Last news in Fakti

6 Март, 2023 13:10 1 994 95

Лорер: Докато ГЕРБ не поемат отговорност за 12-годишния застой на държавата, коалиция с тях не може да има

  • даниел лорер-
  • герб-
  • отговорност-
  • застой-
  • коалиция

От огромно значение е с каква преднина ще станем първа политическа сила на изборите, допълни Лорер. По думите му, ако е значителна, останалите политически формации ще имат стимул да подкрепят правителството, излъчено от победителите

Лорер: Докато ГЕРБ не поемат отговорност за 12-годишния застой на държавата, коалиция с тях не може да има  - 1
Снимка: NovaNews

Коалиция с ГЕРБ-СДС не може да има, докато не поемат отговорност за 12-годишния застой на страната, но подобни индикации няма, каза днес Даниел Лорер при представянето на листата на коалиция „Продължаваме промяната - Демократична България“ във Варна, съобщават от БТА.

От огромно значение е с каква преднина ще станем първа политическа сила на изборите, допълни Лорер. По думите му, ако е значителна, останалите политически формации ще имат стимул да подкрепят правителството, излъчено от победителите.

Основният ни приоритет е страната да стане модерна европейска държава, което изисква законите да работят еднакво за всички, каза Лорер. Той уточни, че коалицията планира в Северна България за няколко години да бъдат инвестирани 25 милиарда лева.
Приоритет е и реформата на здравеопазването, допълни вторият в листата д-р Ивайло Митковски. Той подчерта, че кадрите в този сектор заминават не толкова заради размера на заплатите, а заради липсата на възможност да се усъвършенстват, включително чрез курсове в чужбина.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 42 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Асан

    56 24 Отговор
    При Герб всичко беше окей,не сега както сме в криза
  • 2 обективен

    30 41 Отговор
    Подкрепям, но и тик вун да е в затвора до живот.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Минева

    19 33 Отговор
    Това сте обещали на вашите избиратели. Успех на предсрочните избори!
  • 5 същите боклуци

    32 22 Отговор
    като гроб-дпс сте ама те са по богати
  • 6 пешо

    56 14 Отговор
    еврейчето се изходи
  • 7 Освен

    40 20 Отговор
    застой , дори и връщане назад ! Като лавина бутнаха държавата и народа в пропаста , абсолютен зловещ геноцид и гигантси грабежи + други ненадминати престъпления !
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Помнещ

    49 22 Отговор
    При Герб нямаше такава инфлация и скъпотия, като при ПП и Дб.

    Коментиран от #36, #53, #84

  • 10 Ник

    50 13 Отговор
    По добре застой отколкото пропадане.... Квото ни устроихте за 6месеца само
  • 11 !!!

    36 14 Отговор
    Когато чужди сили с помоща на местни политически сили решат да заграбват властта в дадена държава те винаги се целят в младите полезни идиоти. Последните не помният нито какво е било, нито кой кой е и какво е правил. Тези млади хора не помнят каква престъпна кочина беше тук преди кръволака Борисов и на какво приличаха градовете ни. Това което се направи и построи през лошото време на Борисов никой няма да може да направи следващите 30 години, мога да се обзаложа със всеки за това. Вече 2 години още има пари за избори и за раздаване и за харчене след лошите управления на Борисов.
  • 12 ГЕРБ

    44 11 Отговор
    А вие за седем месеца ликвидирахме държавата .Оооо забравих че сте "умни и красиви "с меки китки и папкате пици с кристали
  • 13 комунистче

    15 35 Отговор
    този път казва ИСТИНАТА, какво друго освен застой, некомпетентност, и произвол, беше управлението на тулупа, не стига че не можеше да управлява, ами си показваше дебелащината и нахалството поне по два пъти на ден по телевизиите

    Коментиран от #15

  • 14 гражданин

    35 10 Отговор
    А след вашето управление как дръпна държавата напред нямам думи, направо литна :(. Но простолюдието ще си плати сметката за тъпотията с лихвите следващите години!
  • 15 !!!

    30 12 Отговор

    До коментар #13 от "комунистче":

    Е как бе комунде такова? Никаква обективност и почтеност от вас. Типични комудели. Нагли и безочливи. Само БВП при Борисов и ГЕРБ се вдигна от 80 на 120 милиарда. И това при условие, че такива комундета като теб го сваляха от власт няколко пъти, докараха и Орешарски 2-3 години и направиха какви ли не още бели.
  • 16 Ние избирателите🇧🇬

    34 16 Отговор
    Този лъжец да не говори непрекъснато лъжи!ГЕРБ е управлявало точно 10 години от които 2 години управлява с Реформаторския блок в които участваха и ДБ съдружниците в настоящата коалиция ПП и ДБ.
    Две години между първата и второто правителство на Борисов управляваха БСП и ДПС с правителство на Орешарски.Така,че през тия две години управляваха вашите партньори от БСП.
    Лорер престани да говориш неистини и лъжи.
    Ти ,ако не помниш ние добре помним това.Също помним и вашето четворно правителство как докара българите в България до просешка тояга.
    Затова ще ви пратим и вас на дъното при ИТН на почивка!

    Коментиран от #35, #73

  • 17 !!!?

    24 9 Отговор
    Кремълски фашизъм залива страната, а Лорер и Со тъпче "у место" !!!?

  • 18 Мммда

    11 15 Отговор
    Че то ще преди около месец Написаха в швабските новини, че ГЕРБ-СДС, Дб, ПП и евентуално ДПС са готови на компромис за съставяне на правителство след изборите.
    Чак се бях учудил какво ги интересува швабите, какво става в Бг. И после някой да каже че не ни управляват чужденци.
  • 19 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    9 9 Отговор
    И като поемат вината
    / по една бутилка бяло и червено/
    какво 🤔❓❗
    Вече всичко е простено и забравено ❗❗❓❓
  • 20 МАЙ

    20 7 Отговор
    Какъв мъ-льо беше , и как му се опъна кожата, от както взе да дава мнение в ролята на народен представител..
  • 21 Какво говориш, ти бе

    8 22 Отговор
    значи все пак може да има коалиция с тях, ако кажат поемаме отговорност и ще я "поемат" за да останат във властта заради милиардите откраднати които трябва да се МАСКИРАТ ! Как е възможна коалиция с престъпници само за да кажат някаква дума или изречение? С ОПГ-ГЕРБ никогз по никакъв начин не може да има коалиция, това е все едно глутница вълци да направят съюз със стадо овце ! Май ще ме откажете да гласувам за вас !
  • 22 ууу

    28 10 Отговор
    еврей че , върви си в израел , нямаш работа в БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!
  • 23 щото

    28 9 Отговор
    при вас цъфнахме и връзахме
  • 24 Стоян

    7 4 Отговор
    Останалите политически формирования ще имат стимул някакъв какъв ? И туй при условие за огромна преднина. Нещо като предната коалиция изглежда тази стимулация.
  • 25 комунистче

    10 19 Отговор
    некомпетентност и липса на грижа за хората и държавата, това ни показаха ГЕРБ за трите си мандата, а да, дефинираха термина КАЛИНКА, и го въведоха в употреба в публичното пространство, като КАЛИНКА и човек на ГЕРБ станаха синоними, взаимно заменяеми, лидера ви е калинка, щото за 12 години и кучетата по дворовете разбраха че за лидер на държавата не става, пишман гения ви Томи, програматора на евро средствата, и той е калинка, калинки са и всичките ви лапачи от свитата около вожда ви, дето се хилят мазно и угоднически, докато той ръси глупости по селските вечеринки

    Коментиран от #28

  • 26 Кирчо

    14 7 Отговор
    Народа ще накаже партиите на войната ПП и ДБ под Чертата.
    Ако някой иска война с Русия нека гласува за тези национални предатели.
  • 27 124

    8 7 Отговор
    Докато зависимите от 30 г от ЦРУ Козяк Бг политици не бъдат изгонени, България ще е най-бедната в Европа! Съсипаха една цветуща страна от топ 20 и я превърнаха в американска колония от Третия свят.

    Коментиран от #31

  • 28 ???

    22 6 Отговор

    До коментар #25 от "комунистче":

    Е кое управление е било по-добро от това на ГЕРБ? На Луканов ти, на Виденов ти? На Тройната коалиция? На Орешарски. Кажи кое да видим. Няма как да сте такива дървени комуноидни кратуни да докарвате национални катастрофи всеки път като докопате власт и да плюете другите заради някакви КАЛИНКИ.

    Коментиран от #38, #41, #63

  • 29 ИмаТаковаДвижениеZaВъзражданеНаГЕРБ

    10 5 Отговор
    БКП се събра.
    2-ри март към 21:20. От входа на пл. Народно Събрание 9 излиза Томислав Дончев /ГЕРБ/, тръгва към Шишман, после се връща обратно и отминава покрай "Ла Капанина". След него слизат Йордан Цонев /ДПС/, Драгомир Стойнев /БСП/ с качулка, Атанас Зафиров /БСП/ и Стефан Янев /БВ/ с шапка.
    На жълтите павета е хубаво и празнично. И явно е готово!
    P.S. Казват ми, че там имал офис Харалян. Мозъчният тръс /свински/ на ГЕРБ.
  • 30 Докато има в политиката ни

    6 8 Отговор
    политици за затвора не ни е нужно редовно правителство, стига сте плашили и разединявали суверена, едно и също е със служебно или редовно, засега каквито и да са са все измамници, защо е нужно да се променят всеки път , едните КРАДЦИ си отиват за да дойдат другите, старите да бъдат забравени, докато новите да се накрадат и така веригата се затвори ! Никакъв съюз с ГЕРБ под никаква форма или обещания, стига с глупостите и простотиите, всички умеят да обещават, а най-умеят да забравят за обещанието, ти г-чо наивник ли си или реалист ?
  • 31 Българин

    14 4 Отговор

    До коментар #27 от "124":

    Не знам каква колония сме след като от 10-15 г. в най красивите ни кътчета по Черноморието се чува само руска реч . Анклава в Росенец се пази от тежко въоръжени руснаци, има стотици затворени комплекси, където български крак не може да стъпи. Освен това по всички етажи на властта са руски марионетки - от пРезидент до милиционер.
  • 32 Ама...

    11 5 Отговор
    ...Лорелчо, абе ти пита ли Ам. посолство дали може да се откажеш отсега от коалициа с Баце? - ам той питал, четири пъти се хвали че ходил да пита, ти сега май неподготвено се изказа...я марш в Ам. посолството да питаш за официална позиция и да те обучат правилно... ми разваляш работите значи сега...
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Реалност

    10 18 Отговор

    До коментар #16 от "Ние избирателите🇧🇬":

    Цифрите, цифритеее ...
    - 70 изгонени шпиони.
    - ограничаване на руското енергийно робство
    - невиждан ръст на БВП
    - невиждан износ
    - под 3% дефицит
    - 14,5 милиарда повече спестени пари в банките
    - 4,5 ръст на икономиката 7-ми в ЕС
    - 5% ръст на потреблението на стоки и услуги
    - 18.7% среден ръст на доходите
    - невиждано увеличение на пенсиите
    - безплатни ясли и градини
    - връщане на граничния контрол към държавата

    Всичко това беше разрушено от пРеZидента - ортака на ГЕРБ-ДПС

    Коментиран от #46, #85

  • 36 Смех

    10 14 Отговор

    До коментар #9 от "Помнещ":

    То при ГЕРБ и война на 300 км от нас нямаше, ама сега има и това се отразява не целия континент. Тролове гербави пускащи платени коментари са смешни.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 А това на ГЕРБ какво е

    7 7 Отговор

    До коментар #28 от "???":

    бе будала, не е ли комунистическо само от уж отказали се комундета и бивши комсомолски секретари ? Ти си по-заблудена овца и от истинската такава !
  • 39 Благой от СОФстрой

    13 5 Отговор
    Видяхме и усетихме какви са зеленотиквените лузъри като тоя и подобните му!
  • 40 Ей то

    16 5 Отговор
    със Вас напреднахме. Няма що!!!!
  • 41 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    9 12 Отговор

    До коментар #28 от "???":

    А ти дори не си забелязал , че
    сред депутатите на ГЕ"П имаше повече членували в БКП от колкото сред депутатите на БСП ❗❗❗
    Б. БОРИСОВ - член на БКП❗
    Ц. ЦАЧЕВА - член на БКП ❗
    М. СТОЯНОВА - чпен на БКП ❗
    ....
    .....
    .....


    ти ли ще пишеш за
    комуноидиотизъм 🤔🤔🤔
  • 42 ти да видиш

    19 6 Отговор
    Абе ей мизерн.ци вие за 8 месеца съсипахте държавата камо ли за 12 години .... жадни алчни за власт
  • 43 Абе превърнахте

    9 4 Отговор
    държавата в трето разряда турска сапунка.
    Само драми и драма тозация от слаби
    актьори, режисьори и сценаристи.
    С Вас ДС то се излижи много
  • 44 комунистче

    7 8 Отговор
    нагаждач и добър лидер са две различни неща, нагаждача се нагажда, и си гледа интереса, лидера знае кое е важно и неотложно, и го изпълнява дори да плати тежка цена след това, хайде познайте от три пъти, вашия пишман лидер тулупа, към коя от двете категории принадлежи, Кирил Петков за шест месеца, взе сума ти трудни и непопулярни решения, сигурно е допуснал и грешки, ситуацията беше такава, напрегната и нестабилна, докато вашия пишман лидер тулупа винаги отлагаше, и отлагаше, и пак отлагаше, и отново отлагаше, абсолютно всичко, няма нищо съществено свършено от начало до край, по време на неговите мандати, Шенген ли, Евро ли, реформи ли, електронно управление ли, какво свърши за неговите 12 години във властта, едно голямо нищо, само приказки, умопомрачителни телевизионни участия и клипове, куп дебелашки шеги, глупости и простотии

    Коментиран от #81

  • 45 Ха,ха

    18 4 Отговор
    Еврейчето пак ръси простотии.Застоя е при вашето управление.А ,колкото за " преднината " на изборите може да стане АМА ДРУГ ПЪТ.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Комунист

    10 8 Отговор
    Де да беше този "застой" и при вашето управление. Ама ,ядец.Освен ,че докарахте народа до просешка тояга, съсипахте и държавата. Само празни приказки и високо самочувствие, без никакво покритие.Но ,какво можем да очакваме от шарлатани.И само за протокола.ГЕРБ не е управлявал 12 години.
  • 49 Пърдесян

    10 7 Отговор
    ГЕРБ 12 години управляваха и пак са първи , а вие за 7 месеца баталясахте държавата ...........и сте втори
  • 50 Иванчо

    7 4 Отговор
    Ах Българио,Българио,много има да теглите от такива..............
  • 51 Дон Хуан

    7 5 Отговор
    Ти пък посмей да направиш коалиция с тях (дори да поемат отговорност) и мача свършва за вас. Нещастник! Даже не си го помисляй.
  • 52 Партия на простит...е

    14 8 Отговор
    Абе пич...а като срутихте държавата само за 12 месеца..кой ще поеме отговорност.Къде е лъже Киро и съдружника Асан...Ще дишате прахта на Герб
  • 53 Помнещ си

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "Помнещ":

    Ама не мислещ.

    Коментиран от #59

  • 54 ПП са вредни за България

    12 8 Отговор
    Трябва да се източат в канала на историята
  • 55 Грую

    13 7 Отговор
    Тежко и на тази държава, която е управлявана от евреин.За това на 2 април единствено и само ГЕРБ.
  • 56 Разбирам

    4 4 Отговор
    обаче и вие сте като тях.
  • 57 Некой си

    11 5 Отговор
    Припомням на драгите сънародници, че ей тоя, от снимката, напусна Шалом, за да стане член на партия на два месеца с шестима членове.
    Мислете с главите си!
  • 58 Мераклийски

    7 9 Отговор
    Ако Борисов и неговата клика не бъдат осъдени за милиардните кражби от народа на България,никога няма да има правителство с ГЕРБ!
    Народът иска справедливост и всеки ,който предаде тези ценности ще е политически труп!
    Българите,пак повтарям,ако не създадат мнозинство в НС, няма защо да се оплакват,защото всичко зависи от тях!

    Коментиран от #62

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Ана

    4 4 Отговор
    Вземете се крайно време е. Еднакво крадливи сте. Да ви видим резултата на изборите. Важното е да има оръжие за раздаване
  • 61 Истински КОП

    2 4 Отговор
    Под такива статии човек си взима пуканки сметана и чай и само се кефи на коментарите
  • 62 Онуфри

    9 6 Отговор

    До коментар #58 от "Мераклийски":

    Ще си останеш само с мерака.Други са за затвора но не и ГЕРБ.
  • 63 Ужас безкрай

    8 7 Отговор

    До коментар #28 от "???":

    По-червени комунисти от ГЕРБ няма. И ако смяташ тяхното управление за добро, значи имаш много сериозни проблеми. И да, имаше по-добри управления от това на ГЕРБ-СДС.
  • 64 протестиращ

    6 4 Отговор
    до 41 ами то дб са се комунистически подлоги и издънки христя с маика комунист танасчу прокурор 1986 год при възродителния процес член на бкп мирчев баща комунист и от продължаваме промяната две трети са синове и дъщери на дс от преди 10 ноември 1989 год а евреичето да си ходи в израел и тъм да дава ъкъл
  • 65 ооооо

    4 4 Отговор
    А какво точно означава, да поемеш отговорност? Предполагам да върнеш краденото, да поправиш зулумите и т.н. Ха-ха-ха! Ще стане, ама друг път! А вие как поемате отговорност? Дрън, дрън, дрън! Всички, които са били депутати са доказали, че не стават! Всички вън! Опропастихте народа и наглостта и безочието ви нямат край, уважаеми политици!
  • 66 еднъж да ми ареса юдейчето и на мен

    5 4 Отговор
    Така , така те искам Лорерчо и после съвместно по затворите , там сте коалиционно .
  • 67 Дядо Пройко

    8 4 Отговор
    Доживях да видя и тази подигравка с българския народ.Да чакаш от евреин да направи нещо добро за българския народ е равносилно да чакаш и от умрял писмо.
  • 68 наблюдател

    6 2 Отговор
    Ех, какви планове имаше Жан Виденов . . .
  • 69 Българин

    5 4 Отговор
    Няма как да гласувам за ЕВРЕИН.Те са най продажното и лицемерно племе.
  • 70 Град Симитли

    1 2 Отговор
    Надай се ХХре на пияна жена!
  • 71 гост

    6 4 Отговор
    то с вашето управление голям напредък имахме, потънахме тотално.Нищо не става от вас,същите сте както другите.
  • 72 повече гласуване по-малко герб и пп

    3 6 Отговор
    Юдея предизборно манипулира с цел партиите на Козяк да съберат по-голямо мнозинство и после ще им дойде свише , от Козяк , идеята да се прегърнат и да ни прецакат като държава в името на атлантическите интериси .
  • 73 Ужас безкрай

    4 5 Отговор

    До коментар #16 от "Ние избирателите🇧🇬":

    Много не помниш. Правителството на Орешарски управлява една година. И то беше опит за управление. ГЕРБ не влизаха в Парламента и спъваха работата на цялата законодателна и изпълнителна власт. Междувременно се договаряха с ДПС как да прецакат БСП. И ги прецакаха (не че не го заслужаваха), а след това бутнаха и КТБ. По същото време един депутатин, щеше да става шеф на ДАНС и да вкарва Шкафа в затвора, в крайна сметка се гушнаха и оглозгаха държавата и народа. Реформаторския блок (съставен от няколко партии) управляваха с ГЕРБ, но несъгласните с политиката им напуснаха управлението. И още, и още....

    Коментиран от #76

  • 74 Пенчо

    5 1 Отговор
    Как точно се поема отговорност? Добри или лоши, ГЕРБ са управлявали от свое име ... Одобрението или неодобрението към едно управление се вижда на следващи избори. Ако ПП/ДБ съберат повече гласове от предишни избори, народа им вярва. Ако ли пък не - не ...
  • 75 Град Симитли

    2 4 Отговор
    Гледайте ристо Чушката да не ви изненада в гръб и да висне на дувара на Зайчарника,
    Той това го може:))
  • 76 Ти също не помниш

    5 4 Отговор

    До коментар #73 от "Ужас безкрай":

    Освен правителство на Орешарски за една година имаше и две служебни. Така ,че ГЕРБ са управлявали около 10 години. Евреина със сигурност знае това но тези 12 години дето ги плещи са за аудиторията на професор Христов .Тоест 80 процентовите.

    Коментиран от #79

  • 77 Орка

    2 8 Отговор
    И В УКРАЙНА ИМА ЕДНО ЕВРЕЙЧЕ ДЕТО МУ ПОВЯРВАХА СЕГА СЕ ЧУДЯТ КАК СА ГО УТ....ПЯТ
  • 78 Бай Кольо

    5 3 Отговор
    Първо вие поемете отговорност за глупостите които сътворихте,пък тогава искайте от ГЕРБ същото.Вече не можем да си позволим онова,което си позволявахме по времето на ГЕРБ,а да не говорим за пътищата оставени като безпризорни деца.
  • 79 Ужас безкрай

    3 4 Отговор

    До коментар #76 от "Ти също не помниш":

    Ти как мислиш? Чий бяха служебните правителства? И тук не става въпрос за чисти аритметични сметки. А за това, че ГЕРБ-ДПС изтърбушиха цялата държава. А за проф. Христов, мога да кажа, че беше много обран в изказването си, защото ви намали поне с 10%.

    Коментиран от #89, #90

  • 80 Мамул

    1 4 Отговор
    Оди на ивицата да защитаваш новите израелски територии.
  • 81 Малко си в грешка, Тиквата

    5 5 Отговор

    До коментар #44 от "комунистче":

    никога не е отлагал кражба....отлагал е само неща от които е нямал лична изгода, за 10-12 години му минаха през управлението над 100 МИЛИАРДА лева и не се намери нито един прокурор да разследва колко открадна този бандит от тези милиарди и дали не открадна всичките защото със 100 милиарда държави от бедни се превръщат в нормални за живеене ! Проста аритметика но който трябва да я смята не иска !
  • 82 А бе

    2 2 Отговор
    какъв застой бе мухльо - жива разсипия си е !
  • 83 Георги Иванов

    3 1 Отговор
    По тази логика , правителство не трябваше да има 1989г след неколкократното фалиране на България от управлението на БКП. Смешници...
  • 84 Знаещ

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Помнещ":

    а дали е нямало заради герб или е друга причината, а?
  • 85 Ами

    3 2 Отговор

    До коментар #35 от "Реалност":

    сигурно си и вярваш на писаното. Между другото, при герб нямаше и земетресение в Турция, или може би е заради Путин.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Ком

    0 4 Отговор
    Атаката срещу тумора (ГЕРБ) е за да кандисат за правителство с Джендърската коалиция. Абсолютно вредна и анти-българска.
  • 88 бай Даньо

    4 2 Отговор
    Лореркин застоя е между ушите ви на умнокрасивците, пълен мисловен батак и безисходица. Когато Бойко пое държавата преди 12 години средна работна заплата беше 350 евро днес след 12 години Бойко и 6 месеца Киро е 961 евро ... икономиката е 3 пъти по голяма и износа също...
  • 89 Кирчо Ментата

    1 1 Отговор

    До коментар #79 от "Ужас безкрай":

    Като ти чета коментара стигам до извода ,че професор Христов наистина е намалил процентите.Не е включил, такива като теб. А е трябвало.
  • 90 8765

    4 1 Отговор

    До коментар #79 от "Ужас безкрай":

    Не съм съгласен ,че не става въпрос за чисти аритметични действия.Когато личност ,която има претенции да управлява говори ЛЪЖИ ,как да гласувам за него!?
  • 91 Простото Киро

    5 3 Отговор
    Наглото Лорерче пропуска няколко важни факта:
    1. В този 12-годишен "застой" влиза измъкването на България без особени последици от най-тежката икономическа криза от Голямата Икономическа криза през миналия век досега. Много по-силни икономики бяха ударени много силно.
    2. В този 12-годишен срок, влизат цяла сюрия служебни правителства, влиза управлението на Орешарски, както и управлението на Харвардските шмекери като служебни министри и в четворната коалиция.
    Та и за тяхното управление ли да поемат ГЕРБ отговорност?!?!?
    Нагличко и дебелоочливо.
    ГЕРБ причиниха огромни вреди, но шмекерите от ПП само за 7-месеца нанесоха повече щети отколкото ГЕРБ за 3 мандата.
    Дано не управляват пак, защото тогава с България е свършено. Такава гибелна комбинация от въпиеща некомпетентност, алчност, морална нечистоплътност, наглост и крадливост, България не е виждала никога.
  • 92 започна се

    4 3 Отговор
    То всъщност не е спирало. Наглото говорене, имам в предвид.
    Понякога си мисля, че когато дават интервюта, тези младежи си представят, че изнасят лекции в детските ясли. Хайде по-кротко, по-обрано и по-коректно, защото едно такова празнословие демотивира хората и след това се питате , защо процентите на гласувалите е нищожно малък.
  • 93 ЛОРЕР Е КРАДЕЦ И ЛЪЖЕЦ

    3 2 Отговор
    КАТО БОЙКО И КИРО , ЗАТОВА ОСВЕН ДА СТАНЕ ПОЛИТИК , ДРУГО НЯМА КАКВО ДА РАБОТИ ! МИНЧЕВ Е СЪЩОТО ЛЕКЕ !
  • 94 нас Червеното знаме роди ни....

    2 0 Отговор
    След 45години подарена власт БКП и приемника БСП "поеха"ли някаква вина?Поне за атентата на века през 23 година да бяха свели глави.Дори паметник няма.А вие от ПП ви бяха нужни осем месеца за да съсипете държавата.
  • 95 Реалност

    1 0 Отговор
    Данните на маркетлинкс показват, че българите са умен народ:

    ПП – 20.9%
    ГЕРБ-СДС – 20,4%
    ДПС – 13.3%,
    Възраждане - 11,8%,
    БСП – 6,6%.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове