Last news in Fakti

18 Март, 2023 13:10 2 737 80

Гешев към Демерджиев: Не мога да приема за филм 400 хиляди евро за отстраняване на висш полицай. Може да стане сериал

  • иван гешев-
  • иван демерджиев-
  • филм-
  • 400 000 евро-
  • висш полицай-
  • сериал

„Ако 400 хил. евро струва отстраняване на висш полицаи, теоретично колко струва един законопроект за закриване на специализираните съд и прокуратура?, попита обвинител №1

Гешев към Демерджиев: Не мога да приема за филм 400 хиляди евро за отстраняване на висш полицай. Може да стане сериал  - 1
Снимка: БГНЕС

Какво би станало, ако в Италия или в Германия, се види това, което българските граждани видяха в четвъртък, а именно - срастването, симбиозата на криминални авторитети, които навремето наричахме мутри, осъдени лица, лица, осъдени от Интерпол, лица, които наричат себе си "журналисти", "публични личности" и "публични организации", за които не бих използвал думите "партии". В тези държави най-вероятно би избухнало нещо с размерите на „Уотъргейт“.

В България, за съжаление, на никой не му прави впечатление. За нас не е новина, че живеем в такава държава, че мафията се разраства, атакува държавните институции и хората живеят все по-зле по тази причина.

Това заяви в интервю за БГНЕС главният прокурор Иван Гешев.
Прокуратурата съобщи в четвъртък, че е разкрита организирана престъпна група, обвинена в множество престъпления. При претърсвания на имоти на обвиняемите са открити списъци с имена на следователи, прокурори и съдии, които са били заплашвани, открити са наркотици.

Иззети са и 15 аудиозаписа, на които лицето, наречено Красимир Каменов – Къро разговаря с обвиняемите, както и с лице, за което има данни, че е журналист, засягайки имена на политици, партии и др.

„Става дума за досъдебно производство, което се наблюдава от Софийска градска прокуратура за организирана престъпна група с цел извършване на данъчни престъпления и пране на пари. В хода на досъдебното производство са събрани допълнителни доказателства за държане на високорискови наркотични вещества с цел разпространение и вероятно за организирана престъпна дейност за търговия с влияние. Колегите заявиха, че ще се извърши анализ за отделяне на тези материали в други досъдебни производства“, обясни главният прокурор и уточни, че досъдебното производство е започнало по сигнал на българските служби за сигурност, след това е имало жалби на български граждани: „Това е станало още през септември 2022 г. Още тогава е било привлечено едно лице като обвиняем с мярка "подписка". След това е продължила работата, за да се стигне до информацията, която предоставихме“.

Към момента по досъдебното производство има двама обвиняеми, на единия бе потвърдена мярката задържане под стража. От опита си като прокурор и следовател, Иван Гешев прогнозира, че има основания за привличане на допълнително лица в качеството им на обвиняеми.

Той посочи още, че голяма част от материалите са класифицирана информация, така че няма как да бъдат оповестени, и с тях да бъдат запознати българските граждани.

„Прокурорите и следователите, с които разговарях ме увериха, че ще има доста сериозни разследвания. Тези разследвания няма да са само тези три, а има и други разследвания, които към този момент не следва да се коментират“, подчерта Иван Гешев.

Главният прокурор бе категоричен, че изнесените данни още веднъж потвърждават фактите, които прокуратурата изнася през последните повече от две години, а именно, че атаките срещу държавните институции и прокуратурата са резултат от засегнатите политически интереси. „И затова се получава това срастване, което в Европа се нарича мафия, между преследвани от правосъдието олигарси, голяма част от тях, укриващи се в чужбина, и лицата, които посочих“, уточни Иван Гешев.
По повод на коментара на служебния вътрешен министър Иван Демерджиев, че не иска да участва във „филми“, главният прокурор заяви следното: „Не желая да коментирам министър Демерджиев, единствено и само защото имам разбиране за държавност и уважавам българските институции. Не бих си позволил да коментирам която и да било българска институция, или нейните ръководители, освен в краен случай. Ако трябва да влезем в тази стилистика, не може да е филм - да се предлагат 400 хиляди евро за отстраняване на висшестоящ полицай, а ти си министър на вътрешните работи. Не мога да възприема това като филм, ако трябва да използвам тази лексика“.

Според него коментарите на служебния вътрешен министър се дължат на това, че той не е запознат с разследването и доказателствата по него. В същото време Иван Гешев предупреди, че филмът може да се превърне в сериал.

„Ако използвам неговата стилистика, наистина може да стане сериал, най-малкото защото колегите представиха една малка част от запис с дължина час и половина, която според тях е най-интересната. Но съм сигурен, че има доста по-интересни части“, предупреди Гешев.

Главният прокурор заяви, че за него е важно да бъдат защитени неговите колеги – следователи, прокурори, съдебни служители и съдии, защото последните също са част от съдебната система. Това е и ключовата причина да участва в пресконференцията, на която в четвъртък бяха оповестени разкритията.

„Не може да бъде заплашвана жена и майка, при това сериозно, и главният прокурор да не вземе отношение. Това направихме. На тази колежка е осигурена защита от Главна дирекция охрана към Министерството на правосъдието. Вземат се всякакви възможни мерки за нейната защита. Както знаете беше намерен списък с магистрати, които са участвали в досъдебната фаза и съдебната фаза на едно производство, по което е осъдено това лице, което беше задържано под стража за държане на високорискови наркотични вещества. Естествено, колегите ще проверят тези лица, ако се констатират и други данни за застрашеност на магистрати, ще се вземат мерки за тяхната защита“, каза Гешев. Според него предвид изнесената информация има проблем със сигурността и за посочените високопоставени полицаи, но тяхната защита е изключително от компетентността на МВВ и вътрешния министър.

По отношение на директните заплахи срещу самия Иван Гешев, че ще бъде „приключен“, главният прокурор заяви следното: „Не искам да коментирам. За разлика от повечето български граждани, имам охрана, а и в крайна сметка многократно съм казвал, че никой не ме е карал да ставам главен прокурор. Ще кажа нещо: аз съм с произход от македонския край и аз не бягам, аз се бия“.

Главният прокурор заяви, че целият този случай е още знак за „овладяването на държавата“.

„За това, че мафията, олигарсите, мутрите, престъпниците, издирваните от Интерпол лица, някои, които наричат себе си журналисти, публични организации и публични лица в симбиоза преследват интереси, различни от интереса на народа и на българските граждани и не се спират пред нищо, включително вероятно да плащат за отстраняване на полицаи, вероятно да плащат за дискредитиране на магистрати и полицаи и какво ли още не“, добави обвинител №1.
Важните въпроси, според Иван Гешев са:

„Към служебния министър на вътрешните работи Иван Демерджиев. Надявам да се извърши пълна проверка за това осъществява ли се някаква нерегламентирана дейност за отстраняване на висшестоящи полицаи, които си вършат работата.

Към ДАНС. Какво правят, за да изяснят и надявам се да изяснят има ли опасност за българската национална сигурност с оглед на данните за това, че едно лице посочено като Цецо от Белград, което никой не се съмнява кой е, осигурява финансов ресурс на лобисти, за да се атакуват български магистрати при положение, че в един момент банката ВТБ, за която бяха намерени данни по претърсването, е била да го наречем акционер в Корпоративна търговска банка, а ВТБ е санкционирана от САЩ. Не става ли въпрос за една операция или за зловредно руско влияние? Включително ДАНС трябва да отговори по този начин, който описах, включително за полицаите, включително за магистратите – не се ли атакува и не се ли застрашава българската национална сигурност.

Към служебния министър на правосъдието Крум Зарков, дали някои законопроекти, които така пламенно внася и които видимо противоречат на конституцията, защото един извънреден ред за четири човека, различен за всички останали български граждани, е извънредно законодателство или привилегия, или дискриминация, едно от двете, което при всички положения не се допуска от българската конституция. И тук въпросът ми е дали този проектозакон, който е преписан от проектозакона на Надежда Йорданова, е писан в Министерство на правосъдието или на друго място. Това е много интересен въпрос. От кои експерти е писан, това също е много интересно, което представлява интерес за мен. Чисто теоретично си задавам въпроса, дали преписаният закон не е подаван на задната седалка на един джип пред Народното събрание, за което повечето български граждани видяха така срещата, която се осъществи пред камерите на ваши колеги журналисти, за която по-късно беше обяснено, че става въпрос за дискусия за културен проект, мисля че в град Русе“.

Това са много въпроси, на които трябва да отговори служебното правителства, а в крайна сметка държавата. Тук не става въпрос да се защити прокуратурата или институциите, а българските граждани и българската държавност, категоричен е Иван Гешев.


Той посочи, че една от малкото стабилни институции в страната е българската прокуратура и в частност съдебната власт. Позовавайки се на опита си от 1995-1996 г., в страната ни се връщат с много бързи темпове рецидивите от онази епоха, като цяло връщат се нивата на престъпност отпреди приемането ни в ЕС. Една от причините за тази трагична картина е закриването на специализирането структури, които бяха много ефективни и това се доказва от статистиката. Това е все едно да закриеш ФБР в САЩ, направи сравнението Иван Гешев.

„Ако 400 хил. евро струва отстраняване на висш полицаи, теоретично колко струва един законопроект за закриване на специализираните съд и прокуратура? И сега ще ви разкажа една история: един американски прокурор ме попита как се оказва въздействие върху български магистрат в България, и аз му казах: по същия начин както в САЩ: първо се опитват да те корумпират, ако не се получи - да те компрометират през медиите, а третият вариант накрая е да те бият, но до третия в България не се стига, защото първите два са много ефективни. Мисля, че в четвъртък видяхме едни много интересни примери за компрометиране. За мен възниква резонният въпрос "как човек, който нарича себе си "журналист", може да докладва на криминален авторитет, наричан Къро. Все още нямам отговор на него. Ако сега говорих с този американец, щях да добавя, че ние имаме и четвърти иновативен способ, който сме дали на света. Защо да биеш, да корумпираш и да компрометираш, като можеш да създадеш закони и да закриеш направо съда и прокуратурата за борба с организираната престъпност. Това бих му казал днес“, заяви пред БГНЕС главният прокурор Иван Гешев, който завърши интервюто, цитирайки Стария завет: „Който върви по криви пътища, ще падне рязко“.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 34 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Всъщност

    69 3 Отговор
    къде са изобщо доказателствата ?

    Коментиран от #19

  • 2 Последния Софиянец

    41 3 Отговор
    Дано да е сапунен сериал с хиляди серии.

    Коментиран от #18

  • 3 АЙ АЙ АЙ

    50 4 Отговор
    Никой теб не те коментира Ваша Светлост.... Страх ли или уважение......или Богуравен станал си?
  • 4 ЕС фен

    61 8 Отговор
    Най-смешно е, когато неграмотен мафиот на върхов държавен пост започва да говори за държавни
    институции. Българите пак да си изберат руски слуги, които окончателно да ги закопаят

    Коментиран от #5

  • 5 Хмм

    54 7 Отговор

    До коментар #4 от "ЕС фен":

    И кой точно избра тоя, да не би да е народа

    Коментиран от #9

  • 6 Кой

    41 2 Отговор
    сътвори тоя сюжет ?
  • 7 Марис

    62 4 Отговор
    Гешев, беше обещал преди изборите информация за барселонагейт, какво забрави ли, или да не притесняваме шефа?!
  • 8 Макс

    61 5 Отговор
    Гешев е страхливец, който се тревожи само за собственото си оцеляване . Такъв човек не може да бъде прокурор, още повече главен такъв.

    Коментиран от #12

  • 9 ЕС фен

    40 11 Отговор

    До коментар #5 от "Хмм":

    Тоя го избраха руските слуги, избрани от заблудения народ и платените роми.
  • 10 без имена

    14 38 Отговор
    къро, черепа ,цецо, бобока са главатарите на мафията на пп-дб.а къде се скри лозан панов?

    Коментиран от #31

  • 11 Гачо

    55 7 Отговор
    Гешо Пушилката ще бъде запомнен с това,че не е вкарал нето един престъпник в затвора.
  • 12 Последния Софиянец

    43 4 Отговор

    До коментар #8 от "Макс":

    Гешев ходи с три коли и два буса охрана.Цяла армия.

    Коментиран от #17, #66

  • 13 Изкукуригал и злобен....

    50 4 Отговор
    Какво стана с Джуджетата и главния координатор на републиката...Пепина Еврина!? Айде да почнем отзад напред... И има ли вече наказателно производство по настоящата тема, или само си чешем езиците ?!
  • 14 Ее много

    40 3 Отговор
    Скъп тоя полицай 400 000 евро Байдън е по евтин поне лъжете с мяра

    Коментиран от #37

  • 15 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    43 3 Отговор
    Абе ние ядем домати, ама чак пък с колците - НЕ ❗❗❗
    За снимки и записи с Буци още не са разбрали истински ли са , а тук за час и единтифицираха разговарящите ❗
  • 16 ДаАмм

    42 3 Отговор
    С измислени листчета, добавени към бележника на Иванчева, и с подхвърлени кашони в багажника на кола, оставена на обществен паркинг, я вкараха в затвора. Едва ли някой би повярвал сега на каквото и да било. Обаче си разиграват постановките, налагат присъди заедно със съда и не им пука... Как спят изобщо?!
  • 17 съселяни

    19 6 Отговор

    До коментар #12 от "Последния Софиянец":

    Браво, сичко знаиш, затуй шъ тъ правим кмет на село ! Връщайсъ в родното си село, чакъми тъ !
  • 18 3.14К

    18 3 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Сериала ше се казва "За каскета на един толуп" и в припева на саунтрака ще се пее за бедните... по текст на Асен Василев.

    Коментиран от #23

  • 19 ДаАмм

    27 2 Отговор

    До коментар #1 от "Всъщност":

    Те не работят с доказателства. За тях са важни само кошаревските свидетели и обоснованите предположения. Предположенията са си предположения(обосновани или необосновани) и никой няма право да бъде съден само по предположения, но в Бг го правят на 100%.

    Коментиран от #32

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Лост

    29 3 Отговор
    Иначе имало следствена тайна,а сега наизскачали с измислени и извадени от контекста неща .
  • 22 Дааааа

    25 4 Отговор
    Няма кой да му лее единкуршум на товагюбре
  • 23 ДаАмм

    14 2 Отговор

    До коментар #18 от "3.14К":

    Текстът ще е по Слави Трифонов. Той е по песните и е с ГЕРБ/ДПС.
  • 24 пипероси

    25 4 Отговор
    мазен каскет, десетки хиляди Българи ще те отстрелят за без пари. долел некадърен слуга на мафията опг герб-опг дпс
  • 25 Бамбука

    20 1 Отговор
    Всеки държавен служител може да напише сценарий, но не и да го напълни с доказателства. Оборете министъра на вътрешните работи, но не пред медиите.
  • 26 Хъхъ

    20 1 Отговор
    Ами действай бе Гешев нали си големия пазител на реда и закона ?
    Какво спинкаш …. ?
  • 27 Надминава всички очаквания

    20 2 Отговор
    Плешивия съвсем се побърка..аве клоун тия са вашите приятели бе от каналите..може ли да очакваме че сте ги навили за някоя постановка за по телевизията
  • 28 Къро

    18 4 Отговор
    Всички знаят че Гешев е престъпник! Кой, му вярва на тоя?!
  • 29 Като видя тоя

    13 2 Отговор
    на екран и знам, че Баце е в опасност и това с голи гърди го брани. Жалко, че заплатата му и на такива като него идва от моите данъци. Ако ми е подчинен и нищо полезно не върши ще го изритам с дисциплинарка.
  • 30 кажи

    16 0 Отговор
    Колко струва да си адвокат на пеевски и Борисов?
  • 31 Лозан Панов

    8 0 Отговор

    До коментар #10 от "без имена":

    Ти, за мене не бери гайле! Аз, съм добре!
  • 32 Наивник на средна възраст

    14 0 Отговор

    До коментар #19 от "ДаАмм":

    Говорите за нормите заложени от законодателят в чл.303 ал.2 и чл.305 ал.3 от НПК.Прав сте че,присъдата не може да се основава на предположения.Но бг прокуратурата и бг съдът си тълкуват закона като дяволът евангелието,с чуството на абсолютна недосегаемост и безнаказаност.Странно е в случая как тези големи бандити чак запис си правили та да може Гешев да ги уличи....да не говорим,че Къро е в делавери с Бойко,а Бойко сложи Гешев.....забавно.Липсва и Божков,но аре на бас,че може и той да изскочи...ха ха ха Спомням си времената когато самият Бойко страдаше от страшни заплахи за оцеляването му......ррррррр

    Коментиран от #43

  • 33 АЙ СТИГА БЕ

    10 0 Отговор
    Лаладжийството достига върха си. Членовредителството е достигнало епогея си. Не разбирам как е възможно хора с безкрайно низка /неслучайно го пиша със "з"/ да набират популярност с изказвания, които не струват и пет стотинки. Нормалните хора не се гордеят с това, което е направил поп Партений или на бръснаря брат му войводата Гешев, а с това, което те самите са. Тая тулумба я пази само мандатът му, но не и името му. Позорът, който нанася с ежедневното си присъствие и бездействие, ще бъде носен дълго време от нещото, което той нарича институция.
  • 34 ОСТАВКА Каскет, да те няма мутро проста

    15 0 Отговор
    Този май не разбира никой не те иска купена коза на синджир!
  • 35 Красимир Петров

    15 0 Отговор
    Слугата на мафията е цар на театралните постановки.
  • 36 НЯКОЙ

    18 0 Отговор
    Трагикомедия ! Докога ще трябва да я гледаме ?!?
  • 37 Байдън

    9 2 Отговор

    До коментар #14 от "Ее много":

    Руснаците дават доста повече за главата ми! Не ме подценявай!
  • 38 Гост

    16 0 Отговор
    Много нагъл, изключително некомпетентен, нищо неразбиращ от това, което работи, по-прост и от господаря си, дрънкащ едни и същи простотии по интервюта и пресконференции и, разбира се, правещ доста сериозна сянка на господарите си! Това е подчовека от снимката, но да се надяваме скоро някой да го изхвърли от тоя пост на закрилник и чадърджия на мафиотите и да понесе някаква отговорност!
  • 39 Леля Гошо

    20 0 Отговор
    Да, ако главният прокурор е авторитетен, това би предизвикало скандал. За съжаление публичното одобрение на този тъп милиционер, познат като Каскета, клоно към нула. И децата знаят кой му е Шефа, знаят че за едни е бухалка, а за други замита следите. Не че предшествениците му бяха перфектни, но поне действаха малко по елегантно и със сигурност усещаха кога е по добре да си замълчат, вместо да ръсят мозък като този простак.
  • 40 Град Симитли

    16 0 Отговор
    в Онуй чекмедже имаше 2х400 000...
    Нещо за него?
  • 41 Дааа

    13 0 Отговор
    Мафиота се е взел за полицай. Последно ?
  • 42 Йорго

    7 0 Отговор
    много внимание му отделяте ?! Гърмя го и да че спомеват
  • 43 Кирцата

    6 1 Отговор

    До коментар #32 от "Наивник на средна възраст":

    Утре , ако приключат Боби , България по-добро място за живеене ли ще е?!:)
  • 44 един

    13 1 Отговор
    Тоя си мисли че с лъжи ще стигне далеч,но сметките му няма да излязат!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 ХАРЕСВАТ МИ

    16 0 Отговор
    КОМЕНТАРИТЕ. ТОЯ СЕ УЛЯ. АМА МНОГО Е ПРОТИВЕН. СПРЕТЕ ТИ И БИБИТКОФ ДА СЕ ИЗЛАГАТЕ. НАРОДА В ГОЛЯМАТА СИ ЧАСТ НЕ ВИ ХАРЕСВА. ОБИЖДАТ ВИ ПОКАЗВАТ ВИ ГРЕШКИТЕ ВИЕ СЕ СЕ ПЪНИ ТЕ. СМИРЕТЕ ТЕ СЕ. ШИШИ И ТОЙ Е КЮПА, НО ПОНЕ СИ МЪЛЧИ.
  • 47 милиционер

    11 0 Отговор
    Колегата гешо Каренин е много, ама много "УМЕН".
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Алоу Ваню

    11 0 Отговор
    Хубави вежди имаш, почти като чадър. Но само тва си е
  • 50 Иван Стоименов Гешев

    21 1 Отговор
    Право на отговор: Изненадан съм от коментарите тук. Ежедневно търся оценка на дейността си. Сарафа и кака Сийка редовно ме уверяват че съм перфектен и неведнъж са ми казвали че съм велик. Шефа също е много доволен и често ме хвали че много успешно се правя на луд.
  • 51 Ганчо

    15 0 Отговор
    Ама това кубе Гешев продължава да си мисли, че някой друг освен хардкор ГЕРБ лели и поддръжници продължава да му вярва на тъпите постановки?
  • 52 КаскетМосФильм

    13 0 Отговор
    За тоя треторазреден ретро сценарий, актьорите сами ли си набавиха реквизитите?
  • 53 ИСТИНА Е

    14 0 Отговор
    Гешев трябва да основе цирк с името-прокуратура.. Този индивид и за пазач в затвор не става, а боко го направи гл. Прокурор за да му набива канчето
  • 54 Гешев, ти и БОРИСОВ СТЕ ЗАКОТВИЛИ

    14 0 Отговор
    Държавата на Дъното на ЕС, преди теб Цацаров и Кокинов бяха в отбора на Борисов! Това е Публична тайна, нама някой в Държавата, дае на друго мнение!Имаш право да се правиш на Обиден!
  • 55 Не мога да повярвам...

    11 0 Отговор
    Колко са изчерпани кукловодите, за да пращат Гешев и компания да се излагат... мислех, че да обикаля по селата и да бори битовата престъпност е дъното за един главен прокурор, но явно има още накъде ! Горкия човечец, сигурно осъзнава фалша и ролята на фигурата не му допада, но винаги може да се еманципира и да окраска достойно цялата хунта!
  • 56 Протестирахме безплатно, но

    9 0 Отговор
    Преди няколко години, дни наред скандирахме "Гешев е позор, оставка и затвор". Аз и познатите ми бяхме ръководени от вътрешни убеждения. Не знам дали някои е плащал на някого да протестира, но много от хората на площада ми се сториха прекалено интелигентни за да протестират срещу заплащане. Оказа се че в София, огромното мнозинство от народонаселение не беше чак толкова недоволно от Гешев, че да се присъедини към нас. Това може да се тълкува и като негласно одобрение. И в двата случая, хак да ви е, тъпото стадо овце не заслужава по добри овчари.
  • 57 Смешник

    11 0 Отговор
    Никой не ти вярва на твоето театри.Защо трябва да плащаме за охрана на теои мафиоти известни с прякори?Ти си в симбиоза с мафията.Като можеш да се биеш"македонеца" защо ходиш с охрана.Като вземате рушвети като невидяли от мафията и рекетират е бизнесмени ще ви заплашват.Защо не изнесахте с Цацата 38-те магистрати и политици,които имат сметки и имоти в чужбина и не са декларирани.Като си чадър на мафията и нито едно дело не завършил нито КТБ,която Европа каза,че е незаконно фалирана,нито Барселона гейт,нито евраците и кюлчетата на Дон Чекмеджан.На никой не пука за мафиотската ти гешефтура,която освен с политически игри ,нищо не работи.Дсмо получава бонуси и незаслужени заплати натрапнико.
  • 58 Добър човек

    8 1 Отговор
    Хаха..тоз даже не бях го чел..ама стигнах до произхода и искрено ме разсмя..аве мой ти във коя детска градина се намираш
  • 59 Рекламното лице

    10 0 Отговор
    На Прокуратурата пак ангажира вниманието ни.Сам си измисля сам си пуска сам се гони сам се хваща.
  • 60 Кръжочник

    13 0 Отговор
    Възпитаникът на Магнаурската школа е по глупав, отколкото си мислех!Нали той нарече сикаджийската мутра шефе?!
  • 61 Интересен български филм

    10 0 Отговор
    Лицето Гешев във какво качество ги разпространява тия флашки..малко хронологията не ми е ясна..не трябва ли първо да има арестувани..обвинение съд и там да излязат доказателствата..така най-много "бандитите" да духнат или пък още по-лошо..главния прокурор фабрикува фалшиви доказателства примерно
  • 62 Присъждане единодушно...

    13 0 Отговор
    Наградата "Златна малинка", за нескопосаният сюжет и екранизация, на дежурния екип по излагация. Ако Гешев и компания бяха на работа в частния сектор, да са на трудовата борса отдавна....

    Коментиран от #63

  • 63 Буха ха

    11 0 Отговор

    До коментар #62 от "Присъждане единодушно...":

    Да се учреди ежегодна награда "Златен каскет" за най тъп милиционер.
  • 64 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 0 Отговор
    Мафията Си Има Държава
  • 65 Тази

    11 0 Отговор
    Прокуратура не е българската независима прокуратура.Тази прокуратура е за чистка от чистачките до Грешен Гешо.Този милиционер ограничен с ченгеджийските си номера надмина шефа си Банкянския Сатана и другия Шиши мълчанката.
  • 66 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 0 Отговор

    До коментар #12 от "Последния Софиянец":

    Гешев е мафиот
  • 67 Такъв

    10 0 Отговор
    боклук като тебе е Германия или Италия след такъв цирк на минутата ще е изхвърлен на бунището.Отивай в Русия да вирееш или в Африка.Грешно си мислиш,че тука живеят хора от Третия свят.Твоето ниво е много ниско мутро.
  • 68 Минева

    9 0 Отговор
    Каскетче, сигурен ли си, че си добре!
  • 69 Мики Маус

    13 0 Отговор
    Каскетчо, кво стана с Горанов гейт и 600 000 000лв не събрани данъци????? Ти знаеш ли колко точно са шестотин милиона????? Б....клук д....лен!!!
  • 70 Никой

    9 0 Отговор
    А пък на мен един американец ми каза ,че ако беше " Каскета " главен прокурор в Италия никой няма да даде 400 000 € а направо при свети Петър. Този полицай за който говори " Каскета " май членува в друг клуб,не този на Къро.Пък и много скъпо сте се оценили. Апропо " Каскет " знаеш ли колко жени и майки всекидневно са заплашвани с убийство,заливани с киселина , дори убивани от вашето престъпно бездействие ? Тъй ,че тази бутафорна загриженост за " колежката " е перверзна спрямо останалите жени оставени на произвола на насилниците.
  • 71 Реалист

    11 1 Отговор
    Прокуратурата се ползва с доверие от 6%, каскета вероятно е под това.
    Колко ще му повярват на цирковете, в които е впрегнат от ГЕРБ-ДПС да играе, за намесата му в предсрочните избори.
    Явно мноооого са закъсали от мафията ГЕРБ-ДПС-БСП, че са впрегнали всичките си слуги.
  • 72 Гешо

    6 0 Отговор
    Първо скалъпва с такива като Петьо Евротокойто за шише уиски може да изфсбрикува дело и както в спец съда арестуват и тормозят и после рекет,за да те пуснат Примери много,но познат е примера с приятеля на Ивайла Бакалова.Арест са направили,без да допуснат адвокатите им.Така им подхвърлят наркотици,бележки,списъци ,флашки от техни се-ре-се-тс,вероятно от протестите от 2020,но сега ги манипулират предизборно "уж независимата политически мафиотска прокуратура.С всяка изява показват как се въртят,как се сучат на шефовете си.
  • 73 Гешо... ?!

    6 1 Отговор
    Смени сюжета и сценария...Хората които се опитваш да плашиш и манипулираш не са от Третия свят, имат образование, обща култура и не зависят от подаянията на Баце или Шиши. Ти ими викаш Соросоиди, ама така ще те опукат след 02.04., че ще ревеш като мома!
  • 74 Тези

    5 1 Отговор
    Не стига,че получават заплати, бонус за нищо правене,Ами и по 3 бона за дрешки на закъсалите магистрати.Така ще фалира държавата с неоправдани разходи.И мафията им плаща и после как да декларират сметките си и имотите си в чужбина недосегаемите магистратчетс на мафията братчета???Долче вита,а???
  • 75 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 2 Отговор
    Тони Парфюма и Цветан Василев Дирижират Отстраняването На Неудобните Съдии Прокурори Министри Журналисти
    Интернет
  • 76 Дани

    4 1 Отговор
    Свит поглед свити уста щръкнали уши ... страх и ужас излъчва този от снимката!!!
  • 77 66 никolaos

    4 1 Отговор
    А твоето срастване с Бойко твоето прикриване и нежелание да образуваш дела
  • 78 Меган

    4 1 Отговор
    След всичко, което прочетох по-горе мисля, че ако бях на мястото на тоя със щръкналите уши, веднага щях да си подам оставката. Такава омраза не можеш да понесеш, ако не си пълен дебил. Този много скоро ще даде фира от отрицателната енергия, насочена към него. Вижте на какво заприлича и Толупа от Банкя ?
  • 79 Честито!

    4 0 Отговор
    На тоя кух олигофрен, освен яки мастики по плешивото кубе нищо друго няма да му помогне!
  • 80 Кой кой е

    3 0 Отговор
    Този Семерджиев очевидно е скрита лимонка. Очевидно е и, че тези 400х не са за неговата глава. Защо ли? Кой е той, на коя черква се моли? При всички случаи изказванията му не говорят нищо добро. Радев да каже!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол