10 Януари, 2023 09:18 5 868 94

Добрев: България плаща 15 пъти по-скъп газ

  • делян добрев-
  • природен газ-
  • руски нефт-
  • руски петрол

Купиха газ за 2,5 млрд. лв. без търг и без конкурс, заяви депутатът от ПГ на ГЕРБ-СДС в студиото на “Здравей, България”

Добрев: България плаща 15 пъти по-скъп газ - 1
Снимка: Нова ТВ

Цената на газа не може да падне толкова, колкото трябва, защото сме напълнили газохранилището с най-скъпия газ. Плащаме 15 пъти по-скъп газ. Това заяви депутатът от ПГ на ГЕРБ-СДС Делян Добрев в студиото на “Здравей, България”.

“Купиха газ за 2,5 млрд. лв. без търг и без конкурс”, заяви Добрев.

По думите му не форсмажорни обстоятелства и натиск да бъде запълнено газохранилището са били причината за по-скъпия газ. “Използвани са приятелски фирми, които са руски”, твърди депутатът, според когото България е ощетена със 750 млн. лв. “От тях колко са взели Путин и неговите олигарси и колко е взел Асен Василев?”, попита той.

От 25 февруари до края на година българският потребител е ощетяван с 3 млрд. лв. на ден, или по 1000 лева от всеки български шофьор, твърди още Добрев. “Проверих цената на уралския нефт към вчерашния ден. Той е 50,73 долара. Върнах назад графиката, за да намеря същата цена на уралския нефт. Намерих три. 28 август 2017 г. тогава цената на уралския нефт е 50.78долара - бензинът е струвал 2 долара, а дизелът 1,98 долара - при същата цена на уралския нефт”, изчислява Добрев и посочи същите числа за 2018 г. и 2020 г.

“Причината в другите държави да има скок е това, че след началото на войната, цената на Брента - суровият петрол, тръгна нагоре заради войната и санкциите. А руският суров петрол тръгна надолу. Т. е. руският петрол върви надолу, а нашите цени - нагоре, все едно ползваме Брент”, обясни той. “От тези разлики се формираха тези 3 млрд. лв”, посочи той.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 57 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еми да

    34 30 Отговор
    за това беше борбата !

    Коментиран от #47

  • 2 Путинофил

    30 51 Отговор
    Казах ви, че територията е путинофилска, вие не вярвате!

    Коментиран от #75, #91

  • 3 12343211

    27 11 Отговор
    Виновни са всички...и ония отвън нашата държава...
  • 4 Отвратен

    45 16 Отговор
    Гешев СПИШ !

    Коментиран от #89

  • 5 Даниел

    104 16 Отговор
    Ако в студията на сутрешните блокове решат експериментално да сложат детектор на лъжата,този първи ще спре да участва във предаванията!
    ДЕЗИНФОРМАТОР

    Коментиран от #80

  • 6 Коментар

    28 67 Отговор
    Кирчо ни насади на пачи яйца.Лъжеше ни как не бил руски,а пак е руски.И много ясно...от Марс няма как да е.Ей така и Украйна са крали като са й продавали уж "европейски газ",но си е бил пак руски като разликата са слагали в джоба.
  • 7 €комисар от Вашингтон

    29 17 Отговор
    Всичко е по план до 2050 окончателно решение на българския въпрос!!!
  • 8 демоНкрация баце

    36 26 Отговор
    така е защото трябва да слушаме господарите си които ни забраняват да купуваме от русия на ниски цени а можем да купуваме само от техни доставчици на изключително високи цени !!!

    Коментиран от #66

  • 9 Марис

    58 9 Отговор
    Рядко щастие от ГЕРБ !!!
  • 10 Продължаваме Порнографията

    29 20 Отговор
    Диверсификация на дрънка...
  • 11 Продължаваме Промяната

    63 29 Отговор
    Тоя се изтърка! Никой не ви вярва! Истината е при ПП. Народът узря. Не вярва в евтини лъжи, че бензина с тези цени на петрола трябва да е под 3 лева също

    Коментиран от #27, #49

  • 12 Българка

    71 20 Отговор
    Поредната лъжа на долната мутра, говорител на шайката ГЕРБ- ДПС. Вече всички (надявам се) видяхме, че при управлението на крадците ГЕРБ- ДПС българите сме плащали милиарди повече за газ на Газпром по цени над международния СПОТ пазар. Докато при кабинета на Кирил Петков сме заплащали газ под цените на международния пазар. Вярно е, че в абсолютни цифри сега газът е много по-скъп, но за това не са виновни Кирил, Асен> Хр.Иванов и хората от ДБ и ПП, а приятелят на сикаджита Борисов- Путин и кървавата касапница, която провежда в Украйна. Стига лъжи от ГЕРБ, стига опорки. Питам не е ли време мамин Делячо да бъде съден за клеветите ,лъжите и набеждаването, че Василев и Петков са се облагодетелствали? Не е ли време да има второ дело срещу Делян Добрев. Той се опитва да надмине по клевети и лъжи вожда си Борисов. Тези гадини трябва да бъдат съдени за всичките си престъпления. Но нека започнем с гражданските дела, тъй като нямаме работеа прокуратура, а имаме ОПГ с мафията Каскетура

    Коментиран от #83

  • 13 123

    47 9 Отговор
    А защо се отказахте от южен пототок вие и ни набутахте в рацете на турците май забравихте ама ние помним
  • 14 Новичок

    53 7 Отговор
    Уф пак ли Делян.Един професор в университета казваше " Глупавия човек може да зададе толкова много въпроси на които умният да не може да отговори"
  • 15 Ангел

    39 4 Отговор
    Цитирате едни и същи лъжи без да мислите. Тези 3 милиарда на ден няма как да ги предметните.
  • 16 Роки

    54 10 Отговор
    Този вечносърдит селяндурски неадекват с огромно презрително самочувствие, да отговори на два прости като него въпроса:
    1.Къде е Пътната карта за развитие на газопреносната мрежа в България, подписана с „Газпром“ от енергийния министър на ГЕРБ Теменужка Петкова? Подсказка - Борисов лижеше подметките на Путин и Ердоган и лично летеше за указания при тях в Москва и Истанбул.
    2.Кога ГЕРБ и Бойко Борисов ще върнат на България 3-те милиарда лева, с които построиха "Турски поток" на султана Ердоган?
  • 17 Тиквена

    36 6 Отговор
    семка. Иска да е Тиква с чекмедже с пачки и кюлчета
  • 18 Патриот

    43 7 Отговор
    Пак се правят на евроатлантици. Пресен случай - подарък за свинаря, руския гражданин Гергов.
    Върви ли контрабандата на руZки стоки през Хасково, а делянчо ?
    Ако имаше нещо, досега да сте активирали 100-пъти адвоката на мафията Гешев.
  • 19 Автор

    27 6 Отговор
    По некадърно написана статия не бях чел!!Това милиарди, долари ,левове смесени в една каша!!
  • 20 Иван Тушев

    37 6 Отговор
    Този три месеца по студията лъжеше, че бензина трябва да е 2 лева. Не стана 2 лева и сега, се заяжда с цената на газа. На такива като него непрекъснато трябва да му се завеждат дела за лъжи и манипулации. Точно като на неговия шеф, който вече е осъждан два пъти и му предстои това да стане за трети път.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 ДДРОнег

    35 6 Отговор
    Докога ще давате трибуна на крадци и лъжци !!!
    Главната причина за бедността на България са точно тия от ОПГ герПдпс и де-билите, които ги избират !!!
  • 23 Леле,леле

    31 4 Отговор
    Тулупа се е издул от пиене.Жа.лкар като Тиквоча.
  • 24 Простя Копейкин

    26 6 Отговор
    Тия цифри банкянската мутра ли ги намята ?
    Толкова са проZTи тия от слугинажа на путлер.
    Само пинчера им простя копейкин ги бие.
  • 25 ДДРОнег

    36 2 Отговор
    Делянчо, я кажи защо имаме газопровод с рузка газ, но нямаме кранчета да си вземем малко газ от тия тръби ?!
    Кой умник го измисли така ?!
  • 26 Българин

    29 6 Отговор
    Държавата да си национализира рафинерията на Лукойл. И без това 33 години не са плащали по 600 милиона долара в държавния бюджет на България, а само по чекмеджета на корумпирани политици. Заради войната българския народ търпи огромни лишения. Ето ви истинско решение, а не празни приказки по телевизионните студиа.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Демократ

    30 5 Отговор
    Безизходицата на България се дължи на липсата на всякакъв морал в политиката и липсата на политическо бунище,където е мястото на провалените политици.Не може виновен за тежката енергийна ситуация в страната,тежката зависимост с Русия, огромните корупционни схеми, лъжи и грабежи,заробили страната за дълги години, да продължава да дава акъл .Този човек е с 2 фалшиви дипломи - от САЩ и Англия, доказани публично и въпреки тази наказуема по закон фалшификация вече години наред управлява енергетиката в България. За документ с фалшиво съдържание се влиза в затвора,а той е във властта и е непоклатим. Гешев що за гл.прокурор може да бъде като е също с фалшива диплома? Неговият съветник Мръчков, гл.прокурор от времето на Живков,случайно може би нали, но се изпусна като призна ,че дипломите по право от милиционерската школа в Симеоново каквато е на Гешев, нямат стойност като правно образование. Председателят на Софийски градски съд ,най-големия в България Алексей Трифонов не е български, а съветски гражданин и няма право по закон даже адвокат да бъде.Затова България няма да се оправи, докато всички боклуци не бъдат изринати от властта.
  • 29 един

    28 4 Отговор
    Навремето Катамарана отказа вноса на американския LNG и сега руските подлоги реват "газа бил скъп"!ТЕЦ Варна на Доган дължи на Булгаргаз 40 млн.лв.,тия пари дружеството едва ли ще си ги вземе от "хидроинжинера",ще ги калкулира в цената на газа и накрая народа ще ги плати!
  • 30 ПотърпевшСъм

    35 3 Отговор
    нагли лъжи, оправдания за 12г. геноцид над Бг., по тяхно време бензин/дизел цените бяха като в Германия, свидетел съм, след началото на войната,кризата, с 25ст. и карта за намаление, цената драстично по ниска от Германия, Газпром затвориха крана и когато нямаше газ в Бг, Киро осигури танкерите с Газ, имаше натиск от хората и от бизнеса, и пак цената беше по ниска от Борсовата, герб сте лъжци и манипулатори, вредни сте !!!
  • 31 Мнение

    32 6 Отговор
    Подлият Делян Добрев с лъжи, клевети, интпиги и измами иска да дескридитира Асен Василев, като го пришие за Путин и Русия! Което не е вярно! ПП и Асен Василев направиха всичко възможно, за да откъснат страната ни от зависимостта на руските горива! А ГЕРБ, партията на Делян Добрев построи на Путин и Русия "Руско/Турски/Балкански поток през нашата страна с нашите пари 3 милиярда (!!!) без да имаме изгода и отклонение за нас!

    Коментиран от #41

  • 32 Ицо

    9 5 Отговор
    Не 15 пъти бе Джука. 150 пъти.
  • 33 Делян Добрев е нагъл Лъжец!!!

    31 5 Отговор
    Само Лъжи и Измами от ГЕРБ!
  • 34 Факман

    20 2 Отговор
    И 20 пъти по скъп може да плаща,за да има за вас бедните и гладни,безимотни политици/частници/.Вие имате най много нужда от пари комисионни,защото сте психично болни и имате нужда от лекуване,но това никой не го вижда.Не може да се прави само едно и също,да се краде,да се краде и пак да се краде и да си мислите ,че не сте психично болни това е абсурд.
  • 35 Мафията вън!

    32 5 Отговор
    ПодлиятДелян Добрев пак лъже!
  • 36 Делян Добрев лъжец подъл!

    32 5 Отговор
    ГЕРБ и лъжецът Делян Добрев се оплетоха в лъжите си!
  • 37 Истината!

    27 4 Отговор
    Не Асен Василев и ПП, а вие от ГЕРБ, Деляне, построихте Балкански поток за 3 милиона за Путин през нашата държава!

    Коментиран от #63

  • 38 Мутри вън!

    27 4 Отговор
    Мръсен манипулатор и интригант е Делян Добрев! Не те ли е срам бре, Деляне?!
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 ГЕРБ са в изолация

    24 5 Отговор
    Деляне, загубил си моралния компас, момче, вече не различаваш лъжите си и истината и си срам за България!

    Коментиран от #42

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Говедо

    20 2 Отговор
    Гешеф, защо тоя не е в затвора?!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 ГЕРБ са най-деморализираната партия!

    16 6 Отговор
    ГЕРБ са най-деморализираната партия в България! Дори ДПС не се излагат така като ГЕРБ! ГЕРБ внушават и разпространяват ЛЪЖИ ежедневно, нагло и перманентно, за да сринат най-големите си опоненти Продължаваме Промяната! ГЕРБ са пълна поквара и упадък на политическия морал! А Делян Добрев е жалка пешка на дъската на ГЕРБ, който крещи истерично лъжа след лъжа, мъчейки се някой да му повярва на интригите!

    Коментиран от #48, #51, #53

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 не се е изтъркал

    10 15 Отговор

    До коментар #11 от "Продължаваме Промяната":

    Киро и Асен се изтъркаха така че българският народ обедня. С пици с кристали оргии и парапети ни доведоха до дъното.

    Коментиран от #58

  • 50 опг ГРОБ

    18 3 Отговор
    На този задачата му е да бълва лъжи и да обърква електората , докато шефчето му го съдят за посредниците , този от сутрин до вечер ни натрапва лъжата за посредниците , понеже не им пука дали ще го осъдиш те пари са си откраднали достатъчно ..
  • 51 Спасение няма

    11 6 Отговор

    До коментар #45 от "ГЕРБ са най-деморализираната партия!":

    ГЕРБА ДА ПРОПАДНАЛА "ПАРТИЯ"!

    Но ние Електората трябва с гласовете си да изринем БКП-тата и ДПС-тата на Бунището на Историята при Мадридското Нищожество- НДСВ-то!
  • 52 ганю

    5 9 Отговор
    ами щото слушате баламурници
    учете се от бай Тошо как се прави а не да се карате с Русия
    и да пращате оръжия
    що не си седите на задника и да свършите нещо полезно за родината и народа

    Коментиран от #56, #65

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Ехаааа

    15 2 Отговор
    Това момченце знае ли какво е 15 пъти? Според думите му каза трябва да е 10 лева. Да вземе да се върне в училище, че освен за родата сметките миу са смешни!
  • 55 Пепи

    16 4 Отговор
    3 млрд. На ден. СмЕх. 1000 лв на ден от шофьор. Демек всички шофьори са имали по 250000 лв миналия февруари. Ама какво да очакваш от човек дето шефът му е построил 500 000 км. магистрали и каза че в 1 трамвай се возят 700 души.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Веселушко

    10 2 Отговор
    Скрий се бе каунь. Сякаш ако ти беше на тяхно място нямаше да направиш както ти наредят от козяк и Брюксел.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Гадно

    14 2 Отговор
    Писна ми от комунисти, турчористи и герберисти!
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 демократ

    11 2 Отговор
    Този отдамна е ясен, че е Делян/Недоделян, но май е и малоумничък.
  • 63 Де да бяха

    5 0 Отговор

    До коментар #37 от "Истината!":

    три милиона, три милиарда са.
  • 64 Д Добрев!! Не сме те забравили

    13 5 Отговор
    каква Плюнка беше,, като министър!! Недоносче! 150 пъти плащаме, по скъпа газ, не 15 пъти!! Тъп Гербер!! Само с Плюене няма да ви се получи, Аут сте от всякакво Правителство!!

    Коментиран от #67

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 И кога

    11 3 Отговор

    До коментар #8 от "демоНкрация баце":

    сме купували от Русия на ниски цени да попитам? Долни лъжи на опорките.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Хаджигенов

    13 2 Отговор
    Пак ша та съдим май, за лъжи толупови.
  • 69 Идиота Тиква от Банкя

    11 4 Отговор
    Къде е Елена Йончева да го подпука отново на тоя малоу🤧мник Добрев? Калинката от ГЕРБ - Добрев щото там са само Калинки и неграмотни знаят само да лъжат. Елена Йончева го беше за вряла на тоя Хасковски Идио🍼т в Миша дупка с разследването за кражбите в община Хасково, където тоя Добрев беше уредил всичките си роднини и беше узурпира и грабил гам в общината, всички беше устроил с фабрики, заводи. Тоя Хасковски Идио🍉т по подобие на Идиот🍒та от Банкя само ль и разпространява а и е толкова неграмотен колкото главатар си Нищо🌶️ти от Бан🎃кя на който той целуваше ръка. Онова Нищо от Банкя беше построили магистрали 500 00км 😀та така и тоя измамн🥀ик Добрев лъже тук за цената след като беше доказани, че причината за скъпия газ е дигора подписан от Терористипна🎃та групировка ГЕРБ.
  • 70 Истината!!!

    10 4 Отговор
    Срамно е неграмотни простаци като Добрев и шефа му Боко да разиграват цяла България с лъжи и интриги и да клепат и малкото свестни политици с клевети, за да си помисли българинът "всички са едни и същи". Не, не са едни и същи, ГЕРБ си служат с лъжи по най-безскруполния и долен начин!
  • 71 Хахаха ;-)))

    10 2 Отговор
    Явно бойчето му е обещал на делянмо министерство, щото е като полудял - размахва листята и не може да спре да лъже като пощурял, нелепо изглежда отстрани това е като папуас да говори за квантова механика.
  • 72 Кореняк янки

    7 2 Отговор
    Герберската орда краде и лъже повече от телефонните измамници.
  • 73 Руzко-българска мафия

    6 1 Отговор
    От няколко месеца еднолично управлява пРезидента Радев. Защо ГЕРБ-ДПС мълчат за националните му предателства в угода на фашистите от Кремъл ?

    Вчера руският петрол тип Уралс падна по 40 долара за барел, пратки от Приморск бяха на 37,8 долара. Ние го купуваме минимум с тридесет долара отгоре. Плащаме и мълчим. Вместо да плащаме по 1,70 плащаме по 2,60 за литър бензин, вместо 1,80 за дизел, плащаме близо по 3 лева. Президентът осигурява чадър и никой не му търси отговорност за това.
    Много преди Кирил, Асен или Александър Николов да се появят на сцената. Президентът нарежда на служебното правителство да подпише меморандум с IP3, към които след това се присъединява Джемкорп по желание на американската страна. Там присъства Любомира Ганчева тогава съветник на Румен Радев и доверено лице на Румен Петков, връзката на Първанов с шефа на Службата за външно разузнаване на Русия - Наришкин, а сега "началник" кабинет на катамаранеца Росен Христов.
    Въпросът е - защо ГЕРБ не атакува първоизточника на тази операция? Защо дума не обели срещу Румен Радев?
  • 74 Срам!!!

    7 1 Отговор
    "Делян Добрев загуби делото "Кумгейт" срещу Елена Йончева"! Този Лъжец Делян Добрев беше лъгал и за Елена Йончева. ГЕРБ си служат постоянно с лъжи и после плащат обезщетенията на "жертвите" си с Наши пари, от държавтите субсидии, които отпусщат от бюджета за партиите!
    И Борисов си служи с Лъжи!
    "Бойко Борисов е осъден да плати 10 000 лв. на Мая Манолова по дело за КЛЕВЕТА.
    Евродепутат от БСП Елена Йончева спечели окончателно делото за КЛЕВЕТА срещу Бойко Борисов. Той е осъден за плати на Йончева 5000 лв. обезщетение!!!
    Бойко Борисов е осъден от Елена Фичерова за 5 000 лв. за КЛЕВЕТА и неверните твърдения с цел да я дискредитират ."
  • 75 Россия 🇷🇺 ZV

    5 7 Отговор

    До коментар #2 от "Путинофил":

    Добре каза ,но скъпия газ докараха американофили. Хи хи хи
  • 76 Безскрупулният лъжец Делян Добрев ли?

    6 3 Отговор
    Хахаха, този бълва само омерзяващи и обидни лъжи!
  • 77 Алооо Кумгейт мошеника,

    7 2 Отговор
    Моделът Добрев - помним схемата ти за кражби на евросредства!
  • 78 Дье ж въриш

    4 2 Отговор
    Га ядахте кифтетта ни ривахте.
  • 79 Кумгейта,

    6 2 Отговор
    Ти не беше ли дето съдейства за назначаването на свои роднини и приятели - т. нар. "дрийм тийм", в община Хасково???
  • 80 И кое е дезинформация бе...

    5 3 Отговор

    До коментар #5 от "Даниел":

    ...умнико.
    Ценя на газа определена от Булгаргаз за месец януари 2021г.- 19.33 лева за мегаватчас.
    Цена на газа за месец януари 2023г. , на същата компания - 179. 60 лева за мегаватчас.

    Коментиран от #84

  • 81 Артилерист

    3 3 Отговор
    Не му вярвам на Д. Добрев още от времето, когато взеха да не му стигат депутатските пари и се премести на квартира при майка си. Но тези 15 пъти по скъп газ, даже и да са позасилени малко, правят лъжите на просто Киро и Асан за по-евтиния американски газ и отвоюваната независимост от скъпия руски, за напълно демаскирани и доказани. Щото Д. Добрев е, нали, най-големия енергиен експерт на ГЕРБ. Имам си го този вреден навик да злорадствам и да се кефя, когато лъжците, тарикатите, нагаждачите, мазниците, мошениците и прочие безнравствени типове, са контрастно изобличени...
  • 82 Анинимен

    3 3 Отговор
    Тоя говори врели не кипели защото се страхува от съд
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Даниел

    3 1 Отговор

    До коментар #80 от "И кое е дезинформация бе...":

    Приятелю,елементарната математика показва,че дори цифрите,който си цитирал са по-малко от 10 пъти разлика.както сегашните така и предишните цени са за всички,не само за България.
    Ти отговори на въпроса:защо нямаме отстъпка от левче,и цената защо не е под 2 лв както твърдеше Добрев??
    Само да отбележа,че преди ковид и войната,по време на управлението на ГЕРБ,цените на горивата в България бяха над тези в Австрия например.
  • 85 Анонимен

    1 1 Отговор
    Тъй тъй ще говориш каквото ти се каже защото си хлътнал и на зад няма
  • 86 Таково бе

    0 2 Отговор
    Барела колко литра нефт чини а тюфлек ???
  • 87 Фори

    2 2 Отговор
    Заминавай за Хасково веднага.
  • 88 Орт

    2 2 Отговор
    Тоз лъже повече и от Мбаце.
  • 89 Комита

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "Отвратен":

    Не спи но знае истината. Няма долари. Няма комисионни. Аидуци герберски няма да излъже те народа .щеси получите заслуното при баи Ставри.
  • 90 Казуар

    2 2 Отговор
    Делянчо, капацитетът на Чирен е 500 милиона куб. м. газ, а потреблението в България е над 3 милиарда. Като се направи смес скъп и евтин цената не се повишава чувствително. Русия обяви България зе неприятелска страна и как ще се постигне бълнуваната от теб много ниска цена на газта.
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Аскйоиии

    1 1 Отговор
    Този ли е мрънкалника на бойковщинища писна ми левчето левчето левчето а га пиехте бендзин...
  • 94 Славка Пенева

    0 0 Отговор
    Ами хайде да направим нещо по въпроса.Или само си говорим предизборно.Нека се регулират цените на газ за крайните потребители.Все пак това е най-природосъобразното гориво.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове