Last news in Fakti

17 Ноември, 2022 16:09 2 871 101

Слави: “Почтените” депутати на БСП връщат всички изборни измами, от които печелят ГЕРБ и ДПС, печели мафията

  • слави трифонов-
  • почтени депутати-
  • бсп-
  • герб-
  • дпс-
  • мафия-
  • измами

Тоест, вече нечии ръчички ще пипат не само хартиените бюлетини, а и бюлетините от машинното гласуване. Секционните комисии пак ще бъркат поголовно при броенето, пак ще драскат по протоколите и пак ще пъхат напечатани незнайно къде хартиени и машинни бюлетини. Кеф!, коментира лидерът на ИТН

Слави: “Почтените” депутати на БСП връщат всички изборни измами, от които печелят ГЕРБ и ДПС, печели мафията - 1
Снимка: БГНЕС

Едно време порното по телевизията започваше след полунощ и свършваше някъде към 5-6 ч. сутринта. Вчера порното в Правната комисия на парламента е започнало още следобед, продължило е цяла нощ и е свършило чак в 8 сутринта.
Това порно не е било приятно за гледане, защото всъщност си е било извратения.

Това написа в профила си в социалната мрежа лидерът на ИТН Слави Трифонов за промените в изборния кодекс и спорното връщане на гласуването не само с машини, но и с хартиена бюлетина.

Той продължи така:

Какво се е случило?
В 45-ото Народно събрание, благодарение на “Има такъв народ”, беше прието да има изцяло машинно гласуване в избирателните секции с над 300 души. Защото беше крайно време да се спрат всички дългогодишни шашми с хартиения вот и с мъкненето на чували с бюлетини. Включително от депутати, които уж помагат на бременни жени.
В снощната извратения ГЕРБ, ДПС и БСП са върнали хартиената бюлетина. Нещо повече - те практически са премахнали и машинното гласуване, като и него са го превърнали в хартиено гласуване. По предложение на Десислава Атанасова от ГЕРБ машините ще изкарват не контролни разписки, а цитирам - “бюлетина от машинно гласуване”. Тоест, вече нечии ръчички ще пипат не само хартиените бюлетини, а и бюлетините от машинното гласуване. Секционните комисии пак ще бъркат поголовно при броенето, пак ще драскат по протоколите и пак ще пъхат напечатани незнайно къде хартиени и машинни бюлетини. Кеф! И за да е сигурно всичко - в машината няма да се пази никаква информация за гласуването.
Пак ГЕРБ, ДПС и БСП са приели да има видеонаблюдение в избирателните секции, но са решили техническият носител и записът от него да не се предава в ЦИК. Тоест, ако има заснето изборно нарушение, то да няма с какво да се докаже.
Припомням ви, че в 45-ото Народно събрание, пак по предложение на “Има такъв народ”, съставът на ЦИК от 20 души беше намален на 15.
Снощи ГЕРБ, ДПС и БСП са решили съставът на ЦИК от 15 души да бъде увеличен на цели 25 души, разбира се - за да може ГЕРБ, ДПС, БСП и техните патерици от “Български възход” и “Възраждане” да имат мнозинство в комисията и да контролират изборния процес.
Между другото, снощи хората на Костадин Костадинов към 1:30 са се прибрали да спят и буквално са си затворили очите за изнасилването на Изборния кодекс.
Снощи ГЕРБ, БСП и ДПС са закрили и Обществения съвет към ЦИК, в който изборни експерти безвъзмездно следяха за изборни дефекти, проблеми и измами.
Снощи ГЕРБ, ДПС и БСП са ограничили и гласуването на българите в чужбина. Вече, за да се отвори секция в чужбина, ще са нужни не 40 предварително подадени заявления, а 100.
Снощи с гласовете на ГЕРБ, ДПС и БСП е била отменена и възможността да се въведе електронно дистанционно гласуване. Какво като е имало референдум?
Всички скандални промени в среднощната извратения са били приети без никакви мотиви.
Да, съжалявам за силната дума, но наистина е извратения - лошата новина обаче е, че от страната на клатените са българските граждани.
Преди няколко месеца министър-председателят Кирил Петков делеше депутатите на “почтени” и “непочтени”. Тогава депутатите на БСП бяха твърдо от страната на “почтените”, а лоялните на “Има такъв народ” депутати бяха от страната на “непочтените” и “на мафията”. И сега какво се оказа - “почтените” депутати на БСП връщат всички изборни измами, от които печелят ГЕРБ и ДПС. От които печели мафията, нали така, г-н Петков? Кой е мафията сега?
“Има такъв народ” положи всички усилия, за да направи изборите в България честни. И успя.
Щом с такова безочие и наглост статуквото се саморазправя с всички извоювани от “Има такъв народ” поправки в Изборния кодекс, значи сме му пречили, много сме му пречили. Но пречихме и на “Промяната”, щото не искахме нов Борисов, който този път не е от школата в Симеоново, а от Харвард. Сега и за радост на статуквото, и за радост на “Промяната” “Има такъв народ” ги няма в парламента. Там са ГЕРБ и ДПС, там са и “почтените депутати” на “Продължаваме промяната”, “Демократична България”, и разбира се - “почтените” депутати на БСП.
Накрая ще цитирам Сенека, който е казал, че времето разкрива истината. Не можете да избягате от времето, рано или късно всичко става ясно. Най-вече истината.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 117 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    58 13 Отговор
    Христо Иванов и Генерал Наско не са ли "статукво" ?

    Коментиран от #33

  • 2 Абе

    39 37 Отговор
    цяла Европа от “Почтените” гласуват на хартия, бе!

    Коментиран от #12, #60, #95

  • 3 БСП

    50 12 Отговор
    е покойна вече !
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Грую

    41 39 Отговор
    Защо мислиш ,така цигуларино.В цял свят гласуването е така.Който иска гласува с машина и обратното.Лично аз нямам вяра на машините и ще гласувам на хартия.От ,какъв зор Кирчо Ментата, Кокорчо ,че и ти ще ми даваш наклон на ......

    Коментиран от #9, #43

  • 6 Оф оф

    37 18 Отговор
    Вече има един шоумен в Окрайне!
  • 7 нрова

    31 19 Отговор
    Тъпанар като Стъки е Славчо

    Коментиран от #34

  • 8 Ама

    60 13 Отговор
    На Сл.Трифонов бяха дадени не един,а няколко шанса.Той ги пропиля. Сега за какво да говорим.Аз си спомням само,че за Премиер предлагаше продавач на шнорхели. На инат и на майтап политика не се прави.

    Коментиран от #11, #14, #80, #83

  • 9 Последния Софиянец

    29 81 Отговор

    До коментар #5 от "Грую":

    Машината ти вади разписка която пускаш в урната и после броим и сверяваме с отчета на машината.Няма как да има разминаване.

    Коментиран от #24

  • 10 Така е Слави

    35 82 Отговор
    Точно казано! И това е самата истина! Но стадото Слави, си иска мафия! Иска да го лъжат, крадат, да е бедно, продажно и нещастно! Това Слави, въпреки усилията ти, няма как да промениш! Сам си казал, глас народен, глас божи!

    Коментиран от #16

  • 11 Последния Софиянец

    24 69 Отговор

    До коментар #8 от "Ама":

    Слави имаше шанс да се обедини с мафията но не пожела.
  • 12 Но никъде в Европа

    31 29 Отговор

    До коментар #2 от "Абе":

    не се купува вот, не се подменят бюлетини и няма невалидни бюлетини!
  • 13 Румен

    32 19 Отговор
    Благодарение на теб мутро скапана
  • 14 Нещо

    20 5 Отговор

    До коментар #8 от "Ама":

    по умно няма ли кой да измисли, че все с едни и същи детски опорки! Пусти зор, да живееш зле, в лъжи и измами!

    Коментиран от #21, #42

  • 15 Пипи

    23 11 Отговор
    Утрай се, бе кьопав маркуч! Що бутнахте правителството като сте толкоз хрисими, а? Сега се съберете Курнелка и си направете една обща партийка. Вие сте политически трупове!

    Коментиран от #18

  • 16 С мадуровки

    15 3 Отговор

    До коментар #10 от "Така е Слави":

    Слави стана уж 1 след броенето на 2%8дни

    Коментиран от #20

  • 17 резервист

    23 8 Отговор
    Казах ви, че след тези избори ще трябва да се поздравяваме с "Б-е-е-е-е!". Всичко се върна там от където започна. Като си омца ще те стрижа и доя!
  • 18 Кое правителство

    13 19 Отговор

    До коментар #15 от "Пипи":

    На прокопиев, кръга капитал, САЩ, Великобритания! Това не беше българско правителство! И добре, че имаше достойни хора като Слави, да не участват в задкулисните им игри, иначе сега щяхме отново да обслужваме чужди интереси!
  • 19 Га свали правителството не рева !

    20 12 Отговор
    Сега ревеш !
  • 20 Истината е проста

    20 2 Отговор

    До коментар #16 от "С мадуровки":

    Партия, правеща манипулации, купуваща вот, плащаща на тролове, трябва да се закрива на секундата, а лидерите и, да нямат право до живот, да участват в политиката, под каквато и да е форма! И всичко ще си дойде на мястото от само себе си! Е друг е въпроса, че от сега участващите в парламента, няма да остане нито един и нито една партия! 😃
  • 21 Ама

    18 7 Отговор

    До коментар #14 от "Нещо":

    Какво от написаното от мен е опорка и не е вярно.Може би Сл.Трифонов трябваше все пак ,да си татуира надпис "Никога с БСП",за да не се коалира,ама се коалира.Не беше ли майтап,че ще праща българин и македонец в космоса,или продавачът на шнорхели за Премиер. Хората му дадоха власт,но той реши,точно като Борисов,че и "магаре да предложи...".Продавачът на шнорхели може да си е свестен човек,ама на нас ни светва лампичка,че ще е подставено лице.То и Харвардците може да са образовани,ама не стават за правене на политика.Доказано от практиката.

    Коментиран от #23

  • 22 я се скрий и ти

    21 8 Отговор
    Вие сте виновни за толкова много неща, че трябва да ви заклеймят. Смешници тръгнали да стават управляващи. Заради вас съвсем ударихме дъното. Разделението, което вкарахте сред народа, се върна обаче, като бумеранг към вас. Стойте си там в нищото и си трайкайте.

    Коментиран от #40

  • 23 Ами като грамофонни плочи сте

    9 6 Отговор

    До коментар #21 от "Ама":

    Едно и също и то от глупаво по глупаво! И защо? За няколко монети! Толкова ли ти струва достойнството, бъдещето, страната?

    Коментиран от #27

  • 24 Може,може

    16 3 Отговор

    До коментар #9 от "Последния Софиянец":

    Всичко е софтуер.Представи си,че напр.нагласят,гласът на всеки пети гласувал за ГЕРБ, да отива за ПП.Ходи и докажи.Кодовете са в частна фирма,даже не в държавна.Да бяха се постарали,да ни убедят,че всичко е точно.Аз много,много не вярвам ,на хора,които сами се определят като почтени.Даже декларации искаха да се подписват.Ама българите сме на принципа "Око да види,ръка да пипне"

    Коментиран от #26

  • 25 НЯКОЙ

    18 7 Отговор
    Слави направи каквото направи и вече е късно за реабилитация - така че също е в кюпа на ОТВРАТИТЕЛНИТЕ !
  • 26 И това има решение

    11 5 Отговор

    До коментар #24 от "Може,може":

    Накрая се вади отчет на машината за всяка една партия по отделно и се броят разписките за всяка една по отделно! И ако има такава измама, ще се хване веднага!

    Коментиран от #28, #61

  • 27 Ама

    11 1 Отговор

    До коментар #23 от "Ами като грамофонни плочи сте":

    Не,бе човек ! Имам време за губене.Де да ми плащаха--поне някой лев да изкарам.Ама истината си е истина.И вие повтаряте едно и също,даже по-лошо--вършите едно и също,колкото и пъти да "настъпвате мотиката",ама не се сърдите на себе си,а на нас. Ще имаме избор как да гласуваме и това е .Едни ще са доволни,други--не.Такъв е животът.Няма всемирна справедливост.

    Коментиран от #30

  • 28 Може,може

    7 4 Отговор

    До коментар #26 от "И това има решение":

    Да не са драмали,а да са дали решение навреме.Ама голямото самочувствие до там води.

    Коментиран от #31

  • 29 Наглец

    12 7 Отговор
    Нагъл мафиот, колко ти плащат да продължаваш да говориш,продажен чалгар.Заради такива безскрупулни същества България е на дъното.

    Коментиран от #35, #48

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Просто

    13 3 Отговор

    До коментар #28 от "Може,може":

    не се търси решение, а измама! Едните с бюлетини, другите с машини! И стадото продължава да гласува и за едната и за другата мафия!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Баууууу

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    Тях ,от както ги знаем ,ту са едни ,ту са други!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 И кой

    8 4 Отговор

    До коментар #29 от "Наглец":

    плаща за истина! Каза ли банкянското недоразумение на глупавите деца, докато им даваше лукчето?
  • 36 Бат Коко

    6 4 Отговор

    До коментар #32 от "Ей,ти":

    И с какво бре гербавото? С това че ви разкара ли?

    Коментиран от #46

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Няма такава държава !

    4 6 Отговор
    Прав е дългуча.За нарочно осакатяват българите на Запад за сметка на помаците в Турция.Няма електронно гласуване,няма машинно,скоро ще се гласува като в Гана с боб и камъни.Това само доказва,че пребоядисаните комунисти не искат да пуснат властта.Какви ЕС и НАТО ? България е руска губерня.Агентите Сава и Буда колят и бесят.
  • 39 СЕРИОЗНО

    6 0 Отговор
    Правителство 100 на България, или 20 то след НРБ, новата конституция. Това, което Севрюкова казва, е дословно: „Два пъти по толкова правителства /и сочи пръстите на двете си ръце/ ще се сменят, преди да дойде доброто за българския народ”. .................................................... ....... Трябва един свестен българин който да намери 5 свестни българи в България и 5 свестни българи в чужбина, мислещи, честни, оратори, с големи познания - енциклопедисти. Да инициират 5-пет промени ПЕТ ЗАКОНА. ЕДНО: Само гласуване с бюлетина за всяка партия отделна, броене пред публика, и с видео - което се изпраща с подписите на всички от публиката в протоколът, Няма чували и разнасяне. ДВЕ: Данъците и заплатите се вдигат според спестяванията и печалбите на бизнесът, всички заплати се изваждат от консумацията, и колко от спестяванията са на бизнесът и колко на работниците. Така данъците се вдигат - ако бизнесът спестява повече и повече печалби има, данъци за бизнесът от 10% до 25%, а минималните заплатите от 25% от БВП на зает до 40% от БВП на зает. ТРИ: 20 болници на средно ниво, 5 супер болници, и 100 спешни болници и 1000 клиники за диагностика, безплатни, извън здравни каси, обслужващи и чужденците безплатно. На база 7% от БВП. Здравните каси под управление на синдикатите да обслужват частните болници и работните места - чрез такси и застраховки от работодателите. ЧЕТИРИ: Държавните пенсии извън НОИ, да са социални, и да са на база 15% от БВП. Средствата в НОИ
  • 40 неееееееее

    4 2 Отговор

    До коментар #22 от "я се скрий и ти":

    НЯМА ДА СИ ТРАЙКАТ!! ЩЕ ВИ РАЗКАРАТ ОКОНЧАТЕЛНО,ДОРИ И ИЗВЪН ПАРЛАМЕНТА!!

    Коментиран от #92

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Ама

    9 3 Отговор

    До коментар #14 от "Нещо":

    Какви лъжи,какви измами?!Живея в реалния живот и мога да преценя кой крив,кой прав.Не съм от тези, които вярват,когато някой се самоопределили за почтен,а после го гледам ухилен да подписва с "Джемкорп",с тайната надежда да му мине номера,докато духне в чужбина.И този някой,беше нарушил Конституцията на РБ,но ИТН си го ИЗБРАХТЕза партньор,а сега пискате като ощипана госпожица.Избраха и БСП.Ами поне да признаят,че са сбъркали,но не --търсят вината другаде.

    Коментиран от #50

  • 43 Бъдещето

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Грую":

    Не само наклон ,но и начална скорост .................................
  • 44 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор
    Ще си пусна от ФИЛМИТЕ за ВЪЗРАСТНИ
  • 45 Ей, алоооу

    6 3 Отговор
    Цяла Европа ли е мафия, гласуващи с хартия, истерии за какво, боли ги, че ще се броят разписките, машинациите с мадуровки, зависещи от 2, 3 IT-та и частна фирма
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Ааааа не

    10 0 Отговор

    До коментар #29 от "Наглец":

    Точно вие НАГЛЕЦО, върнахте България с 50 години назад!! ПО ВЕЧЕ ВЛАСТ НЯМА ДА ВИДИТЕ!!!
  • 49 Някой да ми каже,

    3 6 Отговор
    Тоя по какво се различава от Сидеров,примерно?!

    Коментиран от #57, #72

  • 50 Ами

    3 2 Отговор

    До коментар #42 от "Ама":

    като е излъгал, да го арестуват! Само на голи приказки от Банкя, не става!

    Коментиран от #81

  • 51 алооо

    7 6 Отговор
    Славчо, а ти навремето като се разхождаше с шапка с логото на ВИС 2 от мафията ли беше тогава бе сине майчин? И тоя сега тръгнал за мафия да ми говори.А Бойко Борисов като беше кмет на София и като уговаряше с него да закупиш апетитни парцели в столицата на занижени цени тогава от кои беше бе?Много бързо стана борец за правда и за свобода ей!

    Коментиран от #55, #56

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Ти,ли ще ми говориш

    6 5 Отговор
    За почтеност,бе?Знаеш,ли значението на думата???Скрий,се БЕ?
  • 55 Алоууууууууууу

    5 4 Отговор

    До коментар #51 от "алооо":

    Аде ,че на хората от вашите фантасмагории вече им писна!!!
  • 56 Жълтините са забавни

    3 2 Отговор

    До коментар #51 от "алооо":

    но за умните! За глупака са вредни, защото ги ползва за информация!
  • 57 По чест

    7 5 Отговор

    До коментар #49 от "Някой да ми каже,":

    По достойнство, по принципи! При Слави са много, а сидеров, борисов, кирчо, копейкин, са пълни антиподи! Продажници, лъжци, подлеци! Гадна е истината и няма да ти хареса, но е факт!

    Коментиран от #68

  • 58 Хахаха

    1 4 Отговор
    И тебе като ти донесат една тава баклава един чувал картоф и пари кеш и ти ще си паднал и легнал с ххх и хххх и ххх. Както казваше един шеф, абе с яйца не става вечеи с бутилка от славяниво, след1989,началник на пласнент Иванов, спомних ги кво ми бе казал хохо че и за картофи бой, и те станаха градски хора, бизнесмени, ще ядем замразените картофи, слави. Ела тук те чака една родопчанка, хамбари пълни с телешко, кравешко месо. Остави на бойчето политиката, че вуж дечиня дошли да цепят дърва, няма ние да цепим

    Коментиран от #87

  • 59 Драга

    4 9 Отговор
    По-крадлива и нагла мафия от ПП и ДБ няма, дори Чалгаря бледнее пред тях. Чалго, ти защо напусна коалицията им? Защото са измамници, нали така каза?
  • 60 Софка

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Абе":

    Много интересно как се сравнявате с Европа по хартиен вот. Само там дето няма далаверки. Икак се сравнявате с жалката Европа като каже някой нещо за русия.
  • 61 Последния Софиянец

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "И това има решение":

    Ами точно това правим бе хора?!?!?!??
  • 62 луд умора няма

    4 3 Отговор
    Този също но гледа да напомня че е жив и да дразни като се изказва всеки ден без да си дава сметка че хората не искат да го гледат.Единствените които се радват като го видят са македонските космонавти които чакат да ги изпрати в космоса защото им обеща.

    Коментиран от #74

  • 63 Анонимен

    2 2 Отговор
    Земята на дедите ни е купена не от българи. Всичко се изкупува от родопчаните. Явно парите идват от сащ мадан чападжиев, невидиими работи. 1 Декар земя я продадоха за 100 лева, по късно за 200 лева. И то плодородна земя, а турците на село пистроили огромни къщи, децата им по чужбина и кое ми направи впечатление. Ореха в близост до нашата на баба ни къща, никой не го пипа. Честни хора. Може да са малко, но ги има. Слави, кво да го мисля, ако му бях майка, бих го посъветвала да се задоми. Семейството. Богатството е да имаш дечица. Парите пине ти ги имаш, ако решиш, ще ти пратя учителката. Бонко си пада по учители на деца. Ще трябва да й купиш шампоан за коса, очилата и с една рамка, а пари да те зарови.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Какво искат българите

    2 0 Отговор
    ГАРАНТИРАН-ЧЕСТЕН ИЗБОР: В средата на изборният пункт има кръг който се върти, плосък кръг, от две прозрачни стъкла и между тях се пуска метален жетон-монета с печат надпис и число за партия. От двете страни на кръгът ще има матово фолио. Избираш жетонът в кабинка, и го слагаш в пластмасова кутийка дадена от изборната комисия. Отиваш до колелото състоящо се от две стъкла с разстояние между тях колкото е тънка монетата, слагаш кутийката в специален отвор и я натискаш и тя отпуска монетата-жетон-бюлетина. Колелото се върти за да разбърква пуснатите жетони, така няма да може да се види поредността на вотът и да е контролиран - купен - кога е пуснат. На краят на изборният ден се отлепя фолиото което е матово, и може да се види вотът при заключено колело, дори с излято прозрачно бързосъхнещо лепило, завинаги застопорени жетони. И всеки да снима изборът -КОЛЕЛОТО С ЖЕТОНИТЕ-БЮЛЕТИНИ. Всичко това пред публика, с подписи, че това е изборът и се праща снимка на колелото, и то се заключва със синджир и в центърът на населеното място се закача на високо и недостъпно пред погледът на всички.
  • 66 Комплексар

    3 4 Отговор
    ти свали сам правителството, за да върнеш Боко и Доганя. Сега и да пишеш все тая - късно е либе за китка. Бита карта си Славчо - никой нормален човек няма да ти повярва повече.
  • 67 Спек

    0 0 Отговор
    Пожелавам на всички промити мозъци за смисъла на живота,стремящи се с всякакви способи да мачкат хората в името на парите.....някой ден всичките пари които имате да не може да си купите храна и да мляскате хартиите от глад.
  • 68 Се,бега,бе?

    3 4 Отговор

    До коментар #57 от "По чест":

    Тоя подмени вотът на СУВЕРЕНА.Като излъга младите,много от тях дойдоха от чужбина да го подкрепят.А той се извъртя веднъж на 180 градуса.Втори път на 540.

    Коментиран от #70, #77

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Глупава опорка

    3 2 Отговор

    До коментар #68 от "Се,бега,бе?":

    "Излъгал", "Излъгал"! И с ко? С ко тъ излъга? Карай нататък! Лукчето е важно! Не бъдещето ти! Ти си го продал вече! 😃
  • 71 виакуе

    3 5 Отговор
    Цигулка и ти си един мишок на ГЕПИ. Бяха те инсталирали за да окаляш терена и да се правиш на доброто ченге, докато простия пожарникар се върне на власт. Така че сега можеш да хленчиш колкото си искаш провален палячо си.
  • 72 същия

    4 5 Отговор

    До коментар #49 от "Някой да ми каже,":

    и от него се учи да манипулира с умрялата си 7/8 тв
  • 73 Добре

    2 0 Отговор

    До коментар #69 от "Този никога не искал":

    И сега ква полза от глупостите? 😃

    Коментиран от #78

  • 74 онзи

    4 2 Отговор

    До коментар #62 от "луд умора няма":

    Гербав ,ти не можеш да определяш кой кого иска да вижда и кой не!! Поради простата причина ,че си гербав!!
  • 75 Дърт

    2 3 Отговор
    Прав е Слави Трифонов. Но има прост и лесен начин за правилно решение. Каквото искат от ГЕРБ да гласуваш обратното. Герберастите нали са много грамотни, завладели са чиновническите служби и паразитните държавни агенции. Едва ли са толкова неграмотни за да гласуват машинно. Не , но искат хартии за да могат да правят фалшификации.

    Коментиран от #76

  • 76 Едната мафия

    0 2 Отговор

    До коментар #75 от "Дърт":

    иска хартия, другата машини! Кой където го бива! А стадото продължава да ги възпроизвежда! На първо място крадец, на второ лъжец! Повече от това, няма какво да се каже за избора на стадото!

    Коментиран от #97

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 А каква е ползата

    1 0 Отговор

    До коментар #73 от "Добре":

    От този!

    Коментиран от #82

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Ама

    0 1 Отговор

    До коментар #50 от "Ами":

    Официално,КС е обявил,обаче"Гарван гарвану око не вади".Пък и" Каквото повикало,това се обадило",т.е и за Борисов не спират да говорят какво ли не,но доказателства няма.

    Коментиран от #84

  • 82 Ако

    2 0 Отговор

    До коментар #78 от "А каква е ползата":

    не намираш полза в хора с чест, достойнство и принципи, а в лъжци и крадци, има ли смисъл да коментираме? Погрижи се за ценностната система, за да не си продаваш бъдещето! В този си вид, нямаш полза от Слави! Защото няма да ти хвърли лукче за лъжи и простотия! А бъдещето си го продал и не те интересува!
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 И каква

    2 0 Отговор

    До коментар #81 от "Ама":

    полза от лъжец като кирчо и крадец като банкянският? Виреят, защото обслужват задкулисия, а ти нямаш държава, за да ги подведеш под отговорност!
  • 85 Ама

    1 3 Отговор

    До коментар #80 от "Въх какви доводи":

    Май,май твоите доводи са детски.Човек водопроводчик да стане му трябва опит. Политиката не е проста работа.Борисов,преди да стане Премиер,мина през няколко стъпала,натрупа опит.Беше си направил партия и досега е стабилна.При това доказа,че може да говори и с Путин и с Ердоган.Миграцията беше нулева.Мога още много да сравнявам,но няма смисъл.Животът на повечето хора се обърка,откакто "изчегъртаха" Борисов.Малко да бяха се постарали,че да им повярвам,че ще променят за добро.Добре,че беше Нинова,че дигнаха пенсиите.

    Коментиран от #86, #100

  • 86 Въх какви доводи

    7 0 Отговор

    До коментар #85 от "Ама":

    Какъв опит има борисов! Пожарникар? От пожарникар, задкулисето му изгради образ на главен секретар, титулува го с лъжлива титла генерал за да израсне, кмет, партия и т.н.! Какъв опит имат останалите в парламента, че се счупват да сменят всякакви министерски кресла? В тази държава не опита е проблем, а морала! Милиардите които са изтекли по време на борисов, щяха да са ти дали далеч по голям жизнен стандарт! Макар и не пряко на теб, но на родителите ти!

    Коментиран от #89

  • 87 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 4 Отговор

    До коментар #58 от "Хахаха":

    СЛАВИ ПРЕЗИДЕНТ, ПРЕЗИДЕНТ!!!
    .........................
    Седем-осем и ще си паднала Седем-осем и ще си легнала Седем-осем лягай и брой си сама. И ще си паднала И ще си легнала Седем-осем лягай и брой си сама.
    ...........................
    България сигурно е на ПЪРВО МЯСТО по броя на идиотите си.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Ама

    1 3 Отговор

    До коментар #86 от "Въх какви доводи":

    Всеки си има своя логика.Добрият началник,се обгражда с КАДЪРНИ подчинени.Борисов такъв,онакъв,обаче партията му е стабилна повече от 20 години.Пък някои други партии,докато се появят и изчезнат.Други партии пък,даже стоят нерегистрирани --избират си Настимир Ананиев и всички по веригата доволни.До тук с кой става и кой не става.Борисов направи един опит,с една здравна министърка открита на бензиностанция,но бързо,бързо разбра,че това е грешка.

    Коментиран от #90

  • 90 Въх какви доводи

    2 0 Отговор

    До коментар #89 от "Ама":

    Избора на българина, е единствено плод на неговият интелект! Каквото си избереш, това ще сърбаш! Избира лъжци и крадци, живее лъган и краден, беден и последен по всичко! Факт!!! Умен народ, не избира крадци и лъжци и живее добре!
  • 91 бягай бе

    4 2 Отговор
    Маркуч гнусен...
  • 92 така ли

    1 2 Отговор

    До коментар #40 от "неееееееее":

    Такава смешка няма дори в най-смешните им скечове.
  • 93 гражданин

    2 2 Отговор
    От както се разбра, че ще има протести и тоя се обади да намаже електорат за следващите избори.
  • 94 Парадокс

    1 2 Отговор
    Партията на мръсната мутра-рекетьор от 90-те пак върна България назад в развитието, историята и времето, заедно с мафията ДПС и комунистите БСП. Статуквото ГЕРБ, ДПС, БСП заслужава да бъде изметено и изхвърлено на бунището.
  • 95 Истината!!!

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Абе":

    Абе ей, те вече по света гласуват елуктронно. Стига сте вярвали на шепа лъжци тук! На запад имат лични карти с чип и с тях правят всичко. А законите им са жестоки. Имат до 5 години затвор заизборни измами, купуване на вот или контролиран вот. Ние тук още на шикалки си играем.
  • 96 Хахаха

    1 2 Отговор
    Слави само чака да яхне протестния вот, за да се вмъкне пак в парламента. Чалгаджийска му работа, пак се преструва на "морален" и "народен"човек, а всъщност е един манипулатор и интересчия, който гледа келепира.
  • 97 Мдаа

    2 1 Отговор

    До коментар #76 от "Едната мафия":

    Машините оставят следи, а хартията нищо не оставя, хвърляш чувала, сменяш го с друг и хоп готово печелят ГЕРБ, ДПС, БСП.
  • 98 Петко Тодоров

    0 1 Отговор
    Г-н Трифонов всичко това което пишете е цялата истина. За да сте полезен обаче ще е необходимо да положите усилия. Да сте активен, но не само в нета. Трябва срещи, публични изяви на живо и т.н. А Вас Ви мързи.

    Коментиран от #99

  • 99 Не го мързи

    0 0 Отговор

    До коментар #98 от "Петко Тодоров":

    А счита, че работата трябва да я вършат професионалистите! И трябва те да са напред! Проблема е, че народа си търси лъжец! Иска някой да е отпред, да му обещава, да шикалкави и да лъже! Просто народа, не е узрял за морал и принципи!
  • 100 Буха ха

    1 0 Отговор

    До коментар #85 от "Ама":

    Какъв опит е натрупал този простак? Един английски даже не можа да научи. Като отиде в Брюксел гледа като бик, прегръща жените, козирува на мъжете и си има торта Сахер.
  • 101 Алоооо...!

    1 0 Отговор
    А ти нямаш вина никаква , нали Славчо!? И кой ни натресе това положение в което забоксувахме от както " Слави-велики " реши да влезе в политиката?!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол