Last news in Fakti

17 Декември, 2022 17:50 2 543 30

Лорер: Зад образа на Габровски, който е специалист в своята област, се крият няколко много компрометирани лица

  • даниел лорер-
  • николай габровски-
  • образ-
  • компрометирани лица

„БСП предпочетоха да подкрепят връщането на хартиената бюлетина и хартиеното броене, което е проблем за демокрацията, поради което те все още не са поканени да бъдат партньор в това правителство“, каза депутатът от ПП

Лорер: Зад образа на Габровски, който е специалист в своята област, се крият няколко много компрометирани лица - 1
Снимка: NovaNews

„Ако стигнем до предлагане на кабинет, това ще бъдат и експерти и политически лица, които познавате“, това каза Даниел Лорер от „Продължаваме промяната“ в ефира на Nova News.

„Акцентът в момента ще бъде да намерим съгласие по основните политики. Личният състав на кабинета ще бъде попълнен след това“, посочи той. Лорер каза, че за момента намират съгласие само с „Демократична България“ и с тях биха могли да предложат кабинет на малцинството.

„БСП предпочетоха да подкрепят връщането на хартиената бюлетина и хартиеното броене, което е проблем за демокрацията, поради което те все още не са поканени да бъдат партньор в това правителство“, каза депутатът.

Лорер каза: „Правителството на г-н Габровски бе опит на ГЕРБ да изчистят своя политически имидж. Опитаха да създадат експертно правителство, но не им се получи. Зад образа на Габровски, който е специалист в своята област се крият няколко много компрометирани лица, начело с предложението за министър на енергетиката.“

Той заяви, че в предложението на ПП няма анонс за бягане от отговорност. „Акад. Денков е специалист в своята област, но той е и водеща личност на ПП“, бе категоричен той. Депутатът от ПП посочи, че са важни социалните политики, както и законите по Плана за възстановяване и устойчивост. По негови думи правителството на малцинството трябва да функционира с много ясни политики, за да няма риск от задкулисни договорки.„Не сме крили политиките си от политическите сили, това е причината да поканим всички да се запознаят с тях. Коалиционни договорки с ГЕРБ няма да има“, обясни той.

За Явор Божанков Лорер каза, че „той вече е независима група сам по себе си“. Депутатът поясни, че те „ще привличат цели групи от хора“, базирано на политиките, които предлагат.

„Няма опасност от затваряне на „Лукойл“. Винаги сме стояли твърдо зад Украйна и всички санкции за Русия ще бъдат подкрепени от нас“, заяви Лорер.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 93 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 виждам че

    59 9 Отговор
    зад образа на циганеещиячифутин надничат мocад и шалом
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 .лудия

    45 9 Отговор
    Тези от пп незнааят какво искат смешници
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Благой от СОФстрой

    45 6 Отговор
    Тоа зеленотиквеник с каква биография и успехи може да се похвали в държавно управление, освен евентуално само като частник?
  • 8 Перо

    36 7 Отговор
    Самият акад. Денков знае ли от коя партия е последно,защото беше предлаган и от тиквата или е чиста проба кариерист и партията няма значение?
  • 9 ЛОРЕР

    44 7 Отговор
    ЗАД ТВОЯ ОБРАЗ КОЙ ЛИ СЕ КРИЕ ТИ СИ ЖАЛЪК БЯГАЙ СИ В ЦИГАНСКАТА МАХЛА В ИВИЦАТА ГАЗА И СЕ ЗАНИМАВАЙ С ДАЛАВЕРИ И КОМИСИОНЕРСКА ДЕЙНОСТ ТАМ ЩЕ ВЪРВИШ
  • 10 ха ха

    40 6 Отговор
    в Кабинета Габровски имало компрометирани лица . та на вас цялата партия е от такива, особено от последното провителство!!! Или за вас отново е в сила поговорката - за сламката в чуждото око и гредата в собственото?!и какво искате да ни внушите - че цяла Европа недемократично си избира парламентите и управляващите, а ние,напредничавите последователи на Мадуро, сме най-добри? Колкото и да мажете, Киро вече се изпусна за кодовете и нищо не може да заличи този гаф,ако и на глава да ходите на избори!всеки българин щом види машината и ще се чуди къде ли му е отлетял гласа,след като не може да го провери! ами по цял свят белите страни гласуват, повикайте техни експерти, усъвършенствайте хартиеното гласуване, може и трети начин да се експериментира в някои общини! А не направо да ги заклеймявате че, както се изпусна Киро, ще му откраднат изборите! а това навежда на мисълта, че той ни открадна избора!
  • 11 Промяна

    43 4 Отговор
    ЛОРЕР МОЛЯ ТЕ ВЪРВИ СИ ТУК Е БЪЛГАРИЯ НЕ ТИ ПУКА ЗА НАШАТА ДЪРЖАВА ЗАЩО НЕ ТЕ РАЗСЛЕДВАТ КАК СИ НАТРУПАЛ ИМОТИ ПАРИ БОГАТСТВА А ПРОДЪЛЖАВАШ ДА МАНИПУЛИРАШ
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Зрител

    7 19 Отговор
    Бойко защо за пореден път употребява доктор?Какво разбира докторът от политика и как би ни представял по света?Обикалял съм доста страни,но такова надменно държание и корупция като в бг болницата не съм срещал- да не се крият докторите зад титлите си,защото такъв грабеж няма по света.

    Коментиран от #23

  • 14 абе шкембеджия изпаднал

    24 3 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    а някоя пица с екстри не си ли носил скоро на вечнодрогираното си приятелче - канадскотоциганче?
  • 15 семантика

    16 4 Отговор
    Знаете ли , че корена на думата МОШЕНИК е собственото /малко/ име Моше ?
  • 16 софиянеца,

    15 1 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    общото между габровски и снежана бахарова е само това, че и двамата работят в пирогов и само толкова.
    двамата работят в различни клиники! аде стига с плоски манипулации! по-добре да беше питал с какво е толкова ценна жената на лорел, че е на всяка манджа мерудия?!?
  • 17 От село сме, ама не ядем колците....

    17 3 Отговор
    ЛорерЧО много си нагъл.Дали си чувал една българска поговорка-Крадецът вика, дръжте крадеца...А тъй като по телевизорО си много ербап и обвиняваш, че в проекто-правителството на проф.Габровски "имало много компрометирани лица"?! А що ще речете вие с гайдите-К.Петков, Николай Денков, Асен Василев, Лена Бориславова и твоя милост, дето си спретнахте една хуууубава фондацийка, дето си напълнихте банковите сметки с парите от ЕС и по подобие на Киро с министерстването му, в противоречие с Конституцията, вие въпреки конфликта на интереси, си действахте под нежния бащински поглед на държавния глава😂😂😂😂
  • 18 ГЕРБ

    17 3 Отговор
    Най изгнили те лица сте ТИ Тъпо Киро Мека китка Василев
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Хаха

    2 1 Отговор

    До коментар #19 от "АБВ":

    А ти спри да цапаш фонтаните!
  • 22 П.П са новото

    4 4 Отговор
    лице на модерния болшевизъм.Всички са минали спец. школите на ФСБ.Сърбайте им сега попарата,държавата ще бъде новата западна модерна Бурятия,райското кътче за средни и висши чиновници на РФ.Вие си оставате бачкаторите и донорите ,грижещи се за тяхното спокойствие в тази част на Европа.
  • 23 Иван4о

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "Зрител":

    И да,и не. Корупция - даване и получаване подкуп, закононарушение извършват двамата: получилия и далия.
  • 24 ванчо михайлов

    10 3 Отговор
    Ако на Земята остане , дори само един евреин , мир няма да има !!!
  • 25 нннн

    13 2 Отговор
    Зад образа на Лорер се крие Моше - мошеника. Тия са много нахални, бе! Видяхме ги за седем месеца, че за нищо не стават, освен да ни ...(нецензурно)
  • 26 бай пор

    8 3 Отговор
    Марш ве евреин !
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 "...много компрометирани лица"

    5 1 Отговор
    Така е!

    Напр. американския пудел и, по слуайност министер на войната в правителството на ПП и ортаци - евроатлантическото изчадие Драгомир Заков?
  • 29 Сирене

    4 0 Отговор
    Лорер с грейчицата, истински европеец 🤣
  • 30 Куци

    1 0 Отговор
    Тоа кво се прави на бабаВанга.На мен само и това лице на Лорер ми е достатъчно за да кажа - противна ,гадна личност с празна глава която ламти за власт и пари.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол