Last news in Fakti

9 Април, 2023 09:12 2 302 80

Доц. Георги Лозанов: Ръстът на "Възраждане" е проблем, свързан с медиите

  • доц. георги лозанов-
  • журналисти-
  • избори-
  • политици

Преди време "мисирките" на Борисов беше някакъв несръчен опит за шега или фамилиарничене с журналистите, защото той беше свикнал на много голям медиен комфорт, осигурен от журналистите

Доц. Георги Лозанов: Ръстът на "Възраждане" е проблем, свързан с медиите - 1

"Ти не си журналист" – защо политиците имат такова отношение към журналистите – коментира в "Мрежата" по програма "Христо Ботев" доц. Георги Лозанов, преподавател във ФЖМК и бивш председател на СЕМ.

"Това е поведение на определени политически сили, които ползват враждебна реч и които превръщат опонентите си, които не са съгласни с тях, във врагове. Те се опитват чрез агресивни форми на поведение да ги санкционират. Това е абсолютно недопустимо. Цялата демократична логика е обратна – журналистите да бъдат критични към политиците, а не политиците към журналистите.

Преди време "мисирките" на Борисов беше някакъв несръчен опит за шега или фамилиарничене с журналистите, защото той беше свикнал на много голям медиен комфорт, осигурен от журналистите. Така че това отношение към тях беше донякъде предпоставено от самите журналисти, разбира се, не всички, в тази удобност да му предоставят думата и да го превръщат в някаква звезда.

Случаят с "Възраждане" е абсолютно нахалство – да съдят един публичен свят и да се разпореждат по един агресивен, мутренски начин не само с журналистите, но и с формирани по демократичен начин взаимоотношения. Да наричат хората с обидни думи, да наричат медиите "предатели", да наричат една партия "Доносническа България" и никой журналист да не им каже на среща, че това не е начин, по който могат да се обръщат към политиците."

Реакцията и денят за размисъл

"В предизборната кампания и извън нея, когато има враждебна реч, а това на "Възраждане" е враждебна реч и реч на омразата към журналисти, непременно журналиста, представител на медията трябва да реагира и да я обозначи като такава. Не може да има оправдание, че е било ден за размисъл и затова медията не е реагирала на това агресивно поведение на "Възраждане". Принципите с човешките права са в във всички случаи по-важни от правото на размисъл. Въобще тази кампания нанесе страхотни поражения върху обществените медии с този поток от хора, които вървяха по тях и беше ясно, че няма да влязат в НС, но изстискаха комуникационния ресурс на обществените медии. Този закон, който гласуваха преди около година, е подценяване на публиката. но и Изборния кодекс промениха по същия начин."

Имат ли право на мнение журналистите

"Как може да обсъждаме Костадинов какво говори за правата на журналистите. Той да отиде и да си говори със съветския посланик и по-лесно ще се разберат с него. Разбира се, проблемът с ръста на "Възраждане" е голям и е свързан с медиите, защото г-н Костадинов беше предизборната им "звезда" и минаваше от медия в медия, а пък преди това казваше, че никога няма да стъпи в тези медии, защото били чужди. Но когато дойде момента да облъчва избирателите си, забрави за това, че са "чужди", но по-лошото е, че и те забравиха как ги е наричал.

"Колективното унижение" на журналистите, по книгата на доц. Милена Якимова "Страх и пропаганда", е голям проблем, но абсолютно решим. Колко са журналистите, които поддържат високо професионално ниво и правят качествена журналистика в България – ако са 500 души, пак добре. Но те трябва да се съберат, да се организират и да се превърнат в някаква структура, която да не допуска по никакъв начин да ги унижават и да им нарушават правата. И колкото повече заприличват политиците на Костадин Костадинов, толкова по-лесно ще стане такова обединение между журналистите. Неволята ще доведе дотам журналистите да се обединят."


Поставете оценка:
Оценка 2 от 70 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И те

    91 7 Отговор
    като теб !
  • 2 ТаУмВзе

    114 10 Отговор
    Щом соросоидчетата лаят клекнали срещу проект на Козяк всичко е точно в демокрацийката! Новия губернатор е настъпил слугинажа Яко.

    Коментиран от #5

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ХАХАХА

    129 9 Отговор
    Гледам го този ,чета през куп за грош глупостите му и си мисля ,че този ако не беше соца да се изучи безплатно сега щеше да обикаля из веригите в търсене на промоции.

    Коментиран от #13

  • 5 Капитализъм

    60 7 Отговор

    До коментар #2 от "ТаУмВзе":

    ... в действие!!! Нали си преподавател!!! Значи си част от проблема!!!

    Коментиран от #12, #78

  • 6 Защо само Възраждане ви е в устата?

    132 11 Отговор
    "Това е Николай Караколев. Завършил е висше образование със специалност "Журналистика" и цял живот е работил като журналист - вече 15 години. В момента Николай е главен редактор на медията Неудобнитебг.
    Днес този журналист беше изхвърлен и на път да бъде пребит от охранителите на ППДГБТ+ от пресконференцията на ръководството на коалицията. Нарочно изчаках да минат 6 часа от случката, за да видя каква ще е реакцията на медиите. Бруталната саморазправа с журналиста се случва пред очите на всички медии, но реакция в негова защита няма никаква!
    Това е особено интересно на фона на това, че само преди няколко дни същите тези медии създадоха измислен скандал с друга журналистка, която според тях била изгонена от Възраждане. В този случай обаче мълчат. Мълчат грозно, позорно, гнусно и слугински. Мълчат от Свободна Европа, Дойче Веле, Капитал, Дневник, Медиапул, Клуб Z и останалата плеяда от американски отходни канали. Мълчи и американското НПО, представящо се като Асоциация на европейските журналисти. Мълчи и Съюзът на българските журналисти.
    Сега разбирате ли защо в нашата страна българските медии са на изчезване? Защото може безнаказано да гониш и биеш българските журналисти.
    Възраждане застава твърдо зад българските журналисти и ще работи за изчистване на медийната среда от агентите на чужди влияния, маскирани като медии." - Костадин Костадинов

    Коментиран от #16

  • 7 Леля Гошо

    90 7 Отговор
    Каквото повикало, такова се обадило. Мисирките (журналисти отдавна няма) го наричат фашист, без дори да разбират значението на тази дума, и какво ли не още. Как очаквате да им отговори? Уважението не е дарено на мисирките от Господ, а трябва да бъде завоювано.

    Коментиран от #18

  • 8 дядото

    63 7 Отговор
    ако сме откровени,разликата между възраждане и евро атлатническите партии е само в идеен и позиционен план -възрагжадане няма силно наведена позиция към никого.а вторите защо толкова се притесняват от първите- те знаят най-добре..,но пръст има и народната любов

    Коментиран от #70, #74

  • 9 КОСМАТ ГЕРБЕРАСТ

    75 7 Отговор
    ОООО ЛИЗАНЧО НАЧИ НЕ УВАЖАВАТ МЕДИИТЕ И ОБИЖДАТ ПАРТИЯТА НА МРАВОЯДА ГНОМА РАДАН МАРТИН ДИМИТРОВ КАКА ЦОНКА И ВСЕ ТАКИВА УБАВЦИ АМ ЧИ МЕНЕ МЕ КЕФИ А ОЩЕ ПОВЕЧЕ СЕ КЕФЯ КАТО СЛУШАМ КАК ПИСКАШ
  • 10 Един

    9 76 Отговор
    Май въпроса е кой държи медиите и кой плаща за Копейкин.Когато населението е с дефицит,мързеливо и бедно тогава идват онези от изток.Така се превземат териториите на лупавите народи и вече се заселват.

    Коментиран от #17

  • 11 Град Симитли

    70 9 Отговор
    ".... Как може да обсъждаме Костадинов какво говори за правата на журналистите. Той да отиде и да си говори със съветския посланик и по-лесно ще се разберат с него. Разбира се, проблемът..."
    ..... Няма "съветски" посланник ве, доцент Гого!
  • 12 ТаУмВзе

    16 0 Отговор

    До коментар #5 от "Капитализъм":

    Аре Обясни по кво съм преподавател и къде е Проблема!

    Коментиран от #76

  • 13 Не си прав

    41 2 Отговор

    До коментар #4 от "ХАХАХА":

    Щеше да е в къшлата горе в планината, заедно с овцете и да ги пасе от сутрин до вечер!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Мюмюне,това сам,

    4 22 Отговор

    До коментар #6 от "Защо само Възраждане ви е в устата?":

    Ли го измисли?!!

    Коментиран от #36

  • 17 Само едно междуметие

    11 3 Отговор

    До коментар #10 от "Един":

    Пфу..
  • 18 Да наричаш Копейката фашист

    9 30 Отговор

    До коментар #7 от "Леля Гошо":

    Е обида за фашистите

    Коментиран от #21

  • 19 Не си Веселяк

    21 0 Отговор

    До коментар #15 от "Веселяка":

    ами Тъ пак.Вечните ти напъни за "дълбокомислено остроумие" са колкото опциите на Трабантче.Скрий се на балкона..
  • 20 У нас

    42 4 Отговор
    няма журналисти -има само подлоги, на тия които им плащат, и тоя лгбт рошльо е същият
  • 21 Джон

    8 36 Отговор

    До коментар #18 от "Да наричаш Копейката фашист":

    Копейкин е комунист. Комунистите наричат "фашист" всеки техен враг. Комунистите са глупави.
  • 22 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    51 5 Отговор
    Костадинов е на път, на следващите избори да изчегърта както недоизчегъртаните, така и чегъртащите, че и онези птици с произход от Америка, дето хем го наричат фашист, хем искат да се изфукат с интервю с него! Напрежението в обществото, подложено на лъжи и гнусна идеология, ще избие някъде! Няма да ни научите да ядем щурци и червеи!
  • 23 Сандо

    58 4 Отговор
    Извадете на бял свят имената на всички журналисти,получавали грантове от "Америка за България","Отворено общество" и подобните им фондации за да узнае обществото ни кои журналисти са на чужда хранилка.И тогава ще стане ясно,че те не са журналисти,а купени служители,изпълняващи чужди заповеди от чужди страни и в чужд на българите и държавата ни интерес.И тогава ще ви стане ясно защо е имало осъдени журналисти,а и интелектуалци,от Народния съд.

    Коментиран от #42, #60

  • 24 ЛозановДебил

    31 5 Отговор
    Мязаш на ПП-ДБиздънка
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Българка

    9 47 Отговор
    За Възраждане гласуват основно агресивно настроени протестиращи, путинисти и наивници, които са повярвали и вярват на напоителните лъжи на актива на тези лъжепатриотЕ. Групировката ,сред която няма свобода, да прокламира свободата като свое знае си е наглост и цинизъм
  • 27 Груичо

    46 4 Отговор
    Лозанов и дума не обелваш за хунтата доносническа България която блъска унижава и би журналист на пресконференцията стига с тези двоини стандарти продажник такъв
  • 28 вярно е гого

    31 2 Отговор
    и ти си вътре в проблема, що се правиш на ущипан!
  • 29 Психиатър

    8 38 Отговор
    Гласуването за Израждане е сериозна диагноза!

    Коментиран от #30

  • 30 А бе,

    20 3 Отговор

    До коментар #29 от "Психиатър":

    израждане у Майчин дом, бе ако не бегай на Шейново !

    Коментиран от #32

  • 31 Истината

    6 37 Отговор
    Костя Копейкин е патологичен лъжец! Справка на платформата ”Лъжеш ли?” показва, че Копейкин е изрекъл 17 лъжи
    по време на предизборната кампания за вота на 2 април
    Костадин Костадинов. Редом до него с 11 неверни твърдения се нареждат съпартиецът му Цончо Ганев, както и Делян Добрев от ГЕРБ.
  • 32 Психиатър

    3 16 Отговор

    До коментар #30 от "А бе,":

    Копейкин изражда в парламента!

    Коментиран от #66

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Наблюдател

    8 31 Отговор
    Костя Копейкин е по лош от Чеченеца, Куката и Емили Тротинетката взети заедно. Води на каишка гласувалите за него а те понеже не разбират му се радват и го адмирират! Че и по форумите го защитават!

    Коментиран от #39

  • 35 ТОЯ ПРОФЕСОР ЩЕ СТАНЕ , А НЕ МОЖЕ ДОРИ

    25 3 Отговор
    ДА ЛЪЖЕ - КАКВА МУ Е ЕКСПЕРТИЗАТА КАТО ВСЪЩНОСТ НИ КАЗВА ЧЕ МЕДИИТЕ МОГАТ ДА НИ НАСОЧАТ ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАМЕ ? НЯМА СМИСЪЛ ДА ГО КОМЕНТИРАМ ТАКЪВ БОКЛУК ! И ТОЙ Е КАТО ЕЛЕКТРО- ПОСРЕДНИЦИТЕ - ПАРАЗИТ !
  • 36 Парапетков

    5 12 Отговор

    До коментар #16 от "Мюмюне,това сам,":

    Можеш да го наричаш всякак ,но написаното е вярно.
  • 37 Летописец

    6 2 Отговор
    Поведението на Саш и Турция (Hато) , чрез цензура си с папионката , Е : абсолютно нахалство – да съдят един публичен свят и да се разпореждат по един агресивен, мутренски начин не само с журналистите, но и с формирани по демократичен начин взаимоотношения.
  • 38 Време е за Възраждане

    31 5 Отговор
    Мисирки на различни фондации си играят на журналисти

    Коментиран от #73

  • 39 Гого

    7 4 Отговор

    До коментар #34 от "Наблюдател":

    По-лош е за националните предатели и бандитите от Шайката

    Коментиран от #41

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Наблюдател

    6 27 Отговор

    До коментар #39 от "Гого":

    От Съединението до днес Русия и русофилите сте най големите врагове на България и българите!

    Коментиран от #46

  • 42 Хахаха

    15 0 Отговор

    До коментар #23 от "Сандо":

    Явно после ще затворят половината медии в България
  • 43 КОИ СА ПОЛУЧАВАЛИ

    29 3 Отговор
    грантове от "Америка за България","Отворено общество" и подобните им фондации за да узнае обществото ни кои журналисти са на чужда хранилка - ,,Доц." Георги Лозанов Е ТОЧНО ОТ ТЯХ ЩОМ ПРИСЪСТВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО В ПЛАТЕНИТЕ ОТ СЪЩИТЕ ФОНДАЦИИ САЙТОВЕ И МЕДИИ!

    Коментиран от #48

  • 44 Ами така де

    26 3 Отговор
    Що не се изрузиш, Лозанов? Бялата коса в твоя случай те състарява и издава немощен ум, а не придобита мъдрост. Не говори срещу "Възраждане", а подложи на анализ количеството гласували с "не гласувам за никого". Като ги добавиш към гласувалите за "Възраждане", ще получиш оценката на населението за качеството на управление на държавата. А ако добавиш количеството изобщо негласували, би трябвало управляващите да ги хване страх. А дърдорковци като теб са само смрад във въздуха.
  • 45 Tутанкамон

    4 19 Отговор
    Тия от възраждане са дългата ръка на Гешев...
  • 46 Гого

    5 8 Отговор

    До коментар #41 от "Наблюдател":

    Ти явно си от преселилите "българи" в Анадола или чедо на джендърските фондации .

    Коментиран от #49

  • 47 ПЛЮЙТЕ КОПЕЙКИН - ЕФЕКТА Е ОБРАТЕН !

    24 4 Отговор
    ПЛЮЙТЕ РУСИЯ - ЕФЕКТА Е СЪЩИЯ !

    Коментиран от #52

  • 48 Българин

    5 22 Отговор

    До коментар #43 от "КОИ СА ПОЛУЧАВАЛИ":

    Може с просто око да се види какво е направила "Америка за България". Последният завършен голям проект е ЕПИСКОПСКАТА БАЗИЛИКА
    И РИМСКОТО МОЗАЕЧНО НАСЛЕДСТВО НА ФИЛИПОПОЛ. А какво прави "Русия против България" е видно от безумията вършени от проруските партии начело с Израждане!
  • 49 Наблюдател

    3 1 Отговор

    До коментар #46 от "Гого":

    Да обявиш някой да джендър е много умно и яко, нали?
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Само питам

    2 17 Отговор

    До коментар #47 от "ПЛЮЙТЕ КОПЕЙКИН - ЕФЕКТА Е ОБРАТЕН !":

    А какъв е ефекта на Копейкин като плюе ЕС, НАТО и САЩ? Че по-голяма част от де билите гласуват за него?

    Коментиран от #59

  • 53 СНиколов

    19 0 Отговор
    Уважаеми г-н Лозанов
    в едно ваше интервю ако помня вярно
    вие казахте че няма нуджа от закон за запазване на Българският език.
    А в едни така наречени европейски страни има такива закони и цели институти по въпросът.
    Ако нещо от горенаписаното не е вярно моля да ме коригирате.
  • 54 Ххх7

    19 2 Отговор
    Ей много ревете от Възраждане.демолрати големи а цензура искат да правят .Фашисти
  • 55 Щом щатските подлоги

    17 2 Отговор
    лаят в несвяст срещу Възраждане, значи трябва да гласуваме за тях.
  • 56 байХЪ

    13 2 Отговор
    Цялата либерална паплач буквално се пона@ква в момента. НА следващите избори ще сме още повече ! да живей Възраждане !
  • 57 Абе г-н USA мисирка

    14 1 Отговор
    Когато човек казва истината не е реч на омразата и не е обидно понеже когато работиш за чужди интереси да кажат че си предател спрямо отечеството си е истина . Доколкото знам един журналист трябва да задава всякакви въпроси за които има факти удобни не удобни на всички политици , да бъдат без пристрастни и да се стремят да покажат всички гледни точки за да можем ние зрителите сами да си направим извода . А не да ни налагат гледните точки и недоказани твърдения пуснати ей така в пространството от някой или от шефовете си без срам че пропагандират лъжи както ТИ в това изказване което прочетох тук . Когато правиш донос след донос , когато лъжеш най безсрамно народа и му промиваш мозъка 33 г , когато обслужваш чужди интереси и ощетяваш България, когато получаваш пари за пропаганда от други държави да ги прокарваш о отстояваш тук и т.н. питам , как се наричат такива хора , е народа ни е търпелив но вече голяма част от него се пробуди с Възраждане и сега всички вие слуги на чужди интереси и държави треперите и ни казвате че не е демократично , че е език на омразата и какво ли още не ... Но няма да ви се получи да омаскарите тази нова надежда на българина . Хвърляйте кал но калта си остава по вашите ръце . Сега просто сте едни смешници да богато сте всички от дългогодишния си слугинаж на всякакви интереси но не и на българският и ви е тежко че кранчето скоро ще спре , пък и може в затвора да влезете ... Дай Боже! Амин
  • 58 Перо

    13 1 Отговор
    Тоя не получава ли пенсия, че го допускат всеки ден да обикаля всички електронни медии да бръщолеви джендърски глупости и да показва деменция!
  • 59 байХЪ

    12 2 Отговор

    До коментар #52 от "Само питам":

    Щом не можеш да видиш ,че най големия враг на Ес са Сащ , значи си слепец или грантаджия от фондациите. Дебилите са електората на ДейбъПъпъ.
  • 60 Офф

    0 3 Отговор

    До коментар #23 от "Сандо":

    Ти се научи първо да пишеш грамотно. Тогава се прави на патриот.
  • 61 Хахаха

    12 1 Отговор
    Проблемът е че сте твърде критични заядливи към възраждане и твърде комфортно се държите с евроатлатическите партии. Направо си задавате отговори на пп, дб, дпс и герб, вие журналистите. Тъй че не се оплаквай. Вие го предизвикахте.
  • 62 бай Иван

    11 1 Отговор
    Лозанов, заради такива джендъри с папионки като теб журналистиката е на такова ниво. За това в сутрешните блокове по телевизиите ни занимават по половин час с някаква дупчица в улицата на някоя махала как се пълнела с вода , как някъде храст пречел на двама съседи , или как няколко евророми се сбили в центъра на населено място /и това е тема няколко дни поред/ и нито дума например за организирането на поход за мир. Пак да повторим за мир пред които всичките им пъпоумни теми са без значение. Лозанов ти си срам за гилдията .Е това е мойто мнение , защото колкото ти имаш право на твоите тези, толкова и аз. Не знам някъде да те броят за няколко човека едновременно та да се съобразявам с твоето мнение. Ти си един от цялото и това ,че говориш по медиите не те прави носител на истината.
  • 63 Коментар

    14 0 Отговор
    А защо няма нито една дума за това как Кирчо и Кокорчо насилствено изхвърлиха журналист от пресконференцията?
    Медиите само плюят по Възраждане,а понякога и канят някакви да ни обясняват колко сме били зле целия народ.Всяко действие ражда равно по сила противодействие....
  • 64 Коментар

    3 14 Отговор
    Възраждане е антибългарска партия, която работи против интересите на българския народ. Иска да го докара до бедност и нищета. Представете си какво ще стане ако Израждане управлява. Нула инвестиции - няма работни места. Магазините се изпразват-няма стоки. Купонна система. Единствената страна с която сме в приятелски отношения е Русия. Бедна и олигархична държава. Няма милиони от ЕС. Можещите българи напускат, остават малограмотните, които нищо не могат. Да продължавам ли, е нека изложените приказват глупостите си за Козяк и т.н.

    Коментиран от #65, #69

  • 65 Коментар

    9 3 Отговор

    До коментар #64 от "Коментар":

    То описваш как е сега без да управляват Възраждане.ЕС с едната ръка дава,а с другата взима и съсипва родното производство.А и плюс това Възраждане не казват директно излизане от ЕС,а референдум.Има разлика.
  • 66 Еми да

    0 0 Отговор

    До коментар #32 от "Психиатър":

    за преглед !
  • 67 Неук

    4 0 Отговор
    Беловласият с папионката е добре да продължи този цитат, а именно -"ти не си журналист, ти си по-мияр".

    Коментиран от #75

  • 68 Неук

    5 1 Отговор
    Беловласият с папионката е добре да продължи този цитат, а именно -"ти не си журналист, ти си по-мияр". Проблем е не възхода на "Възраждане", проблем си ти и такива като тебе хрантутници-джурналя, които тровите медийната атмосфера.

    Коментиран от #80

  • 69 Булба67

    7 1 Отговор

    До коментар #64 от "Коментар":

    Щом всичките които ни оправят вече 33 г .яростно виете срещу Възраждане значи ТЕ ще,,Набират " скорост и Електорат, колкото и да ви ,,убива"

    Коментиран от #72

  • 70 Даа бе

    5 0 Отговор

    До коментар #8 от "дядото":

    Тоя преподавател?? ............................Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ......
  • 71 акудйй

    8 0 Отговор
    лозанов ръстът на възраждане идва от такъв и меко казано прости комунисти като теб и крадливи алчни чорбаджи като герб и дпс които създават корупция гласовете на възраждане са протестни!!!!
  • 72 Даа бе

    1 7 Отговор

    До коментар #69 от "Булба67":

    Набирали били скорост?? СМЯХ,СМЯХ,СМЯХ,СМЯХ,СМЯХ,СМЯХ,СМЯХ, Общо имате не повече от 15 % Какво смятате да направите -ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО!! Поредните политически саламджии!!
  • 73 Даааааааа

    1 3 Отговор

    До коментар #38 от "Време е за Възраждане":

    МОЖЕ, АМА НА КУКОВ ДЕН!!
  • 74 Баааууууу

    1 5 Отговор

    До коментар #8 от "дядото":

    Как така нямат въараждане наведена позиция? От трибуната на НС заплашиха българска държавна институция с руска ракета!
  • 75 Констатирал

    1 0 Отговор

    До коментар #67 от "Неук":

    Не можеш и на малкия пръст да му стъпиш, но от неук какво да очакваме??
  • 76 Даааааааа

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "ТаУмВзе":

    Веднага ти казвам! По небивалици!!
  • 77 Лозанофф,

    0 2 Отговор
    Да обладая майчето ти!

    Коментиран от #79

  • 78 А бе

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Капитализъм":

    Не ви харесва този тип капитализъм, на мене също! Но той е по руски образец, див ,първобитен в начален стадий! А социализма ще остане само в спомените и мечтите!
  • 79 Бат Котьо

    2 0 Отговор

    До коментар #77 от "Лозанофф,":

    Ела, ела да ти центровам ориентацията.
  • 80 Онзи

    0 3 Отговор

    До коментар #68 от "Неук":

    Чупката копейко!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове