Last news in Fakti

29 Март, 2023 19:13 9 177 109

Борисов от Добрич: Толкова перфектно всичко си планират, за да излъжат. Малко били управлявали, 360 дни

  • бойко борисов-
  • добрич-
  • планиране-
  • лъжа-
  • управление

„Аз съм 100% да помагаме на Украйна, но не на контрабандата на зърно“, изтъкна лидерът на ГЕРБ. „Затвориха границите и пускаха само своите фирми. Която си донесе рушвета - нейният кораб тръгва, но няма разследване. Защо?“, попита лидерът на ГЕРБ

Борисов от Добрич: Толкова перфектно всичко си планират, за да излъжат. Малко били управлявали, 360 дни - 1
Снимка: Фейсбук

Сутринта гледах дебата и изпратих най-силните си хора, за да се проведе диалог, а хората да могат да изберат най-доброто. Нашите се представиха добре. Очаквах да прочета анализ, да покажат на хората кой отбор е по-добър, какви са темите. Моята сестра не избяга, тя е доктор. Малка, голяма заплата – тя остана и е излекувала и отгледала хиляди бебета. Работи с доц. Мангъров, преди бяхме врагове, сега ми е приятел. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в рамките на предизборната му обиколка. Днес той говори пред голям брой симпатизанти на партията в Добрич, съобщават от novini.bg.

Думите му са по повод думите на Лена Бориславова, че сестра ѝ, която е млад лекар, е избягала от България заради ниското заплащане.

Лидерът на ГЕРБ бе посрещнат на крака и с бурни аплодисменти.
„Киро говори, че за всяка българска трапеза ще осигури мекички, кифли, хляб...След него и Корнелия...И хората слушат, че са по-добре, а като отидат в магазина, виждат, че са по-зле. Толкова перфектно всичко си планират, за да излъжат. Малко били управлявали, 360 дни… Киро, Асен, Бойко Рашков управляват 2 години, Асен Василев 3 пъти е финансов министър и все не му стига времето. Излизат и казват: „Инфлацията е привнесена. Не, чудовищната война в Украйна за България е най-добре, защото изнасяме ток, оръжие“, каза Борисов.

„Радев хубаво му отговори днес на Костов. В Разград минах, плакатите на Агнешките главички. Това е Промяната в Разград, кръгът „Агнешки главички“. Вижте какво са сторили тези хора - разпродавали и разграбвали предприятия на безценица. Прокопиевите хора. Това ли е Промяната?“, попита той.

„Тези хора очакват след 2-ри, било каквото било, кой видял – видял… И искат да правим нещо. И вие не им помагате“, добави Борисов.

„Аз съм 100% да помагаме на Украйна, но не на контрабандата на зърно“, изтъкна лидерът на ГЕРБ. „Затвориха границите и пускаха само своите фирми. Която си донесе рушвета - нейният кораб тръгва, но няма разследване. Защо?“, пита той.
Заедно с лидера на ГЕРБ бяха Росен Желязков, Деница Сачева, Десислава Танева, Красен Кралев, Даниел Митов, Костадин Ангелов и лидера на СДС Румен Христов. Те взеха думата преди Бойко Борисов, като така се получи своеобразна промяна в предварителния сценарий.

„Страната ни е парализирана от две години. Обещаваха ни магистрали, светло бъдеще и растеж, но имаме високи цени, инфлация , спрени проекти за пътища, ликвидна криза в земеделието, мигрантска вълна“, посочи лидерът на листата на ГЕРБ-СДС в Добрич Деница Сачева.

По думите ѝ скоро разходите трябва да бъдат финансирани или с данъци, или със заеми, подчерта бившият социален министър.

„Обещаха ни България на благополучието, но получихме България на двойното гражданство, на двойните стандарти, двойния морал. Единствено нашият силен лидер може да изведе страната ни от кризата“, каза още Сачева.

„Днес земеделските производители блокираха четирите гранични пункта с Румъния. Те основателно се тревожат от вноса на евтино украинско зърно. Стигнахме до тук, защото миналата година по това време настана една паника по отношение на зърното от Украйна, а нашите умници забраниха да се изнася зърно. Към настоящия момент страната ни има на склад над един млн. тона нереализирано зърно, а новата реколта идва. Те трябва да си отидат, защото не заслужават да управляват България, защото не могат. Нямам съмнение, че ние ще сме първа политическа сила на изборите“, коментира лидерът на СДС и водач на листата на ГЕРБ-СДС Румен Христов в 23 МИР София.
"Парите за пътната инфраструктура изчезнаха, постигнатото в железопътната структура се забави, средствата за мостове и тунели търсят своите източници, а ние се намираме на кръстопът, в който говорим за дефицит, дълг, увеличаване на данъците. На следващ кабинет ще му е изключително трудно", предупреди Росен Желязков


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 54 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    104 13 Отговор
    Ще помага на Украйна от затвора.Ще плете топли чорапи за ВСУ.

    Коментиран от #66

  • 2 Бате Боби

    104 9 Отговор
    Кой го казва този където не е спрял да лъже и краде
  • 3 и ти си същият боклук

    92 8 Отговор
    най добре да ви няма
  • 4 Александър Григориевич

    64 32 Отговор
    Бойко от Матрицата превърна ГЕРБ в окраинска партия!

    Изборът е Възраждане с номер 3

    Коментиран от #20, #52

  • 5 Хм Хм

    93 8 Отговор
    Имаме си патологичен лъжeц.
  • 6 Тома

    89 8 Отговор
    Бати бойко много ли боли като няма проценти за пълнене на чекмеджето
  • 7 Град Симитли

    80 6 Отговор
    12х365=4380 божи дни Тулупщина!
    ... И точи зъби за още!?
  • 8 Гласове от зайчарника в Банкя

    72 5 Отговор
    "... чудовищната война в Украйна за България е най-добре, защото изнасяме ток, оръжие“
    Хич не е циник Бацо, ама хич! Като почнем да изнасяме и войници, ще стане най-добре пропусна да каже Бацо, защото по-малко гърла за хранене, повече за него!
  • 9 ЕС фен

    73 4 Отговор
    Да не забравяме че Баце е дребен крадец на коли, назначен от мутрите за охрана на бай Тошо,
    издигнат от Дедо и направен генерал от Доган, построил патока на Путин,
    кътащ пачки и кюлчета в чекмеджета, който лъже за световно и е ортак на бащата на собственика на NEXO.
  • 10 Тулупа открадна

    71 7 Отговор
    По 12 хиляди лева от всеки българин за 12 години управление.
  • 11 Путин плаши българските ученици и деца

    28 27 Отговор
    с бомби! Абе, много били страшни тези ученици? Дано татковците и майките да не се страхуват да забият дървеният кол в тумбака на московския вампир !
  • 12 Пътен знак номер Д9

    12 61 Отговор
    Ако не се върнат ГЕРБ на власт, дали другите ще направят дори само тунела под Шипка?
  • 13 пешо

    75 4 Отговор
    мутрата крадец , нагъл и много прост
  • 14 Закс

    53 1 Отговор
    Гепай, гепай, гепай ...
  • 15 отегчен

    63 4 Отговор
    партия герб е пунта мара, лидерът на партия герб е пунта мара.

    Коментиран от #38

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Стойко

    60 7 Отговор
    Коалиционното правителство с помощта Кирил Петков управлява от началото на януари миналата година до 12 юни същата година...А ти бандит и крадец управлява цели 12 години със скритата подкрепа на ДПС а преди няколко месеца същата турска етническа партия гласува вече явно за вашето предложение за правителство заедно с партията на Янев "Български възход"...Никога вече на власт ГЕРБ и ДПС. Терапия на мафията и в затвора за Пеевски,Доган и Буда с бюлетина номер 12...

    Коментиран от #41

  • 18 Есхач

    34 4 Отговор
    Не знам дали точи зъби за още, но се нуждае от силни резултати на изборите за да дакаже на САЩ, че още е важен за тях и да не го сменят/закачат. Добър оратор е. Познава народопсихологията особено в провинцията. Колкото до изборите си мисля,че ще имаме 6 или 7 партиен парламент.
  • 19 Минева

    60 3 Отговор
    Мошенико, пращаш хората от избори на избори. Не можеш да управляваш в 49 НС, а и напрежение нагнетяваш на всичкото отгоре. Махай се от политиката нагъл простак
  • 20 Русофил

    25 18 Отговор

    До коментар #4 от "Александър Григориевич":

    Възраждане готви депортация на българите в Сибир, като дойдат руснаците.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Истината

    41 7 Отговор
    Браво Буда! Добре, че понякога си искрен и си признаваш че си близък и личен приятел със съветника на Израждане Мангъра! И на най заблудените да стане ясно че Израждане и Копейкин са проект на ДПС и ГЕРБ!
  • 24 Бамбука

    43 1 Отговор
    Липсата на власт, не му се отразява на апетита. Гледам, поне 150 килца има и то без костюмарата. Явно в "Турския поток" работят добри майстори кулинари.
  • 25 безпартиен

    39 3 Отговор
    За т.коване е този дето го сложи за главе секретар на МВР без да има и ден стаж извън пожарната-няма нито един разследван,нито един привлечен секретен сътрудник,нито едно оперативно дело!Нищо!А зае най високата професионална длъжност в МВР с достъп до всяка секретна информация за всичко и всеки случило се преди и по време на управлението му!Спомнете си колко поръчкови убийства се случиха по това време!Но все пак остава в историята с "НИЕ ГИ ХВАЩАМЕ,ТЕ ГИ ПУСКАТ"-връх на професионалната не компетентност!За други "бисери" просто няма място да се изпише!Всичко има за всеки политик и бизнесмен в ДАНС,ГДБОП и дори КП,но липсва воля да бъде извадено на светло!
  • 26 гиго

    9 27 Отговор
    Той що ходи насекъде да си стои в Банкя и да си гледа стоката. От обиколки файда няма. Аз така или иначе ще гласувам за него квото и да говори и дори да не говори, защото по негово време беше много по-евтин и хубав живота и немаше проблем да ти стигнат парите... сега не стигат и това го докара промяната, но не им попречи да си вдигне от 5 на 10 хиляди заплатата на депутата още първото заседание на МС.
  • 27 Народе

    40 2 Отговор
    не ви ли омръзна да му слушате лакърдиите на тоя, че продълбжавате да се трупате на събранията на гробарите? Удоволствие ли ви доставя да му слушате лъжите и несвързаните речи? Не ви ли прави впечатление, че говори едно и също, само поразкрасено и преувеличени както собствените му "заслуги", така и грешките на другите и всичко това гарнирано с купища лъжи и врели-некипели? Ще допуснем ли за пореден път тоя да яхне държавата и да я изстисква като лимон за собственото си благоденствие и кеф? Ако го допуснем, значи страдаме от огромен дефицит в мисленето и си заслужаваме да ни яхат такива като тоя...
  • 28 Гришо

    6 36 Отговор
    Той трябва да вземе пак властта само при него стоките бяха най-евтини. Вдигна заплати и пенсии и построи пътища и подобри инфраструктурата на България. Тези от ПП-ДБ само си вдигнаха заплатите двойно още на първото заседание на министерски съвет. Вдигнаха ги веднага, понеже не знаеха колко, ще ги търпят хората и докато са на власт се наядоха здраво... но още са гладни ! Мислете с главите си и следете фактите, фактите говорят какво може да се очаква от едните и, какво от другите ! !

    Коментиран от #32, #53

  • 29 Исторически факт

    34 1 Отговор
    В Добрич има не малко тикви..
  • 30 Уса

    29 1 Отговор
    Тоя исрот замрази пенсиите и заплатите,за да краде от всички възможни вратички а сега е на свобода и се бори за още власт.Що за демокрация е това исроти да управляват и жендъри да се гаврят
  • 31 Васил

    33 1 Отговор
    Диктатора се е разпенил някой да му избърше устата че ще се разтече по шлифера.
  • 32 Продажници

    39 2 Отговор

    До коментар #28 от "Гришо":

    Когато тиквата дойде на власт бяхме на нивото на Румъния..сега сме два пъти по-зле от тях..една цяла магистрала няма построена за 12 години само крадене и пак крадене
  • 33 Абе нали хасковския шарлатан

    32 1 Отговор
    Делян каза, че сте биле съгласни на всичко с ПП/ДБ стига да ви вземат в управлението, какви кораби, какво зърно, не ти отделиха процент ли, че си се изпъчил на трибуната да хленчиш, просиш и маскариш, а стига вече не разбра ли, че имаш место само в затвора при Ставри "теляка" !?
  • 34 Пенсионер

    23 3 Отговор
    Вие заедно с ДПС умеете и можете всичко
  • 35 Стоян

    30 2 Отговор
    Зърнарите на бойко да излизат на протест с майбасите.
  • 36 СКАЛАТА

    35 3 Отговор
    Никога Герб 12 Години Стига Вън мутри

    Коментиран от #43

  • 37 оня с коня

    2 39 Отговор
    Гласувайте за НАЙ-МНОГОБРОЙНАТА ПАРТИЯ В БГ-ГЕРБ,защото САМО Борисов може да състави Правителство и да изведе БГ на Правия път.Всички останали Партии са в пълна Изолация и невъзможност да се коалират по простата причина че не могат да се дишат помежду си и гласувайки за тях само си изхабявате вота!И приказва Човека Верни и Умни неща,ама то Уши трябвят,УШИИИ!Проблемът е че като влезе в Русофилската тиква звука през едното Ухо и като види че мирише на Руски партенки,директно се изнизва през другото.Мдааа...!

    Коментиран от #39

  • 38 гост

    13 0 Отговор

    До коментар #15 от "отегчен":

    и шменти капели
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Баце не си прав

    33 2 Отговор
    А ТИ ЗА 12 ГОДИНИ НИ ЗАКОТВИ ТВЪРДО ЗА ПОСЛЕДНОТО МЯСТО
  • 41 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    26 1 Отговор

    До коментар #17 от "Стойко":

    ПРИЯТЕЛ ТАКА е НИКОГА герб

    Коментиран от #48

  • 42 А1А1А1

    32 1 Отговор
    Не давайте трибуна на неграмотни хора, дори да са психично болни! Като чета какви ги плещи, срам ме хваща,че тоя тЪпанар е бил начело на държавата цели 12 години! ГолЕм срам за всички нас!
  • 43 Стойко

    31 2 Отговор

    До коментар #36 от "СКАЛАТА":

    Никога повече Герб прав сте колега форумец! 12 години грабеж, 12 години замразяване на доходи и пенсии! 12 години мутризация на страната! Затова терапия на мафията от ГЕРБ - ДПС! С бюлетина номер 12 да вкараме завинаги Буда и Доган в затвора!
  • 44 Лалала

    26 3 Отговор
    Тиквичката още не знае че ще е втори на изборите..
  • 45 оня с коня

    3 28 Отговор

    До коментар #39 от "Едвали":

    Нещо не си разбрал- ГЕРБ е САМОСТОЯТЕЛНА ПАРТИЯ с най-големия Електорат и не търси Обединение,а Подкрепа С ГЛАСОВЕ за да управлява САМОСТОЯТЕЛНО без да се съобразява с Претенциите/Маргазите/ на евентуални Коалиц. партньори!

    Коментиран от #51, #59, #77

  • 46 Газо

    29 0 Отговор
    А ти 12 години управлява бе толуп!!! И? Освен да крадеш какво направи друго за народа, не те е срам!!!
  • 47 Гражданин за Евро Развитие на Борисов

    3 17 Отговор
    Изходът от политическата криза е коалицията Магнитски Герб Дпс Бсп-Бкп всички други са обратни и предатели. Гласувайте за герб дпс и бсп. Само Бойку може
  • 48 Гербер- Богаташ

    5 21 Отговор

    До коментар #41 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Аз ще гласувам за Герб за да бъда все така богат а ти още по беден! При Герб твоята пенсийка беше 270 лева по 8.50 лв.на ден колкото за един дюнер без нищо друго! Тези от ПП ви вдигнаха инвалидните пенсии на 500 лева и съм много ядосан! Затова ще гласувам за Герб Баце да се върне и да доизмори такива като тебе от глад!

    Коментиран от #54

  • 49 Да, бе

    26 0 Отговор
    Алоууу, за какво плащаме такса смет, бе ей! Прибирайте си го тоя нагъл тулуп на бунището, екарисажа или където му е мястото на Нищожеството!
  • 50 Наглецо

    23 0 Отговор
    Човек който дели българският народ на наши и ваши,няма място в политиката !
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Дзверо

    21 3 Отговор

    До коментар #4 от "Александър Григориевич":

    Да гласувам за тоя ваксинирания дето спестяванията са му в евро ли бе ...не си познал!
  • 53 Абе папуняк,

    28 0 Отговор

    До коментар #28 от "Гришо":

    кой предложи вдигане в НС на заплатите на депутатите бе, нали Д.Атанасова, а ПП гласуваха против, всички бяха "за" вдигане ! Как прехвърляте всичката "кал в чуждия двор" какви такива кухи кратуни послушни и контролирани герберски сте ? Айде кажи защо когато 2009 г. Тиквуний взема властта бяхме последни в ЕС заедно с Румъния за периода от 11 г под властта на Тиквата останахме пак последни и "дишаме праха" на Румъния ? Обяснявай сега защо сме сами най-бедни, нима за 6 месеца ПП ни направиха последни бедняци или за 12 г. кражби на Тиквата и ГЕРБ ? Защо падат санировки от вятър и има "ремонт на РЕМОНТА на ремонта" на асфалт за милиарди без гаранции ? ГЕРБ направиха българите на само в ЕС най-бедни, но и в света, защото използваха простотията твойта и на колегите ти симпатизанти на тази ОПГ-ГЕРБ ! Поне си направете трудът да прочетете истинска статистика в истинска преса не само като овцете послушно да следвате ОВЧАРЯ !
  • 54 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 0 Отговор

    До коментар #48 от "Гербер- Богаташ":

    Камене Мечтите са Безплатни Вие Камен от ЛОМ бяхте в затвора но не Поумня но си е ца твоя си Сметка
  • 55 Хуарбуса

    15 0 Отговор

    До коментар #51 от "БОЯН БИБИКА ГРАД ЛОМ":

    Разкрил си го приятел! Ние всички от офиса моите колеги следим коментарите в този форум и сме разбрали че този е един и същ човек, ром от хумата град Лом който живееше от социални помощи при ГЕРБ и сега ги спряха от една година и е в шок. Много имена има тук! Какъв богаташ е този с коня или както се казва Камен катунара от Лом. Вие сте от малкото умни форумци тук господин ник нейм Козлодуй и също сте го разкрили! Поздрави

    Коментиран от #71

  • 56 от бранша

    23 0 Отговор
    Истината е че всеки герберски кмет кара. на сила администрацията да гласуват за герберастите.ПЛАШАТ ГИ С УВОЛНЕНИЕ И ЗАТОВА ТЕЗИ ИЗБОРИ ЩЕ БЪДАТ НАРОДА СРЕЩУ АДМИНИСТРАЦИЯТА И ПРЕДНИТЕ БЯХА ТАКИВА И ТАКА ЩЕ БЪДЕ ДО ПОСЛЕДНИЯ ГЕРБЕРАСТКИ КМЕТ.
  • 57 Родословно дърво

    21 0 Отговор
    На тоз баща му е гарантирано от Банкя махалата там..лъжите му идват отвътре явно е ген
  • 58 Реалист

    29 0 Отговор
    Електората на ГЕРБ : Армия от държавни калинки и семействата им треперещи за службицата си , кметове с контролираната от тях администрация обвързани с т.н. усвояване на ЕФ , схемаджии и корупционери , корпоративния вот усвояващ обществени поръчки, напазаруваните от чекмеджето ромски общности, и да не забравя за застаряващите лелки въздишащи по охранения мачо с ментален нарцисизъм. И нито грам идеология , ценности , програми и визия за народа.
  • 59 Козирог

    15 0 Отговор

    До коментар #45 от "оня с коня":

    А СДС то къде ги забрави!?
  • 60 СталиН

    4 8 Отговор
    Демокрацията е единствено за бананови републики от колониален тип ,класически пример е България.Ако Сащ признаят една държава за демокрация ,това е парола и означава че тази държава е под тотален политически контрол на Сащ,същото е признаването на една държава за пазарна икономика,това е парола че икономиката на държавата принадлежи на западните мародери и е под техен контрол.
    Сериозните държави , имат несменяем пожизнен лидер който познава и решава проблемите в дългосрочен план,защото това е дълъг процес ,такива държави са Русия, Турция,Беларус,Сирия ,Иран,Северна Корея,Венецуела.На всеки 4 години Сащ сменят агентурата си от политически про ститутки чрез изборен процес и ако някой национално отговорен лидер не работи за интереса на Сащ бива сменян чрез платени протестери и цветни революции,пример са правителствата на Петър Младенов,Жан Виденов и Орешарски и някои политически лидери като Волен Сидеров биват тормозени.САЩ обикновено подбират агентурата си от доказано пропаднали компрометирани типове и нищожества ,като Тулупа и Киртака които разиграват театър за пред простолюдието,а зомбираните български овце от българските медии на ЦРУ изпадат в екстаз от тези "лидери"/ нищожества.Единствената бюлетина на българина за по добър живот е куршума за агентурата на тези западни мародери,но тъй като българина е същия мишок като "лидерите" си това едва ли ще се случи,така че надежда всякаква вие оставете и продължавайте да блеете на празна демократична поляна
  • 61 Марис

    19 0 Отговор
    Гледах дебата, прочетох и теб. Не се притеснявай простащината ти беше на ниво!Имам предвид главният простак на републиката!!
  • 62 Глупаци

    11 1 Отговор
    Факти защо статиите за Мая обща са заключени за коментари.
  • 63 Катинара

    22 0 Отговор
    Е тоя много кинти отмъкна от нашия беден Народ, сега за него всеки ден е Първи април. Кой го слуша, кой му верва. Смири се малко. Обърни внимание на унуците!
  • 64 Наблюдател

    17 0 Отговор
    Забелязал съм че във форума всички подкрепят форумеца с Ник нейм Град Козлодуй в битката му срещу мафията от ГЕРБ и ДПС , единствен срещу него е този Камен ли какъв е с многото никове. Иска пак да се върне грабителската клика ГРАБ за да може той и събратята му роми пак да крадат и да се чувстват безнаказани! Спомнете си случая Катуница в края на първия мандат на ГЕРБ когато роми убиха 3 Български момчета!
  • 65 Едни и същи сте!

    2 20 Отговор
    Стани ти,да седна аз!Никога повече герби пп! Само Възраждане, единствената Българска партия в България!!!

    Коментиран от #69

  • 66 Гроп и бройко

    19 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Са най крадливите от 681 година насам ...такава крадлива -мафиотска пасмина не е имало в историята на Бг ...за 10 г окрадени над 500 мелиарда лева !
  • 67 дом

    20 0 Отговор
    Всичко, което крадецът от Банкя каже извън затвора е лъжа!
  • 68 Севдето

    19 0 Отговор
    Докога ще ни занимавате със крадливото ченгене мутрафона Борисов?
  • 69 Е точно удари на камък

    12 3 Отговор

    До коментар #65 от "Едни и същи сте!":

    Никога възражданек, патриот носещ и руското знаме на национални Български празници. Предатели на българщината тачещи копейки. Да излезем от ЕС и НАТО, с бодра крачка към небитието в РФ/Руския Фашизъм/. Вземай си костя и в московието, та да не ползвате еврото.
  • 70 БОЯН БИБИКА ГРАД ЛОМ

    19 0 Отговор
    НИКОГА ГЕРБ
  • 71 Благодаря

    4 0 Отговор

    До коментар #55 от "Хуарбуса":

    Благодаря Ви
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 ¹19008е

    1 15 Отговор
    Гейчетата русофили плюят по Баце най добрия МП на България за 78г и после защо ги мразим цялата страна тия Гейчета русофили ами след Изборите ще ви разплачем верицата фалшива ,ще ви издирим старателно и ще ви върнем омразата с добавка
  • 74 Да бе да

    9 0 Отговор
    "Работи с доц. Мангъров, преди бяхме врагове, сега ми е приятел."
    Това не е за хвалене😂
    Явно цялото семвкство сте за хоспитализиране🤫😁
    Този индивид боко , трябва да бъде предпазен от себе си! Мисля да отворя сметка за лечението му🤣🤣
  • 75 Ъхъ виц....

    9 1 Отговор
    „Аз съм 100% да помагаме на Украйна, но не на контрабандата на зърно“........ Сега така говориш, ама друго говори преди, нали ? И от кога стана "контрабанда" ? А и това "помагане на Украйна" не е помагане а Атлантически слугинаж. .......Русофилите в ГЕРБ за вас повече няма да гласуват повече, честито продажнико !
  • 76 Ъхъъ

    13 1 Отговор
    с доц. Мангъров, преди бил враг !!!!!! Когато лапахте от ваксини и на луди направихте хората . Подлец ! Ти приятели нямаш и най малко пък Мангъров...
  • 77 Пак си объркАл, капаците са за коня

    12 1 Отговор

    До коментар #45 от "оня с коня":

    Нещо не си разбрал- ГЕРБ е САМОСТОЯТЕЛНА ПАРТИЯ с най-крадливия Електорат и не търси Обединение а Подкрепа С ГЛАСОВЕ за да управлява САМОСТОЯТЕЛНО без да се съобразява с Претенциите/Маргазите/ на евентуални Коалиц. партньори за ИНХАУСА, да краднат за тиквата. Ако знаеш какво е инхаус/ "ин" е "във"/ и какво излиза, вхаус и после тиквата слагал ред в хауса като му се пълни чекмеджето. Абе герберасте, защо мислиш, че и ние като теб ядем доматите со колци ?
  • 78 Бивш гербаджия

    14 0 Отговор
    болен е пожарникара ни, но още по-болни са хората, които го слушат за построени 4 магистрали и му ръкопляскат. А щом ги няма магистралите, значи са откраднати и са в чекмеджетата. Дават много пари за гласове от нашите пари.
  • 79 Катинара

    13 0 Отговор
    Единия направи “Пушкаш Арена”,а другия стадиона на Бистришките тигри, горе долу за същите пари. Бойко от алчност съсипа и бг футбола!
  • 80 оня с коня

    0 4 Отговор

    До коментар #51 от "БОЯН БИБИКА ГРАД ЛОМ":

    Ас несам Стамат от Хумата.Асам Грут!
  • 81 Мата Хари

    15 0 Отговор
    ГЕРБ умре. Бойко в затвора

    Коментиран от #87

  • 82 Да бе да

    4 4 Отговор
    Този мамут почва да ми става симпатичен 🤭
    Води ни вождьо 😅 води ни наперд😘🤙
  • 83 234

    6 0 Отговор
    Да отиде при приятелчето си СУДЖУКА.
  • 84 Не мога да разбера защо

    5 1 Отговор
    тези ФАКТИчески имитатори на журналисти от тази медия скриха тази статия от раздел "България", пазят Тиквуний от "народният" резултат в "любезни" изкази ? Също така защо не запитат Копейкин да разясни на съмишлениците си как ще съществува България когато както иска напуснем ЕС и НАТО, от къде ще извади пари за заплати, пенсии, социални помощи и т.н., само с "две думи" да посочи приходите, "патриотизмът" ли ще превърне в доходоносен бизнес или "героизмът" ще превърне в световен "концерн" за приходи и като не иска да се продава оръжие за Украйна на Русия ли ще го продава за да печелят военните ни заводи или на терористите от Ал Каида или Сирия ?
  • 85 Име

    5 0 Отговор
    ГЕРБ управлява 3 600 дни - не казвам - да има убити и ранени, обаче - изпаднахме от Европа - всъщност - не знам какво да кажа.

    Повсеместно - поне националният ни отбор ни радва, играят според мен перфектно, това на шега - не искам да ги обидя момчетата.

    Тъй като става въпрос за пълни шашмалогии - в момента няма пари отново да допуснем времето на ГЕРБ.

    Да речем - да изчакат едно 20-30 години, не е много - тамън ще са въведени електрически джипки.
  • 86 Веселяк

    1 8 Отговор
    Аз ше гласувам за русофилите и Волен само за майтапа 🤪 а иначе въобще не ми дреме 😆
  • 87 оня с коня

    1 9 Отговор

    До коментар #81 от "Мата Хари":

    Да си видял някъде Некролози че ГЕРБ е "умрел"?А можеш ли да посочиш КОЙ ТОЧНО ще вкара ББ в затвора ама не "некой ден",а точна дата - Утре,Другата Семица,Другия Месец,Догодина...И пак повтарям:Можеш ли да посочиш КОНКРЕТКНАТА ЛИЧНОСТ която ше вкара Борисов в Затвора?А ако не можеш,кажи си че си пълен Въздухар,и ще ти олекнсе щото Пришзнат грях е Половин грях!

    Коментиран от #89, #93

  • 88 Пенсионер

    11 0 Отговор
    Бойко е мутра престъпник рекетьор извнудвач бухалка крадец лъжец Някога нарече Бг пенсионери Лош Човешки Матерял Борисов пращаше и Есемеси с Неприлични Неща на малолетната тогава Тенисистка СЕСИЛ Каратанчева
  • 89 Да бе да

    10 0 Отговор

    До коментар #87 от "оня с коня":

    "КОЙ ТОЧНО ще вкара ББ в затвора ама не "некой ден",а точна дата - Утре,Другата Семица,Другия Месец,Догодина..."😝

    Боко вече е в затвора ! Той полудява от безпомощен гняв😘
  • 90 Деси флашката

    13 0 Отговор
    Този въобще не е в ред. Откакто го арестуваха превъртя съвсем. Не може да приеме, че така му плюха на сурата. Така се получава почти винаги с диктаторите. Властта не е за всеки мозък.
  • 91 Бягаййй вее

    11 0 Отговор
    Пътя Добрич-Тервел-Дулово от 12 години го прави ,а аз за това време дадох над 10бона за ремонти.Гнусен и нагъл лъжец.
  • 92 магнитски трети

    5 0 Отговор
    меси кьорфишека си живее на друга планета, той още не разбира къде се намира! Блазе му, нека мечтае!!! Да връща откраднатото!
    В Добрич е присвоя човек "суджука" - халал да му е, да си хапнат сладко, сладко!
  • 93 Марш в конюшнята бе

    6 0 Отговор

    До коментар #87 от "оня с коня":

    йелашъ !
  • 94 прани гащи ама смърдят

    3 2 Отговор
    Мутропитек , темата ви сега е кой от вас ще прави " правителство на малцинството " и кой ще го играе зад паравана , никаква друга грижа нямате , а че ще ви наредят да папкате това дето сега с..те по между си е ясно . Дано нородецът проумее какво му се готви , защото то е едно и също и в двата варианта , се усети да гласува и колкото му е възможно да ви пообърка сметките с едно мнозинство дето ще ви дърпа юздите да не беснеете евроатлантически .
  • 95 Татко Петко

    0 9 Отговор
    Ще гласувам за ГЕРБ!!!
  • 96 ай стига сте ни баламосвали бе продажниц

    2 5 Отговор
    Киро страда ли от евроатлантическа бесовица , страда , Буци страда ли и той от евроатлантическа бесовица , страда , тогава що ни заблуждават че не са от едно отделение , или проблемът е кой да е водещата фигура .

    Коментиран от #100

  • 97 Даа

    10 0 Отговор
    Абе,някой четели бръщолевините на тоя безкнижник!
  • 98 9689

    6 0 Отговор
    Гаден престъпнико,затвори си плювалника-Не ти ли стигна откраднатото.Не му вярвайте,ненаситен е и ще кради докато се задави.
  • 99 На Бойко с 200

    6 0 Отговор
    Простак без джип
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 МАНГЪРОВ ЗА ПАЧКИ ОТ ЧЕКМЕДЖЕТО ЩЕ

    2 0 Отговор
    ПРОГОВОРИ И НА КИТАЙСКИ , ЗНАЕМЕ ГО ЧЕ ЛЪЖЕ КАТО ТЕБЕ !
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 ДАЙ ЧЕКМЕДЖЕ И ГЛАСУВАМ ЗА ТЕБ !

    0 1 Отговор
    ..............................ИНАЧЕ КИРО ПРЕДЛАГА ТОРБИЧКА ПРЕДИ ДА ВИ СВАЛИМЕ ПАК КРАДЦИ ДОЛНИ !
  • 107 НА УКРИТЕ СНАРЯДИ , НА НАС СИН КИБРИТ !

    0 1 Отговор
    ТОВА МОЖЕ ГЕРБ И ПП+ДБ ................
  • 108 Има разлика!!!

    1 0 Отговор
    Сестрата на Борисов е проста акушерка незнаеща чужди езици, а сестрата на Лена Бориславова е високообразована и интелигентна млада българка, която има повече шансове за успешна реализация и висока заплата в целия свят. На Боко сестрата е останала тук, защото като него я мързи да учи езици , да си разшири мирогледа и да има повече шансове да се реализира и навън.
  • 109 Въпрос???

    1 0 Отговор
    Кой му вярва на този безскруполен лъжец Борисов???
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове