Last news in Fakti

17 Януари, 2023 19:07 3 750 165

ПП скочиха на ГЕРБ: Пореден ден, поредна порция Борисовки. Спрете да лъжете

  • пп-
  • герб-
  • борисовки-
  • лъжа

За улеснение на колегите от ГЕРБ, им припомняме, че в сайта на Народното събрание се публикуват стенограми и гласувания. И че на лъжата краката са къси, пишат от "Промяната"

ПП скочиха на ГЕРБ: Пореден ден, поредна порция Борисовки. Спрете да лъжете  - 1
Снимка: БГНЕС

Пореден ден, поредна порция #Борисовки. Отново ставаме свидетели как представители на ГЕРБ изричат лъжи в национален ефир и в социалните мрежи срещу „Продължаваме промяната“, за да отвлекат вниманието на обществото от реалните проблеми, които са на дневен ред, както и от замитането под килима на висящите въпроси, свързани със законодателството за независимо разследване на главния прокурор и борбата с корупцията.

Това казват в своя позиция, изпратена до медиите, от централата на "Продължаваме промяната".

Ето и част от лъжите и каква всъщност е истината, пишат още от формацията и дават конкретика:

1. Днес от ефира на Нова ТВ г-н Даниел Митов повтори лъжата, изречена от Бойко Борисов на брифинг в събота, че „Продължаваме промяната“ е гласувала против законопроекта за назначаване на особен търговски управител на Лукойл.

ИСТИНА: На 13.01.2023 всички парламентарно представени партии, с изключение на Възраждане, гласуват ЗА законопроекта, който позволява назначаване на особен търговски управител на Лукойл. Повече информация можете да видите тук.

За улеснение на колегите от ГЕРБ, им припомняме, че в сайта на Народното събрание се публикуват стенограми и гласувания. И че на лъжата краката са къси.

2. “Продължаваме промяната“ не е публикувала на сайта си отчети за даренията, направени към партията, въпреки че е най-даряваната партия, споделя медийна статия в профила си във Фейсбук Десислава Атанасова и Георг Георгиев в “Тази сутрин” по bTV днес.

ИСТИНА: „Продължаваме промяната“ е в коалиция с партиите ВОЛТ и СЕК. Партията, която отговаря за отчетната дейност на коалицията, е ПП ВОЛТ. Сметката, по която са получавани даренията, също е на ПП ВОЛТ. Задължение на ПП ВОЛТ е да качи на сайта си отчета за даренията и партията вече го е изпълнила. Повече информация можете да видите тук.

За улеснение на колегите от ГЕРБ припомняме, че точни указания за отчетността на даренията на коалиции в предизборната кампания са описани в Изборния кодекс. Съгласно чл. 163, ал. 1 ИК Централната избирателна комисия в 5-дневен срок от регистрацията на партиите и коалициите за участие при всички видове избори и на инициативните комитети за участие при избори за президент и вицепрезидент на републиката и за членове на Европейския парламент от Република България предоставя на Сметната палата данните за банковата им сметка, предназначена за обслужването на предизборната им кампания, и имената и длъжностите на лицата по чл. 164 ИК. Съгласно чл. 164, ал. 2 ИК всяка коалиция определя ЕДНА от партиите, която участва в нея, да отговаря за приходите, разходите и счетоводната отчетност на коалицията, свързани с предизборната и кампания. В случая на коалиция "Продължаваме Промяната" това е политическа партия "Волт", която надлежно е публикувала своя отчет за получените дарения от предизборната кампания на своята интернет страница.

3. „Неразумно управление на финансите“, „Финансовата катастрофа, оставена от Асен Василев, е непоправима“, са част от думите на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка с бюджета за 2022 г., съставен от кабинета „Петков“.

ИСТИНА: Финансовата политика на ПП доведе до следните резултати – 3% дефицит миналата година, а тази година дефицитът е 2,9% на начислена основа, точно под 3%, необходими за Маастрихт и които ни позволяват да влезем в Еврозоната. Това е бюджетът, в който се увеличиха пенсиите, заплатите на учителите и лекарите, заплатите в системата на МВР, направи се рекордна инвестиционна програма. Повече информация можете да видите тук.
Колеги от ГЕРБ, спрете да лъжете. За нас е лесно да ви разобличим, но за обществото е трудно да търпи неистини. А и не заслужава това.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 97 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЕС фен

    61 45 Отговор
    Да не забравяме че Баце е дребен крадец на коли, назначен от мутрите за охрана на бай Тошо,
    издигнат от Дедо и направен генерал от Доган, построил патока на Путин,
    кътащ пачки и кюлчета в чекмеджета, който лъже за световно и е ортак на бащата на собственика на NEXO.

    Коментиран от #5, #6

  • 2 Българин

    58 62 Отговор
    Я се разкаравайте бе мошенници и измамници,лъснаха ви тъпите схеми,изчезвайте докато можете.

    Коментиран от #17, #48, #60

  • 3 Факти

    57 51 Отговор
    Ми то Киро колко пъти нарушава конституцията как да ви вярваме!!!
  • 4 Хахахаха

    54 52 Отговор
    Най жалките лъжци в държавата, имат претенции за лъжи! Абе такава гнус като вас, България не е виждала! Пълен отпадък!!!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Обърка се

    20 39 Отговор

    До коментар #1 от "ЕС фен":

    Генерал го направи прокопиев, който и създаде ГЕРБ, ДБ и ПП, а сега и тоя отпадък спаси София!
  • 7 Даниел

    67 30 Отговор
    Не мога да повярвам колко е оглупял народа,че да гласува за хора като Борисов !

    Коментиран от #10

  • 8 Тъстовете

    32 37 Отговор
    Дайте да видим,кой е тъста на ковчежника на "промяната" и да продължим да си говорим по темата.
  • 9 Изчезнете

    38 50 Отговор
    Лъжци не ви е срам,за има няма две години разкатахте България.Изчезнете бе мошенници мръсни,не ви искаме лъжи лъжи и пак лъжи а парите в офшорки!9 млр лв за 9 дни-къде са?!?!Като чумата сте-от където мине смърт сее!
  • 10 За жалост

    20 30 Отговор

    До коментар #7 от "Даниел":

    стана за предпочитана пред тази из.мет.

    Коментиран от #14

  • 11 Опа

    52 24 Отговор
    Разбирането на ББ и ГЕРБ за бизнеса е мутренско, затова всичко в Бг се извършва с кражби и престъпления. Винаги за всичко обвиняват другите. Поне да се скрият и да не дразнят хора.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Борисов и ГЕРБ са Ходили за Риба

    44 23 Отговор
    И продължават да лъжат като след ходене за риба!! ПО Навик ЛЪЖАТ, НАГЛЕДАХМЕ СЕ И НАСЛУШАХМЕ НА ЛЪЖИТЕ НА Борисов 12год!!
  • 14 Хмм

    10 16 Отговор

    До коментар #10 от "За жалост":

    Бих казал, че са съвсем еквивалентни отпадъци. Особено като погледнем и видим, че политиките им се припокриват на 95%.
  • 15 ГЕРБ умре

    31 22 Отговор
    Безподобни лъжци
  • 16 Само казвам

    31 18 Отговор
    Ойко 2 пъти е осъждан за лъжа

    Коментиран от #66

  • 17 Мисирка ГЕРБ

    17 10 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    Поне някой лев дават ли ти?

    Коментиран от #19, #20

  • 18 Минева

    28 26 Отговор
    ГЕРБ си осигуриха победата в предсрочните избори с мошенгиите с хартиените бюлетини, за което трябва да са благодарни на крушевицата. ГЕРБ са опитни манипулатори. Ако ПП сега се подлъже да подкрепи БСП, които ще полагат усилия за правителство, уж заради хората после пак ще обират негативите.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Чов са си

    15 20 Отговор
    Кръстосали дланите, според езика на тялото, значи лъжат , героите! А езикът на тялото никога не лъже!
  • 22 Поумнял

    23 22 Отговор
    Внимателно разгледайте снимката! Лично аз най-много харесвам евреина! Чисто породен е! В България вече рядко се срещат!:) В никакъв случай не подценявам Асенчо, който трябва да се явява като противовес на Лорер!:) А, това в средата е плод на любовта им ! Всички се надяват от него да излезе нещо, ама едва ли!:)
  • 23 ГЕРБ

    31 18 Отговор
    Вие сте тези които лъжа сутрин и вечер .Винаги ще си останете измамниците и шарлатаните никога повече няма да се доближите до власт
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 и къде сега

    12 11 Отговор
    къде да се хванат "умно-красивите", Баце казва "ония лъжат", ПиПитата казват "Баце лъже"? Изхода е "най ми е хубаво да ме лъжат" и така до края на света. Пускай радиото на макс...!
  • 26 Пустиняк

    24 18 Отговор
    Ако на лъжата краката са къси Киро и Кокорчо ще ходят с гениталите.
  • 27 Пустиняк

    19 16 Отговор
    Ако на лъжата краката са къси Киро и Кокорчо ще ходят с.......
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 милен

    8 15 Отговор
    МАФИЯ СА ВСИЧКИ
  • 30 ДрБр

    18 13 Отговор
    Какви унили изпражнения на фотото🤣
  • 31 ПП вие кога ще спрете да лъжете, крадете

    27 12 Отговор
    Кака Асена Спецова и простия Киро парапета кога ще обяснят как обраха доходите ни чрез инфлацията?
  • 32 десввсе

    17 24 Отговор
    Браво на Промяната. Лъжците от ГЕРБ трябва всеки ден да се вадят на показ. Истината е че се вдигнаха доходите на хората и за първи път от както крадците от ГЕРБ ги изгониха от властта брутния продукт на България се повиши с 15 милиарда. Това означава че от ГЕРБ са крали/усвоявали към 10 милиарда на година. За 12 г. простия пожарникар и калинките му са грабили българите като за световно. За жалост и Промяната са шпиони на краварите. Иначе сте по добре от крадците от ГЕРБ.
  • 33 Сатана Z

    22 12 Отговор
    Снимката е уникална.Асен гледа точно между краката на двамата,които срамежливо прикриват ерекцията си от похотливия поглед на пераса!
  • 34 Леля Гошо

    11 16 Отговор
    Бацо е дебел и лъже,, Кокорчо е амбреаж и лъже, Кики е измамник и лъже. Бацо се целува с Мата Хари, Кики с Лена а Кокорчо с Културата и му опипва бицепсите.
  • 35 Голем смех

    16 14 Отговор
    Бочко що не вземе да се пенсионира. И да плющи белот в махалата. Там поне може да лъже на воля...
  • 36 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    12 16 Отговор
    Олигофрени!
    Бибитко с жипката е крадец и мошеник, но тия са пълни олигофрени!
  • 37 ИМПЕРИАЛИСТ

    13 5 Отговор
    ......много хубаво, ама 60 стотинки за 1 доматче досега не бях плащал...Май ще премина към почина на бай Тошо, от времето на "Развития Социализъм", за САМОЗАДОВОЛЯВАНЕ...
  • 38 Къде ви е секс символа

    25 9 Отговор
    Мустакатата Лена.

    Коментиран от #43

  • 39 Сирене

    9 7 Отговор
    Присмял се хърбел на щърбел, всички боклуци на боклука!! Няма ГЕРБ няма ПП! Боклуци на боклука!
  • 40 Ша повърна

    16 7 Отговор
    Няма ли още от скъпата руска газ 30%да ни продадете с виткойни през посредници
  • 41 Мда

    11 10 Отговор
    Тези скачат един срещу друг, а слави (с малка буква за името, защото е герб продажник) прави поръчкови песни срещу Радев, ПП и пр. Всъщност герб скача най-много. Над герб и боко виси Дамоклев меч и няма изход. Герб правят постановка след постановка.

    Коментиран от #68

  • 42 Бойко

    9 8 Отговор
    Пряк свободен ли ше бие, тия са застанали за стена...
  • 43 Секс символа

    20 7 Отговор

    До коментар #38 от "Къде ви е секс символа":

    Вече е Кокорчо.
  • 44 Кирчококорчовците

    20 9 Отговор
    Съд и затвор за тия продажници
  • 45 maia манолова

    17 10 Отговор
    от вас по големи мошенници несме имали........

    Коментиран от #50

  • 46 Протестърът.

    19 8 Отговор
    Държавата се върти около парапета на Кире.
  • 47 Леле

    13 21 Отговор
    Колко много тролове на ГЕРБ има тук. Явно добре плащат. Ама то след такава 12 годишна кражба има пари и за раздаване.

    Коментиран от #52, #57, #65

  • 48 Ти пък

    5 3 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    Що се зовеш българин, да се чуди човек?
  • 49 Тримата лъжци

    19 7 Отговор
    А Киро измамата и Лена мустака са на парапета.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Аман от Кировки

    16 7 Отговор
    и Кокоровки!!!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Благой от СОФстрой

    16 4 Отговор
    Зелени тикви тип БГ от селата, на снимката!
  • 54 Канадските мушенници

    21 6 Отговор
    По време на изборите ще бъдат наказани от народа.
  • 55 ГЛАС НАРОДЕН

    19 5 Отговор
    Къде Киро плюнката, що се крие под полата на мустакатата Лена.
  • 56 94 милиарда биткойни

    19 4 Отговор
    Ето ги откраднатите пари за пенсии и заплати.
  • 57 Ти па много

    7 13 Отговор

    До коментар #47 от "Леле":

    Двама-трима дращят като луди. По 10 коментара на глава. Гербохолици.
  • 58 дъртия

    11 4 Отговор
    СУЛьоВЦИ ....
  • 59 Минго

    20 4 Отговор
    Шайка измамници! Противни и Посредствени!
  • 60 оня

    5 4 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    Типична българска калинка:))
  • 61 Токмакти Джун

    11 4 Отговор
    Лъжа става въпрос за лъжи и това идва от партията на Кики Парапетния лъжец говорещ трудно български и всяко изречение произнесено от него е лъжа не че Еднокнижника не лъже но при него е нормално все пак е главатар на ОПГ а тия уж са умни . Няма ли Настимир да върне парите от Нексо както и Асена и да се оттеглят от политиката. ВРЕМЕ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ ДА СИ ВЪРНЕМ ДЪРЖАВАТА ДА ИЗМЕТЕМ БОК...А БЕЗ Пп ОПГ Шайка Дпс Дай България и БСП
  • 62 и мафията има съвест

    10 8 Отговор
    Както Кирето обича да се изразява " само да кажа " , какъвто и да е Буци , а той е такъв , бандит , неграмотен , корумпиран , нарцис , да ме прощава цветето , авториталист , комбинатор , страхливец , но не може да се равни с вас , дето за седем месеца хвърлихте с ступор иначе обръгналите си , видяли какво ли не , кусали от къде ли не , закоравели бетер хайтути , или айдуци , както ви е удобно , другарчета , със собствената си абсолютна нефелност , та взеха та казаха , ама не може чак така и взеха та ви ометоха набръже .

    Коментиран от #67

  • 63 Наблюдател

    14 5 Отговор
    Прави са си момчетата. Нали за това ги назначиха / без нито един ден трудов стаж - министри / Това много напомня на Промяната на 9 септември 44 година. Понеже имаше един дето срита червените милионери / то други няма/ да плащат данъци, атаката е на широк фронт. От сутрин до вечер по всички медии трябва да гледам тия физиономии на счетоводителчета с харвардски тапии. То за две години се видя докъде докараха държавата заедно с другата кукла Фуражков. Лошото е че и да се променят нещата ще трябват поне 5 години да се върнем в 2020 г. С това мислене, този народ -дотук.
  • 64 Тити

    7 12 Отговор
    То мафиотите на Герб друго не могат освен гнусна и лъжлива пропаганда.
  • 65 Как

    2 0 Отговор

    До коментар #47 от "Леле":

    разбра?

    Коментиран от #156

  • 66 Им бе цилус

    3 6 Отговор

    До коментар #16 от "Само казвам":

    И един път в Чехия!
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Щом

    12 5 Отговор

    До коментар #41 от "Мда":

    платените глупаци на мафията на прокопиев се упражнява с глупости за Слави, явно Слави яко е настъпил мафията зад шарлатаните ПП и ДБ! 😃
  • 69 нещо против

    9 4 Отговор

    До коментар #67 от "Голем смех":

    Щото така ме е кеф , без осми но и без Харвард .
  • 70 Факт

    6 13 Отговор
    За първи път имаше такова драстично увеличение на пенсии и заплати на лекари и учители. И то при заложения дефицит. Това Герб трудно могат да го преследват. Но да ...пори в чували и за схеми нямаше

    Коментиран от #72, #77, #86

  • 71 Верно ли

    10 3 Отговор
    Абе ние Борисов го знаем, ама вие пък сте му достойна конкуренция! Поредна порция Борисовки VS. Поредна порция Кирчовки/Кокорчовки :)))

    Коментиран от #78, #80

  • 72 Верно ли

    12 4 Отговор

    До коментар #70 от "Факт":

    Мхм, и това увеличение и правнуците ни ше го плащат! И аз мога да взема заем от твое име и да разправям колко съм Убав!

    Коментиран от #76

  • 73 ЛИЦЕМЕРИ

    11 4 Отговор
    94 млада €,. а какъв шум се вдигна за едно чекмедже с Фотошоп, нагли лъжци.
  • 74 94 милиарда биткойни

    9 3 Отговор
    ТОВА СА ПАРИТЕ ЗА ПЕНСИИ ДЕТСКИ ЗАПЛАТИ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ МАГИСТРАЛИ
    ИНОВАЦИИ ИНФРАСТРУКТУРА . ИЗМАМНИЦИ.

    Коментиран от #127

  • 75 Шайка

    4 4 Отговор
    На 7 април 2008 ГД бе убит писателя Георги Стоев на 34гд светла му памет ...убит от мафията...затова 33гд сме в калта и мизерията и няма измъкване....
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Мамул

    8 5 Отговор

    До коментар #70 от "Факт":

    Теглиха по милиард ВСЕКИ МЕСЕЦ!

    Коментиран от #79

  • 78 Пенсионер

    5 10 Отговор

    До коментар #71 от "Верно ли":

    Апропо единствено ПП увеличи пенсии и заплати. Друг не е правил това. Тавана на пенсията от 1440 бе вдигнат на 3400 лева. Истински държавници милеещи за Народа.
  • 79 Пенсионер

    5 8 Отговор

    До коментар #77 от "Мамул":

    Това е лъжа! Чист манипулатор!
  • 80 Пенсионер

    5 12 Отговор

    До коментар #71 от "Верно ли":

    Не лъжи! Кирил Петков и Асен Василев са най достойните български политици. Доказаха го на дело.

    Коментиран от #85

  • 81 Оставете Бойко

    8 5 Отговор
    Я кажете за nexo и 94 милиарда евро, за по скъпата руска газ с 30, % по скъпа къде са парите от тоновете оръжия продадени на Украйна, къде са стотици милиарди евро скътани някъде и за кого. Кажете на народа бе лъжци
  • 82 киро канадския мошеник

    7 4 Отговор
    Харвадд , лауу , да вземеш от някой милиони и да ги " инвестраш " лауу , после да му стоплиш супата и да му я дадеш да я духа , лаууу .
  • 83 От парапета

    7 4 Отговор
    Къде са младоженците и баджанака.

    Коментиран от #84

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Вярвай им на лъжите им

    5 4 Отговор

    До коментар #80 от "Пенсионер":

    94 млда €, ще си умреш с глупостите.

    Коментиран от #88

  • 86 Пенсионер

    5 8 Отговор

    До коментар #70 от "Факт":

    Така е, за пръв път Партия ПП от 31 години насам ДРАСТИЧНО увеличи пенсии и заплати на лекари и учители и други социални спазващи заложения дефицит. Никоя друга Партия не можа да направи това. И затова ПП е трън в очите на всички Партии.

    Коментиран от #89, #91, #94

  • 87 След изборите

    5 0 Отговор

    До коментар #84 от "ами":

    Ще търкат гащите.
  • 88 Пенсионер

    5 6 Отговор

    До коментар #85 от "Вярвай им на лъжите им":

    Манипулаторе, не пиши глупости. Знам каква пенсия получавах по времето на ГЕРБ и каква получавам сега благодарение на ПП. Огромна разлика.Това е ФАКТ!

    Коментиран от #90

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Пенсионер

    5 6 Отговор

    До коментар #89 от "Да така е":

    Казах ти че говориш глупости. Края на управлението на ГЕРБ пенсията ми беше 1440 лева. След като ПП дойде на власт и направи 2 увеличения, юли и октомври 2022 г. Пенсията ми стана 2500 лева. Което прави увеличения 1060 лева. Е...? Още3 да обяснявам ли?Остава ти сега да ме ченгеларстваш, защото няма какво да кажеш, нали?

    Коментиран от #99

  • 93 Пенсионер

    5 6 Отговор

    До коментар #91 от "Пенсията с 30лв":

    Не драги никакви 30 лева това са смешки.Пенсията ми скочи със 1060 лева.

    Коментиран от #96

  • 94 Да драстично

    7 4 Отговор

    До коментар #86 от "Пенсионер":

    Се увеличиха цените на храните горивата имотите, държавата влезе в хиперинфлация благодарение на ПП ДБ и БСП.

    Коментиран от #95

  • 95 Пенсионер

    5 6 Отговор

    До коментар #94 от "Да драстично":

    Това са глупости. ЕС влезе в криза. Инфлацията не пощади никой. РБ е част от емропейското семейство и ние също няма как да избегнем инфлацията.

    Коментиран от #98

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Пенсионер

    6 5 Отговор

    До коментар #96 от "Киро ти си бил":

    Ааааааа, истината боли нали. Няма какво да кажете, де гиди манипулатори. Пенсии и заплати ДРАСТИЧНО правителството на ПП ги вдигна и сега всички рЕвът. Защо ревът....а?

    Коментиран от #109

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Пак

    6 5 Отговор

    До коментар #92 от "Пенсионер":

    ли паляка пенсионер, драскащ лъжите на лъжеца кирил петков? 😂 Само факта, че шарлатаните ПП и ДБ, наемат деца и ги опростачват морално, като им плащат за лъжи, е достатъчно красноречив за тези отпадъци и слуги на мафията! България не е за продан!! Иначе вие се мразете колкото искате!

    Коментиран от #102

  • 100 Мда

    3 8 Отговор
    Под статията има герб парти от тролчета. Всичко останало е затрито. Жалко, че Факти взема пари от чекмеджето на боко...

    Коментиран от #103, #104, #106

  • 101 Па той е

    5 4 Отговор

    До коментар #96 от "Киро ти си бил":

    Пак е ял пици с кристали.
  • 102 Пенсионер

    5 6 Отговор

    До коментар #99 от "Пак":

    Само за теб! Пенсията ми скочи от 1440 лева края на мандата на ГЕРБ на 2500 лева по време управлението на ПП.Е.....? За какво иде реч....а? Можеш ли да смяташ? Да са живи и здрави Кирил Петков и Асен Василев.достойни български политици и държавници.

    Коментиран от #105, #108

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 94 милиарда биткойни

    6 5 Отговор

    До коментар #102 от "Пенсионер":

    Там са парите на пенсионерите, ПП и ДБ

    Коментиран от #107

  • 106 хммм

    5 3 Отговор

    До коментар #100 от "Мда":

    Нещо не ти изнася и ся Факти са ти виновни.Стига де?
  • 107 Пенсионер

    5 7 Отговор

    До коментар #105 от "94 милиарда биткойни":

    Това са свободни съчинения.

    Коментиран от #110

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Лош материал си

    6 5 Отговор

    До коментар #107 от "Пенсионер":

    Същият като Киро и Кокорчо.
  • 111 Оня с коня

    4 0 Отговор

    До коментар #108 от "Детските простотии":

    Опа...., главният манипулатор е вече тук във Форума и усилено твори. Тия изречения ги повтаря навсякъде по Форумите до припадък. Туй е турнал на флашката и само пуска.... Друго не знае.

    Коментиран от #113

  • 112 Нещо сте болни

    4 3 Отговор
    Няма го Семерджиев наркомани да ви носи пиците с кристалите в министерството.

    Коментиран от #114

  • 113 Кой е този

    4 6 Отговор

    До коментар #111 от "Оня с коня":

    Казаха ли ония падналите дето са на тази снимка? Как може да има такава из.мет да плаща за лъжи и да не ги е гнус? България никога не е виждала толкова паднали хорица, като шарлатаните ПП и ДБ, служещи на мафията на прокопиев и кръга капитал!

    Коментиран от #116

  • 114 Мдааа

    3 5 Отговор

    До коментар #112 от "Нещо сте болни":

    Главният манипулатор видно започва да се вихри. Така ще е...
  • 115 Къде си Киро

    4 5 Отговор
    Да им продадеш на балъците от руският газ с 30% горница да скочат още цените на всичко.

    Коментиран от #117

  • 116 Мдааа

    4 3 Отговор

    До коментар #113 от "Кой е този":

    Говорим за вълкът ,той в кошарата. Манипулаторът натисна вече газта.... Флашката заредена с 3-те изречения е в бойна готовност. Браво. Форумът е твой...

    Коментиран от #119

  • 117 Мдааа

    3 4 Отговор

    До коментар #115 от "Къде си Киро":

    Започна се....
  • 118 Къде дамаджан

    5 3 Отговор
    Началника на сектор каналджии на бежанци.
  • 119 Защо

    5 6 Отговор

    До коментар #116 от "Мдааа":

    шарлатаните ПП и ДБ плащат за лъжи на деца? Не ги ли е гнус? Толкова паднали шарлатани, слуги на мафията, България не познава! А са минали много!

    Коментиран от #120

  • 120 Пенсионер

    4 6 Отговор

    До коментар #119 от "Защо":

    Това от флашката, колко пъти ще го пуснеш тази вечер във Форума? Може би 100 пъти, до втръсване.

    Коментиран от #122

  • 121 Още ли пушите кошче

    4 4 Отговор
    Питайте некое друго въпросче за Лена мустака.
  • 122 Коя е тази флашка

    5 4 Отговор

    До коментар #120 от "Пенсионер":

    Каза ли оня лъжливият слуга на мафията на прокопиев, кирил петков? Кога тази гнус ПП и ДБ, ще спре да опростачва деца, като плаща да лъжат? Това е вредно за България!!!
  • 123 Лена мустака

    4 4 Отговор
    А на мен Киро заплатата ми е направи 8000€.
  • 124 ХИПЕРИНФЛАЦИЯ

    6 3 Отговор
    ЦЕНИТЕ ТРОЙНИ, ПЕНСИИТЕ 30 ЛВ УВЕЛИЧЕНИ БРАВО КИРО АЛО КОКОРЧО.
  • 125 Мда

    2 6 Отговор
    Тук се заформи силно герб трол парти, толерирано от Факти. Факт!

    Коментиран от #128

  • 126 Тия тримата

    5 2 Отговор
    От трибуната лапатпишки.
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Класация на троловете

    1 4 Отговор

    До коментар #125 от "Мда":

    На първо място ПП и ДБ! На второ възраждане, на трето ГЕРБ! После БСП, най вече покрай избори!
  • 129 Хихи

    2 2 Отговор
    Какво ти разбира главътъ от биткойни бе, ръб?
  • 130 КИРО ПРОСТОТО

    5 3 Отговор
    Дамаджан и Лена се изпокриха като мишки.
  • 131 94 милиарда биткойни

    5 3 Отговор
    Ето къде са пенсиите на хората.
  • 132 Гошо

    1 1 Отговор
    На лъжата краката са къси, но пък джобовете са пълни...
  • 133 Спектакълът

    5 2 Отговор
    На трима джендъри.
  • 134 Ти да видиш

    4 3 Отговор
    "За улеснение" на мошениците от ПП искам да напомня, че проблемите на обществото се появиха благодарение на тях.

    Коментиран от #136

  • 135 Никой

    1 3 Отговор
    Нахалството на тези случайници, става вече досадно.
    Жалки,карикатурни резултати на сороското образование и Болонската система в Европа.

    Коментиран от #137

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 А какви

    0 1 Отговор

    До коментар #147 от "Пенсионер":

    са шарлатаните ПП и ДБ, които опростачват деца, като им плащат за лъжи и им сриват моралните устои? Колко трябва да е ударил дъното някой като кирил петков, да продава страната си на мафията и да лъже от сутрин до вечер?

    Коментиран от #151

  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Пенсионер

    1 0 Отговор

    До коментар #149 от "А какви":

    Пенсията от 1440 лева стана 2500 лева, благодарение Правителството на ПП. Факт.

    Коментиран от #152

  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Ако някой

    0 3 Отговор

    До коментар #154 от "Икономист":

    плаща за истини, защо се излагате да тиражирате лъжите на това лъжливо мафиотско недоразумение кирил петков?
  • 156 Леле

    0 1 Отговор

    До коментар #65 от "Как":

    Лесно.
  • 157 Юрист

    2 2 Отговор

    До коментар #153 от "В нормална държава":

    Няма как да се нарекат "шарлатани" политиците от ПП, при положение че имаха Правителство ,което през 2022г., значително увеличи пенсии, заплати и други социални плащания на Народа. Подобно твърдение е нонсенс!

    Коментиран от #160

  • 158 очевидец

    1 0 Отговор
    Ако свободата изобщо означава нещо то това е правото да можеш да кажеш на хората онова което не искат да чуят.
  • 159 НЕКСО

    0 2 Отговор
    Новата мафия! Уж са "демократи" и про-американци, но където съзрат далавера, там са! Нека сега ги съдят господарите! Не им стигнаха грантовете, сега и крипто-измами! Трябва да се установи и кои конкретно лица имат нещо общо с тази мафия!
  • 160 новата мафия

    3 1 Отговор

    До коментар #157 от "Юрист":

    А с колко увеличиха инфлацията? С 20%? Колко далавери извъртяха?

    Коментиран от #161

  • 161 Юрист

    3 1 Отговор

    До коментар #160 от "новата мафия":

    Инфлацията е обхванала целият европейски съюз и не само там?. Тя е резултат на войната в Украйна, а не увеличението направено от ПП на пенсии и заплати. Хаоса в газовото и петролно снабдяване и потребление и т.н. Не лъжете хората.

    Коментиран от #162

  • 162 гого

    2 2 Отговор

    До коментар #161 от "Юрист":

    абе адвокате ако въобще си такъв ,я кажи тези заеми с който вдигнаха пенсии кой ще ги връща с лихвите????иначе съм за за повисоки пенсии на хората който са работили цял живот.но кой ще връща тези милиарди ??твоето моето дете? заради някакви си козяшки марионетки ,както доидоха така ще си идат .на това му казвам дебют и след 8 месеца бенефис .и тези ми бореха мафията с парламента едния си нарежда жената на заплата 15к другия взима % от американските посредници на руската газ .хахахх.и стига с тази война която е заповед на америка

    Коментиран от #163, #164

  • 163 Пенсионер

    2 0 Отговор

    До коментар #162 от "гого":

    Никакви заеми няма относно увеличението на пенсиите. Това са дрънканиците на "Дацов Сие".Би трябвало НСИ да ви го обясни, но той мълчи. Причината е, че зимните месеци, много мои братя и сестри гушват букета и хващат пътя към небето. Хиляди умират. Поповете и погребалните агенции не могат да смогнат. Голям "урожай" пада. Не случайно юли месец е избран за осъвременяване на пенсиите на останалите живи пенсионери. Това е така, защото пенсиите на умрелите остават в общия кюп пари и участват в общото преразпределение. Държавата една стотинка дори не дава на НОИ. Всичко идва основно от умрелите пенсионери, които построиха активите на времето на мощна социалистическа България. Почивните комплекси Слънчев бряг и прочие, където си протягате задниците са построени от тях на времето, както и всичко останало. ПНДК, Пампорово, Боровец и т.н. Неграмотници.
  • 164 Юрист

    2 0 Отговор

    До коментар #162 от "гого":

    Господине, "козяшките марионетки", вдигнаха пенсиите и заплатите на Народа. Подобриха живота му. От 31 години насам, това не се беше случвало. Защото другите политици, управлявали преди ПП държавата, само крадяха, пълнеха с пачки чекмеджетата и купуваха луксозни имоти на метресите си в чужбина. Държаха Народа си в бедност и мизерия. Срамота. Поклон пред държавниците Кирил Петков и Асен Василев. Да са живи и здрави.
  • 165 Българка

    1 0 Отговор
    Съдете новата спец.прокуратура на Гешев-ГЕРБ до дупка и ги закривайте. Те потопиха цяла България не само в мизерия, корупция, смъртност, демогравска криза , но и в помия от лъжи, омаскаряване, оклеветяване и поредица акции "Кал и Каскети"
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол