Last news in Fakti

29 Декември, 2022 17:55 3 048 39

Биляна Петрова: Женският затвор е хибрид между лудница, затвор и детска градина

  • женски затвор-
  • биляна петрова

Десислава Иванчева и Биляна Петрова били принудени "да заявят, че са лесбийки", за да могат да контактуват една с друга, съобщи Петър Кърджилов

ПР-експертът Петър Кърджилов, който отговаряше за връзките с медиите на Десислава Иванчева и Биляна Петрова, когато двете бяха съответно кмет и зам.-кмет на столичния район "Младост", изпрати писмо до медиите, в което разказва, че е бил на свиждане на Петрова, заедно с нейния съпруг. Това съобщи БНТ.

Кърджилов описва Петрова като: "отслабнала, безпокойна и стресирана", но отбелязва, че "силният и дух и волята ѝ за свобода и справедливост не са сломени". Тя била споделила, "много неприятни, тежки и дори страшни моменти от престоя им там".

Според преразказа на Кърджилов за свиждането с Петрова, тя описала "женския затвор като хибрид между лудница, затвор и детска градина, с много крясъци, насилие, извращения, и несправедливо отношение най-вече към добре образованите жени, което се толерира и поддържа от ръководството".

Кърджилов разказва още, че за да им позволяват да контактуват помежду си, Десислава Иванчева и Биляна Петрова били принудени "да заявят, че са лесбийки. Лесбийството и форми на проституция също се толерират от ръководството..."

В писмото на Кърджилов се твърди, че с "противозаконна заповед" директорът на бил принудил Петрова да работи в шивашки цех, въпреки че тя била предложила да прави много други работи, защото не разбирала от шивачество. Работата в цеха допълнителна била влошила здравето на Петрова, но не се посочва по каква причина.

За Петрова било голям проблем, че не ѝ оставало време да работи по жалбата до Европейския съд за правата на човека, която трябвало да бъде подадена след по-малко от три месеца.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мдаааа..

    26 25 Отговор
    Когато ядоха кюфтета. Голем кеф беше..

    Коментиран от #30

  • 2 Жертви

    26 22 Отговор
    на мафията ! Ужасно в държава , членка на ЕС , действаща по най - гнусни методи с подхвърляне на "доказателства" от времето на соца !

    Коментиран от #5

  • 3 ..леле , КАКО !

    33 17 Отговор
    На фона на това , индивиди обвързани с корупция и мафиоти , като Борисов и Пеевски са на свобода. Та даже управляват и владеят цяла България !

    Коментиран от #11

  • 4 Ставри

    22 2 Отговор
    Ами то и ГДИН е хибрид- между търговски комплекс, бардак и роднинско сборище....Начело с Ивайло Йорданов и любовницата му - малката Нинка....
  • 5 Кви жертви

    11 12 Отговор

    До коментар #2 от "Жертви":

    те са част от Нея..
  • 6 мухата ЦЕЦЕ

    26 13 Отговор
    Нормално е Бойко и ШАЙКАТА му да елиминират тези , които им пречат да крадат или да вземат от това , което те биха взели ! И ето го резултата........
  • 7 Кандидат Милионер

    14 9 Отговор
    Идеята на един затвор е да бъде Превъзпитан затворения там престъпник и след наказанието си да стане пълноправен член на Обществото.Тук виждаме един Престъпник - рецидивист,който не осъзнава антиобществената същност на деянията си,което пък означава,че в каквито и условия да е поставен ,той няма да бъде превъзпитан....
  • 8 Зайо Байо

    18 14 Отговор
    Аз пък с удоволствие бих чел писмата на Борисов от затвора ! Н0 пък за това е нужно първо Гешев да го няма на власт. А после и съдебната система да е от реформирани и честни хора ! Как ми се четат излиянията на ББ от затвора.....колко много ......
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 щИРЛИц

    24 14 Отговор
    Велика е държавата , в която тези 2 женици са в затвора , а Борисов е на свобода !!!!!!!!!!!!!! Объркан свят . Двойни стандарти. Рай за хамелеоните и простаците !
  • 11 стоян

    15 11 Отговор

    До коментар #3 от "..леле , КАКО !":

    До 3 ком - другар ако имаш доказателства че Борисов е крадял и корумпиран намерете някой прокурор кумунис от вашата партия и ги предайте - в България има около 3000 прокурора намерете някой Честен кумунис дето да ви устройва и ви повярва иначе лъжете и плюете по един уважаван държавник който пак ще го изберем напролет - тъкмо ще му се изчисти името от клеветите

    Коментиран от #29

  • 12 Иначе дърти, беззъби, цигански,

    10 2 Отговор
    рецидивистки, ще им ползват лицата за тоалетна хартия.
  • 13 Иванчевите резултати

    5 4 Отговор
    Корумпирана или нагласена? ДЕТЕКТОРЪТ на лъжата

  • 14 Румен Решетников

    3 2 Отговор
    Като са тръгнали да питат крепостните, да ги питат и за камиона взривил се на кримския мост, че Десовия, Нинова и Костя Копейкин виеха като линейки по въпроса!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Ами де факто и де юре

    10 8 Отговор
    Тъкмо за крадли като вас!
  • 17 Полис

    12 9 Отговор
    Когато броихте пачките беше гот, нали? Важно е да има тръпка… и сега я имате.

    Коментиран от #18

  • 18 бйсд

    10 11 Отговор

    До коментар #17 от "Полис":

    Лъжа е, че са броили пачки. Разпространявате откровени лъжи по медиите. От 100 км. си личите милиционерите на ГЕРБ.

    Коментиран от #20

  • 19 Малина

    12 9 Отговор
    Самата държава е лудница.Няма ред и дисциплина, нито в Парламента, нито в Кметствата и Общинск.съвети,нито в Прокуратурата.Всеки прави каквото си иска,без да спазва морални ценности и етични норми.Законите не се спазват.Затворите в България функционират като стаи от Средновековието,мухъл,влага,порутени стени,изкъртени мивки,неработещи бани,изпочупени тоалетни чинии.Мръсен въздух.Смрад и вонящи подове.Липса на всякаква хигиена.Парите за надзиратели и за ремонти на килиите бяха окрадени.Едва ли в друга европ.държава има такава страшна мизерия.!!!Помня,че един чешки журналист беше казал, че цялата ни държава прилича на един порутен клозет.И тогава медиите скочиха срещу него.За съжаление това е цялата истина.Една ограбена държава от некомпетентното и крадливо управление на Герб за 12 години.

    Коментиран от #21

  • 20 Киноа

    12 8 Отговор

    До коментар #18 от "бйсд":

    След като прибира пачките Иванчева се обажда на секретарката да придвижи въпроса на Ваклин и това е доказано. Вие си плюете ей така, но има три инстанции, няколко съдии и няколкостотин страници дело. И не съм гербаджия. А вие сте от типа кой не скача е червен. Когато фактите говорят и боговете мълчат, но соросснята не млъква.

    Коментиран от #23

  • 21 Хаха

    10 6 Отговор

    До коментар #19 от "Малина":

    Ами затвора не е мол, а институция за ефективно наказание! Алооо.
  • 22 Реално

    11 3 Отговор
    Кмет невинен НЯМА!
  • 23 бйсд

    4 6 Отговор

    До коментар #20 от "Киноа":

    ФАКТИТЕ ВИ СА НАГЛАСЕНИ УДОБНО. Кошаревските свидетели също. Винаги.
  • 24 Цензура

    9 5 Отговор
    Иванчева в затвора, фъндъкова на свобода и на власт? В що за "държава" живеем?
  • 25 Коко

    9 9 Отговор
    До1.М даааа. А ти им светеше, че са яли кюфтета.Само едно долно недоразумение с бръмбари в главата,може да повярва и да поддържа идеята,че тези набедени жени са взели пари от корумпирания строителен предприемач,който е имал връзки с Гешев.И понеже те спряха хищническия му мерак да строи в центъра на Младост, той реши да си отмъсти по най- гнусния,мерзавски начин- " да ги оклевети".Да,действително те са жертви на един отвратителен престъпник,който смята,че ще подкупи цялата съдебна система.Но Гешев ще бъде сменен и тогава възелът около Иванчева и Петрова ще бъде разплетен.Жалко за семействата им.Дай Боже вярата и надеждата за добрина и справедливост да крепи силният им дух и да направи престоят им по-поносим.

    Коментиран от #31

  • 26 Лили

    6 4 Отговор
    До21.Хаха.Срамота е да правиш глупаво сравнение на затвора с мол.Мола е търговско дружество.А затворът ако смяташ,че произвежда превъзпитание и морално наказание е повече от несъстоятелни и вредни внушения.Затова кокошкарите от затвора излизат с още по- голяма жажда да ограбват,а рецидивистите са нахъсани към още по- жестоки и брутални убийства.Затворът не променя идеологията на престъпника, защото извращенията там са чудовищни.
  • 27 Лили

    5 3 Отговор
    До21.Хаха.Срамота е да правиш глупаво сравнение на затвора с мол.Мола е търговско дружество.А затворът ако смяташ,че произвежда превъзпитание и морално наказание е повече от несъстоятелни и вредни внушения.Затова кокошкарите от затвора излизат с още по- голяма жажда да ограбват,а рецидивистите са нахъсани към още по- жестоки и брутални убийства.Затворът не променя идеологията на престъпника, защото извращенията там са чудовищни.
  • 28 Лили

    6 3 Отговор
    До21.Хаха.Срамота е да правиш глупаво сравнение на затвора с мол.Мола е търговско дружество.А затворът ако смяташ,че произвежда превъзпитание и морално наказание е повече от несъстоятелни и вредни внушения.Затова кокошкарите от затвора излизат с още по- голяма жажда да ограбват,а рецидивистите са нахъсани към още по- жестоки и брутални убийства.Затворът не променя идеологията на престъпника, защото извращенията там са чудовищни.

    Коментиран от #35, #38

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Бай Хосе

    3 5 Отговор

    До коментар #25 от "Коко":

    А колко по-долни са недоразуменията, вярващи на недодялани колажи с пачки и кюлчета, и твърденията тип ЕЖК за барселона? А тук снимки, клипове, живи предавания, светещи пръсти, описани банкноти, три инстанции съдебно производство... А затвора Сливен е един от най-добрите като материална база, като единствения женски!

    Коментиран от #33, #34, #36

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Полиграфско изследване

    0 4 Отговор

    До коментар #31 от "Бай Хосе":

    Има един клип с полиграф на Иванчева. В коментар 13 е публикуван, виж какво се казва там.
  • 35 явно

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "Лили":

    си падаш по извращенията
  • 36 Емо

    0 2 Отговор

    До коментар #31 от "Бай Хосе":

    Пожелавам ти скоро да се убедиш на собствен гръб в това.
  • 37 Ставри

    3 0 Отговор
    ОПГ-то да трае. Сега и ненарязани краставици ще поискат, аааа стига вече.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Адвокат

    2 0 Отговор
    Полиграфът е недостоверен уред и това е отдавна доказано. А вината на двете алчни грозници кметици и фенката Петко е доказана от три съдилища. Даже малко им дадоха. Не споря, че и много други трябваше да са в затвора, но това не отменя вината на конкретните лица. От друга страна, в затвора всички са ,несправедливо осъдени’ и условията са ,нечовешки’.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове