Last news in Fakti

2 Януари, 2023 17:39 6 811 23

Второто тяло, открито до Пламен Христов в Пирин, е на сръбски гражданин

  • издирване-
  • банско-
  • пламен христов

Мистерия е как се е озовал на същото място, където е бил и издирвания от дни 70-годишен мъж

Второто тяло, намерено при трупа на издирвания няколко дни Пламен Христов е на 55-годишен сръбски гражданин, съобщи struma.com Той е с постоянно местожителство в Северна Македония и завчера е пристигнал в Банско, за да празнува.

Настанил се е в къща за гости и е тръгнал да се изкачи в планината. Засечено е неговото влизане в България през ГКПП Златарево. Вероятно е работил и в чубина, тъй като колата, с която е дошъл е с австрийска регистрация. Но истинска мистерия е как се е озовал на същото място където е бил и Пламен Христов. Вероятно е слязъл да помогне и е паднал

Остава да се изясни и какво има между скалите, в близост до мястото, където са открити двете тела. На снимките от дрон се вижда нещо червено, но не е раница, тъй като и двамата загинали са със собствените си раници на гърба.Но това вероятно ще се изясни по-късно.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    35 4 Отговор
    БОЖИЧКО
    МИР на ДУШИТЕ им

    Коментиран от #16

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Вла

    31 7 Отговор
    Навярно двамата загинали са се срещнали случайно горе, тръгнали са да слизат заедно, вървели са близо един зад друг, единият се е подхлъзнал, повлякъл е другият и са се търкаляли надолу по склона.

    Коментиран от #19, #20

  • 4 Покой

    39 1 Отговор
    за душите им и кураж за близките !
  • 5 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    24 1 Отговор

    До коментар #2 от "Ром Бакарди":

    господине ИЗРАЗЯВАЙТЕ се по ВЪЗПИТАНО и не се подигравайте имай ГРЯХ от БОГ
  • 6 Сменям си ник-а

    18 18 Отговор
    Някой намери ли стадото кози!
    Иначе не разбирам какво са дирили в чукарите.
    Ако е лято иди ела но през зимата??....

    Коментиран от #7, #10, #17

  • 7 така е

    62 13 Отговор

    До коментар #6 от "Сменям си ник-а":

    Не разбираш и никога няма да разбереш какво е усещането да си сам сред величието на зимната планина. Мир на душите на покойниците, сърбинът очевидно се е опитал да помогне на българина, но не е успял и е изгубил живота си. Българи, сърби и македонци са братя, независимо от политиците, които непрекъснато се опитват да ни настроят едни срещу други.

    Коментиран от #8, #18, #23

  • 8 Сменям си ник-а

    23 8 Отговор

    До коментар #7 от "така е":

    Ехооооо.
    Днес бях на разходка в планината.
    Зима е!
    С приятели не сам и без излишни рискове.

    Коментиран от #9

  • 9 хубаво

    38 9 Отговор

    До коментар #8 от "Сменям си ник-а":

    ама загиналият българин е на 70 години и едва ли има приятели, които да са живи и готови да се щурат из планината насред зима. Липсата на приятели по правило не бива да е повод да се лишиш от удоволствието да си обходиш планината. Много сте самонадеяни младите, не мислите, че някога ще остареете, приятелите ще се разредят до пълната им липса, а желанието за красота ще остане.

    Коментиран от #11, #12

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Сменям си ник-а

    10 8 Отговор

    До коментар #9 от "хубаво":

    Ай завалията.
    Просто не знаеш на колко съм години
    Днес бяхме 8 човека на възраст от 35 до 72 г.
  • 12 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    22 4 Отговор

    До коментар #9 от "хубаво":

    Има един на 73г.Засичаме се през лятото по витоша.Миналата година ми каза,че 27пъти е изкачил Мусала.Дори си помислих...дали не е 2рия....Но въобще не можеш да му дадеш годините.Планината Консервира!!!
  • 13 Кремък

    39 7 Отговор
    Възмущава ме бруталността,с която се съобщава новината за загиналите туристи.
    Когато пишеха за английската кралица падна неимоверно подмазване.Никой не писа трупът на английската кралица ще бъде закопан еди къде си.Но булю,булю знае кога да се напъва и как да си подбира думите...

    Коментиран от #14

  • 14 Не се чуди

    6 7 Отговор

    До коментар #13 от "Кремък":

    Виж кой е автора на статията само...
  • 15 баба ви

    18 9 Отговор
    Едно време, като окапела шумата в гората,хайдутите се прибирали в къщи при жените си.И напролет пак излизали.Помислете малко............
  • 16 Разконспиратор

    1 9 Отговор

    До коментар #1 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Явно. това го пишеш от служебният комп на Факти....НАЛИ ?
  • 17 На тебе

    11 8 Отговор

    До коментар #6 от "Сменям си ник-а":

    Цял живот да ти обясняват няма да разбереш нищо. Ерго, от твоя живот няма смисъл. Люскай си шльоковицата и не се напъвай много, че и от нея се рита камбаната.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Я пак

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Вла":

    Единият го издирват от седмица, другият вчера е влязъл в България. Питам се как 70-годишният е оцелял толкова дни в планината.
  • 20 чукча

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Вла":

    писател , а не читател Чети бе пич , че трупът на българина е по "стар"от този на сърбина.......почти е сигурно че сърбинът е збелязал трупът и се е" притекъл" на помощ , но и той се е подхлъзнал......
  • 21 БеГемот

    2 4 Отговор
    Дърти любовчии.....
  • 22 НАКРАЯ ЩЕ ОТКРИЯТ ЦЯЛО ПОГРЕБЕНИЕ

    2 1 Отговор
    НА СТОТИЦИ ЧУЖДЕСТРАННИ НАЕМНИЦИ ИЗБИТИ ОТ ПУТИН И НАТО ЩЕ СВИКА КОМИСИЯ ОТ ХАРВАРДСКИ ЛЕКАРИ С ТРИМЕСЕЧНИ ДИПЛОМИ КАТО КИРО !
  • 23 Скопие

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "така е":

    Ти благодарам.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове