Last news in Fakti

6 Февруари, 2023 11:46 644 15

Симидчиев: 49-то НС ще е копие на 48-то - с кратък живот

  • александър симидчиев-
  • избори-
  • народно събрание

Обединението между ПП и ДБ трябва да се случи, за да има полза за хората, каза още Симидчиев

Симидчиев: 49-то НС ще е копие на 48-то - с кратък живот - 1

49-то Народно събрание ще е копие на 48-ото - с кратък живот. Има нужда от програмен тип управление по конкретни политики. Това мнение изрази пред бТВ д-р Александър Симидчиев, бивш депутат от "Демократична България".

И в двете формации има хора, които да направят импулс, е неговото мнение по повод обединението на Демократична България и "Продължаваме промяната" за изборите.

Обединението между ПП и ДБ трябва да се случи, за да има полза за хората, каза още Симидчиев.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 този

    12 2 Отговор
    тигър беше омръзнал на хората по ковидно време сега пак го показват.Очаквам и флегматичния математик да излезе да каже кога ще е пика на грипната епидемия
  • 3 антисимидист

    11 2 Отговор
    тоя боклук-ваксинатор що не е в панделата?!
  • 4 Бай дан

    8 2 Отговор
    Уникален отвратняк!
  • 5 Иху

    6 2 Отговор
    Прокара ли си закончето за принудителното боцкане? Ти акъл за себе си нямаш, ама искаш да си фактор в живота на другите. Медицинското е-досие е друга форма на контрол и издевателство върху хората. Никога няма да позволя на никого да ми пише в него, каквото и да било.
  • 6 плюс минус

    9 2 Отговор
    Уж беше лекар, пък стана политик?

    Коментиран от #8

  • 7 Иво

    3 4 Отговор
    А 49тото ще е копие на 50 тото. И така докато България фалира от избори. Тези не им ли увряха зелените кратуни от ПП ДБ и т. н. че без ГЕРБ те са пълни нищожества от които нищо не зависи. Хората просто не ги искат.
  • 8 Четец

    6 2 Отговор

    До коментар #6 от "плюс минус":

    Да, стана политик защото там ти е осигурена космическа заплата и съпътстващи придобивки и показухи, но той действително се е взел на сериозно щом навлиза в непознати води. А би трябвало да се вслуша поне в недоволството на милиони (повечето от тях и негласуващи по тази причина!?) от годините на приватизациите и "покупко-подаръците" и липсата на контрол и възмездие около и след тях, както и в други по-политикански несъответствия между двете формации.
  • 9 Ковидарин

    4 2 Отговор
    Ковидаря с показалката ръчичка сега експертин по политически дела го раздава. Нищо, важното е да е добре и лапачка да има, че такива не са способни да работят. Пък ще ни говорят, каквото им кажат отгоре. Ако трябва ще ни бодът под строй като овсе, ако трябва на война ще ни пращат, където и да е. Важното е те да са осигурени душиците, че иначе трябва да си изкарват парите с честен труд. Ужас!
  • 10 666

    3 1 Отговор
    Предлагам партийте любителки на избори да си ги плащат от субсидийте а не ние да им плащаме прищевките.
  • 11 Българка

    4 2 Отговор
    Не само обединение на ДБ и ПП, а към тях всички здрави сили- движения, организации и по-малки партии. Мафията е стегнала редиците си, тя не е слизала от власт, превзела е всички държавни структури, институции. Богата е с ограбените десетки милиарди. Превзела е местното управление. Може да бъде победена само от обединен фронт на здрави реформаторски сили

    Коментиран от #12, #15

  • 12 Иванушка🇺🇲

    1 3 Отговор

    До коментар #11 от "Българка":

    Това да не си го прочела във в. Работническо дело. Или може би Отечествен фронт. Докога ще пишете глупости. В този сайт драскачите живеят в ерата на комунизма. 🤩🤩🤩🤩
  • 13 Оставка, съд, затвор

    2 2 Отговор
    Ковид фашистите освен, че трябва да бъдат съдени, трябва и да им се отнеме награбеното от държавния бюджет и фалшивите бъркочи. Но за сега само се лезят по медиите и готвят новия пандемичен фашизъм.
  • 14 Иху

    0 1 Отговор
    На всички лекари, занимаващи се с политика, да се отнемат лекарските права! И без това за времето, в което си търкате панталоните по банките в НС вече сте безнадеждно изостанали от медицината и съвременните методи за лечение!
  • 15 Иху

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Българка":

    Къде ги тия "здрави реформаторски сили"?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове