Last news in Fakti

18 Март, 2023 07:45 4 411 101

Николай Дренчев: Да се раздаде регистрирано оръжие на запасняците

  • възраждане-
  • николай дренчев-
  • оръжие-
  • избори-
  • война

Преговорите за мир в Украйна ще бъдат там, където Путин няма да го арестуват, заяви кандидат-депутатът от "Възраждане"

Николай Дренчев: Да се раздаде регистрирано оръжие на запасняците - 1
Снимка: NOVA

„Масата за преговори за постигане на мирно споразумение между Русия и Украйна ще бъде там, където Владимир Путин няма да го арестуват. Това беше Турция. България имаше всички възможности да бъде домакин на тези преговори. Всяка война свършва с мирен договор, колкото и да са наострени страните една срещу друга, те ще започнат да работят заедно, да живеят по съседски. Очевидно е, че войната в Украйна няма да свърши в рамките на тази година”.

Това заяви Николай Дренчев кандидат-депутат от „Възраждане” в студиото на NOVA NEWS.

Думите му са минути след като се разбра, че Международният наказателен съд издаде заповед за арест на руския президент Владимир Путин.

„Войната в Украйна не започна миналата година, тя започна през 2014 г. с пресиране на малцинствата - не само на руското, но и на българското малцинство. Започна с неспазване на Минските споразумения. Нашата помощ е категорично да настояваме за незабавно спиране на огъня, след това да се седне на масата на преговорите, да се изготви мирно споразумение, което да се спазва. Задачата на европейските страни трябва да бъде да настояват за мир, вместо да ни въвличат във война, която не може да бъде спечелена”, обясни Дренчев.

„Помощта ни за Украйна трябва да бъде с настояване за спиране на огъня”, категоричен е Николай Дренчев. „Всеки друг вариант, каквото и да даваме – оръжие, боеприпаси, да обучаваме техни военни ще води само до едно – до продължаване на огъня и да загиват нечии синове и нечии бащи. „Възраждане” ще бъде против предоставяне на оръжие за Украйна”, обясни кандидат-депутатът.

По думите му трябва да имаме отбрана по Швейцарския модел – въоръжен народ, който е обичал родината си и е готов да я защитава с оръжие в ръка. „Нашето министерство е министерство на отбраната, не е министерство на войната, на военните инвазии или каквото и да е друго. Трябва, преди всичко, да се грижим за нашата отбрана, за опазване на нашата териториална цялост, нашата сигурност. Не може да се въвличаме в чужди войни. Единствено може да участваме в мироопазващи мисии на ООН.

„Народът трябва да има желание да отбранява страната си, да може да носи оръжие, да носи противогаз. Това не може да е повсеместна повинност. Швейцарският модел е такъв – запасните военни след като преминат курса на обучение се прибират вкъщи със своето оръжие и своята раница. Това им позволява Швейцарската армия да извади до 2 млн. въоръжени мъже за няколко дни при условие, че имат територия и население сходни на нашето. Сега може да се даде възможност на желаещите да могат да държат оръжие у дома. Говорим само за отбрана, за участие във външни мисии само военни да заминават. В Швейцария няма престъпления с регистрираното оръжие”, каза Дренчев.

По думите му едно опазване на границата, което сме могли да правим преди десетилетия, сега ни затруднява. Мигрантите трябва да се третират според законите на страната – като незаконно влизащи, обясни той.

„Похарчихме твърде много пари, давайки ги за изтребителната авиация. Парите ги няма, изтребителите ги няма. Нямаме модернизация на армията. Две десетилетия сме в НАТО, но това не е донесло модернизация на нашата армия”, каза Дренчев, който е бивш военен пилот.

„Изтребителната ни авиация е в тревожно състояние и МиГ-овете летят благодарение на храбростта и ентусиазма на техниците и на пилотите, които ги експлоатират”, обясни Дренчев.

Относно изграждането на хеликоптерни площадки за медицинска авиация бившият военен пилот обясни, че трябва да имаме добре обучени хора от системата 112, които правилно да определят в кой случай хеликоптерът ще бъде от полза и кога той няма да може да кацне. „Край ловешката болница няма да има хеликоптерна площадка. Когато закараме болния, трябва да има кой да го приеме”, каза Дренчев.

„Военните вертолети могат да помагат за търсене и спасяване, но това ще са инцидентни пиар случаи. За да се изгради система, трябва всеки компонент да е адекватен”, допълни Николай Дренчев.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 50 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Поредната

    60 66 Отговор
    изродлива тъпня ! Още малко и в канала!

    Коментиран от #5

  • 2 Българин

    61 56 Отговор
    всички гласоподаватели на Възраждане са умни,като този ......

    Коментиран от #12, #60

  • 3 Петьо Петров

    37 60 Отговор
    Възраждане-партията на де....те
  • 4 Сталин

    49 54 Отговор
    Копейката ги е избирал с конкурс

    Коментиран от #10

  • 5 Истината е,че Възраждане

    31 63 Отговор

    До коментар #1 от "Поредната":

    Няма да влезе в парламента.Копрекатс скоро ще бъде арестантин.

    Коментиран от #65, #81

  • 6 Хага

    76 25 Отговор
    Първо съд за Зеления потник !

    Коментиран от #19

  • 7 Привърженик на Израждане

    23 54 Отговор
    И днес нямам 5 лева в джоба.Глад майка.
  • 8 мда

    51 31 Отговор
    Пълно е с психопати. Как ще раздават оръжие?

    Коментиран от #9

  • 9 Тоя

    26 26 Отговор

    До коментар #8 от "мда":

    е един от тях !
  • 10 Конкурс под надслов -

    28 19 Отговор

    До коментар #4 от "Сталин":

    От глупав-по-глупав.Водещ-Искра Тъпата.
  • 11 Тоя въшката,не беше,ли

    30 16 Отговор
    Оня с деда си?Дето се ваксинирал заради него.Иначе е твърд антиваксър.
  • 12 Този има акъл

    26 25 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    На половин кокошка.
  • 13 оръжие на запасняците

    52 11 Отговор
    от Козяк са против, те са на мушката.
    Все пак за първи път в хилядолетната си история имаме чужди военни бази..
  • 14 Ние българските просттаци

    21 33 Отговор
    Ще гласуваме за КОНСТАНТИН от възраждането

    Харесваме и Слави

    Преди гласувахме за атака

    Коментиран от #24

  • 15 Мислех ги по умни тези от

    48 14 Отговор
    Възраждане, а те били много наивни. Кой ще ти даде оръжие, при това разделение на народа? Всички запасняци са русофили, а сега дирижират русофобите-краварските подлоги. Ако русофилите имат оръжие, веднага ще стане революция и всички краварски подлоги отново ще са в Белене. Ох само да ми дадат Калашник, вече имам набелязани мишени.
  • 16 Копейкин... Костя Копейкин

    22 20 Отговор
    С конкурс съм ги избирал да изпъквам. А тоя ми е фаворит, супер прост и винаги супер напрегнат, зубри си текста преди всяка поява на екран, и като му зададът един въпрос и fatal error, започва да отговаря несвързано с думи от текста който е трябвало да каже. И много ме кефи Костадинов в капиталистисеския фашистки ютуб като пусне клипче ДРЕНЧЕВ ОТНОВО ГИ РАЗБИ. ИЗВЪНРЕДНО. Пускам клипа а там тоя мъмли като срамежлива шестокласничка.
  • 17 ХАХАХА

    15 10 Отговор
    Какво оръжие бе? Няма да остане пушечно месо за Осрайна, ние преди това сами ще се изтрепем.
  • 18 На този спестяванията

    19 13 Отговор
    В евро или в паунди бяха?!

    Коментиран от #62

  • 19 ген КЪСТЪР

    10 3 Отговор

    До коментар #6 от "Хага":

    не НЕ първо ТОНИ БЛЕЪР и КОЛИН ПАУЪЛ ИЦЯЛАТА триБУКВЕНА ОРГАНИЗАЦИЯ
  • 20 Копейка Бейби

    11 12 Отговор
    Евро ваксинацията
  • 21 Ей,чук,(тъп и от двете страни)

    15 22 Отговор
    Грабвай лопатата и с копейкин към Бахмут.Ше копаете окопи.
  • 22 тъп_сайт

    11 18 Отговор
    копейката си ги избира и такива,как да кажа ................ никаквици които да отвличат внимание от кражбите му-това не е възраждане,това е облажване-който е видял вила копейкина ще прецени има ли нещо общо със старите възрожденски къщи,сметки в евро,печалби в долари долари- Облажване са тук да крадат и го правят чрез копейката в най-пълен блясък.За година същия погасява дълг многократно над доходите му,а народа спи-мястото и на тези е в затвора
  • 23 Гергана

    28 7 Отговор
    Какво раздаване на оръжие? Този човек чува ли се какво говори? Не ни стигат и бившите полицаи и военни като в случая със застреляни психолог, че и на запасни да се раздава! Тук е пълно с психически неуравновесен хора. Тук не е Швейцария.
  • 24 Има ни пак

    12 5 Отговор

    До коментар #14 от "Ние българските просттаци":

    Явно досега си гласувал и ще гласуваш за ДПС, ако вдяваш за какво става въпрос. Всъщност, ти българин ли си?
  • 25 Мдам

    13 3 Отговор
    Точно на нашата ниско-образована младеж да дадем оръжие.. Че и без тва пращят от умствено-следствени връзки.
  • 26 Ловецирбар

    7 2 Отговор
    Напоследък хората на територията масово започнаха да се интересуват от лов и риболов.
    И по-точно от лов с нарезни карабини с оптика и риболов с експлозиви.

    Коментиран от #82

  • 27 23456

    16 2 Отговор
    Против да се дават мойте пари за оръжртие/смърт/ когато с есемеси събираме пари за болни деца ,при най-ниска продължителност на живота в БГ.от евро съюза,а управляващите престъпници са дали златото и природните богатства на БГ на концесия за 1%,когато дори в Африка 20% от печалбата остава в страната,Само в България US воените бази не прлащат,и т.н
  • 28 Реалист

    15 9 Отговор
    Нещо се бъркате. Руския президент Владимир Путин може да ходи навсякъде където бъде поканен вкл и в Брюксел който си позволи да го доближи и арестува е равносилно на обявяване на война на Русия.

    Коментиран от #67

  • 29 Да да!

    13 7 Отговор
    Дайте ни оръжие! Тогава фашагите политици ще ни уважават, когато излезем на площада.

    Коментиран от #46

  • 30 8888

    21 7 Отговор
    Това е президента Владимир Путин човека Русия не е Моамар, Садам, Милошевич с президента Владимир Путин работата е дебела зад него седи Руската армия която е ядрена.
  • 31 Шерлок

    10 7 Отговор
    Заради руския президент ще изчезват държави от карта на Света. Само камикадзе би го доближило на сила!
  • 32 Професора

    20 9 Отговор
    Гарант за сигурноста на президента Владимир Владимирович е руската ядрена триада. Успех с ареста ама дали ще посмеете клоуни западни?
  • 33 Николай Дренчев Поредния Идиот

    24 2 Отговор
    Какво оръжие, какви запасняци, на ли като се напият ще влезат в НС да почистат Говедата, или в мин съвет!! ДРЕНЧЕВ, НИЕ НЕ СМЕ Швейцария, те са Бяла Държава, а ние сме Мафиотска, още Управляват Босове от С И К със Ченгета от ДС!!
  • 34 Как

    14 2 Отговор
    Като раздадат оръжие ще се изпозастреляме. А ако не ми хареса дренчев на предизборна среща и той ще отиде зян!
  • 35 Специалист

    9 5 Отговор
    С Владимир Путин върви охрана от 100 командоса първо ще има престрелка с охрана която ще бъде отразена в генералния щаб на въоръжените сили на Руската Федерация от там се задействат директиви за нападение за които дори не искате да знаете!
  • 36 Доротея

    22 4 Отговор
    Ако Путен бе достоен президент, таз нощ Хага щеше да се разхвърчи на заповеди за издирване, бюлетинии процедури! Събрали се мишките и решават как да вържат звънче на котарака! Американските президенти когато правят войни, получават Нобел за мир!
  • 37 руZофилията V шOк!

    10 8 Отговор
    Копейкин с конкурс ли ги намира такива маргинали?

    Коментиран от #41

  • 38 пфууу

    8 5 Отговор
    От къде ви намират такива екскременти да разнасяте воня не зная.
  • 39 Реалист

    12 6 Отговор
    Може само да си мечтаете да арестувате главнокомандващия въоръжените сили на Руската Федерация. Е сега се качва на самолета и тръгва за Париж, Лондон, Вашингтон и какво ще се случи мислите си, че някой ще посмее да, се доближи до президентския самолет ли хахаха и 80 ядрени субмарина вдигат люковете с ракетите иии...?

    Коментиран от #50

  • 40 СВД

    5 1 Отговор
    Интересно! Пилотът на изтребител Дренчев казва, че няма нужда от изтребители!?!?
  • 41 Такива като тоя галош

    5 5 Отговор

    До коментар #37 от "руZофилията V шOк!":

    Може и без конкурс да ги намира.Безконкурсни.
  • 42 Доротея

    12 5 Отговор
    В момента в който новинарката реторично пита кой държавна глава след решнието на Хага би подала ръка на Путин, камерата показва как се пргръща с китайската глава! Дрона бе тест дали ще посмеят да посегнат на американска техника! Путин ще се достави в Хага задно с 3 хиляди танка Армата Т 90 !

    Коментиран от #56

  • 43 234

    16 5 Отговор
    Раздайте оръжие и мафията ще изчезне физически барабар с корумпетата политици.Идеята е много добра.
  • 44 Одит

    5 2 Отговор
    България не е Швейцария, дето запасняците, по скоро всички мъже имат в къщи военно обурудване и оръжие (първо мечове и лъкове, после огнестрелно оръжие) от столетия, откакто изгониха фамилията Хабсбург!
    Нашто общество не е консолидирано!
  • 45 Демократ

    8 10 Отговор
    Тази партия, позоряща името Възраждане, свято за всеки истински българин, вместо да бъде забранена, бива натрапвана с такива безумни. Разделението на българския народ е опасно заради насажданата от тях агресия,омраза,злоба,нетърпимост,липса на съпричастност, призиви за война и страх.Това,което се случва чрез тях е истинския сценарий на Кремъл за разделена и слаба държава и троянски кон в НАТО и ЕС.Ченгеджийнацата,която държи цялата власт,ще дойде време да отговаря за това престъпление.Такива лъжи и фалшификации и публично повторение на опорките на Путин не са случайни и пълното мълчание на прокуратурата за нарушението на Конституцията с публичните призиви за насилие доказва сценария.

    Коментиран от #85

  • 46 Боже пази България

    9 6 Отговор

    До коментар #29 от "Да да!":

    Ето резултата от такива агресори в Парламента. КГБ сценариите за насилие и разруха в България в действие. Държава с ленинска каскетура, в която Конституцията е балон за престъпна употреба, с насилници, готови да се бият срещу България, ако Путин им нареди, става опасно място.Да видим каква реакция на правоохранителните власти ще има след това изказване,което е за незабавен арест за публичен призив за насилие.

    Коментиран от #77

  • 47 Ха ха ха

    10 7 Отговор
    Кремълска подложка и нищо повече .
  • 48 Го4о

    10 6 Отговор
    Всички запасняци и всички от Възраждане да минат "психо-тест" преди да получат оръжие!!!!
  • 49 Шаран БГ

    6 2 Отговор
    Раздайте го това оръжие най-после !! Нали уж сме демокрация , пък само ВАШИТЕ ОРА с пищофи и чифтета. Да се разберем и с НАП-а ,и със селските казанджии, и с горските Има и едни , дето ходят като еничари по къщите и де кой колкото ракия има, му я конфискуват. Че и "казанчето" награбват. А в продажба дестилационни апарати ....БОЛ.
    Някак си не е хубаво всички да дестилираме розово масло и лавандула / ако е толкова просто, де /. Ще се умиришем като френски кокони ....
    Н а украинците ще дадат,и пищови, и джепане, и оръжейна смазка........ама на назе НЕМА !! Ще видят те тогава, кои са ПО-американци от американците !!
    Мале-е-ей , страх лозе пази !!

    Коментиран от #51

  • 50 Го4о

    10 9 Отговор

    До коментар #39 от "Реалист":

    Путин повече няма да покаже носа си извън бункера в който се крие.
  • 51 Тошко

    6 1 Отговор

    До коментар #49 от "Шаран БГ":

    И това е за психото.
  • 52 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    10 7 Отговор
    путин няма да води преговорите.Преди това ще бъде.......от неговите създатели!
  • 53 Хъхъ

    9 6 Отговор
    Поредния кремълски плъх който сее лъжи !
    Предателчета готови да дадат държавата си на путин …
  • 54 Путиноид

    10 8 Отговор
    Какво оръжие ще раздаваш , Руска подметка .
    Сега виждаме кой иска да вкара България във война .
    Израждане продължават да плашат хората , с повиквателни , мобилизации и тем подобни простотии.
    Ами Лично Тоя и Копейката трябва да се запишат при Пригожин , да видим как ще отидат на фронта , да умират за Путлер .
  • 55 Tутанкамон

    8 4 Отговор
    Тоя иска държавата да въоръжи възраждане и после да направят въоръжен преврат в България
  • 56 Хахаха

    1 1 Отговор

    До коментар #42 от "Доротея":

    Колко доставиха тия Аромати в Киев .
    Хаха
    Оная Ароматка , още ли чакат да запали на Червения площад.
    Хахаг
  • 57 Николай Дренчев

    8 6 Отговор
    Нашия шеф Копейката взел милиони ЕВРО от Борисов и Пеевски и ще ку.и 200000 гласа. В името на хаоса и спасяването на Борисов и Пеевски от затвора.
  • 58 Прогноза

    5 1 Отговор
    Ако у нас тръгнат да мобилизират, раздават оръжие и т.н. броят на българите в чужбина ще се увеличи три пъти поне.
  • 59 Типичен

    7 6 Отговор
    Мало.умник представител на Разграждане
    Тъп , тъп галош .
    Ей това е Разграждане

    Волен и неговите хора ,бяха къде къде по умни от тия сегашните Копейкаджии.
    Хаха
  • 60 пффф

    6 7 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    То не е много трудно да си "умИн" като тоя и останалите от възраждане.Тази сутрин един от възраждане май Петров ли беше, каза че който гласува за евроатлантическите партии гласувал за получаване на повиквателна?!?!?! По-голяма простотия и демагогия от тая не бях чувал досега.Явно тия за много тъпи имат българския народ щом го плашат с такива безумици.Абе господин Петров и да получим повиквателни колко от нас ще тръгнат да се бият за Украйна или Русия?Ами даже и вие няма да тръгнете да се биете на страната на вашата матушка Рассия!
  • 61 Коко

    4 6 Отговор
    Току що възраждане загубиха няколко хиляди гласа.Май са партия за разцепване на гласове.Така че само БСП победа.
  • 62 Тцъ

    7 3 Отговор

    До коментар #18 от "На този спестяванията":

    В конвертируеми рубли са му спестяванията.Бил е в Коми навремето и от там са му спестяванията.
  • 63 Тоя Умник

    8 4 Отговор
    Дренчев ли е ,къв е.
    Май е прекалил със Дренчената ракия.
    Или като типичен Ватник е пил одеколон.
  • 64 😆😆😆

    6 2 Отговор
    Анти-ваксърството беше хитър ход за влизане в парламента ама сега това изказване е автогол 😂 от подобни идеи най ги е страх кухите русофили 🤣
  • 65 Вас ист дас

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Истината е,че Възраждане":

    Копрекаст? Кво е тва??
  • 66 Щом е възражданек, картечница му дайте

    6 3 Отговор
    Та да гледаме многосериен филм "лудия с картечницата"
  • 67 МОСКОФИЛ,

    3 0 Отговор

    До коментар #28 от "Реалист":

    КАТО КАРАДЖИЧ ЛИ,😁
  • 68 Слуги на Кремъл

    7 4 Отговор
    Другаря слуга на МаЦква много лъже. "Сепаратизъм" в Донбас се появи, след като Янукович не успя да обърне Украйна към Кремъл, а наскоро военопрестъпника там си призна, че целта им е да си вземат Донбас и даже слугите му си правеха сметките колко ресурси имало в него. Всичките лъжи се срутиха в момента в който се видя, че населението там няма никакво желание руснаците да го "освобождават". Затова не можаха да превземат нито един голям град със съдействието на местните.

    Интересно защо не "настояват за спиране на огъня" пред тоя, който атакува, или ако се появят пред руското пасолство с това искане рЕзко ще ги поканят на чай?

    Много е забавно да препрочитаме същите мантри, които повтаряше друга пионка на Кремъл - Янев, който обясняваше как няма смисъл да се застава зад Украйна, защото така или иначе тя ще загуби до дни или седмици.

    По същество цялото му изказване е едно оправдание на агресора Русия: масови лъжи за извинение на бруталното посегателство върху мирен съсед и липса на каквато и да е очакване да си понесе отговорността. Има само една държава, която няма шанс да спечели войната, и това са руските фашисти. Ще бъдат преследвани до последния военопрестъпник.

    За изтребителната авиация да пита Румен Радев, който до 2015 й беше шеф, и руснаците, които много преди да ни обявят за вражеска държава се държаха с нас като такава, и всячески саботираха ремонта им. Първо преди много години ни взеха лиценза ние сами да го ремонтираме, а след това т
  • 69 Слуги на Кремъл

    7 5 Отговор
    .... а след това така и не направиха ремонтите за които вече им бяхме платили, та ги осъдихме да ни върнат парите за тях.

    А за това как "народа трябвало да иска". Тоя се е амозабравил напълно: вече ще казват на хората какво ХОРАТА "трябвало да искат". Другарю, и ти ли, като Путлер, ще мислиш и решаваш "вместо хората". Я, нали сте големи прочитатали на референдуми, направете един за "идеята" ти да пращате хората запасняци, да видим колко ще изкарате. Впрочем, Швейцария си няма руски слуги парадиращи като "родолюбци", та май зад желанието ти стои желание да си въоръжите някои маргинализирани елементи, и да "помагате" на "асвабадителите", но огромната част от народа знае кои сте и въоръжат ли я, ще стане обратното: ще има граждански арести на самозабравили се копейки.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Ветеран от Протеста

    7 3 Отговор
    От Възраждане( на комунизма) се подготвят за Въоръжен Преврат.Тези психопати да готови да заведат армията ни в Украйна да се бие срещу Украинците,за да имало Мир и осъдения Престъпник Путин да ги закичи с медали...ДАНС или са заспали по бюрата си,или и те участват....

    Коментиран от #101

  • 72 ХАРОН

    7 1 Отговор
    Глупак! Особено с тази комуникация и социални мрежи директно започва гражданска война. А лумпени на кило пукница ще екзекутират по един вход хора на всеки запой. То проверени с разрешителни вадят и стрелят какво остава за полу- изтрещялата популация на територията.
  • 73 без имена

    4 2 Отговор
    като гледам колко русофилски партии има за вота, току виж изтрепете тн врагове на народа на путин у нас.е , радев е върл путинист ,но не може да мърда много.
  • 74 ссс

    4 2 Отговор
    Че ти си се правиш на тъп е ясно, но защо ни обиждаш нас, като ни третираш, като малоумници?

    Как се събирате в кожата си да излезете и да наговорите толкова много глупости и да настоявате да влезете в парламента. Какво мога да очаквам от теб след това изказване?

    Вие от Израждане сте дъно! Не, вие сте под дъното.
  • 75 Офицер АВ( от запаса)

    5 3 Отговор
    За сведение на дрОгаря Дренчев - даже в казармите оръжието се съхранява в охраняеми помещения и отделно от боеприпасите( патроните).Раздава се само при обучение и без Боеприпаси.Абе,тоя Психопат май го готвят за министър на Отбраната....Какво доживяхме!!

    Коментиран от #78

  • 76 Всяко стадо

    4 4 Отговор
    Всяко стадо си има и мърш@ ! Тоя е живо доказателство. От всички злини трябва да изберем най-малката при избора за НС и в това отношение като цяло, най приемливи са Възраждане за съжаление. Нивото го виждате. Подобни изцепки можете да чуете даже и от Костадинов. Тоя направо говори откровени глупости. представете си да се раздаде така оръжие на всички "запасняци". И колко останаха тия които са на център и могат д сглобят и разглобят стрелково оръжие !?

    Коментиран от #80

  • 77 Прав е човекът!

    3 1 Отговор

    До коментар #46 от "Боже пази България":

    Мъж без оръжие е месо за транжиране в ръчичките на фашизираните комунета като тези от герб, пп и дб!
  • 78 И още по лошо

    5 0 Отговор

    До коментар #75 от "Офицер АВ( от запаса)":

    И още по лошо ще доживеем. Този "военен" е бил пилот на изтребител в Габровница за няма и две пълни години и се е чупил от армията в "частния" бизнес. Казвам го със съжаление защото "партията" която "представлява" единствена от тези които ще влезат в НС иска да излезем от НАТО.
  • 79 случаен

    3 0 Отговор
    народа първо требе да припознае управляващите,дет са продажни и в червата,какво да защитава имотите им,на доган сараите и тецовете на домусите заводите,на пеевски на прокопиев,така нататък,направете една отрезвяваща анкета

    Коментиран от #83

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 случаен

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Истината е,че Възраждане":

    и мнс може се намеси "авторитетно" ха ха
  • 82 Нормално!

    3 4 Отговор

    До коментар #26 от "Ловецирбар":

    Не може цялото ни оръжие да отива при укронацитата, а българските мъже да ходят беззащитни като овце на заколение!
  • 83 Без случайници русофили

    3 2 Отговор

    До коментар #79 от "случаен":

    Партията без русофили, те са за вярване, че ще защитят националния БЪЛГАРСКИ интерес. Никога не се доверявайте на нашенските русофили, те са потенциални предатели.
  • 84 Трънки

    1 0 Отговор
    Дренки дренки Дренчев
  • 85 случаен

    1 3 Отговор

    До коментар #45 от "Демократ":

    вие демократите много взехте да забранявате кога не ви е удобно,избирателни демократи станахте,само вашите интереси и действия демократични,за другите мнс,бухалка за отклонилите се от начертаната от вас линия,айе у лево п....раси

    Коментиран от #94

  • 86 Българските русофили

    6 3 Отговор
    С висока степен на потенциални предатели.
  • 87 ДаАмм

    4 0 Отговор
    Какво оръжие ще раздаваш, бе? Ще започнат да се гърмят като в САЩ. Нещо нямал настроение психопатът, вади оръжието и убива другия. Никога в Бг не е било масово раздавано оръжие. И не трябва да бъде раздавано. Не сме забравили колко охранители убиха други хора, щото имат оръжие.
  • 88 Минева

    1 0 Отговор
    Кой си ти???
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Кокоркиро

    2 2 Отговор
    Кокорът ще ни вкара във война.На 100%

    Коментиран от #93

  • 91 давай оръжие

    0 0 Отговор
    ние ще успеете да се самоочистиме! И няма повече спорове за БГ.Тя ще се заеме от краварите
  • 92 За протокола

    1 0 Отговор
    Всички карали военна служба трябва да имат право да притежават оръжие. Както бившите полицаи и военни.

    Коментиран от #95

  • 93 Заблуждаваш

    0 1 Отговор

    До коментар #90 от "Кокоркиро":

    Не Кокоркиро а копейкин ще на вкара във война хиляда%. И бг русофилите ще облекат руските униформи за да станем руско княжество в РФ а фатмака вечния губернатор с придворен паж чалгаря.
  • 94 Демократ

    1 0 Отговор

    До коментар #85 от "случаен":

    Твоят коментар доказва, че не знаеш смисъла на думата демокрация, а тя е зачитане на мнението на всички и това, което има най-голяма подкрепа, се приема. Това за което ти говориш се нарича диктатура и това че наричаш демокрацията диктатура е много жалко.Чак пък толкова неразбиране не бива.
  • 95 Абе протоколчико,

    1 2 Отговор

    До коментар #92 от "За протокола":

    Всеки български гражданин да има право на притежание на оръжие. Но да има стриктен режим за носене на оръжие. Правиш ли разлика от притежание и носене ? В дома си имаш оръжие за самозащита но нямаш право да се разхождаш с оръжие. Предложението на възражданеците е да въоражим евентуални превратаджии.

    Коментиран от #99

  • 96 Антиваксър

    1 3 Отговор
    Този беше ваксинирания антиваксър, който трябваше да бъде изгонен от Парламента, защото предвождаше агресивни хуни антикасъри ,които искаха с бой да влязат и нападна офицера от НСО, който пазеше вратата на Парламента. Трябваше отдавна да е в затвора, такива престъпници и лъжци подготвят властващите за следващия парламент. Сега пък плашилата плашат с пищови. Пак публични призиви за насилие, наказуеми по Конституция със затвор от 5 до 10 г. Сценариите на КГБ-ДС в действие.
  • 97 Не на руските чуждици

    1 1 Отговор
    Там в Швейцария Такива като Възраждане стоят постоянно в затвора илк в домовете за умствено изостанали.

    Със Ум ,Единство и IT Специалисти се печели война.
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 За протокола

    3 1 Отговор

    До коментар #95 от "Абе протоколчико,":

    1. За да можеш да носиш оръжие, първо трябва да го притежаваш. Т.е. не можеш да сложиш каруцата пред коня.
    2. Естествено, че ако се приеме закон за това повече български граждани да имат право да притежават оръжие, ще се приемат и съответните правила за придобиване, съхранение, носене, отчетност, какво оръжие могат да притежават хората и т.н.
    3. Несериозно е да се говори за военен преврат от един файтон хора, въоръжени с пистолети.
  • 100 Дълго име

    0 0 Отговор
    Тоя да ми даде оружие, лично ще му светя маслото
  • 101 Орка

    1 0 Отговор

    До коментар #71 от "Ветеран от Протеста":

    ДОСТА РАЗУМНО БЪЛГАРСКИ ДОБРОВОЛЧЕСКИ КОРПУС НА РУСКА СТРАНА ТАМАН ЩЕ ПОТРЕНИРАТ СРЕЩУ ПОЛЯЦИТЕ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове