Last news in Fakti

11 Март, 2023 11:45 3 487 164

Бойко Борисов: Асен Василев излиза като от часовниче с кукувичка и казва: с 20% вдигнахме пенсиите

  • бойко борисов-
  • инхаус договори-
  • магистрали-
  • инфлация-
  • еврозона

Ако магистрала Хемус беше лесна за правене, то Тодор Живков нямаше да я направи само до Правец. Когато решихме да я правим, знаехме, че единственият начин е чрез инхаус процедури - проектираш, строиш, проектираш, строиш, защото иначе щяхме да обезлюдим Севера

Бойко Борисов: Асен Василев излиза като от часовниче с кукувичка и казва: с 20% вдигнахме пенсиите - 1

Борисов е на предизборна среща със симпатизанти в Плевен.

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС за 15-ти МИР – Плевен Тачев заяви, че за него е огромна чест да е начело. "Г-н Борисов, треторазрядните състезатели, които управляваха - спряха жизненоважната магистрала, крадяха и последното левче. Всички плевенчани, които мислят за стабилна България, ви подкрепят. Само ние можем да изведем страната по пътя на стабилното развитие", каза той и призова на 2 април хората да гласуват с бюлетина номер 2.

Над 402 милиона са разплатени по инхаус договорите, които за тях бяха лоши - са разплатени, заяви Николай Нанков.

Ако магистрала Хемус беше лесна за правене, то Тодор Живков нямаше да я направи само до Правец. Когато решихме да я правим, знаехме, че единственият начин е чрез инхаус процедури - проектираш, строиш, проектираш, строиш, защото иначе щяхме да обезлюдим Севера. Взимат ви мандатите, защото сте незначими, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

По думите му навсякъде по медиите е министър Шишков, който прави внушения без да му се зададе и един журналистически въпрос. "Шишков е платил авансово 105 милиона лева на Желев. Аз няма да съм повече премиер и не ми пука какво ще каже, но като гражданин съм възмутен", отсече Борисов.

По думите му ГЕРБ категорично бие другите партии, всяко тяхно показване е щета. "Колкото и да е поръчков един журналист, трябва да пита Асен Василев защо инфлацията е скочила 4 пъти", заяви още Борисов и допълни, че дефицитът е 7%, държавата е задлъжняла с милиони, а Христо Иванов говори за някаква Еврозона, ще станат смешни, ако се покажат.

Оптимистичното е, че Плевен е на първо място по лекари на глава от населението, заяви Борисов.

Без АМ "Хемус", без път - просто Северът няма никакъв шанс. 2 години не са поддържани пътищата, всичко е разбито. По нашите магистрали минават по 50 000 автомобила, всичко трябва да се поддържа, а те изпуснаха претоварените камиони да минават при температура на асфалта над 30 градуса", обясни лидерът на ГЕРБ.

Той показа доклад на БНБ, че търсенето и предлагането на българските продукти ще намаляват. "Настоявам Радев и служебните министри да извадят какво има в портфейла на България и с какво се разполага. Асен Василев излиза като от часовниче с кукувичка и казва: с 20% вдигнахме пенсиите и се прибира без да му се задава един въпрос. Не може да си представите какво бълват оръжейните ни заводи, другото е, че ние сме един от най-големите износители на ток в Европа", обясни Бойко Борисов.

"Който ви каже, че ще има АЕЦ "Белене"- просто ви лъже. След войната и след агресията на Путин няма дори шанс да се говори. Приехме закон и в Козлодуй ще се правят два ядрени реактора. Съжалявам, но който ви казва друго - ви лъже", отговори Борисов на журналистически въпрос.

Ще направим всичко възможно след 2 април да има правителство и се надявам на разум в политиците.Всички можем помежду си, но не искаме с ПП, каза Бойко Борисов и добави, че трябва да има редовно правителство, за да може да се поеме ангажимент. На Радев му е много трудно, защото като отиде някъде и знае, че няма партия - целият ангажимент е негов. Разединителните линии са толкова големи, че само ни втвърдяват. След като не искат с добро - така да бъде. Вместо хората сега да си готвят манджите, са дошли на партийно събрание, обясни той.

Единственият към грях към българите е, че ви научих да карате по магистралите без пари, каза Борисов.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 87 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Асен

    78 5 Отговор
    Обаче не е луд

    Коментиран от #15, #22

  • 2 Тоя

    131 9 Отговор
    Или да го вкарват в пандела или да се пенсионира. Но няма място с простотиите му в Българската политика.
  • 3 ХПХ

    121 7 Отговор
    Кога ще млъкнеш бе крадец.
  • 4 луд умора няма: кукувичкаta да казва:

    97 7 Отговор
    с вдигнахте държавния дълг при 12г царуване и колко отиде по долапи
  • 5 Пандиз 50 години минимум.

    100 8 Отговор
    За тоя на снимката.
  • 6 Страх и злоба

    105 9 Отговор
    го тресат яко и хвърля на посоки каквото му дойде на акъла ! Социопат , неизлечим при това !
  • 7 Истината да се знае.

    85 16 Отговор
    Каквото дадоха Кирил и Асен никой не е давал толкоз.Бойко за 12 години 100 лв вдигна пенсиите.И по 50 лв хвърлени еднократно преди избори.

    Коментиран от #42, #85

  • 8 Реалист

    47 3 Отговор
    Натопорчилъ съм глафчо за бойко:) чакъм 2 април:)
  • 9 Тиква-главатар

    68 6 Отговор
    Целувайте ми ръката, аз съм капо ди тути капи
  • 10 Реалист

    83 5 Отговор
    26 процента българи припознават себе си в бойко :) е как да просперира тази държава:)

    Коментиран от #76, #121

  • 11 Муаха-ха-ха-ха...

    93 4 Отговор
    Тиквата изяде хляба на Шкумбата.Обикаля из България и ръси хуморески,а простолюдието се забавлява 😂
  • 12 Дама Пика!

    94 5 Отговор
    Тоя полудя!Като циганска мечка обикаля по страната.Каквито и напъни да прави е изхабен политик.И всеки който му вярва е глупак качил се на потъващ кораб!
  • 13 Бате Бойко идвай по бързо

    8 79 Отговор
    да оправиш бакийте в територията!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 ВЪН ГЕРБ-СДС И ПП-ДБ❗

    22 30 Отговор

    До коментар #1 от "Асен":



    МУТРИТЕ от Герб-СДС и американските МАРИОНЕТКИ от ПП-ДБ е време да си ходят!






  • 16 Хараламби

    70 6 Отговор
    Супер нахален отявлен лъжец, опитва да се спаси за сметка на народеца!
  • 17 Магистрален

    63 2 Отговор
    С една кирка за тия години под Шипка тунела щях да вдигна и укрепя, ма гласувайте пак за Разбойко Бибитков и 40-те му разбойника да ни оправят трети път пълен.
  • 18 Фактъ

    61 3 Отговор
    Боко , днеска посети ли американското посолство ? Той и неканен ходи . Защо ли ? Делян Добрев легнал на системи . Новият списък Магнитски е тука и започват да се разболяват !
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Българка

    64 4 Отговор
    Защо ни облъчвате с поредните цинични лъжи и внушения на психопат? Нима пътищата като лунен пейзаж продължават да са гордост за мафията ГЕРБ- ДПС. Който гласува за тези две бизнес шайки, гласува за продължаване на рекета, грабежите, инищожаване на българите и Българоя и то безнаказано
    Българи, мислете и гласувайте против мафията и за промяна

    Коментиран от #32

  • 22 ⬇⬇⬇

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Асен":












































  • 23 комунистче

    38 4 Отговор
    не бива без пари, връщай се като премиер, и ги накарай да започнат да плащат, този пак с неговото собственичко чуство, парите са мои, аз съм ги дал, магистралите са мои, трябва да ми плащат, итн, като няма да си премиер, отстъпвай мястото в партията, и се разкарай да не те гледаме повече
  • 24 ФЕЙК

    41 3 Отговор
    Борисов е като джингиби! Ненадейно се появява някъде само пред своите "комитетски хора", криейки се от народната любов. Дори да го замерят със саксии той ще каже: Ето , хората ме обичат име посрещат с цветя!
  • 25 Да Асен Василев и ПП вдигнаха с 20%

    49 4 Отговор
    Пенсиите! А Ти Банкянския лъжец само Обещаваше и крадеше!! Мутра Крадец и Лужец!! Нагъл, та Нагъл!!
  • 26 Тия паляци

    36 3 Отговор
    И в Плевен изнесоха треторазряден спектакъл. Постановката не си заслужава и левчето от бензина дори.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Даниел

    36 2 Отговор
    Проектираш строиш?!
    Кое е налице?
    Както се казва:всичко е точно,но парите ги няма!
    Даже и след като се замисля,няма какво да ме накара да гласувам за тази партия.
    Международни аферисти се правят на честни политици!

    Коментиран от #71

  • 29 Българка

    46 4 Отговор
    Тоя или е полудял от страх за челен сблъсък с правосъдие, или по-скоро се опитва нас да прави на луди. И най-малките деца знаят, че ГЕРБ- ДПС чрез обръчите си от фирми и мафиоти съучастница са ограбили над 70- 80 милиарда от българите за времето на безнаказаното си властване/ разбойничество. Ще позволим ли това да продължава?!

    Коментиран от #44, #87

  • 30 ФЕЙК

    26 4 Отговор
    Борисов е като джингиби! Ненадейно се появява някъде само пред своите "комитетски хора", криейки се от народната любов. Дори да го замерят със саксии той ще каже: Ето , хората ме обичат име посрещат с цветя! А русенския куклен театър днес играе постановката " ТИКВАТА, КОЯТО СЕ МИСЛЕШЕ ЗА РЯПА"

    Коментиран от #137

  • 31 ФЕЙК

    21 3 Отговор
    Борисов е като джингиби! Ненадейно се появява някъде само пред своите "комитетски хора", криейки се от народната любов. Дори да го замерят със саксии той ще каже: Ето , хората ме обичат име посрещат с цветя! А русенския куклен театър днес играе постановката " ТИКВАТА, КОЯТО СЕ МИСЛЕШЕ ЗА РЯПА"
  • 32 Нищоправеца

    3 15 Отговор

    До коментар #21 от "Българка":

    За теб е поста на Вовата - прочети го, заблудена помакиньо
  • 33 козяк 16

    29 3 Отговор
    Буци , днес това което с...еш , утре ще ти се наложи да го ядеш , та по-кротко с кукувичката . Иначе сите сте кукувичета .
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Им бе цилус

    35 3 Отговор
    А бе ,Тиква,ти баш в Плевен ли,реши да се пробваш?Мисир страхлив,що не се пробва в София да говориш глупости.?Плевен не е опция за мижитур като тебе!Ясно?
  • 36 Град Симитли

    28 4 Отговор
    Единственият грях към българите е,че не се махнеш с 300!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 ами да кажа

    35 3 Отговор
    щом БАЦЕ се е развихрил значи лошо му се пише
  • 39 ТОЗИ

    29 1 Отговор
    ДЕ БИЛ НЕ ВИ ЛИ ОМРЪЗНА....????
  • 40 Борисов: Помня деня, в който

    21 1 Отговор
    взех един багер и бутнах една бензиностанция, защото полицаите ги беше страх

    Коментиран от #43

  • 41 изглежда има бая

    29 4 Отговор
    заблуден народец да вярва все още на някой доказал се 12г "месия" и даже не обещава нищо предизборно като заплати, пенсии, здравеопазване, антикорупция а само критикува другите един дол дренки партии както винаги
  • 42 Малък Динго6837

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "Истината да се знае.":

    Точно!!!
  • 43 2553

    3 0 Отговор

    До коментар #40 от "Борисов: Помня деня, в който":













































  • 44 Европейца

    3 19 Отговор

    До коментар #29 от "Българка":

    За попреден път ще ти оперя същия въпрос:
    ДОКАЗАТЕЛСТВА за тия измишльотини? - Йок ... и не започвай с каскети-маскети. Голяма част от тези пари са по европейски проекти и ако имаше нещо Кьовеши нямаше да се поколебае да ги опука

    Коментиран от #68

  • 45 Отбор кукувици

    13 11 Отговор
    Вземи едните чукни другите! ГЕРБ показаха за всичките години които са на власт кусурите си ,а ППто за краткото време на власт не остават по-назад от тях! На никой не му пука за народа, а само за кокала!
  • 46 нитро

    20 3 Отговор
    Какво е това сравнение бе братле ? Часовниче с кукувичка... не се излагай с такива лафове...
  • 47 РАЗЛИКАТА МУЖДУ БОКО И КИРО + КОКОРА

    8 16 Отговор
    Е САМО В КОЛИЧЕСТВОТО ОТКРАДНАТИ ПАРИ И ЛЪЖИ !
  • 48 Реалност

    27 8 Отговор
    Цифрите, цифритеее ... мутpo
    - 70 изгонени шпиони.
    - ограничаване на руското енергийно робство
    - невиждан ръст на БВП
    - невиждан износ
    - цена за газ по ниска от борсовата при същия посредник, които е в момента при пРезидента Радев
    - под 3% дефицит
    - 14,5 милиарда повече спестени пари в банките
    - 4,5 ръст на икономиката 7-ми в ЕС
    - 5% ръст на потреблението на стоки и услуги
    - 18.7% среден ръст на доходите
    - невиждано увеличение на пенсиите
    - безплатни ясли и градини
    - Ръст на инвестициите 2,3 пъти.
    - връщане на граничния контрол към държавата
    - дългът представлява 21.4% от БВП, нивото на този коефициент в края на мандата на ГЕРБ е близо 25%.
    Другия път преди да вярвате на про-кремълската пропаганда на партиите (ГЕРБ, ДПС, ИТН, БСП, Възраждане) първо се допитайте до числата, те никога не лъжат.

    Всичко това беше разрушено от пРеZидента - ортака на ГЕРБ-ДПС

    Коментиран от #62

  • 49 Мафиота

    27 2 Отговор
    в Затвора ти е мястото Тулупе, и Държавата ще започне да се Оправя !!!
  • 50 ПСР

    28 3 Отговор
    Отново е под светлината на прожекторите.И отново лъже,маже и манипулира.А отдавна трябваше да търка нара,в раиран костюм,под мижавата крушка.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Материал

    28 2 Отговор
    При Тодор Живков нямаше ремонт на ремонта, коловози и дупки по магистралите. Тогава не са наливани милиарди евро. "Строиш, проектираш, крадеш".
  • 53 не се търпи

    24 0 Отговор
    Живеем в някаква невъобразима лудост , сътворена от uдuoтu .
  • 54 Подкрепа за Кирил и Асен

    22 3 Отговор
    Ако не беше Асен, от руската банка КТБ, щяхте да свиете не 4,5 милиарда, а двойно повече . Това няма как да му го простите.

    Коментиран от #59

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Хм Хм

    23 2 Отговор
    Научи ни безплатно да караме по магистралите, направени с твои пари.
    Сърдечно благодарим. Магнито също ще ти благодари.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 ¹19008е

    3 20 Отговор
    Никой никога няма да направи Правителство без коалиция ГЕРБ и СДС лично ще се погрижа нека си плюят тролчета от ДС платените няма да ви се даде властта другаре агенти от ДС. България ще се управлява само от десните

    Коментиран от #63

  • 59 КТБ БЕШЕ ОГРАБЕНА ДО ШУШКА

    25 0 Отговор

    До коментар #54 от "Подкрепа за Кирил и Асен":

    ПОНЕ 15 МИЛИАРДА БЯХА РАЗГРАБЕНИ ОТ ШАЙКАТА !
  • 60 байХЪ

    10 11 Отговор
    ппдб и герб са едни и същи национални предатели, кукли на конци от козяк
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Ха ха

    13 6 Отговор

    До коментар #48 от "Реалност":

    Стига си се друсал.Виж хората по улиците и тях ги питай за действителността .Реалността ти всъщност са спуснати опорки за 30 шекела .
  • 63 Дааа

    5 1 Отговор

    До коментар #58 от "¹19008е":

    Ще направят. бсп са партия на олигарсите, ако, не склонят главици, сметките с крадени пари от българите в офшорките изчезват.

    Коментиран от #66

  • 64 РАЗЛИКАТА МУЖДУ БОКО И КИРО + КОКОРА

    6 13 Отговор
    Е САМО В КОЛИЧЕСТВОТО ОТКРАДНАТИ ПАРИ ЛЪЖИ И ПРЕДАТЕЛСТВА !
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 ¹19008е

    2 13 Отговор

    До коментар #63 от "Дааа":

    Болшевико СДС и ГЕРБ няма как да се сдружат с когото и да било видяхме че по заръка на ДС и техните производни и лично от шефа им в Кремъл всички искат да изчегъртат СДС и ГЕРБ но ще изчегъртат себе си. Може да има само Неутрално Правителство подкрепяно от ГЕРБ и СДС и който от другите реши
  • 67 Въпрос?

    18 2 Отговор
    Този Тиквеник защо не е в затвора?
  • 68 Българка

    19 1 Отговор

    До коментар #44 от "Европейца":

    Прав си, че очакваш Кьовеши. Лошото иобаче е, че вропрокурорите у нас са българи, предложени от ВСС на задкулисието. Дано все пак номерата им да не минават пред Кьовеши. Не е случайно, че вече 3-ма от така и непопълнената българска европокуратура са напуснали
  • 69 Трудът в България е най-ниско заплатен

    9 0 Отговор
    от всички държави в ЕС - 7 евро на час , КОЕТО СЪЩО НЕ Е ВЯРНО ........В СТРОИТЕЛСТВОТО ДАВАТ 50 ЛЕВА НАДНИЦА МАКС !
  • 70 Цветанов

    14 0 Отговор
    Маа ти буклук долен
  • 71 Само питам

    4 12 Отговор

    До коментар #28 от "Даниел":

    ПаралелеПипедите ли ще построят нещо?Може би,в Канада.

    Коментиран от #81

  • 72 Яяяяя този не беше ли,

    27 2 Отговор
    Боко Чекмеджето, който спеше с пачки и кюлчета! България не е бедна държава, а ограбена от 12-годишното управление на този Чекмеджан!
  • 73 Мнение

    24 1 Отговор
    Защо толупа не е в затвора, а раздава някакво си свое правосъдие? Никога няма да тръгнем напред брез нормално правосъдие. Престъпниците ни учат на морал. Цялата гербава шайка отдавна трябваше да е при бай Ставри.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Авансово

    16 1 Отговор
    Раздадхте милиард за закупуване на материали заради очакваното поскъпване. Мотериалите поскъпнаха три пъти, а милиардът се изпари инхаус. Известно в чия къща.
  • 76 Странно

    3 7 Отговор

    До коментар #10 от "Реалист":

    Не се припознавам в Хищната хиена ,Бойкикев,Киркорчо.Лошо ли е?
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Абе лъжливо тикво

    15 2 Отговор
    Единствения начин да се к.адне ако е да се правят магистрали вхаус, с авансово плащане, единствен метод в ця. свят. В другите държави търг, нула държавно участие, експлоатация за определен срок и датата на есклотация започва да тече от подписването на договора, проек, очуждаване.... и други влизат в експлотацията.
  • 79 СИМИТЛИ

    3 0 Отговор

    До коментар #74 от "Въпрос":

    Първия път върна кафяво,но после и си се върти
  • 80 Българка

    16 1 Отговор
    А защо от факти сте "резнали" съществена част от речта на Буда? А именно, че знае, че повече няма да е български премиер и не му пука какви ги плещи
  • 81 Даниел

    16 3 Отговор

    До коментар #71 от "Само питам":

    Прогреса на държавата е виден,след като се махна Борисов,надявам се повече никога да не бъде премиер и дано доживеем да видим как го разкарват по съдилищата и осъдят.
    Може едно нещо да построят,но да бъде законно и качествено
  • 82 Буха ха

    13 1 Отговор
    А Борисов излиза като ТвърдКлефук от ТесенГъз
  • 83 кукувичаря от банкя

    9 2 Отговор
    Буцито е прав , в политиката сите са тиня , но той е скромен и не обича да се изтъква , за това не говори за себе си.
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Ха ха

    8 12 Отговор

    До коментар #7 от "Истината да се знае.":

    Дали били.Със заеми,които и внуците ще плащат.Парапети,пици с кристали,самолети за любовни срещи,газ от посредници- това за година с нашите пари.Ако вземат за по- дълго властта и война на територията ще ни спретнат.

    Коментиран от #91, #93

  • 86 Лъжеца, от Банкя Борисов!!

    21 1 Отговор
    Тоя Крадец на Милиарди продължава да Наглее!! За, тоя Съд и Затвор Конфискация на пари по Овшорки и Банки на поставени Лица, и конфискация, на Ваканционни селища и хотели по Южните морета! Има 3ма Бивши застрахователи на СИК в Банкя, които 3-4 Години контролират тея строежи, Двама са Братя!!
  • 87 да,

    8 0 Отговор

    До коментар #29 от "Българка":

    защото сме офце
  • 88 как гледам

    5 14 Отговор
    Между ПП и ГЕРБ категорично бих избрал.............Възраждане , така и ще направя , поне е някакъв шанс .

    Коментиран от #95, #98, #99, #125

  • 89 Казуар

    19 1 Отговор
    Бойко, ти да не си на предизборна агитация във Факултето.
  • 90 Васил

    18 1 Отговор
    Не знам за Василев ама Бойко в продължение на 12 години изпързаляше с 200 така че му нямам никакво доверие само гнусна пропаганда.
  • 91 Шопо

    17 2 Отговор

    До коментар #85 от "Ха ха":

    А бре тоа май ще го омагнитят в дните за размисъл.

    Коментиран от #104

  • 92 Мутри

    11 0 Отговор
    Мутри , вън!!!!!
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 В тоя ред на мисли

    7 4 Отговор
    Пука и на Мустафа на копринените прашки коя ще е куклата на конци.И ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ са до един намагнетизирани.Ще слушкат не,ами и ще ръкопляскат,и украински знамена и химни ще пеят.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 неееееееееее

    8 7 Отговор

    До коментар #88 от "как гледам":

    ВЪН НЕОФАШИСТКАТА ВЪЗРАЖДАНЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА И ПОЛИТИКАТА! ПРОДАЖНИЦИ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!!

    Коментиран от #110, #117

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 На 2 април

    17 3 Отговор
    Да пенсионираме простака
  • 101 Токайто

    21 2 Отговор
    Джипко Тулуп Бибитков, още има пътища правени от Бай Тошо, не са мръднали! От клептомания му изпуши акъла!

    Коментиран от #149

  • 102 Спукана ни е работата

    14 1 Отговор
    И Бащицата се фашизира.
  • 103 А копейкин

    4 7 Отговор
    Вече си инсталираш златно клекало.
    Като новодомец.

    Коментиран от #106

  • 104 Ха ха

    2 5 Отговор

    До коментар #91 от "Шопо":

    И ти ли за Кирето си мислиш?
  • 105 Дончо

    17 2 Отговор
    Боко е една тъпа и проста кратуна!
  • 106 Ще...

    5 2 Отговор

    До коментар #103 от "А копейкин":

    Мриеееш
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Дядо Банкю

    16 1 Отговор
    Биби излиза като л ..йно из гащи, ама не му прави впечатление.
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 ха ха

    11 0 Отговор
    облиза обувките на американските ;братя ; , обеща свежи кожи и бъбреци от населението , сега плюеш със спокойствие по всеки който не ти се кланя , на мен не ми пречи , но пък не ми пречи и да прокарам дунава през софия
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Камионите транзит с БДЖ и

    2 0 Отговор
    Автомобилите внос само на стари
  • 116 Ние българските простъаци

    2 12 Отговор
    Ще гласуваме за КОНСТАНТИН от възраждането

    Той ще преоснове България

    Преди гласувахме за атака
  • 117 за предателствата разлика няма

    2 7 Отговор

    До коментар #98 от "неееееееееее":

    Предателството на ПП и ГЕРБ по ли е арно , или има значение в полза на кого е ?
  • 118 МАГНИТСКИ ДЪРЖИ ТИКВУН НА КЪС

    20 1 Отговор
    Повод ! И дрънка глупости и лъжи !
    Тъп прост нагъл крадец !
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Б.Б

    14 1 Отговор
    Все още се чудя как някои малоумници вярват на изпечени бандити , рекетьори, нарциси и човекомразци! Все едно да вярваш на Робин Худ, Сандокан или Били Хлапето !
  • 121 Неее

    13 0 Отговор

    До коментар #10 от "Реалист":

    Не са 26%, а реално 10-13%, защото забравяш, че има 61%, които не гласуват!
  • 122 Истината!!!

    13 3 Отговор
    ПП ще спечелят тези избори, защото се борят с корупцията, вдигат доходите и пенсиите на българите, борят се със схемите на мафията, които източват държавните пари. А Боко ги раздаваше безконтролно и авансово на свои кръгоне от хора, които ги крадяха и се обогатянаха!
  • 123 ЧехМедЖаН ПаШа

    15 1 Отговор
    Аз съм безукорно честен човек,и ви се заклевам в Бойко Рашков и Асен Василев,че лицето Владислав Горанов не го познавам ,никога не съм го виждал и никога не съм получавал и стотинка от когото и да било.... Севдалина АрнаПудова също не я познавам,и не знам коя е.... Чехмеджетата ми ги пълнеше Радев с дрона,Снимаше и заминаваше.. Невинен съм , негодници такива....
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 И какво

    3 1 Отговор

    До коментар #125 от "Истински ВЪЗРОЖДЕНЕЦ":

    За пудела тошка ли ? Ха ха ха
  • 129 Бамбука

    15 1 Отговор
    Ако съберат интелекта на слушалите му, заедно с неговия, едва ли ще достигнат цифрата сто, но по крадливост се издигат до Еверест.
  • 130 да ти обясня

    0 4 Отговор

    До коментар #126 от "Мнение":

    Ерозия на системата , знаеш ли какво е това , него избирам , да кородира , това си е моя лична позиция и избор . Понастоящем това е на масата , с него трябва да се играе , такива са картите .
  • 131 Пиперката

    16 1 Отговор
    Трябва да се организираме,и при следващото му посещение в някой областен град да го пречакаме,и да му покажем любовта си....Ще бъде интересно да получи 200-300яйца в грозната мутра...
  • 132 гледай гредата в твоето око

    4 1 Отговор

    До коментар #127 от "Риторично е":

    Не виждам да си ме убедил , че американците не ползват тези практики .
  • 133 ТиКво

    13 1 Отговор
    Куковичката пак се появи! Ама ти като беше на власт всяка минута изкачаше от часовника да но обясняваш колко сме добре благодарение на твоето Оправление и как си ни направил половин милиард километра магистрали!
  • 134 Еййй

    14 2 Отговор
    ТОЗИ НЯМА УМОРА ТА ТО ЛУД ОМОРА НЯМА -ЖАЛКО ЧЕ ИМА КОЙ ДА МУ ВЯРВА !!!
  • 135 Тиквата през 2021г

    16 2 Отговор
    Полувин милиард километра магистрали съм ви построил в България,и всичко това само за 10г ....
    Аве ей,толуп...Че си прост,всички го знаем...Ама поне не прави и нормалните хора прости...Айде да си жив и здрав дълги години В ЗАТВОРА....
  • 136 Голям простак

    11 2 Отговор
    От както го арестуваха, макар и за няколко часа този страхливец смени посоката и беше замълчал малко. По се изтрайваше, но сега Запада го хванаха на тясно и започнаха да му надуват глава с чужди думи и му изгоряха бушоните съвсем. Страхът му е, че го държат с гражбите му и ако не ги слуша не само в списъка на магнитски ще влезе а и в затвора. Чудно е защо прокуратурата не се самосезира, когато той сам, този нашенски герой си признава, че е бутнал с багер бензиностанция, защото другите ги е страх да не нарушат закона. Той безстрашния Тиквеник започна пак да вдига кръвното на народа, който го издигна и който той най нагло го обра и го доведе до просия. Махайте го ако искат Герб да спечелят, до 02 април този самозабравил се банкянски крадец, лъжец и наглец ще срине коалицията им.
  • 137 дциок

    14 1 Отговор

    До коментар #30 от "ФЕЙК":

    Борисов е денонощно по медиите вече 15 год. Втръснал, омръзнал, досаден и нетърпим. Да види докога робите ще го държат на власт. Може би 5 века.
  • 138 Отегчен

    14 0 Отговор
    Додея ни вече от хипопотама с чекмеджето. Махнете го. Той е обида за здравия разум.
  • 139 сзсз

    14 0 Отговор
    Магнитскииии! Чакаме Магнитски №3! Да видим след Горанов кой ще е следващият гербер.
  • 140 сзсз

    15 0 Отговор
    Часовникът отмерва часовете до края на ГЕРБ.
  • 141 пък и глупостите ти няма да ги има

    8 1 Отговор
    Тиква , я включи магнолията и внуците в кампанията , вместо Киро и Асен , там поне отвращевието намалява на половина , в случай , че участваш и ти разбира се.
  • 142 пффф

    12 0 Отговор
    Факт е, че ги вдигнаха, а вие не.
  • 143 един

    12 0 Отговор
    Бочито се мъчи да се прай на оригинален,на интересен с лафове,обаче не му се отдава тая работа,ама никак!
  • 144 Скрий се

    12 0 Отговор
    Банкянски хитрец и крадец.Най-хубавата ти снимка е как свит на два ката целуваш ръка на Доган.Няма по-долен и нагъл рекетьор на бизнеси от теб.Сикаджията разби много съдби.В Харманли уби човек показно с гранатомет,да се прави на интересен.На този за никой не му дреме,важно е той да оцелее.
  • 145 Този

    12 0 Отговор
    Интелектуално изостанал бамдюга освен да злобее срещу хора като Василев за който един негов бивш партньор каза,че е гений нищо друго не може.Василев има класа,а ти си уличен хули---.
  • 146 Именно

    4 5 Отговор
    "Единственият към грях към българите е, че ви научих да карате по магистралите без пари, каза Борисов"

    явно и за винетки не е чувал
  • 147 Ако ти

    10 0 Отговор
    Гласуваш за ОПГГЕРБ,получаваш бонус ОПГ ДПС.И Шиши на първи ред в НС.
  • 148 Минева

    14 1 Отговор
    Василев вдигна пенсиите, а не на мата хари краката
  • 149 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 7 Отговор

    До коментар #101 от "Токайто":

    За първи път ГЕРБ се опита да размаха пръст на държавата мафия - политици, магистрати, бандити. Е, няма как засегнатите да протестират явно за това, в Европа сме, все пак. Но обърка много сметки. Сега всичко това ще ни струва скъпо, няма как да ни се размине на всички нас. С няколко дребни скандала, хитро спретнати от „протестиращи” въобще няма да се учудя, ако един ден се окаже ген. Б. Борсов в затвора. И то не, че би станало кой знае какво, а за назидание за всеки следващ, който дръзне да се опълчи срещу системата. Ако изпуснем момента сега, за дълги години напред бетонираме статуквото. Много от нас виждаме това според последните социологически проучвания., но ще можем да помогнем единствено с масово гласуване за ".............. ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ на БЪЛГАРИЯ" на парламентарните ИЗБОРИ.
  • 150 Защо

    10 2 Отговор
    Не се гръмнеш с този Колт,дето е на нощното ти шкафче и да свърши тая мъка за България.
  • 151 Прибран

    10 0 Отговор
    Строиш, проектираш, прибираш. Като се напълни първото пълниш второто. Като се напълни всичко, товариш на Фалкона. После пак отначало.
  • 152 Бивш Гербер

    11 1 Отговор
    Асен Василев е достоен Българин и ще са първи на тия избори! а тулупа ще влезе в затвора много скоро.

    Коментиран от #157

  • 153 Прост народ слаба държава

    4 5 Отговор
    Каквото си надробиш това ще сърбаш стара българска поговорка.Българина си Избира Радев пп дб и сега реве
  • 154 Цуца

    10 1 Отговор
    За разлика от ББ, който е учил само събиране, Асен Василев е най-добрият български финансов министър на България ккойто бръкна в касичките на корумпираните партии,. Е как ще му простят загубите освен с оплюване и очЕвадни лъжи
  • 155 Бойче

    9 1 Отговор
    Какво беше казала френската банка за евраците в чекмеджето?А германската,а тая в Кипър, дето Гешо,уж"чака да се произнесе.Амс то в Кипър със сакове с пари носехте с Фалкона С Пашата твоя сикаджийска авер.С Шиши пък е Дубай.Адвокатът ти Менков на Сейшелите е негова офшорка ти пази милиарди.Няма втори като тебе.300 години затвор ти са малко.
  • 156 Дебел селянин

    5 0 Отговор
    Престанете да ни го навирате и рекламирате този българомразец. Не го искаме, с нито една дума или действие не показва, че го интересува българския народ. Точно обратно само унищожава това което не е създал(създал ли е изобщо нещо, от което да не печели той?) и се интересува от благосъстоянието на Украйна, на РСМ на......... Много моля, мобилизирайте го на украинския фронт независимо дали подлежи на мобилизация, в никакъв случай не трябва да се изпускат такива ентусиасти за кръв.
  • 157 Чети и се интересувай

    2 1 Отговор

    До коментар #152 от "Бивш Гербер":

    Какъв достоен българин какви миражи, най-достоен крадец - да, но има много съперници в тази си дейност(Киро,Бойко.......)
    Чети и се интересувай повече за имотите които притежава и не само.
  • 158 Милото

    5 0 Отговор
    Тоя съмвсем се самозабрави,много си повярва на лъжите които ръси всеки ден.А дали ние му вярваме ?НАчернота казва бяло- наглец
  • 159 БОКО С ЕДНА РЪКА НИ ОБЯСНЯВА А С ДРУГАТА

    5 0 Отговор
    ЖИТКА ЖОБЕН ТЕНИС С ДВЕ ТОПКИ !
  • 160 Нашийник

    3 0 Отговор
    Марш,бе, ПРЕСТЪПНИК! Няма ли кой да го пречука тоя мръсник?!
  • 161 Гарантирано от буци ментака

    3 0 Отговор
    А спалнята и чекмеджетата на Борисов?! Милиони крадени евра и злато. От магистрали, от малкия и среден бизнес, от здравеопазване, от земеделие, от енергетика и др. Това е ГЕРБ. Само кражби и нищо друго. И един работещ за крадците главен прокурор.
  • 162 гроб + възраждане + итн + бсп = дпс

    3 0 Отговор
    Въобще не е редовен ама въобще, това е шизофрения . Не свързани мисли и изказвания, объркани мисли пълни с лъжи, изказвания от тема в тема Само лъжи и интриги за да отърве кожата, много жалък страхливец той и прислужниците му . Затвора им е малко на тези лъжци и крадци !
  • 163 каскета

    1 0 Отговор
    Банкянската сикаджииска гербераска Мутра в ЗАТВОРА му е мястото на крадеца
  • 164 ....

    1 0 Отговор
    Той да бъде благодарен, че Асен от ПП е млад и не ви знае далаверите, не ви разследва кметските в общините инженер сергей Шарков Хаджиев е забогатял, и от дпс в герб. Отиват в частни джобове. Изгонете подобни хора, но така се живее от държавното в частното. И никой никаква работа не върли, защото това са техни хора и затова не искат реформи и хората не вярват, че нещо ще се промени. Обречена е България. Шефкет Чападжиев
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове