Last news in Fakti

7 Февруари, 2023 17:51 15 747 216

Николай Василев: Не че е по-скъпо при нас, а е наполовина по-евтино. България е най-евтината държава в Европа

  • николай василев-
  • скъпо-
  • евтино-
  • българия

"Бюджетната политика е изцяло грешна. Бих вкарал бюджет без дефицит. Когато в добри времена едно семейство не може да си балансира бюджета и кара на потребителски кредити от заплата на заплата, какво ще прави в лоши времена? Държавата е същото", коментира бившият министър на икономиката 

Николай Василев: Не че е по-скъпо при нас, а е наполовина по-евтино. България е най-евтината държава в Европа - 1
Снимка: NovaNews

"Средната заплата в София е може би два пъти по-висока от някои райони в страната. Затова, ако фиксираме минималната работна заплата да бъде 50% от средната за страната, то за София тя изглежда ниска, а за много части в страната ще бъде близка до средната. Какъв е този пазар на труда, където минималната заплата е много близка до средната? Може да се окаже, че цяла Видинска област получава предимно минималната работна заплата".

Това каза пред БНР Николай Василев, бивш вицепремиер и бивш министър на икономиката.

И допълни, че дискусията е тежка, но по-реалистично е минималната да е 40% от средната и да има стремеж за повишаване на средната заплата.
"През всяка една от годините след въвеждането на Валутния борд средната заплата у нас растеше и през всяка една от годините заплатите растяха по-бързо от инфлацията. 2022 година щеше да бъде изключение, защото си мислехме, че инфлацията е страшно висока, а заплатите не веднага я догониха. В края на годината обаче се оказа, че инфлацията е 15,2% средногодишно, средната заплата също се е вдигнала с над 15%. Може да се каже, че това е първата година, в която средната заплата не изпревари инфлацията, а само я настигна, което не е толкова лошо".

В предаването "Нещо повече" Василев определи като положително това, че служебното правителство не е внесло нов бюджет, защото няма значение какво е щяло да пише в него, след като вървим към поредни избори, всяка партия е можело да се състезава колко повече милиарда ще раздаде:

"Най-разумно е в края на април - началото на май да има ново правителство, което в обозрим период да вкара нов бюджет, да го изпълнява и да носи своята отговорност... Бюджетната политика е изцяло грешна. Бих вкарал бюджет без дефицит. Когато в добри времена едно семейство не може да си балансира бюджета и кара на потребителски кредити от заплата на заплата, какво ще прави в лоши времена? Държавата е същото".

Относно влизането в еврозоната той е категоричен, че няма да има сериозно покачване на цените.
По думите му ценовото равнище у нас е на половината от това в Западна Европа:

"Не че е по-скъпо при нас, а е наполовина по-евтино. Винаги може от 1000 групи стоки да се намерят, които са по-скъпи в България. България е най-евтината държава в Европа".


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 143 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Асан

    172 36 Отговор
    Нас само комунизъм щени спаси

    Коментиран от #34, #127

  • 2 Петьо Петров

    131 20 Отговор
    Избор пред който все по-често ни се налага да се двоумим.Дали пред урната, дали пред банкнотите или просто по навик.Казват, че всеки има цена, сигурно е така. Но всеки има и ценности, това е факт неоспорим. Вече различията между тях са огромни. Ако всеки сложи на една мисловна везна цената си и ценностите си, може би на доста хора ще се получи едно идеално равновесие. Това са държанките. Полът при тях няма значение. Държат си на цената и евентуалните ценности. Но има и едни други хора, на които ценностите значително вземат превес. Тях ги наричат лузъри или обикновени загубеняци. Не са такива, въпреки всеобщото мнение. Те не са и необикновени, освен може би по новите стандарти. Имат чест, морал, съвест, достойнство, държавен флаг и дори държава. Нищо, че е превърната само в територия, те си я имат в сърцата. Мечтаят за нея, милеят, обичат я, но им липсва нещо. Със сигурност не е държанка, а един истински държавник, който да ги поведе като народ, нация и несрамуващи се да се нарекат българи. Армия която да го следва и да се удави в кръвта си за Родината си, но не да се дави в Атлантика. Там негримирани, неепилирани и ненапудрени не се допускат. Някои се вайкат за Шенген или Еврозона, ами ей ги де са, Атлантика е ваш, оставете България на българите,моля! Бъдете толерантни, нали това е веруюто ви!

    Коментиран от #184

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Беловеца

    225 42 Отговор
    Прав е Василев,цените в България не са високи .....просто заплатите спрямо тези цени са мизерни.

    Коментиран от #120

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 БОЗА

    247 9 Отговор
    "Николай Василев: Не че е по-скъпо при нас, а е на половина по-евтино. България е най-евтината държава в Европа"

    Казва го наполвина висок и наполвина умен...ндсв изпълзяха и напират яко с глупотевините си... ;-Х

    Този коментар изразява личното мнение на автора.То може да не съвпада с позициите на "Факти",като цяло,и на отделни коментиращи в частност,за което БХ(Баклава и Халва)

    Коментиран от #201

  • 7 Буден

    132 9 Отговор
    ЩОТО НАШТА ПИЦА Е ПОСТНА...,ЗАТОВА еВРО...
    толкова сте прозрачни.
  • 8 Хи хи

    273 9 Отговор
    Живея в Белгия и следя цените, мога да кажа че в България е по скъпо от тука спрямо минималното възнаграждение

    Коментиран от #29, #58

  • 9 Ненормални нищожество

    242 4 Отговор
    Този защо не си изяде дипломата доста е прост и затова ИТН е в историята с този неслучил министър председател!

    Коментиран от #135

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Пенсионер

    290 3 Отговор
    Евтино е за милионери и крадци като вас
  • 12 омикло

    265 4 Отговор
    На един мухльо като не му счупиш очилата както са на носа му, той си мисли че може да лъже когато си иска. На 1000 стоки щял да вземе цените и да докаже че не всичко е скъпо. Ами тези 1000 стоки като са хранителни и от първа необходимост, какво ще правим бре Маус? То е достатъчно 1000 хранителни стоки да са по високи от Европа, което значи че не си мислим ами найстина сме най бедни щото такива като теб бяха министри.

    Коментиран от #195

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Каун

    194 4 Отговор
    Или е пиян или напушен

    Коментиран от #17, #21, #60

  • 15 Мики Маус

    182 2 Отговор
    Този май не живее България и само дава акъл отвън. Кат си курназ и ти е толкова евтино , давай си заплатата на нуждаещите се, акъл българите си имат достатъчно, дори и предостатъчно.
  • 16 Гошо

    146 0 Отговор
    И със усмивка доволен че е много евтино
  • 17 БОЗА

    70 2 Отговор

    До коментар #14 от "Каун":

    Не е...НАГЪЛ Е... ;-Х

    Този коментар изразява личното мнение на автора.То може да не съвпада с позициите на "Факти",като цяло,и на отделни коментиращи в частност,за което БХ(Баклава и Халва)
  • 18 Гост

    133 1 Отговор
    Да, ама у нас и заплатите са далеч по ниски от тези в ЕС нали? Не може да сравняваш 2 различни величини.
  • 19 Как не го е срам

    151 1 Отговор
    Вече не сме изолирани и народа пътува за да прецени какво е съотношението доходи-цени.И от нас по зле май, май няма!
  • 20 Боби

    135 1 Отговор
    Ако си милионер като теб е евтино
  • 21 Психотерапевт

    109 2 Отговор

    До коментар #14 от "Каун":

    Най вероятно е нещо мръднал.
  • 22 Тома

    157 0 Отговор
    Малкият мук му е евтино в България след като открадна милиони като министър
  • 23 калугин

    59 8 Отговор
    Когато в добри времена едно семейство не може да си балансира бюджета и кара на потребителски кредити от заплата на заплата, какво ще прави в лоши времена? Държавата е същото". АБСОЛЮТНО ВЯРНО
  • 24 Глупости

    102 7 Отговор
    Във всички съседни на БГ страни е по евтино .С изключение на Гърция , която е в евро зоната.
  • 25 Янчо

    106 0 Отговор
    Съвременния Бай Ганю от 21век
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 По БНР

    16 3 Отговор
    В сайта на БНР трябва да е цялото интервю.
  • 28 Кочина

    18 0 Отговор
    Неведнага

    Това не е на български...
  • 29 Им бе цилус

    162 2 Отговор

    До коментар #8 от "Хи хи":

    Живея в Италия и мога да кажа,че Василев е нагъл лъжец!

    Коментиран от #35

  • 30 сития на гладния вяра няма

    96 0 Отговор
    факттии както нас цензурирате също така не ни пускайте неадекватни изказвания на стотиците бивши и сегашни тарикати в политиката дето ни ги сервирате
  • 31 Гост

    91 0 Отговор
    Ти си най-евтин, василев!
  • 32 малкия мук - крадлив боклук

    111 0 Отговор
    да особено по заплати и пенсии сме най-евтините даже и спрямо африка
  • 33 честен ционист

    68 8 Отговор
    В България, колкото и да е евтино, все си набутан тотално с некачествени стоки. А номинално дали е по-евтино, отколкото в други стани от ЕС, съмнява ме, понеже наглата спекула е патент на Ганчо и гадните оранжеви етикетчета писани на ръка се менкат всеки ден, бъркайки все по-дълбоко в джеба български.
  • 34 гумата

    15 92 Отговор

    До коментар #1 от "Асан":

    По времето на комунизма нямаше свободна търговия. Нямаше стоки от внос, а родното производство беше гола вода! Понеже идиотите не са поискали да се осведомят е добре да се знае, че българският лев не струваше нищо и падна за нула време. Банките бяха само държавни и бяха ограбени. Стоките изчезнаха и настана глад и мизерия. Така, че Асане, като не четеш книжки по икономика недей да загробваш рода си!

    Коментиран от #40, #43

  • 35 Хи хи

    29 1 Отговор

    До коментар #29 от "Им бе цилус":

    Прав си
  • 36 Тити

    78 0 Отговор
    Малии кваевтиния повечето стоки са два пъти от колкото в Западна Европа а никой не контролира цените защо са такива
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 хммм

    106 1 Отговор
    То за тебе може и да е евтинко... нали окрадохте държавата. царско мекере такова!
  • 39 Каскет

    62 2 Отговор
    Германските хранителни вериги правят десетки милиони чиста печалба, защо заплатите там не са нещо особено ? Защо ? А в Германия са 3-ни в евро ?
  • 40 Хи хи

    71 1 Отговор

    До коментар #34 от "гумата":

    Няма как да разбереш какви са цените ,след като не си на заплата а на рушвети предполагам
  • 41 гост

    103 1 Отговор
    Абе боклук нещастен цени на стоки и услуги едни и същи в Бг и EU а заплатите в Бг в пъти по МАЛКИ кого лъжете народа или вас
  • 42 мики маус

    98 0 Отговор
    Ники тия дъвки са за пред интернет времената.
    Сега отваряш страницата на някоя магазин в европа и
    виждаш че ни цакат

    както ни цакат и за пенсионната възраст
  • 43 Аре седесарски мантри

    61 1 Отговор

    До коментар #34 от "гумата":

    от нафталиновите дисаги на драгалевския комунистически кюмур.
  • 44 Никой

    36 0 Отговор
    .....за кого е най-евФтината...
  • 45 Бай Ганю

    38 0 Отговор
    Ко каза̀, ко?
  • 46 Курти

    78 0 Отговор
    Да му се отреже езика,на този нагъл лъжец.Ако се режеше езика,за изказана лъба,дали пак щеше да каже,тези фантасмагории?
  • 47 пешо

    84 0 Отговор
    боклук , в коя държава вземат 150 евро пенсия
  • 48 Скрий се бе илитерат

    96 2 Отговор
    в България храните са най-скъпи в Европа. Да не говорим за останалите стоки, всичко внос. Бабините деветини ги разправяй на тея дето не са излизали извън България и тези които нямат познати в чужбина.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Питам:

    90 0 Отговор
    Николайчо, смядовски тарикат, как ще защитиш тезата си, че В БЪЛГАРИЯ Е НАЙ-ЕВТИНО, след като перилен препарат на известна шуменска фирма в шуменските магазини струва 9 лева/4,5 евро/ , а на промоция 8 лева , а в Лимасол /Кипър/ на 2 000 км. от Шумен в същата верига струва 2,5 евро /%, ПЕТ лева/ ?
    И като икономист - КОРИФЕЙ да обясниш на мен, невежия понятието "РЕАЛНА РАБОТНА ЗАПЛАТА"!
  • 51 Аззаззз

    71 0 Отговор
    Абре идиот, я карай на средната за страната заплата и пак приказвай че е евтино у нас! А като пишман икономист би ли ни обяснил когато в уса беше кризата преди 20 години дали стягаха коланите,а? Нали си техен фен... Аман от такива като теб!
  • 52 Този

    56 2 Отговор
    Май не е добре А и София не е България крайно време е да го разберат политиците ни
  • 53 Димов

    50 12 Отговор
    Герб още държат общините и продължават да саботират Държавата. Тиквата и Доган не разрешиха на слугата си Слави да ги изчегърта.

    Коментиран от #86, #190

  • 54 С твоята

    60 1 Отговор
    лапачка неземна , другарьо нагъл ! Не прави българските граждани на дебили , червен алчен подлец !
  • 55 Аз....

    58 0 Отговор
    Ей, генералско отроче.
    Нагал си!!!!!!
  • 56 емигрант

    55 0 Отговор
    Ела в Полша и си напазарувай, пък тогава разказвай колко е евтино в България.
  • 57 Макробиолог

    54 1 Отговор
    Н.В. е псевдодесен псевдоикономист от типа Иван Костов.....с неговата велика мисъл --бюджетните разходи ще са толкова колкото е приходната част......айде бе,верно ли?за какво ни е тогава полит с-ма,парламент,правителство с министри,партии с програми,централна банка и т.н.? Да назначим един счетоводител--одитор който по тая формула да прави бюджета всяка година и толкова....драги Кольо, .по пуцовете в Ню йорк и Токио ,в офисите на Вартбург не си ли чувал за паритет на покупателната способност,за ролята на потреблението,за индекси на неравенството,за икономически политики на правителствата и ролята финанс и банков сектор ....а камо ли пък за медицинският факг,табу в неолибералната доктрина че без преобладаваща средна класа капитализъм няма?
  • 58 хахо

    16 8 Отговор

    До коментар #8 от "Хи хи":

    Ама кажи нещо за наема за данъците в Белгия. Това е основният разход в тези държави
  • 59 Баце

    35 0 Отговор
    А сега кАжи и нещо за доходите..
  • 60 икономист

    56 1 Отговор

    До коментар #14 от "Каун":

    Бих се съгласил, че или е пиян, или надрусан, но той няма куража дори това да направи. Такъв си е по рождение. Слушах го неволно днес по БНР, ТАКИВА глупости говореше, мили Боже, че си представих идиотщината, която ни готвеше Слави да го прави премиер!!!! И сега прави лоша услуга на НДСВ, макар че ако има разумни между тях, ще знаят, че те са си изпели песента и НИЩО добро за себе си да не очакват.
  • 61 Тъни

    63 0 Отговор
    Този дребен мравояд винаги говори на обратно от реалността, незнам нарочно ли го прави, или краденото му е изпило мозъка и няма понятие как се живее с 600 лв. например.
  • 62 Малкия много Крадлив Пуек!! Н Василев!!

    64 0 Отговор
    Този Крадец Наглец има, много пари с М Велчев в Овшорки, напъват за Еврото Крадците, да си Исперат парите, като ги вкарат Като Чужди инвестиции!! Тея двамата са за Съд и Затвор, Крадци!!
  • 63 9689

    46 1 Отговор
    Долен гаден престъпнико,не давай акъл.
  • 64 Люси Дяковска

    42 1 Отговор
    Ники джуджето икономист?
  • 65 Русенец

    55 0 Отговор
    Този, май не е стъпвал в магазин. Само по ресторанти ли яде?
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Студопор

    54 0 Отговор
    Тогава Василев да обясни как така един омлет е по-скъп в София, от колкото в Лондон, Мадрид и Берлин...?
    Не, че ние сме по-бедни, просто заплатите ни са по-ниски от европейските, а цените - същите.
  • 68 Н, Василев? Крадецо! И цените са високи

    51 1 Отговор
    и Заплатите и пенсиите на 70 %от Българите са Мизерни!! Б О. К. Л. У К СИ!!
  • 69 старецът и реката

    49 1 Отговор
    Да тоя знае,че наистина България е най-евтината държава, та нали самият той като министър разпродаваше Родината му за жълти стотинки.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 ХАМ

    38 0 Отговор
    Не дочетох всички коментари, но е ясно , че д-р Гълъбова може да има още един пациент за лечение.

    Коментиран от #103

  • 72 Въпрос

    58 0 Отговор
    Кое по-,точно е по-евтино?.Обикалял съм цяла Европа и смело мога да твърдя,че по цени в хранителните стоки България е сред десетте най-скъпи страни в ЕС. По-скъпо е в Дания, Люксембург,Швеция, Финландия, евентуално и в Италия. Във всички други страни като Ирландия, Германия, Холандия,Белгия,Испания и която друга се сетите, цените са по-ниски ( понякога значително) от тези в България за едни и същи сравними продукти. Л.жец е Никито и то голям!
  • 73 Киро Скъпият

    56 0 Отговор
    Уморих се вече да пускам снимки за сравнение на цените в България и Франция. 90% от стоките са по-скъпи във България. А за заплатите няма място за сравнение. Плюят ни, гледат ни в очите и ни казват, че дъжд вали. Няма оправия.
  • 74 Прав е човеко

    0 28 Отговор
    Така си е.
  • 75 Може и да е евтино у нас

    46 0 Отговор
    но за такива като тоя пу як,на който пълнихме гушата пет години! Хранителните стоки в България са на много по високи цени от западна Европа,а това е най важното!
  • 76 "евтиния"

    55 0 Отговор
    Малко за размисъл: моя приятелка от Виена ми е на гости. Останах шашната като ми каза, че в Лидл (Австрия) идва 20-30% по-евтино за едни и същи стоки, спрямо Лидл (Пловдив).В Кауфланд паста за зъби с 3 лв. по-скъпа от Т-маркет (от днес)? Нещо големите вериги взеха да наглеят...И ако маслото тук е по-скъпо от Люксембург, на кое Николайчо казва, че е най-евтино? В САЩ 1 яйце (обикновено, Л размер, не органик) е 20цента, което излиза около 0,36 лв? Не съпоставям доходи! И ако преди най-бързата (и достъпна като цена) вечеря беше яйца със сирене, то сега това е по-скъпо от месно ястие...Абе Николайчо или се опитва да баламосва, или жена му пазарува.
  • 77 Сусо

    4 38 Отговор
    Браво на Ники Василев за коментара!
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Кую

    33 0 Отговор
    Наглец! И още нещо....
  • 80 Бамбука

    39 1 Отговор
    "Министър на икономиката " ? Срамува ли се да каже, че е бил и министър на транспорта, и на държавната администрация ? Абе, то си е за срам. Министър на цели три министерства и то в едно Правителство.
  • 81 Ива

    41 0 Отговор
    С неговата заплата е вярно. С неговото образование и професионално искривяване е вярно ,НО ПАЗАРУВАЙТЕ ЗА 100 евро в няколко страни от ЕС и сравнете продуктите и количество и качество и ИСТИНАТА ще лъсне.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Стоян Александров

    38 2 Отговор
    Браво бееее господинееее, браво бе ! И ти си бил мЕнистър ли бе, на финансите ли бе, леле маййййкоооооооо....Еееее българи сега разбрахте ли защо сме на тоя хал ? Тозззз не е виновен, Ние аме си виновни, че изобщо сме готърпяли тоз и всички останали натресени Ни от Козяк и сие....Само да кажа, че есин най - обикновен хлеб от 750 грама го видях за 2 ,15 лева. Не мога да си пресметна обаче дали 1 кг. хляб е повече от 1 евро, щото това чакахме да е спекулацията като вкараме еврото, амааааааа то още дори не е дошло и Слава Богу няма да имаме евро..... защооооо ли ??? Ами то няма да има ЕС от другата година бе !
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Така ли

    18 4 Отговор

    До коментар #53 от "Димов":

    каза лъжеца и слуга на мафията кирил петков?

    Коментиран от #111

  • 87 Смърф не до

    38 0 Отговор
    Ако някой му счупи празната кратуна, на това самодоволно царско л..но, лично ще му нося портокали!
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 ЗА СР АН ЦИ ! Обещавахте Шенген ?!

    27 0 Отговор
    А направихте ни на АБОРИГЕН ! Ще се търкалят " КУБЕТА " !
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 ха ха

    29 0 Отговор
    докато такива нагли лъжци определят политики нема да ни бъде , за минималната 50 % от средната е е малко даже трябва да е 55-60%
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 петроф

    38 0 Отговор
    СПРЕТЕ ДА НИ ПОКАЗВАТЕ МНЕНИЯ НА ОЛИГОФРЕНИ!
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Анонимен

    29 0 Отговор
    Абе нахалник безочлив. Не следиш ли в СМИ сравнение на цените на хранителните продукти тук и в др. държави от ЕС.
  • 96 Нужна е отново Н Р Б

    27 3 Отговор
    Народна ВЛАСТ и Съд : " В името на НАРОДА !" партия " ШМАЙЗЕР " , ЧВК " Панчо Владигеров " и ситна " РАДОМИРСКА "!. Мирише на български МЕГДАН !
  • 97 Българин

    37 0 Отговор
    Защо давате трибуна на доказани престъпници? Този открадна милиарди, заради такива като него са такива заплатите.
  • 98 МАЙНА

    27 4 Отговор
    Къде ви намират такива бе майна? Същия лъжец като Киро.

    Коментиран от #131

  • 99 Олеле

    33 1 Отговор
    Този човек да вземе да сравнява цените и заплатите насреща.Те да видим тогава!Не на последно място,а под дъното ще сме.Даже Македооооня е с по-ниски цени и по-високи заплати.Този "експерт" въобще не трябва да помирисва държавна длъжност.
  • 100 Мирише на БАРУТ

    28 0 Отговор
    И пожари !
  • 101 роро

    40 0 Отговор
    Този нагъл джуджак искаше наскоро да става министър председател, по предложение на Чалгара... Народе ????
  • 102 Опааа

    33 1 Отговор
    Тоя ако го видя с кеф ще му размажа мазната физиономия!
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 12340

    25 1 Отговор
    Мапък пр@дльо!
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Симеон

    24 1 Отговор
    Дребен,гей! Трийте Факти.
  • 108 Матей преображенски

    34 1 Отговор
    М-тъй ли бе,смешник?А заплатите,пенсиите,покупателната способност,ти ако си краднал някой и друг милион,хората за 33 г. кой знае колко са пропуснали да спечелят,с честен труд.?Направихте България американски доминион и се облажихте от цялата поръчка,планът ран-ът,да спрат рънътъ на българския народи да го попилеят по света,3 милиона ,цвета на нацията.Никито ще ти дърдори бабини деветини.
  • 109 456

    1 37 Отговор
    Един умен политик .
  • 110 Гост

    20 2 Отговор
    Тая тарамбука само ляля..
  • 111 Ама

    16 1 Отговор

    До коментар #86 от "Така ли":

    Ти си по-голям лъжец.На ИТН е.

    Коментиран от #129

  • 112 Страшна наглост

    31 0 Отговор
    Да дойде и да сравни цените на хранителните продукти в Германия с тези в България. За черна и бяла техника важи същото
  • 113 Верно ли

    25 0 Отговор
    През януари 2022 г. 13 страни членки, разположени в източната и южната част на ЕС, са имали минимална заплата под 1000 евро месечно. Това са България (332 евро), Латвия (500 евро), Румъния (515 евро), Унгария (542 евро), Хърватия (624 евро), Словакия (646 евро), Чехия (652 евро), Естония (654 евро), Полша (655 евро), Литва (730 евро), Гърция (774 евро), Малта (792 евро) и Португалия (823 евро).
  • 114 Верно ли

    29 0 Отговор
    В Словения (1074 евро) и Испания (1126 евро) минималната заплата е била малко над 1000 евро месечно, а в останалите шест страни членки над 1500 евро месечно - Франция (1603 евро), Германия (1621 евро), Белгия (1658 евро), Нидерландия (1725), Ирландия (1775 евро) и Люксембург (2257 евро).

    Та я пак Василев, ми обясни как е най-евтино в страната с най-ниска покупателна способност....
  • 115 Живея в Германия

    31 1 Отговор
    Лъжи и пак лъжи!
    В сферата на интернет, всеки може да види цените в кауфланд германия и кауфланд България…
    Опитайте!
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Без ДДС

    30 0 Отговор
    Тоя за балъци ли ни взима?
    Всеки вече има роднини на вън и може да сравнява цени. Неща от първа необходимост са по-скъпи от държави,който са светлинни години пред нас. За това не ставате за държавници.
  • 118 МАЛКА пенсИЯ

    16 0 Отговор
    ,,по думите му,ПРЕЯДОХ!
  • 119 И той е

    25 0 Отговор
    от крадливите "царски" мишоци. Първо симеон сакс не е цар и никога не е канонизиран / избиран за цар понеже е бил малолетен по онова време. България е управлявана от регенти 3-ма. След това ставаме Република. Симеончо си е комарджия и е свършил парите. Сега е време да се върне при своите, които го наричат "царя", та да се поналапа и продаде къде що има.
  • 120 ганев

    21 1 Отговор

    До коментар #4 от "Беловеца":

    ОБАЧЕ АКО СЕ ВДИГНА СЕРИОЗНО ЗАПЛАТИТЕ БИЗНЕСМЕНИТЕ МОМЕНТАЛНО ЩЕ ВДИГНАТ ЦЕНИТЕ И РАБОТАТА ОСТАВА СЪЩАТА ПАК НАЙ БЕДНИ ПРОСТО ТРЯБВА ТВЪРДА РЪКА ЗА 33Г СЕ УБЕДИХМЕ АКО ИСКАМЕ ИСТИНСКИ КАПИТАЛИЗЪМ ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА СИ ВЛЕЗЕ В РОЛЯТА ДЪРЖАВНИ МАГАЗИНИ СТРОИТЕЛСТВО ЕНЕРГЕТИКА НА ПАЗАРНИ ЦЕНИ А НЕ ДАЛАВЕРИ ПРИ ЕДНА КОНКУРЕНЦИЯ ЦЕНИТЕ ЩЕ ПАДНАТ 100 ПРОЦЕНТА ЧАСНИЯТ БИЗНЕС ЩЕ ПИЩИ НА УМРЯЛО ЗАЩОТО НЯМА ДА МОЖЕ ДА СТАНЕ МИЛИОНЕР ЗА 48 ЧАСА
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 ганев

    28 0 Отговор
    А ОТНОСНО ТОЗИ ПОЗНАВАМ ГО ЛИЧНО И СЪМ СИГУРЕН ЧЕ ЕДИН БЪЛГАРСКИ СЕЛЯНИН Е ПО ГОЛЯМ ИКОНОМИСТ ОТ НЕГО
  • 123 Мунчо

    35 1 Отговор
    Прочетох почти всички коментари. Очевидно на този човек никой му няма доверие. Защо тогава продължават да му дават трибуна? Не мога да разбера. Мога само да предположа, че някой се опитва да манипулира общественото мнение.
  • 124 Шаран БГ

    29 1 Отговор
    А защо не уточни – за КОГО е най-евтина ?? И вероятно е прав – по-евтини политици и държавни ръководители едва ли има другаде по света. И съжелявам, че трябва да го напиша, но голяма част от тях......НИЩО НЕ СТРУВАТ, нищо , че имат "дебели" банкови сметки !!
    Фактът, че докарват народа си до просешка тояга е достатъчно показателен, ВЪПРЕЧИ , че да разсипеш една страна - също си е майсторлък !! Ашколсун бе, кьопоолар !!
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 бягай бе

    11 3 Отговор
    при Симо-секирата Викай и Ленчето-пенчова ,че нещо е закъсала.....
  • 127 Гошо

    22 1 Отговор

    До коментар #1 от "Асан":

    бих добавил и народен съд преди това

    Коментиран от #133

  • 128 Гост

    30 0 Отговор
    В момента по новините върви репортаж, че в България сиренето, маслото и яйцата са 10 пъти по-скъпи отколкото в Брюксел. Чичото гледа ли го или си чете каквото са му спуснали?
  • 129 Така ли

    12 4 Отговор

    До коментар #111 от "Ама":

    каза лъжеца кирил петков и слуга на мафията? 😃
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 А не не

    18 5 Отговор

    До коментар #98 от "МАЙНА":

    Киро няма равен по лъжи! Страшно гнусно влечуго!
  • 132 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    27 1 Отговор
    Апропо помниш ли защо не стана Премиер когато другия некадърник Слави те предложи?
    Заради теб България беше на ръба на гражданска война!
    Измитай се!

    Коментиран от #137

  • 133 ганев

    23 0 Отговор

    До коментар #127 от "Гошо":

    БРАВО ЗА КОМЕНТАРА ОТ ДЕН НА ДЕН ВСЕ ПОВЕЧЕ ХОРА СЕ УБЕЖДАВАТ ЧЕ САМО ТОВА РЕШЕНИЕ ЩЕ СПАСИ БЪЛГАРИЯ ТЪЖНО Е ВСИЧКИ МЕТОДИ СА ИЗПРОБВАНИ НО БЕЗ АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ РЕЗУЛТАТ САМО ТОЙ ОСТАНА НАРОДЕН СЪД
  • 134 пффф

    26 0 Отговор
    Намерили сте кой да питате за цените! Отсега нататък първо ги питайте къде пазаруват!
  • 135 Йорданов

    27 0 Отговор

    До коментар #9 от "Ненормални нищожество":

    Не е прост той, ние сме прости защото допуснахме такива като него да разпродадат създаденото от нашите бащи на цоионално богатство!Само от продажбата на БТК е взел милиони.Продаде я за 300 милиона, а само след 1 година се препродаде за милиард и нещо.
  • 136 13675

    23 0 Отговор
    Бегай бе, видехме те колко струваш, всички разбрахме колко си не кадърен, и продалжаваш да дрънкаш глупост...съвет - скрий се, не се показвай, емигрирай
  • 137 Брях

    4 5 Отговор

    До коментар #132 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    И как? Каза ли лъжеца копейкин?
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Д-р Гълъбова

    23 0 Отговор
    Елате да ви прегледам. Но и така мога да ви поставя диагноза. Нямате връзка с заобикалящата ви среда и страдате от липса на срам.
  • 140 Госあ

    24 1 Отговор
    малкия мук пак говори лъжи
  • 141 Сандо

    20 1 Отговор
    Този мишок разбира от икономика,толкова,колкото аз от военна музика
  • 142 Димо

    20 0 Отговор
    За такива крадци като тебе да.
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Пипо

    25 0 Отговор
    Преди няйолко дни се прибрах от съседна страна където заплатите са както в България...сирене President от килограм струва 9 лв...Във веригите тук е 15.50 половин килограм...просто за сравнение колко е евтино у нас....
  • 145 нека някой напише тук , че

    14 2 Отговор
    тоя простак не е гаден мръсник и мошеник !
  • 146 За тебе

    25 0 Отговор
    е най-евтината паразит.Ти в магазин влизал ли си?Знаеш ли колко сте мразени с Велчев и цялотоНДСВ?Ама какво ви пука на вас милиардери? На нас също не ни дреме за вас,само псувните и клетвите да ви стигнат.
  • 147 Бай Генчо

    14 0 Отговор
    Хайде ...хайде..,и ти мина през министерския пост.
    На това дередже сме от такива всезнайковци...
    Девет баби...хилаво внуче...
  • 148 Аврам

    27 0 Отговор
    МОЛЛЛЯЯЯ НАЙЙ ЕВТИНАТАА ДЪРЖААВААА ЕБАХТИЙЙЙ НАГЛЕЦААА ПО 15ТЕЛЕВИЗИЙЙ НАПРАВИХААА СРАВНЕНИЕ НА ЦЕНИТЕЕ НА ХРАНИТЕЛНИТЕЕ ПРОДУКТИ АМИ ТО ЕДНИ БАНАНИ В ГЕРМАНИЯ СА 1.09ЕВРО 2.18 ЛЕВА ТУКА СА 3.78ЛВ КЪДЕ ВИ Е ЕВТИНИЯТА БРЕЕЕ ДА ДАА НАЙ -НИСКОО ПЛАТЕНАТА РАБОТНА РЪКА ДАААА

    Коментиран от #162

  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 БОЙКОО СВОЙНИКА ОТ БАНКЯЯ

    15 0 Отговор
    160работни часа по 12евро мин.почасова ставка в Германия прави 1920евро мин заплата на 390евро мин заплата в БАНКЯНИСТАНН ВСЕЕ ТАКИВА ДА СИ ГИ ИЗБИРАТЕЕ
  • 151 Еди кой си

    15 0 Отговор
    Сит на гладен не вярва са казали хората
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Джордже Балашевич

    24 0 Отговор
    Николай Василев и Мартин Димитров са олицетворение на лудост, безумие и слугинаж! България е най-бедната държава в ЕС и с най-ниските доходи. И на фона на това да кажеш, че цените са най-ниски, е цинизъм и признак на дълбоки ментални проблеми и психически отклонения!
  • 154 Анонимен

    11 0 Отговор
    Простак
  • 155 Анонимен

    18 0 Отговор
    Тоя глупак трябва да му забранят да се изказва
  • 156 Анонимен

    18 0 Отговор
    Публично се подиграва с хората с тази ехидна усмивка тоя прави за убиеане
  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Анонимен

    13 0 Отговор
    Противен и прост

    Коментиран от #193

  • 159 Бако каза

    9 0 Отговор
    Палячо на конци
  • 160 Ачик

    12 0 Отговор
    Отворко, не сравнявай цените на стоките спрямо твоята заплата. И не забравяй от къде идват парите за заплатата ти! Естествено, че за теб в България е ефтино, но взимаш пари все едно си в богата държава. Нещо да допълни умнико!?

    Коментиран от #161

  • 161 Бастри

    0 17 Отговор

    До коментар #160 от "Ачик":

    Може ли аз да допълня.Откъде идва заплатата му, от знанията му.Ако си чел и учил колкото него , сега нямаше да седиш и да мрънкаш по заплатата му.Две години съм съжителстват с този човек , той ходеше и четеше.

    ПС.Българина не промяна, че нещата се промениха.Вече ти дават , колкото умееш.

    Коментиран от #163, #165, #170

  • 162 Бастри

    1 15 Отговор

    До коментар #148 от "Аврам":

    Така е , направиха.От 10-ки хиляди артикули избраха тези които са близки или по - евтини от България.

    Да сравнявня аз , нещо което се потребява най - много - вода.Мюнхен , преди три седмици , 1.5 литра вода - 1.5€ , мирише на тиня и не става за пиене.Върнах се и си купих вода от 2.5€ за 1.5 литра.В България 0.5€. На този принцип , у Нас е 5 пъти по - евтино.

    Коментиран от #169

  • 163 Ачик

    18 0 Отговор

    До коментар #161 от "Бастри":

    Философ, мънкам за цените по магазините. Мънкам заради обикновените хора които изнемогват. Мънкам и по оядените шопари в парламента които също са чели като твоя светлост! А прочете ли, че в БГ сме на ниво Виетнам и то заради управляващи които много са прочели и учили като теб. Не ми втълпявай, че който не е висшист е шматка и нищо не разбира.

    Коментиран от #168

  • 164 Пешо

    13 0 Отговор
    Смешници
  • 165 Иван костов

    17 0 Отговор

    До коментар #161 от "Бастри":

    Aбе той знае, но знанията му са повече в краденето и измамата. Това беше оправията за 800 дни от "царските" управници. Така ни набутаха с техните далавери, а "царят", който не е бил никога цар се награби с български имоти и ги унищожи (горите) и разпродаде.
  • 166 Василев,в това изречение е отговорът

    17 0 Отговор
    ЗАЩО не беше избран за премиер,когато те издигнаха като кандидат от "Има такъв народ".Цитирам - ........""Не че е по-скъпо при нас, а е наполовина по-евтино. Винаги може от 1000 групи стоки да се намерят, които са по-скъпи в България. България е най-евтината държава в Европа"........С такива мисли и то изречени на глас НИКОГА няма да си Премиер в България,а и не само!
  • 167 Синдикалист

    13 0 Отговор
    Господинът е от тези които идват в България само по празниците и се чудят ,че никой не работи.
  • 168 Хитър

    12 2 Отговор

    До коментар #163 от "Ачик":

    Лошото е че не сме .Виетнам е сред първите двадесет а ние сме на 80 мястото по БВП хората вървят напред а ние назад.

    Коментиран от #171

  • 169 Хитър

    6 2 Отговор

    До коментар #162 от "Бастри":

    Защото водата у нас е добра за пиене и защото сме бедни или скръндзи ти кога си купуваш боутилирана вода само когато пътуваш.
  • 170 Хитър

    8 1 Отговор

    До коментар #161 от "Бастри":

    Не е важно колко книги си прочел може една да е ама правилната .факт
  • 171 Ачик

    3 0 Отговор

    До коментар #168 от "Хитър":

    Извинение за тази неточност от моя страна и ти благодаря, че научих нещо полезно
  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Искрен

    13 0 Отговор
    Да бе .......от, нали с царя ни "оправихте" за 800 дни, сега много ги разбираш!!!
  • 178 Ътре

    8 0 Отговор
    Малоумник
  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 Ожицицпоцй йл йо йо да

    15 0 Отговор
    Това джудже е по малоумно и от тикво ий първи
  • 181 Роко бароко

    9 0 Отговор
    Да ви го поставя в човките модераторско,рано сутрин.
  • 182 Приятел

    10 0 Отговор
    Гледам как келеши се упражняват по ТВ и се опитват да ни учат как няма спекула и всичко е ОК, болни са , ама много това е тъпотията тук , всички са платени и да мислят бедните ни събратя

    Коментиран от #186

  • 183 Баба

    8 1 Отговор
    Прав е умно красивите ни политици са най евтини в Европа. Горко ни

    Коментиран от #185

  • 184 А армия,

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "Петьо Петров":

    която да се удави някъде около рашя??? Това ли предлагаш като алтернатива? Колко от емигриралите българи в последните 30 години са предпочели като КРАЙНА дестинация руската федерация? И колко от бъдещите български емигранти в идните години ЩЕ ПРЕДПОЧЕТАТ руската федерация!?
    Отговорът на САМО тези два въпроса ЩЕ ОТРЕЗВИ всички, които имат "източни" сънища!!! Ако и се преброим по отношение на тези два въпроса, ще се окаже, че хората с "източни" сънища са безкрайно малко в сравнение с останалите, които искат реална НЕЗАВИСИМОСТ от "изтока"! Позор за прокуратурата по повод повдигнатите днес, 8 февруари 2023 г. обвинения на министъра на енергетиката от кабинета Петков!!! Тези обвинения ГОВОРЯТ със страшен глас!!!

    Коментиран от #196

  • 185 Бабите

    1 4 Отговор

    До коментар #183 от "Баба":

    е крайно време вече да им се отнеме правото да гласуват. Знам, че идеята ми е еретична и човек биха изгорили заради подобна идея! Но! Докога хора на преклонна възраст, с напреднала форма на деменция или друго заболяване, пречещо им да анализират правилно ситуациите, ЩЕ ИМАТ ПРАВОТО да определят живота на 2-3 поколения напред??? Същата тази категория хора са и лесно манипулируеми! Те дори НЕ продават гласа си, както друга "интересна" категория хора. Хората в преклонна възраст просто или гласуват както им е наредено, или НЯКОЙ друг ще пусне ХАРТИЯТА вместо тях! Имаше случаи, когато хора, които отдавна не са между живите, бяха "гласували"! Така че, в губерния България всичко е възможно. И реално е възможно столетниците, братята от махалите и някой източно мислещи хора, да продължават да определят съдбата на бъдещите поколения!!! Така както се случи с моето 25 годишно поколение по време на падането на комунизма! Докато има мераци за подправяне на изборни резултати, тези съмнителни категории хора ще са винаги обект на съмнения!
  • 186 Тези келеши

    8 2 Отговор

    До коментар #182 от "Приятел":

    ще пробват отново да лъснат на политическата сцена!!! Белите якички на дЕдо са на старт линията вече и загряват! А ние лапнишараните, пак ли ще клъвнем за пореден път на "предложение, на което не може да се устои"? Веднъж ни оправиха за "800 дни", пак ли искаме от същото? След ерата костов СПРЯХ да гласувам! Защото имах глупостта за него да гласувам. Но тогава никой не знаеше какво ни чака. Престраших се да дам глас за боко - 1-во явяване. И после пак спрях! Последно гласувах за ПП. И пак за тях ще гласувам! Ако съставят правителство, но НЕ изпълнят обещанията си относно главен прокурор, проверки и доказателства за 12-годишния изгубен период, промени в законите, дела срещу кражбите и отвличането на финансови ресурси в частния сектор, война на корупцията, ще престана изобщо да гласувам!
  • 187 Формално е така г-н Василев

    7 0 Отговор
    Тънкия момент е ЗА КОГО?За обикновените граждани на република България,за "мутрите",за натрупалите пари от нечестната "приватизация" в България,за ЧУЖДИТЕ граждани,или за тези от партийните върхушки и всички "галеници" на т.н Преход!За кого г-н Василев?

    Коментиран от #192

  • 188 Колю

    8 0 Отговор
    Коле, народа Ви турна средния на НДСВ. Приказваш глупости, които не са интересни на бедните българи. Минималната заплата е бреме за сивия бизнес, защото ги кара да плащат данъци, а не под масата - разбра ли бе боклук царски !
  • 189 Бойко Борисов

    8 0 Отговор
    Коле, народа Ви турна средния на НДСВ. Приказваш глупости, които не са интересни на бедните българи. Минималната заплата е бреме за сивия бизнес, защото ги кара да плащат данъци, а не под масата - разбра ли бе боклук царски !
  • 190 Аве какъв

    0 4 Отговор

    До коментар #53 от "Димов":

    ГЕРБ те гони бе, Димов, при тях цените бяха много по-ниски.
  • 191 Подобна мисъл като тази на

    6 0 Отговор
    великия василев, тази сутрин по една ТВ изказа и един голям синдикалист. Водещият го пита как така едни и същи стоки в големите вериги в Западна Европа са с доста по-ниска цена спрямо в същите вериги в България. И другарят синдикалист каза подобни заключения като николайчо. Каза, че не било редно да се сравняват цените на "парче" в бг и западна Европа. Другари кандидат-стари нови политици и синдикалисти, обикновеният човек в България не е толкова "учен" като вас и и той сравнява цените на една "кошница" от масово ползвани продукти, стоки и услуги в ежедневието на българина! И за ваша зла участ, всеки българин има близки, живеещи в Западна Европа и бързо научава колко е маслото, млякото, месото, хляба в тамошните същи вериги!!! Кошницата е важна, другари и господа! А не колко пъти можеш да си позволиш полет с Бритиш Еър, почивка на Малдивите и прочее, и прочее екстри!!! Кошницата! Очаквам да се произнесете, кандидат пишман политици и вие синдикалисти, по въпроса за КОШНИЦАТА! Чия кошница е по-евтина? Българската или западноевропейската??? Не се правете на треснати от земетресението в Турция отпреди 1-2 дена!!! Щото ако пък ви е треснало все пак, излезте в отпуск и за политика не мислете повече!
  • 192 Да ти кажа:

    1 0 Отговор

    До коментар #187 от "Формално е така г-н Василев":

    За белите якички на дЕдо! Те винаги ще бъдат бели и никога няма да станат тъмни!
  • 193 А, не е хич прост.

    5 0 Отговор

    До коментар #158 от "Анонимен":

    Ама хич. Щом пак взе да се навърта покай софрата, не е прост. Знае той къде е истината! Туй с консултантския бизнес е празна работа. Другото, друготооо прави работата! И лица знайни и незнайни, все повече се появяват в публичното пространство, белким ПАК ги огрее щастливата звезда!
  • 194 Баба

    4 0 Отговор
    До 185, аз не съм съгласна с доводите Ви нагоре, не мисля,че човек с деца и внуци иска те да живеят зле. Не попадам в нито една от категориите "съмнителни" хора изредени от Вас. Колкото до забраната да се гласува, ми давайте,забранявайте, ако това ще ви издигне в очите на слепите. Старите хора са казали, че най-страшните крадци са чантаджиите. Това е
    и моето мнение.
  • 195 Е, защо така го нападаш човека?

    8 0 Отговор

    До коментар #12 от "омикло":

    Казвайки, че не е скъпо, той явно има впредвид, че за НЕГО не е скъпо!!! Не можем да му се сърдим на николайчо, че е финансово "стабилен", а ние - въздухари! Учил е човекът, работил е здраво и затова и има. Затова и дЕдо го грабна като топъл хляб в екипа си. А ние!? Ми и ние много учехме, че и по две висши имаме, ама нас дЕдо НЕ ни забеляза. Безлични сме, невежи сме, не станахме управленци в 1-вите ешелони, не се тикаме за обществени поръчки, не се главим за баш политици... Сами сме си виновни сега, че маслото в българския идл е по-скъпо от маслото в немския идл. Пък и на това му се намира решението: сменяш местоживеенето да е по-близичко до немския идл. Пък наш,те бизнесмени нека си търсят вносна работна ръка. Ама все пак: вносът да е при условие, че инспекцията по труда си гледа съвестно работата и извършва ИЗНЕНАДВАЩИ проверки за спазване на българското трудово законодателство по отношение трудовите договори на чуждестранни работници. Щото оказа се, че е много изгодно някои браншове да наемат чуждестранни работници за по 3 месеца с... туристически визи. Често от тази "мярка" се възползват в строителния бранш. И имаше случай с турски работници на покрива на сградата, която строят. Не искали да им платят за 3-те месеца ангария и хората заплашваха, че ще се хвърлят от покрива!!! Идват избори. Мислете!!!
  • 196 Крас К

    4 1 Отговор

    До коментар #184 от "А армия,":

    Пиша ти минус защото на такива като теб с промити мозъци няма как да им се обясни, че
    нормалните хора искат да живеят нормално в България и да не се налага да ходят и работят в чужбина.
  • 197 ДИНОЗАВЪР КАРАБАДЖАКОВ

    5 0 Отговор
    ...НИКО...ЛАЙ,ЛАЙ,ЛАЙ🐶🐶🐶🐶!!!
  • 198 1302

    0 6 Отговор
    Прав е
  • 199 бг смешки

    6 0 Отговор
    тази от икномика колкото аз съм косминавт ....дървен философ !
  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 202 ама е неадекватник

    7 0 Отговор
    Лондоснки цени :
    Мляко - по-евтино от София
    Яйца - същата цена
    Местно ангийско сирене - точно 2 пъти по-евтино от местното българско сирене в София.
    Домати - по-евтини в Лондон
    Пиле - същата цена....

    Кое му е по-евтиното в БЪлгария, освен имотите?
    Па то и някои имоти са по-евтини в Англия - например земеделската земя. Да не говорим за фалторите заплати, демография и пр!
  • 203 АНАНИ .К.........ЛАНИ...........

    7 1 Отговор
    КАКЪВ ЛЪЖЕЦ СИ ТИ НИКОЛАЙЧО НАЛИ БЕШЕ ФИНАНСОВ МИНИСТЪР КАКВО НАПРАВИ . ДА БЕШЕ СИ ПОСТРОЙЛ.......... ЗЛАТЕН ГЬОЛ............ НА КАЛОТИНА-------------- КАКВА ГУША НАПРАВИ......НАРОДА ТЕ ПОМНИ.... НЕ СЕ СРАМУВАШ ДА СЕ ПОКАЗВАШ ...ТОВА Е НАГЛОС...
  • 204 Българин

    7 0 Отговор
    Този говори глупости, явно не влиза в магазини и не пазарува.Хора - българи идващи от Италия , Германия, Англия казват, че там е значително по евтино отколкото в България, така,че не вярвайте на такивасмени човечета като тази Василев.
  • 205 Азз

    5 0 Отговор
    А тоя пък е най-евтината прос-ти-тут-ка....
  • 206 Българка

    4 0 Отговор
    Поредния, който вместо да е в затвора , дава мнение
  • 207 Трак

    4 0 Отговор
    Нагъл безроден антибългарин крадец . Из-род.. иди във всяка европейска столица и виж кое къде колко струва бе отпа-дък !!
  • 208 Стареца

    0 0 Отговор
    Този от къде се появи пак? Това е най наглото джудже в клетата България. Аз ще съм с таз която е на власт.
  • 209 Другаря

    4 0 Отговор
    Да политиците ни са най евтините купуваш си ги като на промоция и ти гласуват закони
  • 210 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 211 Казанова

    6 0 Отговор
    Николай Василев е един инфантилен бърборко и влошено копие на Иван Костов Да се дават по-малко пари за заплати Ей,България е на първо място в света по намаляване на населението ! Изчезва България ! Но това едва ли тревожи Николай Василев.Всъщнодт като какъв той отново критикува и коментира правителствени решения ,не знам.Но е жалък ревльо !
  • 212 Сам Боха

    5 0 Отговор
    Задник
  • 213 Хахаха

    5 0 Отговор
    Мернах заглавието и без да чета надолу, ще кажа : Този не е наред ! Какви гадове се извъдиха, що за хора щъкат около нас !
  • 214 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 215 И ТОЯ БОК..К СЛАВИ ИЗТЪПАНЧИ ЗА ПРЕМИЕР

    0 0 Отговор
    ПОМНИТЕ ЛИ ?
  • 216 ДА МУ СЕ ........ ФУСТАТА !

    1 0 Отговор
    ...........................
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол