Last news in Fakti

23 Февруари, 2023 16:17 2 311 60

Любомир Дацов: Асен Василев е финансовият министър, който обърка фискалната политика на страната

  • любомир дацов-
  • асен василев-
  • финансов министър-
  • фискална политика

Ние устойчиво се доверяваме на хора, които не знаят какво да правят и манипулират обществото. Когато подкрепяш политика, свързана с вдигане на инфлацията, със завишаване на разходите, с правене на по-големи дефицити, то няма как да не береш плодовете сега, коментира бившият заместник-министър на финансите 

Любомир Дацов: Асен Василев е финансовият министър, който обърка фискалната политика на страната - 1
Снимка: БГНЕС

"Тупкането на топката и отлагането на влизането в еврозоната забавят много процеси в страната. Ние устойчиво се доверяваме на хора, които не знаят какво да правят и манипулират обществото. Когато подкрепяш политика, свързана с вдигане на инфлацията, със завишаване на разходите, с правене на по-големи дефицити, то няма как да не береш плодовете сега".

Това каза пред БНР финансовият експерт Любомир Дацов, бивш заместник-министър на финансите.

И допълни, че Асен Василев е бил финансов министър, който е объркал фискалната политика на страната:
"Той обърна посоката на публичните финанси и една от причините за висока инфлация е подклаждането ѝ през доходите - което той направи".

По думите на Дацов през последните две години никой политик не е предприел истински антиинфлационни мерки, защото те са непопулярни:
"Трябва да няма дефицит, да се намалят разходите, да се предизвика охлаждане в икономиката, да намалиш търсенето и да стимулираш предлагането. Няма съществена мярка, която да е в тази посока. Домбровскис ни казва, че ако не правим правилните неща и не разбираме какво да правим, то 2025 година може да бъде пожелателна".
В предаването "12+3" финансовият експерт подчерта, че най-важният закон за поправки е този за БНБ, тъй като, ако не се гарантира независимостта на централната ни банка според стандартите на Европейската централна банка, то няма как да поискаме конвергентен доклад.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 42 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кокорчо 🌈🌈🌈

    25 33 Отговор
    Този звяр Спецов ми скъса чорапогащника.Целият е на дупки.

    Коментиран от #58

  • 2 Такива мижжИтурки кат Хасенчо,

    24 39 Отговор
    объркаха света не само БГ
  • 3 Верно е бе

    54 19 Отговор
    Абе експерто..ако цената на горивата беше на нивата от миналата година февруари ти ли щеше да охлаждаш народа със цени и затягане на колана..тия ситуации са непредвидими..Асен Василев не е управлявал 4 години като крадеца Горанов нали се сещаш

    Коментиран от #16

  • 4 Томислав Дончев

    55 14 Отговор
    изпрати този никаквец Дацов да маскари и от кога стана и експерт ?
  • 5 Краси Марков

    49 5 Отговор
    " .... и една от причините за висока инфлация е подклаждането ѝ през доходите - което той направи."
    =============
    Изглежда за този Дацов (не го познавам) доходите на хората в България са прекалено високи?!?!
    .
    ХОРА?!?! Догога ще ги търпим!!!
  • 6 Тома

    32 10 Отговор
    А най добре беше при горанов всичко на 6
  • 7 Анонимен

    15 0 Отговор
    Света се обърка, за когото се обърка. Който е на хубава работа си живее в Бг и по света. Последните станаха първи.

    Коментиран от #56

  • 8 Цуца

    43 26 Отговор
    Асен Василев е ЕДИНСТВЕНИЯ достоен финансист в досегашната история на България! Колкото и да се напъват опонентите му да му лепят всякакви етикети, не могат да достигнат неговата компетентност!!!

    Коментиран от #9, #52

  • 9 Цуцеее ела да

    8 15 Отговор

    До коментар #8 от "Цуца":

    Поцуццаш от Цукалката
  • 10 Защо никой не говори

    48 9 Отговор
    за неплатените данъци 20 години от Лукойл, за неплатените данъци от Божков, ами Вълкът как плащаше само 30% от данъците си и т.н., до тук загубени над 15 МИЛИАРДА лева от данъци, че и повече, но тези "експерти" услужливо" за някого мълчат вероятно срещу пари от разни чекмеджета, а овцата се склонна да повярва на дявола отколкото на истината !

    Коментиран от #49

  • 11 Хаха

    18 31 Отговор
    Прав е пък и днес се разбра, че асенчо и Кирчо щели да взимат цв. цв за съветник, направо още повече ми паднаха в очите тия двамата и тя една промяна ще стане никаква.
  • 12 Африканец

    18 30 Отговор
    Кирчо и Асенчо са леви популисти и крадци
  • 13 Бамбука

    39 3 Отговор
    Нека първо да се спрем на въпроса, кой и в кое правителство беше зам. финансов Дацов ? При оня дето щеше да ни оправя за 800-те дни ? Колегата на Велчев, Малкия Мук, на днешните милионери, дошли да помагат на България съгласили се като министри на заплати от 2000 лева, оставяйки годишни от по 200 000 паунда ли ? Извинете , но в "загнилия" Запад, подобни екземпляри, биха ги вкарали в психиатрията, без дори да се пазарят. А ние тук сме пренудени да им слушаме платените лозунги !
  • 14 един

    39 8 Отговор
    Асен Василев объркал фискалната политика,а при БСП и Герб бяха окрадени десетки банки и за капак КТБ!Помни народе,помни и кой прахоса 1,3млрд.лв. за реактори от които нищо не става,помни и кой прахоса 3млрд. наши пари за газопровод от който нямаме нужда,помни и кой купи за 3000лв. Тец-Варна и чрез него открадна около 50млн. за студен резерв!Кражбите им нямат край,но наглеците набеждават хора които бяха само 7месеца в управлението на държавата!Комунистите са връх/не на сладоледа/на наглостта!
  • 15 ДаАа

    35 7 Отговор
    Фискалната политика на ГЕРБ беше сбъркана. Василев нищо не е объркал. Цели 12 год. цбъркана фискална политика на Горанов, когото даже в Магнитски включиха. За корупция и за ощетяване на държавата чрез приемане на лобостки закони.
  • 16 гост

    11 27 Отговор

    До коментар #3 от "Верно е бе":

    Асен чорапогащника управлява почти цяла година през последните 2.Нали Кокорчо е ВЕЛИК гении , защо не се справи с цените ? Защо купуваха газ с надценка от 30 % , която надценка се калкулира в цената на продукти и услуги или не си съгласен ? Защо при нас инфлацията е двойна ? И всички тези хубавини са благодарение на най "кадърният " финансист Асен Мошеника . Между другото , това е мнението на всички финансисти , което мнение не съвпада с мнението на форума . Вашето мнение е също без значение за истината , но вие си го повтаряйте !

    Коментиран от #24, #29, #31

  • 17 аха-ха

    35 8 Отговор
    Дацов говори 100% лъжи.
    ГЕРБ объркаха държавата- последни в европейските класации по доходи.
    ГЕРБ чрез фирмите си помпат инфлацията и сега.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 ГЕРБ=ДПС=ВМРО=БСП

    30 6 Отговор
    "Любомир Дацов: Асен Василев е финансовият министър, който обърка фискалната политика на страната"

    Г-н Дацов няма как да се обърка нещо, което винаги е било объркано. Даже не объркано ами направо много, ама много ДБЪРКАНО.

    Г-н Дацов бихте ли отговорили как си изкарвате прехраната, откъде идва заплатата и другите ви доходи? Какъв е размера на доходите ви? Бихте ли отговорили кой ви е Господар? Бихте ли отговорили какви са цериге на вашите манипулации?

    Коментиран от #22

  • 20 гтт

    20 4 Отговор
    Още един комунист
  • 21 ДаАа

    28 3 Отговор
    Дацов не беше си от Царската партия? Ако е да, значи царските хора ще са патерица на ГЕРБ, затова ще се явяват на изборите на пролет.
  • 22 ГЕРБ=ДПС=ВМРО=БСП

    19 6 Отговор

    До коментар #19 от "ГЕРБ=ДПС=ВМРО=БСП":

    Г-н Дацов няма как да се обърка нещо, което винаги е било объркано. Даже не объркано ами направо много, ама много СГРЕШЕНО.
  • 23 До тук ли стигна

    29 7 Отговор
    чекмеджето ви бе герберасти да плащате на никого неизвестни "експерти" да ви защитават и замазват вашите кражби за милиарди, нали вие бяхте "най-знаещите" и "най-можещите" от къде извадихте този мухлясал мулец да храчи по министри участвали в управлението 6-7 месеца, а 12 годишни кражби омаловажени ? Боже, тези гербери не спряха да използват малоумието на суверена !
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 А бе,

    18 0 Отговор
    май всичките сте сбъркан, 33 години ви гледам вече !
  • 26 Град Симитли

    18 2 Отговор
    Тюпак!!!
  • 27 Любомир Дацов!! Много си се угоил!

    25 8 Отговор
    Поредния Идиот изкаран да плюе по ПП!!
  • 28 Хайде де

    21 9 Отговор
    Аре стига с Асен Василев, бе! Чорапът управлява от края на юли миналата година самостоятелно.Повече от редовното правителство. Кажи си, че Радев се чуди как да ни отдалечи от Европа- по всички направления- и Шенген, и еврозоната и солидарността спрямо Украйна, и ветото дето уж, ще поставя за решението на ЕК за ядрените горива на Русия.

    Коментиран от #43

  • 29 Госте, много си

    10 0 Отговор

    До коментар #16 от "гост":

    тъъъъп, не ти ли омръзна да показваш този факт ?
  • 30 Тахумба

    9 17 Отговор
    Не, той не обърка фискалната политика, той просто я трансформира във фекална.
  • 31 Верно бе

    15 5 Отговор

    До коментар #16 от "гост":

    Искаш да ти обясня защо ли при малка слаба икономика каквато е нашата всякакви резки скокове на стратегически ресурси като горивата надуват инфлацията..да не говорим че има инфлация и във цялата еврозона заради ковид субсидиране на икономиката и така нататък единственото което е направил Василев е да увеличи пенсиите за да не мизерстват бедняците..тая мантра че бедняците ще спасяват бюджета трябва да я забравите..ще го спасяват хората с пари
  • 32 чичко свилен

    8 11 Отговор
    Това не е вярно той не е объркал нищо, след като сметките му са пълни с евраци и долари, както и на съпартийците му, след като се вози в луксозни автомобили и може да си позволи да хрантути Хазарта от овча купел, значи нищо не е объркал човека! Той е икономист все пак - вие сте обърканите, че го коментирате и го избирате и преизбирате...
    Халал да ви е объркването и за много години дет се вика!
  • 33 Реалност

    23 6 Отговор
    2,9% дефицит . Къде е завишеното ?
    - 14,5 милиарда повече спестени пари в банките
    - 4,5 ръст на икономиката 7-ми в ЕС
    - 5% ръст на потреблението на стоки и услуги
    - 18.7% среден ръст на доходите

    Продължава атаката на руската мафия и техните слуги
  • 34 Вярно е

    16 4 Отговор
    Обърна посоката на далаверите. От такава към Герб и ДПС към повишаване на заплати
  • 35 наглост

    23 3 Отговор
    На тоя Дацов много му пречат повишените заплати в здравеопазване, образование и пенсиите! Лошо нещо било! Народе, мисли! Мисли какво ти готвят "великите" експерти на Царя и пъдаря! Малката пица блажна ще ни се види!
  • 36 Минева

    14 3 Отговор
    Къде са тия " големи дефицити" и завишени разходи. Лошият бюджет обслужва финансово и началото на 2023 г. Стига вече с тая неистова злоба. Грешката е, че АВ не изгони дебелата бюджетарка.
  • 37 ГЕРБ=ДПС=ВМРО=БСП

    11 3 Отговор
    Най-сбъркана е ОСИГУРИТЕЛНАТО-ДАНЪЧНАТА политика и политиката по доходите в България.

    1. Даже бих казал, че в България последните 33 години въобще няма политика по доходите, обикновените хора са оставени да бъдат жестоко експлоатирани от шепа местни червени самозабравили се феодали корупционери. Не не съм комунист и не искам да се върне живковата корупционна московска диктатура на правешите овчари и козари, станали съветски партизани на 7 септември 1944 г.. Искам България да се превърне в истинска ЗАПАДНОЕВРОПЕЙСКА СОЦИАЛДЕМОКРАЦИЯ отговаряща на развита цивилизация от 21 век. Не искам комунистическа марсистко-ленинска диктатура/феодализъм/ утопия от края на 19 век.

    2. ОСИГУРОВКИ и ДАНЪЦИ, са много свързани. Осигуровките са вид данък и ВИНЕТКИТЕ също. ЗДРАВНИТЕ ОСИГУРОВКИ са данък здравеопазване, така както ВИНЕТКАТА е пътен данък, така както ПЕНСИОННАТА ОКИГУРОВКА е ДАНЪК за ПЕНСИЯ ... БЕЗОБРАЗИЕ е ДДС и ПЕНСИОННАТА осигуровка да са по 20%, а данък доход и корпоративен данък да са плоски по 10%. Безобразие е "СОЛИДАРНИТЕ" ПЕНСИОННА 20% осигуровка и 8% ЗДРАВНА ОСИГУРОВКА да са регресивни и за доходи над 3400 лева месечно да не се плащат осигуровки(да са НУЛА ПРОЦЕНТА). Нямаше да е безобразие, ако ДАНЪК ДОХОД в България беше ПРОГРЕСИВЕН и чрез него се компенсира неплащането на пенсионни и здравни осигуровки за доходи над 3400 лева месечно. Наример нямаше да е безобразие, ако за доходи над 3400 лева, данък доход стане 38%-45%(= оето да е повече от 10

    Коментиран от #38

  • 38 ГЕРБ=ДПС=ВМРО=БСП

    8 3 Отговор

    До коментар #37 от "ГЕРБ=ДПС=ВМРО=БСП":

    Безобразие е "СОЛИДАРНИТЕ" ПЕНСИОННА 20% осигуровка и 8% ЗДРАВНА ОСИГУРОВКА да са регресивни и за доходи над 3400 лева месечно да не се плащат осигуровки(да са НУЛА ПРОЦЕНТА). Нямаше да е безобразие, ако ДАНЪК ДОХОД в България беше ПРОГРЕСИВЕН и чрез него се компенсира неплащането на пенсионни и здравни осигуровки за доходи над 3400 лева месечно. Наример нямаше да е безобразие, ако за доходи над 3400 лева, данък доход стане 38%-45%(= оето да е повече от 10% данък доход+20% пенсионна осигуровка+8% здравна осигуровка).
  • 39 Само

    14 2 Отговор
    Дацовия липсва да плюе !
  • 40 Асенка фасилева

    6 12 Отговор
    По рождение си е збъркан
  • 41 Гад Зеев

    9 11 Отговор
    Оказа се че Лукойл няма нищо общо с руската държава, а се държи от олигарси, които напрактика се борят срещу Путин. Неслучайно Лукойл в България и Румъния захранва цялото НАТО и укронацистите в Украйна. Неофашистите от ПП и ДБ даваха безплатно гориво на укронацистите, което плащаше българинът от джоба си. Вследствие на това, цените на всички стоки скочиха с 50% и никога не се върнаха повече назад, въпреки че в момента нивата на горивата са други. Допълнително измамата с руската газ и посредническите фирми на измамниците Кирчо и Кокорчо допринесе за затвърждаване на инфлацията. Жълтопавтниците постигнаха целите си.

    Коментиран от #45

  • 42 Кака Асена Спецова е най некадърната

    6 13 Отговор
    МФ, която съсипа всичко, инфлацията обра доходите и спестяванията на хората и ни тласна в хаоса!
  • 43 Браво на

    5 11 Отговор

    До коментар #28 от "Хайде де":

    На Радев
  • 44 Никога няма да

    5 14 Отговор
    Гласувам за ппдб!!!!!!
  • 45 Съд и затвор

    6 12 Отговор

    До коментар #41 от "Гад Зеев":

    За ппдб
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Винаги ще

    13 6 Отговор
    Гласувам за ппдб!!!!!!
  • 48 СЕРИОЗНО

    8 0 Отговор
    Трябва вече да има партии и правителство което да изпълни за 5 години 60% от доходите на Германия да се достигне. За 33 години мъки в антикомунистическа и неолиберална икономика, привличане на чужди капитали с ниски заплати, ниски данъци и евтина енергия, постигнахме два пъти по ниско потребление и никаква надежда за нова кола и ново жилище, курорт, за работниците. Това постигнахме, за 33 г. .... Сега лъжат, че инфлацията е заради голямо потребление и ниско производство, но потреблението на продукти според НСИ е същото, а няма празни складове. Просто търговските мрежи искат висока търговска отстъпка, няма достатъчно субсидии за дребните производители - за да съществуват и с по-ниски печалби. Но така е в капитализмът, има нула развитие само регрес. На запад се развиха като средна класа, от ЗОР, защото и средната класа при социализмът растеше, И СЕ СТРАХУВАХА ОТ РЕВОЛЮЦИЯ. Сега не се страхуват. В капиталистическа страна надделява мафията, тя изнася суровини, и внася всичко, и няма нужда от вътрешно производство. А ТОВА САМО РЕВОЛЮЦИЯ ГО МАХА. И за да няма революция в богатите страни откъдето са капиталите за колониите, там трябва да се консумира много. Това става с износ на суровини към богатите държави, произведени с нископлатен труд, който ще купи само една трета от произведеното, другото отива на богатият пазар и там има излишък. С ниски доходи хем се прави излишък за износ хем по-евтин продукт. Сега Украйна и Русия хранят светът с торове и пшеница.. Бълг

    Коментиран от #50, #55

  • 49 Да не забравяме

    13 6 Отговор

    До коментар #10 от "Защо никой не говори":

    И Турски поток за 3 милиарда лева в полза на Русия.
  • 50 СЕРИОЗНО

    7 2 Отговор

    До коментар #48 от "СЕРИОЗНО":

    България изнася ток, пшеница, рапица, и внася палмово масло, сухо мляко, отпадъчно месо, подсладители... .. От монополисти износ-внос търговци.. Преди 1944г. изнасят тютюн, който е скъп за българинът и дори обложен с акциз, и зърно изнасят, а внасят и перони и всичко...
  • 51 Руска връзка има пак

    13 4 Отговор
    Много ми е чудно бандити като ТИМ Цветелина Бориславова и ДПС дали искат да влизат в еврозоната и са се затегнат още повече финансовите правила..МНОГО Е ВЕРОЯТНО ДА НЕ ИСКАТ
  • 52 ГЕРБ=ДПС=ВМРО=БСП

    10 9 Отговор

    До коментар #8 от "Цуца":

    "Асен Василев е ЕДИНСТВЕНИЯ достоен финансист в досегашната история на България!"


    В голяма грешка си има поне още 2-ма големи финансисти. Единия е Симеон Дянков, който намали 2-3 лихвите по външния дълг на България. И оправи кашата оставена от "Тройнана коалиция". Доказателство за думите е това, че РазБойко уволни Симеон Дянков и Трайчо Трайков почти едновременно през 2013-14 г. След което ГЕРБ и гербераст станаха мръсни думи.
    Другия голям финансист е Муравей Радев, който изправи на крака една КАТАСТРОФИРАЛА ДЪРЖОВА с неработеща ДАНЪЦНА АДМИНИСТРАЦИЯ. На практика до 2007 г. в България нямаше ДАНЪЧНА АДМИНИСТРАЦИЯ, това е заради наследството на комунизма.

    Коментиран от #54

  • 53 ха ха

    10 4 Отговор
    тоя мафиот е за публично линчуване заради глупостите които е наговорил , а единственото нещо което той иска да прави е грабеж на населението , позовавайки се на фалшиви закони
  • 54 Бамбука

    9 2 Отговор

    До коментар #52 от "ГЕРБ=ДПС=ВМРО=БСП":

    Най-големия за всички времена на прехода е Славчо, който от сервитьор Драгалевския го направи банкер, собственик на СИ банк, приватизитор на Златните и други обекти.
  • 55 ГЕРБ=ДПС=ВМРО=БСП

    4 6 Отговор

    До коментар #48 от "СЕРИОЗНО":

    "Трябва вече да има партии и правителство което да изпълни за 5 години 60% от доходите на Германия да се достигне."

    Ами че то ние сме го изпълнили това средните доходи в България да са над 50%-55% от дохосите в Германия още преди 10-15 години. Това, което трябва да се наплави е да се промени ДАНЪЧНО-ОСИГУРИТЕЛНА БГ СИСТЕМА така щото да се НАМАЛИ НЕРАВЕНСТВОТО при НЕТНИЯ ДОХОД на българите. И разликата между минималната и максималната държавна бг пенсия да стане само 3 пъти. Може да стане по 2 начина. Първия начин е да се намали максималната пенсия и да се увеличи минималната пенсия. Втория начин да се облажат с голям данък високите пенсии и с парите от този данък са ке увеличи минималната пенсия. Същото трябва да се направи със заплатите. Да се облажат с голям данък високите доходи/заплати/ и да се намалят осигуровките и да се въведе НЕОБЛАГАЕМ МИНИМУМ за бедните. Също може да се намали ДДС за основните храни и лекарства, така при същия размер на заплатите хората ще са по-лошите защото ще са по-ниски цените.
  • 56 ГЕРБ=ДПС=ВМРО=БСП

    7 1 Отговор

    До коментар #7 от "Анонимен":

    "Който е на хубава работа си живее в Бг и по света. Последните станаха първи."

    В грешка си, който беше пръв при комунизма и сега при прехода пак е пръв. Може и да доживеем времето, когато последните ще станат първи, но може и да не го доживеем, така както нашите деди не го доживяха.

    прехода - който е неясно накъде и към какво, и неясно колко дълго ще продължи. По-скоро прехода на човека е безкраен от несъвършенство и алчност, към съвършенство и алтруизъм. Прехода ще приключи със сливането на човека с Бог.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 поглед

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Кокорчо 🌈🌈🌈":

    и уцели ли накрая където трябва?
  • 59 БББ

    3 2 Отговор
    На Василев не можеш на малкия пръст.... Далече си от него на акъл!
  • 60 Българка

    1 0 Отговор
    Този измислен експерт е консултант на БНБ. Той разбра ли какво е становището на централната банка за глупостите на дебелата финансова министърка - .некомпетентно и недопустимо твърдение
    за бюджетната политика. Този халтураджия винаги се завира около ченгета на топло място и плюе по поръчка.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол