Last news in Fakti

24 Януари, 2023 06:15 1 658 27

Александър Сиди: Виждаме пагубните резултати от работата на демократичните либерални хорица

  • александър сиди-
  • вмро-
  • северна македония

България да стопира преговорите за членство на РСМ в ЕС, призова съпредседателят на ВМРО

Александър Сиди: Виждаме пагубните резултати от работата на демократичните либерални хорица - 1
Снимка: БГНЕС

Темата за Шенген и РСМ е една и съща, тя е част от българското политическо лицемерие. Не съм чул за нито един грък, пребит в Македония, а те не я признаваха като държавно образувание 20 години. Продажниците от 47-ото Народно събрание успяха да успят народа години наред. Това заяви съпредседателят на ВМРО Александър Сиди в ефира на предаването "Денят ON AIR".

По думите му "днес виждаме пагубните резултати от работата на демократичните либерални хорица, които управляваха през последните 2 години".

"България трябва да стопира преговорите за членство на РСМ в ЕС. Не може да се продължава с този говор на омразата, тази държава не желае да се ревизира по никакъв начин", категоричен бе той. Според Сиди българите, живеещи на територията на РСМ, се страхуват.

Пред Bulgaria ON AIR гостът коментира и темата за отказа на Австрия и Нидерландия България да бъде приета в Шенген.

"Съоръжението на границата само по себе си не може да спре мигрантския натиск. Когато един граничен полицай застреля някой на браздата, започва да пише кофи с мастило и да се обяснява защо го е направил. Полицаят, застанал на границата, е отишъл със собствените си маратонки, няма бронежилетка и добро въоръжение, което да може да използва. Не може полицията да не знае кои са каналите", каза той.

Сиди е на мнение, че когато бежанците отидат на границата, сложат стълбата и тръгнат да минават - срещу тях трябва да има жива сила, която да има право да стреля.

"Когато имаме правителство, което излиза и казва, че нито един български куршум не е заминал за Украйна, а една година по-късно се пише, че Кирил е спасил Украйна и цяла Европа, тогава разбирате, че става дума за тежко лицемерие", обобщи гостът.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сменям си ник-а

    3 19 Отговор
    Аман от евреи!!!!!!

    Коментиран от #3

  • 2 Абсурдистанец

    22 0 Отговор
    България не е България, а АБДУРДИСТАН !
  • 3 Слушай ся..

    26 3 Отговор

    До коментар #1 от "Сменям си ник-а":

    Най-добре е да си смениш онова на раменете,какво невярно каза Сиди та подскачаш?

    Коментиран от #4

  • 4 Сменям си ник-а

    9 7 Отговор

    До коментар #3 от "Слушай ся..":

    Сиди е на мнение, че когато бежанците отидат на границата, сложат стълбата и тръгнат да минават - срещу тях трябва да има жива сила, която да има право да стреля.

    А укрити ще стрелят ли?

    Примерно това не ми харесва.
  • 5 Явно

    5 16 Отговор
    ... другаря Сиди има желание не "демократични либерални хорица", а някакви други да ни управляват. Какви ли са тези "други", щото аз се сещам какво е обратното на "демократични либерални"?

    Коментиран от #9

  • 6 Реалист

    30 3 Отговор
    Абсолютно прав! Това кланяне на макета доведе до тук. Киро уби българите в РСМакедония със сервилниченето си. А за лъжите му спрямо Украйна няма и да подхващам, защото ме изкарват извън нерви. Писна ми от тоя инфантил. То не беше потъпкване на Конституцията, не беше нагло хилене в лицето на българския народ. Каза му се да не прави нищо зад гърба ни, а излезе че напълно съзнателно е правил каквото му спуснат. ПП дойдоха за да използват България за славата на макетата и украинците и за разрухата и обединяването на българите. Ако ви трябват доказателства за думите ми вижте българина в болницата и цените на дизела, който се оказа че е скочил защото някой го е пращал зад гърба ни в Украйна. Мислете когато гласувате следващия път.

    Коментиран от #25

  • 7 Оххххх

    5 8 Отговор
    И вас ГЕРГ ви глътнаха.Къде се нагласящ?
  • 8 Историк

    5 19 Отговор
    Двете ВМРОта - това в България, и това в РСМ, играят една много елементарна игра: постоянно правят националистически провокации в родината си, и след това "съседското" ВМРО ги използва, за да настройва България и РСМ една срещу друга. Играта е "измислена" от руснаците още със самото създаване на РСМ в рамките на бившата Югославия и има за цел напълно да изличи всякакви български културни и социо-икономически влияния на България в РСМ. И двете ВМРОта са подчинени косвено на Кремъл.

    Коментиран от #10

  • 9 Реалист

    15 3 Отговор

    До коментар #5 от "Явно":

    Ако демократично и либерално значи да правиш онова, което народа ти забранява за да си готин пред господаря, то тогава нека кажем лека й пръст на тая демокрация. При такава демокрация тоталитаризмът изглежда чист като новородено. Кирил уби демокрацията у нас. Уби я! Нима е демокрация да лъжеш хората в лицето? Да взимаш от народа без разрешение? Да потъпкваш основния закон, да лъжеш непрекъснато. Наистина ли смяташ това за демокрация? За мен е наглост, инфантилизъм и откровено свръх самочувствие от страна на неморално и духовно ощетени хора. Сори, но ПП се оказаха най-лощото от всички, защото убиха идеята за нещо по-добро.

    Коментиран от #12

  • 10 Реалист

    16 1 Отговор

    До коментар #8 от "Историк":

    Не знам кой е измислил тая игра, но знам че като клякаме на макетата това става. Нали Кире го раздаваше страхотен приятел на маке диваците. Е, ето го резултата. Тука няма ВМРО. Държавата ни все им помага, а те само скачат против нас. Гърция ги тъпче а те й мълчат. Извода? И ние трябва да ги стъпчем. Вето за влизане в ЕС, да се научат. Иначе ще избият тия дето са българи там.

    Коментиран от #13

  • 11 Палячото

    15 1 Отговор
    Петков е опасен престъпник. Лъжите му са проблем, но истински проблем ще настъпи, когато започне да изпраща българите като пушечно месо да воюват за американските интереси. Този неуравновесен индивид на психотропни по нищо не се различава от фашисткия наркоман.

    Коментиран от #24

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Историк

    1 7 Отговор

    До коментар #10 от "Реалист":

    "Не знам кой е измислил тая игра" Знаеш, знаеш, затова започваш с това, щото знаеш. Иначе вече написах същността на "играта", тъй че напъните ти не са нищо повече от потвърждението.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Баш тука

    7 0 Отговор
    Баш тука е прав човечеца.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Историк

    0 7 Отговор

    До коментар #14 от "Айде не лъжи бе":

    "Преди 89-та имаше държава и тя принадлежеше на гражданите. " На гражданите "принадлежеше" "правото" да се подчиняват. Ако не, ги чакаше Белене.
  • 20 Сидито

    3 4 Отговор
    и цялото ВМРО, както и гербавите плащат на провокатори да бият македонски българи, и те всяват омраза. Ще им спре търговищката с паспортите. И онези защо кръщават частните клубове с такива спорни имена? Борис трети си е окупатор, нацист, суспендирал Търновската конституция, убиец на Вапцаров, вкарал ни в катастрофа и съратник на Хитлер.
  • 21 оценка

    3 1 Отговор
    Тези "демократични ,либерални хорица" са никои. Демократични и либерални означава безхарактерни и пущащи всичко-"хайде,от мене да мине" всеки път. Затова в България няма ред и заинтересованост,пълно безхаберие. Демокрацията е ред и закон навсякъде и във всичко. Както е в Гърция и в Австрия.
  • 22 Съгласен

    3 0 Отговор

    До коментар #15 от "Историк":

    Съгласен съм с теб. Само внимавай да не би да си се омаял дотолкова от пропагандата, че сегашното изнасилване на обикновените хора да ти се струва различно от тогавашното. Дано се събудиш от неолибералния консумеристки транс, в който си изпаднал.
  • 23 Справедлив

    4 3 Отговор
    Такива хорица като теб 12 години добре си поживяха за сметка на българския народ.Хайде малко да си починем от вас,че ни дойдохте в повече.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Справидлив

    0 6 Отговор

    До коментар #6 от "Реалист":

    Ако не си болен ,си страшно заблуден или добре платен.
  • 26 югел

    1 3 Отговор
    Сиди-тата отдавна не са на мода. )))
  • 27 ???

    1 0 Отговор
    Боко нали се гушкаше със Заев? Що работата се оплеска?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове