Last news in Fakti

28 Март, 2023 19:16 2 764 154

Бойко Борисов: Събраха се седем партии, за да ме победят и пак не са сигурни, че ще го направят

  • бойко борисов-
  • пп-
  • герб-
  • избори-
  • подкрепа

ПП са се сринали, ние ги водим с 12 процента. Предлагат да ги подкрепим, за да продължат да източват държавния бюджет в посока „Лукойл“ и Нефтохим - Бургас. Източиха ли ви по едно левче, сладко ли ви беше, хубаво ли ви беше, гласувайте пак за тях

Бойко Борисов: Събраха се седем партии, за да ме победят и пак не са сигурни, че ще го направят - 1

Някой като ми дава оценка, имам за всеки град да разкажа. Две години празни обещания, но хората го знаят това. Те помнят и безводието, за депата за битови отпадъци, площади, музеи, зали, кметът публично ми благодари. За пречиствателни станции, околовръстни...Всичко това е сътворено от нас. Аз искам моите опоненти да излязат и да ми кажат какво са направили. Продължава предизборната обиколка на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Днес той говори пред голям брой симпатизанти на партията в Ямбол, съобщи novini.bg.

„Тракия е в безобразно състояние. Новите мантинели сега са едни червено-бели лентички, които вятърът развява и показва, че там трябва да има мантинели. Вие що не отидохте при министър Шишков и да го питате какво ще стане, ако на мястото на тази лентичка стане катастрофа, защото пътят, който е натоварен от ТИР-овете при жегите асфалтът не може да издържи. Но има 1,6 млн. за поддръжка, а нищо не е поправено. По мое време като намерите дупка, се редят трите телевизии и почвате да снимате наоколо. Кой ви уплаши, какво стана с вас, какво е това мълчание?“, обърна се той към медиите.

Той бе посрещнат на крака и с бурни аплодисменти.

„Събраха се седем партии, за да ме победят и пак не са сигурни, че ще го направят. На 15 места в Ямбол можем да отидем и да кажем, че това е благодарение на нашата експертиза, направено е. В горите ни няма животни, защото е изключително мръсно. От всеки храст изскачат мигранти. Знам за проблемите на всеки един град“, подчерта Борисов.

„Медиите на олигарха Прокопиев днес направиха интервю със странни въпроси с едно съгласие, че видите ли, ДБ и ПП и всички бомбени, независимо от резултата на изборите, ние трябвало да ги подкрепим, защото те са богоизбраните, на олигархията хората, на Nexo. И ние ще поискахме да имаме IT - специалист, както искат други партии. Искаме прозрачност. Да имаме специалист, когато наливат резултатите, за да видим за какво става въпрос. ПП са се сринали, ние ги водим с 12 процента. Предлагат да ги подкрепим, за да продължат да източват държавния бюджет в посока „Лукойл“ и Нефтохим - Бургас. Източиха ли ви по едно левче, сладко ли ви беше, хубаво ли ви беше, гласувайте пак за тях! Но ние няма как да подкрепим подобно нещо“, подчерта Борисов.

"Те са бити, победени са от ГЕРБ и победените искат победителите да ги подкрепим да правят безчинства. Стига толкова, не може повече, няма да го позволя“, зарече се лидерът на ГЕРБ. Борисов отново заяви, че без ГЕРБ стабилно управление няма как да има.

„Тези хора имат идеологически проблеми с нас, имат проблеми с ДБ, с Христо Иванов. Нали чухте Иван Костов какво казва - не може тази инфлация, ако дефицитът е 7% - това е абсурд, трябва да стане 3%, но това значи рязане. Ако не направят 3%, нямало да гласува за тях", цитира го Борисов.

„Няма ги парите в държавата нито за „Хемус“, нито за Русе. Пуснаха само самолета до Скопие. Показваха ги - Киро седи отпред, Асен зад него, отдолу Еконта. Министърът на транспорта дори не си сдаде поста, избяга директно от България. Не помните ли той какво направи с Пощите, на хората с пенсиите какво направи? И това ли не помните? Много е важно да си в правилната медия в правилното време. Днес ми е 29-и град от обиколката. Говоря си на хората. Това е по-важно от платените, сапунисани интервюта, които се провеждат“, подчерта Борисов и напомни за доклада на Държавния департамент на САЩ.

„Убеден съм, че ще ги победим и този път. Здравият разум ще надделее. Българите сме надживели много кризи, ще надживеем и ПП-тата“, завърши Бойко Борисов.

„Българинът консумира най-скъпата храна и това се дължи на двете години безвластие. Няма политическа воля за контрол. Наблюдаваме две години срив в земеделието. Животновъдите намалиха масово добитъка си, за да могат да изхранят останалите си животни“. Това заяви бившият земеделски министър Десислава Танева по време на предизборната среща.

„Предстоят много трудни месеци. Когато има неграмотност по веригата всички плащат и се управлява само с лозунги и популизъм. Всеки плаща сметката за този популизъм. Важно е, че на 2-ри април трябва да убедим социалния си кръг, че не рекламата, а експертизата може да свърши работа. ГЕРБ мисли за доходите, за да можете да си позволите повече. Ние ще увеличаваме доходите по начин, по който да не провокираме висока инфлация“, посочи тя.

Танева се възмути от действията на бившия финансов министър Асен Василев и за неизнесеното зърно на производителите. „Идва нова реколта, а складовете са пълни. Асен Василев си позволи този административен произвол да не пусне корабите да напуснат пристанищата ни и сега производителите не могат да реализират продукцията си. Драстично падна цената на зърното и инфлацията в ЕС я спря. Такова цинично поведение не съм виждала наистина. Това, което ГЕРБ ни обвиняват, че нямаме лозунги и говорим истината. Но аз се питам - откъде имат Промяната тези пари за всеки за торбичка, за всеки в Сливен пред общината безплатно кафе. Пийте безплатно кафе, това е кампания за 1 млн. лв. Невероятна и най-скъпа рекламна кампания. Това е от нашите пари“, коментира бившият земеделски министър.

„И лъжат хората, че 10 години хората са яли домати с пестициди. Всеки домат е бил проверяван за пестициди. Лъжата им няма граници и продължават“, не скри възмущението си тя.

„Не се поддавайте на рекламите, ако беше нещо хубаво, нямаше да се дават пари за реклама“, призова Десислава Танева.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 49 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пиеро

    41 55 Отговор
    Все си мисля, че Копейкин смята, че ще те задмине теб и ПП-ДБ
    Демагогията и нарцисизма му са съизмерими с твоите но си мисли, че е по-добър ритор от теб и има по-бърза мисъл.
    Ти как смяташ - верно ли е?

    Коментиран от #33, #38

  • 2 8888

    155 19 Отговор
    Баце съвсем е изкукуригал!!!
  • 3 Българин

    141 15 Отговор
    лебедовата песен на Тиквун
  • 4 Последния Софиянец

    122 11 Отговор
    Седем ман.фа го чакат в затвора.
  • 5 Рафи

    67 27 Отговор
    Избирателите на БСП намаляват, а на ГЕРБ се увеличават. Те просто са една партия.
  • 6 Иван

    114 12 Отговор
    Няма нужда от победа ще те пратим директно в затвора мутро
  • 7 Бамбука

    106 11 Отговор
    Дори генерала от Панама не е плещил толкова простотии преди да го арестуват, а тогава е нямало Магнитски.
  • 8 Каква

    57 5 Отговор
    победа над паднал ? Кой ще се унижи изобща ?
  • 9 Минева

    115 10 Отговор
    Никой не се е засилил да те побеждава. Ти си отживелица, отдавна си "победен" от собствената си простотия. Глуповат нещастник с ментални проблеми!

    Коментиран от #49, #148

  • 10 Тралала

    103 7 Отговор
    Ако се махнат номерата на партиите в бюлетините, половината няма да гласуват за ГЕРБ, щото не могат да четат.
  • 11 Лъжлива мутро

    80 5 Отговор
    Мястото ти е в Бобов Дол до края на живота ти........
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 А така

    78 6 Отговор
    Тоя зад еднокнижника седи сякаш е лапнал бастуна. Партия от бастуни и лизачи.
  • 14 Бащата

    66 5 Отговор
    Тулуп вайвовода
  • 15 Реалност

    50 33 Отговор
    - 70 изгонени шпиони.
    - ограничаване на руското енергийно робство
    - невиждан ръст на БВП
    - невиждан износ
    - цена за газ по ниска от борсовата при същия посредник, които е в момента при пРезидента Радев
    - под 3% дефицит
    - 14,5 милиарда повече спестени пари в банките
    - 4,5 ръст на икономиката 7-ми в ЕС
    - 5% ръст на потреблението на стоки и услуги
    - 18.7% среден ръст на доходите
    - невиждано увеличение на пенсиите
    - безплатни ясли и градини
    - Ръст на инвестициите 2,3 пъти.
    - връщане на граничния контрол към държавата
    - дългът представлява 21.4% от БВП, нивото на този коефициент в края на мандата на ГЕРБ е близо 25%.
    Другия път преди да вярвате на про-кремълската пропаганда на партиите (ГЕРБ, ДПС, ИТН, БСП, Възраждане) първо се допитайте до числата, те никога не лъжат.

    Всичко това беше разрушено от пРеZидента - ортака на ГЕРБ-ДПС

    Коментиран от #19, #23, #45

  • 16 Герак Митко

    82 7 Отговор
    Тоя вече е много тежко болен. Мисли си че светът се върти около него. Трябва му добър психиатър и дълго стационарно лечение, в специализирано заведение.
  • 17 ОООООх

    61 5 Отговор
    Щом така е навирил гребен окраденото е на сигурно място - далеч от Магнитски иПутин.......сигурно в шкафчето на Гешев.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Последния Софиянец

    20 10 Отговор

    До коментар #15 от "Реалност":

    Лъжеш повече и от Бойко Борисов.
  • 20 бой шкаф

    54 3 Отговор
    искам и аз да напомня на избирателите за схемата за източване на средства от гражданите наречена строителен паспорт на сградите която този тарикат се канеше да въведе,за 2 милиарда хвърлни на вятъра за американски самолети,за 5 милиона къща на любовницата в барселона и т.н.т ит.н.т.
  • 21 Град Симитли

    44 2 Отговор
    "... По мое време като намерите дупка, се редят трите телевизии и почвате да снимате наоколо. Кой ви уплаши, какво стана с вас, какво е това мълчание?“, обърна се той към медиите...."
    ..... Бащицата си обича мисирките, затова те дъвчат цървулите на Радев...
    .. А тоЪ плещи квото си иска 22 години!
  • 22 ¹19008е

    4 71 Отговор
    Всички Демократи Българи ще гласуваме за ГЕРБ и СДС единствените Демократи който може да изведат България от кризата и инфлацията, на 2 април БЮЛЕТИНА номер 2 другите са болшевики болни русофили патриоти и етнически състав слуги на дявола Рашистан и ДС

    Коментиран от #42, #151

  • 23 Реалност

    32 4 Отговор

    До коментар #15 от "Реалност":

    Картинката е за гербери, че трудно четат и разбират цифри .
    Сравнете си цифрите, публични са и ги има онлайн - БНБ, НСИ, МФ, Евростат

  • 24 томка бикова

    57 3 Отговор
    ШЕФА, наричан Рапона, Тиквата и т.н. съвсем е изщтрестял
  • 25 ПСР

    64 3 Отговор
    Толкова е нахален,че чак не е човешко.
    Голям организъм,но не знам,как побира толкова лъжа и гьонсуратлък.
  • 26 незнайко

    15 19 Отговор
    Всичко в статията е вярно , но въпроса е дали да гласуваме за ГЕРБ ? Отговара може да го даде всеки който има мозък в главата си и МИСЛИ !!!
  • 27 оня с коня

    10 29 Отговор
    Некои хора не могат да осъзнаят че "Кат Борисов няма втори тъй Могъщий на Света,Той е нашата Опора,той е наща Висота".Нейсе,ще им уври Булгура ама Фатално късно,когато мнението им вече няма да има никакво значение щото мъдрият Народ е казал че и "Без Петел ще съмне"!

    Коментиран от #150

  • 28 Хххххх

    43 1 Отговор
    До като се дава възможност да се фалшифицират изборите ще властват една и съща и.змет. Сложете глоби по 30-40 хил. лв+затвор и да видим какво ще се случи,но разбира се трябва и правораздавателната власт да не си бърка в носа и да си затваря очите.
  • 29 Красимир Петров

    52 3 Отговор
    Клатикурците на държавната ясла подкрепят този наглец
  • 30 пешо

    41 2 Отговор
    омръзна и противна мутра
  • 31 Песимист

    36 3 Отговор
    Защо ли си мисля,че и хартиената бюлетина няма да помогне на Баце.Но самочувствието му е за завиждане.
  • 32 да да

    7 2 Отговор
    Кой ще го лапни ?! С мерак пак ли ти !?...
  • 33 теди

    12 15 Отговор

    До коментар #1 от "Пиеро":

    То че е верно - верно е, ама тук има много фенове на Костя и затова истината ги боли.
    Като им направят Китайско-Руски интернет тогава и без друго няма да имат достъп до факти.
    Ще четат само Консомолская газета и Правда и 4 китайски спортни вестника.
  • 34 безпартиен

    37 1 Отговор
    Ние ги хващаме,те ги пускат!Този тарикат го направиха главен секретар без да е имал и един ден стаж в борбата с престъпността!Никога не е водил дело срещу един или друг извършил престъпление!Никога не е вербувал лице от контингента!Никога не е виждал дори оперативно дело!Всички глупости които натвори бяха простени заедно и с престъпления!Защото да дадеш заповед за стрелба с гранатомет си е превишаване пределите на неизбежната отбрана!То не беше пачки и кюлчета,то не беше "Мишо бирата"!Прокуратура и съд?Де ги?
  • 35 Тц тц тц

    24 4 Отговор
    "Две години безвластие, от две години нищо не са направили, за тия две години никакъв контрол"

    Ако ме е яд и че за две години не намериха начин да те тикнат в затвора.
  • 36 От твоите хора на КПП-то ли?

    14 1 Отговор
    "Всеки домат е бил проверяван за пестициди"
  • 37 Бабаит Бойко

    25 2 Отговор
    Седем партии с цялата им членска маса не могат да ме преборят! Море къв съм силен, къв съм убав, па и и от сичко на горе съм и умен.
  • 38 Разкритията за “Възраждане” продължават

    21 10 Отговор

    До коментар #1 от "Пиеро":

    Изобщо не може да се мери с Баце. Освен това копейката е продукт на Красен Кралев и във всеки момент могат да го деактивират .
    Копейкин борави с 50 наизустени изречения, които изстрелва като картечница. Ако нито едно от тези не пасва на ситуацията се излага като кифла.
    Копейкин не е постигнал нищо в мизерния си животец, от секретарка на заплата при Каракачанов до депутат. Нищо.
    Докато Баце го е калила партията, улицата и русия.
    Имаме една мижитурка (джепчия на субсидия) , срещу един изпечен бандит

    Коментиран от #47

  • 39 Очевидец

    35 0 Отговор
    Развитието на България е блокирано от наглеци като Бойко Борисов, Иван Гешев, Емил Кошлуков, Борислав Михайлов и директора на Народния театър, които не се съобразяват с волята на хората и не подават оставка.
  • 40 Бибитко

    31 0 Отговор
    Напомням. Къртя пейки антивирусно. Слагам КПП-та и събирам декларации за излизане от градовете. Забранявам достъпа до планините - развъдника на фалшиви вируси. Чака ме трибунал.
  • 41 А ПО ЛЕКО

    30 0 Отговор
    А СТИГА СЕ БИ У ГЪРДИТЕ КАТО ГОРИЛА БЕ ТУПАН НЕ РАЗРА ЛИ ЧЕ БЕГАТ ОТ ТЕБ КАТО ОТ КРАСТАВ........!
  • 42 Киркор

    15 2 Отговор

    До коментар #22 от "¹19008е":

    Защо ли не си никак убедителен,никак!Опитай пак комик,може да ти се получи..

    Коментиран от #44

  • 43 Дрън дрън та пляс

    15 0 Отговор
    Еееее толуп сега кажи че всичките 20 и колко са се опитват да те победят, много жалко създание
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Живееш в измислена вселена

    20 5 Отговор

    До коментар #15 от "Реалност":

    Ало, тая твоя реалност е всъщност един блян, или може би си се надрусал. По добре изброй какво и колко открадна тази особа от българският народ. Не ми се занимава с другите простотии, които си написал, но поне се научи да четеш и прочети, че безплатните детски градини и ясли са от времето на опювания Живков, както и здравеопазването, както и лекарствата..........
  • 46 ZеЛЕвСКИ

    23 0 Отговор

    До коментар #44 от "¹19008е":

    СВИКВАЙ ГЕйРБАВ ДРоГАРЮ ☭ .... КОМУНИСТА ПОЖАРНИКАРа агент "БУДА"-ла☭ ИЗТЕЧЕЧЕ В КАНАЛА ЗАЕДНО С ВАС ПРИСЛУГАТА МУ.. ИДВА РЕДА НА КАСКЕТА ГЕШЕВ........ ОТ ТУК НАТАТЪК ТИКВАТА ШЕ ГЛЕДА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТКЪДЕ ОПАШКАТА НА КОНЯ НА ПАМЕТНИКА, НА ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ.... ИЛИ ОТ ОФИСА НА БАЙ СТАВРИ....МУ-ХА-ХА

    Коментиран от #51

  • 47 ZеЛЕвСКИ

    23 0 Отговор

    До коментар #38 от "Разкритията за “Възраждане” продължават":

    СВИКВАЙ ГЕйРБАВ ДРоГАРЮ ТУЛу́П ☭ .... КОМУНИСТА ПОЖАРНИКАРа агент "БУДА"-ла☭ ИЗТЕЧЕЧЕ В КАНАЛА ЗАЕДНО С ВАС ПРИСЛУГАТА МУ.. ИДВА РЕДА НА КАСКЕТА ГЕШЕВ........ ОТ ТУК НАТАТЪК ТИКВАТА ШЕ ГЛЕДА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТКЪДЕ ОПАШКАТА НА КОНЯ НА ПАМЕТНИКА, НА ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ.... ИЛИ ОТ ОФИСА НА БАЙ СТАВРИ....МУ-ХА-ХА
  • 48 дядо поп

    17 1 Отговор
    Ти си си роден победен!
  • 49 Реалист

    15 1 Отговор

    До коментар #9 от "Минева":

    Изключително точно . И да добавя : С шепа доказани лешояди около себе си .
  • 50 Храбрият шибач

    20 2 Отговор
    Седем с един удар. И петстотин милиарда километра магистрали, трансфер на Меси в бистришките тикви, за резерва на тулупа, ако се измори или му звъннат по телефоня.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 123

    18 3 Отговор
    Ейй...страшен си бе кратуно тъпа,селска...Само ти и Чък Норис сте непобедими и безсмъртни!
  • 53 Бай ставри

    13 1 Отговор
    Тоя до га шъ гу чакам
  • 54 Генчо

    3 28 Отговор
    Дръжте се господин Борисов хората са с Вас Вие сте номер едно и поверената Ви партия също така. Радваме се че Ви има и Че бъдещето е Ваше и наше гласуваме за Вас винаги когато има избори и пак ще гласуваме за Вас понеже при Вас има повече пари и средства да обикновея човек. Благодарим Ви
  • 55 Пффф

    21 0 Отговор
    Боко Шкафа да не е на кристали или да живее в паралелна реалност?!

    Коментиран от #60

  • 56 сусо

    20 0 Отговор
    Тоа все плямпа нечленоразделно нищо му се не разбира...разбрах само че бил непобедим!
  • 57 Борисов, махай се, не те искаме!

    21 1 Отговор
    Вън мощеник и лъжец!!!
  • 58 Левски

    16 1 Отговор
    Ай къш отивай си в Банско тарикат и твоите ортаци от партия ГРОБ.
  • 59 Борисов е лъжец и лицемер.

    26 1 Отговор
    Простак необразован, нищо не разбираш от политика, 12 години откровен простак ни управлявя!

    Коментиран от #64

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 ХвалиПРЦ Първи и единствени

    21 0 Отговор
    "За да МЕ победят!!!" Кой би гласувал за подобен самодоволен и самовлюбен селяк? Само пълен нещастник без капка собствено достойнство или полузасъхнала лелка с рунтав мустак.
  • 62 Общество

    23 0 Отговор
    И къде са парите за които говори, Бойко Борисов? . Пътища 0..пенси и болници кръгла нула. Образование кръгла нула. Доган направи сарай. Боко къщи и палати на любовници, кражби и далаверите. А бсп къде беше Бсп 30 год. и не спря унищожението на България. Гешеф ви пази иначе всичкитее са за, при бай Ставри.
  • 63 Истината

    18 3 Отговор
    Продължаваме Промяната и ДБ ще спечелят изборите с 56%!
    ГЕРБ ще имат едва 14%, дори Възраждане ще ги мине!
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 По правописа се познават

    17 2 Отговор

    До коментар #44 от "¹19008е":

    Само копейките са по неграмотни от герберастите . По маниакална отдаденост към вожда (макар да е проZ и крадлив) сте едно към едно.
  • 66 Хахаха

    17 1 Отговор

    До коментар #60 от "¹19008е":

    Боко е на пшца с кристали и спинка с кюлчета и злато и води леки момичета да ги мандръса, та чак не може да се сети коя от всички го сншмала.

    Коментиран от #73

  • 67 фбр

    23 1 Отговор
    Долен нагъл КРАДЕЦ!!!ВЪРНИ МИЛИАРДИТЕ и ще си оправим дефицита в бюджета !
  • 68 Да бе

    21 1 Отговор
    Прост, банкянски галфон!
  • 69 Боко Тиквоко Лъжецът .

    21 2 Отговор
    Еййй Боко Шкафа е изпечен лъжец и манипулатор.
  • 70 ¹19008е

    2 21 Отговор
    Не може да изтриеш Истината бе левак колкото и да се стараеш да лапаш шпека и да мажеш лютеницата ние сме навсякъде. Ние създадохме Демокрацията и само ние ще управляваме от ГЕРБ и СДС защото народа за нас гласува масово

    Коментиран от #72, #126

  • 71 Долу мафията!

    28 2 Отговор
    България не е бедна държава, България е окрадена държава от 12-годишното управление на ГЕРБ!
  • 72 Мнение

    24 1 Отговор

    До коментар #70 от "¹19008е":

    ГЕРБ разчитат на фалшификации на изборите, на подменени чували и подправени протоколи, на унищожени хартиени бюлетини на опонентите.

    Коментиран от #77

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Възмутен

    23 1 Отговор
    Арена Бургас, в която Борисов изля милиони е символ на корупцията на ГЕРБ, която поглъща като бездънна яма държавните пари събрани от нашите данъци!
  • 75 Хаха

    1 19 Отговор
    Бащицата е велик!
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 ¹19008е

    1 21 Отговор

    До коментар #72 от "Мнение":

    На фалшификация разчитат единствено само Шарлатаните оти имат кодовете за машините на Мадурото от Венецуела, и още бкпбсп и дпс, СДС и ГЕРБ си имат масова подкрепа във всички области от 28 СДС и ГЕРБ печели в 26

    Коментиран от #86

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Долу Тиквите и Калинките му!

    21 1 Отговор
    Помним нашите деца, които протестираха как ги биха зверски и ги хвърляха като живи трупове един връз друг зад колоните по времето на управлението на Бойко Борисов, който се беше вкопчил във властта!
  • 80 хе хе

    8 2 Отговор
    Управлявали ли сте след 04.04.2021 г.? Не. Значи са ви победили.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 хммм

    11 0 Отговор
    Тоя пък пак се ласкае.... самоласкъне.
  • 86 ГЕРБ = Мизерия !

    21 2 Отговор

    До коментар #77 от "¹19008е":

    ГЕРБ източиха за 12 години държавата и парите отидоха в джобовете на шепа олигарси, а народът остана беден и гладен, румънците ни надминаха във всеки един показател - заплати, пенсии, брутен външен продукт, свобода на медиите, осъдени политици за корупция по високите етажи на властта и т.н.т. А България при Борисов остана най-Бедната в ЕС, с най-ниска свобода на словото, с безнаказаност на политиците, които я ограбват с огромно ниво на корупция. Долу ГЕРБ, вън крадливите политици!
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Иво.

    15 2 Отговор
    Човекът от Банкя нещо много си е повярвал и бълва глупости след глупости за найвници дето го гледат с отворени уста! При човекът от Банкя, България бе синоним на корупция и най големите мошенници и мафиоти станаха бизнесмени, кметове и прочее! Незнам каква е алтернативата ( не е ПП и ДБ или Възмажаване) но никога повече ГРОБ на власт! Ако тези елементи дойдат пак на власт, това ще е краят на тази държава!
  • 89 Обидите са липса на аргументи!

    9 1 Отговор

    До коментар #82 от "¹19008е":

    Научи го най-посли, да не ти го повтарям повече! Цивилизовай се малко!
  • 90 Герб са корупцията у нас!

    15 2 Отговор
    Герб са Зло!
  • 91 Бойко е отворил голямия Чувал с Лъжите и

    18 3 Отговор
    Лъже ли лъже!! ЛЪЖЕ КАТО Дърт циганин!! Това Мазоло е Следствие на твоето голямо крадене!! Нищо не са те молили ПП, Помниме те Мутро от СИК, никой не тее забравил! Ти си най Голямия Крадец и лъжец управлявал след 1989г!!
  • 92 Нострадамус

    10 3 Отговор
    На толупа трябва да му се бае от заплес.
  • 93 Боже, пази България от Борисов!

    17 3 Отговор
    Никога повече този неграмотник на власт!
  • 94 ¹19008е

    4 11 Отговор
    Аргументи да Искате бе болшевики продали род и родина служещи на Москва и ДС. 3 магистрали Ам Струма, Ам Тракия, Ам Европа, Околовръстното на София, Метро 54км, Зали Армеец Бургас, Варна Пловдив и пр.дори бай Тошо не е направил на половината на Бойко за 9г и 10м,той управлява България за 35г, Бкпбсп 14г общо управление и едно нищо само обира на 16банки, дпс също нищо, Шарлатани нищо и служебни нищо .Има огромен архив от Документи Доказателства за постиженията на ГЕРБ и СДС

    Коментиран от #99

  • 95 Гласувайте, българи, на следващи избори!

    11 2 Отговор
    Само така ще спасите бъдещето на своите деца от некомпенентни властолюбци като Борисов!

    Коментиран от #103

  • 96 ХАХАХА

    9 2 Отговор
    "Българино, не ме гледай умно" такова лека не се е раждало и няма да се роди ,а ти пак гласувай за него.
  • 97 Крокодил

    6 1 Отговор
    Метастази ако може да се победи живота ще е истински хубав
  • 98 Случайно попаднах

    15 1 Отговор
    на симптомите за социопат. Този покрива всичко на 100%. В допълнение е и нагъл.
  • 99 Аре бегай

    14 2 Отговор

    До коментар #94 от "¹19008е":

    Няма една завършена цяла магистрала за 12 години!!! Зала Армеец Бургас Не работи!!! Милиарди пари потънаха в бездънната яма ГЕРБ!!! Милиарди!!! И все същата разруха и мизерия в България!!! България не е само София!!!

    Коментиран от #104

  • 100 А1А1А1

    16 2 Отговор
    „Няма ги парите в държавата нито за „Хемус“, нито за Русе.“ – каза най–голЕмия крадец в историята на България! Как да ги има, като са в чекмеджето! Не давайте трибуна на неграмоти хора, дори да са психично болни! Като чета какви ги плещи, срам ме хваща,че тоя тЪпанар е бил начело на държавата цели 12 години! ГолЕм срам за всички нас!
  • 101 Истината

    13 2 Отговор
    Борисов трябва да отговаря пред българския народ за безоб.азията и корупцията по време на неговото управление.
  • 102 Борисов, махай се, не те искаме!

    14 3 Отговор
    Борисов е срам за България! Толкова некомпетентен и необразован човек никога не е управлявал България! Никога!
  • 103 ¹19008е

    3 15 Отговор

    До коментар #95 от "Гласувайте, българи, на следващи избори!":

    България и българите гласуваме за ГЕРБ и СДС бе болшевики русофили продали род и родина служещи на дявола Рашистан, има безброй Аргументи за това ГЕРБ и СДС строят Магистрали, мостове тунели, спортни зали, Метро, детски градини, санират блокове масово, сменят печки с климатик, строят цялата страна а вие само спамите за да заработите 300лв на месец от Копейката и да ядете шпека и лютеница от Киро кристала
  • 104 ¹19008е

    2 5 Отговор

    До коментар #99 от "Аре бегай":

    Ам Тракия и на Ам Струма остава само 15км дефилето болшевик болен
  • 105 Опа

    12 2 Отговор
    Може и да съжаляваш скоро, че не си избягал навреме някъде на завет за да харчиш откраднатото. Сега купуваш всичко и всички, няма все да е така.
    И да спечелиш изборите, няма да ти дадат да управляваш и пак ще има протести. Един ден съдът и прокуратарата ще заработят и тогава може и да те подведат под отговорност.

    Коментиран от #107, #115

  • 106 гумена глава

    7 0 Отговор
    А що ти викат , освен другото и " прани гащи " ?
  • 107 ¹19008е

    2 13 Отговор

    До коментар #105 от "Опа":

    Протести а болшевики тогава ние ще излезем от цялата страна и ще ви разплачем верицата фалшива болшевики болни, 26 области са наши на ГЕРБ и СДС ще управляваме и вие ще стоите мирно че ще видите кон боб яде ли, вече няма кой да ни спре достатъчно ви търпяхме

    Коментиран от #127

  • 108 Да бе да

    10 1 Отговор
    "Тракия е в безобразно състояние."

    Е , как няма да е ? Мутропитека краде по 30%от асфалта

    Боко , затворник сладък😘🍆
  • 109 Сиси

    12 1 Отговор
    Наглец !!!
  • 110 тони

    4 1 Отговор
    арендуване на земя до 500 декара
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Мюмюн (Майкал)

    3 2 Отговор
    Бойку, Бойку, Бойку.....сички скандираме:Бойку! Ето даже и жена ми развява гащите си като байряк и приканва всички комшии, приАтели, роднини, познати, колеги и колежки, непознати да гласуват за Бойку! Качила се е на покрива на къщата ни, пере кючека и вика с пълно гърло- само Герб! Стоя долу, гледам я и си казвам: ей, умна е моята Зюлбие!
  • 113 ТТТ

    12 2 Отговор
    Айде стига с този клоун и тулуп.
  • 114 Бойко

    8 2 Отговор
    Седем пъти молих се на Бога !
    Седем пъти в дявола се вричах!
    Седем пъти лъгах се, че мога да живея без да те обичам........Доган
  • 115 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 5 Отговор

    До коментар #105 от "Опа":

    За първи път ГЕРБ се опита да размаха пръст на държавата мафия - политици, магистрати, бандити. Е, няма как засегнатите да протестират явно за това, в Европа сме, все пак. Но обърка много сметки. Сега всичко това ще ни струва скъпо, няма как да ни се размине на всички нас. С няколко дребни скандала, хитро спретнати от „протестиращи” въобще няма да се учудя, ако един ден се окаже ген. Б. Борсов в затвора. И то не, че би станало кой знае какво, а за назидание за всеки следващ, който дръзне да се опълчи срещу системата. Ако изпуснем момента сега, за дълги години напред бетонираме статуквото. Много от нас виждаме това според последните социологически проучвания., но ще можем да помогнем единствено с масово гласуване за ".............. ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ на БЪЛГАРИЯ" на парламентарните ИЗБОРИ.

    Коментиран от #142

  • 116 Гепард

    13 1 Отговор
    МУТРИ ВЪН 12 ГОДИНИ ТИГА ГЕБО БАНДИТИ ВЪН МУТРИ РЕКЕТЬОРИ ИЗНУДВАЧИ
  • 117 оня

    10 1 Отговор
    Какъв срам да ни управлява толкова елементарен индивид с години:)) Селски хитрец:))
  • 118 Гоче

    11 1 Отговор
    Кои му вярва на боко.
  • 119 Тулупа съсипа България

    10 2 Отговор
    До като не изчезне оправия няма да има.
  • 120 Говедо

    9 1 Отговор
    Факти, сутрин ни събуждате, вечер ни приспивате с тоя хахо. Спрете се малко, писна ни
  • 121 1245677

    2 11 Отговор
    Цяла България вярва единствено и само на Бойко Борисов бе ЛЕВАЦИ болшевики болни русофили, и цялата страна ще гласуваме за ГЕРБ и СДС с БЮЛЕТИНА номер 2 ,вие сте Аут

    Коментиран от #125

  • 122 комунистче

    12 0 Отговор
    ще те победят тулуп, не се съмнявай, бъди уверен
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Точно така

    3 1 Отговор

    До коментар #107 от "¹19008е":

    Един кон боб не яде! Но много коне пасат ли пасат, а други под капака ги вкарват за да реват с откраднатото и ездача да вика птрююю бреее
  • 128 фактите

    5 5 Отговор
    70 изгонени шпиони - де факто градинари и шофьори, ама Простото искаше бройка
    - ограничаване на руското енергийно робство - внасяме руски газ на космимески цени
    - невиждан ръст на БВП - хахаха
    - невиждан износ - застой на износа на нива отпреди
    - цена за газ по ниска от борсовата при същия посредник, които е в момента при пРезидента Радев - ти на коя планета живееш?
    - под 3% дефицит ??? Тотален дефицит
    - 14,5 милиарда повече спестени пари в банките ноу комент
    - 4,5 ръст на икономиката 7-ми в ЕС
    - 5% ръст на потреблението на стоки и услуги
    - 18.7% среден ръст на доходите - хахаха хохохохо
    - невиждано увеличение на пенсиите - вместо две кофички мляко си купумат две и половина
    - безплатни ясли и градини да бе да
    - Ръст на инвестициите 2,3 пъти НЯМА ИНВЕСТИЦИИ
    - връщане на граничния контрол към държавата -ХАХАХА
    - дългът представлява 21.4% от БВП, нивото на този коефициент в края на мандата на ГЕРБ е близо 25%.
    Другия път преди да вярвате на про-кремълската пропаганда на партиите (ГЕРБ, ДПС, ИТН, БСП, Възраждане) първо се допитайте до числата, те никога не лъжат - ЛЪЖАТ КОЗЯШКИТЕ ГРАНТАДЖИИ ВКЛ. ТРОЛОВЕ
  • 129 ананимен

    7 1 Отговор
    ей скрий се ве нагъл нямаш спирка ето заради такива като теб и ГРОБ .... България ще затъва !!!
  • 130 гбнйху

    10 1 Отговор
    Кой нормален българин ще отиде и ще гласува за тоя простия пожарникар, дето лъже и краде като сиганин? Тоя си мисли че е на мачле и щял бил да ги бие все едно че е на мач. Прост, прост та дрънка.

    Коментиран от #132

  • 131 Буквоядец

    10 2 Отговор
    С този език на омразата,и често използвани думи като,бой,бихме, как разчита,че някой ще се коалира с него.Вече ги няма нито човекът от СКАТ,нито онзи господин с торбичката.
  • 132 ананимен

    3 1 Отговор

    До коментар #130 от "гбнйху":

    Еми такива и които ще си дадът гласа за пари... и т.н
  • 133 Гост

    2 9 Отговор
    Бии ги бацо тия мушенници
  • 134 единен

    9 1 Отговор
    Защото отново ще фалшифицирате изборите за да може една пресгъпна партия отново да вземе власта за да краде..
  • 135 Това

    8 1 Отговор
    Go ve do много нагло. Той бай Тошо беше много по- смирен и диалогичен, а не беше и диктатор. Удовлетворяваше всички щения на всякакви културтрегери, артисти, спортисти, футболисти, гимнастички и т.н. А този е перколясай тотално. Няма ли психиатри в тази държава.
  • 136 Пътен знак номер Д9

    1 8 Отговор
    Ако не се върнат ГЕРБ на власт, дали другите ще направят дори само тунела под Шипка?

    Коментиран от #145

  • 137 СПОКО БОКООО , ТИ СИ ПАК НА РЕД ДА

    3 2 Отговор
    ОБЕРЕШ КРАСТАВИЦИТЕ !
  • 138 КОЛКО И КЪДЕ ДАВАШ 500 ЛЕВА И ГЛАСУВАМ

    4 2 Отговор
    ЗА ТЕБЕ В КЕНЕФА !
  • 139 ЩО НИ АГИТИРАШ КАТО ВЕЧЕ СИ РАЗДАЛ

    4 1 Отговор
    ПАЧКИТЕ НА ТВОИТЕ СЪНАРОДНИЦИ !
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Наглецо

    3 1 Отговор
    Явно Тиквоча е бил в кома в последните години.То не беше КОВИД,после инвазията в Украйна.Всичко замря и стана скъпо ,заради Началниците му от Запад.Глупак !
  • 142 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    6 1 Отговор

    До коментар #115 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    В едно си прав - че ако вкарат Б. Борисов в затвора, ще е за назидание на други, които ще се опитат да са като него. Т. е. да крадат и мафиотстват!
  • 143 Ха ха ха ха ха ха

    4 1 Отговор
    ПКП здравей
  • 144 Пенсионер 200+50 изборни

    6 1 Отговор
    КРАДЛЬО, НЕ НИ РАЗПРАВЯЙ КАКВО СИ НАПРАВИЛ, А НИ РАЗКАЖИ ЗАЩО СИ ГО НАПРАВИЛ В ПЪТИ ПО-СКЪПО! НЯМА ДА РАЗКАЖЕШ, ЗАЩОТО ЩЕ ТРЯБВА ДА ВЪРНЕШ ОТКРАДНАТОТО !
  • 145 Ами да теглим чертата

    6 2 Отговор

    До коментар #136 от "Пътен знак номер Д9":

    Колко струва един такъв тунел в Швейцария, или в Австрия, или в Италия? Върни парите на хората, мошеник!💰🎃😎!3454
  • 146 китан

    0 2 Отговор
    Бюлетина номер 3 това е истината

    Коментиран от #147

  • 147 Бюлетина номер 12

    4 1 Отговор

    До коментар #146 от "китан":

    Това е истината!
  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 По-голям

    5 1 Отговор
    Лъжец и крадец от тебе няма.Как не си разбрал,че ти отдавна си победен.Държи те само мафиотската гешефтура.Ти отдавна си никой.На кого се святкаш още с мутренското си крякане сикаджиьо.Толкова си затънал в схемаджийство,зависимости,рекети,а бе просто бандюга улична.Бай Ставри те чака с Мамин Делян,Теменужка крадлата и Горанов.Поздраеи на Мис бикини.Сегс в Дубай ли летят Евраци?Библията казва :Грехът ще те намери и ще стигне и теб и поколенията ти АЛЧНА МУТРО.ОЧАКВАЙ!
  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Добре запознат

    0 1 Отговор

    До коментар #22 от "¹19008е":

    И отново демагогията в действие? Демонстрирате капитализъм по руски образец! Ето къде били болшевиките, които прилагат дивия. първобитен, олигархичен руски капитализъм!
  • 152 Митко

    1 0 Отговор
    За 12 години власт нищо Най бедни в Европа Никога няма да гласувам за партия която напада свои опоненти като мутра без да каже с какво ще подобри живото на нашите деца
  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Бойкошиби

    0 0 Отговор
    За 12г Биби позволи на Лукойл да ни краде с 1.2 мрд годишно само от данъци, плащани в полза на Холандия вместо в БГ фиска. Сега ми говори за левче нещастника.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове