Last news in Fakti

21 Март, 2023 19:40 2 640 150

Борисов: Да ни изправят, мене, Радев, Киро и всеки да се сети какво е направил по градове

  • бойко борисов-
  • кирил петков-
  • асен василев-
  • христо иванов-
  • избори-
  • магистрали

Той бе категоричен, че трябва да дадем на Украйна оръжие. "Както е казал великия мислител, неутралитета помага на агресора, не на жертвата. А ние не може да сме неутрални, когато ЕС дава 2 милиарда евро, НАТО е ангажирана на 100% , а ние сме неутрални

Борисов: Да ни изправят, мене, Радев, Киро и всеки да се сети какво е направил по градове - 1

Бил съм във всичките големи градове на България. Навсякъде залите са пълни. Гледам снимките на Промяната от залите - 10-15 човека. Максимум 60. Учудвам се откъде идва тази тяхна увереност, че ще победят. Или хората ги е срам да кажат, че ще гласуват за тях, или има друго обяснение.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е на среща с актива в Хасково.

"Защото ако си сменим местата, ако това е събрание на ДБ и ПП. И стане някой и каже: Защо докато управлявахме нафтата и бензина бяха по скъпи. Къде отидоха парите. Ми те трябва да избягат. Защо поскъпна олиото, защо стана 6лева. Кой открадна парите? Друг ще стане и ще пита защо купуваше газа за 130 а не за 100 лева с нашите пари. И другия ще хване гората. И така по всички сектори", продължи той.

"Затова според мен не се събират хора. Те нямат отговор на тези въпроси. Излезе вчера доклада на Департамента на Щатите и какво мълчание настана в медиите. В доклада най се радват, че е посочен незаконния арест , но аз не обръщам внимание на това", добави Борисов.

"Там е посочено за десетките арести, за които и ние и ДПС говорихме в смесените райони, маса българи бяха задържани , мюсюлмани за по 24 часа без нищо. Трябваше ли да ви го каже департамента уважаеми медии. Когато Христо Иванов от ДБ каза незабавно Дарик да се свали материала, това ако не е намеса в медийната свобода.

И продължи: Кой видял, видял. Това са хората, които парадират за върховенство на закона и че те са последната инстанция. Единия изобличен за незаконни арести, а другия за влияние върху медиите. Ами как накараха служителките на Нексо да направят незаконни дарения. Стотици хиляди левове. Това няма да го видите, минава и веднага се забърсва", каза той.

"Затова казват медийната свобода на обществените медии, концентрация на икономика и власт. От две години нито имаме икономика, нито власт. 360 дни са управлявали Асен и Рашков.

Сега ги изтипосаха в доклада, отбеляза той.

Борисов си призна, че преди 10 години и ГЕРБ е правила така.

"И ние сме подхождали лековато към арестите, но сме си взели поука и никога повече не трябва да се допуска. Отчетите на МВР не трябва да са по акции и реализации, а когато влезе в сила присъда, да кажем тогава МВР си е свършило работата. Тогава трябва да са пресконференциите. А не да гръмнат медиите вечерта. Не бяха дошли полицаите, а по медиите гръмна че сме арестувани. Подготвена, мракобесна работа", каза той.

"Прочухте се Хасково. И с Василев, с Мъри Стоилов, с Делян Добрев. Нема София, нема Пловдив. Цялата власт е в Хасково. Имате всичко, и Гришо, и Радев. Много има да се говори", пошегува се Борисов.

Борисов се ядоса и на въпрос на журналист, свързан с изявлението на Радев, че България не подкрепя изпращането на оръжие в Украйна.

"Днеска лицемерието на бившия журналист Асен Григоров. Задал във Фейсбук риторичен въпрос: Коя партия ще се изкаже против Радев днес. Едва ли не ние сме деца и ще реагираме на всяка една приказка. Ще му кажа така. Радев каза, че докато има служебно правителство няма да има оръжия за Украйна. Той има още 10 дни.

Те оставиха Кулеба да се върти като обран евреин в коридорите на парламента и не го допуснахте вътре. След 10 дни може да има правителство. И тогава няма никакво значение какво мисли президента по тази тема,. Решенията ще са в нас, ако има правителство, мнозинство. Лицемери, първо клечаха пред президентството, а после го обиждат", каза той.

Борисов бе категоричен, че според него трябва да дадем на Украйна оръжие. "Както е казал великия мислител, неутралитета помага на агресора, не на жертвата. А ние не може да сме неутрални, когато ЕС дава 2 милиарда евро, НАТО е ангажирана на 100% , а ние сме неутрални. Напротив, цялата световна общност трябва да направи така, че тази война да спре. Ние сме за мир, но как се спира агресор?", попита той

"За 360 дни са могли да сменят регулатори, да направят закони, да направят абсолютно всичко. С медиите обаче те ни пристиснаха, да ни изчегъртат. Защо две години не ги попитахте, къде ви е околовръстното, защо не го направихте. Ние точно го бяхме започнали. Спряха на Пазарджик, на София, на Хасково. Що ги спряха? Няма реакции", ядоса се още лидерът на ГЕРБ.

И сега след 2-ри лошият сън свършва? - попита риторично той.

"Когато правихме Марица беше потопен проекта. Я си представете тези 50 000 коли на ден да минават през Свиленград. Не може да си го представите дори бе хора. Магистралите сега са заприличали на бунища. Никаква поддръжка. Мрежите за птици като съдрани гащи.

Хората очакват действително да стъпи държавата и да се започне отново да се строи, да се подрежда.

Има ли по-социална, по хубава програма от санирането? Блока става енергийно ефективен, блока по-красив, апартамента продаваш по-скъпо, сметките наполовина. А сега блоковете олюпени. А беше и бизнес на над 180 фирми, и то малки. С най-добрия контрол, бабите и домакините цял ден ги гледат.

Защо спряха това?" - попита пак той

"От Плана за възстановяване един саниран няма. Сега ще давате пари. Като пратихте Асен в София, сега ще давате пари, пошегува се Борисов. Защо не протестирате? Само 4 блока ми извадиха медии. Единият бил протекъл, а на другия майстора се бил напил.

Ще възстановим санирането. Има европейски пари, има контрол. Спокойно може да поемем ангажимент. Поемам ангажимент и за околовръстното", обеща Борисов.

Борисов предложи и една авангардна идея.

"Много пъти съм си мислил да ни изправят, мене, Радев, Киро. И да ни теглят листчета с градове и села. И всеки да се сети какво е направил там. Аз знам за всеки град как сме се пазарили дали да е това, или не. Вие до последно ми ядохте душата за парка, но го направихме. Бабите там да си разхождат внуците, това се оказа много важно. Сега го разбрах покрай моите внуци. Децата са щури, играе им се", обясни той.

"Знаем как. Ще е много по-трудно. Нито е кризата с Гърция, нито е миграционната криза. Помните как ви ги водих по границата. Бяхме за пример, нула миграция. А сега всеки ден катастрофи с бежанци, моргите пълни, не знаят какво да ги правят. Седят в чувалите, не знаят как да ги погребат, къде да ги върнат. Близките им сигурно са убити. Трагедии всеки ден", припомни Борисов.

"Толкова ще е трудно, но така сме се хванали на това хоро, че ме е жал да ги оставя така. Жал ми е за направеното, жал ми е за хората. Справедливостта винаги възтържествува, истината винаги излиза наяве. Всичките им измишльотини падат и се разбира каква конспирация е направена, за да се ограбят българите.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 62 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ………..

    66 14 Отговор
    В Окраина и тримцата !
  • 2 Българин

    129 12 Отговор
    лебедовата песен на Тиквун
  • 3 Последния Софиянец

    93 9 Отговор
    Скоро ще ви изправят всички пред Н@родния съд
  • 4 ТаУмВзе

    81 8 Отговор
    Всичките на стадиона еднопосочно! КРУМ!
  • 5 Вашето Мнение

    66 39 Отговор
    Добре, че е Радев иначе киро и банкянски вече са ни вкарали във война с Русия.
  • 6 ЕС фен

    102 9 Отговор
    Абе Баце, теб може да те изправят само пред съд, но не български и не с прокурор Гешев.
    Ще ти дойде времето, ако не паднеш отвисоко.
  • 7 Делю Хайдутин

    70 7 Отговор
    Ще ви изправят пред наказателната рота.
  • 8 НЯКОЙ

    124 10 Отговор
    Борисов още не е разбрал, че хората му се смеят и отиват да го гледат, за да има с какво да разнообразяват живота си !

    Коментиран от #18

  • 9 стоян

    14 108 Отговор
    Това е нашия лидер Бойко - който ще извади държавата от тая патова ситуация дето Радев с юмручето и оня от Дубай ни вкараха вече втора година

    Коментиран от #16, #44, #59, #112

  • 10 Хахаха

    64 7 Отговор
    И БАРСЕЛОНА.....
  • 11 ХАХАХА

    63 19 Отговор
    Ужас и безумие е този! Не разбира ,че си изпя лебедовата песен още преди 2 години ,абсолютен дебилитет. Не че проектът на козяк е по малко отвратителен . Аз ще гласувам за "Възраждане ",повече на майцепродавци власт не давам.

    Коментиран от #23

  • 12 Румен

    85 8 Отговор
    Правил си щото половината си крал. Айде бегай в затвора. Там те чакат с нетърпение да правиш ремонт. Нали си акълен кат овца
  • 13 Трак🇮🇹🇩🇪🇺🇦🇯🇵🇦🇹🇧🇬🇮🇷

    90 10 Отговор
    От 2009 г ТИ никога не си се изправял на ПУБЛИЧЕН ДЕБАТ ОЧИ В ОЧИ с никой мутро страхлива . Цяла България знае що за мишка си страхлив плъх
  • 14 Град Симитли

    95 8 Отговор
    "... Бил съм във всичките големи градове на България. Навсякъде залите са пълни...".....
    ......Тлъст простак!
    Те и Бай Тошовите бяха пълни, преливаха!
  • 15 боклук

    81 6 Отговор
    Боклука пак раздава пари всякаш са негови е това е то боклука си остава боклук въри го печи го пак е боклук той за нас не мисли а мисли да даде пари за оръжия и да го погалят по тиквата

    Коментиран от #32

  • 16 Гого

    39 23 Отговор

    До коментар #9 от "стоян":

    Ако беше останал Тиквата, щяхме да сме фалирали и във Украйна !!!!! ВРЕМЕ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ
  • 17 не се чудете

    42 8 Отговор
    Наказателният вот не ходи по залите!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Майна

    27 39 Отговор
    Българи, не им влизайте в ..простотиите..
    Просто гласувайте..
    Единствения шанс е Възраждане ,това е

    Коментиран от #30, #53

  • 20 Дрон

    58 7 Отговор
    Тебе трябва да те разстрелят
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Макс

    78 6 Отговор
    Баце, навсякъде си бил , навсякъде си се ос ...рал. Не те искаме ! Никога ГЕРБ !!!
  • 23 Навалний

    11 19 Отговор

    До коментар #11 от "ХАХАХА":

    Пиши по-често ще изкараш по 10 копейки на пост и мое и някоя рубла да спастриш?
  • 24 Дрън дрън та пляс

    53 4 Отговор
    Добре дошъл си във всеки затвор във всеки град
  • 25 Гневен

    41 3 Отговор
    Не знам тикво пред кой искаш да се изправиш, но аз си давам живота да се изправя срещу теб. Без секунданти и охрана.
  • 26 Реалността

    6 61 Отговор
    В момента няма по подготвени от ГЕРБ, всъщност да продължат истинската "промяна".
    Истинската "промяна" е всичко това което беше построено и направено от ГЕРБ, след "ураганите" от БСП и Костов. Да съм коректен при Костов беше направен Южния пътен възел в Търново...
    ГЕРБ победа!!

    Коментиран от #31, #88, #115

  • 27 Леля Гошо

    52 4 Отговор
    Бацо е дебел и прост. Не всъщност той е прост и дебел, защото си беше прост преди да затлъстее
  • 28 Кабамилионеров

    43 5 Отговор
    Каква безгранична наг...лост,само и само за депутатски имуни.тет......Иначе в Карловска община сме доволни от парите по проекти на ГЕПИ....повечето в моя джоб....затова пак с Баце наесен,и пак потоци от пари в моите малки чекмед...жета.....
  • 29 Мислете за кого

    7 24 Отговор
    Да изберем правилните хора, че като дойдат ония с трите букви, има само "батко и братко" и спрени еврофондове...
  • 30 Русофил

    17 12 Отговор

    До коментар #19 от "Майна":

    Всяка вечер с Копейкин чакаме руснаците на вълнолома във Варна.
    Не знам дали китайците ще им разрешат да дойдат.
  • 31 Буха ха

    56 2 Отговор

    До коментар #26 от "Реалността":

    ГЕРБ са добре подготвени да продължат да крадат, а Тулупа да пълни чекмеджето и да лигави Мата Хари
  • 32 Тошо

    41 2 Отговор

    До коментар #15 от "боклук":

    И му е жал, че повече пълни чекмеджета няма да има.
  • 33 деййй

    41 2 Отговор
    А махнете го този малко. Вече започвам да се чудя за затвора ли е или за лудницата.
  • 34 Фактъ

    38 3 Отговор
    Абе толупе , ти никога не си се изправи срещу свой опонент ! Ами , хайде изправи се де ! Мушенгия , хванал ни тук за мющерии.
  • 35 Усмирителна

    32 2 Отговор
    риза и към затворническа болница !
  • 36 Стършел

    31 2 Отговор
    Познавам на тиквуна всичките авери дето са седяли заедно на Панкрац. Толуп, неможе да избягаш толкова лесно от миналото си! Бил си винаги дребен крадец, такъв си и до ден днешен с твоите строителни фирмички.

    Коментиран от #40

  • 37 ха ха

    27 2 Отговор
    ВиК за 4 милиона , увеличение на водата със 200% със включени 80% загуби , икономика герб
  • 38 ийкумн

    31 4 Отговор
    Във всеки град където си ни "построил", от всичко което си правил са ти очислявали за чекмеджето, мръсен лъжец. От всеки град си прибирал и само ваши фирми на ГЕРБ са печелили обществени поръчки, а всеки е отчислявал за бандата ГЕРБ. Трябва във всеки град с камъни да те замерят ако разберат как си ги скубал до кожа. Как е възможно да ходят да ти слушат лъжите? Цялата ти банда ГЕРБ е за разследване и съд.
  • 39 Схранен български съд!

    28 3 Отговор
    В последния си доклад САЩ Не са казали, че арестът на Борисов е незаконен, а че
    "Българският Съд казва, че арестът бил незаконен", като
    "властите не са успели да съберат „нито едно добро доказателство" - защо ли Българските власти не събират доказателства срещу Борисов, защо не разследват?????????????????
  • 40 Митьо казваше

    3 24 Отговор

    До коментар #36 от "Стършел":

    Митьо Пищова казваше, че не е по лош от другите.
    А Борисов е по-добър от другите управлявали досега ако съдим по резултатите. По-добър и от настоящите.

    Коментиран от #47

  • 41 Снайперист

    31 3 Отговор
    Ако ви изправят тебе, Радев и Киро, съм сигурен, че тебе ще те уцелят най-много яйца и развалени домати.
  • 42 ¹19008е

    5 27 Отговор
    Това е много лесно бе Бойко. Киро парапета прави Лена мустакатата щастлива и богата също и Кокорчо с чорапогащника на бръмки. Радев вдига юмрук гони уж лошите и както казва докара Шарлатаните, също прави на Витоша по 50 лицеви опори. Докато ти Бойко правиш магистрали и предаваш директно в феиса на живо от джипката как се случват нещата,агентите на ДС ти пуснаха една Мата хари да те омаскарат но не успяха

    Коментиран от #51

  • 43 Нас червеното знаме роди ни

    15 2 Отговор
    Ние сме на всеки километър

    Коментиран от #71

  • 44 акъл

    19 3 Отговор

    До коментар #9 от "стоян":

    А парите от магистралите, дето чакат в дубай, кого чакат. Една тиква да се търколи. Но нали малоумния избирател така е казал, защо да не откраде малко повече, преди да се оттегли. Едно поне и правнуците да осигури.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Токайто

    25 1 Отговор
    Тулуп противен! Мутропитек!
  • 47 Стършел

    7 6 Отговор

    До коментар #40 от "Митьо казваше":

    Има си причина, когато си член на ОПГ трябва да си коректен и принципен, та от тази гледна точка мога да кажа че тиквата се е понаучил нещичко от мътните 90 на миналия век.
  • 48 плещи си едно към гьотере

    21 3 Отговор
    Едно си Буци знае , едно си бае , всъщност знанието не му е отличителна черта .
  • 49 ПРОСТ

    19 1 Отговор
    МНОГО ПРОСТ И ТОЯ ИСКА ДА УПРАВЛЯВА
  • 50 А бре Буцкааа....!

    21 2 Отговор
    Ти правеше,но не че много се бе загрижил за хората...!А защото имаше интерес!Поне половината от евросредствата не ги усвояваше,а...присвояваше...!
    Пример-направа на никому-ненужен скъп стадион,в едно село с... 3 бабички...!А за качеството ти на изпълнение-да не говорим!Там пък в съвсем друга бира...!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Боже

    18 3 Отговор
    Защо давате трибуна на тоя версификатор и популист? Сън не го лови от страх. Ако трябва, ще си сложи и походно легло пред Козяк, само за да отърве кожата. И тоя щял да с асяна държава и народ! Шегувате ли се?
  • 53 Възрожденец

    12 7 Отговор

    До коментар #19 от "Майна":

    И какво ще направят "възраждане" ?! Те са си проект на ГЕРБ
    И кой по точно от вЪзродните, че то не се разбира има ли други в тази партия освен копейката? Преди ги имаше поне като размазан фон.
    Кампанията на Копейкин се води от фирма на Красен Кралев .
    През 2015 г. Костадинов се кандидатира за кмет на Варна и общински съветник от партия "Варна утре" на Красен Кралев въпреки, че вече има своя регистрирана формация - Възраждане през 2014г.❗Защо го прави мислите❓Питайте го❗
    Костадинов е назначен за директор на музея в Добрич лично от Вежди Рашидов, по препоръка на менторите си Красен Кралев и д-р Врабевски❗
    Въпрос към сектантите "По времето на ГЕРБ какви хора се назначаваха за директори❓Само верни, лоялни или...❓" въпреки, че копейкин не отговаря на изискванията на Закона и конкурса, за притежание на 5 години стаж към момента!
    Трябва да бъде съден за измама, подправяне на документи и съставяне на документи с невярно съдържание по чл.313а ...
    Само след 1,5 години на поста Директор на РИМ Добрич, копейкин е уволнен скандално, след като се разбира от сигнали на правоохранителните органи, че липсва част от колекцията на музея,
    подменена с фалшификати в направление чичо му, който се оказва по оперативни данни, най-известният иманяр в североизтока...
  • 54 Джудже

    15 2 Отговор
    Теб със сигурност трябва да те изправят, но пред Темида! Там ще имаш много да разказваш, а после ще трябва и да поседиш дълго.
  • 55 ай си... не сме идиоти бе

    13 2 Отговор
    Буци , що не одиш да се изтъркаш в банята , че кирляса от простотия бе .
  • 56 Минева

    19 3 Отговор
    Кротни се бре правачо. Когато бяха протестите се криеше като шумкар и водеше да ти правят компания по някой ненормалник от твоите ведно с нискочелата пиарка. Нищо не си направил по градовете. Дъртак!
  • 57 Позор

    17 2 Отговор
    Бойко омръзна ми да ти гледам ежедневно самодоволната физиономия. Такъв хвальопръцльо и бай Тошо не беше. Ти си абсолютния Бай Ганьо Балкански с най-просташкото присъщо което може да бъде показано. Срамувам се, че ти си "примера" на съвременния държавник!

    Коментиран от #68

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 А бе не знам...

    18 4 Отговор

    До коментар #9 от "стоян":

    ...дали Бойко - ще извади държавата от тая патова ситуация...!Но знам със сигурност,че за 12 годишното му некадърно и крадливо управление ни докара от предпоследно,на последно място в ЕС...!ФАКТ...!!!

    Коментиран от #72

  • 60 фбр

    14 2 Отговор
    Само затвор за теб , долен , гаден крадец !
  • 61 Веселяк

    4 7 Отговор
    Аз ше гласувам за русофилите и Волен само за майтапа 🤪 а иначе въобще не ми дреме 😆

    Коментиран от #82

  • 62 На всеки вот

    15 2 Отговор
    И преди миналите избори те каниха на дебат и съм сигурен ,че и преди тези ще те поканят и ти отново ще се мишкосаш защото си завърнал до гушата в схеми!
  • 63 нннн

    15 1 Отговор
    Я се изправете и си покажете нощните шкафчета! А и гардеробите...
  • 64 Хохо Бохо

    17 2 Отговор
    Ако някой не е разбрал, че Тиквата е крадец,
    или не е искрен, или е лъжец!
  • 65 ВЕЛИКИЯТ МИСЛИТЕЛ ОТ БАНКЯ , ЦИТИРА

    15 2 Отговор
    НЕНАЗОВАН ВЕЛИК МИСЛИТЕЛ СЪЩО ТЪП КАТО НЕГО , СПОРЕД ЦИТАТА ЦИТИРАН ОТ НАШИЯ ТЪПАК !
  • 66 Джоко

    15 2 Отговор
    Този трябва да е по- нисък от тревата и по- тих от мравка! За 12 години ни направи последни по всички показатели! Крачехме заедно с Румъния, а те ни прескочиха трупешката с десетилетие напред. Заложи на ориенталското, бабаитлъка и алъш- вериша и ни върна в орбитата на западащите империи.
  • 67 Така така

    5 2 Отговор
    Добра идея така всичките по нови грабители на България ще се съберете заедно, но има и много още
  • 68 ИМЕННО...!

    15 2 Отговор

    До коментар #57 от "Позор":

    А още по смешни и жалки са ми актива,който го слуша по разни читалища и залички, със зяпнала уста и му ръкопляскат ли ръкопляскат,бетер като на Тодор Живков...!
  • 69 Ядосан

    16 3 Отговор
    "Факти", стига сте давали трибуна на този простак!

    Коментиран от #125

  • 70 Б.Б

    10 1 Отговор
    Приказката за въшката и челото! Нали я знаете?!
  • 71 Така така

    4 1 Отговор

    До коментар #43 от "Нас червеното знаме роди ни":

    Скоро наистина не само на филм
  • 72 стоян

    3 3 Отговор

    До коментар #59 от "А бе не знам...":

    До 59 ком - ти какво очакваш след като 1997 гд кумунистите фалираха държавата - от 50 гд винаги сме били последни -

    Коментиран от #114, #116

  • 73 Реалност

    9 3 Отговор
    Голям милиционерски напън на тиквата да заблуди българския избирател, че е евро-атлантик, а всъщност е лесен за управление безгръбначен съветофил . Подлога на Путлер и Доган. Днес гледах как се извиняваше на Путлер ... Срам! Срам ! Даже онзи наведения фатмак пред поп киро-КГБ-то не изглеждаше толкова жалък .
    Генерали ???!!!
  • 74 дом

    12 1 Отговор
    Теб трябва да те изправят другаде

    Коментиран от #90

  • 75 Махмуд

    6 5 Отговор
    Нито Борисов, нито просто Киро стават.
    Експертно правителство е истината.
  • 76 Да бе да

    11 1 Отговор
    Не го обиждайте този минискус страдател !той си е пъзльо от дете , та сега ли да се променя!

    Аз бих искал да го видя в истерия в някоя от телевизиите ! Но той горкия е толко тъп че никога няма да го оставят ( кукловодите) да плямпа на свобода 😂
    Боко , трътльо велик 🤪 кажи как искаш да ни водиш 😂😂😅
  • 77 ЗАЛИТЕ БИЛИ ПЪЛНИ

    18 1 Отговор
    КАТО ЧЕ НЕ ЗНАЕМЕ КАК И СРЕЩУ КОЛКО ЛЕВА СА ПЪЛНИ - САМО НЕШКА РОБЕВА Я НЯМА ЩОТО СКЪПО ЗИМА ! ЗНАЕМ ОТ БАРЕКОВ КАК ЗАЛА ЗА 100 ЧОВЕКА Е ПЪЛНА С 2000 ! МОШЕНИК ДОЛЕН СКАПАН !
  • 78 Дааа

    14 2 Отговор
    Зайчарника - 12 години краде, всички пътища в България вече са по-зле от каруцарски път, улиците в градовете лунни кратери. Патерицата на гербавите - зеления чорап не коментирам, Киро даже 6 месеца не изкара заради дпс патерицата славчо чалгарчето... какво ще сравнява тоя еднокнижника.
  • 79 1020

    14 1 Отговор
    Ти кажи защо не си по магнитски с тия кюлчета и т.н. Там е гвоздея.
  • 80 ¹19008е

    5 7 Отговор

    До коментар #51 от "рфгтх":

    Мозъкът ми е в излишък може да ми строшиш главата и ще изтече по устата ти болно същество русофил нещастен .Само ГЕРБ и СДС другите сте болшевики русофили кланящи се на дявола Рашистан
  • 81 Кражби, кражби, краби

    18 1 Отговор
    Ами прав си е Боче - няма кой да ги бие по кражби!!!
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Прав

    10 4 Отговор
    Аз предлагам да изпратят всички ефро-атлантици в Украйна за да смачкат Русия. На първа линия в Бахмут. А само Простото, Кокорчо, Тиквоний и ДБилния да арестуват Путин.
  • 84 Сиси

    16 1 Отговор
    Навсякъде залите пълни с калинки и общинари,дошли по принуда да запазят службиците си и ако не са в залата,утре може да не са и работа !Жалко,до там ни докара тоя !
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 РАДЕВ НЕ БИ ОТИШЪЛ ДА СЛУША ПРОСТАК

    7 3 Отговор
    КАТО БОКО И ШМЕКЕР КАТО КИРО !
  • 87 Да те Изправят пред съд, като махнат

    16 1 Отговор
    Гешев? К Петков управляваа 7месеца,и ти всеки ден му спретваше Стачки, Протести граждански неподчинения, Твоите Чиновници го Съботираха на всички Нива, а Слугинажа наречен Синдикати правеше същото!! Твойте Пътищари, Браншови организации, всичко беше мобилизирал да събориш Праеителството на К Петков, данеби да махнат Гешев и ти отиваше в Затвора!! РАДЕВ НЕЕ УПРАВЛЯВАЛ ФИНАНСИТЕ, НА ДЪРЖАВАТА УПРАВЛЯВАШЕ САМО ДРОНА С КОЙТО ТЕ СНИМАШЕ ОТ ТВОЯ БАЛКОН!! ПО ТРИ ПЪТИ НА ДЕН САМО ТОВА ПОВТАТЯШЕ ГОДИНИ НА РЕД!!! ТИ крадецо беше мин Председател и с твойте ХИЕНИ. ГЕРБ КРАДОХТЕ 12ГОД И СЧУПИХТЕ ДЪРЖАВАТА!! ТИ СИ НАЙ ГОЛЯМИЯ КРАДЕЦ И ЛЪЖЕЦ НА Прехода!!!
  • 88 Макак

    8 1 Отговор

    До коментар #26 от "Реалността":

    Мале каква мазня! Не е истина просто.
  • 89 ПО ТОЧНО

    17 1 Отговор
    Борисов: Да ни изправят, мене, Радев, Киро и всеки да се сети какво е направил по градове................СЕЩАМ СЕ , ТИ ОБРА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА....!
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Да ви изправят да се види

    13 1 Отговор
    кой колко е крал
  • 92 Казуар

    16 1 Отговор
    Бойко, за 10 години твое управление икономиката на България растеше от 1 до 3 процента, или средно 2. С такова развитие на икономиката благоденствието е винаги на хоризонта и гарантирано последно място в ЕС.
  • 93 Този

    20 1 Отговор
    Ако го боли колкото е тъп направо ще умре.
  • 94 тома

    15 1 Отговор
    Ами бате бойко ако довечера ти звънне путин какво правиме как ще изчистим гащите след тези приказки за Украйна
  • 95 Пурко

    14 2 Отговор
    Всъщност никой от тях не е направил нищо! Това че Боко е бил 13г начело и по това време са се отпуска ли пари за разни неща, не значи че той ги е направил. Не е давал лични пари, нито лично е копал с лопатата за да говори в първо лице, единствено число "Аз направих", "Аз построих" и пр. Така може да говори само един самовлюбен нарцис
  • 96 Румен

    19 1 Отговор
    Тая свиня срама няма.
  • 97 Б.Б

    18 1 Отговор
    Извинете, къде може да бъде изправен една мутра, един рекетьор, един наркразпространител, един производител на нелегални цигари, един убиец ? На стадиона!

    Коментиран от #105

  • 98 Дядо ви КуРтИ От Село ПиПеРкОвО

    16 1 Отговор
    Вече съм абсолютно сигурен, че тоя се прави на луд,за да не може да влезе в затвора....
    Цял свят му знае магариите дето сътвори,и единствено му спасение е,да се прави на луд.....
  • 99 Веселяк

    2 8 Отговор
    Аз ше гласувам за русофилите и Волен само за майтапа 🤪 а иначе въобще не ми дреме 😆
  • 100 Коко

    16 3 Отговор
    С всеки изминал ден,все повече се обеждавам,колко е наложително да бъде върнат НАРОДНИЯТ СЪД....
  • 101 Миротворец

    13 1 Отговор
    Банкя,Бахмут, все с Б. Тръгвай за там като искаш,от трибуната пред микрофона е лесно.
  • 102 тулуп смотан

    11 1 Отговор
    Буци , единственото място кадето е закономерно да бъдеш изправен е стената в беседване с опнент АК-47 .
  • 103 оня с коня

    11 1 Отговор
    тебе да изправят като Чаушеску!!!
  • 104 Питащ

    15 1 Отговор
    Добре де , като е било толкова добро управлението на ГЕРБ защо Румъния е пред нас по стандарт на живот, нали 12 години управляваха, какви са резултатите когато преди това управление ние бяхме пред нея или наравно?
  • 105 Панкрац

    7 1 Отговор

    До коментар #97 от "Б.Б":

    И лежал в затвора Панкрац, Чехия.Което е известно предимство за него, тъй като има опит при престой в затвора.
  • 106 Мимчят

    7 2 Отговор
    За какъв неутралитет и какъв мир искаш,когато настояваш да даваме оръжия на укрите.Ами ти искаш да има жертви,убити и ранени .Неутралитет ,що го свързваш с участие ?Нещо много бъркаш.Що се отнася до Кулеба,какъв го държи в българския парламент и да нарежда ,какво да правите. Няма работа в България,нито патрон за тях или може в тях.
  • 107 ¹19008е

    5 4 Отговор
    Залите в Страната са пълни със симпатизанти на ГЕРБ и СДС ще победим и този път Окончателно. А израждане се събират в Психодиспансера в Курило там са симпатизантите им
  • 108 Наглия,крадлив Тулуп,

    8 1 Отговор
    Не спира.До като не съсипе всичко няма да мръдне.
  • 109 ГЕРБ са престъпници

    7 1 Отговор
    Които раздадоха и окрадоха десетки милиарди. Докато прокуратурата не ги изчисти от политическата сцена, политическата ситуация в страната няма да се оправи.
  • 110 ИСТИНА Е

    6 1 Отговор
    Т ре. Пане с дълбоко заравяне., и държавата ще се оправи. Всичко друго ще му е награда.
  • 111 Опа

    8 1 Отговор
    Поне веднъж да се изправи ББ с апоменатите си, както иска пред медиите, за да видим, как ще отговоря на конкретни въпроси. Предизборният доклад на американците защитава ББ. В доклада няма нито дума за чекмеджета, кюлчета и Барселона. Докладът противоречи на списъка на Магнитски и защитава хора, посочени в него. Поне да бяха се разбрали, защото по този начин уронват авторитета си
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Лъжеца на губернийката...

    7 1 Отговор
    Кажи едно нещо което си направил от начало до край ! Освен патрЕотичният газопровод !
  • 114 Хе,хе...🤣!

    4 2 Отговор

    До коментар #72 от "стоян":

    Че той твоята Буцка е най-Дъртата Комуняга на България ве...!Човек,разтривал ушите на Тодор Живков,човек член на БКП и клел се във вярност към БКП...!Няма ,,бивши комунисти" ве...!Комуниста си остава комунист ,до...разстрела...!
  • 115 Слаби

    6 1 Отговор

    До коментар #26 от "Реалността":

    Вие сте тези които градихте 12 години мафия в една европейска държава, след като последно преди 40 години имаше за последно такава.
  • 116 НЕ Е ТАКА!

    8 1 Отговор

    До коментар #72 от "стоян":

    Бяхме предпоследни в ЕС-преди Румъния ..!А след крадливото и некадърно 12 годишно управление на Борисов и шайката му-изпаднахме до дъното на ЕС...!Вече и след Румъния...!Още колко пъти да ти го обяснявам,или требе и акъл...!
  • 117 Мики Маус

    5 1 Отговор
    Бай Ставри хвърля боб за Бибитко!!!
  • 118 Айде

    10 2 Отговор
    Неграмотен крадец! Необходими са поне 10 години демократична власт, за да се спре ограбването на България от Борисов, Герб, БСП и ДПС!
  • 119 Гепард

    9 1 Отговор
    12 Години Стига мутро престъпна двулична крадец лъжец рекетьор
  • 120 Шубето е голем страх

    7 1 Отговор
    Скоро при бай Ставри
  • 121 Цецко

    12 1 Отговор
    Бойче прочети какво казва адаша ти Рашков много е прав .И да се напъваш да обикаляш селата и да събираш Общинските служители да правят навалица и да ти слушат объркания словоред няма гаранция че ще гласуват за теб. Няма го Цицероний ЦВ да ги подготви .Спри се малко мач нямаш ли или тенис подготвяй се че има квалификации по Магнитски
  • 122 Гост

    9 2 Отговор
    Ти, специално, си крал във всички градове! Другите двама и те искат като тебе, ама още са прохождащи...
  • 123 сигурен съм

    9 2 Отговор
    че боко вече е омръзнал на самия себе си!
  • 124 Веселяк

    2 5 Отговор
    Аз ше гласувам за русофилите и Волен само за майтапа 🤪 а иначе въобще не ми дреме 😆
  • 125 Марис

    4 2 Отговор

    До коментар #69 от "Ядосан":

    Да е само на този!! А как тестват нервите на хората с Магнит Горанов !!!
  • 126 Виктор Черноземски

    8 2 Отговор
    Никога повече Герб по-добре политическа криза 5 години отколкото да се върне и да заплашва с гражданска война при свалянето му. Никога няма да забравя протестите 2020 как на третия ден изправи 2 тълпи една срещу друга и по медиите Т.Дончев обясняваше че протестиращите искали гражданска война но дори и да стане герб щели да я спечелят.

    Коментиран от #129

  • 127 ЗАЩО ПОД СТАТИЯ ЗА МАЯ МАНОЛОВА НЯМА

    4 1 Отговор
    КОМЕНТАРИ - ОТ КЪДЕ ВЗЕ ПАРИ ДА ВИ ПЛАТИ ?

    Коментиран от #130

  • 128 Гербар

    2 10 Отговор
    Герб ште даде евроту на българина трабва да гласувате за апостола БОЙКО БОРИСОВ да живейе ГЕРБ
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Напротив!

    0 3 Отговор

    До коментар #127 от "ЗАЩО ПОД СТАТИЯ ЗА МАЯ МАНОЛОВА НЯМА":

    Аз пък исках да я похваля,но няма опция за коментари!Мисля,че Мая Манолова умишлено е стопирана,да няма положителни коментари за нейната справедлива кауза...!
  • 131 Мнение

    6 2 Отговор
    Ще трябва ПП да бъде на власт поне 12 години, за да вдигне България до нивото на другите европейски държави!
  • 132 сърпи чук

    8 1 Отговор
    Ех, тоя тиквар... Бързо забрави когато се покри с Жипката от народната любов.Проста логика: ако винету си беше свършил работата, и досега щеше да е на власт, а да се обяснява...
  • 133 ПБК

    4 1 Отговор
    Като съберат хората чистотата и партийната номенклатура по места.
  • 134 Трифон зарезан

    6 1 Отговор
    Още ли магистрали 2/3 ще стройте. Унищожих те народа за да се натъпчи те до пръсване с 💸💰💸💰 💸💰💸💰💸💰💸💰💸💰💸💰💸💰💸💰💸💰💸💰💸💰 пари.
  • 135 Тиквата

    5 1 Отговор
    Аз командвах корупцията и съм за затвора и имонитета няма да ми помогне
  • 136 преса

    6 0 Отговор
    Герб и ДПС са мафия държавата и икономиката се управлява задкулистно от Бойко Борисов Делян Пеевски и Ахмед Демир другото е пунта мара
  • 137 ВУТЕ

    7 0 Отговор
    Корупция крадене дрога анфетамини това беше Герб
  • 138 БАБА ТИ

    6 0 Отговор
    Има ли още изветрелници където ще гласуват за Герб освен ако не са на яслата
  • 139 По-голям

    5 0 Отговор
    Лицемеркрадец и лъжец от тебе в държавата няма.Всички знаем какво си направил.Преяде със власт и се самозабрави диктатор.И сега се опитваш да крещиш на журналисти да не ти задават неудобни въпроси.Колко милиона отидоха от еврофондовете за твойта Мис Бикини чрез схеми,че я ожени и за твоя баджанак "индустриалец", когото преди това направи милионер.Схемите асфалт гейт,какво ще кажеш Дон Чекмеджан.Чакам всичките ти идиотщини във филм,многосериен,защото 12 години безконтролно грабене и народа най-беден е Европа е жесток сериал с комичните ти излагация по Европа такъв филм ще получи Оскар.
  • 140 Този

    6 0 Отговор
    Е толкова самонадеян,защото хартиената коалиция ще им гарантира купен вот и корпоративен вот.Мутро треперей от страх от възмездието от безбройните ти грехове.В Библията е казано грехът ще те намери тб или поколението ти няма пътуване.Алчен инапорист простак си.Важно ти е да си спасиш зад----.За никой пет пари не даваш .
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 бсфн

    3 0 Отговор
    Кво си направил КРАДЕШЕ бе сикаджия гербав
  • 143 БОЙКО ДА ОТИВА ДА СЕ БИЕ В УКРАЙНА

    3 0 Отговор
    ТА ПО СКОРО ДА СЕ ВЪРНЕ ПОЦИНКОВАН !

    Коментиран от #145

  • 144 Сашо Апашо

    2 0 Отговор
    Ти не си в позиция да задаваш въпроси!!!!!! Б.Рашков ще ги задава след МАГНИТСКИ-3......В списъчето си ШЛАНГАР!!!!!!!!!
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Васил Л

    1 0 Отговор
    Един Кмет на Пролеша преди 1944г. се оттърва леко......с Тебе ще е малко по-трудно,но ще СТАНЕ.......
  • 148 ДА ТЕ ИЗПРАВЯТ ЛЕГНАЛ !

    0 0 Отговор
    .....................................
  • 149 БОЙКО КРАДЕ ОТ МАЛЪК

    1 0 Отговор
    КРАДЕШЕ ПОМИЯТА ЗА ПРАСЕТО ВСЕКИ ДЕН !
  • 150 Само ПП е спасението!

    1 0 Отговор
    Само ПП и ДБ нямат бивши сътрудници
    в листите си свързани със службите за сигурност на комунистическия режим!!!!
    Това са двете Единствени партии - ПП и ДБ в коалиция, които нямат сътрудници от бившите Тайни служби!!!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове