Last news in Fakti

21 Ноември, 2022 09:46 1 708 24

Бивш шеф на КАТ не знае да е имало полицейски чадър над Семерджиев

  • тенчо тенев-
  • кат-
  • мвр-
  • акция

За войната по пътищата и зачестилите катастрофи

Бивш шеф на КАТ не знае да е имало полицейски чадър над Семерджиев - 1
Снимка: БГНЕС

„Не съм знаел да има полицейски чадър над Георги Семерджиев, но на два пъти сме изпращали в прокуратурата действията на Семерджиев на пътя. Оттам нататък чакахме указания на прокуратурата как да действаме“.

Това заяви бившият началник на “Пътна полиция” Тенчо Тенев пред bTV за полицейския чадър над Семерджиев.

За войната по пътищата и зачестилите катастрофи, Тенев каза, че шофьорите станали по-невъзпитани с неадекватно си поведение на пътя. Всичко това се дължи на неадекватните реакции на водачите на моторните превозни средства и малкият им опит, допълни той.

Тенчо Тенев добави, че през настоящата година убитите на пътя са с осем по-малко в сравнение с миналата година. Настъпилите катастрофи също са по-малко в сравнение с миналата година с около 150-160 случая. За съжаление проблемът е в по-ниските нива в контролните институции, където се създават корупционни практики, уточни Тенев.

Той заяви, че има специална комисия, която проверява служителите, които постъпват на работа в системата на полицията, но се промъкват и такива, които са млади и татуирани, но за сметка на това работят в системата на МВР.

Тенев добави, че двама служители на „Пътна полиция“ са уволнени заради корупция.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пенсиониран милиционер

    26 2 Отговор
    Е какво искате да каже - "аз разпънах чадъра над Семерджиев" ?!
  • 2 Колев

    23 2 Отговор
    Този милиционер отдавна е трябвало да се раздели с униформата щом за толкова години не е разбрал какво се върши там. Също и телевизионерите да спрат да го канят да дава мнения и да замита проблемите в КАТ.
  • 3 Лост

    12 3 Отговор
    То пък един шеф...!
  • 4 Хич

    8 0 Отговор
    не знае !
  • 5 Как

    10 2 Отговор
    шЪ знаеш , като дядо му е генерал и сте си все БКП ?
  • 6 Тия

    5 1 Отговор
    приказки ги разправяй на шапката си ! А най - добре на детектора и не прави хората на маймуни !
  • 7 Като гледаме тея Корумпирани бивши

    10 0 Отговор
    ШЕФОВЕ НА КАТ ни се Повръща!!
  • 8 Гост

    6 0 Отговор
    И прокуратурата и МВР са подразделения на мафията.
  • 9 дааа

    7 1 Отговор
    Такива като Семерджиев има много ,той е бита карта.Кога ще се вземат мерки срещу сегашните галеници на полицията преди да убият млади българи и българки????Всеки обикновен човек си знае по райони кои са лихвари,наркоразпространители крадци,те са недосегаеми????
  • 10 Джипко бибитков

    10 0 Отговор
    Вие все не знаете.Както и не знаете ,че собственика на Пулс фитнес е един от най големите дилъри
  • 11 Брадвата

    11 0 Отговор
    Няма нормален човек, който да иска да се занимава с тия неща. Само бАклуци и гЪдини стават политици, полицаи, адвокати, съдии, прокурори и т.н. И, отделно такъв се става по наследство. Няма някой такъв, който да е отишъл там, за да помогне на системата, за да помогне на хората или на държавата. Такъв се става, заради келепир, далавера, възможност за бързо забогатяване и т.н. Такъв е и този на снимката. Не е разбрал. Не е чул. Не е видял. Ама разбира се. Комунист на разпит виждали ли сте?!

    Корупцията наистина убива. Това не е метафора и изобщо не е пресилено.
  • 12 Шопо

    10 0 Отговор
    Всички началници на КАТ трябва да бъдат сменени.
    Рибата се вмерисва от главата.
  • 13 Истината

    9 0 Отговор
    Тук в кочината който го хванат го уволняват, не го съдят.За това е тоя наплив в МВР на разни утрепки и престъпното поведение на келешите по шосетата.Все от един дол дренки.
  • 14 Тъмен субект

    8 0 Отговор
    Ама вярно ли? Не знаел за полицейски чадър? То поне да мълчи и да не приказва глупости че става гн усно.
  • 15 Гост

    3 0 Отговор
    Със "семерджиевци" е пълно по тая територия и всички се носят с полицейски лампи, дадени им, разбира се, от МВР. С такива инсталирани, като тоя от снимката, също е пълно, така че чадърите ще продължават, дори ще се увеличават

    Коментиран от #18

  • 16 Бай Митко

    7 1 Отговор
    Направо "повярвах" на този хрисимия. Чак се погледнах в огледалото да не би да приличам на канарче.
  • 17 Лост

    8 0 Отговор
    Едно правило от време оно:Когато сержант седи на една маса с криминално проявен, значи е обвързан с него. Ако офицер седи, тогава той го разработва. Така си ги тълкуват нещата началниците.
  • 18 Бай Митко

    7 1 Отговор

    До коментар #15 от "Гост":

    Кви чадъри, кви пет лева бе хора? Опънати са цели шатри и циркови палатки и то бронирани.
  • 19 Бинго

    2 0 Отговор
    Ала - бала!
  • 20 Факт

    3 1 Отговор
    Полицията е отражение на обществото.Семерджиев е бил футболист.В МВР се влиза след конкурс като на първо място са физическите показатели.Една голяма част от тези които постъпват тренират в едни и същи зали с тези които работят при мутрите или са учили заедно.Това е в резултат на призивите да се сменят всички стари с млади.Ей до това доведе реформата.Татуирани наркомани в МВР..За сведение конкурса се обжалва а правилата са такива ,че никой не носи отговорност.Има привилегия за жените със занижени нормативи по физическа подготовка.Трябва да ги изравнят още повече ,че не са за тежкоатлети.Като ще са равни нека са равни
  • 21 редник

    4 0 Отговор
    "...но се промъкват и такива, които са млади и татуирани, но за сметка на това работят в системата на МВР."

    Това не го разбрах...
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 костов

    2 1 Отговор
    във секи грат БЪЛГАРИЯ ИМА ПО НЕКОЛКО БАРОВЦИ КОИТО ИМАТ ОПОРА И РАМО ОТ КАТ като и в ТЪРГОВИЩЕ ве4е година забелязвам един известен на града ве4ер си скрива номерата с зацапване и как нито камерите нито кат или патрул него вижда това
  • 24 Корумпе шеф от КАТ!! Само тоя не знаел.

    0 0 Отговор
    Цяла държава знае, само този шеф на КАТ не знаел???
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове