Last news in Fakti

10 Януари, 2023 17:54 3 573 100

Борисов се извини на Христо Иванов и обяви: Има реални шансове за третия мандат, ако отиде в ДБ

  • бойко борисов-
  • мандат-
  • дб-
  • правителство-
  • христо иванов

"Когато говорим истини, те не се усмихват. По-добре да не ги натъжаваме с имена, защото се подвеждам, цитират ме и после ме съдят, за да стане публично. Все едно аз ги натъжавам. Като спрете сега милиардите към "Лукойл", няма да са натъжени само те

Борисов се извини на Христо Иванов и обяви: Има реални шансове за третия мандат, ако отиде в ДБ - 1

Бойко Борисов проведе извънреден брифинг в централата на ГЕРБ. До него седнаха председателят на парламентарната група Десислава Атанасова, Делян Добрев, Томислав Дончев и Даниел Митов.

"Ако не приемем нашия закон в четвъртък, Лукойл ще продължи да прибира по 3 млрд. лв. за сметка на българските граждани. Пълно безобразие е бензинът и дизелът да са по 3 лв. Имаме и проект на решение, което е за построяване на 7 блок на АЕЦ Козлодуй и за започване на работата по 8 блок, имаме лицензирана площадка и ОВОС", каза Делян Добрев на срещата.

"Всяко изречение завършва с "волята на президента". Това са важни неща за нас. Воля има. След 10-15 години излизат пети и шести реактор и там да се превърнем само в клиенти ли? Оптимист съм и парламентът показва, че работи ефективно. Горанов, стига си чел. Имаме стабилни мнозинства и всичко ще мине със 160-170 депутати. Ще ви кажа от къде - ГЕРБ-СДС, ДБ, ДПС, Промяната, БСП също", отбеляза Борисов.

"Когато говорим истини, те не се усмихват. По-добре да не ги натъжаваме с имена, защото се подвеждам, цитират ме и после ме съдят, за да стане публично. Все едно аз ги натъжавам. Като спрете сега милиардите към "Лукойл", няма да са натъжени само те. Вече с близо 70-80 стотинки сме върнали цените назад. Аз съм изключителен оптимист за следващите дни. Ще има огромно мнозинство за хората с увреждания, защото е правилно, за горивата и за реакторите също, защото гарантира България да остане ядрена държава, защото съдържа огромен човешки потенциал", допълни той.

Лидерът на ГЕРБ припомни, че утре ще се състои кръглата маса относно промените в съдебната система.

"Да спрат да говорят празни приказки и да го направят. Този парламент е изключително дисциплиниран. Не е като едно време с мъка да се ходи на работа. Виждам много ентусиазъм, което е похвално", каза той.

"Що се касае до третия мандат - има реални шансове да стане, ако отиде в "Да, България". Ако отиде във "Възхода" евентуално ще събере мнозинство, но няма да е стабилно. Преди месец съм давал предложение, но мислех, че те са в добри отношения с хората, които дават мандатите, но животът показва, че не е така. Ако искат да изложат БСП за пореден път, при положение, че имаме решение на конгрес, не знам дали хората на ДБ ще се съгласят да направят коалиция с БСП. В мандат, даден на ДБ, извинявам се на Христо Иванов, не съм искал да предопределям и да го заличавам като политик. Да предложиш някого за премиер не мисля, че е заличаване. Важното е този човек да е овластен от партиите и коалициrте, за да може като дойде на разговори с нас да предложи каквото има да предлага", посочи Борисов.

"Правителството на Габровски щеше да събере повече от 130 депутати, ако ДБ го бяха подкрепили, което е стабилно мнозинство. За хубаво или лошо, партията на Промяната взе място вляво. Няма как да се разположат вдясно с популистките си решения. Ако се разположат вдясно, ДБ трябва да се съобразява с популистките им решения. ГЕРБ, ДПС и ДБ бяха толкова единни, за да не се случи фалита на държавата, че се притесних", обясни лидерът на ГЕРБ.

"За радост, цените на петрола падат, така че би могло да живеем по-евтино отколкото преди войната. Войната става все по-кръвопролитна и гадна. Това, което прави Путин е непростимо и историята ще го осъди", каза той.

Той се обърна към Христо Гаджев, апелирайки го да направи каквото е необходимо, за да се подкрепи пращането на военна техника и помощ в Украйна.

"Трябва само малко повече кураж, няма да му казвам на Христо името, но давам и реални примери. С Христо Иванов се разбрахме за Северна Македония и тя тръгна по пътя на ЕС и НАТО. Същото беше за Еврозоната, бюджета, F-16, за шенген, "Лукойл", посочи Борисов.

Според него не е имало толкова стабилен парламент до момента.

"Да сложат който искат, но да използват случая и да съберат мнозинство. Нас ни имат. ПП седят в изолация на всички закони, които изброих. 63 човека само им гласуваха декларацията. 63-ма от 240. А ние с хора, министри и правителство - 115 човека. Е, кой е в изолация, уважаеми коментатори по телевизията", попита той.

"Вече не са и усмихнати, благодарение на Делян Добрев. Не ми приписвай злини. Искам да са щастливи. Петък да си пожелават щастлив уикенд. Някой има ли против да участваме в правителство с ДБ", обърна се той към своите.

"Асен Василев продължава да лъже. С Радев нито съм се чувал, нито съм се виждал. Ако докаже, че сме се виждали, ей тук ще си разпиша оставката. Не се месете в работата на другите партии, аз затова му се извиних на Христо Иванов. Явно след Кирил Петков като кажеш, че някой става за премиер, било обидно. Сложете когото искате, аз не съм го направил с лошо чувство. Криво ми е за Мариците. Хубаво е, че синдикатите отидоха и разбраха какво са им подготвили и няма съмнение, че Асен Василев го е направил. Не е срамно и лошо да поддържам връзка с Радев, но в последните години не го правя. Нито той, нито аз. И когато ги изобличим в шарлатании, казват, че сме заедно. Ние поне нямаме тежестите, че сме ги довели и показали. Грешка, Асен Василев го показа Плевнелиев. Както Радев, така и аз горчиво съжалявам", допълни той.

"Сабрутев каза, че приятелството ни с Радев било видно. Какъв е бил? Съди ме, че нападам "Газпром". Партията има адвокат, а той пълномощни и всеки, който има претенции към физически лица или цялата партия. Представяте ли си, ако заведем контрадела за милиарди. Сиреч, присъдите трябва да са четири пъти по-големи", заключи Борисов.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 41 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гнусни фашисти

    88 8 Отговор
    Народен съд за вас скоро. Нож. Горелка. Шиш. Прасета на мезета. Душмани на българите. Два метра под жълтите павета. Софийски роуд ъф боунс.

    Коментиран от #17

  • 2 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    101 4 Отговор
    ЦИРКАДЖИЙСКИ НОМЕРА!ТОЙ НЕ ПОМНИ ВЕЧЕ ЧЕ ГО Е ОБИДИЛ ДАЖЕ!ТОЙ ВСИЧКИ ГИ ВЗЕМА ЗА ПОЦИНКОВАНИ КОФИ,ПЪРВО ГИ ОБИЖДА,ПОСЛВ ГИ ЦЕЛУВА ПО ГЛАВАТА!!
  • 3 Нено

    47 28 Отговор
    Ще има ли военен съд на хората дали списък с оръжията на България на украинския посланик?!

    Коментиран от #44

  • 4 ЕС фен

    95 4 Отговор
    Да не забравяме, че Баце е дребен крадец на коли, назначен от мутрите за охрана на бай Тошо,
    издигнат от Дедо и направен генерал от Доган, построил патока на Путин,
    кътащ пачки и кюлчета в чекмеджета.

    Коментиран от #11

  • 5 Софиянеца

    64 13 Отговор
    Пази боже Буда и Сорос да управляват държавата ни!

    Коментиран от #19

  • 6 бягай бе

    78 2 Отговор
    тъпа тиква !Кой те брои хаймана недна...
  • 7 да де

    57 12 Отговор
    Явно големите началници са им набили канчетата и "непримиримите" противници ще се прегърнат разпределяйки кокала за да са доволни всички.
  • 8 тиква цигулка

    71 4 Отговор
    Нещо си се объркал боко ти и гешев сте едно цяло и няма как да ви мине номера
  • 9 то би ор нот то би

    51 3 Отговор
    боко е заложник на бкп-дс статуквото и търси легитимирането си пак във власта,залога е най-ценното за един човек!

    Коментиран от #93

  • 10 джаба

    58 2 Отговор
    ТОЗИ Е ГОТОВ ДА МУ ГО ЛАПКА НА РИСТЕ САМО И САМО РИСТЕ ДА МУ ПРИСТАНЕ
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 виж ти

    53 3 Отговор
    Ударихме го на молби къндърми и врънкане.

    Коментиран от #39

  • 13 12340

    48 2 Отговор
    Игнор за Банкянския Груйляк!
  • 14 Много ми е интересно!

    58 2 Отговор
    Къде изчезна ...- ,,Карикатурата на Диктатора Борисов..."...- Тома Биков...?!?!
  • 15 Леля Гошо

    52 3 Отговор
    Много хора харесват примитивната, мутромилиционерска мисловна дейност на Тулупа.
  • 16 🇧🇬🇪🇺💯

    38 4 Отговор
    Аве на “мутрагиньо” няма ли кой да му каже че не е от вчера в политиката, и този медииен образ на “Целият Бойко Борисов в “бяло”- защитник на бедните и онеправданите” нема да хване дикиш.
    :) На баш мутрата ББ, Христо Иванов не му е “белиот кон” да го възседне и с фанфари да излезе на политическата сцена, 🙏Преоблякъл се Илия “ББ” пак в Тия”❗️🤟🐑🐑

    Коментиран от #74

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Бау бау

    13 1 Отговор
    Ставам разноглед... Огромно действие - никакво противодействие...
  • 19 аланкоолу

    8 3 Отговор

    До коментар #5 от "Софиянеца":

    не смесвай две различни неща!
  • 20 да бе

    27 2 Отговор
    Много ва мола, нека правим какъвто и да е кабинет, само да учатсвувам...

    Много м ие тегаво, че не учатсвувам.
  • 21 Реперят за службица!

    16 2 Отговор
    ИСКАМ ИЗБОРИ!

    Коментиран от #47

  • 22 мдаа

    22 2 Отговор
    Навремето Магарешки беше готов да подкйрепя кабинет срещу 1 зам министър.
    100 пъти каза - "има отговорни хора, на които да се разчита! 1-2 зам министри напи подготвени....."
  • 23 Хохо Бохо

    37 3 Отговор
    смешник, лъжец и престъпник
  • 24 селски хитрец от село банкя

    34 3 Отговор
    Нали Тато те е учил на тарикатлъци
  • 25 номарът на китайката

    31 1 Отговор
    И като дойдат изборите, тези заявления на Батко ще излазат през носа на ДБ.

    Всеки ще започва и свърша дебата с "Ама вие сте с ГЕРБ"
  • 26 Аве

    26 1 Отговор
    ДБ-ПП и ГЕРБ на местните избори ще са един срещу друг и как очаквате тези хора да направят правителство сега?!
  • 27 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    39 1 Отговор
    "Когато говорим истини..."
    И СПРЯХ ДА ЧЕТА ‼️
    БОРИСОВ и ИСТИНИ е
    ОКСИМОРОН ‼️‼️‼️

    Коментиран от #76

  • 28 Айде

    21 4 Отговор
    в този мандат може да подарят на Туркия и 2 блока на Белена, защото не ги ползваме - руски са! Но няма да имаме проблем да купуваме ток от тях от Тууркияяяя бе джанъм ;)
  • 29 Гого

    24 1 Отговор
    Вижте размяната на реплики между Кирил Петков и Бойко Борисов – мирише ли ви на кабинет?
  • 30 Този

    40 2 Отговор
    Простак 12 години позволява на Лукойл да граби държавата и получаваше дивиденти и направи лобистки закони за данъците и акцизите и данъчните складове и осигури печалбите на приятеля си Златев и сега дрънка врели некипели крадецът ,заради който държавицата ограбена от него и олигарсите му сега боксува В затвора мутро се обяснявай добитък злобен.
  • 31 Минева

    33 1 Отговор
    Защо 12 години не се загрижи за "българските граждани"? Време не ти остана от чекмеджета, мата хари, мис гащи и какви ли не още мръсотии.
    Сега притискаш ДБ. Вярваме, че няма да се набъркат с твоите кретени, защото ще ни загубят като избиратели. Ти си токсичен!
  • 32 КОЛЯ

    19 2 Отговор
    ПАК ХАЛЮЦИНИРА
  • 33 Щъркела

    34 4 Отговор
    Неизреченото единствено условие, което сънува и бленува Бойко Борисов, е да не бъде разследван и да не му пипат парите. Ако някой му гарантира това, той ще клекне.
  • 34 баце пак е протегнал

    22 3 Отговор
    грабливата си ръка, с която пълни чекмеджето.
    И ДРЪНКА ли ДРЪНКА глупости. Има кой да се прави, че не разбира психическото му състояние, има кой да се надява да получава още от него, а другите си траем.

    боко не може НИЩО свястно за страната да каже. Аре, каскет, организирай се да го разследваш.
  • 35 Боюви

    21 2 Отговор
    динени кори !
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Тиква прибира парите

    22 1 Отговор
    После се извинява и това.

    Коментиран от #60

  • 38 ТаУмВзе

    16 4 Отговор
    Мутропитека долен и ицко в една Килия! Няма да е нали. Робе овца! Последна национална Катастрофа е.
  • 39 Жоро

    15 4 Отговор

    До коментар #12 от "виж ти":

    Бойкикев е податлив да се качва в разни джипове!
  • 40 Фил

    27 1 Отговор
    Ако ДБ направи коалиция с ГЕРБ и ДПС ,то това е краят за тази партия!" Възходът" на Янев е довиждане също.
  • 41 Реалист

    24 2 Отговор
    Никой не би се вързал на брътвежите му. Най малко Хр. Иванов. Ял му е попарата. Тиквуня иска със зъби и нокти да се отърве от затвора. Това му е болката.
  • 42 ПСР

    15 1 Отговор
    Психиатрия-бързо и сега!
    Несвързано,алогично,брътвежи....е,без лъжа-просто не може.По МКБ- категория F.
    Аптека,аптека му дайте на човека.
  • 43 Чудя се

    15 4 Отговор
    Какво става.Толкова негативни изказвания от ДБ към ГЕРБ ,а сега ще плеснат с ръце и ще се прегърнат и това ще е стабилно.Ама на луди ли правят симпатизантите си.Ако го направят,на изборите ще видят какво им се пише.Плюс това ДБ и ПП са неразделни.Какво мисли Борисов.Аз му бях върла защитничка,ама сега...БВ са идеални за коалиция,защото са балансирани,а не крайни.
  • 44 Не, няма да има

    6 2 Отговор

    До коментар #3 от "Нено":

    Военният съд е за военнослужещи.

    Коментиран от #48

  • 45 ИПОН на ГЕРБ

    23 1 Отговор
    Борисов, кой "ваш закон да приемем"? Този закон от шкафчето с кюлчетата ли е? Много е голямо желанието на лидера на ГЕРБ за опрощаване на 12 годишните кражби от държавата българия. Иска ви се отново многолетно управление и усвояване (присвояване) на еврофондове.
  • 46 хихи

    13 1 Отговор
    Борисов!
    Се опитва да еbаvа стария Pадев!
    Ако даде мандата на ДайБългария в комбинация с Борисов е, ако не го даде не желае кабинет!!! хи хи хи
    Да видим какво ще отговори Стария....!?!?
  • 47 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 20 Отговор

    До коментар #21 от "Реперят за службица!":

    За първи път ГЕРБ се опита да размаха пръст на държавата мафия - политици, магистрати, бандити. Е, няма как засегнатите да протестират явно за това, в Европа сме, все пак. Но обърка много сметки. Сега всичко това ще ни струва скъпо, няма как да ни се размине на всички нас. С няколко дребни скандала, хитро спретнати от „протестиращи” въобще няма да се учудя, ако един ден се окаже ген. Б. Борсов в затвора. И то не, че би станало кой знае какво, а за назидание за всеки следващ, който дръзне да се опълчи срещу системата. Ако изпуснем момента сега, за дълги години напред бетонираме статуквото. Много от нас виждаме това според последните социологически проучвания., но ще можем да помогнем единствено с масово гласуване за ".............. ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ на БЪЛГАРИЯ" на парламентарните ИЗБОРИ.
  • 48 Нено

    7 2 Отговор

    До коментар #44 от "Не, няма да има":

    Е, кой друг да знае с какви оръжия разполагаме ако не е военен?!
  • 49 Алан гро

    10 2 Отговор
    Аман бе ! РАзпускай и незабавни избори 2 в 1 с референдум за еврото !!!!
  • 50 С даване на оръжие на Украйна

    15 4 Отговор
    Парламента се компрометира дотолкова,че хората да се отвратят от тях! Избори, задължително!Сащ ги натискат да правят правителство,което да командват-никакви такива!Нови избори,докато на власт дойде правителство на България и Българите!Защото последните бяха на сащ,на нато,на ес само не и на България!
  • 51 ЛиБеРаст

    11 2 Отговор
    На Борисов му е много важно да е в коалиция със сороският проект и американски слугинаж ДБ, защото е в немилост пред атлантиците и току-виж го арестували този път съвсем законно.
  • 52 ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ

    13 5 Отговор
    " Борисов се извини на Христо Иванов и обяви: Има реални шансове за третия мандат, ако отиде в ДБ ".

    Звучи ми като подмазване от страна на ББ. Ако дадат третия мандат на ДБ този ще си даде подкрепата за тях само и само и той да се нареди на държавната софра та пак да ЛАПА.

    Е, няма да стане. От сега казвам, че тая мантра няма да стане. Идват нови избори, при които ДБ дори няма да влязат в парламента, както и онзи там какъв възход беше.
    За сметка на това обаче Възраждане ще влязат с тройно повече депутати и вече ще са незаобиколим фактор в политиката. Само те ще развалят коалициите на турската партия ДПС с всички останали американски партии в Българския парламент.

    ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ. БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ.

    Коментиран от #64, #68

  • 53 Бойко

    3 3 Отговор
    Ицо е мързелив хихи
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Не се учудвай

    10 4 Отговор

    До коментар #17 от "Забърши":

    Той,Народния съд 2,така или иначе идва,колкото де не им се вярва на "евроатлантиците"! България ще се върне под руско влияние,и тогава,не ми се мисли какво ще става!Май ще има и по колесниците,като в Афганистан!

    Коментиран от #70, #72

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Меси

    17 1 Отговор
    Бокича пак вари жаби...
  • 58 сръгт

    15 2 Отговор
    Долен лъжец. Хем прост пожарникар хем лъжец и крадец. Такава комбинация е много вредна за България. Точно този прост некадърник, се хвалеше че е спрял южен поток, АЕЦ Белене и нанесе бедност и мизерия на българите. Сега бил за нови реактори и лъже като сиганин та дано му се размине. Милиарди загуби имаме от този а отделно колко прибра в чекмеджетата от бвсеки българин с ин хаус, Арени във всяко село къщи за тъщи и от където може. Тоя нахалник от затвора не трябва да излиза заедно с калинките си. Мизерник долен, търгнал акъл да ръси.
  • 59 Регенерат

    10 1 Отговор
    Вместо да се извини на хората, той се извинява на......
  • 60 забрави

    7 1 Отговор

    До коментар #37 от "Тиква прибира парите":

    за чувалите ?!А,де?!Ама Рашо знае кой,кога и къде?!....
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Накрая

    10 2 Отговор
    ще се съберете крадците и лъжците ГЕРБ, ДБ, ПП дружно да стрижете глупавият народ.

    Коментиран от #66

  • 64 Ужасен

    7 4 Отговор

    До коментар #52 от "ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ":

    Как успя едно варненско ци га не да ви излъже ?

    Коментиран от #79

  • 65 Дядо ви Курти от село Пиперково

    13 1 Отговор
    Този примат лъже и докато спи...Съсипа живота на хората,съсипа цяла една държава,тръгнал да ми говори глупости...За тоя и.д.и,о,т....Само затвора,нищо друго....

    Коментиран от #67

  • 66 Както успя

    5 3 Отговор

    До коментар #63 от "Накрая":

    едно канадско, едно от Банкя, един пинокио, една крушовица. По същият начин.
  • 67 И кирчо за компания

    6 5 Отговор

    До коментар #65 от "Дядо ви Курти от село Пиперково":

    Че го би по лъжи.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Реалист

    6 1 Отговор
    Хитрец е тиквата, не може да му се отрече ...

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Бивш гербаджия

    15 1 Отговор
    Като видя тези егземпляри от герп - ББ, тома ибриков, десито и сачева ми се повръща от плещенето на простотии как те са "велики" . Тези бесрамници и безродници са великите грабители и измамници на българите. Те доведоха България то това дередже.!
  • 72 задунайска губерния

    5 7 Отговор

    До коментар #55 от "Не се учудвай":

    Ние кога сме се отървали от руско влияние, че да се връщаме ??!!
    Митрофанова си управлява пРезидента, насъсква оня пинчер копейкин, Доган си раздава порциите от руски нефти и газ, бойки си върти контрабандата през Хасково ...
  • 73 Бамбука

    2 5 Отговор
    Ян Бебиан на Луната. Абе "умното" си умно и затова прибра в свитата си и оня синът на баща си. Ако излезе от политиката, като нищо ще открие я Атлантида, я нов континент. Може и като Мойсей да ни преведе по морето, все пак си е Меси.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Ха хо

    5 0 Отговор
    Ако вземат Д Б мандата им спретнете мижаво мнозинство са чао следващите са гроб по ред инак България изчезва като държава
  • 76 Трибуквена

    4 3 Отговор

    До коментар #27 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    ВИСУЛКО,
    Не петни знамето ни !!!
    Не се притеснявай ! ЗНАЕМ ТЕ !!!
    СПОКОЙНО СИ ЧУЧНИ руският флаг !
  • 77 Хохо Бохо

    7 2 Отговор
    Буци, кога ще ни върнеш трите милиарда, които похарчи за путинов поток?
  • 78 Чекмеджан ефенди

    6 1 Отговор
    Изчезни Ай дук от тук!
  • 79 ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ

    3 1 Отговор

    До коментар #64 от "Ужасен":

    А ти кого ни предлагаш? Тези които вече 33 години им се нагледахме ли ?
  • 80 Магнитцки

    4 1 Отговор
    Тоя защо е още "действащ" политик?

    Коментиран от #92

  • 81 МИЛЕН ОТ ПП

    5 2 Отговор
    СТИГА СЕ НАТИСКА БЕ БОКО ЗА ВЛАС НЕ СЕ ЛИ НАГУШИ ВЕЧЕ
  • 82 Коментар

    2 3 Отговор
    Вие чувате ли се ДеБето да прави?!Те в Мета прилагат цензура,а ако се докопат до власт ще е цензура навсякъде и репресии.Те не са загрижени за България,а за чужди държави.Ще ни изнесат държавата!По-зле са и от ПеПето.Абсурд!
  • 83 Тоя престъпник

    3 1 Отговор
    Не спира с глупостите
  • 84 А1А1А1

    4 1 Отговор
    Не давайте трибуна, на неграмотни хора, дори да са психично болни, даже и да са били министър председатели!
  • 85 Радан

    3 1 Отговор
    След 12 годишното управление на шайката на суджуците Герб си на този хал днес драги ми българино вместо да гледаш в тава време е да излезеш с дряновицата!
  • 86 преса

    3 1 Отговор
    Къдеее са паритее къде е Мата Хари Затвоооооор!
  • 87 Хаджигенов

    2 1 Отговор
    Боче пусни ми Мата Хари да я пооклесам покрай изборите твой човек съм
  • 88 Бродяга

    2 2 Отговор
    Написал един тюрлю гювеч.Една тема за главата,друга за краката.Той Вожда,велик, само той може и знае и другите папагали край него,пригласят в хор.Ужас!!Събра 30 сюжета наведнъж и утре ще се отметне и ще говори обратното.Целта му е да отдели ДБ от ПП и да ги хвърли в жарта и после да каже,че той не е виновен.ДБ са виновни.Мурафетите на Баце ги знаем най - добре.
  • 89 Бродяга

    2 1 Отговор
    Когато играеше карти със твоя приятел от Лукойл- Златев и деляхте мангизите,беше о,кей.Сега говориш против Лукойл.Баце, ти си токсичен.Гледаш само келепира.И искаш да подкрепиш ДБ, за да намърдаш пак министри,които да крадат.Хитра лисица си ти.Аре стига толкоз се увърта,защото СЦЗ те чака.
  • 90 Връшка чука

    2 2 Отговор
    Баце,биполярното разстройство още те гони.Не състави правителство,искаше избори, затова върнахте по твоя заповед харт.бюлетина,да можеш отново да трият и бришат твойте хора в протоколите,да мъкнат чували с нагласени само герберски бюлетини и накрая приятелят ти от Инфо- смахнатия Константинов да манипулира цифрите в полза на Герб.Пък сега искаш правителство на ДБ да подкрепяш.На коя лъжа да ти вярваме?
  • 91 Ха,ха

    2 1 Отговор
    Боко ги прави на луди калинки,но 80 процентовите няма как да схванат.
  • 92 Защото

    1 3 Отговор

    До коментар #80 от "Магнитцки":

    ГЕРБ са първа политическа сила.Но Сульо не може да го асимилира.Все пак трябва поне половин гънка на гладкия му мозък.
  • 93 промяната е необратима

    4 1 Отговор

    До коментар #9 от "то би ор нот то би":

    Статуквото се разпада и никой не може да го спаси.
  • 94 В. Златев

    3 0 Отговор
    Ей селски тарикат, и на белот лъжеше.
  • 95 Стефан

    3 1 Отговор
    И Герб, и ДБ, и БСП каквото и да говорят, накрая са готови на всичко, за да управляват, особено гладници като Христо Иванов.
  • 96 Вели

    1 0 Отговор
    ДБ не е ок да правят правителство, даже изобщо да участват в управлението. Нали ги знаем всички що за стока са.
  • 97 либоф

    1 0 Отговор
    христо сигурно се е размазал от кеф :) толкова желан от толкова страни :)
  • 98 Галина

    0 0 Отговор
    Грешката с подигравката към Иванов е вярна в случая
  • 99 бурсук

    1 0 Отговор
    бягай на бостата!Викай и цецо-плашилото да гонете гаргите....
  • 100 Спас

    0 0 Отговор
    Боко продължава да се гарви с ДБ и Ицака
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове