Last news in Fakti

20 Ноември, 2022 10:36 9 673 43

Симов: В БСП се случва нещо ненормално

  • бсп-
  • александър симов-
  • корнелия нинова

Ненормално е споровете в БСП да са изнесени по телевизията

Симов: В БСП се случва нещо ненормално - 1
Снимка: БГНЕС

БСП никога не е била партия, в която има едно мнение, това е прелестта на БСП като партия. Нормално е да има различни мнения. Ненормално е обаче, че от няколко години всички спорове са изнесени по медиите. Това заяви Александър Симов от БСП в студиото на "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ.

По думите му това е довело до падане на резултатите на левицата. Симов каза още, че конгресът на БСП ще бъде през февруари, а не както искат някои членове - още преди Нова година. Тогава ще решаваме споровете помежду си, изтъкна Симов.

"Проблемите са много, натрупали са се с годините, ще се допитаме до структурите. Цялото това бързане, на всяка цена, това запотено пъшкане по телевизионните студиа, дайте да си го кажем - идеята е да махнем Корнелия Нинова, защото, видите ли, тя е основният злодей. Аз не смятам така", изтъкна той. Според него БСП от години готви мощен социален пакет и една партия трябва да направи всичко възможно да реализира своите идеи, иначе се обезсмисля.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 53 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българка

    48 25 Отговор
    Определено позицията на БСП като част от статуквото и коалиция с ГЕРБ-ДПС си е нормална. В нощта срещу петък в правна комисия се извърши от тези три организации убийство. Техните представители разстреляха демокрацията и убика крехката надежда, че нещи се е направило за честни избори. Трите шайки РЕАЛНО ОТМЕНИХА МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ, СЛЕД КАТО НЯМА ДА ИМА МАШИНЕН ПРОТОКОЛ С РЕЗУЛТАТИТЕ. Коалиция хартиена кражба закриха в комисия представителите на гражданите- Съвета към ЦИК, зачеркнаха райо чужбина, предлага секциите в чужбина да са основно в Турция с вдигане прага на заявилите желание да гласуват в чужбина от 40 на сто. А, не на последно място айдуците са против записи от видеокамери при броенето на бюлетините, което зачерква самото видеонаблюдение като доказателство за честни избори

    Коментиран от #26, #42

  • 2 В името на БГ

    45 23 Отговор
    Българи стига спахте, на следващите избори да отидем всички да гласуваме за да неутрализираме купения ХАРТИЕН вот от Герб-ДПС-БСП. Не заради нас самите а заради децата и внуците ни.

    Коментиран от #4

  • 3 Бамбука

    39 14 Отговор
    Нинова предлага Рашидов, пак тя предлага връщане на хартиената бюлетина. Какво социално "явление" има в тези предложения ? На всички им омръзна от пируетите на БСП-Нинова, затова и резултатите им са на партия със затихваща функция.
  • 4 Коко

    30 21 Отговор

    До коментар #2 от "В името на БГ":

    Ти сериозно ли си мислиш че машинния вот не е купен и е реален.

    Коментиран от #41

  • 5 Госあ

    27 7 Отговор
    Ако бавят още смяната на ръководството на БСП, на предстоящите избори има вариант партията да не влезе в парламента. Тенденцията на експоненциален спад в доверието при ръководството на крушовската е очевадна и има дори линейна зависимост.

    Коментиран от #15

  • 6 Симов питай Нинова

    14 8 Отговор
    Какво ненормално става в БСП?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Добър ден

    22 10 Отговор
    Манипулират ви Службите за Сигурност, МВР, мутри с честоти бе политици, манипулират ви здраво, иначе наше да ни управлява полицейски примитивен човечец цели 12 години!
  • 9 Сега ли разбра

    11 2 Отговор

    До коментар #7 от "Мнение":

    Службите за Сигурност управляват всички медии и си правят каквото си искат !
  • 10 СПОКО

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "Мнение":

    ТУРИХ Ѝ ЕДИН МИНУС....ВМЕСТО ТЕБ👍апропо АЗ по принцип избягвам да я чета и един ...двама☝
  • 11 Голем смех

    15 8 Отговор
    Бесепето имало прелести, според Сашката де. Прелестна 130-гидишна бабичка. Хаха...
  • 12 Плешиво милиционерче

    13 11 Отговор
    Готвим "грандиозен" социален пакет
    Да се чете светлото бъдеще идва
  • 13 българин

    18 7 Отговор
    Този натегач и подлизурко словоблудства и с това уронва още повече авторитета на партията, публичните изяви на "лидерите" и хлевоустите празнодумци от "елита" на БСП показаха на хората какви престъпници и мошеници са водещите фигури в червената кочина, хората са отвратени и е много късно путинските продажници да крият истината, да лъжат и заблуждават привържениците си, хората си отвориха очите и прозряха "левите" убеждения на "честните" бизнесмени начело на БСП, престъпни мошеници и мародери, част от статуквото на червената мафия.
  • 14 Кочо

    22 11 Отговор
    Случва се, че на Нинова вече не и издържат нервите от ниски резултати и ,,приятелски" атаки и отчаяно правите глупости! Преди това гушване с Греб - ДПС нямахте висок резултат, но имахте уважение и достойнство! Сега всичко приключи! Ще получите няколко дърти гласа пуснали с треперещи ръце, нозе и увиснали задни части хартиената бюлетина и ще загубите много повече!
  • 15 Кочо

    14 2 Отговор

    До коментар #5 от "Госあ":

    И при какво ръководство на БСП, ти ще гласуваш за БСП! Кочо ще ти каже - при никакво! Та, не се вълнувай за БСП!

    Коментиран от #19

  • 16 Нормално е да е Ненормално

    13 10 Отговор
    Щото БСП е феодална . Който каже нещо бива изгонен и преследван.
  • 17 Госあ

    12 8 Отговор
    Напоследък съм много разочарован от социалистите като цяло. Гледам го Шолци, гледам и новия бразилски президент, гледам ги шведите…Прав е бил бай Тошо за социализъма - едно недоносче. Или комунизъм или фашизъм, това са алтернативите на демокрацията на простолюдието.
  • 18 Пригответе се емоционално

    15 9 Отговор
    След неизбежното смазване на руските мутри нашите са следващите и ще боли
  • 19 Госあ

    4 8 Отговор

    До коментар #15 от "Кочо":

    Всъщност, от трите пъти през които съм гласувал през живота си - два пъти съм гласувал за БСП, а другия път за Спаси София за кмет. Сигурно щото абревиатурата е СС :)))
  • 20 политолог онуфрий

    13 8 Отговор
    лъжа !! в Партията е важно единствено мнението на прецедатела кака Кури.
  • 21 оня с коня

    14 7 Отговор
    Ако СЕ ВТРЕНЧИМ в Последното изречение от социалистическото ДЪРДОРЕНЕ на Лицето от снимката ,ще разберем защо все още БСП намира място в парламента.Става дума не за някакви свръхестествени сили на Партията,а за Класическа ВРЪТКА както на на Електората им,така и на доста хора в БГ като се обещава "Мощен социален Пакет".До подобна измама прибягнаха и ПП и резултата е Плачевен,ето защо:Тия Пари за непрекъснато Увеличение на Заплатите на Армията Държавни служители/Гласувано със Закон в НС/не идват от добре работеща Икономика,А ОТ ЗАЕМИ,които се трупат на Гърба на населението и трябва да се връщат!Всъщност на практика Партии като ПП,БСП,"Изправи се" правят с Чужда пита Помен,т.е. Теглят Междунар. Заем като само ЧАСТ ОТ НЕГО раздават на Народапо определени схеми/другото остава за тях/,а после Народът си плаща Заема чрез Увеличение на Данъците и орязване Тихомълком на някои Социални придобивки за да излезе сметката.Това обаче е повод за "тупане в гърдите" и Популистични изцепки от типа на "Вижте колко сме Добри в Управлението и как мислим за вас,затова Пак гласувайте за Нас"!Ама и бат Бойко хвърлял париот Джипката...Да,ама КОЛКО и те не бяха от Заеми,а от Еврофондове които вървяха за разлика от Сега към България "на шланг".Затова и при него и Цените бяха други,а бяхме и Първенци в ЕС по най-нисък Външен дълг.

    Коментиран от #22

  • 22 Госあ

    13 5 Отговор

    До коментар #21 от "оня с коня":

    Тук ще се съглася с теб. Социална политика може да се прави само при наличие на индустрия или природни ресурси - като в Норвегия например. Там си е чист комунизъм, а не социалдемокрация. И винаги съм писал за крушовската пинизджийка, че не може да взема от единия джоб и да слага в другия ей така от въздуха. По едно време, икономическия и разтеж беше предвиден от достъпа на бабите до пазара ! Хахахаха съвсем сериозно !!! С военния конфликт в Украйна действително вдигна темповете на икономически растеж с износа на оръжие за Украйна, докато ни разтегаше локуми. И биволицата си мислеше, че Путин не знае колко оръжие продаваме за разрастването на конфликта !!!
  • 23 ЕДГАР КЕЙСИ

    16 3 Отговор
    БСП , НЯМА КАКВО ДА СЕ ЧУДИ ........ ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП , ИСКА ДА ПРЕВЗЕМЕ ПАРТИЯТА ...,.... ЧРЕЗ "ПОДВОДНИЦИ" .......... АНТОН КУТЕВ , КРУМ КАЦАМУНСКИ , ЯНАКИТО СТОИЛОВ , ВЕСЕЛАТА ВДОВИЦА ЛЕЧЕВА ....... НА КОИТО ИМ РАЗДАВА ..... МИНИСТЕРСКИ ПОСТОВЕ ....... ФАКТ !
  • 24 ПСР

    12 7 Отговор
    ОК,дръжте Нинова начело,докрай.Да видим,още колко Избори ще загубите.Дали след две години,напр.,гласувалите за вас,ще могат да запълнят сектор Г на Националния стадион?!
  • 25 Грандиозен социален пикет

    17 0 Отговор
    Икономиката е зле поради много застъпващи се генерални фактори

    Демография-обема на работна ръка се свива хората с коефициент на интелигентност над определено ниво заминават в чужбина

    Образование..стандарта е недопустимо нисък и на практика не произвежда кадри за икономиката

    Липсата на всякаква конкуренция..парите и евро фондовете отиват при точно определени лица което убива желанието и шансовете на останалите да се занимават с каквато и да е икономическа дейност

    Създаването на картели по отрасли..България е малка страна и неизбежно икономическите интереси в определен отрасъл се концентрират

    Липсата на върховенство на закона
    Няма как да привличаш инвеститори ако знаеш че местните мутри ще им превземат бизнеса със легални средства и че те по презумпция са във неравностойно положение с тия които не плащат данъци осигуровки и са абонирани за еврофондовете

    Без тия неща да се променят тоя грандиозен социален пакет ще идва от заеми..пирамидата на осигуряване във България е обърната..малко хора издържат много хора и във дългосрочен период от време страната е буквално обречена

    Коментиран от #27

  • 26 стоян

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    До 1 ком - А защо трябва гласуващи в чужбина и плащащи данъци там - да определят съдбата на живеещите и плащащи данъци тук българи - защото така ви е изгодно на вас ли - като фалшифицирате флашките докато пристигнат тук
  • 27 Госあ

    9 4 Отговор

    До коментар #25 от "Грандиозен социален пикет":

    Докато баце разправяше как ще води корейски инвеститори, точно в същия момент, една от малкото истински технологични и индустриални корпорации в България - Хюндай Хеви, се изнесе. Технологиите и индустрията са на Изток -Китай, Япония, Южна Корея и Русия. Да, Русия. Тръгнахме да се връщаме от индустрията и технологиите, които несъмнено развихме за 45 години отново на село. Да, със запада на село, щото ни казват че сме си пейзани. И ? Най големия вносител на храни ! Защото на запада им трябва зърно, всичко се взе от мастити арендатори и се зася с пшеница. И на село не може да се върнем, А ?
  • 28 Смешник

    7 1 Отговор
    Ами сми,па разсипи! Това е Смилов!
  • 29 Българин

    15 5 Отговор
    Нищо в БСП не е нормално, дори и името и. Тя не е българска а руска, не е социалистическа а на едрият капитал и не е партия а ОПГ.
  • 30 Ами...

    7 4 Отговор
    Пльондерите си аресват Курни и туйто. Партията рани, те аресват, професионално някак си така аресват!
  • 31 Гражданин

    15 6 Отговор
    БСП е ненормална по рождение - първо комунистическа, после пребоядисани дърти другарки и другари. Комунизмът е фашизъм на квадрат, трябва да бъде унищожен от корен, с всички бурени, разбирате ме.

    Коментиран от #33

  • 32 ГЕРБ

    8 3 Отговор
    Случва се това че бавно и сигурно изчезват
  • 33 Госあ

    2 7 Отговор

    До коментар #31 от "Гражданин":

    Когато ви върнем у плодзеленчука, откъдето изпълзяхте, тогава ще има социум.

    Коментиран от #37

  • 34 Минева

    9 3 Отговор
    Това са си ващи рабботи. Най-добре се разкарайте от политиката.
  • 35 Избистряне

    9 1 Отговор
    А БЕ, СИМОВ! КОЙ СЕ ИНТЕРЕСУВА КАКВО СТАВА В НЯКАКВА ПЕТОРАЗРЯДНА ПАРТИЙКА? В НАЙ - БЕДНАТА ДЪРЖАВА С ЕДВА ОЦЕЛЯВАЩО ОТ ГЛАД И БОЛЕСТИ НАСЕЛЕНИЕ, С ПРЕСТЪПНО УПРАВЛЕНИЕ ОТ ЧЕКМЕДЖАНИ И ПАТЕРИЦИ ДА НЯМА НИТО ЕДНА ЛЯВА ПАРТИЯ? КЪДЕ СЕ СЛАГАТЕ? АКО НА ВРЕМЕТО СИ УЧИЛ ПОЛИТИЧЕСКИ НАУКИ (В КОЕТО СЕ СЪМНЯВАМ), ЩЕШЕ ДА СИ НАЯСНО, ЧЕ С ТАКАВА МОЩНА СОЦИАЛНА БАЗА САМО ЛЯВА ПАРТИЯ МОЖЕ ДА Е ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА! ВИЕ СТЕ НА БОКЛУКА ПРИ БОКОЛУКА!
  • 36 Василева

    8 2 Отговор
    Тази говорилня ако не е депутат, какво ли ще работи, за да си изкара хляба? Нагаждач, който бълва купища от думи без съдържание. Хлъзгав и лигав като гол охлюв. Каква полза имаме от такива в Народното събрание? Търкат столовете в Народното събрание с години, плащаме им всички ние хиляди за заплати, за да им слушаме комунистическите брътвежи маскирани като социалистически. Мазен тип, доста охранен и прекалено самодоволен. Няма да се изненадам ако се намърда и в Европейския парламент, след като там подобни на него с години получават хиляди за своята некомпетентност и простотия, която не е приоритет само на БСП, а и на фалшиви патриоти и демократи като Слабаков, като Йорданов и много други, които ни срамят. Такава ситуация е отчайваща и ще ни държи като с котва на дъното на Европа по всички показатели.
  • 37 Гражданин

    3 1 Отговор

    До коментар #33 от "Госあ":

    ? Хайде върнете ни! Какво чакате?! Но като гледам хората тук, май си подписвате присъдата!
  • 38 Гражданин

    9 0 Отговор
    Хора, от нас зависи да излезем всички по улиците, да блокираме всичко и да изметем цялата сган, именуваща се политици!
  • 39 Алчна мутра БЪЛГАРОУБИЕЦ

    3 0 Отговор
    Какво се случва с разследването за превода от продажби оръжие 600 К за Дубай? Мотото на БСП да е : С див популизъм към мощни далавери. "Едни приятели ми пращат по някой милион"
  • 40 Антикомунист

    3 2 Отговор
    Кое в мръсната столетница е нормално?!
    Следващият път само пет процента, с хартиена без хартиена - все толкоз...
  • 41 Патриот

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Коко":

    Ти проверяваш ли резултата от калкулатора дали всеки път е правилен. А софтуера която изчислява колко процента живот има батерията на телефона ти. И като си отговориш защо не го правиш, ще си отговориш и за машинното гласуване.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 !!!???

    0 0 Отговор
    За какво ненормално става въпрос, като в БКП-БСП никога не е имало нещо НОРМАЛНО !!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове