Last news in Fakti

5 Декември, 2022 07:43 5 770 27

Проф. Николай Слатински: Наказаха България за Шенген, но вината е на ретроградните политици РР и ББ

  • проф. николай слатински-
  • шенген

Така е винаги в международните отношения и външната политика, в националната сигурност и вътрешния ред - наказание заслужават управляващите политици, но наказват държавата, в която те са управляващи

Проф. Николай Слатински: Наказаха България за Шенген, но вината е на ретроградните политици РР и ББ - 1

Така е винаги в международните отношения и външната политика, в националната сигурност и вътрешния ред - наказание заслужават управляващите политици, но наказват държавата, в която те са управляващи. Това написа във фейсбук проф. Николай Слатински.

С блокирането за Шенген наказват България, но всъщност наказанието е за ББ и РР - двамата ретроградни и реакционни политици, които системно обръщат стратегическия вектор на националните ни приоритети от евроатлантическа в евразийска посока.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 75 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бойко

    56 17 Отговор
    ББ политик ли е? знаехме че е бивш затворник и бивш шофьор?

    Коментиран от #9, #23

  • 2 Перо

    72 15 Отговор
    И кьораво и сакато станаха “професори” в БГ! Това също е ретроградно и изпрати БГ университети, извън всякакви класации! Горния елемент е ясен пример!
  • 3 Нашийник

    52 2 Отговор
    Не, не е за тях наказанието. И двамата се имат за вездесъщи. Между другото, някой да е чул за осъден ефективно политик от едно има-няма 30-ина години?
  • 4 зачуден

    43 42 Отговор
    Демек - вината не е наркоманската комуна ПП/ДБ , ами на РР и ББ ?! Демек - не е защото при ГЕРБ нямаше кажи речи никакви мигранти , ами е защото не позволихме на крадливите дечица от ПП/ДБ да си "програмират" изборни резултати - вече в Шенген не ни щат?! Голяма работа сте "гъвкавите" китки , бе Слатински ,голяма ! Така се защитавате един-друг ,както даже и евреите не го правят.
  • 5 Дъртикурти

    44 2 Отговор
    Прав е Гешев. 50€, не са пари. 500€ и няма ограда. 5000€ и ще те носят на конче през цяла България.
  • 6 росс

    48 21 Отговор
    Скапан платен соросоиден мишок
  • 7 Чучалото Слатински

    42 20 Отговор
    Отдавна доказа, че говори много, но не казва нищо.
  • 8 Дааа

    44 8 Отговор
    6 месеца срещу 12 години.
    Не сме толкова късопаметни бок лук.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Гоги

    34 8 Отговор
    Блатото (България) никой в света не в Европа само, не го иска
    И да си кажем истината 70 / 80 % от населението си го харесва това блато
    Защото живеем като описуми и плужеци може и да не ви харесва писаното но я вземете и се огледаите около Вас

    Коментиран от #11

  • 11 момента е хвани единия удари другия..но

    27 5 Отговор

    До коментар #10 от "Гоги":

    Точно този плазмодии не е алтернатива на нищо.
  • 12 Оэжж

    24 13 Отговор
    Слатински, а кой оссра пейзажа в световен план, ако не Киро, Христов и компания? Че кой е луд да пуска крадливи клоуни в Шенген?
  • 13 Дън Бай

    19 3 Отговор
    Свърши сланинката, а?
  • 14 Мишока, Слатински Изпълзя!!

    20 8 Отговор
    Рюте казва"няма, Върховенство на закона"!! Това, е основното! Мутри и Гешевтура, управляват Държавата!!

    Коментиран от #24

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Дядо Гъдю

    19 2 Отговор
    Вето на Швеция и Финландия за алианса,вето на Макетата за преговори и холандците нямаше да ни спират (разбира се по поръчка на големите)
    Сега щяха да ни се мазнят,като на Турция.Ама за това се иска гръбначни политици с топузи.
    Или с други думи сме се докарали в положение на приказката: ,,Вързано куче всеки го подритва"
  • 18 Анонимен

    8 1 Отговор
    Даже Евровазия ви е много. Не започне ли от самите нас, не очаквайте скоро да се оправите.

    Коментиран от #25

  • 19 Анонимен

    9 3 Отговор
    От 2 г сте на власт. Освен е си подобрихте стандарта на живот, понадухте се, нещо полезно не виждам да сте подобрили в България.
  • 20 НЯКОЙ

    9 10 Отговор
    Г-н Слатински както винаги е точен и смел ! Дължим на такива като него благодарност, че без да се крие зад анонимност, казва истината право в очите на измамниците, които нагло продължават да тровят живота ни !
  • 21 РЕАЛИСТА

    11 1 Отговор
    Много правилно заради лъжите и кражбите на политиците няма да влезем в Шенген.
  • 22 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    6 4 Отговор
    бг никога не е имала шанс да влезе в шенген.Разузнаването на ес много добре е информирано за проруските шпиони начело на власта в бг.бг има лице на руска подлога и информатор за ЕС!Не може и това... и Онова ,бг!Когато се разпадне русия,а това ще стане 25г.Вие ще влезете 26г в шенген!Не става с 2-3 микробуса хванати мигранти......и с искренно нежелание да изпратите и една пиратка за украйна.Ако бяхте изгонили мутрафонова и ......тогава имахте шанс...Но и тогава Надали.След като тя ви задава дневния ред на държавата,така ще бъде.А,сега ......вие си знайте,русохилите напред....
  • 23 Болярин

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "бойко":

    А когато си пред огледалото чуваш ли нещо за настоящи шизофреници ?!!
  • 24 Пак съм аз

    1 4 Отговор

    До коментар #14 от "Мишока, Слатински Изпълзя!!":

    Всички негативи за България дойдоха от харвардските измамници - свидни рожби на гумен радеФ !!!
  • 25 от свободният електрон

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "Анонимен":

    От кои да почнат,Вашият герой бе посрещнат на срещата на ЕНП МАНФРЕД,Вебер,Урсула,МЕЦОЛА и други изтъкнати лидери, приятели на ГЕРБ СДС, и на Радан Кънев от ДСБ, с адмирации и пожелания за съставяне на правителства, начело с Борисов,те са хората,които го поддържаха 14 год.,не без помоща на ДСБ и Радан Кънев 2014 ДСБ в състава на Реформаторският блок, направи пирует и узакони власта на ББ Герб и ДПС заедно АБВ Първанов, Валери Симеонов,Патриотичен фронт ,все още помним приятелствата,които ДСБ и Да България,извършиха уж в полза на промяна на съдебната система, сега пак говорят против Бойко,но Р.Кънев плете мрежи в ЕНП,ДСБ да се дистанцират от ЕНП и да е върнат защото ние ще ги напуснем и на следващите избори са АУТ,Радан Кънев,с Йордан Иванов от АУТ от ДСБ,да си ходят в ГЕРБ.
  • 26 Стършел 65

    0 0 Отговор
    Ти кой беше?
  • 27 Анонимен

    1 0 Отговор
    Тъй ще е докато не се родят нови Левски и ботев
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове