Last news in Fakti

7 Ноември, 2022 16:50 800 33

Мирчев: Избори на прага на зимата ще бъдат много лош изход за страната

  • ивайло мирчев-
  • избори

Връщането на хартиените бюлетини Мирчев определи като неприятен акт, който по думите му ще върне изборните измами

Мирчев: Избори на прага на зимата ще бъдат много лош изход за страната - 1

Редовно правителство трябва да има, избори на прага на зимата ще бъдат много лош изход за страната. Това каза народният представител от „Демократична България“ Ивайло Мирчев. Според него в рамките на две години път пъти избори няма да доведат до нищо по-добро.

„С всеки изминал предизборен вот става все по-зле и все по-трудно да се формира правителство. Трябва да се опитаме да направим правителство, без обаче това да е на всяка цена и за сметка на нашите принципи и на това, което сме обещали на хората в предизборната кампания“, каза Мирчев. Той добави, че ако няма редовен кабинет това означава, че трябва да се забрави за влизането на България в Шенген и в еврозоната.

Връщането на хартиените бюлетини Мирчев определи като неприятен акт, който по думите му ще върне изборните измами. Той заяви, че с цел да се предотвратят манипулациите при отчитането на изборните резултати “Демократична България” ще предложи въвеждането на преброителни центрове. Според народния представител обаче това няма да е изгодно за много партии, защото няма да могат да контролират вота.

„Надявам се предложението ни да бъде прието от другите политически сили, а това, което зависи от нас, е да го облечем добре в законова форма“, допълни Ивайло Мирчев.

Разградският депутат откри днес приемна за граждани в лудогорския град. Той обясни, че на срещата си с жители на областта са направени първите стъпки по поетия по време на предизборната кампания ангажимент в община Самуил да има аптека. Обсъден е и въпросът за отворената отново програма за саниране на жилищни сгради. От „Демократична България“ е поставен въпрос пред регионалния министър и е получен вече отговор, който ще бъде предоставен на Общината, за да може тя по-добре да се справи с проекти и в Разград да се санират възможно повече жилищни блокове, каза Мирчев. Той добави, че хората се оплакали и от високата цена на водата. „Ще изпратим запитване до регионалното министерство какви са възможните за Разград варианти хем да няма проблем с водоснабдяването, хем цената да падне, или поне да се задържи в годините“, допълни Ивайло Мирчев.

Народният представител каза още, че освен в приемната, която се намира в ж.к. „Освобождение“ 69, офис 2, приземен етаж на блока зад клиника „Вита Медика“ той ще провежда среща с граждани и виртуално. Това според него ще облекчи хората в лошо време или епидемии да ходят в определен час до определено място, а и ще им пести време. Адресът на виртуалната приемна може да бъде взет от сайта на „Демократична България“ и в уговорено време депутатът ще осъществи връзка по някоя от платформите – Skype или viber.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Плиткочелия

    18 3 Отговор
    От всичко разбирам !
  • 2 Протестиращ

    18 2 Отговор
    Вие, левите либералчета и разни комунделчета, нещо много се притеснявате от нови избори, а?
  • 3 България

    19 2 Отговор
    и българите не могат и не желаят да чакат повече . Крайно необходимо е редовно правителство и сигурност за хората ! Избори час по - скоро ! Стига протакания !

    Коментиран от #22

  • 4 Софиянеца

    16 2 Отговор
    Този е абс ТКЗСсар
  • 5 за тем херо е заделила

    12 1 Отговор
    Грантаджия храбър , нема а се плашиш .
  • 6 Монгола

    17 0 Отговор
    Мирчев отслабна обаче пак си остана г.юбре
  • 7 Никакъв

    18 0 Отговор
    проблем не е зимата за избори ! Животът си върви , независимо от сезона !
  • 8 Последния Софиянец

    5 4 Отговор
    Изборите ще са напролет.
  • 9 Радо

    13 0 Отговор
    Големият проблем е, че няма за кого да гласуваме, само тросъци на предизборните плакати.

    Коментиран от #10

  • 10 има защо

    7 0 Отговор

    До коментар #9 от "Радо":

    Ами гласуваш така , че да им е гадно .
  • 11 Ха ха ха

    10 2 Отговор
    Защо бе мирчевски се жалваш и ревеш , нали сами си сложихте прът в колелото , като се целувахте и коалиционствахте с разни комуноиди и подмянаджий , нали вие виехте на всякъде , че никога няма да сте с този и онзи , а реви сега като вдовица .....
  • 12 сара

    12 2 Отговор
    И как да стане, Мирчев ? Никой не желае ГЕРБ, а искате да има правителство ? И да се чуди човек защо почти 40 дни след изборите няма връчен мандат - на селски кандърми ли се е обърнало всичко ?
  • 13 ама си жалък

    13 1 Отговор
    А Мирчев , станали ви ясно ,че веке нЕмой да глеАте паламенто от вътре , А ???? Със всеки изминал ден ставате по жалки .
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 гражданин

    9 2 Отговор
    Избори веднага!
  • 17 Вай Вай

    11 0 Отговор
    На чегесарска партийка всичко и пречи , като на кривата ракетка
  • 18 имаджин

    7 1 Отговор
    България ще зъзне и ще трепери от студ. Гладь.
  • 19 Мирчев: Избори на прага на зимата ще

    13 0 Отговор
    бъдат много лош изход за СЕМЕЙСТВОТО НА МИРЧЕВ ПОНЕЖЕ НЯМА ДА МУ СЕ ПОЛАГАТ ПАРИ ЗА БЕЗРАБОТИЦА !
  • 20 тъй тъй

    13 0 Отговор
    Кой ли чете непотребните дрънкания но тоз идивид изобщо
  • 21 несинуженникому

    13 0 Отговор
    Така е със случайниците разни , като стане ясно че народна софра вече няма да видят , започват едно вайкане с крокодилски сълзи .
  • 22 параграф 22

    1 9 Отговор

    До коментар #3 от "България":

    В резултат на нови избори, сходни резултати !

    Коментиран от #23

  • 23 фен на ИТН

    4 5 Отговор

    До коментар #22 от "параграф 22":

    Искъми избори, шъ съ връщами във влъста !
  • 24 240 БЕЗРОДНИЦИ

    10 0 Отговор
    За 1 седмица поръчахте на правителството да купи 8 самолета, които ще дойдат незнайно кога при условие че още първите закъсняват с доставката, а още няма бюджет за 2023; поръчахте на правителството да изготви какво оръжие може да подарим на Украйна, гласувахте си връщане на хартиените бюлетини за да може да има пак 15% невалидни. ВИЕ сте СРАМ за парламентаризма, СРАМ за България и СРАМ за всички нас. Не приехте нито едно решение за БЪЛГАРИТЕ които са Ви избрали. С такива безродници какво правителство ще се пръкне освен безродно като Вас. Оставането Ви всеки един ден е вредно за нас и за БЪЛГАРИЯ. Как не се намери един с поне малко достойнство от Вас да излезе на трибуната и да каже, че не може да стои с такива предатели в една зала и да си тръгне от Парламента.
  • 25 Таджик

    8 0 Отговор
    Мирчев,държавата ще се оправи,като изхвърчите с шутове и колове всички 240 политически про...ститутки от НС които сте там.Отпред ще ви чака народната любов,в която жадувате да ви изгори.Тогава ще се оправи държавата,като ви изметем всички лапнали кокала.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 ха ха

    5 1 Отговор
    Другаря Мирчев е нашто момче ! Наша гордост.
  • 29 Факт

    5 0 Отговор
    Лично за мен ,това е един непотребен за нищо човек ,само дрънка някакви заучени фрази .
  • 30 МИРЧЕВ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО УМЕН ПРОСТАК

    1 0 Отговор
    ОТ ДЕБЕ - ПОДЛОГА НА РИСТО АТАНАС И ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ !
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове