Last news in Fakti

27 Март, 2023 09:36 1 831 87

БСП организира жива верига на паметника Альоша

  • бсп-
  • паметник-
  • жива верига-
  • альоша

Социалистите организираха и Поход на мира

БСП организира жива верига на паметника Альоша - 1
Снимка: БСП

Над 500 души в Пловдив се включиха в инициативата на БСП, която носи името „Поход на мира и защита на истинската българска история и паметниците на България.

Шествието се поведе от двамата водачи на „БСП за България” в Пловдив Иван Петков и Пловдив-област Манол Генов. Участие взеха още и членът на ИБ на БСП Борислав Гуцанов, Станислав Стоенчев, доц. Георги Йорданов, както и представители на младежкото обединение на партията и различни граждански организации.

Гражданите се събраха пред паметника Васил Левски, в подножието на хълм „Бунарджик” точно в 16ч. и се отправиха към върха, където е паметникът на Альоша. Там те образуваха и жива верига с призив да не се подменя историята на страната ни.

„БСП Пловдив няма да позволи да бъдат осквернявани паметниците и подменяна историята ни. Ако се стигне до желание да бъде премахнат паметника на Альоша, ще го браним до край с всички средства”, каза Иван Петков.

„Паметниците не са за загиналите, а за живите, за да помнят и знаят каква е била историята. И тази памет дава правото на един народ да живее и да има своето славно бъдеще”. Това заяви Борислав Гуцанов по време на живата верига около паметника.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 60 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    44 16 Отговор
    Да поръчат повече таксита че бабките с бастуните не могат да се качват до там.

    Коментиран от #19

  • 2 СталиН

    23 40 Отговор
    САЩ са като херпес, веднъж имаш ли го никога не си отива

    Коментиран от #23, #29

  • 3 ТаУмВзе

    23 9 Отговор
    Паметниците ли са проблемацията са? Бичат ни Геноцид, докато се делкаме на фили и фоби. Вместо да се Вдигнем и да ги изметем Всичките. Разделяй и Връткай робите, както си искаш.
  • 4 Илия

    52 10 Отговор
    Димитър Благоев е бил краен русофоб.Тия са продукт на отрицателния подбор въведен от окупационата съветска армия.Взимаш неграмотните чобани партизани и ги слагаш начело на държавата.Резултата е налице.
  • 5 Ами

    14 52 Отговор
    Браво на БСП! Историята е за да се помни, а не да се руши!

    Коментиран от #21, #71

  • 6 Българския народ ще организира

    50 8 Отговор
    Жива верига пред пред парламента да не допуска повече тая продажна партия и българо убийците от БСП
  • 7 Даже

    41 8 Отговор
    заблудените комунисти идете в Москва и направете жива верига на Сталин2 (Путин)..........
  • 8 Чуденка

    44 4 Отговор
    А кога ще направите жива верига за да защитите паметниците на българските национални герои?
  • 9 прокопи

    43 6 Отговор
    Вместо да ми се размотават нагоре - надолу, да си направят "ленински съботници". По една мотичка и в градинките...
  • 10 Подменетата от БКП/БСП история

    40 3 Отговор
    Комунистите много обичат да говорят, че историята не трябва да се подменя. Но самите те подменяха най-безславно българската история ? Паметник на загиналите юнаци легионери през Балканската и Междусъюзническата война в София. Открит е на 9 юни 1931 г, - празника Свети Дух.
    Съдбата на паметника след 1944 г. е печална. Той се приема за символ на Българския великошовинизъм и поради тази причина комунистическата власт издава тайно нареждане той да бъде разрушен, което става през 1947 година.

  • 11 Мухаха

    31 5 Отговор
    Тези заблудени души определено са извън действителноста, затова и гледаме как се топят.
  • 12 Подменетата от БКП/БСП история

    39 1 Отговор
    Кръст паметник на Христо Ботев и четата му издигнат през 1939 година на връх Околчица. През 1947 година комунистическата власт заменя кръста с петолъчка. Възстановен през 1991 година.

    Коментиран от #65

  • 13 срам и позор

    29 6 Отговор
    Апостола би ли бил съгласен да се защити паметник на Альоша
  • 14 Гражданин

    29 6 Отговор
    Комунизмът е фашизъм и тероризъм; да се ликвидират всички паметници. Мераклиите за комунизъм може да поживеят на остров Белене или да се изпратят на Лилипутьо.
  • 15 Про-Сто и Кокорчо

    5 20 Отговор
    Пълен провал и Демони за България ще разрушат всички паметници.
    Идва ред и на Шипка.
  • 16 Подменената от БКП/БСП история

    27 2 Отговор
    Паметник на Александър Георгиев - Коджакафалията Бургас. В памет на Коджакафалията (бащата на Бургас) след смъртта му е издигат паметник от черен мрамор. Намирал се в махалата, която бургазлии знаят като Коджакафалийската.
    През 1950 г. комунистите сриват горната част с каменния кръст,
    заличават името на покойника и на постамента от скъп камък
    издълбават буквите ГЕОРГИ ДИМИТРОВ, поставят отгоре и бюста му,
    това е снимка от 1998 г.
    След демократичните промени там е поставена паметна плоча за Александър Георгиев.

  • 17 Снайперист

    11 2 Отговор
    ПАМЕТНИК. ЗА. ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР.!
  • 18 Почти познахте

    28 5 Отговор
    Незнам Альоша да е българско име

    Коментиран от #27

  • 19 Някога в миналото

    13 3 Отговор

    До коментар #1 от "Хаха":

    Фердинанд искал да строи там замък,а двореца да го премести там в парка,където сега е оня паметник,за който се вдигна шум.От НС не му позволили,.Също и пловдивският кмет отказал.А би било по-прегледно Пловдив да прилича на ония градове-Загреб,Любляна,Братислава и т.н.
    А ся,паметника на Иван Окупационния и му глей сеира.
  • 20 Подменената от БКП/БСП история

    21 1 Отговор
    В памет на Коджакафалията (бащата на Бургас) след смъртта му е издигат паметник от черен мрамор. Намирал се в махалата, която бургазлии знаят като Коджакафалийската.
    През 1950 г. комунистите сриват горната част с каменния кръст,
    заличават името на покойника и на постамента от скъп камък
    издълбават буквите ГЕОРГИ ДИМИТРОВ, поставят отгоре и бюста му,
    това е снимка от 1998 г.
    След демократичните промени там е поставена паметна плоча за Александър Георгиев.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 лс;кцА

    22 7 Отговор
    Преди 30 минути написах, че много скоро Зарков, Радев, БСП и др. комуноиди ще разкрият путиновиството си и веднага започнаха живите им вериги на руските паметници. Комунистическата идея в Бг не е комунистическа идея в чист вид. Те са русофили с открита путинска насоченост. От ЕС искат пари, обаче се кланят на Путин, който не е нито демократ, нито либерал, а си е чист азиатски сатрап.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 ема

    17 2 Отговор
    ИМА НЯМА 100 ЧОВЕВЕКА
  • 25 Подменената от БКП/БСП история

    25 0 Отговор
    Първият паметник на Христо Ботев, и първият скулптурно-архитектурен паметник в Княжество България, въобще. Открит през 1890 г. във Враца - на същия площад, на който 14 години по-рано са излагани главите на ботевите четници. Демонтиран през 1955 година след като подразнил окото на възпитаника на Специална наказателна група към ЦК на БКП (т.с.) Вълко Червенков .Около паметника се провеждат всички чествания от подвига на Ботев и неговата чета през 1876 г. чак до 1955 г. Тогава новото величие на комунистическия режим Вълко Червенков е на посещение във Враца и не харесва творението на австриеца Еберлайн.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 ААА ТАМ бате

    8 0 Отговор

    До коментар #18 от "Почти познахте":

    Ф МААЛАТА

    ФСИЧКИ СА
    АЛЮША......😁
  • 28 🤔🤔🤔🤔

    27 3 Отговор
    Тези паметници на ТЕРОРА отдавна трябваше, да бъдат ПРЕМАХНАТИ.
  • 29 А пък

    19 2 Отговор

    До коментар #2 от "СталиН":

    ссср е като мозъчен удар: случили ти се веднъж никога не си здрав вече и края е близо..
  • 30 Просто човек

    22 4 Отговор
    Смешни путински слуги!
  • 31 НЯКОЙ

    22 2 Отговор
    Някои хора са се вкопчили в миналото, защото там са били важни, чувството за значимост тогава е било фалшиво, но Партията им го е давала безплатно срещу овча вярност към измислена куха идеология ! Сега си нямат нищо, защото в прехода не са направили нужното усилие, за да имат отново това чувство за значимост ! И вървят като слепи след износени лидери, като се вкопчват в паметници, червени знамена, празни обещания - потъването е сигурно, защото нищо не остава вечно, ако не се променя и развива !
  • 32 Подменената от БКП/БСП история

    22 0 Отговор
    Паметникът на Гюро Михайлов и неговите храбри другари има изключително интересна история. Изработен е от авторски колектив начело с проф. Никола Кожухаров и е тържествено открит на площад „Цар Крум” в Пловдив на 27 ноември 1938 година. Най-сериозна подкрепа за начинанието оказал тогавашния кмет на града Божидар Здравков, както и офицерите в града. Паметникът представлява композиция, в която Гюро Михайлов е представен в цял ръст, застанал на пост до касата, а около него са бойните му другари, които страдат от разразилия се пожар, но подкрепят своя събрат. Бронзовата композиция е поставена върху каменен саркофаг, който съхранява тленните останки на героите. Прекрасният паметник, поставен в самото сърце на Пловдив, става място за преклонение към хората, пожертвали живота си в името на народ и Родина та и с ясното съзнание, че дългът, честта и верността стоят над всичко. През 1962 година комунистическите управници най-безцеремонно демонтират паметника и събират в един кашон тленните останки на загиналите. Останките са предадени на музея в Пловдив, а паметникът е пренесен първоначално в казармата на IX Пловдивски полк, а по-късно – в поделението на Строителни войски.

    През 1992 година родолюбиви пловдивчани се заемат да върнат паметника на Гюро Михайлов и неговите другари там, където му е мястото, а именно в центъра на града. На 3 март 1994 година монументът е официално открит във вида, в който е бил през 1938 година.

  • 33 дедо оги

    2 22 Отговор
    Альошката да не се пипа
  • 34 ¹19008е

    27 1 Отговор
    Проклети русофили болшевики болни вие сте позор за майка България, Левски и Ботев се въртят в гробището от вашето Безумие и Предателство към България и българите загинали за Свободата на България, никога няма да ви се прости това безумие от поколенията след вас
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Вълк единак

    22 2 Отговор
    500 ашлака, които мн. обичат кебапчета.
  • 37 123

    13 0 Отговор
    Когато е имало Альоша не е имало БСП, да наредят чувалите с парите и всички партии да направят жива верига.
  • 38 Подменената от БКП/БСП история

    21 0 Отговор
    Паметник на незнайния македонски четник в Горна Джумая-Благоевград.

    Разрушен от комунистите през 1946 година. Възстановен през 1991 година.

  • 39 гост

    15 0 Отговор
    Тази партия отдавна трябваше да бъде забранена, но пък Курнелиа се справя успешно с ликвидирането и.
  • 40 Подменената от БКП/БСП история

    17 0 Отговор
    Бюст паметник на цар Борис III Обединител Попово. Издигнат през 1943 г., но е съществувал твърде кратко време – до февруари 1945 г. После бюстът е демонтиран, изчезва и до днес не се знае къде е.

  • 41 Справедлив

    16 0 Отговор
    Живата верига се прави от живи хора,а не от умрели вече в кожата си.Простете за черния хумор,но за някоя стотна от процента БСП правят на маймуни хората си.
  • 42 Човек

    22 2 Отговор
    Историята ни беше подменена от Русия и паметниците им, които доминират у нас, са важна част от тази фалшификация. Гледайте филма "Второто освобождение" и ще разбере какво точно символизират те. Това са паметници на убийци, изнасилвачи и крадци. Альоша в моя град Бургас, например, е символ на загиналите от алкохолно отравяне руски войници, които убиват пазача на склад с метилов спирт и се напиват. Всичко това е документирано в архивите от това време. В града други руски войници не са умирали. Днес Альошата, символ на тези убийци и откровени иди.оти, гордо се извисява и доминира центъра на града с чудовищните си размери. Ето това е прекрасен пример за подменената ни история, срещу която БСП се "бори", като я защитава със зъби и нокти. Същото прави и "историкът" и "патриот" Костадинов, който бясно пропагандира руската фалшификация на българската история като един послушен руски агент.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Подменената от БКП/БСП история

    17 1 Отговор
    Паметник на Тодор Александров. Кюстендил. Всичко за Македония.
    Паметникът е открит на 1 ноември 1928 г. Първоначално паметникът е разположен източно от централния градски площад, в парка пред сградата на общината. През 1934 г. деветнадесетомайската власт го премества в дъното на парка, а през 1946 г. новата комунистическа власт го разрушава.

    Коментиран от #58

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 коментар

    15 1 Отговор
    Паметниците не са за загиналите, а за живите, за да помнят и знаят каква е била историята. И тази памет дава правото на един народ да живее и да има своето славно бъдеще”. Това заяви Борислав Гуцанов по време на живата верига около паметника. Историята помни как комунистите са избивали без съд и присъда - Белене, Скравена ,Куциян и мн. други . За някои факти ги хваща деменцията.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Подменената от БКП/БСП история

    19 0 Отговор
    Комунистите много обичат да говорят, че историята не трябва да се подменя. Но забравят да кажат, че за тях истинската история е тази одобрена от Москва. А щом нещо не е одобрено от руснаците но трябва да се премахне. Самите те са премахнали десетки бюстове и паметници на Сталин и В рко Червенков. Ето съдбата на този във Варна. Паметникът е поставен в центъра на кръгла градинка на 22 m след колоните на входа на Морската градина. През 1949 г. Варна е преименувана на Сталин. За негова слава и по повод 70-годишнината му, е взето решение за изграждане на паметник. Проектът е възложен на скулптора Христо Боев. През 1950 г. започва изграждането на целия паметник. Паметникът се направи в цял ръст, от гипс, с временен характер. Откриването става изключително тържествено с военноморската духова музика и с оръдейни залпове, в присъствието на Вълко Червенков. Създателите на паметника не са допуснати сред официалните гости. След около 2 години и няколко ремонта на гипсовия паметник е решено да бъде изграден нов паметник. Проектът отново е възложен на скулптора Христо Боев. Постаментът е изграден от бяла чукана мозайка, а паметникът отново от гипс. В него е поставена метална конструкция с височината на скулптурата. Новият паметник на Сталин е изграден от Христо Боев и Васил Ставрев. След многократни ремонти – запушвания и измазвания, през нощта срещу 13 март 1962 г. паметникът на Сталин е бързо демонтиран и при изключителни мерки за сигурност от страна на милицията. За

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Паметници премахнати от русофилите

    20 1 Отговор
    Мемориалът на Първи пехотен софийски и Шести пехотен търновски полк от Първа пехотна софийска дивизия, наричана „Желязната“ или „Шопската“, е открит на 28 октомври 1934 г. от цар Борис III. Пред него се провеждат военни чествания, паради, помени и други тържества до Втората световна война.война.Състоял се е от три големи мраморни стени, разположени във формата на буквата „П“, на които са изписани имената на над 3000 загинали от двата полка в Балканската, Междусъюзническата и Първата световна война.Пред централната стена е поставен на пиедестал лъв, който държи картата на Санстефанска България с нейните етнически очертания.
    Мамориалът пострадва по време на бомбардировките на България през Втората световна война. След деветосептемврийския преврат комунистическата власт премахва статуята на лъва.През 1979 година мемориалът е окончателно разрушен, за да се построи паметникът 1300 години България, демонтиран през 2017 г.

    Коментиран от #76

  • 58 коментар

    18 1 Отговор

    До коментар #45 от "Подменената от БКП/БСП история":

    Евала братче, с тези факти направо ги закопа. Браво !!!
  • 59 1245677

    17 1 Отговор
    Добре де защо тази партия създадена през 1898г от Д.Благоев яростно защитава всичко Руско и Съветско а въобще не я е грижа за България и народа ни, сякаш руснаци са създателите на тая партия бкпбсп и тя работи само за руснаци това нещо се наблюдава през 135г история

    Коментиран от #62

  • 60 БСП

    17 1 Отговор
    не защитават паметниците на българската история, а паметниците на Кремълската история написана за България.

    Коментиран от #63, #69

  • 61 Българин

    13 1 Отговор
    В Централните гробища на Пловдив, близо до входа има около трийсетина гроба на червеноармейци загинали от раните си. Сигурен съм, че нито Иван Петков, нито Манол Генов, нито някой от участниците в това срамно шествие не е положил и едно цвете върху тях.
    Но са готови по думите на Иван Петков "да браним Альоша до край с всички средства”. Интересно дали ДАНС или прокуратурата ще се заинтересуват дали тези" Всички средства"включват употребата на насилие и оръжие?
  • 62 за това

    19 1 Отговор

    До коментар #59 от "1245677":

    Тази партия благодарение на съветските окупатори на власт е 78години. И ако и съборят тотемите си отива завинаги.
  • 63 !!!?

    14 3 Отговор

    До коментар #60 от "БСП":

    Съветските паметници - паметниците на БКП/БСП !!!?

  • 64 Белата Златка

    8 1 Отговор
    А не може, ли само да го освободим от наряд?!
  • 65 Интересно !!!

    4 12 Отговор

    До коментар #12 от "Подменетата от БКП/БСП история":

    но се чудя днес соросоидите и козяците, защо изхвърлят Ботев от учебниците и променят историята като комунистите??

    Коментиран от #66

  • 66 Българин

    14 1 Отговор

    До коментар #65 от "Интересно !!!":

    Защо русофилите постоянно лъжете? И лъжете нагло и безочливо! Ти виждал ли си учебник по история за да твърдиш, че Ботев бил изхвърлен? Жалки сте в желанието си да запазите чуждите паметници на окупаторите.

    Коментиран от #75

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Истината

    15 1 Отговор
    Нищо в БСП не е истинско, дори и името и. Тя не е българска а руска, не е социалистическа а на едрият капитал и не е партия а ОПГ.
  • 69 А сега де

    4 12 Отговор

    До коментар #60 от "БСП":

    Друго си е да защитаваш паметниците на американските летци, разрушили София като простокирчовците.

    Коментиран от #73

  • 70 Българин

    4 8 Отговор
    Смешно ми става с родните джендъри само като си припомня, че техния идол Кирчо Канадски не знаеше къде се намират Шипка и Дунав мост:)))

    Коментиран от #72

  • 71 Ами я

    9 1 Отговор

    До коментар #5 от "Ами":

    А вие защо разрушихте паметника на Сталин във Варна! Значи сте против българската история!
  • 72 Българин

    10 1 Отговор

    До коментар #70 от "Българин":

    Русофилите никога не сте били и никога няма да бъдете българи. Доброволните руски роби не сте българи а само роби. Ненавиждани от българите и презирани от руснаците, защото знаят, че продалият собствената си родина ще продаде и господарят си.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Българин

    10 1 Отговор
    Първо, паметника на американските летци не е огромен 45 метров паметник като МОЧА а паметна плоча висока около 2 метра. Второ, не се намира в центъра на София а пред американското посолство на американска територия. Трето, издигнат е не от "признателните" българи както МОЧА а от американци в памет на загиналите американски пилоти. И четвърто България е обявила война на Великобритания и САЩ а не обратното както е направила Русия. По време на бомбардировките загиват около 250 англичани и американци, над 350 са пленени а около 190 самолета са свалени. Руснаците дават за "освобождението" на България 42 жертви. Всички те са не в резултат на бойни действия а от препиване с метилов алкохол в Бургас
  • 75 Интересно !!!

    2 8 Отговор

    До коментар #66 от "Българин":

    Преди години от Христо Ботев отпадаха "Майце си" и "Моята молитва", „Към брата си“, „Делба“, „Елегия“, „Борба“, „Хайдути“, махнаха цялата му публицистика. Тогава някои патриоти се надигнаха.

    И днес само две стихотворения на Христо Ботев се учат в училище до ІХ клас - "Хайдути" в V клас, и "На прощаване" - в VІІ.

    Същото е с Вазов и др. български писатели и поети.

    Защо соросоидите и козяците заличавате българската история като комунистите??

    Коментиран от #78, #84

  • 76 Това е лъжа

    2 6 Отговор

    До коментар #57 от "Паметници премахнати от русофилите":

    паметникът е разрушен от англо-американските бомбардировки, което си премълчал. А лъва е запазен от комунистите и с него паметника е възстановен през 1980.

    Коментиран от #79

  • 77 ало льошомие

    5 0 Отговор
    много малко копейкаджии 😉
  • 78 Българин

    3 5 Отговор

    До коментар #75 от "Интересно !!!":

    Само соросоиди и козяци са в главите ви. Погледни руско-червените кадри в образованието и тогава се прави такива генерални изводи. Знаеш ли колко учебника и от колко авторски колективи има издадени днес? Не е един учебник както по твоето време. И всички са одобрени от министерството. Това, че е отхъднърохедно или друго стихотворение НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ БОТЕВ Е ИЗХВЪРЛЕН ОТ УЧЕБНИЦИТЕ КАКТО СЕ ОПИТВАТЕ СА ЛЪЖЕТЕ!

    Коментиран от #80

  • 79 Българин

    8 1 Отговор

    До коментар #76 от "Това е лъжа":

    Не е лъжа, ти лъжеш най-безсрамно, виж какво е написал човека :"Мамориалът пострадва по време на бомбардировките на България през Втората световна война. След деветосептемврийския преврат комунистическата власт премахва статуята на лъва.През 1979 година мемориалът е окончателно разрушен, за да се построи паметникът 1300 години". А лъвът е върнат едва през 2017, а не от комунистите през 1980 година, както се опитваш да излъжеш!
  • 80 Интересно!!!

    4 8 Отговор

    До коментар #78 от "Българин":

    Ботев е почти изхвърлен от учебниците! И това го правите постепенно, иначе хората се бунтуват.


    Защо соросоидите и козяците заличавате българската история като комунистите??

    Коментиран от #81

  • 81 Българин

    11 3 Отговор

    До коментар #80 от "Интересно!!!":

    Петата колона на Москва от национални предатели и българофоби сте тези, които систематично заличавате българската история и я подменяте с руски фалшификати.

    Коментиран от #86

  • 82 НЯКОЙ

    9 1 Отговор
    Тук на снимката има не повече от 150 човека ?!?
  • 83 Минева

    12 2 Отговор
    Не се ли замисляте, защо такива "мероприятия" не ви увеличават броя на избиратели дори от вашия електорат.
  • 84 !!!?

    7 1 Отговор

    До коментар #75 от "Интересно !!!":

    След Перестройката комунистите заличиха "великите вождове" Г. Димитров, В. Коларов, Г. Генов, Хр. Михайлов, В. Червенков, А. Югов, Т. Живков,...остана само съветската агитаторка Корнилия Нинова да митарства от съветски паметник на съветски паметник !!!?
  • 85 Ха ха ха

    2 1 Отговор
    Комуноидните пак се правят на клоуни , жалка картинка с още по жалки участници .
  • 86 Курило те зове

    1 0 Отговор

    До коментар #81 от "Българин":

    Ботев е руски фалшификат според теб така ли?!А бре много безмозъчни сте се навъдили...сядайте да четете,а не да пишете!
  • 87 Предлагам

    1 0 Отговор
    ПСА да си го сложат пред входа на Позитано !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове