Last news in Fakti

7 Декември, 2022 20:47 3 911 151

Александър Маринов за Василев и Петков: Преминаха всякакви граници. Изпускат си нервите, държат се арогантно

  • александър маринов-
  • кирил петков-
  • асен василев-
  • изпускане на нерви-
  • граница

"Въпрос на елементарно човешка почтеност и възпитание. Да лъжеш откровено, както тази измислица, че едва ли не Радев  редовно се среща с Борисов… Това е една долнопробна лъжа. Това, че е изречена с мъжествено истеричен тон не променя нещата. Това е лъжа, както и всички други неща, които бяха изговорени тези дни – за танца на гълъба и т.н", коментира съветникът на премиера

Александър Маринов за Василев и Петков: Преминаха всякакви граници. Изпускат си нервите, държат се арогантно  - 1
Снимка: Нова телевизия

През последните месеци ръководителите на „Продължаваме Промяната” преминаха всякакви граници. Такова мнение изрази в „Интервюто в Новините на NOVA” съветникът на служебния премиер Гълъб Донев – Александър Маринов.

„Въпрос на елементарно човешка почтеност и възпитание. Да лъжеш откровено, както тази измислица, че едва ли не Радев редовно се среща с Борисов… Това е една долнопробна лъжа. Това, че е изречена с мъжествено истеричен тон не променя нещата. Това е лъжа, както и всички други неща, които бяха изговорени тези дни – за танца на гълъба и т.н. Тези момчета просто си изпускат нервите и се държат арогантно”, коментира Маринов.

По думите му президентът не заема страна в битката между партиите. „Той заема страна във възгледите и практиките как трябва да се управлява държавата. Така е било винаги. Дълги години той беше единственият, който се противопоставяше на модела „ГЕРБ". Това се забрави. Другите, които сега се пъчат като големи революционери, тогава или ги нямаше, или си мълчаха. В самото начало каза, че към всяко едно правителство ще се отнася с едни и същи стандарти. И го направи – както с ГЕРБ, така и с ПП”, уточни съветникът на Гълъб Донев.

Той изказа мнението си и за кандидата на ГЕРБ за премиер.

„Г-н Габровски има преимущество. Той е великолепен лекар, добър мениджър на болница, популярен, авторитетен човек. На някои места по света такива хора, влизайки в политиката, ѝ дават нов живот. За нещастие у нас още е рано за това, като виждате менажерията, която се вихри в НС. Трябва да се изчака, да се види този човек какви кандидати за министри и програма ще предложи. Те сега казват „Не може, защото той е издигнат от ГЕРБ”. По тази логика много дълго няма да имаме правителство, докато не се появи нещо съвсем ново”, обясни Маринов.

Александър Маринов коментира и шансовете ни за членство в Шенген.

„Неоправдано е да се говори за провал. Имаме положително становище на ЕК, ЕП и две държави, които са против, при положение че едната не е съгласна въобще с този механизъм, а не конкретно с това България да не влезе”, смята той.

По думите му служебното правителство е наваксало едно чувствително изоставяне от последните 8-9 месеца. „Има и фрапиращи факти. Ето сега се наложи кабинетът да приеме Годишния план за реализация на стратегията за управление на границата. Той трябваше да е приет най-късно в началото на 2022 г.”, поясни съветникът на Гълъб Донев.

И обясни, че корупцията не присъства в техническите критерии за Шенген.

„Това е грешка на българското управление преди 10 години, че се съгласи да бъдат включени политически критерии, които не присъстват в автентичните шенгенски. Лошото е че се злоупотребява с тази тема за вътрешно политически цели. Говорят се груби неистини. Тези хора не вредят на служебното правителство или на президента, а на българските граждани”, категоричен е Маринов.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 92 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Светлина

    65 65 Отговор
    Точно обратното,чичак. Президента и кохортата му, в която си ти, сте се самозабравили. До един сте болни мозъци от миналото.
  • 2 Румен

    50 58 Отговор
    Маринов, шо си не Е——- майката. По мафията вече трябва да се стреля. Амън от подлоги кат тебе

    Коментиран от #15

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 СЗО

    47 41 Отговор
    Дааа, Радеф здраво са го хванали за топките...

    Коментиран от #150

  • 5 Кочо

    45 56 Отговор
    Тоя тип не прилича много на европейски човек! А нервите учудващо си изпуска президента! Това, да говориш с по твърд тон верни неща, не означава, че някой си изпуска нервите! Точно му бе казано на президента от ПП - Ние сме същите! Вие направихте лупинг в принципите и поведението си и по точно - имелман!
  • 6 Ха ха ха

    47 26 Отговор
    Ами ти от никавици като сульо и пульо как искаш да се държат , освен като квартални пропадняцинищожни .
  • 7 Токсик

    60 38 Отговор
    Точно така е , Маринов, прав си ! Безродниците и фашистите от ПП изиграха всички, но бяха бързо разкрити в крайна сметка ще си получат заслуженото наказание!

    Коментиран от #72

  • 8 Вълк единак

    41 62 Отговор
    Абе хора задавате ли си въпроса защо всички партии и институции като прокуратура и президентство са срещу Продължаваме Промяната а? Защото всички до един искат да продължат развитието и стандарта на живот в България по старому (последните 30г). Тия от ПП им спряха кранчето на далаверите и кражбите и всички в хор ги плюят. Простичко е...

    Коментиран от #13, #36

  • 9 Сперо

    43 14 Отговор
    Че има ли някакви "граници" за шарлатани?
  • 10 Въпрос

    29 29 Отговор
    Мутрата от сик ЩО не управлява ?

    Коментиран от #16

  • 11 5577

    50 19 Отговор
    Те от самото начало в политиката не изглеждат на политици. По цял ден само Борисов, Борисов, Борисов. С изчегъртване по деветосептемврийски не става. Ако поне колкото служебното правителство бяха направили, до сега щяхме да сме забравили Борисов. Пуста некадърност. Предполагам че и като бизнесмени са същите.
  • 12 Вай вай

    35 14 Отговор
    Нормално е за едни никому ненужни лъжливи дилетанти да се държат така , а по големия въпрос е: защо аеропланчика ги инсталира във властта , а сега се прави на невинна ученичка .... невинна ама с пошло и леко държание .

    Коментиран от #37

  • 13 Обаче

    47 22 Отговор

    До коментар #8 от "Вълк единак":

    Киро и Асчо сами се саморазобличиха с опашатите си лъжи. Никой не е очаквал тая наглост.
  • 14 Извод

    27 44 Отговор
    Какво ли да мислим след като ни убеждават как бивш пожарникар и ухо Буда на комунягите бил по умен от образован икономист завършил Харвард ? Не сме прости като толупа и шарлатаните от шайката бре !

    Коментиран от #20, #33

  • 15 Иван4о

    22 27 Отговор

    До коментар #2 от "Румен":

    AM, РР, ББ - тримата от БКП, т.е. от един дол др.
  • 16 Отговор

    27 24 Отговор

    До коментар #10 от "Въпрос":

    Защото мутрата е доказан престъпник и рекетьор !
  • 17 Въпросченце

    38 9 Отговор
    Ти по добре кажи твоето фатмаче , защо ги събра от кол и въже,та да ги натресе толкова крадливи и лъжливи .

    Коментиран от #26

  • 18 Кочо

    17 40 Отговор
    Ето, така е изглеждал хан Кубрат! Не знам за какво са му на презедента подобни безличници и дава ли им някаква заплата!?!? Изобщо, тези 60 годишни дядки като президента ви, Бойко Борисов и подобни картуни, всички са против Кирил Петков, защото не могат да приемат, че той е по млад и жените го харесват! В Брюксел направо му се радват еврочиновничките! Бившите от ДС не понасят някой да е пред тях в каквото и да е! Семейство Евгения и Николай Баневи затова бяха натъпкани по арестите - защото приличат на български боляри от 14 век, а тиквите, ластуните и гербераските мадами, на изтървани от бордеи и предградия просякини!
  • 19 Въпрос

    25 23 Отговор
    Защо мутрата не управлява като е курназ ?
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 АТАКА ПОБЕДА!

    25 15 Отговор
    ВОЛЕН! ВОЛЕН !ВОЛЕН!.ТОВА Е ИСТИНАТА! ДАВАЙ ВОЛЕНЕ НИЕ СМЕ С ТЕБЕ ЗА ПОБЕДА ИДВА ВРЕМЕ!

    Коментиран от #24

  • 22 Реформатор ПП

    3 20 Отговор
    Ами не е толкова! ...... За колкото се мисли и какво
    То да говори. 26.6 %за......
  • 23 гост

    13 23 Отговор
    Ха че то овцете го виждат и знаят но само могат да преживят ....за съжаление една моя мечта няма да се сбъдне да учи и живее моето дете в България януари терминал две и на три хиляди километра не мили не драги с СЕМЕИСВОТО си краи живот тука НЯМА

    Коментиран от #27

  • 24 тъй ли момченце

    12 21 Отговор

    До коментар #21 от "АТАКА ПОБЕДА!":

    Ами той волен е болен , ама като гледам и последователите му , и те такива ..............

    Коментиран от #42

  • 25 Железен

    33 15 Отговор
    Жадни за власт узурпаторчета са и Василев и Петков. Ще ни продадат за жълти стотинки.
  • 26 Отговор

    22 28 Отговор

    До коментар #17 от "Въпросченце":

    ПП нищо не са откраднали - напротив за шайката и сикаджията има безброй доказателства за измами , рекет и кражби - да си припомним “ Ало Ваньо , Магистратилите , Путин поток , рекета срещу Божков , БарЦелона , ЧЕКМЕДЖАН ефенди и връзките му с Моджо , Пашата , Бай Миле и с Царо дето унищожиха горите , митницата и как ти е...с 200 ! Още ?
  • 27 Че да учи в България

    31 7 Отговор

    До коментар #23 от "гост":

    И ние дето сме учили в България сме станали хора🇧🇬🇧🇬🇧🇬
  • 28 Най-после

    30 14 Отговор
    Всички разбраха що за хора са тези млади и незрели мъже
    То беше очевидно още от самото начало при появяването им на политическата сцена
  • 29 Не бе

    14 23 Отговор
    Те двамата директно не се срещат.Други се срещат и им изготвят общи действия срещу промяната.Ние лапане мухи.
  • 30 Тъй тъй

    29 14 Отговор
    Че то харвардски измамници друго не се и очаква .
  • 31 Браво за коментара

    29 13 Отговор
    Но тия лъжци и слуги на мафията, без грам достойнство от ПП, са толкова паднали хора, че са пълни гьонсурати! Те са ясен отпадък и не заслужават и да ги коментираме, но трагедията е продажните глупаци и блеещите по лъжите им!
  • 32 Кочо

    14 25 Отговор
    Човека по долу ви е попитал - Защо цялата мафия в лицето на президент, прокорор, няколко политически сили и лидери са против ПП!? Ясно защо - прекаления светец никой не го ще, защото всички са оле мале в кацата с медеца с двата крака!
  • 33 Иван4о

    27 12 Отговор

    До коментар #14 от "Извод":

    Шарлатаните се раждат такива, а ако недай-боже вземат американски дипломи, стват щарлатани на квадрат.
  • 34 До Умньо

    8 20 Отговор

    До коментар #20 от "а бе умньо":

    Да не си на стоката на сикаджията - много е мешана и ти създава неправилните халюцинация , сменяй веднага !
  • 35 Ихууууууууу

    22 12 Отговор
    Ми какво друго да се очаква от тях , те за това се и кръстиха Пипа и Прибира .
  • 36 Аха

    18 4 Отговор

    До коментар #8 от "Вълк единак":

    Ама за съжаление, за теб не е простичко!
  • 37 Защото

    25 8 Отговор

    До коментар #12 от "Вай вай":

    Бяха спуснати от козяк
  • 38 Какъв

    17 21 Отговор
    е тоя злобен вещер , на хранилка на гърбещите българи ?
  • 39 Факт

    16 20 Отговор
    Сикаджията и шайката пак няма да управляват , щото са доказани айдуци колко и да се напинят !

    Коментиран от #41

  • 40 Киро Шприца плю

    26 9 Отговор
    България 7 месеца, сега берем плодовете.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Болни

    8 16 Отговор

    До коментар #24 от "тъй ли момченце":

    Тия дето не гласуват за АТАКА
  • 43 Кочо

    14 23 Отговор
    Поставяте ми дежурните минуси, което означава, че сте разстроени от истината, но проверете и сравнете, защо Ал Маринов прилича на Дерсу Узала, а не на европеец! Вижте фотоса на Дерсу Узала и кажете не е ли същия азиатски тип!? Росен Петров също, но не толкова, като този Маринов от президентската менажерия!
  • 44 До троловете на сикаджията

    16 24 Отговор
    Колко и да се напиняте толупа никога повече няма да управлява , за това с е кафяв оттенък и пробутва калинки - леш е отвсякъде , нежалана , омразен и смешен примат с класическо психиатрично заболяване на самозабравил се прост диктатор !

    Коментиран от #45

  • 45 горкото ми то

    20 2 Отговор

    До коментар #44 от "До троловете на сикаджията":

    ...виж коментар 41

    Коментиран от #49

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Няма страшно

    28 12 Отговор
    На изборите през март тези двамцата ще представят променената партия наречена ПРЕКРАТЯВАМЕ ПРОМЯНАТА

    Коментиран от #53, #87

  • 48 🇧🇬🇪🇺

    25 2 Отговор
    Съвет за Фатмака Радев, Демерджиев на МВР, Началничката на Гранична Полиция.

    🇧🇬 Това което се знае в Медиите за Гранична Полиция е че на автомобилите с които охраняват Държавната Граница, нямат Боен Фар?
    :) Разяснение за “новобранците”, какво е Боен Фар?
    :) Бойният Фар, обикновенно е монтиран откъм страната на шофьора, със дължина на светлинният “сноп” от 150 м., до 250/300 м. “дълбочина”!
    :) На времето, като паднеше ноща и когато имаше време и “възможност”, така набавяхме допълнителни порции “дивеч” за кухнята, цели диви прасета, сърни, съм виждал да лежат в банята на заставата, Зимъска.
    Задължително е Гранична Полиция да имат Боен Фар на Автомобилите с които Охраняват Държавната Граница, за да не се
    “кьорават” с Фенерчета и да ги прострелват в главата.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Факт

    12 24 Отговор
    Баце НЕУПРАВЛЯВАЩИЯ ще запази статута си на такъв до момента в който не му надянат раираната пижама или бялата нощница без ръкави ... по скоро ще се случи второто ...
  • 51 🇧🇬🇪🇺

    24 3 Отговор
    :) 🇧🇬 Хах, залагам 100 лв. че днешната Гранична Полиция не знаят какво е това “Боен Фар” и не са виждали Боен Фар даже и на снимка.

    Коментиран от #58

  • 52 Ахооооййййййййй

    24 9 Отговор
    Що се учудваш на наглотията на тия от партийкоподобното сборище Пипа и Прибира , взели да викат дръжте крадеца , като те самите са в ролята на най големия крадец .
  • 53 Отговор

    10 22 Отговор

    До коментар #47 от "Няма страшно":

    На изборите през март сикаджията пак ще бъде у лево заедно с антиконституционната партия ДПС и ортака му - троянският кон ГН Чалгаров в компанията на Израждане

    Коментиран от #63

  • 54 колко си менталнообъркано

    20 5 Отговор

    До коментар #46 от "До банкянския трол":

    Вижда се , че ти със сигурност познаваш вкуса на кафявото .....
  • 55 Кочо

    11 19 Отговор
    Нищо, мафия! Чрез хартиеното гласуване ще си върнете старите послушни коалиционни метреси в парламента! Ще има ,,стабилност" в краденето и простотиите, и ще се надувате като пуяци, че по велики от вас няма!

    Коментиран от #99

  • 56 да да

    18 5 Отговор

    До коментар #49 от "До трол сикаджиев":

    Виждам , чеманталноувредените ти мисли , явно са плод на забранени вещества .

    Коментиран от #61

  • 57 Айсифон

    26 4 Отговор
    "Дай боже повече такива хора като г-н Петков" Чии са думите ??Сега били забллудени от шарлатните?На маймуни направихте абдалите гласуващи за вас и така наречената промяна
  • 58 Кочо

    5 17 Отговор

    До коментар #51 от "🇧🇬🇪🇺":

    А ти едно време знаеше ли какво е ИСН, Тетра, термокамера, Нисан, Ровър? Знаеше трубката на колана и да махаш крачоли по кльонове и КСП!

    Коментиран от #74, #77

  • 59 ФакТ

    19 3 Отговор
    Ами от инфантилни некадълници с клетомански наклонности какво друго да се очаква освен неврозни скечове с ниска гледаемост ....
  • 60 Васил

    10 24 Отговор
    Това ли е новата гнусна пропаганда на Герб не струва опитайте нещо
    ново можете да звъннете на приятелите си в кремъл те са тесни специалисти в тази част

    Коментиран от #65, #71

  • 61 Не не

    9 4 Отговор

    До коментар #56 от "да да":

    Да вземеш пак да пАгледнеш.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 нннн

    26 4 Отговор
    Абе, ,,съветнико" на президента! Много лошо си го съветвал относно двамата мошеници. Ти и реклама си им правил пред близки и познати. Знам го! Подай ви оставката като ,,съветник", изяж си ,,професорската" диплома, посипи си главата с пепел и върви в манастир на пост и молитва.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 сирене

    24 8 Отговор
    Киро Пикото и Асен Заема.
  • 67 Александър Маринов

    13 17 Отговор
    пРезидентът не заема страна в битката между партиите. Той изпълнява само това, което му каже Митрофанова, с която редовно се среща.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 така си е

    21 6 Отговор
    Ами единия сульо , другия пульо , та какво да се очаква ат измамници .
  • 70 Капка будурова

    26 4 Отговор
    Най-много лъже Радев. Излъга надеждите на протестиращите, обеща да се бори с мафията. Какво направи? Вкара мафията в управлението. Къде е наложеното вето за хартиените бюлетини. Не е важно дали се среща с ББ лично или провежда разговори през други лица, важно че играе за герб.

    Коментиран от #73

  • 71 Коя пропаганда

    17 5 Отговор

    До коментар #60 от "Васил":

    Че не се разбра за ко говориш! Все пак не лъжеца кирил петков да е казал нещо!
  • 72 Въпрос

    7 14 Отговор

    До коментар #7 от "Токсик":

    От кого ще си получат заслуженото наказание Петков и Васиев! От КГБ ли?
  • 73 Ъъъъъ

    13 4 Отговор

    До коментар #70 от "Капка будурова":

    Онова нещо, кък беше, недоразумението дето е лъжец номер 1 на държавата и слуга на мафията кирил петков, като плаща на продажният отпадък за лъжи, дъли им казва ко е излъгал и как е вкарал някой! За яката ли, за гащите ли! Мноо ме радвате, че показвате, как мафията зад лъжеца кирил петков плаща за лъжи! За лъжец, никой не гласува, защото, лъжеца струва по малко от боклука в кофата ми! Гадно, но факт! Благодарим ви! Сбогом!
  • 74 🇧🇬🇪🇺

    6 2 Отговор

    До коментар #58 от "Кочо":

    :) 🇧🇬 Тетрите са неизползваеми поради късият “живот” на батерийте и докато наште от Гранична си кажат два лафа къде ще празнуват в Неделя и кой на футбол бил и кой паднал ⚡️
    ”батерията” на Тетрата ⚡️е заминала,:) от там на сетне разчитат на личните мобилни телефони и так далее.
    Там където Уазките, и Джиповете минават ноо възможно и Нисанът да мине но не е задължително.
    :) 🇧🇬 Кой къде е махал ще ти го спестя поради обозрими причини.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 ганю

    8 3 Отговор
    започнахте да загрявате чакам кога ще се заблуди една ракета с хакнато управление и право в парламента и министерски съвет да ви намести умните тикви
  • 77 Кочо

    4 4 Отговор

    До коментар #58 от "Кочо":

    Минуси имате, аргументи хич! Поне напишете нещо добро освен за бойния фар, за служебното куче, цесерето, виетнамката, двата почивни дни на месец и тичането при задействие на ЕСС! За тантала и микрона!
  • 78 Шибидаци, кой е Александър Маринов

    12 4 Отговор
    Бивш депутат от БСП, приближен на ??????

  • 79 Минева

    10 6 Отговор
    Кохортата и РР изобщо чувате ли хората
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 бай Даньо

    5 7 Отговор
    Радев използва БСП и ги заряза , току днес виждаме развръзката как използване Киро и Кокора и си изтрива краката с тях... Изглежда вървим към Радев да използва и ГЕРБ и Боко тиквата .... Съжалявам че съм подценявал интелектуалните му качествата , в крайна сметка генерал учил стратегия на войната... Ако вървим към диктатура ( ако ще да е мека ала Орбан) , аз лично никога не гласувал за Радев, го предпочитам от тъповати и безгръбначни фигури като Боко и бай Тошо ... ай хаирлия да е, май се надиграхме на демокрация !
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 🇧🇬🇪🇺

    4 3 Отговор
    🇧🇬:) Всеобщо известна, тайна е, че, Г.П. нямат надеждна комуникация “връзка” и трябва да разчитат на личните им мобилни “тилифони” като например “Самсунг”, “Хубавей” и други.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Момичето от града

    0 5 Отговор

    До коментар #47 от "Няма страшно":

    Щети се!

    Коментиран от #88, #90

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 И щ0 да му се ще

    6 4 Отговор

    До коментар #87 от "Момичето от града":

    Гледам добри неща му се щат! Да изчезнат лъжци и слуги на мафията като кирил петков и крадеца асен василев! Няма лошо! Една мафия по малко!
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 🇧🇬🇪🇺

    4 2 Отговор
    В случаят на простреляният Граничар, помощ е извикана по личният телефон на другият оцелял от Наряда!
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Абе, Кочо

    6 7 Отговор

    До коментар #55 от "Кочо":

    Цяла вечер търсиш внимание в нета.Я вземи и се успокой.Каквото и да говориш,много сме гербаджиите.Яд ли те е.Аз даже съвсем безкористно си ги защитавам,защото знам ,че животът ми е бил по-добър по времето на Борисов.Сега,да вървя срещу собствените си интереси ли? Не стават,бе човек,тези от ПП не стават.
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Много

    4 6 Отговор
    Преувеличаваш шарлатанин.Държи се арогантно зависимия зелен,кремълски чорап.Мина всякакви граници.Негодникът обезцени орден Стара планина мерзавеца.А ти лизач на кого служиш,Какъв съветник си ,ДС мутро?Превзехте държавата шарлатани,прекалихте.
  • 103 Не се карайте пичове

    6 5 Отговор

    До коментар #97 от "За жалост":

    Време е за Възраждане. Фашагите в кофата 🪣и на чисто.

    Коментиран от #108

  • 104 Така е

    2 7 Отговор

    До коментар #98 от "Я виж ти":

    ПП са аматьори, дъпъсътъ са профианолисти мафиоти и крадци.

    Коментиран от #109

  • 105 Какво лицемерие!

    9 6 Отговор
    Маринов чак сега ли видя, че Кирчо и Кокорчо се изпускат по малка нужда, а лъжат и мажат, че са възпитаници от най-висока харвардска класа?

    Ами те са си такива от момента, в който Радев ди уреди във властта по заръка на козяците от САЩ.

    В президентството що се праите на гламави?

    Коментиран от #110

  • 106 Не бе

    7 5 Отговор

    До коментар #100 от "До Гадно паляк":

    Къде вида да защитавам лъжеца и слуга на мафията кирил петков? Аз съм човек с достойнство! Не си падам по отпадък! 😃

    Коментиран от #111

  • 107 Ами моята е България

    4 3 Отговор

    До коментар #101 от "А я виж ти":

    а продажника, оня долният лъжец кирил петков, със сигурно сте не е, щото гледам с лека ръка продава България!
  • 108 Ами не е

    4 5 Отговор

    До коментар #103 от "Не се карайте пичове":

    Не е време за другият шарлатанин и лъжец! То тикви, простокирчовци, дай сега и този лъжец копейкин! До кога бе? До кога все шарлатани и лъжци?
  • 109 Ами

    4 3 Отговор

    До коментар #104 от "Така е":

    ДПС е същото като кръга капитал зад ПП! 😃
  • 110 Ами

    5 3 Отговор

    До коментар #105 от "Какво лицемерие!":

    щото лъжеш за Радев! Нищо, че не ти е от полза! Ко ти пука! Нали има лукчита
  • 111 Да бе

    7 5 Отговор

    До коментар #106 от "Не бе":

    Защитавай "честния" Александър Маринов 

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Какво

    5 5 Отговор
    Ще кажеш за тази снимка Ком.61Много си ухилен като вървиш с мутрата Илия Павлов???Кои са шарлатаните ето документирано кой сега възпроизвежда мутрите?Радев и масонските ГРИПИРовки,новите мутри,честито на българите с капаци.
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 по скъп ти е отпадъка

    3 5 Отговор

    До коментар #124 от "Няма":

    С прозвище " Майстора "

    Коментиран от #126

  • 126 Майстори

    6 3 Отговор

    До коментар #125 от "по скъп ти е отпадъка":

    ме интересуват, като правя ремонт! Сега ме интересуват лъжливите отпадъци и слуги на мафията като кирил петков и асен василев, опростачващи деца, като им плащат за лъжи и борещи да излъжат, за да се докопат до власт, да обслужват мафията и да ми продават страната!

    Коментиран от #127

  • 127 Явно и ти имаш картонче

    2 5 Отговор

    До коментар #126 от "Майстори":

    с прозвище "Ремонтаджията "
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Защо

    2 5 Отговор
    Не Радев агент отДС ,МАЙСТОРа ти е съветник?Защото има опит с мутрите ,нали го виждсш на снимките с Илия Павлов.Той ли те съветва да наградиш мултака с орден Стара планина.Няма вече стойност изпросят и дано никой вече не го приема УНИЗИТЕЛНО.Осеен масон ,да не си и ти почетен мултака или кюлчак чекмедже?
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Защо

    3 5 Отговор
    8 Радев агент отДС ,МАЙСТОРа ти е съветник?Защото има опит с мутрите ,нали го виждсш на снимките с Илия Павлов.Той ли те съветва да наградиш мултака с орден Стара планина.Няма вече стойност изпросят и дано никой вече не го приема УНИЗИТЕЛНО.Осеен масон ,да не си и ти почетен мултака или кюлчак чекмедже?

    Коментиран от #136

  • 136 Тъз глупост

    5 3 Отговор

    До коментар #135 от "Защо":

    колко пъти ще я тиражираш? От един път, отпадъка, лъжеца и слугата на мафията кирил петков, няма ли да плати за простотията да лъжете народа? 😃
  • 137 Не всеки има мултак за дясна ръка

    2 5 Отговор

    До коментар #134 от "И защо трябва":

    Вчерашна история, фатмака награди Николай Вълканов с орден "Стара планина".

    Коментиран от #138

  • 138 И кво

    5 2 Отговор

    До коментар #137 от "Не всеки има мултак за дясна ръка":

    Предложен, наградил го е, явно си има доводи!

    Коментиран от #141, #147, #151

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Морски

    1 5 Отговор
    Комунист!
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 123

    2 0 Отговор
    резидента от обединител се превърна в разединител съюзижте се с мафиотите и крадците а младети дето не ви се подчиниха и непожелаха да козируват на фатмака -- вън - вие искате послушковци а не хора мислещи за народа а ти ти си под,,,,га и наг,,,,даж корумпиран
  • 149 кат

    0 0 Отговор
    Дали са се срещали или не ние не знаем,но то и няма нужда,задачите и на президента и на Борисов и на ДПС се свеждат от едно и също място - “Центърът“-сериозно загрижен за разпределението на обществения ресурс.
  • 150 12345

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "СЗО":

    Държат си ги взаимно - Баце, Гешака и Фатмака.
  • 151 И квото,

    0 0 Отговор

    До коментар #138 от "И кво":

    Ордени по доводи !! Къде е обидата за, който ми е премахнат коментара
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол