Last news in Fakti

17 Март, 2023 10:24 727 21

Свиленски: Ще продължим да отстояваме мира и ценностите на традиционното семейство

  • георги свиленски-
  • мир-
  • ценности-
  • традиционно семейство

Подписките за референдума против джендър идеологията и за опазването на Паметника на Съветската армия вървят с пълна сила

Свиленски: Ще продължим да отстояваме мира и ценностите на традиционното семейство - 1
Снимка: БСП

Водачът на листата на „БСП за България“ в 24 МИР София Георги Свиленски се срещна със социалистите от район „Възраждане“. На срещата присъстваха кандидатите за народни представители от 24 МИР Атанас Папаризов, Емил Ракаджиев, Райна Стойкова, както и лидера на БСП-София Иван Таков.

По време на разговора със социалистите от район „Възраждане“ бяха обсъдени основните акценти от кампанията на БСП, сред които социалната политика, мир и запазване на традиционните християнски семейни ценности. Свиленски заяви категоричната позиция на Българската социалистическа партия за невъвличане на България във войната и отстояване на мира и посочи, че все повече европейски и световни лидери започват да говорят за мирни преговори.

Социалистът представи социалните предложения, за които БСП ще продължава да се бори и които са насочени към подпомагане на българския народ в условията на криза. По думите на Свиленски високите цени и инфлацията са темите, които най-много касаят българските граждани, затова и БСП предлага въвеждане на таван на цените на стоките от малката потребителска кошница, който би позволил на българските семейства да се справят с растящата инфлация. Той даде и пример с редица европейски държави с развити икономики, които вече са приложили такъв таван на цените.

Социалистът коментира и изказването на министърът на финансите Росица Велкова. „Какво по-скандално може да направиш от това 2 седмици преди изборите да говориш, че държавата е пред фалит и че валутният борд е в опасност“, каза още Свиленски.

Присъстващите социалисти изразиха подкрепата си към инициирания от БСП референдум срещу налагането на джендър идеологията в училищата, а Свиленски заяви, че партията няма да спре да се бори за опазването на душите на българските деца и ценностите на традиционното българско християнско семейство: „Няма да спрем да се борим да опазим душите на българските деца, да спасим традиционното българско семейство и ценностите. Видяхме, че тази идеология е реално приложена в български учебник по „Човек и природа“ за 6-ти клас. Тази идеология е прокарана тихомълком в учебната система, ние сме твърдо против това тя да бъде разпространявана сред децата ни“, посочи Свиленски и добави, че подписката за референдума върви с пълна сила.

По време на срещата бе обсъдена още и темата за запазването на Паметника на Съветската армия, като всички присъстващи изразиха единодушно мнение, че протестът жива-верига, организиран от БСП, е показал, че българите искат паметникът да остане на мястото си. Свиленски припомни, че партията стартира и национална подписка в подкрепа на това да не се събаря Паметника на съветската армия, като вече има събрани десетки хиляди подписи.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЕС фен

    12 4 Отговор
    Нагли, по-нагли, най-нагли, БСП.

    Коментиран от #7

  • 2 Ти твойто

    18 2 Отговор
    семейство зер оправи , че чуждите ще съхраняваш ?!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 един факт

    7 4 Отговор
    в едно семейство има баща и майка които си произвеждат деца нормално или не си е семейство останалите съжителства на психично-болни хора немогат да се наричат семейства !!!
  • 6 радио "Веселина"

    7 2 Отговор
    Поздравяваме др. Свиленски с песента "Баджанак ,баджанак (барал ли си гол баджак)" ,поздрав от сем. Радеви.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ПСР

    6 0 Отговор
    Баджанакът Св.,се е самоподготвил отлично за тази Капмания.Изровил е указания от агитпросветата от 1968-1977 г.И стари,пак от тогава,вестници е попрочел.Така щото,всеки ден да омайва беловласия електорат с нови,свежи клишета.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ИНЖ

    6 0 Отговор
    Този "герой" все едно "докладва" на конгрес на БКП някъде в 70-те години(на 20-ти век).....
  • 11 Истината

    3 3 Отговор
    „Какво по-скандално може да направиш от това 2 седмици преди изборите да говориш, че държавата е пред фалит и че валутният борд е в опасност“, каза още Свиленски.
    Тук Свиленски е прав за съжаление.
    Но пък и какво можеш да очакваш от министър с диплома от УНСС, който е на 4516 място в Световната класация! Какво ниво на образование може да ти даде такъв университет? Не е като Харвардския, който е номер 1 в Световнага ранглиста по ниво на образование!
  • 12 Максим Загориченски

    3 0 Отговор
    Така е... Има хора, които говорят за неща, които им липсват. Кой се изказва за традиционно семейство. Този, който изпусна папката при баджанака си.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 сливенски не беше

    4 0 Отговор
    ли ти дето подари учебната ГАЗка Деса, на мунчо крадеф?????? Това явно са ви "ценностите" комунистически! Добре че имате 2%. платени бабички..................

    Коментиран от #17

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 12340

    4 0 Отговор

    До коментар #14 от "сливенски не беше":

    Вие сте гений!
  • 18 НЯКОЙ

    4 0 Отговор
    Мирът на БСП е смърт за народа на Украйна и загуба на суверинитет ! Това не е мир, а нескончаема война !?! Божанков им каза, че са лицемери, но те винаги са били лицемери с тяхната утопия, наречена комунизъм !
  • 19 Минева

    3 0 Отговор
    Отстоявай си ценностите в личен план.
  • 20 сикара сикуро

    1 0 Отговор
    Нормално е тази информация децата да я получават на тази възраст. Процеса се нарича акселерация. Ако Свиленски е имал сефте на 22 години то днес децата в България започват полов живот на 14. Ако тази информация се даде на 18 години то тя вече закъсняла и децата ще я приемат с насмешка.
  • 21 Максим Загориченски

    1 0 Отговор
    Сливенски, вашата партия винаги е била против природата (Бога). Жалко за България, че такива баджанаци искат да я управляват.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол