментиран от #11

  • 10 не гласувал

    7 1 Отговор
    кажи защо хората те изритаха и не си в парламента?
  • 11 сусс

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Кажи им Мая":

    Предложи го Корвонела Нинова.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол