Last news in Fakti

23 Февруари, 2023 15:27 1 978 23

Цветан Томчев: Апостоле, те наричат твоя гроб "паркомясто"

  • гроб-
  • васил левски-
  • апостола на свободата

Друг народ се изроди по тая земя, Апостоле

Апостоле, те наричат твоя гроб "паркомясто".

Твоят гроб, Апостоле, не е важен за тях, по- важни от твоите кости са им кофите за смет, Апостоле!

Това коментира във "Фейсбук" Цветан Томчев.

И са неграмотни и са прости, и са злобни и завистливи, и проклети, Апостоле !

Много са, Апостоле!

Друг народ се изроди по тая земя, Апостоле.

Това не е твоят народ, Апостоле, не е народът, за който ти умря!

Безпросветни чиновници , грачещи журналисти и продажници, тълпи от виещи срещу тебе знайковци.

Търпя цели 150 години да не ти се знае гроба, Апостоле.

Те не вярват в нищо! И на твоята клетва не вярват, Апостоле! - "Който работи в полза на друга държава, а не на България да бъде наказан със смърт!".

Има ли кой да се закълне днес?...

За това премахнаха знака за гроба ти, Апостоле.

Защото служат на друга държава и за тях едно паркомясто е по- важно от тебе!

Защото днес няма БРЦК и продажниците нямат срам и страх от нищо!


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 36 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Раданч Татлъту

    24 21 Отговор
    Логично,защото имаме Киро,Настимир и Ицко!Какво тук значи някакъв Апостол!?🙉🤡🙉

    Коментиран от #9

  • 2 Псевдоним

    24 4 Отговор
    Скоро по една телевизия гостува някакъв човек, който каза нещо много хубаво - Левски е оставил навсякъде следите си в България и да му търсиш гроб е наливане от пусто в празно.
  • 3 Тома

    34 3 Отговор
    Българският народ винаги е бил прост още от векове батко и по времето на апостола и сега.Да не забравяме кой го предаде и съди
  • 4 Долу краварите!

    30 14 Отговор
    Краварите погазиха всякакво българско национално достойнство. Разговарят с нашия президент като с момченце, което трябва да бъде наказано. Почти всички медии са спонсорирани от тях и ръсят антибългарски и антируски внушения. Изтриват историята ни, искат да ни унищожат, да ни вземат природните богатства напълно - взеха ни златото, с което можехме да живеем богато, всички ние. Грабят ни постоянно, унижават ни. По-лошо от краварско, никога не е било.

    Коментиран от #14

  • 5 🇧🇬🇪🇺💯

    12 2 Отговор
    Васил Левски Дякона е предаден по поръчение на Централният Революционен Комитет (Ловешкият) на път за Чужбина да посети Любен Каравелов и да му извести че по обективни причини Революционно Въстание не би могло да има в близко време.
    ❗️Дяконът срещу Шнайдер Ефенди и сюрия български предатели❗️
    Comprende Compradore ❓

  • 6 фтгхйх

    6 0 Отговор
    Цветанке, връщай се под масата да смучеш спаружените топки на господаря си- никой не ти е позволявал да се занимаваш с други неща... Ако пак не си вършиш задачите както се полага на робиня ще се наложи да бъдеш подарена на гавазите, а там ако те "пуснат по кръга" ще се молиш да те разчекнат с 4 коня та да не се мъчиш повече...
  • 7 Цончо

    1 4 Отговор
    Някой искал да си запази мястото със саксията и голям скандал станал...
  • 8 ема

    9 5 Отговор
    ЗАЩО ТОВА НЕЩО ИЗОБЩО СЕ ПУБЛИКУВА. НЯМАМ ДУМИ ТОЗИ ПЪТ ЛЕВСКИ Е ЦИНИЧНО УПОТРЕБЕН. СТИГА. СТИГА СТЕ ГО УПОТРЕБЯВАЛИ ЗА СОБСТВЕНАТА СИ КОМПЛЕКСАРЩИНА ТАЗИ СТАТИЯ Е ПОДИГРАВКА С АПОСТОЛА.ЛИКА НА ЛЕВСКИ СТОИ ВЪРХУ БИЦЕПСИ. ТРИЦЕПСИ ШКЕМБЕТА И ГЪРДИ ВЪРХУ МУТРИ И УБИЙЦИ. СЕГА ПЪК ГРОБ ВЪРХУ ПАРКИНГ. ТОВА Е ГАВРА С ПАМЕТТА НА ЛЕВСКИ.
  • 9 ЗАЩОТО

    8 5 Отговор

    До коментар #1 от "Раданч Татлъту":

    Имаме Бойко, Пеевски, Корнелия и Радев. Какво тук значи някакъв Апостол, когето повече от всичко обичаш мракобесна Русия!

    Коментиран от #10

  • 10 Раданч Татлъту

    5 4 Отговор

    До коментар #9 от "ЗАЩОТО":

    Не,обичам светлината на САЩ!🐂🐂🐂🥳🤡👍
  • 11 апропо

    11 4 Отговор
    Какъв е тоя гроб на паважа бе, не се излагайте!
    Все едно го е сгазила кола ... кости намерили ли сте - останки?
    ДНК направено ли е - потвърдено ли е? Гроб насред улицата, чак пък и апостоле...
    излагате се страшно, незнам дали го осъзнавате!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Моята възрастна

    10 3 Отговор
    хазайка през 1978 г. ни разказа следната история: Левски е бил погребан в позорищните гробища, и още същата нощ е изровен оттам, и погребан в църквата "Се. Петка Самарджийска". Това е преди излизането на книгата на Хайтов. А после в олтара са намерили кости, и комунистите нарочно са ги загубили.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Гого

    5 6 Отговор
    Безродниците от ГЕРБ, ДПС, ДБ И ПП щом не е в интерес на НАТО или ЕС
  • 16 Павел пенев

    7 1 Отговор
    Браво Г-н Томчев. Чудесно си описал управниците и платените от тях грачешти журналисти. Те действително са тъпи,прости,алчни,неграмотни,злобни и продажни. Но всички си приличат по това,че в топлите и уютни кабинети са поставили портрета на Апостола и се кълнат, че са демократи и притежават евроатлантически ценности. Гнусни нищожества.
  • 17 123456

    6 2 Отговор
    Вярна е статията. Имаше много добро изследване, което дори беше филмирано преди време. Там е погребан Апостолът - до бившето турско гробище близо до малко парклисче. По царско време откриват гроба, вземат костите и ги дават за експертиза, но са забравени в подземията на някоя от близките болници. Която пък след бомбардировките на нашите верни съюзници след 1941 година е срината и костите за безвъзвратно загубени. Но, не е лошо там където се знае почти със сигурност, че е бил погребан да се сложи плоча или някакъв знак, вместо кофите. Цинизмън на някои от пишештите не е на място.

    Коментиран от #18, #19

  • 18 сссс

    3 4 Отговор

    До коментар #17 от "123456":

    Глупости не ми се четат - там бил поглебан насред паважа по средата на улицата и гроба му бил 8 кашпи и мраморна плоча. Погребан е до Цум долу в малката църква - това е, друго не знам там слагайте цветята и освободете на човека паркомястото да не се спъне някой и да припадне там!
  • 19 кръстан

    6 2 Отговор

    До коментар #17 от "123456":

    Те правят филми за всякакви глупости, ако няма доказателства да се махне това посмешище от там!
    Ако има да се огради местото и да се направи църква там - неможе насред улицата да има гробове, това не е гробище а булевард. Излагате се!
  • 20 ганю

    4 3 Отговор
    тези партии ГЕРБ, ДПС, ДБ И ПП са гъзолиз....
    и служат на чужди интереси а не на българския национален идеал и интерес
  • 21 ганю

    6 3 Отговор
    Помниш ли чичо
    помниш ли Батак
    ази съм от тамо....
    синеоки ми Дяконе...
  • 22 парко мястото

    2 3 Отговор
    Кой и как доказа, че именно това е мястото или си правим популистки пиари.
  • 23 Уффф

    2 1 Отговор
    Кво ми дреме къде бил погребан некъф герой от комикси 😆😆😆
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове